logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 24.01.2022 - 30.01.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Посоката за знака ви е Нагоре, Овни! В понеделник вашият управител огненият Марс влиза в Козирог и дома на амбициите ви. Това се случва за първи път от две години и ще има ефект в следващите шест седмици. Освен това Марс ще си сътрудничи с креативния Плутон и дипломатичната Венера и такава комбинация може да даде много силен тласък на кариерното ви развитие. Ако имате някакви цели в професионален план – започвайте да действате по тях сега. При всички положения – каквото и да правите, съсредоточете усилията си по пътя към неща, които желаете или обичате, вместо в борба срещу нещо. Периодът е подходящ за ребрандиране, ако работите за себе си или за смяна на работното място, ако не сте удовлетворени от настоящото си. Знам, че желаете успеха много силно, Овни. Сега планетите са с вас в постигането му!

Във вторник Меркурий, който все още е ретрограден, също влиза в Козирог, както и в дома на репутацията ви. Прегледайте социалните си мрежи, сайта си и всичко свързано с имиджа. Изчистете неясноти или грешки, добавете нова информация… Изобщо – вгледайте се внимателно в детайлите, които ви представят пред света и се постарайте да ги прецизирате. Както за това влияние, така и за влиянието на Марс, е добра идея да наемете професионалист, който да ви помогне в презентирането на професионалния ви профил.

Тази събота Венера най-накрая спира да е ретроградна и дава възможност романтичната ви връзка да се развие. Обвързаните ще могат да продължат по-спокойно към общите си цели. Ако сте си свършили работата добре в периода на ретроградност – да изчистите конфликтите и да не криете истинските си чувства, ще са отпаднали пречките пред бъдещото развитие. За необвързаните се отварят възможности за запознанства, както и за по-сериозни отношения с някой, с когото засега просто се виждат.

Телец

Ще имате силен порив да разширите хоризонтите си, Телци. При това – ще ви се получи. В понеделник експанзивният Марс влиза в Козирог и вашият дом на приключенията и ще оказва влиянието си там до 6 март. Нещо повече – не само, че огнената и действена планета ще ви захранва с енергия за приключения, а и ще бъде подпомагана от планетата на любовта и разкоша – Венера и креативния Плутон. Има много начини да се забъркате в приключения и да разширите хоризонтите си, Телци. Това може да са пътувания, общуване с нови хора (даже това ще ви е задължително за периода), както и образователни курсове и всякакви инициативи за научаване на нови неща. Ключовата дума за вас от сега до 6 март е „ново“. Съзнанието ви ще бъде жадно за нова информация и нови преживявания и най-доброто, което можете да направите за себе си е да му го предоставите. Инвестирайте в мечтите си.

Във вторник Меркурий също влиза в Козирог и ще бъде в този знак до 14 февруари, като до 3-ти ще продължава да е ретрограден. В целия период, докато е в Козирог и особено, докато е ретрограден бъдете внимателни с кого се обвързвате във всеки един смисъл на думата. Ако ще подписвате някаква сделка – проверете три пъти всички детайли, преди да сложите подписа си. И най-добре изобщо не го слагайте, преди 3-ти. Ако някой ви споделя информация, която ви касае – не се доверявайте напълно, преди да я проверите.

В събота най-накрая вашата управителка Венера ще промени ретроградния си ход и ще започне да се върти нормално. През последните 40 дни може би имахте чувство на неувереност – било то за външния си вид или за това, колко ви цени партньора или колко сте предпочитани за обект на ухажване. Всички тези съмнения ще се разсеят сега. Обаче от самите вас зависи да прекратите вредните модели на общуване или себевъзприемане, както и да поискате да сте в здравословна връзка.

Близнаци

Флиртове, съблазняване, игри и еротика, Близнаци… И то не само в понеделник, когато Марс, Венера и Плутон влизат във вашия дом на еротика и мистерии, а чак до 6 март. В този период ще бъдете не само привлечени от идеята за горещо общуване, но и много пленителни за околните. И за да изобразя „пленителни“ – виждали ли сте нощни пеперуди около лампа? Това имам предвид. Има и една лека уловка, обаче. Освен еротични игри ще ви се иска и по-смислено общуване, интимност и свързване с някого на духовно ниво. Възможно е в това отношение да не се чувствате напълно удовлетворени, но не забравяйте, че зависи и от вас. Ако не бързате да вкарате някого в леглото и ако избирате по-внимателно, шансът да намерите каквото търсите е по-голям. Напълно възможно е да срещнете сериозен партньор под това влияние, дори и да изглеждате малко несериозни отстрани. За обвързаните ще е добре, ако споделят желанията си с половинката, за да почувстват търсеното удовлетворение.

За последното ще ви помогне вашият управител Меркурий, който във вторник влиза в Козирог, а след събота дори започва да се върти в правилната посока. Той ще бъде в дома ви на интимността и в периода до 14 февруари ще ви помогне да установите искрена комуникация с партньора си. Използвайте това време, за да споделите както хубавите, така и не толкова хубавите емоции, които чувствате. Шансовете да излезете от такива разговори с общо решение, което удовлетворява и двамата, са много големи.

В събота можем да си отдъхнем, защото Венера спира да е ретроградна. При вас планетата на любовта беше ретроградна в дома на силните емоции и тайните. Може би някоя ваша връзка се е разклатила в този период или е била поставена под напрежение. За щастие, с тръгването на Венера в нормален ход, ще можете да поставите нещата на мястото им и да продължите напред с леко сърце.

Рак

Още в понеделник ще усетите благотворно влияние върху партньорствата си от всякакъв тип. И какво по-хубаво за един Рак? В този ден Марс ще се обедини с пъстрия Плутон и любовната Венера и в следващите шест седмици ще са на ваша страна и в любовта, и в деловите партньорства. В този период е възможно някое от партньорствата ви да се заздрави или пък да привлечете нов човек. Почерпете от смелостта на Марс и направете крачка напред, за да изпъкнете пред другите. Не се колебайте да показвате както чара, така и желанията си. Това е начинът вашият човек да ви забележи. Обградете се с хора, които виждат и ценят добрите ви черти – това ще подхрани самоувереността ви. Имайте едно наум, че Марс умее да усилва емоциите до степен на напрежение, а и вие самите сте много емоционални. Опитайте се в този период да не се пренапрягате, а да се радвате на вълненията си.

Във вторник все още ретроградният Меркурий влиза в Козирог и вашият дом на партньорствата. Отново имате позитивно влияние в тази сфера. И по-специално – сферата на общуването в двойката (лична или професионална). Ако сте държали нещо неизречено в себе си или пък сте се престрували, че не ви притеснява нещо, което всъщност е притеснително – до 14 февруари е подходящ период за изясняване. Лично аз бих ви посъветвала тази седмица до 3-ти да премислите добре, да се изясните със самите себе си и, след събота, когато Меркурий ще спре да е ретрограден, да стреляте (с любов).

В събота Венера най-накрая започва да се върти нормално и проблемите от ретроградния ѝ период ще останат зад гърба ни. Особено за Раците в сериозни връзки периодът не беше никак лек. Напрежение, скрити или явни конфликти и т.н. Сега е време да излезете малко от този режим на съществуване и да подадете маслиново клонче на партньора си. Ако имате нещо за доизглеждане – направете го открито, без манипулации, сърдене и караници.

Изобщо – целият ви хороскоп е любов, Раци – възползвайте се!

Лъв

Всичко в следващите 4-6 седмици ви насочва в посока грижа за себе си и подреждане на живота във всеки смисъл, Лъвове. Първо започвам с това, че в понеделник Марс влиза в Козирог и подпомаган от Венера и Плутон, до 6 март ще действа много силно във вашата зона на здраве и физическа и емоционална грижа за себе си. Предстои ви да подредите живота си из основи – от местата, които обитавате, през тялото и ума си, та чак до връзките. Няма да ви е трудно или пък изтощаващо – Марс ще ви дава достатъчно сили, а Венера и Плутон ще се погрижат за вашата креативност. Най-вероятно ще опитате и нови неща – медитативни практики, нов вид физическа активност или пък ще промените менюто си по нестандартен за вас начин. Ако решите да правите някакъв вид ремонт или промяна в дома – не бързайте да свършите всичко сега и веднага – този порив ви идва от Марс, но не се поддавайте и се придържайте към първоначалния план (и да – създайте си първоначален план).

Във вторник Меркурий също влиза в Козирог и ще бъде там до 14 февруари, като още 11 дни – до 3 февруари ще бъде ретрограден. В тези 11 дни, ако сте влезли в неподходяща връзка или пък ако придавате повече значение на някоя връзка, отколкото тя заслужава - това ще излезе на повърхността и ще трябва да вземете някакво решение. Бъдете внимателни колко човека се опитват да ви съветват и колко гласа звучат в главата ви, докато взимате решение. Доверете се само на своя собствен глас на разума (повтарям – на разума).

В събота най-накрая Венера спира да е ретроградна и ви възвръща усещането от радостта да сте в собствената си кожа и да сте точно това, което сте. Това себеусещане ще ви вдъхнови да се погрижите за себе си по начин, който ви кара да се чувствате секси, красиви и доволни. Както е характерно за вашия знак – когато се чувствате добре, дарявате околните с жестове на внимание и повдигате и тяхното настроение. Значи – всички очакваме събота с нетърпение!

Дева

Любовта управлява, Деви! Седмицата стартира с мощна комбинация от огнения Марс - планетата на секса и завладяването и Венера – планетата на любовта и лукса, подпомагани от креативния Плутон. Тримата ще работят във ваша полза в зоните на любовта и изявите! Това влияния ще продължи чак до 6 март и през това време вие не само ще бъдете късметлии в сферата на любовта, а и ще привличате късмета на своя страна като цяло. Имате пълна подкрепа от планетите във всички начинания свързани с блясък и привличане на околните. Може да се изявите на сцена, да се покажете по телевизията или в клип в ютуб, а може и да държите разпалена реч по тема, която ви вълнува. Или просто (но не по малко важно) – да презентирате новите си идеи на работното място, или пък да изтъкнете добрите си резултати. Разбира се – дори и да се отдадете и само на съблазняване – пак ще имате успехи. Периодът е подходящ за смяна на стила или гардероба с по-смел и екстравагантен. Както и за внасяне на нов маниер в поведението – по-нахакан и артистичен.

Във вторник Меркурий също като Марс ще влезе в Козирог и ще стои там до 14 февруари, като до 3-ти ще продължава да е ретрограден. И на ваше място бих внимавала да не се изкуша да предизвикам драмата в живота си под влиянието на Марс и в несигурното положение на ретрограден Меркурий. Помнете – скандалите не са знак за страстна, а за токсична връзка. Ако виждате, че нещата отиват натам, успокойте топката, преди ретроградния Меркурий да ви е направил лоша услуга и да е задълбочил проблема.

В събота най-накрая Венера ще спре да е ретроградна и ще започне да се върти във вашия дом на страстта до 6 март. Периодът е идеален да си дадете сметка дали сте изгубили баланса си в сферата на страстните емоции и как да си го възвърнете, ако сте. Възможно е в периода на ретроградността на любовната планета да сте били прекалено емоционални или пък да не сте успявали да се свържете удовлетворяващо с обекта на чувствата ви. Сега имате възможност да установите по-здравословни граници и да се радвате на емоциите си.

Везни

От две години насам не се е случвало планетите да ви влияят толкова силно в зоната на дома и рода. В понеделник Марс влиза в Козирог и активира точно тези зони в комбинация с Венера и Плутон. Това ще продължи до 6 март и в тези шест седмици можем да очакваме да поправите, реновирате и построите всичко – от стени до взаимоотношения. Става цар и господар на дома си и поетапно променяте за добро както интериора, така и комуникацията в него. Докато Марс е експанзивен и най-вероятно ще ви подтиква да събаряте стени, Козирогът е последователен и целенасочен знак и неговата енергия ще ви насочва да не взимате прибързани решения. С помощта на вашата повелителка Венера, стремежът ви към красота и изящество ще бъде задоволен. А ако някой се опитва да се противопостави на плановете ви – просто използвайте вродената дипломация на Везните и недейте да се дразните или да влизате в конфликт.

Във вторник Меркурий също ще влезе в Козирог и ще бъде там до 14 февруари, като до 3 февруари ще е все още ретрограден. В ретроградния период бъдете особено внимателни в общуването със семейство, роднини и изобщо – хората, с които споделяте дома си. Възможни е да възникнат някакви спречквания, но повярвайте ми – няма да са толкова съществени, колкото последствията от тях, затова не влизайте в такава ситуация. Отстоявайте личните си граници, но не стъпвайте в опасното поле на скандала.

В събота Венера ще спре да е ретроградна и ще възстанови нормалния си ход. Това особено много ще ви помогне да установите мир в дома си и да изгладите противоречията, които може би са възникнали от 19 декември насам. Накратко казано – време е за мир в любовните отношения, както и в дома. В следващия месец прекарвайте повече време с тези, които обичате в уютната обстановка на дома си – това ще зареди отношенията ви с разбирателство.

Скорпион

Споделянето на чувства и съкровени мисли не ви е любимото занимание, но от понеделник навлизате в период, в който подобно поведение ще работи за вас. Марс, Венера и Плутон се обединяват в креативна и амбициозна триада и ще влияят мощно и благотворно на вашия дом на изразяването. Толкова добри аспекти за постигане на резултат, използвайки своя глас и своята истина не сте имали от две години насам. Този период ще продължи шест седмици и, докато трае, ще бъдете извор на творчество. Творчеството, както знаете произлиза от вътрешния ни свят и личните ни преживявания и се развива през споделянето. Подходете към контактите си стратегически и създайте устойчиви колаборации както за постигане на резултати, така и за разпространяването на новините за тях. Имате много добри аспекти за започване на подкаст или отваряне на друг тип канали за комуникация. Разбира се, войнстващия Марс ще ви поставя в ситуации, в които да отстоявате позицията си и да спорите. Хубавото е, че в комбинация с Плутон и Венера, най-вероятно вие ще сте тези, които ще обират овациите.

Във вторник Меркурий влиза в Козирог, а на 3 февруари спира да е ретрограден. Още с влизането си в Козирог, планетата на комуникациите ще ви даде шанс да оправите каквото сте объркали в последния месец. Ако сте били по-директни с някого и сте го засегнали, или пък не сте направили най-добрата презентация на работата си – сега може да поправите грешките. Също периодът е добър да се заявите пред някой, който ви е засегнал или е постъпил несправедливо, спрямо вас и да потърсите своето.

В събота най-накрая Венера спира да е ретроградна и се завърта в правилната посока. Следващите дни са много добра възможност за секс за сдобряване, ако по време на ретроградния период сте имали конфликти с партньора си. Периодът е добър и за сдобряване с приятели, но ще оставя на вас да си изберете метода.

Стрелец

Много добре тръгват нещата, Стрелци! При това – още от понеделник. В този ден Марс се обединява с Плутон и Венера и в тази мощна комбинация ще влияят на кариерния ви растеж и на увеличаването на парите ви. Такива благоприятни условия за подем не сте имали от две години насам. Периодът ще продължи до 6 март и ви съветвам да не изпускате възможността да пораснете професионално и материално. Много от вас ще разместят приоритетите си и ще насочат енергията си там, където шансовете за просперитет са по-големи. Успехът няма да дойде изведнъж, ще се наложи да подготвите стабилен план и да го следвате стъпка по стъпка. Ако сте достатъчно упорити – ще бъдете възнаградени.

Друго благоприятно влияние за развитието ви ще бъде преминаването на Меркурий в Козирог, където ще стои до 14 февруари. Още по-хубавото е, че на 3 февруари най-накрая планетата на комуникациите ще спре да е ретроградна и ще се завърти в нормален ход. Периодът е важен, за да усвоите и приложите нови уроци по отношение на увеличаването на доходите, както и за да се позиционирате най-правилно в делови план. Ще се наложи да сте гъвкави и комбинативни, но вие това толкова добре си го умеете, че няма да ви мисля.

Също така – тези от вас, които са взели решение за кариерата си в последния месец, от което не са особено удовлетворени, ще получат втори шанс да подредят нещата в по-сполучлив ред.

В събота има още едно събитие, което ще ви донесе облекчение – Венера също излиза от ретроградния си период. В последните 40 дни никак не ви беше лесно в полето на връзките. Тези от вас, които са започнали нещо ново, може би са видели неочаквани негативни знаци и са ударили спирачки. Възможно е токсични бивши да са се появили на хоризонта или пък връзката с партньора ви да е забуксувала. След събота облаците от любовния ви фронт ще се разкарат и ще погледнете с по-свеж поглед на любовта и забавленията, които тя предлага.

Козирог

Небето е граница, Козирози! (на английски май звучи по-добре) В понеделник Марс влиза във вашия знак и в комбинация с Венера и Плутон ще направи чудеса за продуктивността и успехите ви в следващите шест седмици. Марс е планета на експанзията и завладяването, във вашия знак силата му ескалира, защото вие самите сте много целенасочени и се стремите към растеж. Не знам как да ви го кажа по-ясно – извадете от съзнанието си най-дръзките си цели и тръгнете към тях. Не сте сигурни кои са тези цели? Чудесно – времето е абсолютно подходящо да определите какво най-много искате да се случи в живота ви. Не пренебрегвайте силата на Марс и агресията, която тази планета ни внушава. За да се освобождавате от негативна енергия, запишете се на танци или практикувайте някакъв по-силов спорт. Физическото изразходване на енергията ще ви помогне да се концентрирате по-ясно. В периода до 6 март лидерските ви качества ще бъдат силно изразени – не се колебайте да ги ползвайте, бъдете активни в намирането на съмишленици.

Във вторник Меркурий започва да се върти във вашия знак. До 14 февруари ще е там, като до 3-ти ще е ретрограден. Бъдете внимателни какво споделяте и на кого. Не си позволявайте да избухвате, защото после ще трябва да се извинявате. Не се въвличайте в конфликти. Изобщо – бъдете предпазливи с комуникацията. Още малко и ще мине…

В събота Венера най-накрая ще се завърти в правилната посока, след 40 дни ретроградност. Това са добри новини, защото планетата на любовта най-много ви объркваше усещането за самочувствие, докато беше ретроградна. Възможно е да сте взимали много неща твърде лично, да сте имали колебания относно мястото си в една или друга ситуация и други такива неясноти. Вече ще можете да си отдъхнете и да се възползвате от увереността, която Марс ще ви даде.

Водолей

В понеделник Марс, Венера и Плутон ще се подредят във вашия дом на интроспекцията и уроците. Ще стоят там до 6 март и през това време е възможно да чувствате необичайна умора. Не се борете с това усещане, случва се по този начин, за да разберете важни неща за себе си. Като например – какво ви радва и какво ви тормози. От това ще си извадите много важен извод, а именно – къде да влагате така ценната си жизнена енергия, за да се чувствате удовлетворени, а не изцедени. Разбира се, тъй като Марс е замесен, най-вероятно ще искате веднага да оправите нещата, които ви се струва, че трябва да бъдат преподредени. Не се хвърляйте рязко в тази дейност. Имате шест седмици, в които да обмислите баланса, който искате да постигнете и да набележите стъпките, по които това ще се случи.

Във вторник Меркурий влиза в Козирог и ще бъде там до 14 февруари. Междувременно на 3 февруари ще обърне посоката си на въртене от ретроградна в нормална. Като цяло, освен че до 3-ти е добре да внимавате какво и на кого казвате, защото планетата на комуникациите ще се върти наобратно, това ще е и време за почивка за вас. Наистина планетите ви дават ясен знак, че трябва да обърнете внимание на баланса си и да се заредите със сили. Вашият знак по принцип иска да лети и тича, да обикаля земното кълбо надлъж и шир и да постоянно да прави нещо. Хубаво е това, само не забравяйте, че ви е нужна енергия. Приемете, че това е период за зареждане.

В събота най-накрая Венера също ще спре да е ретроградна. Планетата на любовта 40 дни ни мъчи с неразбирателства и връщане на стари неща на любовния фронт. Специално вие бяхте блокирали романтиката в този период, а това не е типичното ви състояние. Сега нещата ще си дойдат на мястото и ще започнете отново да долавяте романтични трепети… Да видим как ще ги реализирате :)

Риби

В понеделник действеният Марс, в комбинация с Плутон и с общителната Венера ще влязат в Козирог и във вашия дом на екипните постижения и на духа на общността. Това влияние ще продължи следващите шест седмици. Ще бъдете супер продуктивни в работен план, но това, в което най-много ще ви върви и което всъщност най-много ще ви радва е отборният дух и общите постижения. Дори и да сте от хората, които работят от къщи, ще намирате начини да се свързвате с другите, да общувате и да споделяте трудностите и резултатите. В този период имате много добри аспекти за организиране на забавления или пък интересни мероприятия за приятелите или колегите си. Трябва да ви предупредя, че Марс е доста конкурентен и ще ви подтикне към състезания. Едва ли това е толкова опасно, просто внимавайте, увлечени от надпреварата за по-добре свършена работа да не си създадете враг или пък да увредите своите интереси по някакъв начин.

Във вторник Меркурий, който все още е ретрограден, също ще влезе в Козирог. До 14 февруари имате възможност да поправите нещата, които са под влиянието на Меркурий и не са се случили добре в последния месец. Ако някаква организация е пропаднала или пък някъде комуникацията се е провалила – имате шанс да повторите и този път да се получи добре. Особено след 3-ти февруари, когато Меркурий ще спре да е ретрограден и ще влезе във Водолей.

В събота Венера най-накрая също спира да е ретроградна и любовните неуредици, които ви донесе в последните шест седмици имат шанс да се подредят правилно. Ако сте били отхвърлени, ще успеете да се излекувате от неприятното чувство и да продължите напред. Някои от вас може би ще забележат любовта, която стои под носа им, но не са я видели по време на ретроградния период. А други просто ще се наконтят и напарфюмират и ще излязат светът да ги види и да падне в краката им. 

 image0

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 31 Януари 2022 09:41

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам