logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 17.10 - 23.10.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Венера е на власт тази седмица, Овни! И за вас планетата на любовта носи точно това, което най-добре умее – любовни вълнения. Във вторник между Марс и Венера ще има благоприятен транзит, който ще ви накара да се замислите над въпроса, дали пък да не дадете по-голям шанс на флирт, в който участвате. Може би това, което ви се случва не е просто случайна среща, поръсена с привличане? Каквото и да правите – стойте в полето на енергията на Венера – съблазън, забавления, игра…

Не се хвърляйте в агресивната енергия на Марс, защото тази седмица имаме лек капан, който е заложен за четвъртък. Тогава Плутон ще направи противоречива среща с Венера и ще обърка всички ни. Възможно е действията и реакциите ви да са погрешно разбрани и да се въвлечете в излишни неприятности. Бъдете по-кротки в четвъртък и петък и всичко ще бъде наред.

В неделя и Венера, и Слънцето ще влязат в знака на Скорпион, съответно до 16 и 22 ноември. В този период ще бъдете по-горещи от екватора, скъпи Овни! Ще бъдете съблазнителни, игриви, креативни, търсещи… Направо завиждам на хората, които ще имат гадже Овен през ноември! Обвързаните – знаете какво да правите – ползвайте тази енергия, за да създадете незабравими спомени с половинката и да внесете забавление в семейното ложе.

Необвързаните да не крият аурата си на съблазнители и да избират внимателно кой ще заслужи да бъде обект на техните страсти в този период.

Телец

Вашата повелителка Венера ще бъде повелителка и на хороскопите тази седмица, Телци! Започваме с това, че във вторник планетата на любовта ще направи благоприятен транзит с Марс и това за вас ще донесе възможност да установите съгласие с партньора си по някои основни въпроси. Времето е подходящо за обсъждане на съвместни планове – от съжителство, през бюджет до създаване на деца. Просто имате много добър времеви прозорец за работа върху стожерите на вашето партньорство.

Бъдете внимателни в четвъртък, когато Плутон ще се срещне под неблагоприятен ъгъл с Венера и ще обърка комуникацията на всички знаци. Възможно е действията и реакциите ви да бъдат разбирани погрешно и да си навлечете излишни неприятности. По-кротко го давайте в четвъртък и петък и всичко ще бъде наред.

В неделя и Венера, и Слънцето ще влязат в знака на Скорпион, ще стоят там съответно до 16 и 22 ноември и това ще бъде много благотворен период за вас в две посоки. Едната е, че ще бъдете приключенски и еротично настроени и в един прекрасен момент спалнята ви ще се превърне в оазис на прекрасни преживявания. Тези, които ще имат партньор Телец през ноември, са късметлии, защото им предстои да създадат незабравими спомени.

Другото влияние е, че ще имате успех в начинанията, които започвате на партньорски начала и периодът е много добър за стартиране на такива. Разбира се – избирайте партньорите си внимателно.

Близнаци

Венера ще царува в хороскопите тази седмица и ще работи много добре за вас, Близнаци!

На първо място – във вторник се среща по благоприятен начин с Марс и това ще ви се отрази позитивно в две направления. Едното е, че ще бъдете креативни в еротичен план и ще се забавлявате доста (в случай, че не се улисате в работа и не изпуснете момента, разбира се). А второто е, че имате всички възможности, ако презентирате своя идея или пък направите публично изявление, да бъде много добре разбрано и да постигнете желания резултат. Значи накратко – във вторник и сряда – действайте!

Бъдете внимателни в четвъртък, когато Плутон ще се срещне под неблагоприятен ъгъл с Венера и ще обърка комуникацията на всички знаци. Възможно е действията и реакциите ви да бъдат разбирани погрешно и да си навлечете излишни неприятности. По-кротко го давайте в четвъртък и петък и всичко ще бъде наред.

В неделя и Венера, и Слънцето ще влязат в знака на Скорпион, ще стоят там съответно до 16 и 22 ноември и това за вас е период, в който да обърнете внимание на своя начин на живот, от гледна точка на навиците, които са здравословни за вас. Сега е моментът да се постараете да подобрите своите сън и хранене и да поработите над механизмите си за справяне със стрес.

Рак

Скъпи Раци, цяла седмица Венера ще властва над хороскопите и това е чудесно за вас!

Във вторник Марс ще направи благоприятна среща с планетата на любовта и вие ще се почувствате достатъчно спокойни, за да покажете уязвимост. Всички говорят за чувствителността, която носите под черупката си, но някак все забравят всъщност колко важна за вас е черупката и колко усилено се пазите. Вторник е подходящ ден да опитате да споделите каквото ви вълнува с избраника на сърцето си да получите разбиране. За необвързаните сред вас – може би има някой около вас, който е готов да ви даде повече, отколкото предполагате. А може и просто да се обърнете към терапевта си, ако имате нужда от споделяне, но не мислите, че има на кого да се разкриете.

Бъдете внимателни в четвъртък, когато Плутон ще се срещне под неблагоприятен ъгъл с Венера и ще обърка комуникацията на всички знаци. Възможно е действията и реакциите ви да бъдат разбирани погрешно и да си навлечете излишни неприятности. По-кротко го давайте в четвъртък и петък и всичко ще бъде наред.

В неделя и Венера, и Слънцето ще влязат в знака на Скорпион, ще стоят там съответно до 16 и 22 ноември и за вас това е супер подходящ период да разкриете талантите си, да следвате страстта си и да заявявате позициите си без страх как ще бъдете приети. Покажете какво можете и какво искате, Раци! За всеки се намира подходяща публика, която да го оцени.

Лъв

Седмицата е особено благоприятна за необвързаните сред вас, Лъвове! Това се дължи на факта, че в следващите дни Венера ще царува над хороскопите. Разбира се… и обвързаните могат да почерпят от енергията на планетата на изобилието и любовта.

Във вторник Венера и Марс ще направят благоприятен транзит и това ще е много добра възможност за тези Лъвове, които търсят партньор. Огледайте се добре около себе си, може би този, когото търсите, вече е в живота ви и чака да го забележите. Ключът е в това да отворите сърцето си първо пред самите вас и да си кажете честно какво искате, какво давате и какъв е вашият стремеж в любовен план. А после е добре да си отворите очите и ушите, за да разберете по-добре какво се случва около вас и кой стои и чака кротко, за да бъде забелязан.

Бъдете внимателни в четвъртък, когато Плутон ще се срещне под неблагоприятен ъгъл с Венера и ще обърка комуникацията на всички знаци. Възможно е действията и реакциите ви да бъдат разбирани погрешно и да си навлечете излишни неприятности. По-кротко го давайте в четвъртък и петък и всичко ще бъде наред.

В неделя и Венера, и Слънцето ще влязат в знака на Скорпион, ще стоят там съответно до 16 и 22 ноември и това за вас ще донесе възможност да се съсредоточите върху базовите си ценности. Да поработите над основата си, така да се каже. Ако имате нужда да „намерите себе си“ – това е подходящото време. И когато удовлетворите търсенето си, ще можете да продължите още по-уверено по своя път.

Дева

Венера ще управлява тази седмица и това за вас ще донесе много положителни влияния, Деви! Първо, във вторник планетата на любовта ще направи благоприятен транзит с Марс и това ще е вашият златен момент да заздравите връзката си с избраника на сърцето си. Вторник и сряда са подходящи за разговори за съвместни планове, както и за споделяне на съкровени мисли и желания. Тези неща винаги сближават, ако са в правилния момент и има взаимност. За необвързаните срещата между Марс и Венера носи възможност неочаквано да погледнете с други очи някой, с когото имате платонична връзка към този момент.

Бъдете внимателни в четвъртък, когато Плутон ще има неблагоприятна среща с Венера и това ще обърка всички ни. Възможно е думите и действията ви да бъдат възприемани погрешно и това до доведе до конфликти. Не правете резки движения в този ден и вероятно всичко ще бъде наред.

В неделя пък и Венера, и Слънцето влизат в знака на Скорпион и ще стоят там съответно до 16 и 22 ноември. Това ще ви даде възможност да бъдете център на внимание и да разкриете пред повече хора талантите и уменията си, както и да покажете какво сте свършили до тук. Не бягайте от публичността, когато тя ви се предлага (даже бих ви посъветвала да я търсите). Ако комуникирате през истинската си същност – ще получите удовлетворението да бъдете разбрани и оценени.

Везни

Вашата управителка Венера е в центъра на събитията тази седмица и това е повече от чудесно за вас, Везни! Започваме с вторник, когато планетата на любовта ще направи много благоприятна среща с Марс и това ще се отрази добре на вашата зона на комуникация и себеизразяване. Ако искате да се покажете някъде или пред някого – да бъдете разбрани и оценени – сега е моментът. Също, ако имате някакъв неизяснен въпрос между вас и човек, на когото държите – може да подходите към разрешаване на ситуацията сега. Само, че не се бавете, защото в четвъртък Плутон ще се намеси, ще образува неблагоприятен ъгъл с любимата ни Венера и ще внесе много неразбирателство между всички зодиакални знаци. В четвъртък и петък е възможно действията и реакциите ни да бъдат тълкувани погрешно и това да доведе до объркани ситуации. По-добре е в този ден да го караме по-кротко, за да си спестим главоболия.

В неделя и Венера, и Слънцето излизат от вашия знак и влизат в знака на Скорпион, където ще седят съответно до 16 и 22 ноември. Това за вас е период, в който да се фокусирате над финансите. Първо (извинявайте, че ви го казвам), ще трябва да огледате навиците си по отношение на харченето и да затегнете дисциплината, където е нужно. След като сте оправили бюджета си, поне на хартия, може да погледнете към начини за увеличаване на дохода. Помнете, че за вашия знак шансовете за печалба винаги са по-големи, ако работите в колаборация с други хора.

Скорпион

Венера ще управлява тази седмица и това хич не е лошо, Скорпиони!

Първо, във вторник, планетата на любовта и изобилието ще направи благоприятна среща с Марс, което ще ви освети с аурата на съблазнителя. Всъщност вие по принцип си я носите, така че нека да се изразя по-точно – ще засили светлината до неоново на тази аура. Обвързани или необвързани – направете всичко възможно, за да консумирате енергията на съблазънта, която усещате в себе си. Най-малкото – ще натрупате приятни спомени, а в по-добрия случай – ще установите по-силна връзка с партньора си.

Бъдете внимателни само в четвъртък, когато Плутон ще направи неблагоприятна среща с Венера и действията и реакциите ви могат да бъдат изтълкувани погрешно. По-малко резки движения и главата ви има шанс да остане мирна.

В неделя и Венера, и Слънцето ще влязат в знака на Скорпион и ще стоят там съответно до 16 и 22 ноември. Това е периодът от годината, в който да сложите себе си – своите желания и чувства, на първо място. Сега може да разцъфтите и не само да давате на живота, но и да искате от него. Не се страхувайте да поставите ново и смело начало на нещо, за което копнеете. И не се колебайте да се заявите пред света такива, каквито сте. Защото вие сте безценни, Скорпиони и заслужавате най-доброто!

Стрелец

Всичко е Венера тази седмица, Стрелци! Но нека да видим какво означава това за вас… Първо, във вторник повелителката на любовта ще направи благоприятна среща с Марс. Това ще има силно влияние върху вашите домове на партньорства и технологии. Значи – за необвързаните това е много подходящ момент да отворят приложенията за запознанства и да си потърсят късмета (макар всички да знаем – че вие сте късмета). Имате добри аспекти за намиране на човек и чрез общи приятели. За обвързаните денят е добър да поговорите с партньора си за неща, които искрено вълнуват и двама ви, за да заздравите връзката си. Може да обсъдите и плановете си за бъдещето.

Внимавайте само в четвъртък, когато Плутон ще срещне Венера и ще помрачи малко добрите ѝ влияния. В този ден е възможно да действате или реагирате по начин, който няма да се възприеме много добре от околните и да си създадете излишни проблеми.

За щастие нещата се успокояват в неделя, когато и Венера (до 16.11), и Слънцето (до 22.11) влизат в знака на Скорпион. Това за вас ще са силни влияния за интроспекция, съсредоточаване върху вътрешния свят и по-добро разбиране на самите себе си. Ако използвате периода добре и се свържете със съкровените си мисли и емоции, това ще ви помогне да разберете по-добре и ситуациите, които се случват извън вътрешния ви свят и съответно – да си изградите стратегия за действие.

Козирог

Тази седмица Венера е царицата на събитията, Козирози. Още във вторник, когато планетата на изобилието ще направи благоприятен транзит с Марс, ще усетите нейното позитивно влияние върху своя дом на кариерата. Седмицата е подходяща за всичко друго, но не и да скромничите или да се подценявате. Оглеждайте се добре, защото шансовете за развитие могат да дойдат на практика отвсякъде. Бъдете внимателни само в четвъртък, когато Венера ще се срещне с Плутон и това малко ще обърка всички ни, затова премисляйте с каква енергия подхождате към предизвикателствата. Просто е възможно да изпращате смесени сигнали на околните, без дори да го осъзнавате и това да попречи на постигането на целите ви.

В неделя Венера ще влезе в знака на Скорпион до 16 ноември, а Слънцето – до 22-ри. Това ще ви облекчи от цялото това напрежение, което напоследък чувствахте по отношение на работата си. Ще ви олекне и ще спрете да усещате невидимото дишане във врата, което ви нашепваше „Действай, действай, действай!“. В периода на Скорпиона ще можете да разпуснете сред приятели и други социални събития. За обвързаните Козирози предстоят чудесни споделени моменти с половинката. А за необвързаните… Ами всичко ще е възможно, стига да не си стоите вкъщи и да си подбирате компаниите така, че да има шанс да срещнете нов човек.

Водолей

Венера ще властва над положението тази седмица, Водолеи! За вас това ще донесе много нова енергия за креативност и положителни развития в работата ви. Нека ви обясня по-подробно. Първо, във вторник, Венера ще има много благоприятна среща с Марс, което ще е първото астрологично събитие, което ще отприщи вашата творческа енергия. Ако я насочите към промяна или обновяване на имиджа си – във всеки един смисъл на думата, ще имате успех. Също – ако се промотирате без излишна скромност, вероятността да бъдете забелязани и да реализирате амбициите си впоследствие също не е малка.

Важно е да ви предупредя да бъдете внимателни в четвъртък, защото тогава Плутон ще срещне Венера в немного благоприятен ъгъл и е възможно действията ви да бъдат погрешно разбрани от околните. Просто не правете резки движения в този ден и всичко ще бъде наред.

В неделя Венера ще влезе в знака на Скорпион до 16 ноември, а Слънцето – до 22-ри. В този период имате зелена светлина от планетите да реализирате плановете си, свързани с кариерно развитие. Това е един от най-благоприятните периоди, да вървите напред в професионален план на пълна скорост. Сега е моментът да дадете максимума от себе си и да вземете, каквото смятате, че заслужавате. Успех, Водолеи!

Риби

Венера управлява седмицата и на вас това ще ви хареса, Риби!

Нека започна с това, че във вторник планетата на изобилието прави много благоприятна среща с Марс и на вас това ще ви повлияе по няколко начина. Ще бъдете особено съблазнителни във всеки един смисъл на думата. Ако искате да привлечете любов, пари, нови запознанства или каквото и да е – ще успеете, стига да си го поставите за цел. При това – обектът на привличане ще бъде щастлив от възможността…

Можете да ползвате влиянието и за по-задълбочено общуване с половинката ви и да си поговорите за нещата, които истински вълнуват и двамата. Това ще ви даде по-добра перспектива за връзката ви и ще ви отвори нови хоризонти.

В неделя и Венера, и Слънцето ще влязат в знака на Скорпион и ще бъдат там съответно до 16 и 22 ноември. През този период ще имате възможност да се фокусирате върху завършване на бизнес начинания, които сте започнали и като цяло над проектите, свързани с работата ви. Много от разсейващите ви мисли ще се махнат от главата ви и това ще ви даде възможност да бъдете максимално ефективни. Периодът е подходящ и за пътувания. 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

Последно променена в Понеделник, 24 Октомври 2022 08:30

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам