logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 24.10 - 30.10.2022

Овен

Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион, скъпи Овни! Завърших предното изречение с удивителен знак, защото това събитие има потенциал да се отрази прекрасно на вашия интимен живот. Във вашия дом на еротика, съблазън и всякакъв род интересни интимни преживявания ще се влее свежа енергия и… като имаме предвид какъв огън сте вие – очаквам с интерес да видя накъде ще „избият“ нещата. Възможно е някои от вас да се хвърлят в нова страстна авантюра. Лошо няма – само не забравяйте да правите и връзка с реалността и да не натоварвате всяко чудесно изживяване със сериозни очаквания. Но иначе – пълен напред към страстите, те ви карат да се чувствате живи!

В петък Юпитер, който от началото на месец май не е спрял да ви тласка към нови постижения, работа и препускане из живота, ще ви предостави възможност малко да си починете. На този ден планетата на късмета влиза в Риби и започва да влияе върху вашия дом на интроспекция, лекуване и размисъл. В периода до 17 ноември ще ви се отрази много благотворно, ако си позволите да се оттеглите малко от поглъщащата динамика на ежедневието и се обърнете към себе си. Релакс и себерефлексия върху вашите лични нужди за ключът ви към подобряване на само на вашия личен душевен мир, но и към просветляване на перспективите ви за бъдещето. Знаете, че най-много се постига не се неуморно копаене, а с правилна стратегия и свеж ум. Е, сега имате възможност да разполагате и двете.

В неделя вашият повелител Марс ще ви изиграе кофти номер, завъртайки се ретроградно в зоната ви на комуникация. До 12 януари ще е по-добре, ако сте внимателни с реакциите си. Дори и нещо да предизвиква силни емоции у вас, ако те са негативни – по-скоро мислете, преди да ги изразите. Понякога може да ви се струва, че вътрешно горите, а всъщност това да е влиянието на Марс, което ви обърква. Затова – давайте си време, преди да говорите по даден въпрос и винаги взимайте предвид възможните последствия. Знам, че ви звучи трудно, но вярвам, че можете да се справите!

Телец

Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще освети вашият дом на партньорствата. Това, скъпи Телци, ще постави у вас тенденция за заздравяване на партньорствата, в които сте. Лични, платонични, професионални – всякакви. В хубавите проявления на това влияние влиза сближаване с партньорите ви, взимане на съвместни решения, за някои Телци са възможни бракове, решения за съжителств, нови съдружия и пр. В нехубавите проявления влиза изискващо поведение към партньора да ви зачита повече, да ви обръща повече внимание и като цяло – да ви обгрижва. Разбира се – в поставянето на нуждите ви на дневен ред няма нищо лошо. Неприятно би могло да стане само, ако очаквате някой да запълни личните ви дефицити и изисквате повече от здравословното. Надявам се обаче само на добри развития при вас и ви го желая!

В петък Юпитер ще влезе в знака на Риби и в следващите три седмици ще постави на дневен ред въпроса за взаимодействието ви с групи от хора и работата ви в екип. Възможно е последните месеци да сте си устроили уютен начин на живот, в който да не ви се налага да се занимавате твърде много с околните… Е, Юпитер е тук, за да промени това. Тъй като планетата е ретроградна, за вас ще е добре, ако погледнете отблизо противоречията, които имате във връзка с работенето в екип и се опитате да ги изгладите. Важно е да не се нервирате, да действате спокойно и разумно. Твърде възможно е накрая на този период да сте взели много важни и ползотворни решения.

В неделя Марс ще се завърти ретроградно във вашия дом на финансите и ще продължи да го прави до средата на януари. Възможни са изненадващи ситуации, свързани с приходите и разходите ви. Знам, че за един Телец това е доста неприятна новина – вие обичате стабилността и работите за нея и направо е възмутително как някакъв си Марс ще ви се бърка! Но както знаете – ретроградните периоди ни помагат да изчистим стари проблеми, които сме си заложили, както и да намерим решения на заплетени ситуации (те затова се и заплитат ситуациите – за да им намерим решение). Просто бъдете внимателни с това на кои приходи разчитате, въздържайте се от големи разходи и не разчитайте на късмета по отношение на парите си.

Близнаци

Във вторник Вселената ще ви постави много важна задача, скъпи Близнаци! Новолунието в Скорпион, което ще се случи тогава ще ви поведе по пътя към грижата за самите себе си. Това включва най-вече задачата да обърнете внимание на общото си физическо състояние и тонус. Не става дума да влизате в някаква супер форма или да започнете да изгаряте всички изядени бургери през последните месеци сега и веднага. Имате шест месеца пред вас под това влияние. Просто ще си направите голяма услуга, ако въведете такъв режим на хранене и физическа активност, какъвто да ви накара да се чувствате удовлетворени и да ви зареди с енергия. Може да се опитате да запалите и най-близките си за идеята, защото така ще задоволите изконното желание на Близнака винаги да е част от група и ще ви бъде по-весело.

В петък Юпитер ще влезе в Риби и вашия кариерен дом и ще се върти ретроградно в този знак до 23 ноември. В този период е възможно някои инициативи да не ви се получават от първия път, да има забавяния по проектите ви и други дребни неуредици. Имайте предвид, че каквото и да става, това не са някакви фатални пречки. Също – ще можете да си спестите много главоболия, ако отделите малко повече време за предварително изпипване на детайлите. И най-вече – гледайте спокойно на нещата, нервите са излишни, ретроградността ще свърши бързо.

В неделя пък Марс ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави до средата на януари. За да преминете през този период максимално спокойно за вас, ви препоръчвам, когато си поставяте някаква цел, да не залагате възможно най-краткия срок и най-бързото темпо за осъществяването ѝ. Знам, че сте знак, който иска да постига и постига… От постижения няма да сте лишени. Просто ретроградността на Марс налага забавяне на темпото и съобразяване с всички фактори. Но ще станат нещата, то е ясно!

Рак

Започваме силно, Раци! Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион и това ще ви изстреля на върха славата. Ако искате да покажете талантите си и да привлечете внимание върху себе си – действайте сега и не спирайте да работите по въпроса в следващите шест месеца. А ако точно в момента, докато четете това, не искате да се изявявате – помислете пак по въпроса след вторник. Току виж новолунието вече е започнало да ви действа и сте се вдъхновили за слава. Периодът е подходящ и за тези от вас, които искат да се обвържат по-сериозно с избраника на сърцето си, както и за планове за деца. Така да се каже – настъпва плодородно време и само от вас зависи какви ще са плодовете, които ще оберете. Затова си позволете да планирате на едро.

В петък Юпитер, който от декември миналата година насам, слагаше спирачки на някои от плановете ви (или поне доста затрудняваше някои от тях), ще ви даде почивка от игрите си, която ще продължи поне до 23 ноември. Дотогава планетата на късмета ще е в Риби и за вас времето ще е много подходящо за стратегическо и тактическо планиране. Дайте си време и пространство, изчистете от съзнанието си плановете, които сте правили досега и започнете да чертаете наново. Сега ще имате възможност ясно да видите какво искате и как можете да го постигнете, а това ще положи основите на нов и успешен път за вас.

В неделя огненият Марс ще се завърти ретроградно във вашия дом на интроспекция и осъзнаване. До средата на януари за вас ще е много добре, ако отметнете работата по справяне с емоционалния си багаж и изчистване, доколкото е възможно на всичко, което ви дърпа назад в емоционален план. Някои от вас може да поставят истинския край на преживяването на някаква тяхна загуба, други може да се центрират по отношение на това какво искат във връзките си, трети може да открият нещо ново за себе си. Каквото и да е – вие знаете как се работи с душата… Позволете ми обаче да обърна внимание, че и работата с черупката не е за подценяване.

Лъв

Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще зареди с енергия желанието ви да създавате домашен уют, според собствените ви разбирания, Лъвове. В следващите шест месеца много от вас ще почувстват желание да „гнездят“. Знам, че може би звучи малко скучно за огнени натури като вас, но ако се замислите, ще видите, че не е… Кое е по-подходящо занимание за Царя от това да преобрази пространството около себе си, така че да отговаря най-добре на натурата му? Е… това ще правите. И то – ще го правите от сърце и с усещането, че наистина създавате собствен свят. Разбира се, бих искала да отбележа, че колкото и да е лъскава короната ви, не е лошо да се допитате и до половинката си, ако ще предприемате ремонт или преобзавеждане… (само казвам).

В петък Юпитер, който се върти ретроградно, ще влезе в знака на Риби и в следващите три седмици вие ще имате много силно усещане, че трябва да уредите най-важните си въпроси в живота (каквито и да са те за вас). Много от вас ще искат да проверят, дали връзката им е толкова устойчива, че да издържи, докато смъртта ви раздели. Внимавайте точно колко се напрягате по темата и съответно партньора си. Възможни са стъпки за уреждане на имотни въпроси, писане на завещания и др. под. Не е лошо, просто не забравяйте, че Юпитер е ретрограден и не всичко ще ви се получава с лекота.

В неделя Марс ще се завърти ретроградно във вашия дом на технологии и работа в екип. Това ще продължи до средата на януари. В този период бъдете готови да посрещнете възможни забавяния на проектите си или непредвидени пречки. Не се изнервяйте, всичко се случва с причината. И причината е, че тези ситуации ще ви дадат някакъв урок, с който да продължите по-уверено напред или ще ви принудят да решите стари проблеми, за да се освободите от тежестта им. Накрая всичко ще бъде наред!

Дева

Скъпи Деви, започвам с добри новини! Настъпва вашият звезден час! Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще освети много ярко вашият дом на себеизразяването. От една страна – способността ви да задържате в себе си, каквото искате да кажете, рязко ще намалее. Но пък от друга – шансовете да ви разберат правилно и изказванията ви да имат добър ефект, рязко ще се увеличат. В следващите шест месеца ще имате благоприятни влияния не само да говорите и да ви разбират в личен план. Ще можете да покажете на по-голям кръг от хора работата и талантите си, както и ще се чувствате много комфортно, окъпани в светлината на прожекторите. На ваше място не бих изпуснала влиянието на новолунието за всичко, свързано с изразяване – презентации, издателска дейност, подкасти, първи стъпки към хора, които харесвате и пр., и пр. А и нека да не забравяме, че всеки път, когато Дева се отпусне и ни покаже истинската си същност, всички, които сме имали късмета да се докоснем до това, го оценяваме високо.

В петък Юпитер, който е ретрограден, влиза в Риби и в следващите три седмици ще въздейства на вашия дом на любовните връзки. И тук, Деви, може да ви се струва, е Юпитер просто иска да ви попречи. Но истината е, че той ще ви направи услуга, макар и прекарвайки ви през трудния път. Ако вие по някакъв начин залъгвате себе си или пък си затваряте очите за нещо, свързано със собственото си поведение в любовта – Юпитер ще се намеси. Тези от вас, които се правят, че не искат да се влюбват – ще осъзнаят желанията си. За тези, които не дават достатъчно във връзката си – предстои урок. Тези, които не си признават, че не са достатъчно щастливи – ще получат своето прозрение. Всичко това не е лесно, но пък е важно за развитието ви.

В неделя пък Марс ще се завърти ретроградно до средата на януари и това ще ви се отрази в професионален план. Възможно е нещата да не вървят с темпото, с което вие желаете или пък проекти, към които сте се насочили, да се извъртят по неочакван начин. Спокойно, ще се справите и с това. Важното е да сте търпеливи и гъвкави и да не приемате временните затруднения като провали. Също – не забравяйте, че ретроградността на планетите ни дава възможност да поправим стари грешки. Може би ще имате повод да помислите, дали това, за което се държите здраво е точно вашето нещо. Ако е – пълен напред, ретроградността ще премине!

Везни

Много добри възможности за финансите ви, Везни! Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион и то ще освети много ярко вашият дом на финансите. В следващите шест месеца ще имате подкрепата на Вселената за инициативи, които са свързани с пари. Разбира се, парите няма да падат от небето. Подкрепата за тях се дава под формата на липса на пречки и щипка късмет. Това трябва да е достатъчно, ако имате ясна визия какво искате да постигнете и стратегия за постигането му. Успех и да почерпите!

В петък Юпитер, който от известно време се върти ретроградно, ще влезе в Риби и в следващите три седмици ще ви накара да преосмислите начина, по който сте поставили работата и като цяло службата в живота си. На първо място става дума за служенето към вас самите и чак на второ – за работата ви. Ретроградните периоди идват, за да ни помогнат да преосмислим стари погрешни модели, да разрешим противоречията и да продължим напред с взетите уроци. Неприятното е, че понякога това се случва, като по пътя ни се явяват пречки и дразнещи препятствия. Е, надхитрете системата и, без да се нервирате, разгледайте подредбата на живота си и преценете дали и какво е добре да промените, за да ви служи по-добре.

В неделя Марс ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави до средата на януари. За вас това ще се случва във вашия дом на дългосрочните планове. В този период понякога може да става така, че тъкмо сте издули платната и изведнъж се оказва, че трябва да ги свиете и да намалите скоростта. Използвайте това, за да претегляте още веднъж желанията си, спрямо възможностите им за развитие или възвръщаемост. Ако балансът излиза в полза на начинанието – не се поддавайте на временните забавяния и не си позволявайте да падате духом. Което си е ваше – то ви чака. Успех!

Скорпион

Нещо като Нова година настъпва за вас, Скорпиони! Във вторник ще имаме новолуние във вашия знак и това ще ви изстреля напред в посоките, които вие желаете. В следващите шест месеца (като особено важни са първите две седмици след новолунието), натиснете педала на газта и действайте. Използвайте инстинктите си, за да се ориентирате накъде и как е най-добре да вървите. Вие имате много силно естествено усещане за ситуациите и хората и това кои са вашите печеливши ходове. С това новолуние нищо няма да замъглява интуицията ви и можете спокойно да се доверите на вътрешния си глас. Действайте смело и уверено, бъдете последователни и късметът сам ще дойде при вас. Успех!

В петък Юпитер, който се върти ретроградно, ще влезе в Риби и вашия дом на уроците за следващите три седмици. Няма да ви лъжа – това не е лесен период за вас. Защото, знаете как идват житейските уроци – чрез проблеми. Успокоителното тук е, че говорим за проблеми, които така или иначе сте заложили в миналото си и още не сте разрешили докрай. Макар и немного приятен, ретроградният период на Юпитер ще ви донесе наградата да си изчистите недовършеното и да продължите напред с нови сили и по-малко тежести.

В неделя пък Марс ще се завърти ретроградно до средата на януари. Огнената планета ще въздейства във вашия дом на интимните преживявания. Възможно е в този период съблазнителните игри, които иначе толкова много обичате, да не са ви приоритет. Спокойно, това не е знак, че вече нямате интерес или че на либидото ви му има нещо. Просто енергията ви ще се насочи в други посоки за този период. Хубавото е, че ще презаредите и ще добиете дори нови сили и желание за забавления. Единственото, за което е добре да внимавате е, как се отразява временното затишие на връзката с партньора ви. Има много начини човек да показва любов и привързаност, дори и да не е полегнал в секси бельо, насред листенца от рози на спалнята (или каквото там правите вие). За вас също ще е интересно да откриете тези начини за различно свързване с любимия човек.

Стрелец

Предстои ви много интересен период, Стрелци. Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион и то ще отвори за вас дебрите на… ами, на собствените ви ум и дух. В следващите шест месеца ще имате възможност да се свържете със себе си – с вашите автентични емоции, нужди и желания. Вие не сте най-големите почитатели на самовглъбяването, особено пък за дълги периоди. Но всеки човек, дори и роден под знака на Стрелец, има нужда от обръщане към себе си от време на време. Да, не всичко, което ще видите или разберете за себе си, ще ви носи позитивни преживявания. Не всичко ще ви зарадва и може би не всичко ще бъде лесно за осъзнаване. Но това ще ви даде свобода, да продължите напред с увереността, че вървите точно по пътя, който сте избрали и който (много важно) служи на вашите истински цели.

В петък вашият повелител Юпитер ще премине в знака на Риби и ще постави пред вас въпроси, свързани с дома, които до момента не сте разрешили. Този период ще е до 23 ноември и през това време, ще ви се наложи да уредите, каквото сте започнали и все още стои недовършено. Може да става дума за това, дали идеята за ново жилище да се превърне в план, или някакви ипотечни въпроси, или пък просто да заковете най-накрая шкафчето, за което жена ви моли от три месеца. Каквото сте си започнали – сега ще можете да довършите с положителен ефект.

В неделя огненият Марс ще се завърти ретроградно във вашия дом на връзките. До средата на януари е възможно на повърхността да излизат уж заровени конфликти с партньора. Знаете, че колкото и да са неприятни ретроградните периоди на планетите, те ни дават възможност да разрешим наболелите си въпроси и да продължим напред на чисто. В този смисъл, възползвайте се от периода, за да направите връзката си по-силна и здрава, макар и това да бъде свързано с някакви противоречиви ситуации. Другото, което може да ви се случи, докато Марс е ретрограден е, да се завърнат някакви спомени от стари връзки и да се налага да взимате решения. Това, колкото и смут да внася, е шанс да разрешите веднъж завинаги стара ситуация. Бъдете умни и всичко ще е наред!

Козирог

Виж ти, виж ти… Кой излиза от модела на самотен ездач и влиза в кожата на екипен играч? Точно вие, Козирози! Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще освети вашия дом на технологиите и колаборацията. В следващите шест месеца вашите начинания ще бъдат успешни, ако ги предприемате заедно с други хора. И не само успехът е на дневен ред – вие ще се чувствате много по-добре, ако не работите сами. Разбира се, вие не сте хора, които ще се чувстват комфортно работейки с всеки. Имате си високи критерии все пак… И точно затова е добре да подбирате хората си с внимание. Отделяйте достатъчно време за обмисляне с кого може да обедините усилия, как бихте си помогнали един на друг и какво е нужно, за да има добра комуникация помежду ви. Напомням, че Луната ще действа и в дома ви на технологиите. Всичко, което е свързано с тях, ще ви носи успех.

В петък Юпитер, който се върти ретроградно в момента, ще влезе в Риби. В следващите три седмици планетата на късмета ще влияе на комуникацията ви. Възможно е сами да се изненадвате от нещата, които сте казали, както и да усещате неразбиране от околните. Затова, в този период, мислете по два пъти, преди да говорите. И особено мислете, преди да поствате в социалните мрежи. Ако трябва да сме честни – малко почивка от динамичното интернет общуване няма да ви дойде зле през тези седмици. Най-важното е да не се изнервяте, ако имате усещането, че не ви разбират. Подхождайте спокойно и се постарайте да се изяснявате с другите, без напрежение.

В неделя пък Марс се завърта ретроградно и ще продължи в този курс до средата на януари. Огнената планета ще има своето ретроградно влияние върху вашия дом на организация, ефективност и ежедневни навици. Както вече се сещате – възможни са смущения в тези области. Използвайте пречките като възможност да обърнете перспективата и да погледнете нещата, които сте свикнали да правите, от друг ъгъл. Това упражнение може да ви разкрие необходимостта от промени и да ви помогне да оптимизирате ежедневието си. Важното е да не се инатите над нещата, които не вървят, а да видите какъв различен подход може да измислите.

Водолей

Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион и то ще доведе до сериозно раздвижване в професионален план за вас, Водолеи! Това събитие е символ на новото начало и в следващите шест месеца се очертават възможности за нови инициативи, свързани с работата ви, както и за неочаквани обаждания от хора, които искат да работят с вас. Не е лошо в този период да бъдете винаги готови да уловите птичето на щастието, ако кацне на рамото ви. Бъдете в готовност да се покажете в най-добрата си професионална светлина, където и да сте, защото може да срещнете някой, който би могъл да ви предложи интересна възможност. Също – може да помислите сами за нови проекти, които бихте искали да реализирате. Копайте си градинката и тя ще даде плод.

В петък Юпитер, който се върти ретроградно, ще влезе в Риби и ще започне да влияе на финансите ви. Нещата няма да са лоши, но е по-добре в следващите три седмици да не реализирате големи разходи. Направете си услуга и си прегледайте бюджета, за да видите дали и с колко сте го надвишили в последните месеци. Ако има надвишаване – направете план за спасение и започнете да го следвате още сега. В този период не разчитайте на късмет при финансите. Така или иначе – ако добре си изиграете картите с новолунието, пари ще имате. Просто не трябва да ги харчите всичките, това е…

В последните месеци Марс влияеше много силно на либидото ви и вие бяхте доста палави… Е, сега планетата покровител на секса се завърта ретроградно от неделя и ще запази този курс до средата на януари. Това ще намали желанието ви за секс и може би дори вълнението ви по темата. Не приемайте това като знак, че вие сте се променили или нещо подобно… Просто тази енергия ще отива в други занимания, които са ви интересни. А и не ме разбирайте погрешно - естествено, няма Водолей, който да откаже секса и да спре да го интересува. Просто няма да ви е приоритет. Един кратък, но приятен творчески отдих, така да се каже…

Риби

Време е да разперите криле (макар и да сте Риби) и да усетите зова на далечните земи! Във вторник ще имаме новолуние в Скорпион и то ще освети желанието ви да стигнете надалеч в пряк и преносен смисъл. За някои от вас следващите шест месеца може да са време на пътувания и опознаване на нови места и култури. За други може периодът да е свързан с учене и разширяване на професионалните хоризонти. Трети пък може да съчетаят всичко това. Ключовото е, че не ви се седи на едно място и имате нужда да гледате напред, в много по-далечен хоризонт. Всичко изброено до тук е чудесна инвестиция в самите вас, освен че би могло да бъде и истинска почивка за душата ви. Така, че – не пестете усилия в осъществяване на копнежите си, защото те ще ви се отплатят.

В петък Юпитер, който в момента се върти ретроградно, ще влезе във вашия знак и ще продължи с този курс в следващите три седмици. Юпитер е планета–лупа – той увеличава това, върху което се е фокусирал. А в този случай ще бъде фокусиран над вашата идентичност. Това означава, че нещата, с които не сте много комфортни, но сте изградили като навици или поведение по една или друга причина, ще се покажат на повърхността. Например – ако правите компромис, заради някого или пък в общуването си с определен човек, сте приели несвойствено поведение, само за да му угодите, или не сте достатъчно удовлетворени от работата или връзката си – ще ви бъде много трудно да поддържате поведението, което сте си наложили. От вас зависи как ще реагирате, но мисля, че няма нужда от революции. Значи, за да решите нещата дипломатично и по Рибешки, най-добре не чакайте да ви прекипи, а действайте още при първите знаци на дискомфорт.

В неделя Марс се завърта ретроградно във вашата зона на дома и ще се движи по този начин до средата на януари. Две неща са важни да знаете за този период. Едното е, че вероятно ще се захванете със стари въпроси, свързани с дома. Може да е някакво уреждане на наследствени въпроси, довършване на ремонт, реставрация на мебели и пр. Другото важно е, че Марс има свойството да изнервя и, колкото да ви се струва, че една спокойна Риба няма какво да я изкара от релси в собствения ѝ дом, все пак са възможни подобни ситуации. За щастие, вие имате личен астролог и сега сте предупредени за това. Така, че ако настъпи такъв момент, ще може да отдадете случващото се на Марс, да отстъпите крачка назад и да реагирате адекватно и без гняв.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

 

Последно променена в Понеделник, 31 Октомври 2022 09:01

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам