logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 13.06 - 19.06.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Меркурий влиза в знака, който управлява – Близнаци, както и във вашия дом на комуникацията. Аз по-силна комбинация от това за успехи в сферата на комуникацията не мога да си представя, Овни. Дори да искате, няма да можете да прикриете пламъка, който ще гори във вас. Просто ще очаровате и заразявате с ентусиазъм всички наоколо. Побързайте и до 5 юли се впуснете в осъществяване на всичките си идеи и проекти, които включват отправяне на послания, общуване, дискусии, презентации и пр. Не се колебайте да изразявате ясно точно към какво се стремите и да приобщавате към това тези, които ви слушат.

Във вторник ще имаме пълнолуние в Стрелец. Даже не само пълнолуние, а Супер Луна в този и без това наелектризиращ знак. За вас влиянието ще е наистина мощно, защото ще е в дома ви на пътешествия, експанзия и развитие. В този ден планирайте за следващите шест месеца. И планирайте нашироко – Супер Луна в Стрелец е това, не е шега работа. Имате възможност да покорите света, стига да го поискате. Копитцата ви парят, бейби!

Внимавайте в събота и в следващите три-четири дни. Тогава Сатурн ще има конфликтна среща с Венера и за вас тези дни ще са по-скоро напрегнати. Опитайте се да не влизате в спорове в този период, защото има вероятност да ви изглеждат по-тежки, отколкото всъщност са и да влошите нещата повече от необходимото. Ако имате стари противоречия с някого – не се опитвайте да ги изглаждате точно тогава, шансовете са много малки. Иначе не се предвиждат сериозни трусове, просто избягвайте подобни ситуации.

Телец

Хей, хей! Чувате ли шума на парите? Защото аз ги виждам да шумят в хороскопа ви. В понеделник Меркурий влиза в знака, който управлява – Близнаци и вашият дом на финансите. Много силна комбинация за печелене на пари от креативни проекти или пък по нетрадиционни за вас начини. Ако освободите фантазията си и си позволите да мислите по-нестандартно, до 5 юли Меркурий ще удря по едно рамо в монетизирането на начинанията ви. Не се чудете, а почвайте да мислите!

За да е щастието пълно, освен пари, ви се пише и секс. И то – за следващите шест месеца. Във вторник ще имаме не просто пълнолуние в Стрелец, а Супер Луна в Стрелец. Тази мощна енергия на огнения знак и пълнолунието ще се влее не къде да е, а във вашата зона на интимност и еротика. За обвързаните предстоят хубави дни на преоткриване с партньора и пробване на нови неща. Необвързаните ще имат енергия и късмет за любовни предизвикателства. Страстите ви ще се разгарят най-много от пътувания или нови усещания.

В събота Венера и Сатурн ще влязат в малко напрегнати отношения и около 3-4 дни ще влияят на работата и по-специално в частта с колеги и конкуренти. Пишат ви се битки за надмощие и не е ясно от къде ще ви дойде. Добре е да бъдете внимателни кой какви действия предприема, спрямо вас, защото може да се наложи да се борите за позициите си. Имайте предвид обаче, че напрежението от планетите може да ви накара да вземете нещата твърде присърце и да видите проблем, където го няма. Впрегнете цялата си мъдрост на Телец, за да преминете успешно през този кратък, но натоварен период.

Близнаци

Като че ли целият свят ще иска да чуе какво ще му кажете, Близнаци! Още в понеделник Меркурий влиза във вашия знак – там, където си му е мястото и където се чувства най-добре. До 5 юли ще имате успех с всяка форма на комуникация, която захванете. От личните ви разговори (необвързаните да не се чудят, а да пишат на обекта на интереса си), през деловите ви ангажименти (сега е моментът за презентация пред шефове или нови клиенти), та до послания с по-широк и обществен обхват.

Във вторник няма да има обикновено пълнолуние, а Супер Луна в Стрелец! Вълнуващо е, защото ще влее мощна енергия в различни сфери на живота на всички знаци. За вас влиянието ще бъде в зоната на връзките и ще е доста огнено и благотворно. За обвързаните предстоят няколко месеца на качествено прекарано време с партньора, запалване на нови искри и разгаряне на обичайния огън. Що се касае необвързаните… Ами как да го кажа по-ясно… Много ще ви връзва! Това е. Сресвайте перчема и се пускайте в живота!

В събота Венера ще има малко напрегната среща със Сатурн и това може да ви изправи пред известни предизвикателства. Много е важно да се стремите да правите разлика между реалността тук и сега и вашите желания и мечти. Сатурн може да донесе проблеми в тези ситуации, в които вие се движите, според желания или (не дай Боже) илюзии, а не според случващото се на практика. Стъпете здраво на земята, преди планетите да са ви върнали болезнено там.

Рак

И на вас ви се полага малко почивка, Раци! Последните седмици бяха доста забързани за вас и макар и това да дава усещане за пълноценен живот е и доста уморително. В понеделник, когато Меркурий влиза в Близнаци, ще се сложи начало на кратък период на почивка – до 5 юли. Поне това е, към което планетите ще ви насочват и което ще искате вие. И не става дума толкова за взимане на отпуск и физическа почивка (макар, че и това ще е супер), колкото за творческо затишие и просто отпускане на педала. За малко спрете да се опитвате постоянно да създавате, както и да бъдете навсякъде и да грабите с пълни шепи от социалния живот. Погледнете към себе си и се посъзерцавайте малко. Това ще ви даде усещането, че знаете точно кои сте и какво искате от живота.

Във вторник ще имаме не просто пълнолуние, а Супер Луна в Стрелец. За вас това е мощен прилив на енергия в уелнес зоната и грижата за здравето и фигурата ви. В този ден си поставете вашите здравословни цели за шестте месеца напред. Ако искате да откажете цигарите, да тръгнете редовно на спорт или да въведете балансиран начин на хранене – ползвайте влиянието на тази Луна.

В събота Венера и Сатурн се срещат в леко напрегната конфигурация. Това за вас ще е много интензивно емоционален ден по отношение на интимност и връзки. Възможно е да сте принудени да направите справка с реалността за любовните си отношения. Стискам ви палци реалността да се съчетава с вашите желания и всичко да мине леко!

Лъв

Лъвове, време е да повдигнете глава от работните си задължения и да влезете в една от любимите си роли – да блестите под прожекторите на живота. В понеделник планетата на комуникацията Меркурий влиза в Близнаци и във вашия дом на колаборациите и съвместната работа. Което означава, че от където минете, ще намирате желаещи да работят с вас и да са успешни рамо до рамо с Лъв. За да засилите ефекта на Меркурий, ползвайте технологиите – пускайте посланията си онлайн, това ще допринесе за популярността ви.

Във вторник ще има пълнолуние в Стрелец. И то няма да бъде просто пълнолуние, а Супер Луна в Стрелец. Това мощно огнено влияние ще се съсредоточи върху любовта и интимните ви връзки. Тази тема ще ви излезе на преден план през следващите 6 месеца. Което не е за вас – ще си отиде (надявам се – възможно най-безболезнено), а което е ваше – ще дойде и ще остане. Възможно е да вземете решение за нова стъпка в настоящата ви връзка, ако имате такава. При всички положения – много ще ви се обича и ще търсите взаимност. По всяка вероятност щедростта, с която изсипвате чувствата си ще ви се възвърне.

В събота Венера и Сатурн се срещат и в тази среща ще има известно напрежение. За вашия знак напрежението ще бъде по отношение на работата. И не толкова самата работа, колкото хората, свързани с нея. Може би не всеки е това, за което се представя и не всеки е на ваша страна. Бъдете внимателни (без да стигате до параноя) и не влизайте в конфликти, но имайте едно наум за тези, които не ви оставят с добро усещане.

Дева

Кариерният локомотив се задвижва с пълна пара, Везни! Меркурий влиза в Близнаци и във вашата кариерна зона. Това е супер силна комбинация и ще даде много енергия на амбициите ви в работата. До 5 юли натиснете педала на газта и се насочете към изпълнение на плановете си за развитие. Дори и да не са точно планове, а нещо, което сте си мислели, че искате – сега е моментът да го поискате наистина. Дали ще говорите с шефа си за повишение или пък ще привличате нови клиенти (а може и да стартирате работа в различна от досегашната си сфера) – Меркурий ще ви помага в начинанията.

Във вторник ще усетите мощното влияние на Супер Луна в Стрелец върху вашия домашен живот. Може би звучи малко скучно, но вие знаете, че е важно. Домът е мястото, където почват и завършват дните ни и е нашето най-важно пространство. В следващите шест месеца е възможно да разместите пространството си във всеки смисъл на думата – от мебелите и тапетите до хората, с които живеете. Постигането на задоволство у дома е в основата на удовлетворяващия живот, така че – действайте.

В събота Сатурн и Венера с срещат малко напрегнато и това ще ви хвърли в ситуации, в които да се опитвате да угодите на другите. Не съм много сигурна, че ще ви е възможно. Обаче виждам, че едва ли ще ви е полезно. Отстоявайте себе си и собствения си комфорт, ако не вярвате, че срещу себе си имат откровен и лоялен човек. Венера и Сатурн искат само едно от вас – да правите връзка с реалността и истинските си чувства и емоции.

Везни

Ето нещо, което ще ви хареса да чуете, Везни – отпуснете фантазията си на свобода! От понеделник до 5 юли Меркурий ще е в Близнаци и за вас най-добре ще работи да сте креативни, любопитни, да искате нови неща и да не се спирате пред дребните житейски проблеми. Имате възможност за успехи както в професионалния, така и в личния ви живот. Трябва само да бъдете себе си, ама наистина себе си – 100% дръзки мечти. И, разбира се – дипломация. По този начин ще успеете да завихрите околните с вашата центробежна сила и да ги направите съпричастни към идеите си.

Във вторник ще има не просто пълнолуние в Стрелец, а Супер Луна в Стрелец. Влиянието на Луната върху вас ще бъде особено интензивно и ще продължи около шест месеца след пълнолунието. Ще бъдете силно магнетични и обаятелни. Направо ще ви завиждат… Но повече ще ви обичат, разбира се. Периодът е подходящ не само за романтични авантюри (което веднага си помислихте), но и за осъществяване на полезни делови контакти. Ще ви се отрази добре, ако не спирате да си повтаряте какви са целите ви. Това ще ви е полезно, за да не губите нишката на това, към което се стремите, докато се радвате на вниманието на околните. 

В събота Сатурн и Венера ще осъществят малко напрегнат транзит и ще ви напомнят, че вие сте отговорни да поставяте граници на поведението на другите, спрямо вас. Възможни са конфликти в деня, или три-четири дни след това. Колкото и неприятно да ви е, да влизате в конфликти, най-вероятно ще е за добро. Така че – поемете си дълбоко дъх и действайте.

Скорпион

В понеделник Меркурий влиза в естествения си хабитат – знака Близнаци и до 5 юли ще оказва силно влияние на вашия дом на съблазънта във всичките ѝ проявления. Значи вашата привлекателна, леко мистериозна и небрежно хищническа натура ще се изявява на всички полета на живота, постигайте целите, които си е поставила. Щях да ви кажа, че при такова добро влияние не трябва да губите време, а трябва веднага да действате, но се сетих, че сте Скорпиони. А това означава, че най-вероятно ВЕЧЕ действате. Дали се борите за нечие сърце и легло или пък за повишение, или обществено признание – няма значение – във вихъра си сте и шансовете за успех са много силни.

Във вторник ще имаме пълнолуние в Стрелец. И то не просто пълнолуние, а Супер Луна в Стрелец, която ще окаже много мощно въздействие във вашия дом на пари, ценности и просперитет. В този ден напишете целите си на лист. Може да нахвърляте и някакъв план за постигането им. В следващите шест месеца си сверявайте часовника с написаното и действайте по плана. Ще имате какво да пожънете, ако не сте били лениви в сеитбата.

В събота Венера и Сатурн се срещат в леко конфликтна комбинация. И въпреки, че комбинацията не е благоприятна, вие ще извадите късмет и ще успеете да вземете полезното от нея. Времето е подходящо да потърсите баланс във връзката си и да изчистите противоречия с партньора или ваши вътрешни такива. Деликатно ще пропусна да кажа, че „баланс на връзките“, понякога значи и да прекратите партньорство, ако не е добро за вас. При всички положения – ако действате разумно и не си заравяте главата в пясъка, има шансове да се погрижите за самите себе си.

Стрелец

Ау, колко любов и берекет, Стрелци! В понеделник Меркурий влиза в Близнаци и до 5 юли ще запали във вас искрата на любовта и флиртовете. За обвързаните от вас периодът ще е свързан с прекарване на време с партньора, романтични изненади и заздравяване на партньорството. За необвързаните предстои много интересен калейдоскоп от възможности за вълнуващи отношения. Избирайте добре накъде да насочите вниманието си, за да вземете максимума от доброто влияние на Меркурий. Най-важното за вас сега е да съчетаете успешно любимите си две неща – свободата с интимността.

А във вторник направо се отваря галактически портал за вас. Ще имаме пълнолуние във вашия знак и то не обикновено пълнолуние, а Супер Луна в Стрелец! Това дава старт на период, в който вие да заблестите с личните си качества и постижения и да получите високата оценка за тях, която заслужавате. В следващите две седмици работете усилено по планиране и подготовка на това, което искате да постигнете в предстоящите шест месеца. Забравете всяка скромност, давайте пълен напред към това, което искате да се случи.

В събота Венера и Сатурн се срещат в малко напрегнат транзит и за три-четири дни ще ви бъде много сериозно напомняно, че колкото и енергия да имате, колкото и добре да мултитасквате, все пак нищо не заменя добрата подготовка. Повече пот в учението, по-малко кръв в боя, Стрелци. Сложете в плановете си реалистично време за подготовка и не подминавайте детайлите по работата си с лека ръка.

Козирог

Тази седмица ще станете дори по-силни, осъзнати и успешни, Козирози!

Започваме с влиянието на Меркурий, който в понеделник ще влезе в знака, в който се чувства най-добре – Близнаци. Ще седи там до 5 юли и през това време ще ви помогне да подредите живота си по начина, по който наистина искате. Систематичният ви подход към целите ще ви помогне ясно да видите пътя, по който трябва да вървите, както и какви ресурси са ви нужни за това. Вие умеете да сте дисциплинирани в името а дългосрочния успех, така че сега няма да се затрудните драматично. Единственото, което наистина се иска от вас обаче е, да откриете собствените си желания, а не какво трябва и какво би било по-добре. Колкото и да сте отговорни – заслужавате собствената си реализация.

Във вторник ще имаме не просто пълнолуние, а Супер Луна в Стрелец. Това влияние ще ви помогне страшно много, да изчистите негативния си емоционален багаж и да се балансирате. Каквото и да си говорим – колкото и да се работливи и целенасочени, ако вътре във вас има неизчистени проблеми, няма как да вървите напред. Затова е хубаво, че ще имате възможност да обедините чувства и мисли, така че да ви служат. А и лекуването на раните е винаги полезно.

В събота Венера среща Сатурн и това ще създаде известно напрежение. Ще имате усещането, че искате едно, правите друго, а околните искат трето от вас. Просто се постарайте да запазите спокойствие и преценете къде наистина искате да вложите енергията си – вкъщи или на работа. И в двата случая – Сатурн благоприятства дългосрочното планиране и структурните промени – имайте го предвид.

Водолей

Отпуснете се малко, Водолеи… В понеделник Меркурий влиза в Близнаци до 5 юли и ви дава зелена светлина да се освободите и да му отпуснете края. Разбира се – не говорим за някакъв вид самозабравяне или да го ударите през просото… Говорим за това да взимате от живота просто, заради радостта от това. Да обичате заради самата любов и да правите каквото правите, заради радостта от процеса. Обвързаните от вас ще преоткрият любовта в двойката си. За някои Водолеи е възможно дори да заговорите за б-е-б-е. Изобщо – любовта и радостта се отприщват във вас, а вашият знак е един от тези, които най-добре знаят как да изживяват тези две емоции.

Във вторник ще имаме не просто пълнолуние, а Супер Луна в Стрелец. Много силно събитие, което ще окаже интензивно влияние върху социалния ви живот. Не е новина, че ще бъдете желан гост по партита, разбира се. Интересното тук е, че през сбирки с хора, купони и др.под., вие ще успявате да се свързвате с другите и да създавате нови приятелства. Бъдете внимателни и правете разлика между ситуационно приятелство – такова, в което ви е добре да излизате заедно, но не може да разчитате на човека и отношения, в които може да се зароди лоялност. Казвам ви го, защото ми се иска да се предпазите от това някой да се възползва от широко скроената ви душа.

В събота Венера и Сатурн се срещат и може да ви донесе малко домашни конфликти, скандали и неразбории. Не се подвеждайте и не влизайте в спорове, които само се задълбочават и до нищо смислено не водят. Изчакайте да мине и сряда и подходете внимателно към разрешаването на проблема.

Риби

В последните седмици бяхте много флиртаджийски и любовно настроени, но сега това ще остане малко на заден план, отстъпвайки място на желанието ви да сте си вкъщи, както и на професионалните ви цели.

Започвам с понеделник, когато Меркурий ще влезе в своето естествено местообитание – Близнаци. Именно това ще ви донесе вълната на домошарство, която ще ви държи до 5 юли. Естествено, говорейки за Риби, никой не казва, че просто ще седите у вас три седмици. Разбира се, че не. Вие ще използвате времето на усамотение, за да рефлектирате върху себе си и да израснете духовно. И, естествено – да декорирате и размествате дома си така, че да постигнете усещане за уют отговарящо на настоящото ви емоционално състояние.

Във вторник пълнолунието в Стрелец, което всъщност е Супер Луна, ще обърне вниманието ви към професионалното ви развитие. Не само, че ще работите по-усилено, а и ще имате по-добър успех в работата. И нещо повече – пред вас ще застане въпросът дали да не смените местоработата и/или попрището си. Определено дайте шанс на тези мисли, защото ако се окаже, че искате това – следващите две седмици трябва да планирате максимално много за промяната, за да може тя да се осъществи в шестте месеца до края на годината. Не забравяйте да потърсите помощ от съмишленик и да сте благодарни за тази подкрепа.

В събота Сатурн се среща в леко конфликтна комбинация с Венера във вашия дом на познати, приятели, братя и сестри. Това, което най-много ще ви се иска в събота и три-четири дни след това, е да помагате на тези хора. Обаче ще е по-разумно да се въздържате от съвети и да ги оставите сами да си решават. Защото от съветване под влияние на Сатурн и Венера може накрая да се окаже, че за нещо сте виновни волно или неволно. Затова – стойте си мирни и си прехапвайте езика по малко. 

*******

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. Тази седмица можете да я видите на живо в Бургас (четвъртък) и във Варна (петък). 

 

Последно променена в Понеделник, 13 Юни 2022 13:44

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам