logomamaninjashop

"Избери, за да помогнеш" - кампания за деца с трудности в развитието

За поредна година проект на фондация „За Нашите Деца“ бе избран да участва в дарителската кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“

Тази година фондация „За Нашите Деца“ бе одобрена да участва в кампанията на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“ с проект „Подари щастливо детство на деца с трудности в развитието“. С осъществяването на проекта ще бъдат подкрепени 6 деца, които имат физически увреждания и/или трудности в развитието, като им бъде предоставена възможност, според потребностите им, с тях да работят различни специалисти и да посещават иновативни терапии.

 

Можете да гласувате за проекта ето тук.

Благодарение на инициативата, миналата година фондацията успя да събере над 10 000 лв. за проекта „Сбъдни мечта за семейство в Детска къща“. Със средствата беше подпомогнат екипът от Център за временно настаняване от семеен тип (ЦНСТ) „Детска къща“ да запази високото качество на грижа, което гарантира пълноценното развитие на децата и адекватното посрещане на техните нужди. Каузата бе сред 22 успешни проекта, които подкрепи осмото издание на благотворителната инициатива на Райфайзенбанк.


Кампанията „Избери, за да помогнеш“  ще продължи до 20 декември, като дарения за кампанията на фондация „За Нашите Деца“ могат да се направят по няколко начина:

Клиентите на интернет банкирането на Райфайзенбанк могат да правят дарения чрез линк от сайта на Райфайзен Онлайн, директно по сметката на фондацията:

 
Получател/Титуляр:Фондация ЗА НАШИТЕ ДЕЦА

IBAN:BG32RZBB91551060533767

BIC:RZBBBGSF

При банка:Райфайзенбанк България

Основание за плащане:Избери, за да помогнеш

 

През онлайн платформата за разплащания pay.dir.bg

Чрез SMS с текст DMS DETSTVO на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори

Дарителската кампания стартира през 2009 г. и за този период е подкрепила над 210 проекта, с над 2.4 млн. лв.

Фондация " За Нашите Деца" вече  25 години  насочва усилията си в предоставянето на подкрепа на най-уязвимите деца в България и правото на семейство на всяко дете. За четвърт век успя да подкрепи над 10 000 деца и техните семейства. Благодарение на дългогодишния си опит и постоянно развитие на услугите, организацията не само предоставя алтернативна форма за грижа на деца, които са изоставени от своите родители, а и развива превантивни услуги. Предвид големия брой на деца с увреждания и/или трудности в развитието, през последните години специалистите на фондацията работят, както за намиране на приемни семейства, които да отглеждат децата с увреждания, така и за подкрепа на биологични семейства, в които има деца с увреждания и/или трудности в развитието.

Последно променена в Петък, 03 Ноември 2017 22:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам