logomamaninjashop

10 признака, че жената е нормална

1. Нормалната жена е красива. Тя е блондинка, брюнетка, червенокоса, с изразителни синьо-зелено-кафяви очи и пухкави устни. Има малки гърди, 10-ти размер, дълги стройни бедра и изящен вирнат задник. Всичко по нея е натурално и придобито с тежък труд във фитнес залата и салона за красота. Ако нещо не е като описаното – значи не е положила достатъчно усилия.

2. Нормалната жена винаги е усмихната, весела и приветлива. Радва се на своя мъж. Той си идва от работа – тя се радва. Той й крещи – тя се радва. Като кученце. Той я нокаутира – дясно, ляво кроше. Кученцето би го ухапало. А жената се изправя и се радва. Защото е нормална.

3. Нормалната жена обожава роднините на мъжа си. Свекървата, свекъра, бившите му жени, децата от бившите жени. Търпи номерата им, винаги е щастлива да ги види. Ако бившата жена пожелае да пренощува в дома й, дори ще й отстъпи мястото си в спалнята.

4. Нормалната жена обича да готви. Прави го виртуозно и винаги само по престилка. Винаги. Супата, сготвена, когато е облечена, не се смята.

Как да накараш жена да ти готви

normal2

5. Нормалната жена обича секса. Тя разбира, че това е сериозна отговорност. Затова го прави където поиска мъжът й – в леглото, в креслото, върху пералнята, даже и провесена от полилея. Може да изпълни великолепен стриптийз или еротичен танц, непрекъснато измисля нови и нови ролеви игри. Ако мъжът й няма желание за секс, значи не се е старала достатъчно. Ако мъжът й има проблем с потентността, тя трябва да му помогне да ги преодолее с любов и внимание. Ако не му помогне и проблемът се задълбочи, значи не е нормална и той е в правото си да си търси по-нормална.

6. Нормалната жена има хобита и обича работата си, за да е интересна. Вярно, не е ясно кога се занимава с това, ако през цялото време готви гола, прави секс провесена от полилея, спортува във фитнеса и обгрижва роднините на мъжа си. Но не бива да забравяме, че все пак тя е нормална жена.

7. Нормалната жена е умна, но старателно се прикрива, да не би случайно да се окаже по-умна от мъжа си. Това е недопустимо, защото може да травмира любимия и той да стане неуверен.

Да е умна, но не много!

normal

8. Нормалната жена знае кога да говори и кога да замълчи, защото точно от нея зависи климатът в семейството. Ако съпругът й е недоволен и й устройва скандал, тя тактично мълчи и гледа да сложи нещо в устата си, най-често от това печели мъжът й. Нито една излишна дума, нито едно изречение „напреки“.

9. Нормалната жена подкрепя мъжа си във всичко, интересува се от работата му, възхищава му се и го хвали дори да няма за какво. Особено ако няма за какво: „Колко си прекрасен полегнал на този диван, скъпи! Колко елегантно си пиеш бирата! Какво, оригна ли се? Каква прелест!“ Тя пада възнак, ридае от щастие, че половинката й най-сетне се е принизила до нейното собствено ниво. Защото нормалната жена разбира много добре, че връзката им е връх в кариерата й.

10. Нормалната жена иска деца – толкова, колкото иска мъжът й. Само да пожелае и тя веднага започва да ражда. През всичките си бременности си остава весела, мила, сексуална, обича да готви, обича роднините на мъжа си и непрекъснато го хвали. Ако мъжът й не иска деца и тя не иска, това се разбира от само себе си.

Тъй като робството у нас е отменено от 1861 година, а равноправието между половете е установено през 1917-а, нормални жени могат да се намерят само на едно място – в сексшопа, втори етаж, вляво. Там има голям избор от гумени дами.

Автор: Диана Удовиченко


Прочетохте ли 
10 признака, че мъжът ви е нормален?

 

 

Последно променена в Събота, 18 Август 2018 10:12

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам