logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 04.04 - 10.04.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица ще има приятели, любов и пари… Какво по-хубаво, Овни?

Започваме с приятелите и работата в екип. В понеделник вашият управител Марс се обединява със Сатурн в дома ви на общуване с групи от хора. Ще ви върви, ако започнете общи проекти. Или пък ако искате да изгладите някакви противоречия с колегите и приятелите си – понеделник е вашият ден. Разбира се – внимавайте при „изглаждането“, да няма жертви. Марс доста силно ще играе и се налага да положите старание да сте спокойни, ако нещата не вървят в посоката, в която вие искате. Обаче това усилие ще си заслужава, защото ако постигнете добри резултати, Сатурн ще ги направи устойчиви.

Любовта пристига във вторник, когато Венера влиза в Риби и ще стои там до 2 май. И не само, че планетата на любовта ще е в един от най-романтичните знаци, а и ще бъде във вашата зона на мечтите. Слагате розовите очила и политате в любовните облаци, това е. Ще имате пориви за сериозно обвързване и за прекарване на повече време с партньора. Като цяло всичко е чудесно, само имайте предвид, че наистина сте под много идеалистично влияние и ще сте склонни да виждате всичко в по-красиви цветове. Няма лошо, просто сверявайте с реалността по малко.

В неделя Меркурий ще влезе в Телец и ще активира много силно вашата зона на парите. До 29 април ще се чува шумът на пачките. От вас се иска само да се ориентирате от къде шуми, как да стигнете до там и как да ги привлечете и задържите. С две думи – ослушвайте се!

Телец

Динамична седмица ви предстои, Телци! Не обичате много да препускате, но следващите дни ще ви забързат. Хубавото е, че ще имате добри влияния да управлявате темпото си, според вашите предпочитания.

В понеделник Марс и Сатурн се срещат във вашия дом на професионалното развитие. Това е моментът, в който да заложите по-бързи обороти в работата си. По всичко изглежда, че ще се справите отлично и ще бъдете много ефективни. Освен това – ако имате някакви проекти, в които се конкурирате с някого – срещата на Марс и Сатурн определено работи във ваша полза. За да постигнете максимални резултати, ще трябва да съчетаете активността на Марс със спокойното планиране на Сатурн. Не мисля, че ще е проблем за вас. Просто не позволявайте друг да диктува с каква скорост да работите и всичко ще бъде наред.

Във вторник Венера се присъединява към Юпитер и Нептун в знака на Риби и ще остане там до 2 май. Нейното влияние ще работи за вас в посока среща с любовта, както и взаимодействие с приятели. Направо бих посъветвала необвързаните да организират възможно най-много излизания с приятели през този период. Така хем ще се забавлявате, хем може да срещнете специалния човек.

За тези, които вече имат специален човек, отново препоръчвам излизания с приятели. Просто се забавлявайте заедно с половинката си. Споделените моменти с близки хора не само ще ви заредят с добро настроение, но и има голям шанс да ви вдъхновят за нови и интересни начинания.

В неделя повелителят на комуникацията Меркурий влиза във вашия знак. Ще ви гостува до 29 април и през това време мозъкът ви ще работи на пълни обороти. Няма да има и помен от пролетна умора. Съзнанието ви ще лети напред и нагоре, чертаейки планове за просперитет. Изберете кой полет на ума да хванете и се залавяйте за работа върху мечтите си!

Близнаци

Шарен ви е малко хороскопът за тази седмица… Точно като за Близнаци.

Започвам без заобикалки с ден понеделник, за който много ясно трябва да имате предвид един въпрос – Предпочитате да сте прави или предпочитате да сте щастливи? Така стоят нещата, защото в този ден Марс среща Сатурн във вашия дом на честността и откритостта. И има някои рискове, заради Марс, да сте прекалено честни и открити и някой да се засегне. Обръщайте внимание на прозренията си за хора и ситуации, но не бързайте да им ги споделяте…

Във вторник Венера влиза в Риби и във вашата зона на бъдещите планове. Не какви да е планове, а любовни, разбира се. Все пак говорим за Венера… До 2 май имате много добри аспекти за намиране на любов или за преминаване на следващо ниво във връзката си. Какво да ви кажа – пускайте го този Близнашки чар и тръгвайте напред. Възможно е съдбовни срещи за личния ви живот да се случат покрай професионалните ви занимания. Внимавайте с това, тези ситуации са деликатни. Като цяло обаче късметът ще е на ваша страна. От вас зависи добре да отиграете положенията.

В неделя Меркурий влиза в Телец и вашия дом на себерефлексия, преживяване и размисъл. Имайте предвид, че до 29 април ще чувствате нужда от време за себе си и ще трябва да си осигурите пространство за самовглъбяване. Това ще ви донесе както облекчение, защото най-вероятно ще намерите решение на определени въпроси, които ви „въртят“, така и известно спокойствие. Мисля, че не звучи толкова лошо и си заслужава да разместите програмата и да си осигурите време и пространство, нали?

Рак

Любов, любов… варен картоф! Това чувство, както и приятелствата са ви на дневен ред тази седмица, Раци.

Нека стартираме с любовта. В понеделник, когато Марс се срещне със Сатурн във вашия дом на съблазняването, е възможно да възникнат някои противоречия. Ще се опитам да ви го обясня по-възпитано… Може да се хвърлите в леглото с някой, който не става за връзка. А вие обичате връзки, не краткотрайни отношения. Премисляйте добре, за да не се ядосвате после.

Всъщност Венера ще ви помогне във вторник. Тогава планетата на любовта влиза в Риби и ще стои там до 2 май. На вас ще ви повлияе предимно да търсите приключения. Значи има шанс, ако нещо от гореописаната ситуация се случи, да го преживеете по-лесно. По-интересни са другите шансове обаче. Много вероятно е да осъществите някакви пътувания или поне смяна на средата и така да срещнете интересен човек (дори проекто-партньор). От вас се иска само добре да си отваряте очите и ушите за хората, с които се запознавате.

Влиянието с приключенията ще се усили и по отношение на събиранията с приятели в неделя, когато Меркурий ще влезе в Телец. Ще имате енергия и желание да се видите с всеки и да бъдете навсякъде. Отново ще напомня – дръжте очите на четири за новите запознанства!

Лъв

Малко газ-спирачки в любовта и много газ в кариерата тази седмица, Лъвове!

В понеделник Марс ще се срещне със Сатурн и леко ще нарушат баланса във вашия дом на връзките и партньорствата. Не става дума само за любовните, а за всички направления, в които сте в партньорство. Възможно е да усетите вътрешни противоречие относно темпото, с което връзката се развива. Може би очаквате повече, отколкото получавате или не виждате перспективите за бъдещето, както вие искате. Опитайте се да изясните ситуацията, вместо да се разсърдите или пък да поставяте изисквания. В крайна сметка за всяко партньорство е добре понякога да се обсъждат съвместните цели.

Във вторник вече нещата стават сериозни. Венера влиза в Риби и във вашия дом на страстта. Ще бъде там до 2 май и това се очертава много силен любовен период за Лъвовете. Необвързаните имат големи шансове да срещнат подходящ за тях човек, а обвързаните ще зарадват партньора си с романтични преживявания. Много добре ще бъде да използвате влиянието на Венера и да се погрижите за себе си. Поглезете се така, че да се почувствате комфортно в собствената си кожа. Това ще отключи най-доброто у вас и ще направи любовният ви период наистина пълноценен.

В неделя Меркурий влиза в Телец и всички светофари по пътя на кариерата ви светват зелено. От сега до 29 април работете много усилено за постигане на целите си. Време е да осъществите на практика хубавите планове, които се въртят в главата ви!

Дева

Ще трябва да излезете извън зоната си на комфорт, но пък ще е за добро, Деви!

Още в понеделник, когато Марс и Сатурн ще се срещнат, ще усетите някои противоречия. Това е защото планетата на експанзията в комбинация с планетата на структурата и по-бавните развития, се срещат не къде да е, а във вашия дом на систематичност и подреденост. В този ден може да ви се струва, че нещата не вървят, както трябва и да се усетите безсилни да промените това. За да се избавите от неприятното усещане, се издигнете над моментната ситуация и погледнете по-голямата картина. Може би това, което се случва в момента няма да има чак толкова голям ефект върху цялото.

Във вторник вече ще говорим за любов. Венера влиза в Риби и във вашия дом на връзките. Това си е като едно прераждане на любовния фронт за вас. До 2 май всички възможности за обичане са отворени пред вас. Венера ще ви дари с особен магнетизъм. Така че, който е на радара ви… ами, да си знае! И обвързаните, и необвързаните сред вас ще могат да преживеят прекрасни мигове. Но моля ви – не пренебрегвайте този аспект от живота си, а му се отдайте. Работа ще има винаги, а сега ви се е паднало Венера в Риби!

В неделя, когато Меркурий влезе в Телец, ще активира много силно желанието ви за приключения и пътувания. Дори и да не ви е на дневен ред – все пак отворете картата на света и се разходете с очи по нея. Нищо чудно да ви хрумне начин да си организирате някое пътуване… Този период ще е до 29 април, не го оставяйте да мине незабелязано.

Везни

Ако някой мисли, че се колебаете дълго, преди да вземете решение – да дойде да види какво става в понеделник… В този ден Марс и Сатурн се срещат във вашия дом на романтика и страст. Може да се почувствате сякаш две различни личности живеят във вас и всяка много силно държи на желанията си. От една страна ще ви се иска страстен и дори безотговорен флирт сега и на момента, а от друга – романтичната ви натура ще чертае по-благоприлични планове. Нямам представа какво ще изберете накрая, предполагам, че зависи от вас. Както и от това кой ще се окаже насреща за осъществяване на плановете…

Във вторник Венера влиза в Телец и във вашия дом на здравето и грижата за себе си. Ще бъде там до 2 май и този период е много подходящ за вас да се погрижите цялостно за духа и здравето си. Малко спорт, подобряване на режима на хранене и разкрасителни процедури ще ви се отразят много добре. Също така не забравяйте да си давате и време за релакс на ума. Ако досега не се пробвали – сега е моментът да опитате да медитирате.

В неделя Меркурий влиза в Телец и ще бъде там до 29 април. В този период е по-добре да не се разкривате изцяло пред околните. По-скоро пазете намеренията си за себе си и напредвайте към целите си (независимо от какъв характер са те), без много обяснения. Просто имате по-добри аспекти, ако не позволявате на никой да ви се меси и действате самостоятелно.

Скорпион

В понеделник внимавайте за бърза промяна в настроенията, Скорпиони. И даже не знам, дали това предупреждение да го отправя към вас или към тези, с които живеете. Просто в този ден Марс и Сатурн се срещат в зоната на дома ви и предизвикват едни леки вътрешни конфликти у вас, които може да прераснат във външни. Заради Марс нещата може да са непредвидими и затова съм тук - да ви предупредя – първо мислете и после говорете. Това е всичко – обмисляйте добре, за да не трябва после да се обяснявате допълнително какво сте искали да кажете и защо.

Във вторник Венера влиза в Риби и във вашия дом на романтиката, славата и гламура. До 2 май ще излезете на сцената на живота и ще завъртите главите на много хора. Всякакви грижи за външния вид и подобряване на имиджа се приветстват в този период. Самочувствието ще е на шест, както и завоеванията. Какво повече да кажа – слагайте новите дрехи и се пускайте!

В неделя Меркурий влиза в Телец и ви дава възможност да поправите отношения, които са пострадали в последно време. До 29 април ще можете да заздравите връзка, в която е имало недоразумения или конфликти, но ви е важна. Това важи както за любовните, така за приятелските и работните връзки. Дано няма нужда от „ремонти“. Но ако има – Меркурий е с вас по пътя на оправянето на нещата.

Стрелец

Така! Започвам с предупреждение за началото на седмицата. В понеделник отложете важните срещи и взимането на решения. Марс и Сатурн се срещат във вашия дом на изразяването и общуването. Едната планета е спонтанна и експанзивна, а другата спокойна и обмисляща. Представете си се по средата на това, опитвайки се да вземете някакво решение и да продължите напред. Освен да се изнервите, едва ли ще има друг много голям ефект… Да не говорим, че и околните ще са с противоречиви мнения и реакции. В общи линии – в понеделник се отдайте на тихи занимания и оставете важните неща за следващите дни.

Във вторник идва нещо по-хубаво – Венера влиза в Риби и във вашата зона на дома. До 2 май ще имате спокоен период, в който ще чувствате душевен мир, ако сте си вкъщи. Различните Стрелци ще прекарат това време по различен начин. Някои от вас кротко ще се гушкат на дивана с любимия човек, а други ще организират домашни партита с приятели. Каквото и да е предпочитането занимание – домът ви ще ви зарежда с енергия.

В неделя Меркурий влиза в Телец и вашия дом на грижа за себе си и здравето. Използвайте времето до 29 април, за да си съставите по-здравословен режим и да въведете навици, които са полезни за вас. Целта е да се чувствате по-здрави и по-щастливи, а не да се мъчите с диети, разбира се…

Козирог

В понеделник някой може да ви провокира и да си изпроси поведение от Козирога, което рядко се вижда… С това искам да кажа, че може да станете раздразнителни в този ден. Дължи се на срещата на Марс и Сатурн във вашия дом на житейските принципи. Просто двете планети не са най-хармоничната комбинация и това може да възпламени конфликти. Не съм сигурна доколко ще си струва да влизате в тях, обаче. Това вие ще си прецените. Само, преди да скочите да защитавате някой свой принцип или личното си пространство, имайте предвид, че и планетите ви влияят конфликтно в момента.

Във вторник Венера влиза в Риби и във вашия дом на изразяването. До 2 май ще бъдете особено дипломатични и романтични. Удоволствие ще ви доставят флиртовете с размяна на красиви фрази, писменото общуване (предполагам чатове, а не писма) и като цяло – по-бавната, но по-красива комуникация. Сигурно е, че комбинацията от Козирог и романтика ще покори доста сърца, но за вас интересни ще бъдат тези, които могат да ви впечатлят интелектуално.

В неделя Меркурий влиза в Телец и във вашата зона грижа за себе си. До 29 април имате чудесен период да влезете във форма и да въведете здравословни навици в ежедневието си. Мисля, че това много добре се комбинира с горните влияния на Венера. Явно в следващия месец ще имаме доста Козирози, които блестят с външен вид и омайващо поведение…

Водолей

В началото на седмицата ще са наред нещата, само малко ще ви липсва търпение… Затова са отговорни Марс и Сатурн, които ще се срещнат в понеделник и то – именно във вашия знак. Не е много лесно да ти влияят едновременно планетата на незабавните действия и тази на премислените дългосрочни ходове. От една страна ще искате всичко да става бързо, от друга – ще гоните перфектно качество, а от трета – околните може изобщо да не разбират какво искате от тях. Опитайте се да балансирате тези енергии, вместо да се поддавате на импулсите си. „Тръгни-спри“ никого не е довело до прогрес, но имате шансове да овладеете положението.

Във вторник Венера излиза от вашия знак и влиза в Риби и във вашия дом на финансите. Ще бъде там до 2 май. Малко е деликатно положението с тази разточителна Венера и тези мечтатели Риби, точно в дома на парите… Възможни са харчове по изтънчени вещи и преживявания, както и произведения на изкуството. Бихте могли да се възползвате от влиянието на Венера, за да погледнете по-абстрактно на източниците си на доходи. Имате добри аспекти да намерите начин да ги обогатите. Също, можете да погледнете по-внимателно и източниците си на разходи. Периодът определено не подтиква към стриктни сметки, но пък е добър да помислите над приоритетите си и дали те отговарят на разпределението на бюджета ви.

В неделя Меркурий излиза от Овен и вашият дом на социализацията и влиза в Телец и зоната ви на близките и дома. До 29 април достъпът до вашето лично време и пространство ще става само с ВИП пропуск. Което е чудесно. Просто ви приканвам добре да си прецените кои ще са от ВИП-а, за да няма излишни дразнения.

Риби

Седмицата започва малко трудно, но после става много добре, Рибки!

Трудното начало е в понеделник, когато Марс и Сатурн се срещат във вашия дом на несъзнаваното. Едната планета е много реактивна и иска много екшън, а другата е много сериозна, и управлява дългосрочните планове. С две думи – орел и рак, а по-средата – Риба. В този ден е възможно да не си давате ясна сметка за собствените емоции и причините да реагирате по определен начин. Възможно е да се засегнете от нечие поведение, без да имате реална причина за това. Съветът ми е по-скоро да не взимате присърце каквото усещате в понеделник. А ако нещо много ви впечатли – оставете го да отлежи.

Във вторник почва истинската забава. Венера влиза точно във вашия знак и вие просто няма как да станете по-неустоими. До 2 май ще имате всеки, когото си пожелаете. Използвайте тази супер сила мъдро. Не искаме после някакви хора да спят пред вратата ви…

Между другото – супер силата ви ще дава резултат и с работните контакти. Можете и там да омагьосвате с чара си и да склонявате другите да правят това, което искате. Само внимавайте да не дадете повече сигнали от допустимото, разбира се.

В неделя Меркурий влиза в Телец и до 29 април ще бъдете във вихъра на приятелските срещи и събирания. И от това може да не произтекат само купони, ако сте креативно настроени. Многото контакти в този период биха могли да се окажат полезни във всички сфери на живота ви. Само се оглеждайте за шансове и ги улавяйте бързо! 

 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Последно променена в Неделя, 10 Април 2022 21:44

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам