logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 12.12 - 18.12.2022

Овен

Предстои ви седмица с един голям пик и след него – стабилизация, скъпи Овни.

Започвам с пика, който ще бъде в сряда и четвъртък, когато Слънцето ще направи леко противоречива среща с мечтателя Нептун. Слънцето е в свободолюбивия Стрелец, при това – във вашия дом на свободния дух и авантюризма, а Нептун винаги размива представите за реалността с фантазиите ни. Именно затова е възможно изведнъж да решите, че дори най-смелите ви мечти и дръзновения са напълно естествено изпълними на практика. В това няма нищо лошо, ако го ползвате като първоначална мотивация, за да си създадете план, как трябва да пристъпите към действие. Защото наистина може би всичко е възможно. Въпросът, Овни, е как то може да се случи. И точно тук Нептун може да ви подведе и не е добре да го допускате, за да не се разочаровате. Така, че бъдете смели, но и внимателни и последователни и току виж – големите успехи се реализирали.

В събота ще настъпи моментът ви на стабилизация, когато ще имаме четвърт Луна в Дева и това ще ви накара да се замислите за дневния си режим, както и за това как се грижите за себе си в какъв ритъм живеете. Между другото, дори и тази мисъл да не ви дойде спонтанно, все пак отделете време над темата. Просто ще е благоприятно за вас, ако се постараете да въведете някои по-здравословни навици точно в тази фаза на Луната.

Телец

Носите едни от най-широките души в зодиака, Телци. И именно поради тази причина, често сте склонни да приемате хората на доверие и да не поставяте думите или делата им под съмнение. В сряда и четвъртък, следствие на среща между Слънцето и Нептун, може да излязат на повърхността някои нечестни постъпки на човек или хора от обкръжението ви. И, от една страна, това би било доста неприятно. Но от друга, ако се случва нещо подобно – винаги е по-добре да знаете. Като цяло, заради Нептун, който обича да ни заблуждава и да обърква преценката ни, тези два дни не са подходящи за взимане на крайни решения или конфликти. Но никак няма да е лошо, ако забележите нещо, да не го отхвърляте веднага, а да го проверите във времето. В случай, че някой не заслужава приятелството ви повече – вярвам, че ще намерите начин да му го покажете дипломатично, но безапелационно.

През уикенда се възползвайте о благоприятното влияние на Луната, която ще е в своята четвърт в знака на Дева. Луната ще ви помогне да обмислите дали между това, което работите и това, което искате да правите има баланс и дали сте доволни от съотношението. Може да се окаже, че искате да развивате някакъв свой талант или пък да промените част от проектите си. Тази фаза на Луната е идеална за намиране на решение на подобни въпроси. Спокойно и уравновесено ще можете да поставите началото на план за изпълнение през новата година.

Близнаци

Вашият знак някак върви през живота с усещането, че дотолкова умее да общува с хората, че обичайно е в лидерска позиция и почти невъзможно някой да го преметне. И това усещане съвсем, съвсем не е безпочвено, Близнаци.

Само, че планетите крият своите изненади и в средата на тази седмица, когато Слънцето и Нептун се срещат в конфликтен ъгъл, е възможно да ви бъде поднесена една от тях. Сряда и четвъртък са дните, в които може би ще осъзнаете, че някой от обкръжението ви се възползва от вас. Или поне се опитва. Тези разкрития никога не са приятни. Но имайте предвид, че да влизате в директни конфликти е излишно, а и предвид намесата на Нептун, може да ескалират до неадекватни висини. Затова, ако просто усетите нещо нередно в отношенията си с някого, отбележете си го наум и проверете ситуацията деликатно в близкото бъдеще. Когато имате вече сигурност какво се случва, тогава предприемайте действия.

През уикенда се възползвайте от благоприятното влияние на Луната, която ще е в своята четвърт в знака на Дева и направете каквото е нужно, за да вкарате баланс между работата и личния си живот. Със сигурност най-добре за вас ще е, ако в основата на този баланс, сложите вашите лични нужди и желания, а не всичките „трябва“, които имате в живота си. Може би звучи егоистично или дори невъзможно. Но, замислете се – ако се товарите повече от необходимото или се насилвате за определени неща… колко време ще издържите и кому изобщо е нужно? Вярвам, че може да сложите всичко на правилното му място, Близнаци.

Рак

Като че ли работата ви е водеща тема тази седмица, Раци. Но спокойно, не става дума, че ще се скъсате от работа, а че ще имате някои разсъждения и може би решения на концептуално ниво за начина и посоката на развитие на кариерата ви.

В сряда, когато Слънце и Нептун се срещат под немного спокоен ъгъл, вие ще усетите желание за освобождение. Причината за това е позицията на Слънце в свободолюбивия знак Стрелец точно във вашия дом на служба и задължения и конфликтната му среща с мечтателния Нептун, който не търпи никакви ограничения. От какво точно ще искате да се особождавате аз не знам. Това зависи от начина, по който сте подредили собствения си живот. Знам само, че ако сте се обвързали с нещо ограничаващо за вас или пък ако неусетно сте позволили да ви вкарат в по-тесни рамки, отколкото вие искате, може и да има революции. Макар и революцията да изглежда като спонтанно мероприятие, знаете че както в исторически, така и в личен план успешни са добре планираните бунтове. Така, че ако има нещо, което наистина да отхвърлите или поне да разчупите, не е нужно да се хвърлят още в сряда или четвъртък в боя. Помислете, планирате и тогава действайте. Успех желая!

В събота се възползвайте от това, че Луната ще е в своята четвърт в Дева и пристъпете към разширяване на мрежата си от контакти и/или възраждане на старите си познанства. Когато направите това (а декември е страшно благодатен месец за подобни възможности с всичките си партита и поводи за обаждане), ще ви дойдат идеи и за какво може да ползвате социалния си кръг. За много от вас ще бъде полезно в професионален или творчески план.

Лъв

Честната ви и щедра натура ще бъде поставена на изпитание тази седмица, Лъвове. Но добрата новина е, че, както винаги, вие ще се справите.

Започвам от начало. В сряда и четвъртък Слънце и Нептун ще се срещнат в конфликтен ъгъл и е възможно да разберете, че някой не постъпва толкова честно с вас, колкото вие очаквате. Обикновено това носи разочарования, но се надявам, че няма да си го сложите много на сърце. Все пак, ако някой се опитва да ви лъже, по-добре е да го разберете навреме. Нека обаче тази прогноза не ви прави автоматично мнителни и скептични. Планетите просто предоставят предиспозиция за определени събития, но не гарантират, че те ще се случат. Напълно възможно е да нямате нечестен човек в обкръжението си.

Още нещо трябва да ви предупредя за срещата на Слънцето и Нептун. В сряда и четвъртък може да станете малко по-наивни от обичайното във връзка с подписване на сделки и склоняване към нещо. Може и е по-добре, ако ви предстои нещо такова, да не взимате решения точно в тези два дни.

Що се отнася до щедростта ви – през уикенда ще имате възможност да направите много добър финансов баланс на приходите и разходите си. Това се дължи на фазата на Луната – тя ще бъде в нейната четвърт в знака на Дева. И тъй като Девата е разумен и подреден знак, по-скоро влиянието е да ограничите желанието си за харчене и раздаване на пари. Знам, че е декември, знам, че ви се иска да правите подаръци… Но първо вижте как е балансът и после определете сумите за изразходване.

Деви

Скъпи Деви, вие се намирате в такъв период, в който фокусът ви е насочен към дома и домашни въпроси и най-добре се зареждате с енергия именно от там. Като цяло всичко е спокойно. Само в сряда и четвъртък ще има малко противоречия може би. Сега ще ви обясня какво имам предвид. Слънце и Нептун ще се срещнат в конфликтен ъгъл и е възможно представителите на вашия знак да получат ненадейно обаждане тип „зов за помощ“ от близък или роднина. Причината за това е, че астрологичния конфликт ще се случи във вашия дом на връзките. Именно затова обаждането за помощ може да е леко преувеличено и по някакъв начин да нарушава границите ви. Мислете за себе си и доколко е здравословно да се инвестирате всеки път. Опитайте се, ако ще отказвате нещо, да бъдете дипломатични. Средата на седмицата благоприятства конфликти, а те не са нужни никому, както знаем. Сигурна съм, че ще успеете да се справите, така че и вълкът да е сит и Девата да е цяла :)

През уикенда се възползвайте от благоприятния за вас момент, че Луната ще е в своята четвърт и то - именно във вашия знак. За вас ще е много добре, ако направите равносметката си за отминаващата година в тези дни, както и плановете си за бъдещето. Тази фаза на Луната в Дева ви дава перфектния баланс между това какво е било и какво сте направили и това какво искате занапред. Ще можете спокойно да оцените всички обстоятелства и перспективи и да вземете добри решения. Успех!

Везни

Започвам директно Везни, няма какво да ви бавя. В средата на седмицата внимавайте как общувате. Слънце и Нептун ще се срещнат в сряда под неблагоприятен ъгъл и това може доста да затрудни комуникацията ви. И нямам предвид да затрудни вас как се изразявате, а да се случи така, че околните да не ви разбират или пък да ви разбират погрешно. Подобни влияния могат да ви въвлекат в ситуации с неособено приятни последствия. Не че е някаква абсолютна драма… Просто един-два дни внимание какво говорите и как го казвате. Не забравяйте, че хората не съдят само по думите, а и по езика на тялото, тона, избрания канал за комуникация (ако са съобщения примерно) и т.н… Добре ще е, ако ще казвате нещо важно или ново на някого, след като сте го съобщили, да попитате за обратна връзка какво са разбрали отсреща. И за всеки случай – избягвайте подробните обяснения.

През уикенда, под влияние на четвърт Луната в Дева, ще имате желание за самовглъбяване и размишления над някакви въпроси, които ви вълнуват. Възможно е да станете леко носталгични или дори меланхолични. Колкото и това да не изглежда като привлекателно състояние на духа и тялото, все пак може да ви бъде полезно. Всеки (а особено романтичен знак като вашия) има нужда да обработи вътрешните си преживявания, да ги подреди и да погледне напред с яснота и нова енергия. Така, че в края на седмицата направо си резервирайте време за себе си, гушнете се под топло одеяло с любима напитка и се отдайте на спокойни занимания, които ще спомагат постигането на душевен баланс. Приятно изкарване със себе си, Везни!

Скорпион

В средата на седмицата като че ли душевният ви кантар ще бъде поставен на изпитание, Скорпиони. Слънце и Нептун ще се срещнат в немного спокоен ъгъл и това ще предизвика противоречие между желанието ви да бъдете омагьосани от нечии романтични приказки и обещания и изконният ви стремеж да не бъдете наранени и да не падате по гръб никога. Сложна е малко битката между сърцето и разума, особено, когато се развива у такива безкомпромисни натури като вас. Може би е добре да помислите за някакъв възможен баланс между романтика и сурова реалност. Вероятно, ако не се опитвате да постигнете и двете неща на 100%, няма да се налага да избирате само едното. Разбира се, не е лесно да се прецени колко от стоте процента подлежат на компромис… Но може би все пак ще е по-лесно, отколкото напълно да се лишите от нещо.

През уикенда, благодарение на четвърт Луната в Дева, ще имате благоприятни аспекти както за работа с технологии, така и за създаване на нови контакти. Може би необвързаните сред вас трябва да се пробват с Тиндър… Като цяло, уикендът е подходящ да излезете сред хората и да си пообщувате с тях. После лесно ще прецените каква полза може да ви донесе това, освен добро настроение. Enjoy, Скорпиони!

Стрелец

Грижата за вас самите в един по-широк аспект на понятието ще бъде на дневен ред тази седмица, Стрелци.

Първо в сряда Слънцето (което си е разположено уютно във вашия знак) ще направи конфликтна среща с Нептун и е възможно това да ви постави пред някои противоречия. От една страна вашето желание ще бъде да действате по предписанието, които сами сте си направили. Независимо дали тук става дума за отмятане на задачи или на оставяне на време за себе си, в което спокойно да поразсъждавате над някои важни за вас въпроси, вие ще искате да се фокусирате върху собствените си приоритети. Обаче планетите са ви подготвили възможни опити за отклоняване под формата на хора от семейството ви, които ще искат да се отзовете на техните нужди. И вашата задача ще бъде да определите своите здравословни граници. Естествено, аз не ви съветвам да не обръщате внимание на близките си и да не им помагате. Съветвам ви само много добре да прецените дали наистина е необходимо да зарежете своята работа, заради възникналия чужд проблем. Ако преценката се окаже в полза на това да не се занимавате – бъдете дипломатични, но твърди. Все пак и вие сте важни, нали така?

И като казах, че и вие сте важни… Използвайте уикенда, за да оползотворите влиянието на четвърт Луната и да помислите над въпроса точно колко близо сте до бърнаут. Напоследък работите твърде много и като че ли наистина оставяте себе си по-назад по важност. Не само, че не е здравословно, но е и неразумно. Та… помислете по този въпрос и намерете начин да олекотите режима си. Все пак имате още рождени дни за празнуване, не ви искаме заспали на купона!

Козирог

В средата на седмицата ще ви бъде малко трудно да се определите, дали искате да останете сами или искате да бъдете сред хора и е възможно това да ви изнерви, Козирози. Рискът в подобни ситуации е, че може да стане така, че каквото и да изберете, да останете с усещането, че сте изпуснали нещо. Спокойно, това ще е временно и се дължи на противоречивата среща, която Слънце и Нептун ще си направят в сряда. Слънцето ще ви дърпа към самовглъбение и „разходки“ из вътрешния ви свят, а Нептун ще ви кара да излезете навън и да покорявате нови полета. Главният въпрос тук е не какво ще изберете, а как ще направите избора си. Защото което и от двете да предпочетете, то ще има своите ползи за вас. Затова – каквото и да предприемете, мислете за позитивните страни на тази алтернатива, а не потенциално колко сте изгубили от другата.

През уикенда се възползвайте от четвъртината на Луната, която е в Дева, за да си набележите предстоящи пътувания. Тази Луна много силно ще енергизира зоната ви за пътешествия, обхождане на нови територии и приключения. На мен това ми се струва много добро влияние, надявам се и за вас да е така.

Също, събота и неделя са подходящи да помислите малко кои хора от обкръжението си трябва да поставите на по-голяма дистанция от вас. Това е полезно упражнение, защото олекотява битието от персонажи, които ви търсят само, когато вие може да сте им полезни с нещо. Определено не сте длъжни да се отзовавате на всяко обаждане, Козирози. Гледайте себе си :)

Водолей

Малко сеизмична активност и малко стабилизация тази седмица, Водолеи. Нищо, с което не бихте се справили блестящо. Особено, след прочитане на астрологичния си гид за седмицата :)

В сряда Слънце и Нептун ще се срещнат под противоречив ъгъл и това ще се отрази на един от най-важните аспекти в живота ви – приятелския ви кръг и екипната работа. По принцип ви е важно да се разбирате с хората, с които имате най-близко взаимодействие. Особено ви е важно, когато говорим за работния ви екип, защото доброто взаимодействие с колегите води до изпълнение на задачите по начина, по който вие искате (познаваме се). Е, в средата на седмицата може да усетите, е някой не е чак толкова лоялен, колкото сте си мислели. Правилната стратегия ще е да първо да прецените добре какво се случва и коя би била реакцията, която ще донесе най-добри резултати за вас. Вероятно, заради Нептун, ще ви се иска веднага да предприемете нещо и да защитите територията си. Не е необходимо да бързате, а и под влиянието на мечтателната планета е възможно преценката ви да не е съвсем точна. Изчакайте ден-две и неутрализирайте „врага“ изискано и безапелационно, като истински Водолей :)

През уикенда се възползвайте от влиянието на четвърт Луната в Дева, която ще ви благоприятства в две много важни направления. Едното е интимния ви живот. Там ще усетите силни страсти, които има всички изгледи да реализирате. Също, дните са благоприятни за разрешаване на конфликти с партньора.

Другото полезно, което може да свършите под светлината на тази Луна, е да прегледате финансовия си план и да въведете подобрения ако и където се налага.

Риби

Тази седмица планетите ще ви вкарат в леки вътрешни противоречия, от които обаче имате всички шансове да излезете на печалба. Защото именно в противоречията се ражда истината и ако ги ползвате добре, ще получите яснота в два важни аспекта на живота си.

Първият е професионалния ви път, който среща между Слънцето и вашия управител Нептун, ще изкарат на дневен ред в сряда. Слънцето, което в момента се намира в свободолюбивия знак на Стрелеца и във вашия кариерен дом, ще има леко конфликтна среща с повелителя на вашата зодия, който пък е и повелител на мечтите и фантазиите и който, за капак, си е именно в знака на Риби в момента. Всички тези обстоятелства, събрани в една комбинация ще ви доведат до размисли, дали това, което правите и начина, по който сте подредили системата си на работа са достатъчно добри за вас. Възможно е тези разсъждения да ви доведат до желание за промяна. Възможно е, поради огненото Слънце, да искате промяната да се състои веднага. По-разумно и ефективно ще е първо да обмислите какво искате, да използвате Рибешката си дипломатичност, да си съставите план и чак тогава да действате. Знаете как – с леки и красиви водни пируети към успех.

През уикенда се възползвайте от това, че Луната ще е в своята четвърт в Дева и ще ви помогне да разреши противоречията, които може би имате на любовния фронт. Ако има нещо, което е недоизгладено с партньора ви (и нямам предвид ризи) – събота и неделя може да уцелите най-правилният момент, за да постигнете това, което искате. Мир, любов и топла храна желая, Рибки!

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Можете да я гледате на живо на 28.12 в благотворителния й стендъп за Любчо.

Последно променена в Понеделник, 19 Декември 2022 13:02

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам