logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 09.01.2023 - 15.01.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Марс и Венера се срещат в благоприятен ъгъл и тяхната среща вероятно ще окаже влияние на вашата социална активност. Помислете за някое интересно събитие, което може да посетите вечерта. Или пък защо не – създайте вие организация с приятели. В моментите, когато планетите са благосклонни към точно определени активности, понякога са склонни да ни предоставят и неочаквано добри шансове, ако се впуснем в тях. Току виж сте се запознали с някой потенциално полезен човек или пък сте научили нещо важно, например.

Много добра новина за комуникацията ви, Овни! В четвъртък вашият повелител Марс ще спре да се върти ретроградно. Червената планета ще бъде в Близнаци (най-общителният знак) и във вашия дом на кариерата до края на март. Това ще се отрази благотворно върху начина ви на общуване – по-малко импулсивни реакции и недоразумения и повече дипломация и разбиране. Ако имате някакви кариерни цели – направо започвайте да вървите по пътя към постигането им. Ще ви бъде по-лесно, отколкото в ретроградния период на Марс, който започна още в края на октомври и нито беше кратък, нито беше лек. Разбира се, не всеки разговор ще ви върви като с магическа пръчка – от вас зависи към кого какъв подход ще приемете. Просто някои излишни спънки, ще ви бъдат спестени. Накратко казано – ако искате да постигнете нещо в професионален план и се нуждаете от подкрепата на други хора за това – от края на тази седмица смело може да поемете по пътя на реализация. Успех, Овни!

В събота отново Венера ще играе в прогнозата. Този път обаче планетата на изобилието ще е в конфликт с планетата на революциите – Уран. Това може да ви се отрази негативно на портмонето, ако не внимавате как и за какво го отваряте. Просто настроението ви ще е „Какво пък! Заслужавам да си го купя!“… Което вероятно е така – разбира се, че заслужавате. Но не е лошо да помислите и за последствията от харчовете. Най-добре, ако много ви се прииска да купите нещо в този ден, сложете го във виртуална кошница и се върнете към него в понеделник, за да прецените, дали все пак да го поръчате.

Телец

Ключовата дума за хороскопът ви тази седмица е „развитие“, Телци.

Започваме от понеделник, когато Венера и Марс ще направят среща под благоприятен ъгъл и това събитие вероятно ще ви донесе прозрение. Прозрението може да е във връзка както с личния, така и с професионалния ви живот и вероятно ще е в посока на това, дали сте на мястото, на което искате да бъдете. Имайки предвид ключовата дума на хороскопа, за Телците, които са на правилното място, на дневен ред ще излезе темата как да се качат поне едно ниво нагоре. Може би в личен план ще обсъдите съвместна ипотека с любимия човек или повишение в служебен план. Не съм сигурна какво точно ще ви хрумне, но ще е в този смисъл.

Добра новина е, че в четвъртък Марс ще спре да се върти ретроградно, след десет изморителни седмици на обратно движение. Червената планета е в Близнаци до края на март и ще действа във вашия дом на ресурсите и изобилието. Очаква се да ви обземе мотивация за постигане на цели и да настъпи период на уверен растеж. Енергията и надеждите, които сте събирали в последните 2-3 месеца може да дадат резултат във впечатляващ спринт към нови постижения. По принцип не сте много по спринтовете, вашето нещо са систематичните действия, но така действа Марс – експлозивно. Все пак, естествено, гледайте да не забравяте кои сте и подходете разумно. Ще станат нещата, вижда се!

В събота Венера и Уран ще се срещнат под конфликтен ъгъл и е възможно това да ви вкара някоя дразнеща муха в главата. Най-възможно е мухата да е на любовна тема… Добре е да не започвате да се самонавивате, докато накрая просто изпуснете положението и вдигнете скандал. Вземете малко въздух, разсейте се, спомнете си, че Венера и Уран ви влияят и или подходете спокойно към въпроса, с цел проблемът да се разреши, или го оставете да отлежи. Изкарайте си добре уикенда и като мине конфликтното влияние – пак се върнете на въпроса. Важното е да не си разваляте излишно дните, Телци.

Близнаци

Започвам директно, защото новините са горещи, Близнаци!

Първо в понеделник Марс и Венера ще се срещнат в благоприятен ъгъл и това ще ви посипе с късмет в любовта. Даже направо ще ви обсипе. За обвързаните работата е ясна – взимайте половинката под ръка и я обгърнете с романтика. Или поне ѝ организирайте чудна вечеря на свещи и създайте няколко спомена след това.

Необвързаните, които имат обект на романтичен интерес, но още не са му/ѝ признали, може да използват това силни добро влияние и да предприемат крачка. Планетите не дават гаранция, че ще ви се получат нещата, но ако човекът е правилно избран – ще направят така, че да се махнат всички излишни пречки от пътя ви. Не се страхувайте – дори и да ви отхвърлят, това поне ще отвори място за истинската любов в живота ви. Но то кой отхвърля Близнаци изобщо?!

В четвъртък Марс, който е във вашия знак от края на август миналата година и който беше ретрограден цели десет изморителни седмици, най-накрая ще се завърти в правилната посока. Имате причина да празнувате, Близнаци! До края на март ви очаква прилив на мотивация и отново – късметът ви ще работи при поемането на нови начинания. Това ще ви накара да мислите за много по-далечни хоризонти отпреди – много извън зоната ви на комфорт. Малко е плашещо, но пък и много вълнуващо… Точно както ви харесва на вас. Ако мислите мащабно и действате систематично, окрилени от енергията на Марс, може да постигнете чудеса.

В събота Венера ще се конфронтира с Уран, това може да ви направи раздразнителни и то – към някои от най-близките ви хора. Може би ще се чувствате по-добре, ако си дадете малко време за уединение и отдаване на собствените хобита. Личното пространство ще ви е чувствителното място в този ден. Каквото и да става – по-добре ще е да не реагирате бурно, за да не си създавате предпоставки за последствия за времето, след като това влияние ще е отминало.

Рак

В понеделник много Раци ще получат подарък от планетите под формата на ново влюбване или поне приятелство. Венера и Марс ще се срещнат в благоприятен ъгъл и това ще накара чувствената страна на вашата нежна натура да разцъфти. Може би това ще е денят, в който ще се престрашите да разкриете чувствата си към някого или да направите крачка към сближаване. Или пък ще е денят, в който ще ви осени мисълта, че някой от обкръжението ви всъщност е ваша сродна душа. Може би, преди да действате, е добре да изчакате Марс да спре ретроградния си ход, което ще станете този четвъртък. Така никакви дребни пречки няма да застават на пътя към светлото ви бъдеще.

И като казах Марс… В четвъртък тази своенравна планета ще прекрати десетседмичната си ретроградност. На вас това ще ви се отрази освобождаващо. Може би някои от вас са държали в себе си гняв или друга негативна емоция, която не са смеели да пуснат на свобода, за да не стане по-зле… Честно да ви кажа, добре сте направили, ако сте се сдържали по време на ретроградния Марс. Сега, докато планетата ще е в Близнаци – до края на март ще можете да изкарате каквото ви тежи. Силно се надявам, че ще го направите по градивен начин, за да може каквото не ви харесва да се промени и да продължите напред и няма да има батални сцени… Стискам палци както на вас, така и на околните!

В събота отново Венера ще е важна, този път, в конфликтната ѝ среща с Уран. Възможно е това да доведе до промени в планове, които сте си правили с приятели и познати. Важното е да не се ядосвате и да не търсите виновни. Бъдете над нещата – уикендът е за почивка, не за нерви. Току виж провалените планове довели до нови, дори по-хубави преживявания.

Лъв

В понеделник Марс и Венера ще направят благоприятна среща, която ще има доста мощно влияние върху вашия знак. Влиянието ще се изразява във внезапно появилото се силно желание да флиртувате и да покорявате сърца. Обвързаните сред вас да не пропускат тази енергия и да организират романтично преживяване за себе си и лъвската си половинка. При необвързаните положението ще е малко по-сериозно, защото ще ви се включи хищническият инстинкт. Възможно е вечерта да се озовете с човек, когото сте омаяли повече от спортен хъс, отколкото от истинско желание да бъдете с него. Няма лошо, големи хора сме. Просто не давайте излишни надежди или (не дай Боже) обещания. Предполагам, че в началото на седмицата, само мога да завиждам на тези, които имат половинка Лъв….

В четвъртък ни очакват добри новини – Марс спира да е ретрограден, след десет дълги седмици на обратно въртене. Червената планета ще е в Близнаци и във вашия дом на социалните контакти до края на март. Възможно е в последните 2-3 месеца да не сте се усещали съвсем стабилно по отношение на това къде е мястото ви сред приятелския ви кръг, както и дали сте се насочили към правилните цели. Сега, със завъртането в правилна посока на Марс, тези теми може да се изяснят и нещата да си дойдат на мястото. Ще се обърнете към хората, които са ви важни и които оформят средата, от която наистина искате да бъдете част. Що се отнася до професионалните ви амбиции, може би ще погледнете целите си от друга перспектива и ще ви хрумне нов и по-креативен начин за постигането им. Изобщо – ще ви се отпушат блокажите и ще започнете по-ясно и самоуверено да се ориентирате в собствения си живот и да го подреждате по желания от вас начин.

В събота Венера и Уран ще се срещнат под конфликтен ъгъл и това може да ви донесе известно чувство на объркване кое по-напред искате и към какво по-напред да се стремите… Широката ви царска душа ще желае ваканции, интересни лични преживявания и пр., но и професионални успехи и амбициозни задачи. Спокойно, не е нужно да приоритизирате и да решавате всичко в един ден. Особено, ако този ден е събота и особено, ако тогава има конфликт между две планети. Дишайте дълбоко и оставете подреждането на желанията си по важност за през седмицата.

Дева

Късметът ви идва с любимите ви неща, Деви – стабилност и здравословни измерения. Планетите са благосклонни към вас тази седмица и смятам, че е напълно заслужено.

В понеделник Марс и Венера ще се срещнат под благоприятен ъгъл и това ще насочи вниманието ви към любовния ви живот, както и към темата за грижа за себе си. И в двата аспекта това, което ще ви води е, че ще искате да усетите здравословна, съзидателна любов, която да ви кара да се чувствате добре в кожата си и да растете. Значи необвързаните ще обърнат внимание на човек от обкръжението си, който може да бъде подходящ партньор във всички или поне повечето смисли на думата. Обвързаните ще поискат да прекарат качествено време с партньора си. А, независимо от статута ви, повечето Деви ще изпитат нужда от хубав масаж…. Предлагам ви да не се лишавате.

Четвъртък идва с много добри новини – Марс спира да е ретрограден след 10 изморителни седмици на обратно въртене. Планетата на действието ще е в Близнаци и вашия кариерен дом до края на март. Определено предвиждам период на амбициозни планове и развития за вас, Деви. Важното е да добиете кураж да тръгнете към това, което искате. Сега му е времето – няма планета, която да благоприятства експанзията повече, отколкото Марс. Успех, ще станат нещата!

В събота Венера и Уран ще имат конфликтна среща и във вас изведнъж може да се зароди усещане, че спешно трябва да купите самолетни билети за далечна дестинация. Не е лошо, даже напротив… Марс, който споменах по-горе, сигурно би приветствал и това, ако има някаква връзка с работата. Просто е по-добре в този ден само да събирате идеи, а осъществяването да го оставите за дните след уикенда, за да не се окаже, че бунтовния Уран ви е подхлъзнал в нецелесъобразна посока. Но си съберете идеите със сигурност – току виж се оказало началото на чудесно приключение.

Везни

В понеделник Марс и Венера ще се срещнат в благоприятен ъгъл и това ще запали във вас пламъчето на авантюризма. Всъщност това пламъче никога не е угасвало, така че да кажем, че тази любовна среща на планетите просто ще го подсили. Много от вас ще обърнат взор към далечни пътувания, други пък ще се престрашат да признаят чувствата си на някого… Трети може би ще се решат на отдавна обмисляна покупка. Накъдето и да ви затегли – ключовото е, че ще има малко риск. Риск, който с удоволствие ще поемете, скъпи скрити ми лимонки Везни.

В четвъртък Марс ще ни зарадва и след десет изморителни седмици на ретроградност, ще се завърти в правилната посока. За вашия знак това означава разширяване на хоризонтите и експанзия поне до края на март, докогато Червената планета ще е в Близнаци. Марс покровителства движението напред, действията, покоряването на нови територии. Така, че на каквато и нова територия да сте хвърлили око (може и тайно) през миналата година – сега е моментът да пристъпите към покоряването ѝ. Ново образование, нова работа, ново местожителство, ново поприще… Вие си знаете. Просто не чакайте!

В събота Венера и Уран ще се срещнат в конфликтна среща и на вашия знак това ще се отрази в леко объркване какво искате от партньора си – дали незадълбочени плътски отношения или пък дълбоко интимно свързване на нива ум, душа и тяло… Проблемът да не знаеш какво искаш основно идва от това, че няма как да получиш каквото ще те направи щастлив. Така, че ако имате усещането, че партньорът ви не ви дава достатъчно – помислете дали вие изобщо знаете какво би ви било „достатъчно“. Така или иначе това объркващо влияние ще отмине през уикенда, надявам се с него да отминат и вашите неясноти. В случай обаче, че се задържат – не пренебрегвайте темата, а се изяснете със себе си.

Скорпион

Целият ви хороскоп за тази седмица е връзки, любов и секс… Какво да правим, Скорпиони, просто ви се пише. За щастие 90% от прогнозата е позитивна, а другите 10% са силно краткотрайни.

Започваме в понеделник, когато Марс и Венера ще се срещнат в любовен танц и това ще се отрази много благотворно на интимните ви отношения. Ще искате всичко от любовта – и интимност, и свързване, и секс, и романтика… Надявам се силно на две неща – едното е да имате партньор, който да е достатъчно ресурсен за страстната ви персона и да може да ви даде всичко това и второто е – да имате време и подходяща обстановка, за да реализирате своя съблазнителен ритуал и да се отдадете на създаване на спомени с правилния човек.

И като заговорих за партньор… В четвъртък Марс ще ни зарадва и най-накрая, след десет седмици, ще спре да се върти ретроградно. До края на март, когато Червената планета ще бъде в Близнаци и във вашия дом на интимността, очаквам сериозни развития в личния живот на много Скорпиони. Ретроградният период безспорно беше труден за вас, защото носеше чувство на несигурност по отношение на любовта, както и понякога въвеждаше доста изнервящото темпо „тръгни-спри“ в романтичните ви връзки. Сега нещата тръгват пълен напред и ако сте с правилния човек, развитията ще са само надграждащи и добри. За тези от вас, които още са в търсене на човека – периодът е добър да намерите точно този, който иска сериозно да влезе в ролята на достоен скорпионски партньор. Аз лично стискам палци, но по-важното е, че Марс ще направи каквото може, за да ви подкрепи. Вие само си отворете сърцето и очите, Скорпиони!

Между другото – има една лека сянка в периода на Марс в Близнаци и тя е, че може да срещнете лицемерни ласкатели… Каквото и да чувате – останете верни на себе си и се доверявайте само след проверка.

В събота бъдете по-внимателни със собствените реакции, защото е възможно да реагирате по-остро от необходимото. Виновни за това ще са Венера и Уран, които ще се срещнат под конфликтен ъгъл. Бройте до 10 в този ден… Не си струва да си навличате проблеми, заради един транзит между планетите.

Стрелец

Седмицата ви ще започне с нещо, което обичате – забавления с приятели. В понеделник Марс и Венера ще се срещнат в благоприятен ъгъл и това ще се отрази на вашите приятелски отношения. Възможно е да превърнете някои от новите си познанства в по-близки връзки. Ако имате настроение за това – не се колебайте да организирате забавно прекарване на времето с компания. Използвайте вродената ви фантазия за интересни преживявания и призовете близките си на забавление. Ще ви се отрази много освежаващо и мотивиращо за начало на годината.

Четвъртък идва с хубава новина – след дълъг ретрограден период, Марс ще се завърти в правилната посока. Червената планета беше ретроградна десет дълги седмици, в които много от вас не можеха да се определят искат ли да бъдат с избраника на сърцето си, не искат ли… Това важи и за обвързаните Стрелци и за тези от вас, които се чудеха дали да влязат в нови отношения. Е, със завъртането на Марс в правилна посока, частите на любовния ви пъзел ще започнат да се наместват. До края на март Червената планета ще е в Близнаци и за вас ще е много по-лесно да си отворите очите и ясно да видите ситуацията във връзката или проектовръзката си. Тези от вас, които трябва да кажат „стига“ на нещо, ще съберат мотивация да го направят и ще защитят здравословните си граници. А тези, за които би било по-добре да се престрашат и да направят крачка към даден човек, ще добият смелост и ще сложат край на вероятно мъчителните колебания, които ретроградния Марс им беше устроил. Очакват ви добри дни, Стрелци, трябва само да се пресегнете към тях.

В събота Венера ще има конфликтна среща с Уран и може да забъркат и вас самите в конфликт. Преди да се поддадете на раздразнението си, обмислете добре ситуацията. Възможно ли е някой просто да ви провокира? Или пък да преувеличавате сериозността на случая? Първо помислете за себе си и своето спокойствие и дали си струва да бъде нарушено и чак после влизайте в пререкания (само, ако наистина се налага). Непукизмът ви може много да помогне тук, призовете го на помощ и всичко ще бъде наред.

Козирог

С този хороскоп нося само добри новини, Козирози! Пригответе се, започвам без повече уговорки.

В понеделник Венера и Марс ще се срещнат в любовен танц и това ще се отрази много благоприятно на представителите на вашия знак по отношение на… ами, на любовта, разбира се! Стабилността и ценностите, които търсите в партньора си са доста добра основа за създаване на истински значима връзка. Срещата на Венера и Марс обаче ще ви направи една идея по-фриволни и ще ви отвори апетит за забавления, романтика и малко приключенски поглед над нещата от живота. Мисля, че това е едно от най-хубавите явления в природата – Козирог, който се забавлява и е авантюристично настроен… Докато са в това настроение, обвързаните от вас, ще искат да разнообразят живота си с партньора и вероятно ще измислят доста интересни активности (намигам). За необвързаните предстои едно, бих го нарекла, забавно търсене на партньор… (пак намигам).

В четвъртък Марс ще се завърти в правилната посока, след десет изтощителни седмици на ретроградност. До края на март, когато Червената планета ще бъде в Близнаци и вашия дом на грижата за себе си. Значи, очаквам в следващите седмици да станете по-красиви, по-отпочинали, по-здрави и по-щастливи. Хич и не се чудете как да стане това, а се захващайте с плана за постигане на най-добрия начин на живот за вас самите. Марс никак не обича да прави компромиси и когато работи усилено в някоя зона на картата ни, не ни остава нищо друго, освен ние да работим по въпроса в живота си. А и вие заслужавате да се отнасяте добре към себе си, нали? Желая успех в мисията и приятно прекарване на времето в осъществяването ѝ!

В събота Венера и Уран ще се срещнат в конфликтен ъгъл и за Козирозите ще стане доста интересно (в добрия смисъл). Бунтовният Уран ще ви настрои приключенски и много от вас ще се поведат по този порив. Възможни са импулсивно организирани пътувания, флиртове, от които сте се сдържали досега или знам ли… поемане на риск, който ви е на сърце. Забавлявайте се!

Водолей

В понеделник Марс и Венера ще се срещнат в любовна среща и това ще се отрази добре на всички ни. А на вас, Водолеи, ще се отрази много добре. Това е ден, в който сякаш самата Вселена ще обърне светлините на прожекторите към вас. От вас зависи какво ще кажете тогава, когато усетите вниманието върху себе си, както и дали изобщо ще се възползвате от подобна възможност. Разбира се, сами преценявате, какво да покажете, но ви гарантирам, че скромността е излишна. Ако, например, от известно време работите над нещо (може и да е някакъв ваш талант) – представете ни го – ще получите достойна порция възхищение и подкрепа.

В четвъртък Марс ще ни зарадва, като след десет дълги седмици, спре да се върти ретроградно. Може би личният ви живот изглеждаше малко объркан през това време, а може би се опитвахте да не забелязвате, колко е объркан… Е, сега нещата като че ли ще си дойдат на мястото. Романтиката ще се възвърне под една или друга форма така, както ви удовлетворява. Разбира се, добре е да не се оставяте по течението и да показвате на партньора си, че го/я цените.

Ще ви се върне и мотивацията, такава, каквато я харесвате – амбициозна, оптимистична и силна като огън. Значи, освен ако не се постараете сами да си вкарате прът в колелата – поне до края на март очаквам да имате удовлетворителен романтичен живот, както и успехи в професионален план. Да бъде, Водолеи!

В събота Венера и вашият повелител бунтовния Уран ще се срещнат в конфликтен ъгъл и това може да ви докара някои противоречия на главата. Възможно е да има конфликт между това как вие искате да прекарате времето си и желанията на околните към вас. Бъдете си истински Водолеи и постъпете, както си искате. Само се опитайте да бъдете дипломатични…

Риби

Хубави неща, свързани със семейството и близкия ви кръг, ви очакват тази седмица, Риби! Е… и едно леко предупреждение за събота… Но то пък какъв хороскоп ще бъде, без поне едно леко предупреждение?

Започвам с понеделник, когато Марс и Венера се срещат под благоприятен ъгъл и на вас ви зазвъняват романтичните камбанки в главата. Забележете – не просто ще искате да съблазните някого – ще искате до уловите в своята мрежа от романтични преживявания и фантазии (защото да – Рибите имате свои мрежи, в които ловите плячка). Независимо дали става въпрос за нов обект на желанията ви или искате да омаете отново партньора си - вадете торбата с романтични трикове и не се скъпете на усилия. Предвид позицията на планетите, вероятно най-голямо удоволствие ще ви донесе вечеря на свещи в спокойна и красива обстановка. Желая ви приятно изкарване и успех с улова!

В четвъртък Марс ще сложи край на изтощителния си десетседмичен ретрограден период и ще ви намести някои чакри, така да се каже. Ако в последните седмици или дори месеци сте чувствали някакво напрежение от обтегнати отношения с роднини или член на семейството, сега тази ситуация може да се разреши. Първото условие, за да се намали напрежение в отношенията между двама или повече човека е, тези хора да са спокойни и да се опитват да адресират точно проблемите. Имате всички предпоставки за това, след като Марс се задвижи в правилната посока. Още нещо - до края на март Червената планета ще е в Близнаци и това ще ви даде много добри възможности да сформирате своя малка общност, кръг на взаимна подкрепа с преобладаваща женска енергия. Това е доста ценно и на ваше място не бих пропуснала да се огледам за потенциалните членове на такъв женствен клуб.

В събота Венера ще влезе в противоречие с Уран и това може да ви направи не само раздразнителни, но и да намали способностите ви да се сдържате. Естествено, ваша работа си е дали предпочитате да си излеете гнева директно или да замълчите. Просто, ако в този ден имате ситуация, спомнете си, че Венера и Уран влияят и може би след 2-3 дни няма да ви се струва толкова сериозна… 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. Можете да я видите на живо на 12.01 - ето линк за шоуто й.

Последно променена в Понеделник, 16 Януари 2023 09:14

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам