10 признака, че мъжът ви е нормален

Автор: Диана Удовиченко - злобна анархистка, фанатично влюбена в хеви метъла, Кинг и кучетата

1. Нормалният мъж изкарва добри пари. Толкова добри, че да стигнат за издръжката на жена му и децата, за децата на жена му от предишните бракове, за родителите на жена му, за роднините й и за предишните й мъже (това е желателно). Ако мъжът не изкарва толкова добри пари или не иска да издържа роднините на жена си, не е нормален.

2. Нормалният мъж иска да яде, само когато жена му иска да готви. Когато я мързи, той не иска да яде. Или отива в кухнята и сготвя нещо сам. За себе си и за жена си.

3. Нормалният мъж обича да прави секс, само когато иска жена му и когато не я боли глава. За него сексът винаги е празник, защото добре разбира колко е невероятно, че най-сетне му се е отворил парашутът. Обича тричасовите прелюдии, запалените свещи и листенцата от рози посипани навсякъде.

Мъжки манифест

myjki

4. Нормалният мъж е изключително емоционален и не се срамува от чувствата си. Може с часове да говори за отношенията, просълзен от умиление. А ако жена му го обиди, кротко плаче в ъгъла, подпрял с брадичка вълнистите си колене.

5. Нормалният мъж задължително е дебел, плешив и космат. Плешив в главата, космат на всички останали места. На гърба също. Поне малко. Задникът му е пухкав, това е нещо свято. Ако мъжът не е дебел, плешив и космат нещо с него не е наред.

6. Нормалният мъж обича животните. Котенца, кученца, дори черни хлебарки, ако жена му ги е завъдила. Той се чувства невероятно щастлив, когато ги извежда на разходка, събира акото им, мие лапите им и т.н. Всичко това прави след работа и преди секса с тричасовата прелюдия. Вместо вечеря.

7. Нормалният мъж обича да слуша метъл. Особено се кефи на MANOWAR. Като чуе гласа на Ерик Адамс, разтваря крака на ширината на раменете, вдига ръце и хваща с лявата ръка китката на дясната. В тази поза куфее, докато върви музиката. Ако не го прави, значи въобще не е мъж.

Не (,) мога повече!

nemoga

8. Нормалният мъж всяка сутрин излиза на терасата с кофа сапунена пяна и в продължение на половин час прави мехурчета, приветствайки живота и новия ден.

9. Нормалният мъж обожава шопинга. Той е готов часове наред да придружава жена си по магазините, да обсъжда с нея плюсовете и минусите на чорапогащите и прецизно да й избира пудра.

10. На въпроса: „Дебела ли съм?“, нормалният мъж отговаря винаги с „Не!“. Дори ако жена му е дебела. Дори ако е много дебела. За нормалния мъж жената винаги е прекрасна. Той не се заглежда в гръдната обиколка на чуждите жени. Изобщо изпада в ужас от подобни гледки и кротко плаче (виж т. 4).

Тези признаци на нормалния мъж ви се струват абсурдни? Може би изискванията към нормалния мъж са твърде високи? Може би това е сексизъм? А не са ли странни статиите от типа на „Каква трябва да е идеалната домакиня“ или „7 признака на идеалната жена“?

Защо и ние да не се пошегуваме с тях?


Препоръчваме ви още:

Как да стана интелигентен колкото жената

Мъж в хипермаркета

Мъж в криза на средната възраст

 

Последно променена в Събота, 11 Август 2018 21:51
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Губя го, мамо!

Губя го, мамо!

28 Юни, 2019 Хранене

Татко Калоян отново на плаж

Татко Калоян отново на плаж

27 Юни, 2019 Татко Калоян

Смелостта да си нормална

Смелостта да си нормална

03 Юли, 2019 Добра форма

Децата с трудна съдба

Децата с трудна съдба

02 Юли, 2019 Истории

Мъж в магазин

Мъж в магазин

28 Юни, 2019 Забавно

Летни тела

Летни тела

10 Юли, 2019 Общество

Вдигнете ги тия глави, бе!

Вдигнете ги тия глави, бе!

22 Юли, 2019 Забавно

Една Неда

Една Неда

21 Юли, 2019 Истории

Как уча децата да взимат решения

Как уча децата да взимат решения

19 Юли, 2019 Образование

Обречени

Обречени

18 Юли, 2019 Здраве

Курбан чорба и двойна дъга

Курбан чорба и двойна дъга

18 Юли, 2019 Развлечения

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам