logomamaninjashop

Веганска кърма - най-доброто за вашето бебе

Предвид съветите на съвременните диетолози и последните научни изследвания, майчината кърма е най-полезната за бебето поне до шестата годинка, в някои случаи и до шестнайсетата. Обаче тук възниква един сериозен проблем, защото майчината кърма, както се знае, е от животински произход, и какво правим тогава, в случай че държим да си имаме веган бебе?

Първият вариант е да заместим със соево мляко. Задължително обаче трябва да е био. За повече витамини и минерали може да добавяме и малко урина, като за предпочитане е да е от веган-уфолог.

Вторият вариант е да заместим с кокосово мляко. Моля да не се бърка кокосовото мляко с палмово масло. Едното е безкрайно полезно и здравословно, а другото води до тежки здравни проблеми и необратими увреждания на левия клепач и малкия пръст на десния крак, които органи са свързани през чакрите и проблемите с единия се отразяват на другия. По тази причина много често, ако ви трепка левия клепач, започвате да куцате с десния крак. Куцането най-лесно се лекува, ако си извадите прашинката от окото.

Третият и най-препоръчителен вариант е новият уред за преработване на майчина кърма във веган кърма на фирма БИО-УРИН, който може да закупите само за 999, 99 лв от нашия онлайн магазин. Този специален уред е анатомично приспособен да изпомпи кърмата от гърдите ви, като при това стимулира млечните ви жлези, и автоматично да отдели от нея животинските елементи, докато остане само чиста растителна витаминозно-минерална база с лек, приятен и напълно физиологичен аромат на пот. Към нея няма нужда да се добавя никаква урина, защото тя съдържа всички необходими съставки. Не можем да ви обясним как работи този почти вълшебен уред, защото устройството е търговска тайна. Но ви гарантираме, че ще си имате едно здраво, щастливо и добре нахранено веган бебе. Освен това можете да ползвате веган кърмата за лечение на разширени вени, гъбички и хемороиди, а се говори, че има и страничен ефект да уголемява пениса.

Количествата са ограничени, затова поръчвайте и не губете време.

Условията за връщане на уреда са написани с малки йероглифи на китайски в края на договора.

Бъдете здрави, пийте веганска кърма!

Тази статия, разбира се, е първоаприлска шега. Уточнявам, защото вече имам няколко запитвания за уреда.

Автор: Мария Пеева

Последно променена в Неделя, 02 Април 2017 00:20
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам