logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 06.11 - 12.11

Автор: Надя Брайт

Овен

Какво да ви правя, Овни, като хороскопът ви е просто прекрасен тази седмица? Нека започнем с Венера, която в сряда ще се премести в знака на Везни и ще влезе във вашия дом на любовните връзки. До 4 декември ще сте под може би най-доброто влияние по отношение на партньорството си. Романтика, свързване, баланс и хармония са ви дадени от Вселената и остава вие да прецените как ще ги въведете в интимния си живот. Може би ще е най-добре да се отпуснете и да оставите нещата да се развиват по собствения си любовен път. Което е ваше - ще бъде в ръцете ви и щастието ви ще се умножава. За тези от вас, които не са с правилния човек - влиянието на Венера ще ви даде възможност да разберете какво наистина желаете и заслужавате и да си отворите очите за нещо по-ценно около вас. Нека и необвързаните си отварят очите, защото късметът им ще ги чака.

В петък Меркурий ще влезе в Стрелец и в дома ви на пътуване и приключения. Влиянието ще е до 1 декември и в този период ще бъдете особено привлекателни за хубавите житейски приключения във всеки един смисъл на думата. Дали ще се забъркате в пътуване с шумна компания или пък ще дадете тон за нещо ново и неочаквано, не знам, не знам… Знам само, че ще привличате хора, с които сте на една вълна и ще преминавате с лекота през границите във всеки смисъл на тази дума.

Телец

Очертава ви се седмица, която да донесе доста благоприятни влияния за месец напред, скъпи Телци.

Първо вашата повелителка Венера ще влезе в знака на Везни (знакът, с когото споделяте тази планета) и във вашия дом на грижа за себе си. Това е чудесна комбинация за вас, защото какво по-хубаво за един Телец от грижа за себе си през изтънчеността на удоволствията, която Венера във Везни предлага? До 4 декември сте в идеален период да доставяте радост на тялото и душата си и да си дадете почивка от ежедневната динамика. СПА, хубава храна, приятни филми и четива.. Това е, което ви съветвам да си набавите до края на периода. И ако някой има нещо против този режим, кажете му „Няма да спориш с Венера!” и си продължете по плана.

В петък Меркурий ще се премести в знака на Стрелец и по-важното в дома ви на интимност, мистика и тайни. Тоест - до 1 декември може да се отдадете и на осъществяване на интимните си фантазии с някой, който има желание за забавления. Освободете се от задръжки в комуникацията с интимния партньор - това е възможността, която Меркурий ви дава сега. А, както вероятно знаете, истината е, че освобождаването на задръжки в този вид общуване първо освобождава нас и ни отваря хоризонти за още по-горещи фантазии.

Близнаци

Скъпи ми Близнаци, виждам доста добри развития на хоризонта за вас. Първо в сряда Венера ще се премести в знака на Везни и вашия дом на флиртове, слава и гламур. Планетата на изобилието ще бъде в тази позиция чак до 4 декември и това ще е едно особено благодатно време за Близнаците. Харизмата ви ще вибрира с пълна сила и ще привличате с лекота хората и събитията, които желаете. И тук е моментът да обърна внимание, че е много важно да канализирате желанията си. Знаете - най-трудно се сяда в празен автобус. Подобно ще бъде положението и при вас - ще можете да имате който и каквото си поискате. Затова е от ключово значение правилно да поставите приоритетите си и да се насочвате само към хора и неща, които ще са ценни по някакъв начин за вас. В противен случай ще губите време и енергия по излишни каузи, а едва ли го искате. Така че - визуализирайте ясно и отчетливо какво желаете и тръгнете в тази посока, каквото е ваше - ще си дойде.

В петък вашият повелител Меркурий ще се премести в знака на Стрелец и във вашия дом на партньорствата. До 1 декември ще имате много добра възможност да установявате партньорства през комуникацията помежду ви и през това, което Стрелецът олицетворява - пътуване, покоряване на нови територии, преследване на висши каузи и пр. Тоест - това е период, в който можете много ясно да проверите, дали с партньора ви сте на една вълна по отношение на ценностите и плановете ви за бъдещето. Също така - връзки от разстояние ще бъдат благоприятствани. В този период ще ви се изясни до каква степен могат да издържат на изпитания и дали имат бъдеще. Важи както за лични, така и за служебни съюзи.

Рак

Раци, пригответе се за своя изтънчен домошарски период, който Венера ще ви осигури от 8 ноември до 4 декември. В сряда планетата на любовта, естетиката и изобилието влиза в знака на Везни и във вашата зона на дома. Това означава, че в периода на влиянието ще имате желание и вдъхновение да облагородите пространствата, в които живеете. За много от вас е възможно да променят стила на обзавеждането си, а оттам може би дори навиците си на обитаване на дома. Венера ще ви подтиква към по-фини линии и усещания за интериора, по-луксозни материи и стремеж към по-скъпи покупки. По някакъв начин това може да се отрази и на подбора ви на хора, които каните у вас - ще бъдете по-ревниви към собствения си уют и няма да допускате в него хора, които не пасват като в ръкавица в създадената от вас обстановка. В крайна сметка едно изчистване, успокояване и придаване на дискретен блясък на пространствата около вас може само да ви е от полза за вътрешния мир.

В петък Меркурий ще влезе в знака на Стрелец и ще прекара времето си там до 1 декември. Планетата на комуникациите ще бъде във вашия дом на навици, грижа за себе си и служба. Периодът е идеален за постигане на баланс в ежедневната рутина и разбирателството с околните относно ежедневието. Сега ще можете да постигнете съгласие със семейството или колегите си как е по-добре да се изпълняват рутинните дейности, както и да заявите своите нужди (време, подкрепа или нещо друго) и те да бъдат приети.

Лъв

Като гледам хороскопа ви - определено енергията ви ще е насочена навън, скъпи Лъвове. И определено това ще се харесва на всички.

В сряда Венера ще влезе в знака на Везни и във вашия дом на комуникация, приятелства и платонични връзки до 4 декември. Ще имате особено привлекателна харизма, що се отнася до общуването с компании от близки хора - приятели, колеги и съседи. Вие така или иначе имате този Х фактор, но определено сега ще е засилен. Везните са знак, който умее да кара хората да се чувстват приобщени и важни и наслагвайки това умение върху вашата персона, мога да предвидя само създаването на нови фен клубове… Разбира се, от вас зависи как ще ползвате това влияние. Някои Лъвове може просто да се забавляват и да се отпускат на партита и в компании (за което ще ви помогне и влиянието, за което ще разкажа по-долу). Други пък може да пожелаят да използват силата на харизмата си за професионални цели. Трети може да вложат усилия в кауза… Както и да решите да насочите силите си - ще имате успех, забавлявайте се!

В петък Меркурий ще влезе в знака на Стрелец и във вашия дом на флиртове, слава и блясък. До 1 декември ще сте на върха на иглата на всякакви публични изяви и светлините на прожекторите просто ще ви следват. Отново - във вашите ръце е какво да правите с това изключително добро влияние за себеизразяване. Може да си флиртувате, да печелите подкрепа, да оставяте следа в паметта като най-фамозната парти машина… Каквото ви е на лъвското сърце, това си правете уважаеми!

Дева

Скъпи Деви, идвам да си говорим за пари и за дома ви… Две много важни теми, в които ще имате изключително благоприятни влияния.

Започвам с това, че в сряда Венера ще се премести в знака на Везни и вашия дом на материално благополучие. Венера е планета на изобилието и привличането на богатства, но и на желанието за притежаване на още и още… Така, че имам много точни указания какво да правите и да не правите до 4 декември, докато планетата излезе от този ваш дом. Купувайте вещи, които имат дълготрайна ценност - скъпоценности, изкуство, антики. Не се подвеждайте по моментни желания за харчене, обмисляйте каква стойност носи покупката. Понякога си затваряйте очите пред лъскавите неща, защото иначе ще ви привличат неудържимо. Но най-вече - поставете си цели какво желаете да притежавате и колко пари искате да изкарвате и си позволете да мислите нашироко за тях, без да си поставяте ограничения. Мислите ви трябва да бъдат зона на свобода. След постигането на мисловна свобода - започнете да чертаете план.

В петък Меркурий ще влезе в Стрелец и във вашата зона на дома. До 1 декември ще сте в период, в който ще „изчистите” хората, които допускате до най-личното си пространство. Ако някои Деви са превърнали дома си в хан напоследък, възможно е гостите да бъдат редуцирани. Други може да почувстват нужда да отворят по-широко вратите си. Което и да е - ще има период на балансиране в комуникацията с хора, които имат достъп до вашата крепост.

Везни

Хороскопът тази седмица си е много ваш, мили ми Везни! Започвам с това, че в сряда повелителката ви Венера ще влезе точно във вашия знак. До 4 декември вие ще бъдете в собствения си център на баланс. Разбира се, за Везните да бъдат в „център на баланс” означава да правят всичко друго, но не и да седят на едно място… Същественото тук е, че трептенията ви ще бъдат свързани с откриване на вътрешното щастие и предаването му от вас на другите. В периода, в който сте под това влияние, ще можете да откриете истинския извор на добруване за вашето сърце и ще сте окрилени да го съхранявате и умножавате. Разбира се, това ще повлияе на начина, по който изглеждате отвън и околните ще бъдат привличани към Везните като магнит. Най-общо казано за периода - сякаш ще получите концентрат щастие и само от вас ще зависи как и за какво да го ползвате, колко да го разредите и с кого да го споделите. Бъдете себе си, гледайте напред и използвайте силата, която усещате, за да създадете нещо ценно, според собствените си въжделения.

В петък Меркурий ще подсили вселенската благодат, която се изсипва над вас, защото Меркурий ще се премести в Стрелец и дома ви на приятелите и платоничните връзки. До 1 декември ще бъдете душата на компанията и притегателен център за всякакви групи от хора. Това по принцип си е характерно за Везните, но сега ще се случва с особена магия. Затова ви съветвам да помислите как да канализирате енергията си, да не я разпилявате за всеки и навсякъде. И може би дори да постигнете някаква ваша цел, използвайки възможността бързо и леко да увличате всички около себе си. Успех!

Скорпион

Скъпи мои скорпиони, предстои ви близо месец на себерефлексия на вътрешния свят и то по-скоро на романтичната му страна. В сряда Венера ще влезе в знака на Везни и във вашия дом на интроспекция. Планетата на любовта ще бъде там до 4 декември и в този период съзнанието ви ще пулсира, провокирано от силата на вродената ви интуиция. Ако се чудите какво изобщо искам да кажа - ще го обясня по-просто. Ако оставите настрана за малко рационалното мислене, ще можете да стигнете до най-съкровените си романтични желания, както и да видите бъдещето си напред в този аспект от живота си. Имайте предвид, че романтика не значи само любовни отношения. Означава още и мечти, както и виждането ви за начина, по който искате да се усещате в живота си.

В петък планетата на комуникацията Меркурий ще влезе в Стрелец и във вашия дом на финансово благополучие. До 1 декември, благодарение на тази добра планетарна позиция в хороскопа ви, ще имате възможност да изкарвате пари през дейности, свързани с комуникация и технологии. Което всъщност са повечето дейности в наши дни, нали? Тоест - ще имате широко поле за изява. Затова - важното е да пожелаете да работите за благополучието си, да си поставите цел и да си изработите план. Естествено, планът трябва да е свързан с участието на други хора в него. Накратко казано - мислете и работете за пари, Скорпиони, защото имате благоразположението на Вселената за това.

Стрелец

Готови ли сте за звездна слава, Стрелци? Готови или не - това е, което ви се пише. Първата причина е, че в сряда Венера ще влезе в знака на Везни и във вашия дом на технологии, социални дейности, работа в екип и групови занимания. Венера във Везни е чудесна предиспозиция за усилване на харизмата, а когато е в дома на свързване с големи групи от хора, просто няма как да не проработи във ваша полза. До 4 декември ще разполагате с целия ви необходим арсенал от лични качества, за да привличате, убеждавате и увличате хората да ви следват. Затова е много важно да поставите цели пред себе си. Все пак е по-добре да капитализирате влиянието си и да постигнете някакви цели, отколкото просто да се къпете в чуждото одобрение, нали така? Домът, в който ще ви влияе Венера е на платоничните връзки, но… Ако сте необвързани, вероятно ще успеете да привлечете и романтичен интерес от някой, който гравитира в средите около вас.

В петък се случва нещо още по-хубаво - Меркурий влиза във вашия знак. Планетата на комуникациите ще бъде ваш силен съюзник до 1 декември и ви съветвам да не оставяте това влияние да мине незабелязано през живота ви. Използвайте силата за комуникация, която планетата ще ви даде, за да постигнете каквото ви се иска. За някои Стрелци това може да е по-добро разбирателство в дома, за други - бизнес развитие, а за трети - по-широка популярност. Всяко едно от тези неща минава през умението ви да общувате и да се изразявате. Сега, стига да знаете какво точно искате (винаги опираме до това), ще имате възможност с лекота да го постигате, през общуването си с близки, колеги, публика и пр.

Козирог

Работа и грижа за себе си, Козирози… Но преди да сте реагирали с „Пак ли работа?”, позволете ми да обясня :) В сряда Венера ще влезе в знака на Везни и вашия дом на кариерно развитие и ще прекара времето си в тази позиция чак до 4 декември. Това за вас означава, че ще постигате успехи в кариерата си през баланс и работа в екип. Ако вдигнете глава за малко и спрете да се опитвате да вършите всичко сами, ще забележите, че около вас има достатъчно хора, които могат да ви бъдат полезни за осъществяване на целите ви. При това - биха го направили с радост. Важното е да бъдете търпеливи в обясненията си какво точно искате да се случи и да успявате да виждате качествата на всеки един човек. Последното е важно не само, за да поставите всеки, където ще е най-полезен, а и за да се постараете хората около вас да се почувстват значими. Накратко казано - ако сложите кадифените ръкавици, ще постигнете желан успех.

В петък Меркурий влиза в Стрелец и вашия дом на себерефлексия и интроспекция. До 1 декември е много подходящо да поговорите сами със себе си, уважаеми Козирози. И не само да поговорите, а и да се чуете. Периодът е добър за вас да си дадете възможност да откриете най-съкровените си въжделения и да се отнесете със себе си така, както заслужавате - с любов. Отделете време за постигане на вътрешен мир и за уравновесяване. Имайте предвид, че тези неща се постигат най-вече с любов към самите нас и с оставяне настрана на всички очаквания, които са поставени към личността ни от нас или от другите.

Водолей

Определено ще излезете извън собствените си граници в следващия месец, уважаеми Водолеи! Първо защото Венера в сряда се мести в знака на Везни и вашия дом на пътуване, покоряване на нови хоризонти и учене. Определено тази романтична планета в този романтичен знак е способна да ви накара така да мечтаете, че свят да ви се завие. Но все пак гледайте да не ви се завива свят, а да използвате влиянието. То ще продължи до 4 декември и в този период имате няколко възможности за действие. Едната е да се отдадете на романтичната страна на нещата и по-скоро да си организирате лежерни моменти с любими хора. Другата е да се втурнете към още нереализирана мечта за пътуване и да я осъществите. Подсказвам, че под знака на Везни е най-добре да включите и други хора в организацията. Третата възможност е просто да си седите и да въздишате, унесени в сладки мечти. И това не е лошо, все пак е зареждащо. Особено, ако има кой да ви държи ръката през това време. Каквото и да изберете - отдайте се на леката енергия на Венера и си изкарайте добре!

В петък планетата на комуникациите Меркурий ще се премести в знака на Стрелец и във вашия дом на технологиите и груповите активности. Това е прекрасно влияние. До 1 декември ще имате възможност да сте на върха на своята популярност и, много важно - да измислите нещо иновативно. Което дори да заработи! Вие сте си по иновациите и новите предизвикателства, така че ще ви хареса този Меркуриев период. Не се свенете да използвате харизмата си за увличане на хората след вас и всичко ще върви по мед и масло!

Риби

Смело мога да кажа, че на вашия знак се пада един от най-хубавите хороскопи тази седмица, скъпи Риби. Започвам с Венера, която в сряда ще влезе в знака на Везни и не в кой и да е ваш дом, а в този на интимността, еротиката и тайните. До 4 декември планетата на любовта ще бъде в един от най-романтичните знаци. Честно казано, пожелавам успех на Рибите, които ще се опитват да мислят за нещо друго, освен за интимни забавления… Много ще ви е трудно! Затова може би е по-добре направо да се отдадете на изкушенията, вместо да се борите с тях. Периодът на това влияние е подходящ за хедонистични любовни занимания, за свързване с любимия човек (или интимниТЕ партньорИ за по-разкрепостените от вас). Всякакви прояви на лукс в любовта са приемливи - от разточителни вечери, през подаряване и получаване на подаръци до… каквото вие си искате :)

И все пак, докато се отдавате на интимности и любов, Меркурий ще подкрепя тези от вас, които имат фокус върху кариерата си. В петък планетата на комуникациите влиза в амбициозния знак на Стрелеца и ще бъде там до 1 декември. Периодът е идеален да заявите пред света своите амбиции, нови проекти или резултати от постигнатото дотук. Договорки и постигане на кариерни цели ще ви се получават с лекота, ако намерите правилния човек, с когото да ги комуникирате. Също - може да разчитате на подкрепа от колегите или екипа си в този период. Така, че всичко е във вашите ръце - денем може да сте професионалисти-машини, а вечер - любовници-мечта. Забавлявайте се!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Заповядайте на стендъп шоу, за да ви разсмее - https://www.facebook.com/events/663097565621937

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 06 Ноември 2023 16:55

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам