logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 01.07 - 07.07.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Готови ли сте да спечелите всички сърца, Овни? Дано да се подготвите до вторник, защото точно тогава Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 25 юли планетата на комуникацията ще ви помага да сте омайни събеседници и разказвачи. Може да ползвате това влияние в ограничен кръг - ако ви се флиртува и искате да завъртите главата на един или повече хора или в по-широки мащаби - ако в плановете ви влиза да сте лектор, инфлуенсър или пък да презентирате своя идея. Все пак - балансирайте самочувствието, за да не се поддадете твърде много на влиянието на понякога егоцентричния Лъв…

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашата зона на дома. Знакът на Рак управлява точно тази зона в зодиака, така че влиянието по отношение на дома и семейството ще е особено силно. Ще имате подкрепа за започване на нещо ново, свързано с този аспект от живота ви. За някои може да е предложение за брак, за други - нов дом, за трети - пренареждане на матрицата на семейните отношения. Важно е каквото и да започнете - да го направите в първите две седмици, след новолунието, за да може да удължите ефекта до шест месеца напред.

Телец

Този вторник Меркурий ще влезе в Лъв и във вашата зона на дома, уважаеми Телци. До 25 юли повелителят на комуникацията и технологиите ще ви помага във всякакво общуване, свързано със семейството и роднините ви. Имате добри аспекти за изглаждане на стари конфликти, както и да убедите близките си в нещо или да ги привлечете на своя страна за някаква идея. Очертават ви се и добри възможности за преговори за сделки със семейни имоти - продаване, придобиване, наследяване.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашата зона на връзки с приятели, братя и сестри, съседи и колеги. Това е събитие, което може да ви обърне внимание на ценността на тези връзки в живота ви и да станете дори малко емоционални (в което няма нищо лошо, разбира се). Може да се ориентирате към нов проект или ново начало, свързано с един или повече хора от изброените групи. А може и да създадете нови ценни връзки от платоничен характер. Особено важно е какво се случва в това отношение в първите две седмици, след новолунието, защото то може да има значение в следващите шест месеца.

Близнаци

Този вторник вашият управител Меркурий ще влезе в знака на Лъв и във вашия дом на комуникацията с приятели, братя и сестри, съседи и колеги. Чудесно влияние, което ще продължи до 25 юли. В този период имате благоприятни аспекти за решаване на стари спорове с някои от тези хора или пък за приобщаването им към някаква ваша кауза. Определено силно време за заздравяване на колегиалните връзки и успешна работа в екип. Не е за подценяване и предразположението към прекарване на чудесно време с приятелите ви.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашият дом на финансова сигурност. Това събитие е изключително подходящо за нови проекти, свързани с повишаване благосъстоянието на семейството ви или изкарване на пари, заедно със семейството. Подходящо е и за материални инвестиции в семейното щастие - нов дом, спестовен влог, покупка на ценни вещи и пр. Важно е да обмислите новото начинание и да направите първите стъпки по него, още в двете седмици, които следват самото новолуние. Така ще може да се надявате на устойчиво развитие за половин година напред.

Рак

Във вторник Меркурий ще влезе в знака на Лъв и във вашия дом на финансова сигурност. Меркурий повелява комуникацията и технологиите, а енергията на Лъва е щедрост, размах, его и управление. Ако съчетаете тези неща и сложите щипка предпазливост, може да се каже, че до 25 юли ще имате много добри аспекти за инвестиции. Разбира се - и астрологията в кошара не вкарва. Това, което е добре да направите е да проучите внимателно възможностите и ако нещо е наистина перспективно - да вложите в него. Тогава ще получите и подкрепата на Меркурий за благоприятно изпълнение на плановете и умножаване на възвращаемостта.

В събота може да очаквате своята лична нова година, която съвпада и с периода на рождените дни на представителите на вашия знак. В първите часове на 6 юли, ще имаме новолуние във вашия знак. Новолунията са най-подходящото време за стартиране на нови проекти. Така, че ако чакате знак дали да започнете нещо ново или пък вече сте на нисък старт - Луната ви дава своята зелена светлина. Тъй като събитието е във вашия знак, то е благоприятно за всичко, с което искате да се захванете. Може би качествената промяна е точно зад ъгъла? Действайте в първите две седмици след събота, за да удължите влиянието до 6 месеца напред. Успех!

Лъв

Скъпи Лъвове, във вторник ви чака чудно събитие, защото Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще се премести във вашия знак. Не губете никакво време, защото това изключително благотворно влияние ще бъде с вас само до 25 юли. Всъщност, ако го оползотворите добре, може да се окаже, че времето е напълно достатъчно. Какво да правите? Използвате периода, за да се изразите навсякъде, където искате да бъдете чути. В работата или в личния живот - сега е времето да насочите прожекторите към себе си и да кажете, каквото имате, за да постигнете каквото искате. Подходящо е за публични изяви, както и да се популяризирате в интернет. Имате добри аспекти за договаряне на сделки.

В първите часове на събота ще имаме новолуние в Рак, което ще изгрее във вашия дом на философия, слагане на край и лекуване. Събитието е много подходящо за тези от вас, които искат да оставят определени неща в миналото и да продължат напред. Подходящо е и за осъзнаване кое е добре да остане в миналото ви. Обърнете внимание на случилото през последните шест месеца - има ли нещо, което бихте променили? Луната ще ви даде подкрепата си да заживеете по нов начин, с лекотата на лишения от излишен багаж човек.

Дева

Уважаеми Деви, този вторник планетата на комуникацията и технологиите Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на философия, слагане на край и себерефлексия. До 25 юли ще сте в много добър период за обсъждане на нерешени конфликти, за изясняване на ситуации и за преценка с кого искате да общувате и с кого вече ви е в повече. Интуицията ви ще работи при комуникация и макар и да не е добре да се предоверяваме на това неясно чувство, все пак - регистрирайте какво ви нашепва.

През нощта в петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. За вас това ще е много хубав повод, да помислите дали пък не искате да разширите влиянието си сред колеги и/или последователи. Новолунието е събитието, при което си поставяме нови цели за следващите шест месеца. Затова ако имате амбиции, свързани с влияние над по-широк кръг хора - действайте. Първите две седмици, след новолунието са най-важни, защото така ще удължите ефекта до шест месеца напред. А какво да правите, ако нямате цели да влияете на никого ли? Ами… Поставете си такива и действайте.

Везни

Този вторник Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на общуване с големи групи от хора. Доста силно влияние за вас, Везни. До 25 юли ще имате много благоприятни аспекти за широко влияние. Посланията ви ще бъдат чувани и ще можете да печелите последователи и/или съмишленици. Бъдете все пак внимателни с желанието си да се чувате най-далече, най-силно и най-много хора да ви харесват. Лъвът може да ви повлияе по този начин, но за вас ще е по-добре да се осланяте на въздушната дипломатичност на вашия собствен знак. Така ще се изрази едно от най-важните ви качества - да се свързвате с хората и да създавате общности около себе си.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. То ще изгрее във вашия дом на кариерното развитие. Добре е да помислите за кариерата си в две направления. Първото е дали искате да започнете нещо. Може да е проект, специализация, бизнес начинание или каквото и да е, стига да е ново. Защото ако искате - тази Луна ще ви помогне за това. Добре е да направите първи стъпки към действие още в двете седмици, които следват събота. Второто, за което да помислите е, как да приобщите семейството си към кариерните си планове, така че да разберат максимално какво е удовлетворяващо за вас и да ви подкрепят по пътя ви.

Скорпион

Във вторник повелителят на комуникацията и технологиите Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на професионалното развитие. Две неща, които да имате предвид до 25 юли. Първо - сега е моментът да лъснете професионалния си имидж в социалните мрежи, както и да се оглеждате за възможности, които могат да дойдат именно от там. Второ - периодът е много добър за презентации, преговори по сделки, работа върху комуникацията с колегите. Докато трае това влияние ще можете по-лесно да печелите на своя страна всеки, който ви е важен в кариерен план, стига да активирате чара и убедителността си.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак и във вашия дом на пътешествия и учене. Това събитие е едновременно много подходящо както за нови инициативи по отношение на обикалянето на близки и далечни дестинации и приключенстването, така и за семейни събирания с близки и роднини от чужбина, семейни пътувания, но и дори - преместване на локацията на пребиваване. Новолунието в Рак ще покровителства новото начало и новите проекти, но и семейната енергия. Можете да стартирате нова инициатива още в първите две седмици след събота, за да удължите влиянието на Луната до половин година напред.

Стрелец

Във вторник Меркурий ще влезе в Лъв и в дома, който вие управлявате - този на пътешествия, разширяване на хоризонти и учене. Влиянието е много силно за вас и ще продължи до 25 юли. В този период ще имате много добри аспекти за създаване на контакти зад граница или за тяхното оползотворяване. Само леко ще ви предупредя да се въздържате от прекалено големи обещания или от твърде оптимистични планове с размах, защото енергията на Лъва може да ви подейства точно така. Но като оставим това настрана - действайте по осъществяване на международните си планове сега, имате благоприятни фактори на ваша страна.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. При вас Луната ще освети дома на интимно общуване и тайни. Ще имате подкрепа от Вселената, ако решите да превърнете интимната си връзка в по-сериозен ангажимент. Събитието е подходящо и за вземане на нови решения по отношение на освобождаването от определени ограничения, които сте си наложили или някой друг ви е поставил. В общи линии - любимото ви - да не ви ограничава никой. Новолунията покровителстват поставянето на ново начало, така че ако действате за такова в първите две седмици, след събота, ще може да удължите влиянието до шест месеца напред.

Козирог

Във вторник Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите ще влезе в Лъв и във вашия дом на интимност и тайни. До 25 юли имате много добри аспекти да се сближите в интимен план с партньора си. Или пък, ако сте необвързани, да влезете в подходяща комуникация с обекта на желанията си. Интимните ви връзки ще процъфтяват през общуване, изговаряне на чувствата и изслушване. Колкото до частта с тайните - правете си сметка и за това, защото под влияние на Лъва може да решите, че няма никакъв проблем да разкриете нещо, а всъщност да не е точно така.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. То ще освети вашия дом на връзки и партньорства. Особено силно ще е за вече семейните Козирози или тези от вас, които желаят да се обвържат семейно. Тази Луна ще покровителства ново начало по отношение на встъпването в сериозен ангажимент - предлагане на брак, заживяване заедно или подобни. Както и решения, че вече е време да спрете да ергенувате и да се обвържете, например. Ако искате да преминете на следващо ниво в личния си живота - планирайте и направете първите стъпки в двете седмици, след събитието, за да удължите влиянието до шест месеца напред.

Водолей

Във вторник планетата, която управлява комуникацията и технологиите - Меркурий, ще влезе в Лъв и във вашия дом на връзки и партньорства. До 25 юли ще имате много добри аспекти за общуване с личен или бизнес партньор. Ще можете да се разберете по въпроси, за които до момента сте имали разногласия. Или пък просто ще се отвори „канал” за споделяне помежду ви. Това винаги заздравява връзките и създава чувство за общ път. За необвързаните Водолеи това ще е добър период да опознаят някой евентуално подходящ партньор или не по-малко важното - да се разкрият в благоприятна светлина пред него.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашия дом на грижа за себе си и навици. Новолунието е събитие, което подкрепя новото начало. За вас тази Луна ще донесе възможност да подредите по нов начин семейната си и домашна рутина. Това може да означава да въведете семейството си повече в ежедневните си цели или пък обратното - да преговорите някакъв вид свобода само за себе си. Важното е да подходите съзнателно към този процес и с грижа към всички, които ще участват в него.

Риби

Този вторник Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на навици, грижа за себе си и служба. Това, скъпи Риби, означава, че до 25 юли планетата на комуникацията и технологиите ще ви помогне да преосмислите структурата на ежедневието си. И което е по-хубаво - креативността на Меркурий ще бъде на ваша страна, за да погледнете от различен ъгъл това, което правите и ако имате нужда - да измислите различна и по-свежа рутина. Меркурий ще ви помогне и да се свържете с хора, с които споделяте сходни интереси и които да ви вдъхновяват.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашия дом на флиртове и слава. Това новолуние е много подходящо за необвързаните Риби да се огледат по-добре и да забележат потенциален партньор. Също така е подходящо за взимане на решения за преминаване на следващ и по-добър етап във връзката, в зависимост от това къде се намирате в момента в този аспект от живота си. Ще имате подкрепа и ако захванете нов проект, свързан с публичност. За максимален ефект обаче, трябва да действате в първите две седмици на новолунието, така може да удължите действието му до шест месеца напред.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук

 

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 01 Юли 2024 09:07

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам