Мамма Бокс - за мама и бебето с любов

Сигурно ще ми се смеете, че съм толкова изостанала, но дори не бях чувала, че има такива кутии, докато веднъж снаха ми Яна спомена, че в Англия си поръчвала кутии с козметика и било много забавно, защото винаги се изненадваш. После открих романтичните кутии на Gembox, за които вече съм ви разказвала. А наскоро разбрах, че има и такива специални кутии за мама и бебе. Е, познайте дали веднага не реших да изненадам снахичката :) Малко се изложих обаче, защото се оказа, че съм пропуснала да дам телефона й, момичетата от Мамма Бокс, разбира се, веднага са ми писали, но не съм видяла и съобщението, и в крайна сметка, вместо да дойде на осми март, изненадата на Яна дойде малко по-късно. Но какво да ви кажа, всяка жена, всяка майка заслужава да бъде зарадвана не само на осми март, а винаги, когато имаме възможност да й подарим малко щастие. И така, най-после вчера Яна си получи изненадата, а аз получих едно много мило съобщение от нея, което ме просълзи. Но както и да е. Искам да ви представя момичетата от Мамма Бокс, които ни доставиха това удоволствие.

Здравейте! Ние сме Мамма Бокс.

Може би ще ни попитате:

- А какво представлява Мамма Бокс?

Нека първо да се представим, нека да разкажем за двете майки, стоящи зад инициативата Мамма Бокс. Ние сме Веси и Биби - жени, приятелки, съпруги, но най-вече, ние сме две горди майки - на 4 дечица.

Бременеейки заедно, отглеждайки децата си заедно, стремейки се да удовлетворяваме всички нужди на нашите бебчета, често личните ни потребности бяха пренебрегнати. На мнение сме обаче, че майката винаги е била, е, и трябва да бъде, център на вниманието и грижата, дори и след появата на бебето.

Още тогава ние имахме мечта - да съществува цялостна грижа и за нас - майките. Тази мечта се превърна в идея, която с времето добиваше все по-ясна представа в съзнанието ни. Знаехме, че трябва да сме различни. Искахме към всяка майка да подхождаме индивидуално, защото за нас детайлите имат значение. Така се "роди" Мамма Бокс. Тя се превърна в нашата пета рожба. И както всяка майка обича своето дете, ние влагаме сърце и душа и в грижата за нашата кутия. 

Освен това имахме желание идеята ни да обхваща цялата бременност, искахме да бъде уникалният подарък за всяка бъдеща майка. Да съдържа най-интересните продукти, най-нужните продукти, да бъдат подбрани за съответния период от бременността на мама, но в същото време да са естествени и екологични. 

DSC 0095

Продуктите подбираме с голяма грижа и любов. Внимателно проучваме и търсим, докато намерим най-подходящите - за разкрасяване, за коремче, за бебе, а защо не и за таткото. Но си признаваме, него по-рядко включваме в нашите кутии. Опаковаме с грижа и любов и когато правилните продукти са вече в нейната кутия, тя получава изненада, за да се поглези, ей така, просто защото го заслужава. А ако получите Мамма Бокс за подарък? Какво по-хубаво от това някой да е помислил за вас и да се е погрижил да се чувствате специални?

28811186 10212970137502814 2070547454 o

Впоследствие, някак съвсем естествено, добавихме към деветте месеца грижа за бъдещата майка и грижа в кутия за мама и бебе. Вярваме, ще се съгласите, че в този период, тя има най-много нужда от подкрепа. В нея се грижим за мама след раждането и за вече най-ценното й на този свят - нейното мъниче.

28876239 10212970140142880 711792655 o

Работейки с нашите партньори, имаме желание да разширим диапазона на грижата и за мама и за бебе. Имаме много идеи, влагаме цялата си любов в нашите кутии и скоро ще зарадваме нашите майки с много изненади. Защото вярваме, че с раждането на едно бебе, се ражда и една майка!

Накрая ще добавя какво ми написа Яна вчера и толкова ме трогна :) "Благодаря ти, Мими Peeva, че от първия ден ме направи част от семейството ви и никога не ме накара да се почувствам като пришълец. Че винаги мога да ти поискам съвет, но никога няма да ми натрапиш мнението си. И че ще имам кой да ме учи някой ден да съм готина свекърва ". Прекрасно е, нали? Пак се просълзих...

Ако решите и вие да зарадвате някоя майка (може би снаха си :) или да си направите някой от моите любими подаръци "от мен за мен",  можете да разгледате тук великолепните кутии на Мамма Бокс.

 

29136321 10209331206277268 5427838218231873536 o

 

Снимките са от личния архив на Мамма Бокс, а на последната снимка е подаръкът на Яна.


Препоръчваме ви още:

Щипалка – много любов и щипка магия

Петя и нейните кукли с душа

Ина от магазИНА

Последно променена в Сряда, 14 Март 2018 10:35

Свързани статии (по етикет)

Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Да забременееш по график

Да забременееш по график

08 Авг, 2019 Добра форма

Когато и ако...

Когато и ако...

30 Юли, 2019 Отношения

Мама я няма

Мама я няма

25 Юли, 2019 Татко Калоян

Милото

Милото

12 Авг, 2019 Дом

Вие как се казвате?

Вие как се казвате?

11 Авг, 2019 Възпитание

Що се смеете на чуждото страдание!

Що се смеете на чуждото страдание!

19 Авг, 2019 Татко Калоян

Истанбул - столицата на света

Истанбул - столицата на света

17 Авг, 2019 Развлечения

Тиганът, без който не можем

Тиганът, без който не можем

17 Авг, 2019 Забавно

Страшна късметлийка

Страшна късметлийка

15 Авг, 2019 Блог

Милото

Милото

12 Авг, 2019 Дом

Вие как се казвате?

Вие как се казвате?

11 Авг, 2019 Възпитание

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам