logomamaninjashop

Осмомартенска кампания на фондация "За Нашите Деца"

В месеца на жената, майката и пролетта, фондация “За Нашите Деца” стартира благотворителна осмомартенска кампания в подкрепа на децата, лишени от майчина обич. Всеки ден в България поне две деца се разделят със своите биологични родители. 90% от тях са бебета под 1 година. Целта на кампанията е да бъдат осигурени мляко, пелени и пюрета за онези деца, които няма към кого да се обърнат с “мамо”, които няма на кого да благодарят за топлите грижи на празника.  

Обръщаме се към Вас – хората, които вярват, че всяко дете има право да расте в семейство – щастливо, обичано, обгрижвано. Всеки може да помогне за сбъдване на тази съкровена мечта, за да виждаме повече детски усмивки. Добрината е в вашите ръце. Дори с дарение от един пакет пелени се променя съдбата на дете!

Цветята са прекрасни, прекрасни са почти колкото невероятните жени, които обичате и поздравявате за техния празник. Цветята даряват красота и свежест, но за кратко. А доброто, на което майките и жените ни учат в живота, оставя трайна следа и води след себе си поток от нови добрини.

Вместо красив букет цветя, или луксозна кутия шоколадови бонбони за любимата жена и майка, дарете пакет пелени, адаптирано мляко, детски пюрета или сумата, която сте заделили за подарък, в подкрепа на деца без семейство.  Дарените средства ще бъдат използвани за закупуването на същите консумативи, необходими в грижата за новороденото през първите месеци от неговия живот.

Можете да подкрепите най-уязвимите деца, като донесете пелени (всички размери), адаптирано мляко 1 и 2 и/или детски пюрета (плодови, зеленчукови, с месо), в един от центровете на фондация „За Нашите Деца“,  или дарите избрана от вас сума онлайн чрез нашия сайт detebg.org или по банков път – IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67.

Можете да ни намерите на адрес:        

 

Кампанията ще продължи до 11 март, включително. Набраните материални дарения и средства ще бъдат обявени на сайта и фейсбук страницата на фондацията на 12 март.


Прочетохте ли

Близо 1600 деца и семейства в риск се довериха
на фондация "За Нашите Деца" през 2018 г.

Последно променена в Четвъртък, 28 Февруари 2019 15:48

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам