logomamaninjashop

Boomerang подарява пътешествие до първата у нас ферма за изоставени домашни животни

Five farmies ще запознае децата с разнообразни герои от фермата като магарето Сьорен и зайчетата – блогъри Кими и Лона

Новият сериал Five farmies по Boomerang стартира на 23 юни, в 13.40 ч., и ще забавлява българските деца с пет истински смешни животни като основни герои.

Запознайте се със зайчетата-блогъри Кими и Лона, много приказливото магаре Сьорен, винаги бдителното куче-пазач Пако и какадуто MC Digga! Те ще ви докажат, че животът във фермата може да бъде всичко друго, освен скучен!

Five farmies 1

За премиерата на сериала, Boomerang ще подари на две деца пътешествие до първата у нас ферма за изоставени селскостопански животни „Приятели на четири крака“ във Велико Търново. В убежището живеят коне, магарета, кози, овце, две прасета и, разбира се, много кучета. Цел и мисия на създателите на фермата – Вера Трендафилова и Виктор Александров, е работата с деца. Това е и желанието на екипа на Boomerang – да запознаят децата с истински селскостопански животни и грижата за тях.

Five farmies 2

Наградата може да бъде спечелена чрез конкурс на Фейсбук страниците на партньорите: популярният блог Мама Нинджа и Булсатком. Всички, желаещи да участват, могат да качват снимки на любимите фермерски или домашни животни на децата си заедно с кратък описателен текст, в периода 11 – 23 юни 2018 г. Пътешествието до фермата „Приятели на четири крака“ ще спечелят двете най-добри снимки и истории. За второ и трето място пък ще има страхотни подаръци от Boomerang. Печелившите ще бъдат определени от жури на канала и партньорите.

Five farmies

И не забравяйте, срещата на вашите деца с героите от Five Farmies започва на 23 юни в 13.40 ч. по телевизионния канал Boomerang.

***

Boomerang е канал за деца от 3 до 7 години и техните родители и е добре познат с анимации като Том и Джери, Скуби Ду, Дороти и магьосникът от Оз, Шантави рисунки и много други. Някои от най-популярните Boomerang герои, известни на всички, са животни. А както анимираните, така и истинските животни, могат да донесат много забавления на децата и да ги научат на грижа и отговорност.


Препоръчваме ви още:

За децата и техните приятели на четири крака

Село за млади хора

Алекса, без която не можем

Последно променена в Сряда, 13 Юни 2018 14:03

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам