logomamaninjashop

Как да си намерим смислен партньор за секс

Автор: Надя Брайт

Аз съм на 34 г. – умерено красива и умерено умна, но в много приятна комбинация от двете, разведена, обичам пилатес и съм нещо като стенд ъп комик. Темите за стенд ъп изявите ми са срещите, връзките и най-вече – сексът.

Във връзка с комедията, онзи ден един 20-годишен младеж ми каза: „Забавна си, просто трябва да спреш да звучиш като рубрика на „Жената днес“ и всичко ще е супер.“ Как не се бях сетила за Бога?! Просто трябва да спра да звуча като това, което съм, и ще стана в пъти по-яка мацка! Аз младежа си го обичам, дори не се опитвам да му обясня, че много често в живота на една жена се намират хора, които знаят какво трябва тя да спре да бъде, за да е по-готина.

Днешното издание на „Надя на 34 днес“ е посветено на вълнуващия въпрос как най-ефективно да си намерим смислен партньор за секс. Не ми казвайте, че това е най-лесното, защото сме жени и само трябва да кажем: “Искам”. Защото има уловка. Тя се съдържа в думата „смислен“. Независимо дали сте сама, във връзка или в няколко връзки – не е изключено да търсите смислен партньор за секс.

za sex

Като бях на 20, си мислех, че съм изобретила секса. След близо 15 години ходене по срещи и пробване на изобретението разбрах, че доста хора така си мислят. Както и че има различен вид изобретатели – обикновени занаятчии, наистина добри занаятчии, ентусиасти, практици, бездарници и за щастие – истински визионери.

За това време преборих в себе си безброй стереотипи. Като например този, че е важно да съм добра в леглото. Оказа се, че е по-важно да ми бъде добре в леглото. Щото оценители много, ама моето тяло си ми е само едно. Също, че е необходимо сексуалността ми да върви пет минути пред мен под фанфарен звън. Свих знамената и разпуснах свирачите в момента, в който разбрах, че има мъже, които разбират каква жена крачи с тия два дълги крака и без над мен да свети надпис „Правя секс“.

И така – с двата си дълги крака, с червено червило и мъдрост, спечелена по трудния начин, ходя (почти) неуморно по срещи с мъже. Някои от нещата, които научих:

Няма повод, среща или мъж, които да заслужават неудобни обувки.

„Трай бабо за хубост“ е остаряла мазохистична пословица. Мога да съм хубава и без да „трая“. Или мога и да не съм хубава. Все тая – важното е да имам усещането, че свободно мога да тръгна накъдето ми видят очите. Например вкъщи, под предлог, че заминавам спешно при леля ми в Полски Тръмбеш. Или в нечие легло.

za sex6Кротък мъж не означава смотан, както и не всички смотаняци са кротки.

Любовта на жените към „алфа мъжкарите“ и „лошите момчета“ е колкото пословична, толкова и инфантилна. 2018-та година сме, няма нужда да се дерат бизони, за да се докаже мъжество. Има нужда от мъже, които умеят да се грижат за себе и за другите, и гледат на жената като личност, а не като допълнение. Т.е. – да живеят спокойните и кротки мъже. Остава въпросът как точно един такъв мъж би се спогаждал с проклетница като мен, но... не мога да мисля за проблемите на всички!

Не се опитвай да умнееш пред младите момчета – искаш да спи с теб или да те обича като син?

След 30-тата година рязко се разширява обхватът на мъже, сред които може да се търси смислен партньор за секс. Долната граница е около 20-годишна възраст, а за горната сега няма да говоря. Изведнъж става много по-лесно да се преспи с младеж, отолкото когато аз самата съм била на 20. Защото когато бях на 20, прекалено много се вълнувах и прекалено малко знаех каво правя. Сега се уравновесиха емоциите и знанията в обратен ред. Единственото, което ми остава, е да се възползвам, че 20-годишният не знае кога да се спаси и ловко да го оплета в мрежите си. Много е важен обаче тънкият момент, който споменах по-горе – желаният млад обект да не започне да възприема желаещия го по-възрастен обект като своя майка. Затова – грижовност на минимум и никакво поучаване. С една дума – ако много силно повярваш, че имаш мъж срещу себе си – и той ще си повярва. Последното, апропо, важи за всяка мъжка възраст.

za sex3

И най-големият играч, ако е женен, се прибира вкъщи и обува топлите чехли на смирените си крака.

Когато е супер якият пич за два часа сряда вечер и час и половина в четвъртък следобед, следва да си остане само това – якият пич за трите часа седмично. Всичко друго е ниска самооценка. 34 години се отглеждам и накрая да се оценя ниско? И нещо много важно – ако се оплаква от жена си – бягайте крачета! Не стига че лъже, ами и мрънка. Не стига че я лъже с мен, ами и да го утешавам... Има си жена за тия неща – тази, която го е родила.

Който казва, че в Порше се плаче по-добре, отколкото в Опел – не е плакал в Порше.

Не харесвам мъже, които са толкова евтини, че да се измерват в пари. Разбира се – по-добре здрав и богат, отколкото беден и болен. Парите имат свойството да украсяват мъжете. Затова винаги си мисля, дали бих се съблякла пред този мъж, ако не беше богат (нека призная, че за някои не ми се налага да си го мисля, защото просто не са богати). Колкото до проливането на сълзи – отдавна сме се научили, че е излишно. От всяка кола може да се излезе с елегантно затръшване на вратата.

za sex4

Колкото и да е свестен един мъж, ако го гледаш достатъчно дълго, може да му се намери кусур.

Аз това няма да го обяснявам. Само ще ви помоля, да останете насаме със себе си и тихо да си признаете. Признайте си колко пъти сте палили от 0 до 100 за части от секундата, за неща, които само изглеждат фундаментални. Защото дали е казал малко подозрителничко по телефона „Да“, а не „Да, мило!“ не е точно причина за скандалче... Та само припомням, че идеален няма, но за щастие има доста смислени....

Опитите продължават. 

Препоръчваме ви още:

Дарге преателе!

Животното в моето легло

С колко жени си спал


За автора:


37971137 10216340745822476 8610111699816546304 n
Надя
се занимава с Човешки ресурси, психология, пилатес и е стенд ъп комедиант. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства и в писане. Освен това, както виждате от снимката, обича да се снима в асансьори.



 

Последно променена в Понеделник, 30 Юли 2018 08:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам