logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 07.08 - 13.08.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

В дните около сряда може да се почувствате провокирани да покажете най-клишираното от представата за вашата зодия, скъпи Овни. В самата сряда Слънцето ще се срещне с Уран и това ще извади от вас леснозапалимото ви свойство. Възможно е, под въздействието на Уран, да приемате всяко противоречие като по-значимо и да искате да се наложите над другите. А, както знаем, ако един Овен реши да се налага, трудно може нещо да го спре… Не съм сигурна, че чак такива експлозивни реакции ще са полезни за вас. Няма да ви казвам да не защитавате границите си или да не обръщате внимание на чувствата си. Но все пак имайте предвид, че ако сте много емоционални, може би не е заради важността на ситуацията, а заради влиянието на бунтовния Уран. Вероятно малко дипломатичност в подхода би била от полза…

Както знаете, Венера в момента е ретроградна и това ще продължи до 3 септември. Има и други събития с планетата на любовта и изобилието, обаче, и едно от тях ще се случи тази седмица. В неделя Венера ще се срещне със Слънцето и влиянието от това вече се усеща, като ще продължи да се усеща до десет дни след неделя. При вас ще е в романтичен план и ще ви постави задача да сте повече спокойни и по-малко дребнави в любовта. Опитайте се да с отпуснете и да се радвате на това, което имате. Определено се забелязва някаква склонност да се вторачвате в малките неща напоследък, а това само може да развали вашето изживяване и на партньора ви. Повече оценяване на доброто, което имате, ще ви накара да се чувствате по-пълноценно, не пренебрегвайте този начин на мислене.

Телец

Настъпва време да обърнете внимание на емоциите си и да им отдадете нужното, скъпи Телци. Първо, в дните около сряда, може да участвате в някакви конфликтни ситуации, свързани с близките ви. Това ще бъде предизвикано от срещата на Уран и Слънце в сряда. Уран е бунтовник, обича да разкрива конфликтите, ако има такива съзнателно или несъзнателно неизлезли наяве. За да сте добре е хубаво да не избягвате важните за вас теми и да не се преструвате, че нямате проблем, ако има такъв. Да заявите границите си не е никак осъдително. Въпросът тук е как ще го направите. Много по-добре ще е ако изберете подход, който не включва мотото „След мен и потоп”. Просто шансът да постигнете повече със спокойствие е по-голям, а и ще намалите страничните щети.

Както знаете, вашата управителка Венера е ретроградна до 3 септември. Има обаче и друго важно събитие с планетата на любовта и изобилието и то е, че в неделя ще се срещне със Слънцето. Влиянието от тази среща вече се усеща и ще продължи да има значение до десет дни след неделя. В този период е добре да се свържете с емоциите си. Понякога сме склонни да пренебрегваме или потискаме своите емоции, само, за да има мир във вътрешния и околния ни свят. Вероятно обаче и сами знаете, че този подход не е много здравословен. Най-малкото емоциите ни не изчезват, ако не им обърнем внимание - напротив. От друга страна - да се свържете с красотата на вътрешния си свят винаги е освобождаващо, а и зареждащо с творческа енергия. Затова - използвайте срещата на Венера със Слънцето и чуйте себе си, Телци.

Близнаци

Дали случайно потискате някакви чувства, скъпи Близнаци? Познавайки ви, имам известни предположения, че го правите… Знам, че вие предпочитате да сте по-скоро в добрия спектър на емоциите и да не натоварвате общуването, което понякога ви кара да пренебрегвате тези емоции, които са от не толкова добрия спектър. А те също са важни. Нещо такова имат да ви кажат Уран и Слънцето, което ще се срещнат в сряда. Значи в дните около сряда имате добри аспекти да отпушите емоционалната тапа и да дадете въздух на това, което криете в себе си. Само слагам една малка червена лампа, че това може да стане по-импулсивно отколкото сте очаквали и дори да избухнете. Може би, за да не се стига до такава ситуация с неясни последици, е добре да обърнете внимание на вътрешния си свят и да го изразите, преди сам да е прелял неконтрулируемо.

Задачата става още по-комплицирана, защото в нея се намесва Венера. Както знаете, планетата на любовта и изобилието е ретроградна до 3 септември. Това обаче не ѝ пречи да ни създаде друго важно събитие, като се срещне със Слънцето. Срещата ще се случи тази неделя, но влиянието вече се усеща и ще продължи да се усеща до десет дни по-късно. При вас това ще се отрази в общуването с другите. Астрологичната ви задача е повече да слушате и да проявявате емпатия, както и да си давате сметка кое от чуждите преживявания резонира във вас. Понякога, слушайки чужди истории и поставяйки себе си на чуждо място, можем да разберем повече за собствената си личност. Философско малко ще ви стане, скъпи Близнаци, но явно имате нужда и от такава енергия…

Рак

Скъпи Раци, колкото и да не ви е на сърце подобна тема, ще трябва да я отворя. Темата е има ли някой в обкръжението ви, който не е толкова лоялен към вас, на колкото се прави. А поводът да говорим за това е предстоящата в сряда среща на Уран във вашия дом на сигурността и Слънцето в дома ви на приятелите. Уран обича да размества статуквото, да разкрива илюзиите. Затова, ако има някой, който не ви е толкова близък, за колкото се изкарва - ще ви се даде шанс да го разберете. Естествено, това не е най-приятното преживяване, но и най-лошата истина е по-добра от най-добрата лъжа. Именно затова, ако има някой лицемер около вас, подобно развитие би било само от ваша полза.

Както знаете, Венера е ретроградна в момента и това ще продължи до 3 септември. Влиянието върху вас е в сферата на финансите и ценностите. Най-просто казано, за вас това е период, в който да преосмислите поведението си на харчене и разпределяне на доходите. В неделя Слънцето ще се срещне с Венера и влиянието от това събитие вече се усеща и ще продължи десет дни след неделя. Влиянието е в посока нови доходи и по-стриктно премисляне на разходите. Иска се да проявите разум по отношение на покупките и инвестициите, защото в момента много ви влече да трупате придобивки, но това може би не е най-здравословното за бюджета ви. Много е важно да се възползвате от влиянието на срещата със Слънцето и да бъдете креативни в измислянето на нови доходи. Сега имате добри аспекти за това, но трябва да положите целенасочени усилия, за да осъществите по-висока доходност. Успех!

Лъв

В сряда и дните около сряда е възможно да имате леко противоречие между работа и свободно време. Тогава Уран и Слънцето ще направят напрегната среща и това може да изкара на преден план някакъв конфликт между задължения, желания и нужди. Важното тук е да не се подвеждате по линията на самия конфликт и да си създавате повече проблеми, отколкото имате. Огледайте нещата спокойно, преценете кое ви е по-важно в момента и заявете позицията си, без излишно напрежение. Току виж това се е оказало ново начало в организирането на времето ви.

Венера в момента е ретроградна във вашия знак, като ретроградността ѝ ще продължи до 3 септември. Тази седмица обаче ще има още едно събитие с планетата на любовта и изобилието, което е не по-малко важно. В неделя Венера и Слънцето, което също е във вашия знак, ще се срещнат. Влиянието на тази среща вече се усеща и ще продължи да се усеща десет дни след неделя. За вас това е време, в което може да поставите на дневен ред пред себе си буквално всеки един въпрос, който касае личността ви. От въпроса за призванието и професионалното развитие, през това как искате да бъдете възприемани в любовен план и какво искате да ви се случи там, до имате ли нужда от някаква качествена промяна в живота си. За каквото и да става дума, най-важното е да помните двете отправни точки - да мислите какво е важно за вас и какво ще ви донесе удовлетворение и че Рим не е построен за ден. Няма нужда да бързате, нито да правите революции. Важно е да сте уверени какво искате и да направите крачки в тази посока.

Дева

В средата на седмицата Слънцето ще се срещне с Уран и колкото и за другите да е експлозивно това влияние, за вас ще е по-скоро момент да забавите темпото и да си починете. Почивката може да означава много неща - да не се натоварвате емоционално или да откажете да се въвличате в чужди емоции и ситуации, да не приемате повече работа, отколкото е здравословно за вас, колкото и да искате да сте полезни или пък просто да си приготвите хубава храна и да релаксирате. Каквото и да е, от каквото и да имате нужда, по-скоро ви призовавам да си го дадете, защото животът няма да спре да иска своето, но не е лошо и да обръщаме внимание и на себе си и да си разрешим малко отмора.

Още едно влияние, което може да впрегнете във ваша полза, се задава на хоризонта. Както знаете, Венера в момента е ретроградна и ще продължи да е така до 3 септември. Но планетата на любовта и изобилието ще ни даде и други важни събития. Тази неделя например, ще се срещне със Слънцето и влиянието от това вече се усеща. Ще продължи да се усеща и десет дни след неделя. За вас това е период, в който да размислите какви граници сте си поставили сами и да ги разчистите от съзнанието си. Много е важно да погледнете честно за какво сами сте си казали, че не можете да постигнете, че едва ли на вас ще ви се случи или пък, че не го искате, докато всъщност това не е така. Ако махнете собствените си ограничения, може да се окаже, че пред вас се отваря много по-широк хоризонт, пълен с вълнуващи предизвикателства.

Везни

Силни емоции се задават в средата на седмицата, скъпи Везни. Слънце и Уран се срещат в сряда и ще влияят около два-три дни, като влиянието ще е по-скоро експлозивно и ще бъде в сферата на романтиката за вас. Някои от вас ще почувстват силна ревност, на други ще им се приискат нетрадиционни флиртове, а трети ще поведат половинката си в нестандартни забавления. Каквото и да усещате и както и да ви се иска да отработите емоциите си, имайте едно наум, че Уран е силен и бунтовен и често ни кара на силни действия. Затова в средата на седмица, може би е добре, освен силата на емоциите, да призовете и силата на разума. Знам, че е трудно, когато става дума за страст и романтика да се допитваме до разума си, но имайте го предвид. Не знам, дали си заслужава, заради три дни астрологично влияние, да се забърквате в каши. Просто вземете хубавото от срещата на небесните тела - разпалените страсти и желанието за излизане извън обичайната рутина.

Венера може да е ретроградна до 3 септември, но това не я спира да ни влияе и по други поводи. В неделя планетата на любовта и изобилието ще се срещне със Слънцето и това влияние вече се усеща, както ще продължи да се усеща до десет дни, след неделя. Това е период, в който да разгърнете лидерските си качества и да хванете съдбата на проектите, по които работите, в свои ръце. Имате много добри аспекти да изведете всичко в служебен план към по-добри развития, стига да заемете водеща роля. С вашето умение да общувате с хора, да ги приобщавате към екипи и да разбирате нуждите им, не вярвам да ви е много трудно и да застанете начело. Успех, Везни!

Скорпион

Възможни са леки турбуленции във връзката ви, скъпи Скорпиони, но да не го взимаме много навътре. В сряда Уран и Слънцето ще се срещнат и тази среща ще влияе два-три дни около събитието. В този кратък период може да се окаже, че партньорът ви има да сподели от какво не е доволен/на. Дори и да ви се струва като конфликтна ситуация, може би е по-добре да не се подавате на първоначалната емоция, а да помислите как да обърнете нещата в позитивно развитие. Чуйте партньора си от какво има нужда и как вие може да откликнете на тези нужди. Помислете има ли нужда от по-дълбоко споделяне, за да се разберете по-добре един друг. Изобщо - ако не се връзвате на Уран и неговото желание да променя статуквото на всяка цена, може да извадите позитиви от привидно напечената ситуация.

Венера е ретроградна до 3 септември, но и в този период има какво още и различно да ни даде. В неделя планетата на любовта и изобилието ще се срещне със Слънцето и това има потенциал да повлияе много позитивно на професионалното ви развитие. Влиянието от тази среща вече се усеща и ще продължи така до десет дни след неделя. Това е период, в който може да изясните за себе си какво наистина би ви удовлетворявало в професионален план - от вида на работата до начина, по който я вършите - график, локация, мениджъри и пр. Благоприятно е и за професионални консултации с коуч или ментор.

Стрелец

Как сте, Стрелци? Надявам се, че живеете толкова подредено, колкото на вас ви се иска. Именно по отношение на подредеността може да има някои противоречия тази сряда, но добре, че астрологичният ви гид е тук, за да ви насочи как да ги преработите във ваша полза. В средата на седмицата Уран ще се срещне със Слънцето в напрегнат ъгъл и това може да извади на бял свят някаква дилема, която явно или скрито ви мъчи. По-скоро противоречието ще бъде в сферата на задълженията и разпределението на времето ви. Някои от вас ще се почувстват твърде натоварени или ангажирани с неправилните неща. Ключът към ситуацията тук е да не напрягате допълнително, а с дипломация и методичност да преразпределите в своя полза. Не се подавайте на импулсивната енергия на Уран, а по-скоро си останете в своето си амплоа - забавен образ, който всъщност винаги постига своето.

Както знаете, Венера е ретроградна и този и ход ще продължи до 3 септември. Сега обаче има друго събитие с Венера - в неделя ще се срещне със Слънцето. Това влияние вече се усеща и ще продължим да го усещаме десет дни, след неделя. Добре е в този период да се опитате малко да успокоите духа си и да погледнете връзката си или увлечението си с по-трезви очи. Не всичко е свръх романтично или идеално и в това няма нищо лошо и така е нормално. Може да използвате периода, за да откриете радостта в обикновените неща в любовта - в споделеното ежедневие. И не по-малко важно - може да видите любимия си човек без ореола на идеализма и да го оцените такъв, какъвто е.

Козирог

Интересно, Козирози, интересно… Целият ви хороскоп се върти около противоречието между желанието за плътска наслада и това за духовно свързване. Като цяло, не знам защо трябва да има такова ясно изразено противоречие между двете, но определено го виждам в хороскопа ви.

Първото събитие, което ще се случи, е в сряда - Слънце и Уран се срещат и ще влияят два-три дни. Това ще направи изборът, за който ви писах в началото малко по-видим и може би по-ясно изразен. Просто Уран обича да разклаща установените разбирания и да променя статуквото. Затова, ако имате някаква дилема между повърхностни и задълбочени забавления - ще излезе много ясно на дневен ред в средата на седмицата. А какво да изберете ли? Не знам… Нека да попитаме Венера.

Както вече сте информирани, планетата на любовта ще бъде ретроградна до 3 септември. Обаче тази неделя ще се срещне със Слънцето, като това влияние вече се усеща и ще продължи да се усеща до десет дни, след неделя. Венера също ви кара да се замислите какви са приоритетите ви в момента - по-скоро наслада за сетивата тук и сега или по-задълбочено търсене и вникване в отношенията. Отговорът тук изцяло зависи от вас и вашите потребности. Няма правилно и грешно, стига да не наранявате никого. Единственото, което е важно за планетите и те ще ви помагат в това, е да бъдете честни пред себе си и света и да поемете в посоката, която наистина желаете.

Водолей

Тази седмица вероятно ще имате доста искания и изисквания от близки и роднини, Водолеи. Особено в средата ѝ, защото в сряда Слънцето и Уран се срещат и именно това ще повлияе по начина, за който говоря. Възможно е някои от близките ви да се състезават за вниманието ви. А както знаем, подобни състезания изтощават най-вече обекта на интерес, защото точно към вас ще бъдат насочени очакванията. Не знам, дали ако се опитвате да угодите на всички, реално ще успеете да задоволите желанията им. Нито мога да ви посъветвам как точно да защитите границите си. Едно е сигурно - нито да жертвате спокойствието си, нито да бъдете безчувствени към близките си, ще ви помогне. Може би е добре да ползвате този леко турбулентен и за щастие кратък период, за да информирате важните си хора, че все пак и вие имате някакви нужди и е добре вниманието помежду ви да е взаимно.

Всъщност по отношение на заявяването на нуждите, ще имате подкрепата и на Венера. Въпреки, че тя е ретроградна до 3 септември, ще има и други събития с нея. Тази неделя например, планетата на любовта и изобилието се среща със Слънцето и влиянието от това вече се усеща, като ще продължи да е така до десет дни след неделя. Това за вас е период, в който може да балансирате отношенията си с тези, които обичате. Независимо, дали става дума за платонична или интимна връзка, под влиянието на Венера ще може да обсъдите спокойно кой какво иска от отношенията с другия и какво може да даде. Периодът не е подходящ за взимане на крайни решения, но категорично е добър за рефлексия и вникване в ситуацията.

Риби

Около сряда може малко да се напрегнете във връзка с работата си, защото Слънце и Уран ще направят напрегната среща. Но, скъпи Риби, вашият астрологичен гид затова е тук - за да ви каже как да извлечете доброто от ситуацията. Уран обича да разваля статуквото и да вдига завесата на прикритите (за добро или лошо) конфликти. Затова, ако има нещо, което да ви притеснява в работния процес, може би в дните около сряда ще обърнете внимание на темата. Важното тук е да повдигнете въпроса, така че да не активирате конфликт, а промяна към по-добро. Ако имате нужда да предоговорите някакви условия или да промените нещо в процесите - давайте, нямате лоши аспекти за това. Единствените подводни камъни са в начина, по който евентуално бихте го направили. Затова - ако сте ядосани, дишайте дълбоко и се фокусирайте над съдържанието, а не над емоцията, когато разговаряте по темата.

В момента Венера е ретроградна и това ще продължи до 3 септември, но има и важно събитие, отново свързано с планетата на любовта и изобилието. В неделя тя ще се срещне със Слънцето и това влияние вече се усеща, като ще се усеща и десет дни, след като се случи. За вас ще е добре да обърнете внимание на начина, по който е организиран животът ви и дали това е най-добре за вас, както и какво всъщност би било най-добре. За много Риби това може да означава договарянето на повече работа от вкъщи, отколкото в офис. За други може да е отказването на някакви ангажименти. А за трети представители на знака ви може би пък това означава качествена промяна на естеството на работа. Каквото и да е - вслушайте се в себе си и поработете за собствения си комфорт. Работа винаги ще има, вие се погрижете за себе си.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее - заповядайте на стендъп шоу —> https://www.facebook.com/events/783861409888085

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 07 Август 2023 13:44

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам