logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 30.09 - 06.10.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, тази седмица събитията започват от вторник. В този ден вашият управител Марс ще се срещне със Сатурн и е възможно да усетите това дразнещо „тръгни-спри” темпо. Все едно хем се засилвате за скок, хем някой ви е вързал копитата… Има поне две тактики за справяне с това - едната е да седнете и да изчакате да отмине влиянието за ден-два. А другата е да се съсредоточите над планиране и изграждане на стратегия. При втория случай може би шансът да скочите по-високо все пак се увеличава.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Много харесах едно определение за това събитие и затова ще го споделя с вас - някои астролози го наричат „новолунието на мира”. За Овните то ще изгрее в зоната на партньорствата. Комбинацията със знака на Везни прави влиянието още по-благоприятно именно за този аспект от живота ви. Ще усетите подкрепа в хармонизирането на любовните си отношения. За тези цел обаче, добре е още в първите две седмици, след сряда, да изясните със себе си няколко неща. Например - какво за вас означава „хармонични любовни отношения”, как си представяте, че могат да бъдат постигнати и много важно - за кои свои лични граници сте склонни да направите компромис и кои е здравословно да отстоявате на всяка цена. Ако започнете своята работа по тези въпроси в първите две седмици, след новолунието, ще усетите подкрепата, за която ви говоря, в следващите шест месеца напред.

В петък Венера ще се срещне със Сатурн и това може да прибави щипка мистичност на начина, по който ще усещате живота. Възможно е в този ден подсъзнанието ви да работи много силно и по неведоми пътища. На ваше място бих се постарала да мисля за хубавите неща, които искам да ми се случат, защото през Венера ще имате силата да ги привлечете. Също - ако интуицията ви подскаже нещо - не го подминавайте. Разбира се - не ви казвам да я следвате сляпо, но със сигурност имайте едно наум за подсказките от вътрешния си глас.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и вашият повелител Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Телец

Скъпи Телци, тази седмица хороскопът ви започва със среща на Марс и Сатурн във вторник. Този ден ще е особено подходящ за вас да привлечете партньори или съмишленици за някое от нещата, с които сте се захванали. Подходящо е и за преговори и разговори, които биха ви донесли полза. Просто комуникацията ви ще е на много добро ниво и определено ще е печеливш ход да я ползвате с конструктивни цели.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Много любопитно събитие, което някои от астролозите определят като „новолунието на мира”. За вас влиянието ще бъде в дома ви на служба, навици и грижа за себе си. Вече няма мърдане, ще трябва да поставите грижата за себе си на първо място! Ще акцентирам на думата „грижа”. Тя не включва сурова дисциплина и разочарования, че днес сме изяли малко повече калории, например. Тя включва много други неща - осъзнаване и прегръщане на собствените нужди, удовлетворяването им с любов към себе си и дори - отказ от определени задължения. Знам, че звучи по-лесно, отколкото може да се приложи в действие, но нали затова са новолунията? Да направим първите крачки към нещо и с подкрепата на Луната, да го осъществим. Ако започнете още в първите две седмици, след сряда, ще усещате вселенската помощ за цели шест месеца напред.

В петък управителката ви Венера ще се срещне със Сатурн. Това е ден, в който особено много ще може да разчитате на подкрепа от околните. И наистина бих ви посъветвала да свалите малко гарда и да подложите на съмнение вярването си, че трябва да свършите цялата работа сами. Да получиш подкрепа не е признак на слабост, а по-скоро - на умения за добра организация и приоритизиране. Планетите ще бъдат благосклонни, така че - от вас зависи.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Близнаци

Скъпи Близнаци, започвам хороскопа ви със събитие във вторник - Марс ще се срещне със Сатурн. Този ден може да е особено продуктивен за постигане на финансови резултати в работата ви. Ако обуздаете желанието си всичко да се случи тук и сега и положите структурирани усилия - шансовете да постигнете качествен успех значително ще се увеличат. И под „качествен успех”, разбирам най-вече повече пари.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение в знака на Везни. Интересно събитие, което някои астролози посочват като „новолунието на мира”. За вас влиянието ще бъде в дома ви на слава, романси, гламурни преживявания и което е много важно - на креативност. Творческата ви енергия под тази Луна ще получи силен тласък за развитие. Дайте си възможност да мислите „извън кутията” и не се ограничавайте в мечтите си за реализация. Време е да повярвате в нещо, което сте създали или искате да създадете и да пристъпите към действия за осъществяването му. Ако започнете още в първите две седмици, след сряда, ще получите подкрепата на Луната за цели шест месеца напред. Не е зле за нов и вълнуващ проект, нали? Също - за необвързаните е възможно да се появи нова тръпка на хоризонта.

В петък Венера ще се срещне със Сатурн. Макар и в последния работен ден, планетите ви дават своята подкрепа да реализирате кариерен успех. Денят е подходящ за искане на повишение, кандидатстване за работа, печелене на клиент и всичко, което може да касае позитивно професионално развитие при вас. Какво като е петък? Добрите шансове трябва да се улавят по всяко време.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Вашият повелител Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Рак

Започвам хороскопа ви с едно предупреждение, скъпи Раци. И спокойно - после става по-приятна прогнозата :) Като начало - във вторник внимавайте на кого и какво говорите. Сатурн и Марс ще се срещнат в този ден и това може да ви направи избухливи. Ние знаем, че Ракът съвсем не е знак, който избухва меко, както и че може да ползва остри думи… Макар и да ви се струва, че някой си го заслужава - опитайте си да си дадете време, за да премислите реакцията си - това не би навредило.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни, което ще влияе на вашата зона на дома. Събитието е много интересно, някои астролози го наричат „новолунието на мира”. Благоприятното влияние за вас ще е свързано с новости по отношение на дома, пространствата, които обитавате най-много и евентуално - членовете на семейството. Може да се насочите към ремонти, реновиране, смяна на жилище, купуване на имот и всички подобни на тези дейности. Определено да се занимавате с дома си е нещо, което обичате и ви се отдава, така че действайте смело. Нека действията ви започнат още в първите две седмици, след сряда. Така ще се радвате на подкрепата на Луната за шест месеца напред. Което, ако мислите да се сдобивате с нов имот, е доста добре, нали? Също така е възможно да приемете нов член на семейството под една или друга форма.

В петък Венера се среща със Сатурн. Това влияние ще помогне на тези от вас, за които приоритет са романтичните връзки. Между другото - който познава представител на зодия Рак, за когото романтичните връзки не са приоритет - да ми се обади, моля. В този ден имате подкрепата на планетите, ако се стремите към създаване на устойчиви отношения, така че не пестете старанията.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Лъв

Скъпи Лъвове, събитията тази седмица започват още във вторник. Тогава Марс и Сатурн ще се срещнат и за вас това ще се отрази в сферата на интимния живот. Възможно е да изпитате силно и дълбоко желание за интимност. За много от вас, това може да бъде показателно за силата на свързаност между вас и партньора ви.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни, което според някои астролози може да се охарактеризира като „новолунието на мира”. За вас влиянието ще бъде в дома ви на комуникация и на платонични връзки - роднини, приятели, братя и сестри и пр. Новолунието е събитие за нови начала - може би ще намерите нови приятели или ще се преоткриете с човек от близкото ви обкръжение. Общувайте повече и общувайте качествено в първите две седмици, след сряда, защото така ще отворите поле на влиянието за шест месеца напред. Възможно е да научите и нещо ново за хората от настоящето ви обкръжение. Всяка промяна носи известни трудности със себе си. Гледайте на това като на нов път към съвместното ви развитие във връзката, която споделяте с този човек.

В петък Венера и Сатурн ще се срещнат и това ще направи деня много подходящ за фокусиране върху дома ви. В зависимост от натюрела ви и от личния ви контекст - това може да означава да си вземете почивен ден, за да направите дребни домашни ремонти или пък за да си релаксирате по чехли пред телевизора.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Дева

Скъпи Деви, тази седмица започваме астрологичните събития още във вторник. В този ден ще се срещнат Сатурн и Марс и това може да повдигне някои въпроси по отношение на личните или служебните ви партньорства. Възможно е да имате чувството, че едновременно тръгвате напред, но и сте включили на задна скорост. Най-добре е да не се напрягате, а да си дадете време да разберете какво всъщност става. Тогава ще може да определите и подходящата реакция на ситуацията.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение в знака на Везни. Някои астролози наричат това събитие „новолунието на мира” и на мен много ми допада това определение. За вас влиянието ще е в зоната на парите и финансовата ви сигурност. Новолунието е събитие, което идва с нови и позитивни събития. Предвид сектора на влияние - твърде възможно е да получите предложения, свързани с увеличаване на доходите ви. Или креативността ви да заработи в посока на намиране на нови начини за получаване на повече пари. Разбира се - не ви съветвам да приемате всяко предложение или да се хвърляте напред с всяка ваша идея. Но, ако сте премислили добре нещата, ще се ползвате и с доза късмет, което винаги е от огромно значение. Бъдете активни по този въпрос още в първите две седмици, след сряда, така доброто влияние може да се задържи за цели шест месеца напред.

В петък Венера ще се срещне със Сатурн и това за вас е много подходящ ден да помислите какви са ви приоритетите и вижданията за бъдещо развитие по отношение на вашето семейство, както и на това, от което произлизате вие. Благоприятно е за разговори, които да поставят началото на нов път.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Везни

Скъпи Везни, тази седмица събитията стартират от вторник. В този ден ще се срещнат Марс и Сатурн и за вас това ще се отрази като забавяне на ритъма. Най-добре ще стане, ако превърнете дефекта в ефект и посветите деня на себе си. Откраднете малко време и се поглезете с любимо занимание. Защо не?

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във вашия знак, уважаеми Везни. Това е много добра новина - някои астролози го наричат „новолунието на мира”. Специално за вас, събитието може да даде силен тласък на творческите ви проекти. И разбирайте това в много широк смисъл - всичко, в което сте вложили енергия и старание за създаване, може да се разглежда като творчески проект. От вас се иска да излезете „крачка пред строя” и да покажете на света какво сте сътворили и какви са неговите достойнства. Ако не сте от екстровертните хора или от тези, които умеят лесно да назовават своите достойнства - възползвайте се с двойна сила от влиянието. Би било чудесен урок по самочувствие за вас. Луната ще се погрижи да ви помогне за цяла половин година напред, ако действате още в първите 14 дни, след сряда.

В петък вашата управителка Венера ще се срещне със Сатурн и за вас този ден ще благоприятен за преглед на финансите. От една страна ще ви се харчи, от друга - може и да осъзнавате, че трябва да се сложат разумни граници. Затова е добре от време на време да се сяда пред екселска таблица или бял лист и да се смятат цифрите.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, тази седмица започваме събитията още във вторник. В този ден Марс и Сатурн ще се срещнат и е възможно да почувствате противоречие между желанието си да общувате с околните, но и… да ви оставят на мира. Идеалният баланс за деня би бил да организирате срещи само с приятни за вас хора, които няма риск да ви подразнят с нещо.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Много интересно събитие е, бъдете сигурни. От една страна мнозина го определят като „новолунието на мира”. От друга - ще изгрее във вашия дом на  философски разсъждения и слагане на край. По принцип вашият знак не се слави със склонност към пускане на стари неща, забравяне и пр. Защото мъдростта ви се гради върху опита, а често пъти опитът се гради и върху болка. Какво да се прави - все някой трябва да помни и лошото, за да може да раздава заслуженото. Оттам произлиза и етикетът, който понякога лепват на зодията ви, че е отмъстителна. Но това е в ниските проявления на знака. Вярвам, че четящите ме са от представителите на високите скорпионски проявления. Затова бих ви предложила да използвате това новолуние, за да затворите завинаги неприятни страници от живота си, които все още се въртят в съзнанието ви. Силно се надявам, че много ще ви олекне и ще ви освободи инерция за пътя напред.

В петък Венера ще се срещне със Сатурн и този ден ще бъде особено романтичен за представителите на вашия знак. Необвързаните имат големи шансове да срещнат някой интересен персонаж, който да грабне интереса им. А за обвързаните не е лоша идея да го пишете дъждовен от работа и да се отдадете на любовни преживявания.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Стрелец

Скъпи Стрелци, тази седмица започваме хороскопа със събитие още във вторник. Тогава Марс и Сатурн ще се срещнат и на вас това ще се отрази в нещо като емоционална нестабилност. Възможно е близките ви да ви подразнят с нещо или да се засягате по-лесно от обикновено. Карайте го малко под радара и се пазете от излишни дрязги. Както и от създаването им.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Доста любопитно събитие, много ми допадна определението „новолунието на мира”, което прочетох за него. Това новолуние ще изгрее във вашия дом на комуникация с широки групи от хора и технологии. Може да получите сериозен тласък по отношение на създаването на нови и важни социални кръгове около вас. Или пък да се издигнете в кръговете, в които вече участвате. За вас не е непривично да се душата на компанията, а и това е най-малкото, което събитието може да ви даде. Може да получите повече подкрепа или пък възможност да се развивате в нова среда, от която да се обогатите. А може и да популяризирате нещо важно за вас. Разбира се - за целта не си стойте у вас (не, че това е много вероятно така или иначе).

В петък Венера ще се срещне със Сатурн и денят е по-подходящ по-скоро за оставане вкъщи и общуване с най-близкия ви кръг от хора, отколкото за някакви по-мащабни дела. Ако успеете да си създадете такъв спокоен момент, може да го използвате, за да рефлектирате над развитието си в последните месеци.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Козирог

Скъпи Козирози, тази седмица събитията започват още във вторник. В този ден Марс и Сатурн се срещат и вие може да станете по-сприхави от обикновено. Честно казано, дори и гневът ви да е справедлив, има риск да го изразите по-бурно от необходимото, ако му дадете воля точно под това влияние. Като че ли е по-добре да си дадете време за премисляне, преди да реагирате.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Определено много интересно събитие, наричано от някои астролози „новолунието на мира”. Предварително се извинявам, че пак ще ви говоря за работа, но… Тази Луна ще изгрее именно в дома ви на професионално развитие, така че няма как да ви го спестя. За сметка на това - събитието е силно положително и ще окаже много благоприятно въздействие върху новите ви проекти. И тъй като говорим за Везни - творчеството ви ще бъде интензивно стимулирано. По-скоро се обърнете към креативната си страна и се осмелете да развиете някоя ваша идея, която е извън статуквото. Луната ще помага, така че - действайте!

В петък Венера ще се срещне с вашия управител Сатурн и за вас този ден ще бъде подходящ за екипна работа и за привличане на други хора към осъществяване на  задачите ви. Може би вярвате, че само вие знаете как най-добре да свършите работата. Може и това вярване да е правдиво. Все пак то не променя факта, че повече хора постигат повече количествени резултати, така че не се колебайте да обедините сили с някого.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица събитията в хороскопа започват още във вторник. Тогава Марс и Сатурн ще се срещнат и това може да ви доведе до дилеми, свързани с ценностите ви. Или с ценните ви притежания. Опитайте се да бъдете дипломатични с околните и уважителни към себе си. С последното имам предвид да не правите компромиси с лека ръка.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Чудесно събитие, което доста астролози определят като „новолунието на мира”. При вас влиянието ще е в дома ви на приключения и разширяване на хоризонтите във всеки смисъл на думата. Може би искате да посетите далечно място? Действайте по организацията на такова пътуване още в първите две седмици, след новолунието. Така ще получите подкрепата на Луната за цели шест месеца напред. А за тези от вас, които са фокусирани в личностното си развитие - това събитие ще ви окаже голяма подкрепа в минаването на следващо ниво. Някои от вас може да продължат образованието си или да се обърнат към различно такова, а други - да задълбаят по-сериозно върху въпроса със смисъла на съществуването и дори да открият някои отговори. Желая успех!

В петък Венера и Сатурн ще се срещнат и за вас деня ще е подходящ за усилена работа по осъществяването на важен проект. И да, знам че е петък и е ден на майстора, но… Възможността не е за изпускане, така че запретнете ръкави и впрегнете благоприятното влияние в полза на амбициите си!

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица астрологичните събития започват още във вторник. Тогава Марс и Сатурн ще се срещнат и вие сте един от знаците, чиито представители ще усетят ритъма „тръгни-спри”. Едновременно ще ви се иска да се заемете с нещо, но и ще усещате спирачка. Опитайте се да извлечете полза от това, като си дадете време за размисъл и стратегическо претегляне на плюсовете и минусите на целите, към които сте се устремили.

В сряда ще имаме новолуние и слънчево затъмнение в знака на Везни. Определено много интересно събитие, което някои астролози определят като „новолунието на мира”. За вас, Риби, влиянието ще бъде в дома на интимност и еротика, мистика и тайни. Това събитие ще ви помогне да достигнете до някои много важни заключения, които касаят вътрешния ви баланс, философията ви за живота и как бихте искали тази философия да се реализира в начина, по който живеете. Калибрирането на собственото светоусещане с реалния начин, по който живеем, често е сложна задача с много променливи. Зависи от много събития и хора, над които ние нямаме контрол. Новолунието обаче ще ви помогне да дефинирате това, което зависи от вас. Както и да потърсите начини да го балансирате с това, което не зависи, за да постигнете желаната хармония. Успех!

В петък Венера ще се срещне със Сатурн и за вас този ден може да има разнопосочни влияния. За щастие - позитивни, накъдето и да се насочат. Може да получите някакво прозрение за отношения с друг човек. А може и да ви дойде идея за нова посока в някой аспект от живота ви. Колкото и да изглежда „от нищото” - при вас няма случайни идеи, така че… Вие си знаете.

През уикенда ще имаме влияние, което не е особено силно, но все пак може да го усетите и затова ще напиша за него. Прогнозата е универсална за всички знаци, така че ще я повторя и при другите. Меркурий и Марс ще имат неособено благоприятна среща и е възможно да участвате или да сте въвлечени в конфликти. От две неща се пазете и ще минете успешно през тези дни. Първото е да не говорите твърде много, подтикнати от Меркурий. А второто е да не скандалджийствате под влиянието на Марс. Ако нещо ще се окаже наистина сериозно - ще го мислите в началото на другата седмица. А ако не е - ще сте доволни, че не сте го задълбочили.

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

За страха от промяната и как да го ползваме за успех може да поговорите с Надя в онлайн тренинг на 02.10 - за повече информация —> https://fb.me/e/1WKB2GmAO

На 3 октомври може да гледате стендъп шоуто „Влюбени срещу женени” в бар Гравити в София - за повече информация —> https://fb.me/e/4IfziDV3j

На 5 октомври може да се забавлявате с култовото шоу „София срещу провинцията” в София Лайв клуб - за повече информация —> https://fb.me/e/2qmBMW6xv

Изданията на „Шоуто на Надя Брайт” по радио Фокус може да слушате тук -> https://soundcloud.com/focusradio123/sets/shouto-na-nadya-brajt?si=b438c4580a7742fb8295530813c049af&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Последно променена в Понеделник, 30 Септември 2024 09:13
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам