logomamaninjashop

Хитови предложения за езикови ваканции в чужбина

Нови летни промоции за малки и големи в каталога на „Интеграл“ изненадват семействата в края на учебната година 

Струва ви се, че сте закъснели с подготовката на лятото? Със сигурност има какво да се направи. Езиковата ваканция в чужбина се превърна в един от най-добрите начини за осмисляне на летните ваканционни дни, а голямото разнообразие от програми на международните езикови центрове в цял свят дава възможности за нови и атрактивни комбинации, за посещения на нови страни и запознанства. 

Компютри и език

Трудно ли ви е да отделите детето от компютъра или таблета, а искате да му осигурите разнообразно и полезно лято? За вас са специализираните курсове по компютри и език, които са подходящи за деца от всички възрастови групи. Сред новите предложения е това на британския Plumpton College, в едноименното градче в подножието на националния парк South Downs и в близост до крайбрежния град Брайтън. Програмата включва 20 учебни часа английски език и 10 учебни часа по компютърно програмиране в модерната компютърна зала на училището. Учениците се обучават в основите на програмирането на мини-компютър Raspberry Pi, който след занятията могат да вземат в стаите си за упражнения.

UCDLake1 ok

Ваканция за амбициозните деца

Детето ви е от тези, които се отегчават от лятното безделие? За него няма нищо по-подходящо от езиковия курс на британското St. Mary School Ascot. Програмата е с фокус върху комуникационните умения, като стимулира децата да общуват с хора от различни култури и държави. Разположено в красивата английска провинция, училището е с отлична спортна база. Сред интересните възможности са курсът за академични открития със задълбочена работа по тематичен проект за децата на 11-12 год., както и занимания за по-малките (8-10 год.), които могат да се потопят в интересни за тях теми. Програмата предвижда и свободно време за екскурзии, за развлекателни игри, търсене на съкровища, посещения на музеи и партита.

Език със спорт или музика 

Предложенията „2 в 1“ на известната лятна академия Exsportise са в три от най-реномираните пансионни училища в Англия. Тук възможностите са програми с обучение по английски или без езиково обучение с акцент върху спорт или музика. За активно спортуващите деца е академията за спорт по избор, като може да се избира между тенис, голф, хокей на трева, езда, баскетбол и футбол. Сред прочутите курсове са заниманията с професионални треньори от детско-юношеската школа на Арсенал и посещение на „Емиратс Стейдиъм“.

Exportise ok

Изключително добро предложение със 750 британски лири отстъпка в момента е от езиков център Queenswood, на 30 минути от Централен Лондон. Курсът е подходящ за любознателни курсисти на възраст от 10 до 18 години, развива езикови умения у тях и навици за самоподготовка. Възможност за изучаване на избираем предмет – филмово изкуство, музика, театър, журналистика, здраве, дебати, бизнес английски, тенис, футбол с Арсенал, езда и др.

 

За кандидат-студенти

Колкото и добри да са летните забавления, идва възраст, в която всеки тийнейджър се замисля, че е време да се подготви за кандидатстудентски изпити. За него са предложенията на училища като Kings Oxford, които гарантират подготовката за IELTS. Подготовката тук може да е целогодишна с основен, интензивен курс или интензивна подготовка за езиковия тест.

Спестете до 435 британски лири за академичен курс

Това е хитова възможност на британското училище Earlscliffe, разположено в крайбрежното градче Фолкстоун, на 55 минути с влак от Лондон. Училището предлага интензивен курс, програма Мini-MBA или подготовка за университет в зависимост от възрастта на ученика, а програмата включва посещения на университети от ранга на Оксфорд, London School of Economics, University College London, Queen Mary University и др. Размерът на отстъпките зависи от продължителността на курса и от избраните дати за обучение.

QW group ok

Пътуване в група

За родителите, чиито деца се притесняват да пътуват сами, е опцията за пътуване в група с ръководител. Все още има свободни места в езиков център University College Dublin – модерен университет в Ирландия, чията програма е организирана така, че всеки курсист да извлече възможно най-голяма полза от обучението в приятна атмосфера с различни методи на обучение.

Едно свободно място има и в групата за Барселона – центърът предлага невероятна възможност за изучаване на английски език, а в спортната база на училището може да се практикува тенис на маса, бадминтон, футбол.

Повече за новите промоции и предложения вижте в каталога на Интеграл Лято 2018 на www.integral.bg/sp или в офисите на компанията в цялата страна.


Препоръчваме ви още:

5 начина детето да учи с удоволствие през лятото

 

Последно променена в Сряда, 20 Юни 2018 09:50

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам