logomamaninjashop

Кашон с кауза

Кампания „Кашон с кауза” започва „Хармоника” в подкрепа на фондация "За Нашите Деца”.

Кампания „Кашон с кауза” стартира от днес „Хармоника” в подкрепа на фондация „За Нашите Деца”. Кампанията цели да помогне на малки деца, които са лишени от истински дом и семейство като им даде шанс за пъстро детство в нашата Детска къща.

Лесно е!

До 19-ти декември можете направите дарение чрез интернет сайта на „Хармоника” или при доставката на техния Кашон. Harmonica ще дари още толкова, колкото вие сте дарили, за да може да мултиплицира ефекта! 

Защо има смисъл?

Фондация „За Нашите Деца“ създава Детска къща през 2016 год. с изключителната подкрепа на корпоративни и индивидуални дарители. Тя е истински дом, в който екип, подкрепян от доброволци и различни специалисти, се грижи за до 6 бебета, които очакват да бъдат осиновени, върнати в родното си семейство или настанени в приемно семейство.

Поради различни причини тези деца не могат да бъдат отглеждани от биологичните си родители, а осиновяването или настаняването в приемно семейство може да бъде дълъг и сложен процес, по време на който изоставените деца са застрашени от настаняване в институция. Престоят в Къщата е алтернатива на живота в дом за изоставени деца. В нея бебетата получават пълноценна грижа, внимание и много обич, а периодичните прегледи от страна на психолози и специалисти по ранна детска интервенция гарантират, че ще бъдат констатирани навреме всички отклонения в развитието.

За да бъде обезпечено функционирането на Детска къща, фондацията разчита на помощта на дарители. Освен от средства, Къщата има нужда от детски пелени, адаптирано мляко, пюрета, каши, козметика.

Всяка подкрепа е ценна и ние я приемаме с радост и благодарност! Всеки приятел и дарител на Детска къща става неизменна част от живота на нашите деца, чието детство е помрачено от раздяла.

Дарете и променете живота на дете в беда! Защото всяко дете в България заслужава да расте обичано и подкрепяно в семейство.


Препоръчваме ви още:

Какво да правим с ненужните дрехи 
Пазете се от фалшиви "благотворители" 
Емпатията - вродена ли е способността ни да съчувстваме?

Последно променена в Понеделник, 25 Септември 2017 16:53

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам