10 признака, че мъжът ви е нормален

Автор: Диана Удовиченко - злобна анархистка, фанатично влюбена в хеви метъла, Кинг и кучетата

1. Нормалният мъж изкарва добри пари. Толкова добри, че да стигнат за издръжката на жена му и децата, за децата на жена му от предишните бракове, за родителите на жена му, за роднините й и за предишните й мъже (това е желателно). Ако мъжът не изкарва толкова добри пари или не иска да издържа роднините на жена си, не е нормален.

2. Нормалният мъж иска да яде, само когато жена му иска да готви. Когато я мързи, той не иска да яде. Или отива в кухнята и сготвя нещо сам. За себе си и за жена си.

3. Нормалният мъж обича да прави секс, само когато иска жена му и когато не я боли глава. За него сексът винаги е празник, защото добре разбира колко е невероятно, че най-сетне му се е отворил парашутът. Обича тричасовите прелюдии, запалените свещи и листенцата от рози посипани навсякъде.

Мъжки манифест

myjki

4. Нормалният мъж е изключително емоционален и не се срамува от чувствата си. Може с часове да говори за отношенията, просълзен от умиление. А ако жена му го обиди, кротко плаче в ъгъла, подпрял с брадичка вълнистите си колене.

5. Нормалният мъж задължително е дебел, плешив и космат. Плешив в главата, космат на всички останали места. На гърба също. Поне малко. Задникът му е пухкав, това е нещо свято. Ако мъжът не е дебел, плешив и космат нещо с него не е наред.

6. Нормалният мъж обича животните. Котенца, кученца, дори черни хлебарки, ако жена му ги е завъдила. Той се чувства невероятно щастлив, когато ги извежда на разходка, събира акото им, мие лапите им и т.н. Всичко това прави след работа и преди секса с тричасовата прелюдия. Вместо вечеря.

7. Нормалният мъж обича да слуша метъл. Особено се кефи на MANOWAR. Като чуе гласа на Ерик Адамс, разтваря крака на ширината на раменете, вдига ръце и хваща с лявата ръка китката на дясната. В тази поза куфее, докато върви музиката. Ако не го прави, значи въобще не е мъж.

Не (,) мога повече!

nemoga

8. Нормалният мъж всяка сутрин излиза на терасата с кофа сапунена пяна и в продължение на половин час прави мехурчета, приветствайки живота и новия ден.

9. Нормалният мъж обожава шопинга. Той е готов часове наред да придружава жена си по магазините, да обсъжда с нея плюсовете и минусите на чорапогащите и прецизно да й избира пудра.

10. На въпроса: „Дебела ли съм?“, нормалният мъж отговаря винаги с „Не!“. Дори ако жена му е дебела. Дори ако е много дебела. За нормалния мъж жената винаги е прекрасна. Той не се заглежда в гръдната обиколка на чуждите жени. Изобщо изпада в ужас от подобни гледки и кротко плаче (виж т. 4).

Тези признаци на нормалния мъж ви се струват абсурдни? Може би изискванията към нормалния мъж са твърде високи? Може би това е сексизъм? А не са ли странни статиите от типа на „Каква трябва да е идеалната домакиня“ или „7 признака на идеалната жена“?

Защо и ние да не се пошегуваме с тях?


Препоръчваме ви още:

Как да стана интелигентен колкото жената

Мъж в хипермаркета

Мъж в криза на средната възраст

 

Последно променена в Събота, 11 Август 2018 21:51
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Жена в колата

Жена в колата

28 Авг, 2019 Забавно

Що се смеете на чуждото страдание!

Що се смеете на чуждото страдание!

19 Авг, 2019 Татко Калоян

Истанбул - столицата на света

Истанбул - столицата на света

17 Авг, 2019 Развлечения

Митичният чичо Митко

Митичният чичо Митко

01 Сеп, 2019 Блог

Бърборкото

Бърборкото

05 Сеп, 2019 Истории

Стояна е бременна

Стояна е бременна

10 Сеп, 2019 Истории

Какво се пие със суши

Какво се пие със суши

22 Авг, 2019 Забавно

Говорите ли за пари с децата?

Говорите ли за пари с децата?

12 Сеп, 2019 Образование

Стояна е бременна

Стояна е бременна

10 Сеп, 2019 Истории

Продължението на мозъка

Продължението на мозъка

09 Сеп, 2019 Възпитание

Гранд хотел

Гранд хотел

08 Сеп, 2019 Забавно

Летни истории

Летни истории

06 Сеп, 2019 Блог

Бърборкото

Бърборкото

05 Сеп, 2019 Истории

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам