logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 19.12.2022 - 25.12.2022

Овен

Влизаме в супер благоприятен период за вас, Овни! При това – никак няма да е кратък. Във вторник Юпитер влиза във вашия знак и ще стои там до средата на месец май 2023г. Юпитер е планетата на късмета, щедростта, излизането от утвърдените пътища, покоряването на нови хоризонти и като цяло – на светлия оптимизъм, че ако стигнем по-високо и по-далеко, ще намерим съкровище. И често, ако Юпитер покровителства начинанието – наистина намираме съкровище. Е, в такъв петмесечен период влизате сега, Овни. Време, в което да разчупите собствените си стереотипи, да рискувате, да скачате напред и нависоко към мечтите си. Разбира се – не забравяйте как работи късметът. Трябва да сте си подготвили добре всичко, да сте положили усилия и чак тогава да очаквате от Юпитер да ви прати възможно най-добрите развития. Аз вярвам, че тези условия за вас не са проблем. Единственото, което ще ви струва малко повече старание, е да смирите импулсивността си. Не се поддавайте на усещането, че нещата ще станат лесно, че „Господ обича смелите“ и пр. Изработете си добре вашето, а на късмета гледайте като бонус. И ще го получите.

В четвъртък влизаме в знака на Козирога, а в петък ще имаме мощно новолуние в същия знак. В следващите четири седмици наблегнете на планиране и поставяне на цели. Козирогът ще помогне да структурирате плановете си и ще подкрепи осъществяването им, ако се постараете. Това ще е период на големи амбиции за вашия знак и, за да можете да се възползвате от него в пълнота, наистина трябва да отделите внимание на целеполагането. Канализирайте енергията си, приоритизирайте целите си и работете фокусирано за успеха. Ще стане!

Телец

Хей, Телци! Хороскопът ви е хубав и идва с промяна на курса в някои аспекти на живота ви. На първо време трябва да спомена движението на Юпитер, който във вторник ще се премести в знака на Овен и ще стои там до средата на месец май 2023г. При вас смяната на положението на късметлийската планета ще повлияе по отношение на приятелските и партньорските връзки. Не става дума за някакви резки промени или сътресения, все пак имате пет месеца под това влияние. Става дума за премисляне на това с кого в каква динамика на отношенията сте, дали тя ви устройва, какво всъщност искате и как да промените нещата, които според вас се нуждаят от промяна. Предвид на това, че сте по-скоро разсъдливи, отколкото избухливи всичко описано до тук ще бъде интересен процес за вас. Поставянето на приоритети в отношенията с хората е един от фундаментите на житейския ни път и е ключово важно за това, как ще се чувстваме и самоопределяме. В този контекст – наистина си дайте време, не бързайте да взимате решения от гледната точка вие на кого или какво да послужите, а помислете кое ще направи щастливи вас. И да – може би някои хора ще отпаднат от списъка ви с близки, но така е в живота…

В четвъртък влизаме в сезона на Козирога, а в петък ще имаме мощно новолуние в същия знак. За вас това ще е период, в който да развихрите страстта си за пътешествия, достигане до нови дестинации и докосване до различни култури. Дори и в момента да не можете да шавате много-много по света, използвайте следващите четири седмици за планиране на пътешествия. Щом Козирогът покровителства нещо, то има всички шансове да се получи перфектно (само вие трябва да се постараете с подготовката, разбира се). Приятно изкарване!

Близнаци

Идвам с добри новини, Близнаци! Във вторник Юпитер влиза в знака на Овен и ще стои там до средата на месец май 2023г. Сега сигурно се чудите защо това е добра новина за вас… Спокойно, веднага ще кажа. Смяната на позицията на планетата на късмета ще ви извади от самовглъбението, в което ви въвличаха планетите през последните месеци и ще ви сложи отново там, където се чувствате най-добре – на капитанското място в отбора. Естествените ви лидерски качества ще разцъфнат отново в посока навън към другите и вие ще започнете отново да плувате в свои води. Периодът е добър за смели планове, създаване на екипи, поставяне на по-амбициозни цели и не на последно място – за забавления. Едно от нещата, които ви карат да се чувствате най-живи е, когато около вас има много хора и именно вие сте движещата и обединяваща сила в групата. Е, това положение се завръща в пълния си капацитет, благодарение на Юпитер. Юпитер е планета на късмета и оптимизма. Той много помага и олекотява препятствията по пътя, стига да сте съобразили с двете му условия – добра подготовка и старание. Направите ли това, ще можете да привлечете правилните хора и да покорите света. Успех!

В четвъртък влизаме в знака на Козирога, а в петък ще имаме супер мощно новолуние в същия знак. В този период ще имате възможност да преосмислите как се държат с вас хората от най-близкото ви обкръжение, дали отговарят на критериите ви за лоялност и дали наистина мястото им е точно там, където сте ги поставили в приятелския си кръг. Възможни са промени в състава, така да се каже. При някои Близнаци влиянието на Козирог ще извади артистичната им страна. Възможно е в следващите четири седмици да прочетем стихове, написани от Близнаци или да отидем да слушаме как пеят или свирят… Нямам търпение!

Рак

Раци, прогнозата ви е толкова благоприятна, че направо имам усещането за Рог на изобилието… Нека да започнем едно по едно.

Във вторник Юпитер ще влезе в знака на Овен и ще седи там до средата на месец май 2023г. За вас това ще се отрази направо великолепно на кариерното ви развитие в този период. Юпитер е планета, която покровителства късмета, оптимизма, поемането на рискове, скачането на високо и далеко. И именно в това ще усещате подкрепа в следващите пет месеца, когато става дума за професионалните ви планове. Вашата работа сега е първо да мечтаете на богато – не се ограничавайте в мисленето докъде може да стигнете и какво искате да имате. После - седнете си на… черупката и започнете много добре да планирате. Тайната за успех под влиянието на Юпитер е да имате много добър план, да се стараете да го изпълните и да сте позитивни, да вярвате в себе си и да не слагате ограничения на мечтите си. Аз знам, че можете много, Раци, повярвайте го и вие и давайте напред!

След като оправихме кариерното развитие, идвам с много добри новини за любовния живот. Познавайки ви отблизо, имам силни подозрения, че тази тема ви интересува дори повече… Е, в четвъртък влизаме в сезона на Козирога, а петък ще имаме мощно новолуние в същия знак. За вас следващите четири седмици ще са изпълнени с копнеж за любовни връзка и за любов във връзката. Необвързаните Раци в този период може да установят, че любовта им е била точно под носа, да плеснат с ръце и да я прегърнат. Разбира се, едно такова развитие на нещата е чудесно. Само имайте едно наум, да не се обвързвате твърде сериозно, твърде бързо, докато сте под романтичното влияние на Козирога. Тези от вас, които са в неангажиращи връзки, току виж предприели стъпки към по-сериозно обвързване. А за вече обвързаните периодът е много подходящ за прекарване на качествено време с любимия човек и изразяване на любовта си към него. Мисля, че предвид умението ви да създавате домашен уют и да се отдавате на емоциите си, партньорите ви ще имат най-романтичната Коледа тази година. Наслаждавайте се на розовия си облак, мили Раци!

Лъв

Имаше един период на песимизъм в последните месеци при вас, Лъвове… Е, идвам с добрата новина, че на това се слага край. Юпитер влиза в знака на Овен във вторник и ще бъде позициониран там до средата на месец май 2023г. На вас влиянието на планетата на късмета ще ви се отрази точно така, както трябва – ще ви се проясни погледа, нещата ще ви се получават по-лесно и ще гледате с присъщата си широкоскроеност на живота. Периодът е много, много подходящ за развитие – ако искате да учите, да разширявате бизнес, да се впускате в нови полета на действие – започнете сега. Следващите пет месеца са време на експанзия за вас. Юпитер работи точно така, както и самият късмет. Иска се подготовка, старание, оптимизъм и вяра в собствените си сили. Вие всички тези неща ги можете и ги имате, така че не виждам какво изобщо би ви спряло. Слагайте мантията на царската си харизма и тръгвайте смело напред!

За планирането на големите ви успехи ще ви помогне и това, че в четвъртък влизаме в знака на Козирога, а във вторник ще имаме много силно новолуние в същия знак. За вас влиянието ще е в практична посока – ще добиете трезв и амбициозен поглед над плановете си, което силно ще ви подкрепи в осъществяването им. Избягвайте да забивате в дребни детайли, гледайте по-голямата картина и действайте уверено. Също – периодът е подходящ за работа по имиджа ви. Благоприятно е за обновяване, промени и за любимото ви – показване пред света кои сте вие и какво можете. Изглежда, че всичко ще бъде наред, Лъвове!

Дева

Много любов и много гламур виждам в хороскопа ви, Деви! Направо си е много вълнуващо… Започвам едно по едно :)

Първо, във вторник, Юпитер ще влезе в знака на Овен и ще стои там до средата на месец май 2023г. Това ще са пет месеца, в които планетата на късмета ще излива своята благодат в сферата на връзките и партньорствата ви. Нека да уточня какво е влиянието на Юпитер. Той покровителства добрите развития, оптимизма, смелите стремежи, мащабното мислене и поемането на рискове. За да си свърши обаче тази планета работата, ние от наша страна трябва да планираме внимателно и да се постараем, когато късметът ни срещне, да сме готови, да се възползваме напълно от него. Влиянието на Юпитер по отношение на връзките ви ще е, че ще можете да изясните за себе си какво искате, какво ви прави щастливи и какво трябва да дадете вие, за да получите това щастие. Може да преосмислите кой какъв е в живота ви и дали не се налагат определени размествания. Възможна е и поява на нов човек, във връзка с осмислените приоритети. При всички положения, тенденцията е към постигане на щастие, така че имате основания за оптимизъм. Даже трябва да сте оптимисти, за да ви помага и Юпитер.

В четвъртък влизаме в сезона на Козирога, а в петък ще имаме мощно новолуние в същия знак. И ето тук идва гламурът, който споменах в началото. Обличайте пайетите, защото ще блестите навсякъде, където се появите, Деви! Взимайте с пълни шепи от възможностите за слава, които Козирог ви дава. Промотирайте себе си и талантите си без свян. И най-вече – забавлявайте се!

Везни

Тази седмица хороскопът ви е под мотото „Да на здравословните връзки“, Везни. Е… Ще има и парти, разбира се :)

Започваме от вторник, когато Юпитер ще влезе в знака на Овен, като ще стои в него до средата на май другата година. Това са пет месеца, в които вие наистина ще можете да разчистите и подредите кръга на хората около себе си, според своите приоритети. Вие обичате да си взаимодействате с хора, да общувате, да ги събирате около вас и да правите така, че на всички да им е добре. Понякога обаче сте твърде склонни да гледате отгоре на нещата, не сте дребнави и това е хубаво. Немного хубаво може да стане, ако забравите какво вие самите искате в цялата работа. Е, Юпитер ще ви помогне да се свържете отново със себе си и да заявите пред другите от какво имате нужда, както и че наистина искате да го получавате, в случай, че те пък искат да са във вашата безценна компания. Тъй като сте дипломатични по природа, а Юпитер е доста весела и оптимистична планета, не очаквам да влизате в конфликти в този период. Просто леко, но систематично ще въведете новата подредба.

В четвъртък влизаме в знака на Козирог, а в петък ще имаме мощно новолуние в същия знак. За вас сезонът на Козирога е свързан с организиране на партита, прекарване на празнично и весело време с много хора. И да, както често се случва, вие ще сте в центъра на купона. Козирогът също ще работи в посока на изчистване на трудните хора от обкръжението ви, така че искам да предупредя приятелите ви да внимават как се държат, за да не се окаже, че случайно са пропуснали най-добрите партита тази година… Изобщо – очаква се да постигнете лекота и удовлетвореност в общуването си.

Скорпион

Като гледам хороскопа ви, мили Скорпиони, установявам, че ще станете извънредно социални в следващия месец (че и повече) и това ще ви хареса! :)

На първо място ще ви повлияе Юпитер, който във вторник ще влезе в знака на Овен и ще стои на тази позиция до средата на май следващата година. Това са пет месеца, в които планетата на късмета ще действа във вашия дом на служба и грижа. Ще отдадете немалко усилия в грижа за околните и принос за обществото, в което живеете. Близките ви ще открият, че сте много ресурсни и ще се убедят за пореден път колко много може да се разчита на вас. Възможно е с талантите, които имате, да допринесете за развитието на вашата среда като цяло. Това е силен момент на личностно развитие – когато успяваш да се погрижиш не само за себе си, но и да промениш реалността, в която живееш. Разбира се, длъжна съм да ви предупредя да ползвате енергията си разумно и да не позволявате тя да се разпилява само в полза на другите. За щастие Юпитер ще насочва вниманието ви и към грижата за самите вас и вашето собствено физическо и ментално добруване. Но само от вас и от никой друг зависи как ще балансирате двете влияния. Целта е да успеете да дадете на другите, колкото искате, но да не останете с по-малко за себе си накрая. Вярвам, че ще се справите с тази задача.

В четвъртък влизаме в сезона на Козирога, а в петък ще имаме много силно новолуние в същия знак. В следващия месец ще бъдете особено комуникативни, ще ви вървят социалните контакти и ще се радвате на празничния сезон. Не забравяйте да се забавлявате и да блестите, където и да отидете. Заслужавате го, след цялата ви немного лесна година. Позволете на оптимизма да стане ваш спътник и се наслаждавайте на дните си, Скорпиони!

Стрелец

Прожекторите са към вас, Стрелци, it’s show time!

Във вторник вашият покровител Юпитер ще се премести в знака на Овен и ще стои там до средата на май следващата година. За вас това ще са пет месеца, в които да заблестите ярко на всяка сцена, която си пожелаете в пряк и преносен смисъл. Към вас ще бъде насочено много внимание, а вие ще имате какво да покажете. И най-хубавото е, че докато се презентирате пред света в целия си блясък, ще се забавлявате. Каквито и таланти и планове да имате – това е много благоприятен период да ги изкарате на бял свят и да спечелите фенове и привърженици. Юпитер е планетата, която управлява оптимизма, мащабното мислене, поемането на рискове и печеленето с лекота. Все неща, които са ви познати като светоусещане, нали? Важното тук е да не разпилявате енергията си, а да действате по план какво точно искате да постигнете. Дръжте курса на мечтите си, без да се разсейвате от блясъка на славата. Целенасоченост, труд и автентичното ви умение да се целите надалеч и нависоко са съставките на вашата рецепта за успех от сега до средата на май (после ще видим).

За доброто планиране на вашата световна доминация (или каквито там амбиции имате) ще помогне знака на Козирога. В четвъртък ще влезем в неговия сезон, а в петък ще имаме мощно новолуние пак в неговия знак. Това за вас ще бъде едномесечен период, в който да погледнете практично на живота, да подредите финансите, да систематизирате стъпките си напред и да добиете увереност, че сте на прав път. В общи линии, докато другите се веселят около елхата, вие, с усмивка на уста, ще изчислявате пътя към успеха си. Пълен напред, планетите са с вас, Стрелци!

Козирог

Освен с чудесната новина, че тази седмица влизаме в сезона рождените ви дни, имам да ви зарадвам и с влиянието на Юпитер, Козирози.

Започвам по хронологичен ред. Във вторник Юпитер ще влезе в знака на Овен и ще стои там до средата на месец май следващата година. За вас това ще се отрази по начин, който е много близък на душевността ви. Ще бъдете загрижени и полезни както за дома си, така и за средата, в която живеете. Много от вас ще дадат своя принос за близките и обществото, особено в локален план. Вие сте изключително ресурсен знак, когато става дума за грижа, както и за подобряване на условията на живот. Не мога да кажа с точност какво ще направите, но съм сигурна, че в следващите пет месеца много Козирози ще впрегнат сили, за да направят живота на околните по-добър и резултатите ще бъдат впечатляващи. Надявам се, че ще получите адекватно признание и оценка на труда си, макар и да знам, че не това ви движи. Имайте предвид обаче, че някои неща изискват време, за да бъдат оценени и не се впечатлявайте, ако не получите веднага благодарност. Най-важното е, че сте направили нещо съзидателно, което е и в основата на вашата мотивация.

Идва ред и на празничните новини! В четвъртък влизаме в сезона на знака ви, а в петък, като бонус, ще имаме и мощно новолуние в Козирог. За вас следващият месец освен в партита, ще премине и в естествено привличане на добри възможности. Слънцето е благосклонно към вас и ако имате някакви планове, които искате да реализирате, ще ви бъдат дадени добри шансове. Околните ще се радват на присъствието ви и лесно ще печелите привърженици. Наслаждавайте се на този период на слава и смело се възползвайте от възможностите, които ви предоставя, Козирози!

Водолей

„Мисли глобално, действай локално“ ще е вашето мото в следващите месеци, Водолеи. Нека обясня…

Във вторник Юпитер се мести в знака на Овен и планира да остане там до средата на месец май. Това за вас са пет месеца, в които късметът ви ще работи най-вече на по-малък радиус около вас. Не че трябва да се лишавате от пътувания на далечни разстояния, разбира се. Просто това, което ще ви е ценно, ще го намирате до вас. Юпитер покровителства късмета и оптимизма. В този контекст, ако имате някакви копнежи или планове, ресурсите за тяхното сбъдване, ще са по-близо, отколкото си представяте. За тези от вас, които търсят любовта – отворете си очите за това кого срещате в ежедневието си. Може би един от тези хора, които сте свикнали да приемате за даденост, е именно вашия човек. В този период имате и много добри аспекти за създаване на приятелства и връзки, които ще ви помагат да се развивате. Изобщо – добре са нещата, просто повече ще вършеете на ваша територия, отколкото ще завладявате далечни земи.

В четвъртък влизаме в знака на Козирога и в петък ще имаме мощно новолуние пак в този знак. За вас предстои месец на почивка и презареждане. Няма да ви се ходи по големи и бляскави партита, ще предпочитате по-скоро уюта на неформалните събирания, където да се чувствате комфортно да разпуснете. Възползвайте се от това състояние на духа и тялото, за да съберете енергия и позитивни мисли за предстоящата година. И без това всички знаем, че затишието е само временно :)

Риби

Пари и партита, Риби! Какво повече може да искате от един хороскоп в края на декември?

Започвам с парите… Във вторник Юпитер ще излезе от вашия знак и ще влезе в знака на Овен. До средата на месец май 2023г. планетата на късмета ще бъде в дома ви на приходи и ежедневни дейности. Тоест – ако добре си опичате работата в ежедневието, ще имате късмет с паричните постъпления. Юпитер е планета, която покровителства оптимизма, мащабното мислене, смелите действия и умението да хващаш птичето на щастието веднага, щом кацне на рамото ти. На ваше място бих отделила достатъчно време, в което фокусирано да обмисля за какво мечтая в професионален план, как да пристъпя към действия и как да спечеля пари от цялото нещо. Ако наистина се хванете на работа, Юпитер ще направи всичко възможно да усетите възвръщаемост на усилията си. Имате и много добри аспекти за популяризиране – да се чуе надалеч какво правите, хората да оценят талантите ви и да ви подкрепят. Изобщо – мечтайте на едро и покажете на всички какво можете, сега ви се е паднало, Риби!

В четвъртък ще влезем в знака на Козирога, а в петък ще имаме мощно новолуние в същия знак. И точно тук идват партитата за вас! Така или иначе сме в месецът на купони и събирания. Късметлии са тези като вас, които наистина ще имат енергия да обиколят навсякъде и да се забавляват. Празничният дух ще ви обземе и доста хора ще имат възможността да се докоснат до очарованието на вашата компания. Внимавайте обаче на колко хора обещавате присъствието си и как избирате къде да отидете… Нека само най-заслужилите се зарадват на компанията и бляскавата ви харизма на партито си! 

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Можете да я гледате на живо на 28.12 в благотворителния й стендъп за Любчо.

Последно променена в Понеделник, 26 Декември 2022 18:05

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам