logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 29.03-04.04

Автор: Надя Брайт

Дойде новата седмица, скъпи зодиакални знаци! Нека да видим какво ни чака в периода от 29 март до 04 април. Имайте предвид, че наистина познавам.

Овен

Колко сте ми милички, колко сте ми сладички... Докато спите. Защото като се събудите, почвате да ръчкате и бутате света - а насам, а натам. Тази седмица имате препоръка от звездите, да се включите в групи и социални кръгове. Даже може и към някакви духовни практики да проявите интерес. Запомнете – дух се призовава в спокойна обстановка и с тихо горящи свещи, а не със шумен купон и призиви „Ела, ако не те е страх!“. 

Докато се включвате в тези групи и си обогатявате социалния живот, ще имате две много важни задачи (защото Овенът винаги има важни задачи свише). Първата ще е да посочвате на хората розовия слон в стаята. Явно без вас са обречени да живеят в заблуда (и на спокойствие). За да изпълните тази задача е нужно само да бъдете себе си – честните и сърцати чифтокопитни, които си познаваме. Втората задача е да внимавате на кого споделяте идеите си. Защото идеи ще имате много – особено в събота. Внимавайте пред кого си отваряте устата, защото не всички са като вас. Някои хора са доста подмолни и не ми се иска да се налага да им отмъщавате.

И като заговорих за отмъщение – сърцето ви ще бъде навестено от стара вражда към някого. Не се подвеждайте по това. Най-добре напишете писмо на този човек и го изгорете (писмото). 

Телец

Още ви държи мечтателността от миналата седмица, милички Телци. В следващите дни може да използвате това, като претворите фантазиите си в някакво изкуство. Например - вземете четките и смело нарисувайте нещо. Аз знам, че първата ви картинка ще е на хубава къща под безоблачно небе. Защото Телецът гледа първо да оправи къщата, нали... Обаче е интересно какви ще са следващите.

Ако не ви се рисува, може да се присъедините към някой читателски клуб или пък... писателски? Ще ви бъде приятно да обсъждате литература с другите. Само дано не се паднат много въздушни знаци в клуба, че как ще се разберете не знам. 

Тази седмица е подходяща да се върнете към минали неприятни преживявания и да ги преработите както трябва. Какво значи „както трябва“ ли? Не мога аз да ви кажа – вие сте Телците, вие знаете всичко. Просто, ако носите някакъв товар, айде вече да го махаме от широкия ви гръб, а?

Между другото – дърпа ли ви за краката някаква промяна в личния живот? Ако го усещате – не я правете сега. Рисувайте си, четете си, мислете си... По-нататък ще сменяте чаршафите (ако ми позволите тази просташка алегория).

Близнаци

Как сте, Близнаци? Преследвате ли мечтите си? Може ли обаче да спрете за минута-две и да се замислите – наистина ли мечтаете за това? Това ли е, което иска душата ви (или няколкото ви души, всъщност).

Седмицата е много щура за Близнаците (то пък сякаш имате друг вид седмици). Няма да ви свърта на едно място и тая пандемия направооо... Направо ще ви изнерви страшно! Разгледайте онлайн събитията – може да си пуснете концерт, който се провежда в другия край на света. И знам, че ще ви е скучно, да го слушате в хола си. Но пък нали затова сте си вие – измислете нещо. Надуйте музиката на терасата, например. Със съседите няма да има проблем – никой не се сърди на Близнаци. 

Обърнете внимание на представянето си в Интернет пространството. Сега му е времето да си подредите профилите в социалните мрежи и всички да видят колко сте прекрасни и чаровни. Изреждам къде да се включите, за да не пропуснете нещо: във Facebook с невероятните си истории, в Instagram със секси снимките си, в TikTok с лудите си танци, в LinkedIn с блестящата си професионална експертиза.

Звездите казват, че това може да ви донесе вдъхновение да започнете със собствен блог или пък видео канал. Разбира се... Какво друго да направи един Близнак, като влезе някъде (например в Интернет), освен да стане звезда!

Рак

Здравейте, мили Раци! И тази седмица ще мислите, че притежавате най-добрите души. Но нека да видим какво ще е по-различно все пак.

Ами... всичко ще е по-различно! Ще искате да пътувате много, например. Само малко проблеми с багажа ще има, защото ще се опитате да си сложите цялата къща в два куфара. Вижте... Аз разбирам, че вие си искате дома, но разберете и вие – смисълът на пътуването е именно да се отдалечиш от дома. Затова, пробвайте да оставите поне чайника от баба си у вас, когато заминавате.

В събота ще ви удари свръх вдъхновението за работа. Но като казвам „работа“, нямам предвид, че много ще искате да си прекопаете лехите с боба. Имам предвид, че ще имате страхотна нова идея. За да я реализирате обаче, ще трябва да помислите за някой по-влиятелен от вас, който да удари едно рамо. Не бързайте да се свързвате с никого, преди да сте полирали презентацията на идеята си до блясък. Наистина, сериозна съм – направете я така, че да блести. Знам, че мама ви е казала, че сте специални, но това не минава пред инвеститорите така.

Успех!

Лъв

О, не! Какво странно развитие на ситуацията, мили Лъвове! Някой е успял да ви нарани изглежда. И не стига това, ами вие не само не сте го изяли, а и малко страдате... Дайте почивка и на себе си, и на съгрешилия. С търпение и изслушване може би ще успеете да разберете и да простите. Така ще спре и да ви боли голямото сърце.

Добрите новини са, че сте доста палави и еротичният плам може да ви подобри настроението. Даже така ще ви го подобри, че типично по лъвски, ще главозамаете сексуалния си партньор. То цветя, то жестове, то... секс! Дано човекът е подходящ за всичко това. Но и да не е – поне тази седмица ще ви е интересно заедно.

Сексуалната ви енергия ще се пренесе и в социален план. С което нямам предвид, че ще се опитате да преспите с всички, а че ще бъдете активни по някакви каузи. Това е добре, защото всяка кауза има нужда от Лъв защитник.

И последно – вие ще се от знаците, на които тази седмица много ще им се пътува. Няма да ви съветвам, да се въздържате, заради пандемията. Вие си знаете. Просто се пазете здрави физически и не тръгвайте, преди да сте излекували емоционалната болка. Целувам ви (но не ви свалям, кротко моля)!

Дева

Интересно е, че тази седмица подредената ви натура ще бъде в някаква странна симбиоза с мечтателен и фантазьорски дух. Сложили сте някакви розови очила и малко по-смело от необходимото вярвате в романтиката.

Не ви казвам да не сте романтични! Моля ви – полага ви се и на вас. Даже е сладко колко много флиртувате напоследък. Даже някой от флиртовете ще избухне като фойерверк от звезди и оргазми съвсем скоро. Просто имайте предвид, че не всички хора са честни като Дева и е възможно някой да не е толкова готин, за колкото се представя. Но не се лишавайте от секс, заради това. Защото – нека да сме честни... Какъв е шансът да намерите някой готин, колкото вас? А няма да стоите на сухо, я...

Хубаво е в следващите дни да помислите за някаква инвестиция. Имате добри възможности, да си увеличите парите. Мислете три-четири пъти преди това, защото и тук сте с розовите очила. Което не значи, да се стискате или да се страхувате. Просто бъдете себе си – разумни и красиви (нямаше как да не вмъкна последното, просто).

Сега, като написах всичко, направо ме е яд, че нямам някой флирт с Дева. Хем сте настроени да не съдите строго, хем сте палави, хем може и да забогатеете...

Везни

Вие, Везнички, сте най-въздушни от въздушните, обаче тази седмица ще ви се иска да се „заземите“. Занимания в градината, разходки сред природата, боси крака в калта... Всичко това ще ви даде усещане за невероятен покой. А от покой вие имате нужда, за да си измислите новите „невинни“ бели.

Седмицата ви ще е посветена на романтиката. Завиждам на обекта на чувствата ви, вие умеете да омайвате. Необвързани да пуснат небрежно мрежите в морето – рибата ще плува устремено към вас. Какво ще правите плячката после обаче, не ме питайте мен.

Обвързаните ще разтопят сърцето на партньора си с дребни жестове и отново ще докажат, че са най-добрия избор.

Ако сте от тези Везни, на които им се работи – сега е моментът да намерите партньори за начинанията ви. С което искам да кажа – сега може да намерите изпълнители за идеите си.

Направо ви завиждам – петичките стъпили на земята, главата - в облаците, а сърцето – пълно с пеперуди.

Скорпион

Знаете ли как човекът от ромски произход описва фойерверки? Ето така: „Няма, няма и изведнъж си е*е майката!“. Нещо такова ще почувстват и близките ви тази седмица. Защото както си стоите мистериозни и загадъчно усмихнати, така изведнъж ще се отворите в откровения. 

Аз, като ваш МАГ, одобрявам това. Ако имате послание към света – смело го кажете на висок глас. И за вас ще се отворят нови хоризонти, а и ние имаме нужда понякога да разбираме какво се върти в тази иначе толкова красива главица вашата.

Иска ви се да си живеете щастливо в хаоса, който сте си създали напоследък, но звездите казват друго. Слагайте ръкавиците (тези за чистене, а не тези, с които държите камшика) и въведете ред. Ще ми благодарите скоро за този съвет.

Работата е силно на дневен ред за вас, Скорпиони. Ако си търсите ново работно място – дайте пълна газ. Пишете на всичките си познати, пуснете си CV-то навсякъде. Ако вече имате работа – постарайте се да заздравите връзката си с колегите, това е добра инвестиция в бъдещите резултати.

Изобщо – много ви се живее, обаче помислете как точно да го отиграете тоя живот.

Стрелец

Ох... някой много иска да си изяснява отношенията с вас. С вас точно, моля ти се?! Кое може да не му е ясно, като вие така добре всичко си знаете. Изобщо не виждате смисъл да се декларира каквото и да е. Не дай Боже пък обвързаности... Но все пак – ако държите на човека, положете усилие и седнете за 8 минути на едно място срещу него. Спокойно, ще се разберете и ще преминем към по-забавната част.

А по-забавната част е много забавна, Стрелци! Ще искате да флиртувате с целия свят! Естествено, всички ще са обладани от чара ви. Вас пък това ще ви вдъхнови, да си обновите гардероба. Давайте! Сега ще имате много добри идеи и накрая ще излезе пъстра и забележителна модна колекция.

Най-добрият съвет към Вас за следващите дни е – искайте всичко, но не настоявайте за нищо, то само ще си дойде при вас.

Козирог

Интересни дни ви предстоят. Комуникацията ви ще върви като река от мед – всичко ще си е на мястото и ще дава резултат. Ще ви се струва, че виждате знаци от съдбата навсякъде. Или ще е това, или вие много добре знаете къде отивате и увереността ви се засилва от всичко. 

Възможно е стар приятел да се появи отново и това да ви зарадва или да срещнете някого, с когото сякаш си довършвате изреченията. Ако е второто – този човек сигурно е много умен, щом може да си довършва изреченията с Козирог.

Изглежда много ви се иска да си пробвате любовния късмет с човек от приятелския ви кръг. Звездите не дават гаранция ще стане ли работата. Единственото, което казват е, че сега имате много добра възможност да пробвате. 

Също – много ви се иска да си поканите гости у вас. Може и да не е най-разумното в момента, но не се спирайте тотално. Организирайте Zoom среща с вино някоя вечер. Смехът с приятелите ще ви подейства отпускащо. (Въпрос към другите зодиалкални знаци – правите ли разлика между отпуснат Козирог и неотпуснат такъв? Аз – не).

Прекрасно е, че сърцето ви се запролетява, използвайте това настроение с пълни шепи!

Водолей

В много интересно настроение сте. Хем ви се почива мързеливо, хем ви се флиртува и ви се играе. Предлагам ви да прегърнете второто. Между другото, като казвам „флиртува“ нямам предвид само любовно-сексуални неща. Имам предвид, че много ви се живее. Раздвижете тялото и кръвта с музика, танци и спорт и това ще ви изстреля в най-щастливата орбита.

И – имам нещо много важно да ви казвам. От събота до средата на април ще ви идват най-брилянтните идеи за текстове, речи, презентации, пиеси, шеги, обяснения в любов и пр. Отнасяйте се внимателно към всяко изречение, което прехвърча в главата ви – може това да се окаже бисерът, който ще ви отвори важна врата.

Междувременно – веселбата ще е навсякъде около вас и само ще трябва да избирате в коя компания да се влеете (и да ги очаровате до безсъзнание).

Риби

Така, така... Изглежда, че разумът и сърцето ви се съединяват някак си тази седмица. Сега е моментът (не за апартамента), а да придвижите всичките си проекти напред. С любов и разум.

Ние, останалите зодиакални знаци ще бъдем така запленени от вас, че ще свършим каквото ни възложите. Освен това интуицията ви ще работи така силно, че шансовете ви за успех наистина са много големи.

В личен план е добре да обясните на близките си какво става в главата ви. С някакви думи разбираеми и за другите, не само за вас, ако може. Намирате се в момент, в който много ясно ви се „дава“ какво искате и на каква цена. Уведомете и близките си за това, да няма грешки на растежа после. А... щях да забравя... Опитайте се да изслушате и разберете и тях. Помага за отношенията.

Ще завърша малко... неуместно, но е за ваше добро. Помислете за финансовата си сигурност. Като най-добре помолете за помощ някой по-прагматичен зодиакален знак от вас.

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Последно променена в Понеделник, 05 Април 2021 15:35

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам