logomamaninjashop

Как да си отгледаме социопат

По следните 10 признака ще разпознаете майката на бъдещия социопат. Интересното е, че тя е абсолютно убедена, че е съвсем нормална майка и всичко, което прави, е изцяло за добро на детето. Защото:

1. Нормалната майка е винаги на пост и бди

 На детето не може да се има доверие, винаги може да скрие нещо. Трябва да го следите, наглеждате, подслушвате. Желателно е да се сдобиете с паролите му в социалните мрежи и на телефона. Не може да сте сигурни, че на 40-годишната ви дъщеря не й досаждат някакви извратеняци в месинджъра. Ще се подведе като нищо и ще се обвърже с някой идиот.

2. Нормалната майка винаги споделя житейската си мъдрост

„Мий си ръцете преди ядене.“, „Не пий вода от тоалетната чиния.“, „Две и две е четири.“ – това трябва да се повтаря ежедневно. Няма значение, че синът ви вече е студент. Това не значи, че си мие ръцете.

3. Нормалната майка изисква от детето си абсолютно послушание

Трябва от най-ранно детство да се затвърждават условните рефлекси: "Спи!", "Яж!","Учи!" – командите трябва да се изпълняват моментално. Ако детето не слуша – креснете му. Добре действа и каишът. Какво, не помага ли? Паднало ви се е лошо дете. Но не се отчайвайте, пробвайте да го накажете на колене върху грахови зърна или да го заключите в килера.

Ужасен ужас

262745 ok

4. Нормалната майка никога не пропуска да спомене какви жертви е направила в името на децата си

 „Докато те родя, се мъчих цяла нощ.“ – това можете да го повтаряте често. Добре е също така да споменавате: „Заради теб се разведох с баща ти!“ А още по-добре: „Заради тебе търпя баща ти!“ Нека изпитват вина от малки.

5. Детето на нормалната майка винаги е чисто и изглежда добре

Момченцето с изгладени панталонки, момиченцето с розова рокличка. Внимавайте да не объркате нещата. Никакви татуировки, пиърсинги, нестандартни прически! Ще вземат да повярват в собствената си индивидуалност.

6. Нормалната майка винаги знае къде е детето й

И когато е на 3, и когато е на 33, и когато е на 53. Нека свиква да дава отчет. А най-добре е да му звъните няколко пъти дневно. Идеалният вариант е да го търсите нощем. Живее отделно? Това не е оправдание. Помнете, че винаги трябва да знаете къде е и какво прави.

7. Нормалната майка внимателно подбира кръга на общуване на детето си

Тя познава абсолютно всички негови приятели и познати. Всичките ги е разпитала за живота и навиците им, за семейството и роднините до 9-то коляно. Току виж се окаже, че имат шизофреници или престъпници в рода си.

20 начина да накарате децата си страдат,
когато пораснат

4093 ok

8. Същото е и с личния живот

За начало трябва да разберете подхожда ли това момче на дъщеря ви или това момиче на сина ви. И ако не подхожда (а обикновено е така) да положите всички усилия да разбиете връзката им. Вие сами ще им намерите най-подходящата половинка. Я какво е хубаво момчето на едната ви приятелка! Нищо, че е на 55, но пък много слуша майка си.

9. Нормалната майка се грижи за образованието на детето си

Трябва да го контролирате по всички предмети, докато завърши училище. Ходете по-често на срещи с учителите. Ако успехът му се понижи, вижте т. 3. Ако не се понижи, все пак проверявайте, не се знае кога може да се отпусне. Постъпването в университет не е повод за отказване. Продължавайте да го контролирате

10. Нормалната майка никога няма да допусне в къщата си домашни любимци

Това са инфекции, косми, мръсотия. Помнете: най-добрият и единствен домашен любимец е детето ви!

Ако спазвате тези елементарни правила, вие несъмнено ще отгледате добър човек. Ако не успеете да го докарате съвсем до социопат, то поне психар, женомразец или откровен загубеняк. Вариантите са много. 

Автор: Диана Удовиченко

 

Препоръчваме ви още:

Когато майка ти е джедай

 

 

Последно променена в Неделя, 01 Юли 2018 11:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам