logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 03.10 - 09.10.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Най-накрая излязохме от ретроградния Меркурий, Овни! Отваряйте шампанското, защото пред вас посоките сега са само две – напред и нагоре!

Първо, в събота Плутон ще спре да се върти ретроградно и ще се обърне на правилната страна във вашия кариерен дом. Това ще ви даде много силен тласък по отношение на всичките ви професионални инициативи. Отърсете се малко от усещането, че нещата се случват бавно или се объркват… Както казах – Меркурий вече няма да ви прави номера, а със съдействието на Плутон положението ще зависи само от вашите собствени усилия. Ако сте захванали начинания, които са добри за вас – в следващия месец трябва да видите резултатите от тях. Значи – премислете добре и когато се убедите, че сте избрали правилния път – тръгвайте по него с бясната скорост, а която само Овен е способен!

Нещо повече – в неделя ще имаме пълнолуние именно във вашия знак. В седмиците след това ще можете да оберете плодовете от усилията, които сте положили през последните шест месеца. Много е важно да не бягате от светлината на прожекторите. Напротив – насочете цялото внимание към себе си и покажете на всички какво сте изработили и какво още искате да постигнете. Заслужавате за труда ви да се разбере навсякъде. Успех!

Телец

Тази седмица е време да започнете да мислите мащабно, Телци! Меркурий вече не е ретрограден и спокойно може да се отървете от тревогите за злободневни неща и щекотливи проблеми. Пред вас на дневен ред излизат истински важните за живота ви въпроси и стратегическото мислене.

Основен виновник за това ще е Плутон, който в събота ще спре да се върти ретроградно и ще поеме в правилна посока във вашия дом на експанзията. Плутон ще ви даде енергия да придвижите напред основни за развитието ви теми. Дали става дума за професионалния ви път или за решения в личния живот не знам… това зависи от вас. Знам само, че в първия месец след събота имате много благоприятни аспекти за решаване на сериозни въпроси.

Пълнолунието в Овен, което ще се случи в неделя, също благоприятства за добри развития във важните за вас житейски посоки. Пълнолунието ни дава възможност да оберем плодовете на това, което сме посяли в последните шест месеца. Това означава, че ако сте предприели важни крачки в периода половин година назад, сега или ще видите резултата от тях или поне ще ви стане ясно, доколко посоката ви е правилна. Така че – отърсете се от дребни грижи и погледнете уверено напред!

Близнаци

Доста ще се оживите и ще раздвижите живота си, скъпи Близнаци! Първо и много важно – вашият управител Меркурий вече не е ретрограден (Ура!). Второ и трето – Плутон също ще спре да е ретрограден, а в неделя ще имам пълнолуние в Овен. Но нека да обясня по-детайлно.

В събота Плутон ще се завърти в правилна посока във вашия дом на интимни връзки. За вас започва период, в който можете да си подредите нещата в личен план (така да се каже). Ако имате някакви въпроси за обсъждане с избраника на сърцето си – до месец след събота имате добри аспекти да го направите. Разбира се, не забравяйте първо на себе си да изясните позицията си по тези въпроси. Защото Плутон ще помага, но няма да решава ситуациите с магическа пръчка. Имате добри аспекти и за по-фриволни забавления с половинката… Така, че – действайте и по този въпрос.

В неделя пълнолунието в Овен ще захрани с енергия вашия дом на дейности с приятели и инициативи за увличане на съмишленици. В това отношение не мисля да ви давам съвети, защото вие сте на ниво Мастър. Само ще кажа – имате зелена светлина за отборна работа – не губете време!

Рак

Раци, хороскопът ви за тази седмица е направо брилянтен! Готови ли сте?

Първо – излязохме от ретроградния Меркурий и най-накрая комуникацията ви с околните ще спре да среща тези необясними, но сериозни затруднения, които изпитвахте.

Второ – в събота Плутон ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на връзките. Ако сте оцелели от изморителното вмешателство, което тази малка, но съществена планета ви оказваше – отдъхнете си. Сега, особено в първия месец след събота, ще можете да подобрите комуникацията си с партньора и да сложите на място нещата, които ви притесняваха. За необвързаните вещая късмет в запознанствата :)

Трето – в неделя ще имаме пълнолуние в Овен и това трябва да ви донесе сериозни успехи в кариерното ви поле. В следващите две седмици (но и в месеците след това) се очаква пред вас да изскачат нови и интересни възможности за работа. Делата, които сте започнали преди шест месеца, трябва да дадат своя резултат сега. Но не се задоволявайте само с обирането на плодовете от труда си – надграждайте.

Какво да кажа повече? Ще ви потръгнат комуникацията, любовта и работата. Успех!

Лъв

Идват добри дни и знам, че сте готови да ги посрещнете, Лъвове!

Започвам с чудесната новина, че Меркурий вече не е ретрограден и ще спре да ви се пречка на финансовите планове. Разбира се, не казвам да започнете да харчите през пръсти… Просто сега ще срещате по-малко затруднения да планирате и печелите.

В събота пък Плутон ще спре да се върти ретроградно и ще тръгне в правилната посока във вашия дом на планиране, структура и служба. Тоест – ако искате да сложите в ред някакъв аспект от живота си – ежедневие, здравословен режим, начин на работа или нещо подобно – в първия месец след събота ще имате много благоприятни влияния за това.

В неделя ще имаме пълнолуние в Овен. Това пълнолуние действа във вашия дом на пътувания, приключения и нови инициативи. Ако в последните шест месеца сте имали някакви смели идеи за осъществяване или ви се е въртяло нещо в главата, което искате да постигнете, но засега не сте предприели стъпки – сега започва чудесен период за осъществяване на идеи. Разбира се, не забравяйте да си пресметнете рисковете. Като цяло обаче имате зелена светлина за смели действия. Успех!

Дева

Чудесен хороскоп имате тази седмица, Деви! На първо място – щастливата новина, че вече не сме в ретрограден Меркурий. Отново може да вървите по пътя си без постоянно да срещате дребни и изнервящи спънки. А на второ и трето място… Как да ви кажа? Голяма страст ви се пише!

Започваме от събота, когато Плутон ще спре да се върти ретроградно и ще поеме в правилната посока във вашия дом на силните емоции и страстните преживявания. След уморително няколкомесечно ретроградно въртене на тази планета, сега ще се почувствате сякаш някаква невидима тежест е паднала от вас и вие вече можете да бъдете напълно себе си. Ще усещате емоциите и желанията си в тяхната пълнота и, което е най-хубаво – няма да се свените да ги удовлетворявате. Само мога да завиждам на партньора ви…

В неделя пък ще имаме пълнолуние в Овен, което ще повлияе много силно на енергията ви за съблазняване. Съблазняването има много аспекти, не се ограничава само в сексуален смисъл. Ще имате силата да привлечете в живота си точно това, което искате. Това ми се струва доста голям подарък от Вселената, така че – ползвайте го!

Везни

Тази седмица хороскопът ви се върти около връзките и тяхното благоприятно подреждане, Везни. На първо място обаче трябва да отбележа връзката ви със себе си. Меркурий вече не е ретрограден, но до 10 октомври ще бъде във вашия дом на себеосъзнаването и интроспекцията. Тоест – малко ще се интересувате от практичната страна на живота и повече ще гледате в себе си и вътрешния си свят. Възможно е вашата по-тъмна страна да се покаже и ще трябва да се справяте с това.

След това в събота Плутон ще обърне ретроградния си ход и ще се завърти в правилна посока във вашата зона на дома и всичко, свързано с него. Ако в последните месеци сте чувствали, че нещо все не е както трябва в това поле – сега имате възможност да си подредите нещата, както вие искате. Това включва както съвсем материални аспекти като подреждане на дома, така и нематериалните аспекти като отношенията с близките ви. Малко по малко нещата трябва вече да си дойдат на мястото.

В неделя имаме пълнолуние в Овен, което ще освети вашия дом на сериозните обвързвания. Това пълнолуние ще ви донесе резултат от инвестицията, която сте направили във връзката си за последната половин година. Ако сте дали добро – ще получите добро. А ако не получавате добро – значи не го търсите на правилното място.

Скорпион

Започвате да огрявате света и хората с присъствието си, Скорпиони!

Меркурий вече не е ретрограден и желанието ви да общувате с другите, както и да работите в екип, се завръща. Пречките, които ретроградния период ви поставяше вече отиват назад и вие можете да отприщите комуникацията си и да я използвате в името на целите, които сте си поставили.

Този ефект още повече ще се подсили от Плутон, който в събота ще спре да е ретрограден във вашия дом на себеизразяването. В последните месеци ви беше трудно да заявявате себе си, както и може би понякога оставахте неразбрани и недооценени. Е, сега Плутон спира да ви играе тези номера. Ще можете да покажете на света (или поне на хората около вас) резултатите от вашата работа, както и да изразите чувствата си и да се надявате на разбиране. Казвам „да се надявате“, защото вече ще зависи от вас как изпращате посланията си. Ако го правите добре – ще срещнете разбиране. Ако не срещате такова – променете посланието.

В неделя ще имаме пълнолуние в Овен и то ще освети вашия дом на служба и организация. Всеки аспект на живота ви, който включва някакъв вид устойчиво полагане на усилия, може да бъде благоприятно повлиян и вие да срещате желанието резултати от старанието си.

Стрелец

Добри новини, Стрелци! Меркурий вече не е ретрограден и вие ще можете да си поемете дъх в професионален план. Сега е времето да погледнете напред и стратегически да определите посока, в която да се развивате.

В събота Плутон, което е във вашия дом на финансите и сигурността. Тоест – ако сте имали някакви затрудняващи моменти в последните пет месеца по отношение на парите и тяхното изкарване, сега би трябвало да спрат. Имате благоприятни аспекти да реализирате плановете си свързани с печелене на пари, както и да подредите по-разумно бюджета си. Не е лошо да обърнете внимание на въпроса как разполагате с парите си от гледна точка на дългосрочната перспектива. Плутон ще покровителства разумни действия по отношение на финансовото подсигуряване на старините ви или друга стабилна финансова инвестиция.

В неделя имаме пълнолуние в Овен, което за вас трябва да отбележи пик в романтичен план. Пълнолунието ще освети не само романтиката, но и страстта в живота ви. За много от вас предстои да се отърсят от ограниченията, които сами си налагат и да преживеят нещо, за което отдавна копнеят. Между другото – в следващите месеци и най-вече – в двете седмици непосредствено след пълнолунието, ще бъдете особено магнетични и привлекателни. Затова – длъжна съм да кажа – опичайте си акъла кого избирате.

Козирог

Ако сте си купили самолетни билети или планирате да го направите – изобщо не се учудвам, Козирози. Току що излязохме от ретроградния период на Меркурий и той вече работи по въпроса да искате да пътувате и да преживявате нови неща.  Няма причина да се ограничавате от тези желания.

В събота Плутон, който от пет месеца се върти ретроградно във вашия знак, ще изправи посоката си. Ретроградността на Меркурий ви донесе съмнения в себе си, вътрешни противоречия и други не особено лесни за преработване емоции, свързани със себевъзприемането. Сега би следвало тези смущения да се изчистят и да можете да постигнете целите, към които се стремите без мъчителното включване на недоверието в собствените способности. Можете да се отърсите вече от тази невидима тежест и да продължите напред към мечтите си.

В неделя имаме пълнолуние в Овен и за вас то ще освети зоната на дома и хората, свързани с него. Значи в следващата половин година (като най-силно е влиянието в първите две седмици) ще имате благоприятни аспекти за заздравяване на връзките си с най-близките хора, както и за подобрения на дома. В този период качествено прекараното време вкъщи най-много ще ви зарежда с енергия и ще ви носи удовлетворение.

Водолей

Скъпи Водолеи, за начало имам да ви кажа нещо, което не е точно лоша новина, но не е и прекрасно… Но спокойно – после ще стане по-добре.

Ретроградният Меркурий свърши, но до 10 октомври ще продължи да е в Дева и вашия дом на съкровени преживявания, с което ще затруднява общуването ви с околните. Не би следвало да е голяма драма, ако не се стремите точно в този период към по-отворена комуникация. За вас би било добре да обърнете внимание на себе си, да наблюдавате света наоколо и да премисляте видяното и осъзнатото.

По-добрите развития идват в събота, когато Плутон ще спре да е ретрограден във вашия дом на подсъзнателното. Това ще ви освободи от усещането, че се въртите в омагьосания кръг на самосаботажа. Ако последните месеци сте имали проблеми с вредни навици, съмнения в себе си или вярвания, които ви дърпат назад – сега би следвало това да се уталожи.

В неделя ще имаме пълнолуние в Овен и това за вас ще отвори възможности за нови и интересни познанства. Възможно е в следващите месеци (като най-силно е влиянието в първите две седмици) да срещнете съмишленици, вдъхновители или дори – сродна душа. Хубаво е, че това ще се съчетае с отшумяването на проблемите с комуникацията, които Меркурий ви донесе. Така ще можете да вземете максимума от тези контакти.

Риби

Чудесни развития има пред вас, Риби!

Меркурий вече не е ретрограден и вие най-сетне ще излезете от уютното скривалище, което си бяхте създали в последния месец. Защото, нека да сме честни – колкото и да обичате уединението, не по-малко обичате и да общувате с хора.

За това ще ви помогне и завъртането на Плутон в правилна посока. От края на април, тази малка, но важна планета, е ретроградна във вашия дом на общностите. През този период е възможно да сте търсили повече усамотение, да сте изпитвали противоречия по отношение на приятелствата си и контактите с хора от по-широкото ви обкръжение. Сега нещата ще си дойдат на мястото. Когото искате – ще привлечете отново, а на който мястото му не е около вас… Ами да си го търси.

В неделя пък имаме пълнолуние в Овен, което за вас ще е със знака на изобилието. Ако се целите към финансови успехи – в следващите месеци се очаква да монетизирате добре труда си от последната половин година. Ако пък желанията ви са свързани с друг вид изобилие – отново имате много благоприятни аспекти. Пълнолунието е жътва на това, което сте засяли от април насам. Надявам се да е било много и сега да сте доволни! 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки.

И малък послепис.

Знам, че хороскопът е за забава и не очаквате на финала му призив за дарение за фондация, която осигурява дом на жертви за домашно насилие, но в момента положението там е много тежко и всяка помощ е добре дошла. Така че ако хороскопите на Надя ви харесват, моля, подкрепете и каузата й. Ако нямате възможност за финансова подкрепа, поне със споделяне. Благодарим ви и двете!

Screenshot 2022 09 26 131935

Ето и целия текст:
Мили хора, искам да ви кажа някои неща, които считам за много важни.
1. От сряда насам са събрани около 35 000 лева за Фондация ПУЛС / PULSE Foundation
Вие сте ги събрали. Това са страшно много пари за дарения на добра воля, без професионална медийна кампания, в условията на инфлация и предстояща зима.
Нещо повече - бройката на дарилите хора е около 400 човека.
Всеки един от тези хора е показал, че го е грижа, че иска да поправи несправедливостта, която вижда и е отделил от залъка си (не е патетично, ако е вярно).
Хората от центъра на ПУЛС са истински много благодарни за подкрепата. Но понеже аз фактически не съм част от тях, а част от тези като вас, които помагат, ще си позволя да го кажа в прав текст:
Едни хора, които просто искат да си свършат работата и буквално спасяват човешки животи в едно от най-трудните полета на обществото ни, е срамно да се налага да се чувстват благодарни. Бих разбрала, ако са гневни, примерно. И дори леко унизени… Затова защото им се налага да молят, за да могат да работят и да помагат.
Аз има защо да съм ви благодарна - много хора видяхте през мен молбата на ПУЛС и дарихте - покланям ви се ниско за това.
Жал ми е да го кажа, но трябва… Парите като жест са много… Но като количество са крайно недостатъчни за издръжката на центъра. Не е нормално и не трябва да се издържа чрез дарения… Просто в момента ножът е през кокала, явно.
И
2. Хора, главата ми избухна от това как за няколко дни се обединихме едва ли не от нищото и показахме такава съпричастност.
В петък, когато разбрах за ситуацията на центъра, почти се разболях… Много неща ми минаха и минават през главата оттогава.
Но един извод изкристализира много ясно - ако пожелаем, наистина можем да си оправим държавата. Наистина можем.
Мислех си… Вероятно повечето хора всъщност не искат да живеят зле. Просто са някак притиснати и гледат да оцелеят… Нямат ресурс да надигнат глава, да кажат “Така не може!”, да направят допълнителна крачка и да дадат повече на обществото, за да получат повече.
Но това може да се промени, ако видят, че не са сами, че има още хора, които искат добро.
Твърде дълга ми е тази мисъл и няма да ви занимавам повече.
Просто ще кажа, че ако един човек надигне глас за добра кауза, ще го чуят и други хора. И че всеки от нас има силата да привлече подкрепа за добрите неща, към които се стреми.
Значи, ако повече говорим за доброто, ако вярваме в него, ако не сме безучастни и ако изискваме от тези, на които сме позволили да управляват бъдещето ни, да бъдат адекватни за длъжностите си - можем да си оправим държавата.
Просто трябва да го повярваме и да го поискаме.
Още веднъж ви благодаря и ви моля, ако можете да помогнете с публичност за каузата, извън моя скромен обхват - направете го ?
Това е банкова сметка за дарения.
Получател / Титуляр: Фондация П.У.Л.С.
IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF
Последно променена в Понеделник, 10 Октомври 2022 17:47

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам