logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 17.07 - 23.07.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Започваме със събитията още в понеделник, скъпи Овни. На 17 юли ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашата зона на дома. Новолунието е време за започване на нови инициативи и реализиране на идеи. Така, че ако имате някакви желания, свързани с обновяване на дома или пък местене на жилище - подходящо е да се задействате още първите две седмици след понеделник.

В събота ще излезем от сезона на Рака и ще влезем в знака на Лъв. Слънцето ще бъде във вашия дом на слава, романси, забавления и гламур за цели четири седмици. Много подходящо време да разпръснете от харизмата си и да видите какво ще ви донесе законът на привличането. Нали знаете - давате чар - връщат ви се обожатели (примерно). Така или иначе е лято, време си е за ваканция и забавления - възползвайте се максимално от сезона на Лъва. Сигурна съм, че и близките ви ще оценят възможността да общуват с Овен, на когото му е леко на душата :)

Една идея притеснително може да бъде движението на Венера, която в събота ще се завърти ретроградно в знака на Лъв и ще продължи да го прави до 3 септември. Ретроградната Венера е особено събитие - изважда на дневен ред недовършеното и непреживяното от любовта. Ако имате неотработени модели на поведение в любовен план, те може да се завърнат в живота ви или под формата на конкретен бивш или под формата на стара песен на нов глас. Анализирайте какво се случва в живота ви в този аспект и си вземете уроците от случващото се, за да не си поплачете отново, а да имате полза от тази Венера.

Телец

Още в понеделник ще имаме астрологично събитие, скъпи Телци и при това - то ще бъде много силно. На 17 юли имаме новолуние в Рак, което ще освети вашия дом на колаборации и работа в екип. Това означава, че ако се намотивирате едно хубаво, в следващите две седмици може да положите началото на много успешно партньорство. Прегледайте идеите, които сте надиплили в главата си и помислете какъв човек може да ви съдейства най-добре за осъществяването им. След това се огледайте около себе си - нищо чудно този човек да е някъде около вас, просто да не сте си давали сметка.

В събота пък ще излезем от сезона на Рак и ще влезем в този на Лъв. В следващите четири седмици Слънцето ще бъде във вашата зона на дома. Имате добри аспекти за промени и облагородяване на жилището си в този период.

В събота ще имаме и още едно събитие - вашата покровителка Венера ще се завърти ретроградно до 3 септември. На това може да се гледа с една идея притеснение, но вие не се тревожете, защото вашият астрологичен гид Надя Брайт е тук, за да ви насочи по добър път. Венера ще бъде в Лъв и вашата зона на дома. Имате добри аспекти да си решите стари (може би и скрити) дрязги с членове на семейството си и роднини. Също така, ретроградната Венера изкарва на дневен ред стари поведенчески модели, които е трябвало да отработим, но не сме. Ако вие имате такива - Венера ще ви ги припомни и ще ви постави пред избор, дали да реагирате по различен начин и да покажете, че сте взели урока си или… да стане пак така, както си става по принцип. Успех!

Близнаци

Започваме с астрологичните събития още в понеделник, Близнаци. Не е ли вълнуващо? Със сигурност ще ви стане поне малко вълнуващо, когато ви кажа, че в понеделник ще имаме новолуние в Рак, което ще се отрази позитивно на вашия дом на финансова сигурност. Новолунията са добър катализатор за нови идеи и поставяне на началото на осъществяването им. Значи, ако нещо ви се върти в главата по отношение на нови доходи, увеличаване на доходите или инвестиции - първите две седмици след понеделник са много подходящи за привеждане на мислите в действия.

В събота Слънцето ще премине от знака на Рак в знака на Лъв и ще освети вашия дом на колаборации и работа в екип. В следващите четири месеца ще имате успех, ако не се опитвате да вършите всичко сами, а действате в съдружие или с отбор. Имайте предвид това влияние, когато мислите за финансовата си сигурност, за която писах по-горе.

В събота и Венера ще се изяви в хороскопите на всички ни. Планетата на любовта и изобилието, която също е в знака на Лъв, ще се завърти ретроградно. Въртенето назад на Венера ще продължи до 3 септември и ще действа във вашия дом на съвместни дейности - отново - работа в екип, но и приятелства този път. Възможно е много Близнаци да бъдат изправени пред поредна ситуация, свързана с някакъв проблем или конфликт с приятел или колега. Ретроградния период на Венера ви изправя пред това, за да решите тази ситуация. Да намерите онзи поведенчески модел, който ще ви освободи от повторението и ще ви дръпне напред. И тъй като Венера е покровителка на любовта - не е изключено да припламнат искри с някой, с когото до момента сте си представяли само платонични отношения.

Рак

Понеделник ви е Нова година, Раци! Вечерта на 17 юли ще има новолуние във вашия знак и наистина може да си го възприемате като личната ви нова година. Задачата ви от Луната е да осмислите уроците, които сте взели дотук и да впрегнете тези знания за изграждане на по-стабилна визия за бъдещето. Моментът е добър да си направите списък от решения, които искате да последвате занапред. Само, моля ви, не правете дилетантската грешка да си пишете неща, които просто ви се искат. Поставете си осъзнати и постижими цели. Желая успех!

В събота ще трябва вече да си доядете тортите за рожден ден и да разтребите след купоните, защото Слънцето влиза в знака на Лъв за следващите четири седмици. Това за вас ще е време, в което да обърнете внимание на финансите си. Определено ще имате много добри аспекти да трансформирате креативните си идеи в източници на доходи. Но нали знаете - няма да стане от само себе си, ще трябва да минете през целия процес - идея-стратегия-изпълнение. Ако го изпълните правилно - Слънцето в Лъв ще се погрижи да чуете шума на парите.

Още едно важно влияние ще се случи в събота - Венера се завърта ретроградно също в знака на Лъв до 3 септември. През това време за вас на дневен ред ще излезе много важна тема - дали романтизирате твърде много начина си на живот. Летите ли в облаците или се съобразявате с реалността как да живеете? Венера е планета на изобилието и в ретроградния ѝ период е добре да си направите сметка, дали харчите според възможностите си или пилеете. За прясно влюбените Раци - опитайте се да погледнете с трезви очи на обекта на любовта си, за да сте сигурни, че не се подвеждате от собствената си фантазия.

Лъв

Още в понеделник започваме с астрологичните събития, Лъвове. На 17 юли вечерта ще имаме новолуние в Рак и то ще ви направи някак особено чувствителни. Сантименталната ви част ще надделее над обичайният ви стил „над нещата” и са възможни леки сълзливи периоди. Но освен разчувстването на филми и песни, не е изключено да се гмурнете и по-надълбоко в емоционалността си. Новолунието ще разбули вашите дори прикрити чувства и ще ви даде възможност да ги преработите. Понякога просто трябва да преживеем нещата, каквито са, за да продължим спокойно напред в живота си. Луната ще ви подкрепи това.

И като казах „да продължим напред”, вие определено продължавате напред, защото в събота Слънцето излиза от знака на Рак и влиза именно във вашия. Вадете тортите за рожден ден и цветните хартиени шапки, защото идваме у вас на купон, Лъвове! И наистина - следващите четири седмици за вас са много подходящ период да празнувате живота в неговата пълнота и да му се радвате. Нямам какво да кажа повече, освен да угаждате на душата си - тя заслужава.

В събота се случва и още нещо - Венера ще се завърти ретроградно във вашия знак до 3 април. През това време се опитайте да бъдете честни със себе си и да си отговорите на въпроса какво всъщност искате и давате в любовната си връзка. Ако има разминаване между желанията ви и реалността, имате добри аспекти, по време на ретроградни период, да ги коригирате. Важно е обаче да бъдете дипломатични с партньора си и да избягвате драматизациите.

Дева

Хубавите новини започват още в понеделник, Деви. Вечерта на 17 юли ще имаме новолуние в Рак, което ще освети много ярко вашия дом на колаборации и съдружия. Значи в следващите две седмици ще имате много благоприятни аспекти да започнете съвместна дейност с някого и това да ви доведе до успех. Ако досега са ви се въртели някакви идеи в главата, свързани с подобна реализация - настъпил е моментът да ги обмислите сериозно и да действате.

В събота Слънцето ще се премести от знака на Рак в този на Лъв и вашия дом на мъдростта. Кой друг, ако не Девите да бъдат мъдри посред лято, нали? Погледнете го от позитивната страна - дайте си повече време насаме със собствените си мисли и възможност да се вглъбите в себе си и да достигнете до същността на истинските си желания. Подобни осъзнавания дават много сила за стабилни действия и в живота и, много важно - за нисък праг на толерантност към чуждите глупости.

В събота се случва още нещо и то - пак в знака на Лъв. Венера ще се завърти ретроградно до 3 септември. В този период вие ще имате нелеката, но за сметка на това - отплащаща се задача, да преодолеете старите си любовни травми и да продължите напред. Знам, че звучи много амбициозно и всъщност един от ключовете към осъществяването е да не си поставяте непостижими цели. Но бихте могли, със съдействието на Венера, да оставите назад каквото не може да се промени и да продължите „въоръжени” с уроците си и с любовта към самите себе си. Желая успех, сигурна съм, че ще се справите и ще ви олекне :)

Везни

Започвам с много добри новини за кариерното ви развитие, скъпи Везни! В понеделник вечерта ще имаме новолуние в Рак и то доста мощно ще освети вашия дом на професионални успехи. Новолунието е събитие, което дава първоначален тласък на нови начинания. Значи, ако някаква идея за кариерен растеж ви се е въртяла в главата досега - огледайте я по-добре, защото като нищо може да се окаже основата на следващия ви важен проект. Също - не забравяйте да огледате и хората около себе си, защото може би точно някой от тях държи късмета ви в ръце. Бил той под формата на полезни контакти, финансиране или просто подкрепа (винаги е нужна).

В събота Слънцето ще се премести от знака на Рак в този на Лъв и във вашия дом на слава, флиртове, забавления и гламур. Предстоят ви четири седмици, в които да правите това, което най-добре умеете - впечатление :) Но не само това, разбира се. Ще се радвате на своята популярност и ще гребете с пълни шепи от забавленията, които тя ще ви предостави. За хората с публични занимания - периодът е подходящ да публикувате повече съдържание и да популяризирате дейността си.

В събота се случва и още нещо, което може да се разглежда като контрапункт на горното влияние, но може и просто да го ползвате за баланс. Венера се завърта ретроградно в знака на Лъв и ще продължи да го прави до 3 септември. През това време планетата на изобилието ще постави на изпитание всеки от вас, който гледа на живота си само през розови очила и отказва да се съчетае с реалността. Който и да е неприятно да махате розовото от време на време, толкова е и полезно, така че - възползвайте се от това влияние.

Скорпион

Свободата е най-висша ценност и вие ще осъзнаете това с пълна сила още този понеделник, скъпи Скорпиони. Вечерта на 17.07 ще имаме новолуние в Рак и то ще ви донесе нужната мотивация да се отървете от всички лимитиращи обстоятелства, които може би ви спират в момента. Независимо дали става дума за личен или професионален живот - ако се ограничавате, заради нещо или някой, просто ще ви писне да го правите. В следващите две седмици имате много добри аспекти за поставяне на нови правила и очертаване на нови граници, така че те да работят в следващите поне шест месеца.

В събота Слънцето ще се премести от знака на Рак в този на Лъв и в следващите четири седмици вашите професионални амбиции ще бъдат не само катализирани, но и силно подхранени. Успехите, които ви се въртят в главата и които визуализирате, когато сте сами, са на една ръка разстояние от вас. Иска се само да впрегнете немалкото си скорпионски качества и да се отдадете на амбицията си. Успех и вятър в платната желая!

В събота се случва и още нещо - Венера се завърта ретроградно в знака на Лъв до 3 септември. Това за вас е период, в който да направите равносметка какво искате от връзката си и от партньора си и какво сте склонни да инвестирате. Периодът е добър за отработване на стари конфликти и тяхното решаване. Само трябва да внимавате и наистина да работите за решаването им, а не за тяхното повторно разпалване. Добре е и за бъдещи планове, но с настоящ партньор, а не с нов. Просто е много важно да гледате реално на нещата и да не се опитвате да внасяте безпочвен оптимизъм. Всичко може да бъде наред и без да се романтизира.

Стрелец

Започваме хороскопа ви подобаващо горещо за палави представители на зодиака, каквито сте вие, скъпи Стрелци. В понеделник вечер ще имаме новолуние в Рак, което доста ще нажежи страстите ви. В следващите две седмици ще бъдете особено податливи на зова на привличането и желанието за интимно общуване. Може би е добре да направя една лека ремарка, че да се хвърляте след всеки обект, който ви направи впечатление, като че ли няма да е най-добрата стратегия. Повече полза ще имате, ако си дадете време да избирате по-дълго и се отдадете на някого, който покрива високите ви изисквания. За необвързаните именно такъв някой, намерен в този период, може да се окаже обект на желанията за месеци напред.

В събота Слънцето ще се премести от знака на Рак в този на Лъв и във дома, който си е ваш - на пътуването, приключенията и ученето. В следващите четири седмици изобщо няма да ви свърта на едно място и най-доброто, което може да направите за себе си, е да утолите апетита си за далечни хоризонти.

В събота ще имаме още едно събитие - Венера ще се завърти ретроградно в знака на Лъв и ще продължи да го прави до 3 септември. Скъпи Стрелци, това е време, в което може да се върнете към недобре приключена любовна история и да проверите още веднъж как би се развила тя. Някои от вас ще намерят нов шанс, а други ще затворят страница и ще се убедят, че не е имало защо да се връщат. И двете неща са полезни. Разбира се, моля ви, подходете разумно. Има истории, които и без ретроградна Венера знаем, че е било по-добре да приключат. Не се връщайте към такива. Върнете се само там, където чувствате, че сте пренебрегнали потенциала.

Козирог

Като че ли целият ви хороскоп тази седмица се върти около връзки и партньорства, скъпи Козирози. Започваме с понеделник, когато вечерта ще имаме новолуние в Рак, което силно ще освети именно вашия дом на партньорствата. Тук става дума както за лични и любовни, така и за професионални. В следващите две седмици ще имате възможност да поставите отношенията си в такива релси, каквито биха удовлетворили вас. Ако се притеснявате да започнете подобен процес по установяване на нещата, имайте предвид, че ако сега говорите с партньора си, резултатът може да се усеща поне половин година напред. Успех!

В събота Слънцето ще се премести от знака на Рак в този на Лъв и това доста ще раздвижи интимния ви живот. Ще бъдете завладени от страстите си и това ще ви харесва. Комбинацията от огнения и смел Лъв и домът на страстите и интимността може да е взривоопасен. Само от вас зависи, дали експлозиите, които ще предизвиквате, ще ви донесат удоволствието, което заслужавате.

В събота се случва и още нещо - Венера ще се завърти ретроградно (и тя - в знака на Лъв) и ще продължи този си ход до 3 септември. Това е време, в което за вас може да се разкрият някакви тайни в интимния ви живот или вие да разкриете нещо, което самите сте държали неизказано. Това може да има както позитивен, така и негативен ефект. В позитивния случай ще си отдъхнете, защото дори най-лошата истина е по-добра от най-добрата лъжа. Всъщност - пожелавам ви това развитие. В другия случай, може разкритието да е твърде шокиращо (поне на първи поглед) и да донесе сътресения. Гледайте философски на нещата и не позволявайте да ви изкарват от релси - всяка информация е полезна, независимо дали е от най-приятните. Всичко ще бъде наред, Козирози!

Водолей

Първо ще се занимаем със структурата на нещата, а после - със сърдечната материя, Водолеи. В понеделник вечер ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашия дом на рутина, навици и грижа за себе си. Първите две седмици след новолунието са особено подходящи да поставите основите на по-добри навици и да изградите такава ежедневна рутина, каквато считате, че ще е най-добра за вас. Ако инвестирате време и старание в това сега, може да удължите ефекта поне за половин година напред.

В събота Слънцето ще се премести от знака на Рак в този на Лъв, като в следващите четири седмици ще осветява вашия дом на партньорствата. Влиянието на Слънце в Лъв е много добро, така че тези от вас, които са в стабилни връзки, ще усетят благотворни времена.

Ще имате обаче и малко предизвикателство от Вселената. Също в събота, също в Лъв - Венера ще се завърти ретроградно и ще подържа този курс до 3 септември. Някои Водолеи може да усетят колебания в любовен план - да избирате между двама души или пък да се чудите дали връзката ви е достатъчно добра за вас. При други Водолеи ще се завърне стара любов и… Ами, знаете - тези неща не са лесни. Трябва внимателно да прецените, дали искате да опитате отново, защото се надявате, че ще е по-различно този път или имате ясни индикации, че ще бъде по-различно. И помнете - думите не са ясни индикации, те са просто думи. При всички положения - желая успех и много приятни любовни емоции, Водолеи!

Риби

Добри новини още в началото на седмицата, скъпи Риби! В понеделник вечер ще имаме новолуние в Рак и то ще възпламени вашия дом на флиртове, забавления, гламур и слава. В следващите две седмици не отказвайте на сърцето и душата (че и на тялото, айде от мен да мине) възможности за забавления и добро изкарване. Бъдете си автентични себе си - блестящи и весели, а ако изскочи някоя възможност за нов флирт или приятелство - защо не? За публичните личности ще е подходящо да публикуват повече за тях и заниманията си през следващите две седмици. Особено ако правите нещо ново - не пропускайте възможност да го популяризирате, защото ако го направите сега, ефектът може да се задържи поне до шест месеца напред.

В събота Слънцето ще се премести от знака на Рак в знака на Лъв и през следващите четири седмици ще работи в полза на вашите навици, ежедневна рутина и служебни задачи. Тоест - периодът е подходящ да укрепите добрите си навици и да се откажете от някои от лошите. Имате добри аспекти за основно подреждане на бюрото, работните файлове и задачите, за да може да вземете въздух (и евентуално - нови задачи). А като казах нови задачи - по време на лъвското царуване ще имате късмет и в намирането на нова работа или клиенти.

В събота се случва още нещо - Венера ще се завърти ретроградно отново в знака на Лъв и ще продължи да го прави до 3 септември. Това ще ви направи особено себерефлективни по отношение на любовта и вашата роля във връзките ви. Препоръчително е да забавите малко темпото и да помислите добре, дали неусетно не сте изпуснали спокойния тон в общуването си с любимия човек. Ако е така - смело и безапелационно се върнете към романтиката :)

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Как решава Надя политическия тест на Флора в подкаста на БНР вижте ТУК

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 17 Юли 2023 17:03

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам