logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 26.09 - 02.10.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, в сряда Марс и Сатурн ще се срещнат и ще обърнат фокуса ви към отношенията с хората около вас и по-специално - работата в екип. Възможно е да имате някакви скрити или не толкова скрити конфликти с хората, на които разчитате. Марс и Сатурн ще се опитат да ги изведат на дневен ред и, ако си поставите за цел и ако така е правилно за вас – ще разрешите конфликтите. Ако обаче сте твърде силно решени да се налагате или пък просто обективно няма начин да се разберете с тези хора и да продължите напред, са възможни и разриви. В крайна сметка, важното за вас е, да не се подавате на агресивната енергия на Марс, да гледате в перспектива и да съобразите поведението с целите си.

В четвъртък Венера влиза във Везни и вашия дом на сериозното обвързване, като планира да стои там до 23 октомври. За тези от вас, които търсят своята половинка, периодът е много благоприятен да срещнете някой подходящ. Разбира се, имайте предвид, че комбинацията Венера и Везни ще ви сложи розови очила и е възможно да сте по-оптимистично настроени и да идеализирате нечий образ повече от необходимото. Не бързайте да взимате решения за обвързване, оставете се на хубавите емоции – което си е ваше - ще се задържи.

Обвързаните да организират качествено прекарване на времето си с половинките, като имат предвид, че тази седмица все още сме в ретрограден Меркурий и да не се впускат в твърде сложно планиране (или да проверяват детайлите по два-три пъти).

Телец

Време е за планиране на големи успехи, Телци! В сряда Марс и Сатурн се срещат и ще повлияят благотворно на представителите на вашия знак именно в тази зона – на амбициите и кариерата. Ако някъде играе Сатурн, значи не става дума за краткосрочни цели и бързи резултати. Става дума за стабилни, устойчиви и дългосрочни планове, които се постигат с труд, но пък плодовете им са от голяма значимост. Значи – сега е моментът да се замислите за нещо голямо, което искате да постигнете в живота си. Не бързайте, сега помислете, а след като мине ретроградният Меркурий в края на тази седмица, преминете към действия. Успех!

В четвъртък Венера влиза във Везни и ще остане там до 23 октомври. Влиянията на любовната планета от уютното гнездо на Везните за вас ще са в две посоки. Едната е, че въпреки цялата романтичност на този транзит, за вас той ще има отрезвяващ ефект. Тоест – в този период ще можете да видите истинските лица на хората от близкото ви обкръжение. Може всичко, което видите да ви хареса и да няма изненади. Но може и да разберете нещо, което не ви се нрави. Постъпете с информацията както намерите за добре, като по-разумно е да изчакате да отмине влиянието на ретроградния Меркурий, което ще стане в края на тази седмица.

Другото действие на Венера във Везни за вас ще е, че ще благоприятства всичките ви начинания, свързани с постигане на по-добра форма, емоционално и физическо състояние. Ако искате да започнете диета, нов режим на тренировки или да откажете цигарите – периодът е идеален да го направите.

Близнаци

Знам, че каквото ви е на сърцето, това ви е и на устата, Близнаци. Знам, че това е, защото сте чистосърдечни и не виждате нищо лошо в изричането на истината. Обаче, като ваш астролог, знам още, че в сряда Марс и Сатурн ще се срещнат и за вас ще бъде малко рисково да изричате всичко, което ви е на ума. Има сериозна възможност в сряда и два-три дни след това да не бъдете правилно разбирани. За да се предпазите от излишни сътресения или най-малкото – от излишни последващи обяснения, преди да говорите, бройте до десет. И, по възможност, обмисляйте как точно би се възприело това, което смятате да кажете.

В четвъртък Венера влиза във Везни и до 23 октомври вие ще бъдете просто извор на любов и романтика. Необвързаните сред вас да не си седят вкъщи, а да се пуснат сред компании, партита, клубове по интереси и събития, за да зарадват околните с присъствието си. Вероятно от тази радост за вас ще произтекат доста приятни моменти, а може би дори ще се зароди и новата ви любовна история.

За обвързаните периодът е благоприятен да заздравите връзката си с любимия човек, като отделите време един за друг и се потопите в приятни преживявания. Само имайте предвид, че Меркурий ще е ретрограден до края на тази седмица и ако организирате нещо – проверявайте детайлите по два-три пъти. Но като изключим това дребно астрологично предизвикателство – всичко друго се очаква да бъде цветя и рози (и нови пози).

Рак

Охоо, Раци… Горещи новини на хоризонта за вас! В сряда Марс и Сатурн се срещат под такъв ъгъл, че ще забъркат сексуалната ви и съблазнителна енергия във взривоопасна комбинация. В този ден (както и два-три дни след това) е възможно да срещнете някой, който силно да разпали въображението и желанията ви. Дали става дума само за кратък, но бурен флирт или за нещо с потенциал за сериозна връзка, планетите не казват. Казват само добре да си отваряте очите, за да не пропуснете шансовете си за интересно прекарване. Между другото, аз лично не вярвам, че ще пропуснете нещо такова, защото самите вие ще бъдете много настроени за забавления и ще ги търсите. По-скоро трябва да внимавате с преценката си относно обекта на интереса си и дали го преценявате правилно. Имайте предвид, че до края на седмицата все още Меркурий ще е ретрограден и ще имате смущения в комуникацията, така че засега не се хвърляйте в ангажименти.

В четвъртък Венера влиза във Везни и вашата зона на дома, като планира да се задържи там до 23 октомври. Красотата вкъщи ще е ключът към вашето щастие в този период. Мисля, че много представители на знака ще обновят обзавеждането си или поне ще го пренаредят. Също, в домовете ви ще се появят дребни, но внасящи промяна аксесоари – свещи, ароматни пръчици, небрежно метнати шалове тук и там, нова лампа… Какво по-хубаво от късна есен с аромат на домашен уют, нали Раци?

Лъв

Нещо май ще ви се иска да забавите темпото на любовта, Лъвове… Няма лошо, въпреки имиджа на царската ви зодия, не сте длъжни постоянно да сте в състояние на бурни чувства. Успокояването на любовния ритъм при вас ще се дължи на две обстоятелства. Първо – срещата на Марс и Сатурн в сряда. Сатурн определено ще постави спирачки на импулсивния Марс и сексуалната ви енергия. Може би, за да ви даде възможност да обмислите по-добре какво искате в дългосрочен план или пък, за да ви предпази от рискови авантюри… Каквото и да усещате, важното е да се доверите на собственото си темпо и да не се увличате по чужди настоявания.

Това последното като че ли ще важи като принцип и за периода от четвъртък до 23 октомври, когато Венера ще бъде във Везни. Просто не ви се влиза на дълбокото, какво да се прави? Няма лошо, само не пренебрегвайте комуникацията с партньора си, за да не се окаже, че без да искате, сте го наранили.

Другото влияние на Венера в този период за вас ще бъде, че ще сте забележително социални. Пишат ви се много излизания сред хора, забавления и социализиращи активности. Най-важното е да си направите собствен календар, за да се подсигурите, че докато ви искат от много страни, няма да пропуснете наистина интересните неща.

Дева

Пише ви се лична мини революция тази седмица, скъпи Деви. Ще го усетите в сряда, когато Марс и Сатурн ще се срещнат. Тази среща ще се отрази в много интересно противоречие в живота ви. Може би ще искате нещо, ще сте готови да тръгнете към него, но ще усещате как нещо или някой ви спира. И точно тук идва точката на пречупване за вас – дали ще се съобразите с ограниченията или ще се борите с тях. Това зависи от много фактори, разбира се и не мога да ви кажа коя би било правилната стъпка. Но мога да кажа, че Сатурн покровителства дългосрочните инициативи и стабилните решения. Затова, в преценката си как да действате е добре да вземете под внимание тези аспекти на това, към което се стремите.

В четвъртък Венера ще влезе във Везни и вашия дом на финансите и ще стои там до 23 октомври. Много интересна комбинация е, когато планетата на красотата и изобилието е в романтичен и изтънчен знак като Везни и с целия си блясък се поставя очно във финансите ви. В периода на този транзит ще искате да си доставяте удоволствие чрез покупки. Вероятно това ще са красиви неща за дома и вероятно (слава Богу), ще са по-скоро на разумни цени. Но просто ще ви е много трудно да се въздържате от покупка на хубави вещи, това е… Ако моментът наистина не е подходящ за това, помислете как да утолите глада си за красиви неща. Например може да си прекроите или ушиете нещо сами, да измайсторите нещо и т.н.

Везни

Предстои ви седмица, красива и малко опасна като фойерверк, скъпи Везни… Интересно, нали?

Първо, в сряда, Марс и Сатурн ще се срещнат във взривоопасна за вас комбинация. Огнената планета ще е във вашия дом на приключенията, а планетата на структурата – в зоната ви на страст, слава и романтика. От така създалото се положение могат да произлязат противоречия и дори конфликти между това, което желаете и това, което е правилно. Част от вас ще иска да се хвърли с главата надолу в някакво приключение – било то флирт или ново рисково начинание, а друга част ще слага спирачките. Не знам кой ваш вътрешен глас да послушате… Знам само, че Сатурн ще ви помогне да видите голямата картина и последствията в дългосрочен план… стига да му позволите.

Чудесни новини и още вълнения идват в четвъртък с преместването на вашата управителка Венера не къде да е, а именно във вашия знак. Този благодатен за вас период ще продължи до 23 октомври. През това време планетата на изобилието ще изсипе върху вас целия си магнетизъм, оптимизъм и всички предпоставки за берекет (каква хубава дума). В периода ви на съчетаване с Венера (особено, ако изчакате Меркурий да спре да се върти ретроградно тази неделя), ще имате много добри аспекти в любовта, както и във всички инициативи свързани с красота и постигане на идеалите ви. Също – докато сте във Венера, може да се възползвате от свободата, която ви дава и да заявите пред себе си и света най-съкровените си желания. Това е първа стъпка към сбъдването им. Успех и приятно изкарване, Везни!

Скорпион

Скъпи Скорпиони, има малко неравности по пътя тази седмица, но след тях ви чакат добри развития. Първо в сряда Марс и Сатурн ще ви създадат малко вътрешни конфликти, които може да прераснат и във външни… Срещата между тези две планети ще ви направи особено чувствителни към това, което чувате от околните и у вас ще се задейства желанието да се защитавате. Възможно е дори да станете агресивни. Добре е да не реагирате бързо и бурно, когато ви се стори, че някой преминава границите ви. Защото е възможно този човек изобщо да не осъзнава как ви действа и да има начин да се разберете безболезнено с него. Няма да ви е излишно да си зададете и въпроса кое точно ви обижда и дали причината не е някъде във вас – дали не сте наранени и не търсите успокоение. Особено внимателни бъдете, ако става дума за конфликт с партньора ви. Нека не забравяме, че Меркурий ще е ретрограден до края на тази седмица, което прави комуникационните сигнали още по-объркващи и не е добре да се хващате веднага за тях.

Неслучайно ви насочвам да си зададете горните въпроси. В четвъртък Венера ще влезе във Везни и вашия дом на личностно израстване и лекуване на травми. До 23 ще имате възможност да си успокоите душата, да чуете нуждите ѝ и да ги удовлетворите. Всеки има нужда понякога да прегърне сам себе си, да се утеши, окуражи и да се обгрижи. Венера ще ви даде възможност да го направите сега, възползвайте се. Заслужавате да се чувствате добре, Скорпиони.

Стрелец

Тази седмица ще имате ситуация в комуникационен план, Стрелци. Но спокойно, ще мине и това… Само трябва да внимавате в сряда и два-три дни след нея, за влиянието на срещата между Марс и Сатурн. Огнената планета ще ви пали страстите, но структурираният Сатурн като че ли няма да ви позволява да говорите и да се изразявате. Това чувство на неразбраност може да ви доведе до избухвания, които пък могат да ви доведат до нежелани последствия в комуникацията с околните… Затова, опитайте се да бъдете по-търпеливи, да не бързате да се изкажете и да не очаквате, че околните непременно ще се съобразяват с вас. Също така, не забравяйте, че имате още една седмица да потърпите ретроградния Меркурий и пречките, които той ви поставя в работата. В неделя ще мине и това.

По-позитивни новини ще дойдат в четвъртък, когато Венера влиза във Везни и до 23 октомври ще влияе много позитивно на работата ви в екип, връзките с приятелите ви, както и на любовния ви живот. Ако искате да започнете нов проект, този период е подходящ, стига в плановете си да включите и други хора, както и технологии. Ще имате възможност и доста да се позабавлявате с различни компании. Необвързаните може да срещнат интересен човек, ползвайки приложения за запознанства. Разширете радиуса на търсене, защото хороскопът ви предлага възможности за среща с човек от различен град. Обвързаните може да помислят за някакво кратко пътуване с любимия човек.

Козирог

В сряда Марс и Сатурн ще се срещнат и може да ви поставят в интересни ситуации, Козирози. Възможно е противоречието между огнената планета и планетата на структурата и дългосрочните планове да донесе в живота ви някаква дилема за решаване и да избирате между принципите и желанията си. Ако това се случи, не бързайте да взимате решения – нека минат няколко дни и това влияние отшуми, тогава ще може да видите по-ясно ситуацията. Също, имайте предвид, че в средата на седмицата ще е много важно как комуникирате, защото от вас ще зависи какъв тон на общуване се установява с другите. Тоест – ако бъдете резки с околните, те със сигурност ще ви върнат точно това. И като прибавим, че все още сме в ретрограден Меркурий (който за щастие вече отминава в неделя), наистина се опитайте да бъдете дипломатични, за да не си навличате неприятности.

В четвъртък Венера ще влезе във Везни и във вашия дом на кариерата, като планира да стои там до 23 октомври. В този период ще може да бъдете много по-креативни от обикновено. Това е чудесно, защото с креативността идват новите подходи за работа, разчупените решения на проблемите, както и забавлението. С каквото и да се занимавате професионално, сигурна съм, че креативността на Венера най-малкото ще разнообрази ежедневието ви. А може и да ви бъде и още по-полезна, като ви донесе идеи за нови начинания и успехи впоследствие.

Водолей

Тази седмица ще имате малко изнервяща ситуация, Водолеи. Но пък нали затова съм тук – за да ви подготвя как да извлечете ползите от нея.

В сряда Марс и Сатурн ще се срещнат и за два три дни това ще ви кара едновременно да натискате газта и спирачката. Газта, разбира се, идва от влиянието на Марс, който ви пали да свършите всичко сега, веднага, да действате без му мислите много-много. Сатурн обаче ще удря спирачката, защото много не му допадат такива припрени инициативи… Според мен най-добрата тактика е да се възползвате от енергията на Сатурн и наистина да не бързате, а да обмислите добре перспективите на това, което искате да постигнете. Добре ли е то за вас в дългосрочен план? Как е най-разумно да подходите за устойчиви резултати? Тези и подобни въпроси ще ви помогнат да се справите с изнервящите обстоятелства, както и да си осигурите по-стабилен успех.

В четвъртък Венера ще влезе във Везни и вашия дом на приключенията и пътуванията, като ще се заседи там до 23 октомври. Излишно е да го казвам – ще искате да пътувате и да покорявате нови територии във всеки един смисъл на думата. Също така - любовните стрели могат да ви уцелят при среща с някой, който е от друга държава или носител на друга култура.

А, като казах „любовни стрели“… Има още малко време – до края на тази седмица, когато Меркурий ще спре да е ретрограден и тогава неразбориите в любовния ви живот ще се оправят. Само потърпете малко.

Риби

Тази седмица планетите са ви подготвили едно изнервящо движение напред-назад, скъпи Риби. Но благодарение на вашия любим астролог, ще успеете да минете през това и даже да извлечете полза. За какво става дума ли? В сряда Марс и Сатурн се срещат и сякаш едната планета ще ви бута напред към действия, а другата ще ви слага препятствия и ще ви спира. Всичко това, колкото и дразнещо да изглежда, всъщност ще се случи за ваше добро. Защото Сатурн ще постави въпроса пред вас какво искате в дългосрочен план и наистина ли сте мотивирани да го постигнете или просто сте си казали, че „така трябва“. Дните около сряда ще ви послужат да си изясните в каква посока реално искате да поемете. И когато отметнете това, ви остава само да изчакате неделя Меркурий излезе от ретроградния си период в неделя и да поемете пълен напред към желаните си цели.

В четвъртък Венера ще влезе във Везни и вашия дом на еротиката и съблазняването. Вие сте си в такова настроение от миналата седмица и сега Венера просто ще го продължи до 23 октомври. Да ви казвам ли какво ви чака или се сещате сами? За необвързаните - флиртове и забавления. Като знакът на Везни ще ви подтиква да търсите по-изтънчени развлечения и да предпочитате по-лъскавите ухажори. Обвързаните сред вас ще успеят да трансформират енергията, която ще получат от сексуалното общуване с партньора в мотивация за това, с което се занимават в професионален план и съответно – ще пожънат добри резултати. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

И малък послепис.

Знам, че хороскопът е за забава и не очаквате на финала му призив за дарение за фондация, която осигурява дом на жертви за домашно насилие, но в момента положението там е много тежко и всяка помощ е добре дошла. Така че ако хороскопите на Надя ви харесват, моля, подкрепете и каузата й. Ако нямате възможност за финансова подкрепа, поне със споделяне. Благодарим ви и двете!

Screenshot 2022 09 26 131935

Ето и целия текст:
 
Мили хора, искам да ви кажа някои неща, които считам за много важни.
1. От сряда насам са събрани около 35 000 лева за Фондация ПУЛС / PULSE Foundation
Вие сте ги събрали. Това са страшно много пари за дарения на добра воля, без професионална медийна кампания, в условията на инфлация и предстояща зима.
Нещо повече - бройката на дарилите хора е около 400 човека.
Всеки един от тези хора е показал, че го е грижа, че иска да поправи несправедливостта, която вижда и е отделил от залъка си (не е патетично, ако е вярно).
Хората от центъра на ПУЛС са истински много благодарни за подкрепата. Но понеже аз фактически не съм част от тях, а част от тези като вас, които помагат, ще си позволя да го кажа в прав текст:
Едни хора, които просто искат да си свършат работата и буквално спасяват човешки животи в едно от най-трудните полета на обществото ни, е срамно да се налага да се чувстват благодарни. Бих разбрала, ако са гневни, примерно. И дори леко унизени… Затова защото им се налага да молят, за да могат да работят и да помагат.
Аз има защо да съм ви благодарна - много хора видяхте през мен молбата на ПУЛС и дарихте - покланям ви се ниско за това.
Жал ми е да го кажа, но трябва… Парите като жест са много… Но като количество са крайно недостатъчни за издръжката на центъра. Не е нормално и не трябва да се издържа чрез дарения… Просто в момента ножът е през кокала, явно.
И
 
2. Хора, главата ми избухна от това как за няколко дни се обединихме едва ли не от нищото и показахме такава съпричастност.
В петък, когато разбрах за ситуацията на центъра, почти се разболях… Много неща ми минаха и минават през главата оттогава.
Но един извод изкристализира много ясно - ако пожелаем, наистина можем да си оправим държавата. Наистина можем.
Мислех си… Вероятно повечето хора всъщност не искат да живеят зле. Просто са някак притиснати и гледат да оцелеят… Нямат ресурс да надигнат глава, да кажат “Така не може!”, да направят допълнителна крачка и да дадат повече на обществото, за да получат повече.
Но това може да се промени, ако видят, че не са сами, че има още хора, които искат добро.
Твърде дълга ми е тази мисъл и няма да ви занимавам повече.
Просто ще кажа, че ако един човек надигне глас за добра кауза, ще го чуят и други хора. И че всеки от нас има силата да привлече подкрепа за добрите неща, към които се стреми.
Значи, ако повече говорим за доброто, ако вярваме в него, ако не сме безучастни и ако изискваме от тези, на които сме позволили да управляват бъдещето ни, да бъдат адекватни за длъжностите си - можем да си оправим държавата.
Просто трябва да го повярваме и да го поискаме.
Още веднъж ви благодаря и ви моля, ако можете да помогнете с публичност за каузата, извън моя скромен обхват - направете го ?
 
Това е банкова сметка за дарения.
Получател / Титуляр: Фондация П.У.Л.С.
IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF
Последно променена в Понеделник, 03 Октомври 2022 10:31

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам