logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 15.05 - 21.05.23

Автор: Надя Брайт

Овен

Голямо разчистване и подреждане ви готвят Марс и Нептун в понеделник, скъпи Овни. Двете планети ще се срещнат под благоприятен ъгъл и ще ви вдъхновят да махнете нещата, които в пряк и преносен смисъл задръстват пространството ви. В понеделник и два-три дни след него, смело разчистете гардероба, файловете, бюрото си, както и ангажиментите в календара, които сте поели само, за да не обидите някого.

Във вторник Юпитер ще излезе от вашия знак и ще влезе в този на Телец, както и във вашия дом на финансова сигурност и учене. Юпитер е планета на късмета и когато действа в някой дом, действа много благотворно и прави така, че нещата да се случват с повече лекота. В следващата година имате шанс да поправите евентуално финансови грешки, ако сте направили такива в миналото, както и да увеличите доходите си. Мислете за бъдещето и внимавайте да не се поддавате на хазартния дух на Юпитер. Вземете оптимизма от влиянието му и действайте уверено и систематично. Да не забравяме, че имате добро влияние и за образование - ако мислите в тази посока - имате добри аспекти да постигнете нещо значимо - преквалификация, подобряване на квалификацията или др. под.

В петък ще имаме новолуние в Телец, което ще ви даде силна подкрепа за реализиране на инициативите, които ще започнете в новия Юпитеров период. На ваше място наистина бих отделила време да планирам финансов и/или образователен успех.

В събота вашият повелител Марс ще влезе в знака на Лъв и дома ви на слава, забавления, флиртове и гламур (любимото ми). До 10 юли не се свенете да излизате сред общество, да се рекламирате, да създавате контакти и да покорявате всички с чара си. От тези дейности винаги излиза по нещо полезно и интересно. Най-малкото - ще сте се забавлявали (но всъщност вярвам, че благодарение на Марс, ползата ще е много по-голяма). Обличайте новите дрехи и се пускайте в живота, като един същий Гетсби (в добрия му период).

Телец

Време е да призовете съмишлениците си, хората, които ви подкрепят или колегите, за да ви помогнат да осъществите плановете си, скъпи Телци. В понеделник Марс ще се срещне с Нептун и влиянието на тази среща в следващите два-три дни ще бъде много благотворно за тези от вас, които съумеят да потърсят помощ и подкрепа. Даже някои Телци може да я получат и без да са я търсили - от вас се иска само да я приемете.

Във вторник пък планетата на късмета - щастливият Юпитер влиза във вашия знак и за вас предстои година на лична трансформация. За щастие, под егидата на Юпитер, трансформацията ви ще е позитивна и ще премине по-скоро леко, отколкото с тежки житейски уроци или нещо подобно. Тази планета иска да сте добре, пътят пред вас да е чист, мислите ви да са ведри, а плановете - смели. Предвиждам, че в предстоящата година, ще се отървете от излишни условности, които ви тежат, ще отхвърлите рамки, които някой ви налага или пък вие сте влезли доброволно в тях, но не са ви по вкуса и ще направите така, че да дишате по-свободно. Това никак не е малко и е много важно за щастието ви, така че - действайте!

И като казах да действате, идвам с още една много добра новина. В петък ще имаме новолуние, което събитие отново е във вашия знак. Това новолуние ще даде мощна енергия за всичките ви начинания и особено на тези, свързани с влиянието на Юпитер, което ви описах. Не губете време, а помислете по въпроса с желанията си още през първите две седмици след петък, защото тогава Луната ще действа най-силно и така ще може да си осигурите нейната подкрепа за следващата половин година напред.

В събота Марс ще се премести в знака на Лъв и вашата зона на дома и ще стои там до 10 юли. Периодът е много подходящ за решителни действия за подобряване на домашната ви среда - ремонти, сезонно почистване (придружено с изхвърляне) или дори смяна на жилището.

Близнаци

В понеделник и два-три дни след него за вас на дневен план излиза темата за печеленето на пари, скъпи Близнаци. В този ден Марс и Нептун ще се срещнат и ще ви повлияят именно в тази посока. За щастие - влиянието е благотворно. Много от вас ще измислят как да изкарват допълнителни доходи или да увеличат сегашните си. На други пък ще се завъртят по-задълбочени мисли, свързани с това, дали заниманието, от което сега изкарват парите си, ги задоволява в по-широк, духовен смисъл. Не се страхувайте от подобни мисли, вероятността те да ви доведат до позитивни развития е много голяма. Успех!

Във вторник ведрата планета на късмета Юпитер влиза в знака на Телец и ще стои там цяла година. Досега веселият Юпитер беше във вашия дом на приятелите и общуването, сега ще отиде в дома ви на интроспекция, философски размисли, преработване на вътрешни противоречия и духовно лекуване. Лошо няма - ако ще е нещо философско, Юпитер е една от най-добрите планети за вас и подобно влияние, защото придава лекота на битието. Тоест - в следващата година предвиждам, че много от вас ще променят мирогледа си, възможно е поведението ви и близкият ви кръг от хора също да претърпят изменения. Но всичко ще е в позитивна посока и без усещане за загуба.

Това влияние ще бъде подсилено и от новолунието в Телец, което ще се случи в петък. То ще влее във вас свежа енергия за поставяне на нови начала, както и увереност, че животът ви може да бъде точно такъв, какъвто вие го искате. Макар, че влиянието на новолунието може да се задържи до шест месеца, възползвайте се от него още в първите две седмици след петък, защото тогава ще е най-силно.

В събота Марс влиза в Лъв и ще стои там до 10 юли. Това за вас ще е период на интензивно общуване и участие в най-различни и интересни инициативи. Планетата на действието ще ви захрани с енергия, а Лъвът ще ви подтиква да се показвате сред хората и да взаимодействате с тях. В цялото влияние има и елемент на осъществяване на полезни действия, така че виждам как доста Близнаци ще се заемат с благотворителни инициативи.

Рак

В понеделник Марс ще се срещне с Нептун и това в следващите два-три дни ще ви се отрази благоприятно в сферата на любовта и чувствата. Имате подкрепата на планетите, ако искате да осъществите по-дълбоко свързване с някого. Ако е правилният човек, просто трябва да му подадете ръка, да бъдете открити за това, което изпитвате и ще получите ответ.

Във вторник Юпитер влиза в знака на Телец и в следващата година планетата на късмета ще влияе благотворно във вашия дом на екипната работа и технологиите. Досега, докато беше в Овен, Юпитер спомагаше за вашето кариерно развитие. Доста Раци направиха стъпки напред в професионален план. Сега, за да стигнете още по-далеч, ще трябва да работите в екип и ще бъде най-добре, ако имплементирате технологиите в работата си. Мисля, че точно вашият знак няма да се затрудни със споделянето на задачи и успехи.

В петък ще имаме новолуние в Телец, което има потенциал да отпуши вашата енергия за доброволчество, защита на каузи и други подобни дейности, които са свързани с работа с различни хора, в името на нещо. Любовта също дебне зад ъгъла… Или по-скоро - дебне ви някъде сред всички тези срещи с хора и контакти.

В събота Марс ще излезе от вашия знак и ще влезе в Лъв, където ще резидира до 10 юли. От този знак планетата на действието ще влияе благотворно на вашия дом на финансите и финансовата сигурност. Сега е моментът да направите стъпки към увеличаване на доходите, както и да помислите за някаква стабилна инвестиция, която да ви се отплаща в бъдеще. Изобщо - поставете финансовата си стабилност като приоритет, докато Марс е в Лъв, ще имате полза от това. Успех!

Лъв

В понеделник Марс и Нептун се срещат и това ще се отрази на емоционалността ви. Вие по принцип съвсем не сте лишени от емоционалност, но под влиянието на тази планетарна среща може да започнете да ги усещате по-интензивно и да ви стане по-трудно да се контролирате. В понеделник и два-три дни след това, бройте до десет, преди да избухнете или да приемете нещо навътре и да се натъжите.

Във вторник Юпитер ще влезе в Телец и за цяла година напред ще захранва с енергия и късмет вашия кариерен дом. Предстои ви немалък период, в който ще е много благоприятно за вас да осъществите кариерните си планове и дори мечтите си. За Лъвовете, които имат вдъхновение за професионални успехи, ще кажа само - действайте! За тези от вас, които все още не усещат пориви за нещо подобно, също имам съвет - мислете мащабно.

В петък ще имаме новолуние в Телец и за вас то ще бъде особено благоприятно - за каквото и да сте мечтали в последните десет години (да, сериозна съм - 10 години), започнете да го осъществявате сега. Очаква се в предстоящата година да пожънете резултати.

Описаните по-горе астрологични събития ще бъдат силно подсилени от Марс, който в събота ще влезе именно във вашия знак и ще стои там до 10 юли. Марс е планета на действието, експанзията, страстите и секса. Какво повече може да искате като вселенски съюзник?

Накратко казано, Лъвове - сега може да имате всичко, което сте искали, само трябва да направите крачките към него. Успех и попътен вятър желая!

Дева

В понеделник Марс ще се срещне с Нептун и тази среща ще активира вашите лидерски способности за следващите два-три дни. И не само ще ги активира, а и като че ли ще имате полза от тях. Ако имате някакъв актуален проект, по който работите, определено помислете как да ангажирате хората, които могат да допринесат за него. Знам, че обичате сами да си вършите работата, но дайте шанс на планетите да ви помогнат да организирате по-мащабно нещата. И не се колебайте дълго, защото влиянието е кратко, все пак.

Но пък във вторник се задава едно доста по-дълго влияние - Юпитер се мести в знака на Телец и ще стои там цяла година. Планетата на късмета ще действа във вашия дом на интимността, личните преживявания и тайните. Важно е да отбележа, че Юпитер е не само планета на късмета, но и на риска. В следващата година доста Деви ще излязат от зоната си на комфорт, ще предприемат неща в личния си живот, които до скоро са мислили за невъзможни за себе си и като цяло - ще опитвате границите си и ще ги разширявате. Имайки предвид положителния характер на Юпитер, шансовете всичко да е за добро и накрая да се чувствате много по-силни и удовлетворени, са много сериозни, така че - действайте, Деви!

Този съвет да действате ще бъде подплатен в петък от новолунието в Телец, което ще влее силна и позитивна енергия във всички ваши нови начинания. Не се бавете с поемането в нови посоки, защото ако поставите началото в първите две седмици след новолунието, ще си осигурите благоразположението на Луната за шест месеца напред. Успех желая!

В събота Марс се мести в знака на Лъв и вашия дом на почивката, интроспекцията и философските размисли, където планира да стои до 10 юли. За вас това е шанс да потърсите покой и хармония, да се отдалечите малко от „безумната тълпа”, да послушате вътрешния си глас и да се заредите с благотворна енергия.

Везни

В понеделник и два-три дни след него, поставете себе си и своя душевен мир на първо място в листа на приоритетите си. Марс и Нептун се срещат в началото на седмицата и влиянието им е именно в това върху вас - да помислите за себе си и да се балансирате с приятни усещания, далеч от очакванията на другите и желанието им да ви въвличат в своя емоционален свят. Имате право на уединение и образно казано - да прегърнете сами себе си. Възползвайте се от него.

Във вторник Юпитер ще влезе в Телец и на вас ви предстои дълго (цяла година) позитивно влияние по отношение на интимните ви връзки. Юпитер е планета на късмета, на разчупването на граници и на големите мащаби. В следващата година ще имате възможност да постигнете такава връзка, каквато вие искате - с цялата романтичност на душата на Везните. Не се страхувайте да пожелаете това, от което имате нужда и не се опитвайте да влизате в чужди рамки. Мечтайте смело, работете за мечтите си и вярвайте, че заслужавате най-доброто в любовта.

И като казах „работете за мечтите си” - в петък ще имаме новолуние в Телец, което ще влее много положителна енергия в новите ви планове. Започнете с чисто сърце и без страх да правите стъпки към целите си, независимо в каква сфера на живота ви са те. И не се бавете, защото ако в първите две седмици след събитието поставите основите, Луната ще ви помага в следващите шест месеца.

В събота Марс ще се премести в знака на Лъв и вашия дом на екипната работа, социалните събития и технологиите до 10 юли. Нека го преведа така - планетата на действието и експанзията ще бъде в знака, който най-много обича публичност и най-добре се справя с нея и всичко това ще се случва във вашия дом на публичните изяви. Значи изобщо не се колебайте, а до 10 юли се появете навсякъде, където може да има някаква полза за вас, покажете се пред хората, поговорете си с тях, спечелете ги за каузите си и, както казах по-горе - действайте! Желая успех :)

Скорпион

Дързост в любовта ви се пише, скъпи Скорпиони. Всъщност много неща ви се пишат, просто започвам с дързостта.

В понеделник Марс и Нептун се срещат във вашия дом на романтиката и едната планета ще ви повлияе със своята страст и действеност, а другата - със своята мечтателност. Тъй като влиянието е благотворно, най-вероятно е от него да произтекат хубави резултати за вас. Например - да покажете романтичната си страна на обекта на чувствата си. Независимо, дали вече сте се разкрили или не - понеделник и два-три дни след него са подходящи за иницииране на романтични приключения.

Във вторник става още по-хубаво, защото ведрият и късметлийски Юпитер влиза в балансирания Телец и във вашия знак на обвързването, където планира да стои в следващата година. Това е изключително благоприятно влияние, както за обвързаните, така и за необвързаните Скорпиони. За тези от вас, които търсят сродната си душа, периодът е благоприятен да срещнете нов човек, сред социални активности или използвайки технологиите. За обвързаните - имате много добри аспекти за укрепване на връзката и създаване на незабравими спомени с пътувания и друг вид разчупване на рамките на ежедневието. Изобщо - щастието вас чака - протегнете ръка към него!

В петък ще имаме новолуние в Телец, което ще подкрепи всички ваши планове за романтика в любовните отношения. Действайте още първите две седмици след новолунието, защото те са най-силни. Ефекта от него обаче може да усещате и шест месеца напред.

В събота Марс се мести в знака на Лъв и вашия дом на професионалното развитие, като смята да стои там до 10 юли. Планетата на експанзията ще е в един от най-огнените знаци… Какво повече да се каже за това влияние? Сега е моментът да правите смели кариерни стъпки, да искате повишение или пък нови проекти, да разширявате бизнеса си или дори да смените професионалното поприще. Какво искате и към какво се стремите зависи от вас - Марс в Лъв ще направи каквото може, за да ви помогне. Успех!

Стрелец

В понеделник Марс ще се срещне с Нептун и вашата личност на ярък индивидуалист може да бъде приятно изненадана. Срещата между двете планети ще повлияе благоприятно на възможностите някой да ви подкрепи. Кой някой и в какво ще ви подкрепи не знам. Знам само, че само може да ви е от полза, ако имате очи да видите кой ви мисли доброто и иска да помогне в начинанията ви. Както и да позволите да получите подкрепа, разбира се.

Във вторник вашият управител - ведрият Юпитер ще влезе в знака на Телец и ще стои цяла година там. За вас това е период, в който да установите здравословни навици на грижа към себе си. Разбирайте това в широк смисъл - от диетата, през спорта и съня, та до начина, по който общувате с околните. Юпитер не е планета, която ще ви поставя на изпитания или ще тества волята ви. Напротив - неговото влияние е оптимистично и внася лекота в справянето с предизвикателства. Значи вашата работа е само да намерите правилната посока за вас и да бъдете последователни в постигането на целите си. Една подсказка - нереалистичните цели са капан :)

В петък ще имаме и новолуние, то ще бъде в Телец и ще окаже голяма подкрепа при поставяне на целите ви, според влиянието на Юпитер. Знаете, новолунието е време за поставяне на нови начала и в този случай може много добре да помогне за грижата ви за вас самите. Може, например, да си планирате профилактичните прегледи през уикенда. И да - знам, че звучи скучно. Истината обаче е, че е много полезно, така че не отлагайте.

В събота Марс ще влезе в знака на Лъв до 10 юли и за вас започва период на приключения, изследване на света и себе си и на любимото - покоряване на нови територии. Разбира се, всичко това може да го разбирате по-скоро в символен смисъл. Не, че не сте способни да откриете нов континент, например… Просто май те вече наистина всички са открити. Това, което може да направите обаче е, да отворите сърцето и ума си за нови преживявания и да си позволите да им се наслаждавате. Забавлявайте се, Стрелци!

Козирог

В понеделник Марс и Нептун ще се срещнат и ще ви направят особено отворени към приемане и споделяне на информация. Честно да ви кажа в този ден и два-три дни след него, за вас ще е по-добре ако премисляте какво споделяте, защото езикът ви ще бъде по-развързан от обикновено. Просто информацията ще минава много интензивно през вас, ще бъдете особено чувствителни и може да ви се иска да вентилирате, чрез споделяне. Само мислете на кого какво казвате и всичко ще бъде наред.

Задава се много романтична година за вас, Козирози. Повтарям - много романтична година! Във вторник планетата на късмета и лекото отношение към живота - Юпитер, влиза в знака на Телец и вашия дом на романтика, флиртове и забавления и ще стои там чак до края на май следващата година. Значи имайте предвид, че в този период не трябва да се лишавате от събирания с хора, купони, възможности за изява и пр. И определено е добре (ама много е добре) да се отворите за романтични преживявания в този период. Необвързаните сред вас имат много добри аспекти да срещнат своя човек. А за обвързаните периодът е добър да внесат свежест и нов живот във връзката.

Плюс това, в петък ще имаме и новолуние в Телец, което ще даде много силен старт на всички ваши инициативи, свързани с публичност или социални събития. Първите две седмици след петък са най-добри за планиране на дейностите, но влиянието ще продължи цели шест месеца. Какво да кажа? Забавлявайте се, Козирози!

В събота Марс ще се премести в знака на Лъв и вашия дом на връзките, като ще стои там до 10 юли. Нека ви го кажа така - планетата на действието, страстите и секса е в един от най-огнените знаци и всичко това действа в зоната на връзките ви. Значи отдето минете, любовта ще пламва, това е! Разбира се, добре е да канализирате тази енергия, за да произтече нещо съзидателно и хубаво от влиянието ѝ и да не я разпилеете напосоки.

Водолей

В понеделник и два-три дни след него е супер подходящо за вас, скъпи Водолеи, да направите някакъв вид детокс, с който да пречистите я душата, я тялото си. Марс и Нептун се срещат благоприятно и ще повлияят именно на този аспект от живота ви. Ако се чувствате напрегнати или пък с нарушен тонус, помислете кой може да е източникът на това и го ограничете или пък направо премахнете от живота си.

Във вторник Юпитер ще влезе в знака на Телец и вашата зона на дома за цяла година напред. Вие хич не сте домошари, нито пък Юпитер е някаква кротка планета, която да ви успокоява и да ви кара да си стоите у вас. Влиянието на тази ведра планета е по отношение на повече късмет, лекота в начинанията и визионерстване. Тоест - от една страна ще имате повече мечти, които касаят дома ви, а от друга - плановете, които са свързани с дом, роднини и семейство, ще имат благословията на планетата на късмета. Вие си знаете какво искате за този аспект от живота си, аз само мога да ви кажа - действайте по тези желания, Водолеи.

Ще ви дам една подсказка - Юпитер покровителства честността, може би ви предстои период, в който ще паднат много условности и ще покажете пред най-близките си какво истински ви вълнува.

Действията и плановете ви ще бъдат особено подкрепени от новолунието в Телец този петък. Новолунието дава тласък на новите начинания, а Телец е знак, който въвежда систематичност и баланс. Възползвайте се от това влияние най-много в първите две седмици след събитието и продължете да действате по тези планове, защото ще бъдат подкрепяни чак до шест месеца след новолунието.

В събота Марс влиза в знака на Лъв и вашия дом на връзките и планира да стои там до 10 юли. Очертава ви се страстен и динамичен период, в който ще искате да вървите напред по отношение на най-важните си връзки. Възможно е да бъдете малко по-припряни и по-действени от партньора си, така че се пазете от гнева и ревността на Марс. Опитайте се просто да се забавлявате с огромната енергия, която тази планета може да ви даде (включително и сексуална) и каквото ви е писано - само ще дойде.

Риби

В понеделник Марс ще се срещне с вашия повелител Нептун и в следващите два-три дни ще усещате нужда от изяви. Няма лошо - изобщо недейте да потискате тази своя нужда. Помислете с какво искате да се покажете - резултат от работа, някакво изкуство или пък просто нов тоалет, и организирайте появата си на най-подходящото място в най-подходящото време. Блестете, Риби, планетите са с вас!

И като казвам, че са с вас - наистина е така. Ето - във вторник вашият съуправител Юпитер ще влезе в знака на Телец и вашия дом общуването, груповите дейности, приятелства и пр.  Предстои ви цяла година, в която ще сте особено комуникативни и, което е по-важно - общуването с другите много ще ви върви. От това ще може да черпите вдъхновение, знания и радост, а и ще спомага за успеха ви в различните начинания. През следващата година ще имате късмет в дейностите, които ще предприемате, ако работите в екип или поне ги споделяте с по-широк кръг от хора и допускате и чужда принос в тях. Също така - годината е подходяща за пътувания наблизо и далеч. Пътуванията ще ви донесат и късмет в любовта, имайте го предвид.

В петък имаме новолуние в Телец, което може да даде силен начален тласък на плановете ви, каквито и да са те. Новолунието е подходящ момент за слагане на ново начало, а Телец е уравновесен, балансиран и систематичен знак. В първите две седмици след петък определено може да се ползвате с подкрепата на Луната, за да поставите начало на дълготрайни положителни промени в живота си.

В събота Марс влиза в Лъв, като планира да стои там до 10 юли. Това е много силен период за вас, в който да обърнете внимание на грижата за своя физически и ментален тонус. Повече разходки сред природата, по-лека храна, може би дори медитация. Ако се постараете да направите така, че да се чувствате по-добре сега, дълго ще берете плодовете от старанието си и ще бъдете жизнени, енергични и със свободен ум.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп: https://fb.me/e/4axPCr5Bz

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

345861216 1005512827272803 4443833656209719543 n

Последно променена в Понеделник, 15 Май 2023 19:19

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам