logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 02.01.2023 - 08.01.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Ох, Овни… Предстои да бъдете толкова мили и добри, че направо се умилих и аз, докато ви правя хороскопа.

Първо на 2 януари Венера влиза в знака на Водолей и във вашия дом на екипната работа и технологиите. Тоест, ще стане така, че от ярките индивидуалисти, които сте, ще станете едни екипни играчи, с мед да ви намаже човек. Или поне ще се опитате… Което, освен че е мило, както по-горе отбелязах, ще е и пътят към успеха ви. За много от вас ще се окаже, че начинът идеите ви да се реализират и да постигнат максимален резултат е, ако работите в екип с други хора. За тази цел, сещате се, ще трябва малко да смирите духа и речника си… Но търпението ви определено ще бъде възнаградено. Не подценявайте работата с технологиите. Разбира се, докато Меркурий е ретрограден, е добре да внимаваме с всичко, свързано с комуникация и технологии. При разумна употреба обаче, могат да ви свършат много работа.

Венера покровителства и изкуствата, затова периодът е благоприятен да се отдадете на талантите си или пък да пробвате нещо ново. Посещения на изложби, концерти и други културни мероприятия, ще ви носят радост, а може и да се запознаете с нови интересни хора. Не забравяйте, че в началото казах „да се отдадете на талантите си“. Тоест – покажете на всички как пеете/рисувате/танцувате/шиете гоблен и пр.

В нощта на 6 срещу 7 януари ще има пълнолуние в Рак. Пълнолунието ще освети вашата зона на дома и много от вас ще почувстват желание да направят своето място още по-уютно. Предстои преобразяване на интериора на домовете на много Овни. Някои от вас ще го постигнат само с разместване и декорация, а други може и да накупят нови мебели. Колкото и да сте ентусиазирани, не забравяйте, че сме в ретрограден Меркурий и не купувайте нищо, което няма право на замяна. Желая ви много забавление, наслада и удовлетворение при промяната на гнезденцето ви!

Телец

Става ви разчупено, Телци! Какво по-хубаво за начало на годината…

Започваме с влиянието на вашата повелителка Венера, която на 2 януари влиза в знака на Водолей и ще стои там до 26 същия месец. Планетата на изобилието ще е във вашия дом на просперитета. В този период е възможно да ви дойдат много креативни идеи – не пропускайте да ги запишете и да помислите как може да се осъществят. Добре е да направите каквото ви е възможно, за да демонстрирате просперитет и да го привлечете. Не излизайте от вкъщи по друг начин, освен в най-добрия си възможен вид. Не пропускайте събития, на които може да срещнете полезни и интересни хора и най-вече – не пропускайте да говорите за себе си и своята работа, където е възможно. Прегледайте онлайн имиджа си – осъвременете снимките, описанията, пуснете няколко интересни поста. Помислете контакти с какви хора могат да ви помогнат за реализиране на проектите ви и се насочете към намирането им. Венера е с вас, остава само да поискате успеха и да се протегнете към него, за да го вземете.

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак. То ще освети вашия дом на групови активности и локални събития. В двете седмици след пълнолунието се оглеждайте какво интересно събитие се организира в близък радиус около вас и не пропускайте да огреете с харизматичното си присъствие. Нищо чудно да се запознаете с хора, които може да са полезни на вашето развитие. Имате добри аспекти за прекарване на качествено и забавно време с приятелите си. Това ще ви разтовари и зареди с позитивна енергия.

От всичко казано до тук има един извод – не се бавете, а посипете перчема с брилянтин, сложете лачените обувки и излезте навън, за да вземете даровете, които Вселената ви е приготвила, Телци!

Близнаци

Хайде, идва краят на хибернацията ви, Близнаци! Влизате в новата година с типичния за вас ярък, шумен и забавен маниер на живеене.

Отговорна за това е Венера, която на 2 януари се мести в знака на Водолей и вашия дом на романси, пътувания и забавления и ще стои там до 26 януари. Струва си да обърнете внимание на аспекта с пътуванията и да си организирате нещо, дори и да е съчетание на работа с удоволствие. Даже за необвързаните от вас, бих казала, че има много добри аспекти да срещнат интересен обект на сексуално желание в чужбина. Или пък чужденец на ваша територия. Отваряйте си очите, Близнаци.

Въпреки, че Меркурий е ретрограден, за вас ще е добре да не премълчавате в следващите три седмици и да поддържате комуникацията си възможно най-отворена. Трябва да кажете на Вселената (а и на околните) какво искате, за да ви го достави, нали? 

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак. Това ще е много добро влияние по отношение на приходите ви от работа, както и на възможностите ви за развитие. Много от вас може да получат повишение или пък да се окаже, че някоя тяхна идея може да се продаде много добре. Разбира се, често, за да дойдат парите, трябва да ги повикаме. Така, че помислете и по този въпрос. Като цяло пълнолунието е време, в което да пожънете каквото сте засели през последните шест месеца. Не се разсейвате, а оберете плодовете на труда си.

Разбира се – няма да сбъркате, ако сега положите целите си за бъдещето и се опитате да направите възможно най-много, за да обезпечите плановете си. Промотирайте се безсрамно, шансовете дебнат зад всеки ъгъл. Успех, Близнаци!

Рак

Годината ви започва много добре, Раци! Дори това, че сме в ретрограден Меркурий не може да помрачи благоприятната ви прогноза.

На 2 януари Венера влиза в знака на Водолей и ще стои там до 26 януари. Това е време, в което във вас ще се събуди еротичния ви заряд, както и силно желание да го оползотворите. Знам, че вашият знак не си пада по обикновени физически упражнения, вие искате да има смисъл, свързаност и да сте възхитени от човека, пред когото се събличате по кожените си жартиери… Имате подкрепата на Венера да се случи точно както го искате в нейния водолейски период. Тъй като Водолей покровителства технологиите, за да много от вас успехът в свързването с подходящ партньор ще дойде през дигитално общуване. Може би е време да включите пак апликациите за запознанство или просто да напишете съобщение на този, когото страстно желаете?

Друго, което ще е добре да осъществите до 26 януари са посещения на различни културни събития и приятни, разширяващи хоризонта на съзнанието разговори на тема култура. За обвързаните сред вас подобни изживявания може да се отразят благоприятно на връзката ви и да са добра прелюдия към еротичните забавления, за които споменах по-горе.

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние. И знаете ли в кой знак ще бъде то? По-силно, не ви чувам! Точно така - ще бъде в РАК! Не губете никакво време, а в двете седмици след 7-ми покажете на всички талантите си, както и свършената работа до тук и не пропускайте да направите силна заявка за предстоящи успехи. Помислете за всяка възможност, която имате, за да изведете работата си на по-високо ниво и я използвайте. Това е вашето време за обиране на плодовете от труда ви, Раци. И е чудесно, че ви се пада да се случи още в началото на годината, защото това ще ви даде силна мотивация за постигане на още много през 2023г. Напред и нагоре!

Лъв

Годината ви ще започне интересно и вълнуващо, като самите вас, Лъвове!

На 2 януари Венера влиза в знака на Водолей и вашия дом на любов и партньорство. И, въпреки че Водолей е точно противоположния ви знак, няма да се размине огненият елемент, който вие винаги си носите навсякъде. В периода до 26 януари повечето Лъвове ще копнеят за флирт и еротични забавления с избраниците на тяхното сърце. Ако вече сте обвързани с любимите си хора – предстоят ви много топли и красиви моменти заедно. Ако все още не сте направили крачката към този, когото харесвате, препоръчвам ви по-умерен и систематичен подход. Казвам го, защото все пак още сме в ретрограден Меркурий, комуникацията е малко рискова, особено при горещи страсти и наистина ще си направите услуга, ако подхождате внимателно. При всички положения – не виждам как няма да ви се получи, ако наистина харесвате човека и ако сте проявили достатъчно разум, да не се хвърляте слепешката, водени само от страст и желание.

Не забравяйте в периода на водолейска Венера да покажете любов не само към другите, но и към себе си, Лъвове!

И като казах да покажете любов към себе си - в нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак. В двете седмици след него ще имате възможност да дадете на ума и емоциите си малко време за отмора и презареждане. Ако нещо ви тежи в емоционален план, периодът ще е много добър, да го изчистите от системата си. Под влиянието на пълнолуние в Рак може да се сдобрите с някого, с когото сте имали пререкания в миналото. Също – може да „пуснете“ от живота си хора, които ви натоварват. Каквото и да правите, помнете, че целта е вие да се чувствате добре. Не позволявайте да ви въвличат в конфликти или да ви насаждат чувство за вина. Желая успех!

Дева

Силен старт на годината, Деви! Нека ви разкажа…

Първо, на 2 януари Венера влиза във Водолей и ще стои там до 26 януари. Венера ще бъде във вашия шести дом – на грижа за себе си, служба и ежедневна рутина. Какво се получава, ако съберем шести дом с планетата на изобилието? Ами СПА, масажи, следобедни дрямки и любими питиета, как какво… Силно ви препоръчвам в тези три седмици да бъдете щедри към себе си и да радвате душата и тялото. Заслужавате го, нали?

Докато се грижите за себе си, Венера ще ви помогне и с целеполагането за тази година. Планетата на любовта ще ви даде усещане за размах и оптимизъм, както и за това, че сте способни да постигнете много и трябва да се целите надалеч. Използвайте това окриляващо усещане, за да си поставите амбициозни цели за 2023г. Всички знаем, че за вас ще е възможно да ги постигнете. Дерзайте!

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак. То ще освети вашия дом на груповите дейности – социализиране, приятели, работа в екип и пр. В първите две седмици след пълнолунието, като че ли всеки ще иска да му обръщате внимание и ще търси компанията ви. Използвайте този период, за да свършите нещо за себе си и своето развитие. Промотирайте се навсякъде – разказвайте на околните за работата си, търсете възможности за развитие, използвайте общуването си с другите, за да се обогатявате. А и… нека не забравяме, че Девите са пълни с таланти – току виж сте изгрели на някоя сцени и всички сме затаили дъх пред таланта ви!

Везни

Кой започва годината на гребена на вълната, Везни? Точно така – вие!

На 2 януари Венера се мести в знака на Водолей и ще стои там до 26 януари. За вас това ще е период, в който изобщо няма да ви влече толкова семейния уют. Смело мога да кажа, че много Везни ще захвърлят плюшените пантофи и черпаците и ще излязат навън, сред обществото, облечени в пера и пайети и обсипани с гламур и добро настроение. Защото всеки може да купонясва здраво през декември, но само най-добрите могат да съберат погледите през януари!

Освен това, водолейската Венера за вас е период, в който да се поглезите. СПА, здрав сън, козметици, качествена почивка – не се лишавайте от нищо в тези три седмици. Все пак блясъкът не може да идва само отвътре, нали?

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак. Това пълнолуние ще освети много силно вашият дом на кариерата и професионалните успехи. В първите две седмици след пълнолуние, обикновено се жънат успехите на постигнатото в последните шест месеца. Значи за вас сега ще е много благоприятно да покажете на всички колко много работа сте свършили и да се опитате да монетизирате успеха си. Тъй като Меркурий е ретрограден, може да се окаже, че ключът ви към бъдещ успех е в нещо или някой от миналото. Прехвърлете внимателно професионалната ви история в последните шест месеца и вижте, дали от това няма да излезе нещо полезно.

Изобщо – за каквото и да става дума, планетите искат вие да излезете на челни позиции, Везни!

Скорпион

Тази седмица вещае силно влечение към дома и едновременно с това – към пътуване. Надявам се, че вашата сложна скорпионска личност ще успее да се справи с това странно комбо и ще си задоволи всички желания.

На 2 януари Венера влиза във Водолей до 26 януари. Това е влиянието, което ще ви затегли силно към усещането за домашен уют и прекарване на времето с много отбран и много тесен кръг от хора. В този период за вас ще е ценно и важно да чувствате домашния уют така, както вие си го разбирате. Много от вас ще подобрят домашната обстановка, дори и с малко разместване или декорация. Други ще отворят готварските книги и ще започнат да приготвят изненадващо добри и екзотични ястия (вероятно с афродизиаци в тях, така като ви познавам…). При всички положения достъп до тази скорпионска идилия ще получат само най-заслужилите около вас.

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак и то ще събуди у вас желание да пътувате и да стигнете до някое далечно и прекрасно място. Във връзка с положението на Венера, което ви написах по-горе, вероятно пътуването, което най-добре ще ви зареди с положителни преживявания е до място, на което можете да се почувствате като у дома си. А ако вземем предвид, че Меркурий е ретрограден, може би посещаването на дестинация, на която вече сте били и ви е харесало е доста добра идея. Каквото и да правите, където и да отидете – надявам се, че ще сте щастливи и душата ви ще се чувства на място!

Стрелец

Хороскопът ви за тази седмица много ви отива, Стрелци - аху-иху и секс в общи линии :)

Започваме с 2 януари, когато Венера влиза във Водолей и във вашия дом на забавленията и флиртовете. До 26 януари очаквам да сте абсолютно себе си – да излизате сред хора, да се забавлявате и току виж – да ви дойде някоя идея за нов работен проект, покрай забавленията. Имаше досега един период на хибернация при вас, надявам се да ви е послужил, за да съберете сили за януарските фиести, които ви предстоят. Вие умеете да се забавлявате качествено и да се свързвате с хората през това. От там идват и предположенията ми, че е възможно да започнете ново начинание с някой, с когото сте се срещнали във водолейския период на Венера. Все пак, дори и когато изглеждате лекомислени, някъде в главата ви щракат зъбните колела на плановете ви за завладяване на света… Е, какво да кажа – да бъде!

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак и това съвсем ще запали огъня на страстите ви. Доста Стрелци ще му отпуснат края и ще се хвърлят натам, накъдето ги водят еротичните копнежи. Има едно леко противоречие между свободолюбивата ви натура и знака на Рак, който обикновено търси обвързване. Затова, за да не стават грешки (оросени със сълзи), най-добре се опитайте от самото начало да изясните какво искате. Първо обаче изяснете пред себе си и после пред потенциалния партньор. Има много добри аспекти за това всичко да бъде наред, просто не си мислете, че ще стане от само себе си (колкото и да ви е замъглено съзнанието в някои моменти). Желая ви прекрасни и безаварийни часове на споделена страст, Стрелци!

Козирог

Започвате годината силно и сериозно, точно както подхожда на вашия знак, Козирози!

Буквално до днес Венера беше във вашия знак и се надявам да се сте възползвали от вниманието и любовта, с което планетата на изобилието ви обсипваше. На 2 януари тя се мести в знака на Водолей и е добре в периода до 26 януари да се фокусирате върху едно-две по-сериозни неща. Отново е свързано с любовните ви връзки, но тук вече говорим за намеренията ви и да изясните, дали те съвпадат с намеренията на партньора. Имайте предвид, че Меркурий е ретрограден във вашия знак и ако ще водите разговори, добре е да се стремите да бъдете максимално ясни и спокойни в комуникацията си. И най-вече не забравяйте, че за да заявите какво искате – самите вие трябва да сте наясно с това. Другият фокус на водолейската Венера ще е общият бюджет с половинката ви. Тази тема може и да е малко деликатна, но си струва да ѝ обърнете внимание още в началото на годината. Спокойствие и топли чувства и всичко ще бъде наред, Козирози!

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак, което много силно ще освети вашия дом на сериозните връзки във всеки един аспект а живота ви – лични и професионални. Първите две седмици след пълнолунието много от вас ще чувстват силна нужда от усещане за свързаност и партньорство. И точно това е добър период за оценяване на ситуацията. Получавате ли това, което ви е нужно? Давате ли достатъчно? Какво всъщност искате да бъде партньорството ви, имате ли го в този вид в момента, можете ли да го постигнете и други важни въпроси. Независимо дали говорим за любов или бизнес, добре е да започнете годината на солидна основа, а това няма как да стане в компромисни партньорства. Пожелавам ви любов и стабилност!

Водолей

Започвате годината със силен старт, Водолеи! На 2 януари Венера се мести от Козирог във вашия знак и нещата добиват много розов характер. Флиртове, авантюри, романтика, секс… На обвързаните от вас бих предложила, за да ви е мирно селото, да се насочите към организиране на втори меден месец с половинката ви. Хубаво е енергията да е канализирана натам, накъдето си заслужава (и от където няма да сърбате попара, след като изтрезнеете от вълненията).

Необвързаните имат много добри аспекти да се забавляват в този период. Като сложим на едно място неустоимия ви чар и изобилното любовно влияние на Венера – не виждам какво може да ви спре. Ползвайте технологиите, за да флиртувате. Въпреки, че Меркурий е ретрограден, вашият знак ще има успех с тях. И – едно леко предупреждение – все пак заявявайте намеренията си още в началото, за да нямаме после объркани и разплакани жертви на сексапила ви.Тъй като Венера е повелител на красотата и промените във външния вид, но пък Меркурий е ретрограден, бих ви посъветвала, ако ви дойдат идеи за нова прическа или татуировка, да ги осъществите след 18 януари.

В нощта на 6 срещу 7 януари ще има пълнолуние в Рак и за вас то ще окаже силно влияние в дома ви на здравословни навици и поддържане на тялото и духа в добро състояние. За вас няма да е празно обещание да влезете във форма от началото на годината. Много Водолеи ще заселят фитнесите и ще усвоят здравословни готварски рецепти. Важно е да не се хвърляте в крайности – качествената промяна се постига систематично, а не с екстремни мерки. Може би ще е добре да се консултирате със специалист за изготвяне на здравословен спортен или хранителен режим, за да сте спокойни, че вървите по правилен път.

Риби

Започвате годината с много страстен хороскоп, Риби!

На 2 януари Венера ще влезе във Водолей и ще стои там до 26 януари. Това е период, в който неизменно ще гледате през розовия воал на романтиката. Позволете ми да ви дам някои инструкции, преди употреба на този въпросен воал.

Започвам с най-лекото и приятното – сексуалните преживявания. По време на водолейската Венера ще имате много и всичките ще бъдат изпълнени с фантазия, а много от тях ще ви създадат спомени за дълго време напред. Нямам какво да добавя, освен – забавлявайте се!

За тези от вас, които са в по-дълга връзка, периодът е добър да я разнообразите, вкарвайки в ход своята развихрила се еротична фантазия. По възможност я разнообразете с еротична фантазия заедно с партньора, а не с разкритието, че сте проявили фантазия някъде другаде. Ако все пак решите точно сега да се впускате в авантюри, не забравяйте, че Венера ви дарява със свръхоптимизъм и наистина се облегнете на разума, преди да предприемате каквото и да е.

За обвързаните отскоро – вероятно по време на Венера във Водолей ще сте изпълнени с ентусиазъм и енергия да създавате романтика. Няма лошо, само не забравяйте, че вие също заслужавате някой да ви глези и изненадва. Надявам се да сте с точно такъв човек и да си прекарате незабравимо!

За необвързаните няма да е никакъв проблем да привлекат интересни нови хора около себе си и да ги потопят в морето на въображението си… Само гледайте после да ги вадите тия хора от дълбокото, да не се окаже, че те за вас са забавление, а вие за тях – човекът, за когото искат да се оженят.

В нощта на 6 срещу 7 януари ще имаме пълнолуние в Рак. Това пълнолуние ще влее много силна енергия във вашия дом на славата. Над каквото и да сте работили до сега – покажете го на света в двете седмици след 7 януари. Всички с радост ще ви дават вниманието си, а вие, надявам се, ще успеете да монетизирате това. Отваряйте си очите за завистници, за да може да ги неутрализирате навреме. Успех, Риби! 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. Ето откъс от неин стендъп. Предупреждавам - 18+!

 

Последно променена в Понеделник, 09 Януари 2023 10:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам