logomamaninjashop

Аз съм мечта

Автор: Радослава Чернева

Аз съм мечтата на всеки продавач. Поръчвам едно нещо, но се оставям да бъда убедена да купя още две абсолютно ненужни неща. Всеки път се заричам, че ще бъда твърда, но не става. Мека душа съм.

Нали помните вица за мъжа, който влязъл голям хипермаркет, за да купи дамски превръзки за жена си, а си тръгнал с въдица, кукички и лодка? Ами и аз така!

Поръчах си ботуши, които според рекламата са меки, топли, удобни, активират определени мускулни групи при ходене и отслабваш. Абе, само дето не ти масажират краката при ходене!

Обади ми се момиче с приятен глас, за да потвърдя поръчката си. Потвърдих я. Но вместо с това разговорът да приключи, тя с тайнствен глас ме информира, че аз вече съм ВИП клиент и като такъв получавам меко, топло одеяло с 50% отстъпка, което е много изгодна за мен оферта, защото ако купя одеялото получавам и ВИП карта, с която една година ще ползвам голяма отстъпка при покупката на всички предлагани от тях стоки. Тук беше моментът твърдо да откажа, но тя продължи да ме обработва и за да приключа разговора се съгласих да получа и одеяло, което всъщност въобще не ми трябва.

Розови маратонки за 12 лв.?

56f9425837efc4d90ad0006be3e16952 XL

Пристигна поръчката и установих следното – ботушите наистина са меки и удобни, но ужасяващо грозни. Не просто грозни. Ужасяващо грозни. А одеялото беше почти прозрачно. На мен по принцип не ми трябваше одеяло, а полупрозрачно – никак. Както и да е. Сдобих се и с ботуши, и с одеяло. Твърдо реших, че повече няма да се поддавам на подобни търговски трикове. Но както вече казах – мека душа съм.

Наближават коледните празници и реших да поръчам за родителите си меки, топли и удобни пантофи, които премахват болката в гърба и кръста, създават усещане за лекота в краката и предизвикват още много други невероятни усещания. Поръчах ги. И всичко се повтори. Обадиха ми се за потвърждение на поръчката. Потвърдих, но някак си така се завъртя разговора, че преди да затворя телефона бях дала съгласието си освен пантофи да купя и кецове. Та сега коледните подаръци са готови, а аз имам кецове – удобни, меки и ужасяващо грозни. Не ми трябваха кецове. Но вече имам.

И разбрах – аз съм мечта. Мечтата на всеки продавач!


Препоръчваме ви още

Малки трикове за ефективно пазаруване в Черния петък

Как да не ни измамят на Black Friday

На пазар с дева

Последно променена в Вторник, 18 Декември 2018 12:44

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам