logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 31.10 - 06.11.22

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и за вас ще е много добре, ако за малко смирите нрава си на солов играч, Овни. Знам, че искате всяка работа да се свърши бързо и качествено и доста често вярвате, че само вие сте в състояние да изпълните това. Вие пък знаете обаче, че повече работа се върши от повече хора… Е, Луната ще ви даде възможност да намерите правилните съмишленици, да разпределите задачите си с тях и да се насладите на по-добри резултати. От вас се иска само малко да обърнете перспективата и да помислите за ползите от работата в екип, както и за развиване на уменията си да делегирате.

В събота Уран и Венера ще се срещнат във вашия дом на парите и ви съветвам да бъдете внимателни към поривите си за харчене. Уран ще ви подтиква към действия, Венера ще ви тласка към лукс и изобилие и току виж сте осъществили някоя спонтанна, но скъпа покупка…. Ако много ви се иска да си купите нещо, просто направете списък със желаните притежания. В списъка, без риск за портмонето си, може да си наредите всичко, което искате. Прегледайте го отново след 2-3 дни и тогава преценете, за какво и колко пари ще похарчите.

Телец

Във вторник за вас на преден план излиза професионалното ви развитие, Телци. Луната ще бъде във своята четвърт във Водолей и това ще влияе особено силно на зоната на кариерната ви реализация. Сега е моментът да обмислите теми, свързани с това какъв прогрес искате да постигнете в кариерата си и кой е най-добрият начин за това. На някои от вас може би не им се занимава с тази тема, а други пък си мислят, че всичко вече им е пределно ясно. Е… Луната ще ви помогне да видите някои обстоятелства или възможности, които до момента сте пропускали и да си създадете по-добра визия по въпроса. Успех!

В събота вашата повелителка Венера, която е в Скорпион и дома ви на партньорствата, ще почувства смущения от срещата си с Уран в този ден. Възможно е това да се отрази по някакъв начин на тези, които са във връзки. Единият възможен ефект е партньорът ви да изрази някакво недоволство и да имате конфликти. Много е важно да успеете да защитите границите си в такава ситуация. Но също е важно да запазите спокойствие дотолкова, че да успеете да мислите за своите интереси, както и за интересите на връзката ви. Влиянието Уран-Венера ще премине до 2-3 дни и бихте могли след това, на свежа глава, да поразсъждавате отново над въпроса.

Близнаци

Хубав ден ще е вторник, Близнаци, но за вас ще е малко предизвикателен… Луната ще е в своята четвърт във Водолей тогава и под нейно влияние вашето изразяване ще стане доста спонтанно. Не е сигурно, че чак такава спонтанност ще работи добре за вас и дали не е по-добре всъщност да премисляте, преди да кажете нещо. Просто денят носи рискове от една страна вие да не сте разчели правилно обстановката и да кажете нещо, за което да се извинявате после или пък просто да не получите достатъчно разбиране от околните. Така или иначе – бройте до 10, преди да говорите в този ден, за да избегнете оплитане на ситуацията.

В събота Венера, която е по-скоро умиротворителка, ще бъде конфронтирана от Уран, който пък е по-скоро конфликтна планета. Срещата им ще бъде във вашия дом на слагане на край и лекуване и цялото събитие най-вероятно ще ви повлияе по темата с искането и даването на прошка. Може би в този ден ще осъзнаете, че е по-добре да простите на някого, отколкото да продължавате да измъчвате себе си с лоши чувства. А може би ще получите някакво друго прозрение по темата за грешките в отношенията и как да преминавате през тях, което ще ви помогне в бъдеще да бъдете по-спокойни и уверени.

Рак

Във вторник Луната ще е в своята четвърт във Водолей и за вас това се очертава като много интересен ден за флиртове и еротични игри. Необвързаните може да засекат някой интересен потенциален партньор на секси радара си (повтарям – на секси радара, не на любовния). За обвързаните денят може да бъде запомнящ се, ако не изпускате възможността да измислите интересна изненада за любимия човек. А може да го мотивирате той да ви изненада по някакъв начин и да ви стане още по-забавно. Освен това, във вторник за много от вас може да стане ясно (ако поискат да разберат), дали са твърде зависими от партньора си по един или друг начин. Не пренебрегвайте тази сигнали – важно е.

В събота Венера и Уран влизат в опозиция, която се случва веднъж годишно. Венера е в дома ви на любовта и съответно, смущенията, които Уран ще ви докара, ще бъдат в тази материя. Не бързайте да преживявате тежко, ако възникнат проблеми. Съсредоточете се над комуникацията си с партньора и споделянето помежду ви какво се случва. Не приемайте крайно нещата, но и не ги подценявайте. Накратко казано – опитайте се да не се отдавате напълно на емоционалността си, а да погледнете по-спокойно голямата картина.

Лъв

Предстои седмица, в която да помислите за себе си и да защитите своите интереси, Лъвове.

Във вторник Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и това ще фокусира вниманието ви върху сериозните ви връзки. Вашият знак е доста лоялен и постоянен, когато се обвърже. Понякога, провокирани от щедростта си, неусетно давате повече, отколкото е комфортно за вас и свиквате да живеете с този дискомфорт. За представителите на знака, за които е валидно това, което прочетохте до тук, вторник ще е подходящ ден да получат прозрение по въпроса. Възможно е да вземете някакви решения за промени. Вероятно ще е по-добре, ако действате решително, но дипломатично и с разбиране към другата страна.

В събота Венера и Уран ще се срещнат в противоречив ъгъл. Планетата на любовта е във вашия дом на семейството, а Уран е в дома ви на кариерата. Между тези два аспекта на живота ви може да има някакъв конфликт. Позитивното е, че този ден може да изкара на светло хората, които не ви мислят най-доброто, така да се каже. Това, макар и да е неприятно разкритие, всъщност е много полезно. Няма нужда от драматични изяснявания и промени. Важното е само да направите изводите си и да сложите хората на мястото в живота ви, което заслужават.

Дева

Във вторник Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и това ще повлияе на вашия дом на здравословните навици. Влиянието няма да бъде в посока просто да се мотивирате и да започнете да обръщате повече внимание на фигурата и тонуса си. Може би ще поставите основата на нова, по-умерена, но по-последователна рутина. Грижата за тялото е маратон, а не спринт и вашият мъдър знак много добре го осъзнава. Вероятно тази седмица ще погледнете по-спокойно и зряло на темата и ще сложите начало на по-устойчива промяна на навиците си.

В събота Венера и Уран правят среща в противоречив ъгъл, която се случва веднъж годишно. За вас конфликтът между планетата на любовта и сериозния Уран ще бъде в зоната ви на нови начинания и приключения. И тъй като говорим за Венера, влиянието ще бъде свързано с някакви приключения в любовта. Необвързаните сред вас може да забележат нов и много интересен човек на хоризонта си и да поемат риск да влязат във флирт. Обвързаните може да ползвате влиянието, за да си организирате романтичен и секси кратък уикенд с партньора, на който да пробвате нови за вас неща (имам предвид – от романтична разходка с хранене на диви гъски до секси игри с разтопен восък – вие си изберете какво да бъде).

Везни

Във вторник имате възможност да работите за промени във връзката си, ако имате желание да направите такива, Везни. В този ден Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и за вас ще е възможно да промените курса на партньорството си, без да създавате конфликт. Или поне – не голям. Четвъртините на Луната са балансиращи, което е идеална възможност за вашия знак да прояви качествата си на добър комуникатор и да постигне желания резултат. Също – помислете какво ви доставя най-голяма радост във връзката ви и работете в посока нещата да се случват така, че да получавате повече от тези преживявания.

В събота ще имате леко противоречива ситуация. От една страна – ще бъдете магнит за пари, защото изобилната Венера е във вашия сектор на финансите. От друга – Уран ще има конфликтна среща с Венера и ще ви носи по-скоро измамното чувство, че ще имате много късмет. Моя съвет е точно в този ден да не се хвърляте импулсивно в нови начинания, които изглеждат доходоносни. В крайна сметка, ако възможността е сериозна – ще можете да помислите над нея два-три дни, докато се разсее влиянието на Уран. Ако толкова ви се иска да си пробвате късмета – пуснете едно ТОТО, колко му е.

Скорпион

Във вторник Луната ще е в своята четвърт и влиянието ѝ над вас ще се изрази в това, че домът ви много ще ви дърпа към него. И не само, че ще искате да прекарате повече време вкъщи, а и ще ви се ще да направите някаква промяна към по-добро. Щом имате желание – развихрете фантазията си и добавете нови неща вкъщи, или пък разместете старите. Важното е да пуснете душата си да се вихри и да се изразява.

В събота може да действате особено драматично и не е сигурно, че това поведение ще е напълно във ваша полза. Венера и Уран ще се срещнат за първи и последен път тази година и срещата им ще е по-скоро конфликтна. Планетата на любовта е точно във вашия знак, а Уран, който по принцип си е провокатор, е в дома ви на партньорствата. Може да стигате до крайности в партньорските си връзки, а подобно поведение обикновено води до проблеми. И като казвам „крайности“, имам предвид от всякакъв тип. Някои от вас може да покажат твърде много страст и любов там, където още не са установени отношения и да стреснат другия човек. Други може да се ядосат и да започнат да поставят условия. Имайте предвид, че Венера и Уран ви влияят и се опитвайте да премисляте действията си, колкото и да ви се струва, че емоциите ви са абсолютно автентични.

Стрелец

Седмицата ще премине под знака на „разчистване“ и преподреждане, за да се чувствате по-добре, Стрелци.

Във вторник Луната ще бъде в своята четвърт във Водолей и това ще ви подтикне да направите преоценка на социалния си кръг и колко близо трябва да са до вас различните хора в него. Четвъртините на Луната са балансиращи, така че не говорим за някакви крайни проявления на блокиране в мрежите, късане на отношения и пр. Става дума, че ще си дадете сметка кой по какъв начин ви кара да се чувствате, кой заслужава близостта ви и с кого какво взаимодействие имате. Това е полезно и може да разчисти пространството около вас, така че да дишате по-свободно.

В събота Венера и Уран ще имат противоречива среща, която се случва веднъж годишно. Планетата на любовта е във вашия дом на интроспекция и лекуване, а конфликтния Уран – в зоната ви на ежедневни дейности и работа. От този транзит можете да се възползвате, като преосмислите как сте подредили ежедневието си и дали тази рутина е най-добрата за вас. Дали енергията ви се разпределя целесъобразно, дали може да бъде по-добре, давате ли си достатъчно време, за да се възстановите за нови ден и др. под. теми за разсъждение, ще са много подходящи за събота.

Козирог

Във вторник Луната ще бъде във своята четвърт във Водолей и това за вас ще осветли темата за финансовата стабилност. Четвъртините на Луната са балансиращи, така че говорим за дългосрочни финансови цели и разумни решения. За тези от вас, които имат задължения, денят е добър да разгледате плана си за погасяване. Може би ще откриете по-добри възможности или пък ще ви дойде идея за оптимизиране. При всички положения трябва да впрегнете уменията си, за да постигнете устойчив план, нещата няма да се разкрият от само себе си.

В събота Венера и Уран ще осъществят противоречива среща, която се случва веднъж годишно. Планетата на любовта и леко конфликтния Уран ще ви повлияят силно в зоната на романтичните и платоничните връзки, като ще се опитат да смесят двете понятия. Много от представителите на знака ви, ще насочат романтичния си интерес към платоничен приятел и това може да ги доведе до разклащане на стабилността. Няма да ви съветвам как да постъпите, защото това само вие си знаете. Ще ви кажа само, че за два-три дни влиянието на Венера и Уран ще отмине и тогава ще можете да видите нещата по-ясно.

Водолей

Във вторник Луната ще бъде в своята четвърт във вашия знак, Водолеи. Нейната балансираща сила ще ви накара да мислите по въпроса как бихте могли и да работите максимално ефективно, и да си почивате достатъчно качествено. Знам, че го искате живота и той ви иска вас и че имате много енергия да го живеете. Това обаче не е много лесно, защото денонощието е само 24 часа, а и вие сте хора от плът и кръв (простете, че го казвам публично). Е, Луната ще ви помогне да видите нова перспектива върху това как разпределяте времето и енергията си.

В събота Венера и Уран ще имат противоречива среща, каквато се случва само веднъж годишно. За вашия знак противоречието ще се изрази в това, че работата и семейството ви ще бъдат по някакъв начин противопоставени. Може би някой от близките ви не е доволен от това колко време отделяте на работата си или пък сте пропуснали да забележите, че пренебрегвате определени аспекти от семейния си живот. Не ставайте дефанзивни и не приемайте крайно това, което ви се казва. Уран придава една лека драматичност в този ден, но ако успеете да я пропуснете, може би ще излезе нещо ценно за вас в цялата ситуация и ще продължите напред по добър за вас начин.

Риби

Във вторник Луната ще е в своята четвърт във Водолей и в този ден тя може да освети за вас човек от обкръжението ви, който не е изцяло това, за което се представя. Може би имате близък, който изисква повече от вас, отколкото отношенията ви предполагат. Или пък някой, който твърде много ви ласкае, но всъщност има някаква цел, която иска да постигне чрез вас. А може просто да говорим за „енергиен вампир“. Ако се чувствате изтощени след срещата си с някого – помислете, дали си заслужава всъщност да се срещате. Полезно е от време на време да оглеждаме с обективен поглед хората от обкръжението си, с които уж сме свикнали.

В събота Уран и Венера ще имат конфликтна среща, чиито резултат може да не ви е много приятен, но ще е полезен. Отново е свързано с разкрития за хората около вас и как си взаимодействате с тях, този път във финансов аспект. Може би имате човек, който уж много ви помага, но всъщност го прави, за да удовлетвори личните си интереси. Не знам това доколко е лошо, знам само, че е по-добре да сте наясно.

Разбира се, не позволявайте да станете параноични от този хороскоп, Риби! Просто седмицата е добра за разчистване на въздуха около вас…

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Надя можете да гледате на живо в шоуто й на 08.11 в НДК. Иначе цяла седмица ще ви се усмихва (и ще ви се кара също така) от телевизионния екран в "Пресечна точка" по Нова. Изобщо където и да погледнете тази седмица - Надя. Четете си внимателно хороскопа, че накрая ще вземе и да ви изпитва на него. 

 

Последно променена в Понеделник, 07 Ноември 2022 09:24

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам