logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 28.03 - 03.04.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Понеделник и петък са дните важни за тази седмица и двата са добри за вас, Овни!

В понеделник артистичната Венера се среща с конструктивния Сатурн и тази среща ще повлияе на финансите ви. Влиянието би могло да бъде много благотворно, ако се насочите към по-модерен и технологичен начин на инвестиране. Може би е време вече да обърнете внимание на криптовалутите, например. Колкото по-съвременна е вашата инвестиция, толкова по-големи са шансовете ви за успех. Разбира се – информирайте се добре, преди да предприемете каквото и да е. Овенският ви ентусиазъм е чудесен, но все пак, нека не е единственото, което ще повлияе на финансовите ви решения.

В личен план срещата Венера-Сатурн също ще даде отражение. Моментът е подходящ да умиротворите конфликтна ситуация, както и да заздравите връзките в екипа, в който работите. Бъдете над нещата, гледайте по-голямата картина и използвайте лидерските си качества, за да изведете хората си на прав път.

Каквато и посока да решите да поемете в понеделник, ще дава резултати чак до пълнолунието във вашия знак на девети октомври. И като се заговорихме за Луната…

В петък има новолуние в Овен, така че ще ви кажа – Честита Нова Година! Това новолуние е чудесен момент да скочите в неизвестното, към което гледате с интерес от известно време. Възможни са всякакви радикални промени в живота ви – от смяна на жилище до смяна на местожителство, работа и пр. Просто махнете излишната тежест от себе си и последвайте пътя си!

Телец

Нещата изглеждат добре тази седмица, Телци! Отделете особено внимание на дните понеделник и петък, защото те са важните тази седмица.

В понеделник Венера и Сатурн се срещат във вашата зона на кариерата и това може да доведе до нови и вълнуващи промени. Стига да не ги пропуснете с Телчешкия си инат (извинявайте, че ви го казвам). Тъй като Венера е по-скоро планета на приключенията, а Сатурн – на статуквото, може да получите предложения, които излизат извън рамките на вашите представи за кариерния ви път. Планетите съветват да не ги отхвърляте веднага, а да изслушате внимателно и да размислите над тях. Опитайте подход, в който излизате от собствените си обувки и гледате нещата отстрани. Може да се окаже, че всъщност сте поставени пред много интересна възможност. Освен това – ако не всичко ви допада, преговаряйте, за да постигнете вариант, който ви устройва.

В петък ще имаме новолуние в Овен и то ще активира много силно вашата интуиция. Вие обичате да разсъждавате на база случващото се в реалността и да се ръководите от фактите. Но това съвсем не означава, че нямате своите усещания и че те обикновено не се оказват верни. Новолунието ще засили тези усещания и ще получите някои прозрения. Ако се случи така, че да ви излязат негативни усещания за човек или ситуация – не се хвърляйте с тежкото копито в нещата. Има време да обмислите спокойно реакциите си и да подходите по начин, който да е добър за вас. Успех!

Близнаци

Интересно започвате и интересно ще приключите седмицата, Близнаци! Нека да видим…

В понеделник Венера ще се срещне със Сатурн и ще натиснат бутона ви „Искам всичко!“. Просто планетата на изобилието се прегръща с планетата на устойчивото развитие във вашата зона на въображението и ето ви и вас – представяте си изобилното си бъдеще. И защо не? Естествено, че ви е по възможностите. Само трябва добре да си ги прецените… Големите амбиции водят и до голямо напрежение. Затова, преди да се хвърлите напред, добре си помислете, дали наистина искате всичко или просто Венера и Сатурн много силно накланят везните в тази посока.

Ще ви предупредя и за още едно нещо – може би мечтите ви правят нещата да изглеждат по-лъскави, отколкото са в действителност. Добър подход е да се посъветвате с някой, на чиято преценка вярвате и тогава да решите колко далеч да се прицелите.

В петък имаме новолуние в Овен, което ще огрее вашия дом на колаборациите и екипната работа. Съветът ми за това новолуние е да разширите кръга си от хора, с които работите и на които разчитате. Вашата общителност и възможност да завързвате нови приятелства се е превърнала почти в клише в зодиака. Но, въпреки че познавате много хора, силно вероятно е да разчитате за определени неща само на един затворен кръг от 5-6 души например. Ще се отрази благотворно на проектите ви, ако обогатите профила на участващите в тях. Новите хора ще дойдат с нови идеи и подходи и ще разчупят динамиката. А различната динамика води до различни (и го казвам в смисъл на „хубави“) резултати.

Новолунието е подходящо за освежаване на връзката с партньора ви, чрез излизане, партита и други подобни дейности.

Рак

Сериозен хороскоп за сериозна зодия, Раци! Астрологичните събития тази седмица са две, но и двете ще ви повлияят в много важни аспекти на живота.

Започвам с понеделник, когато Венера ще се срещне със Сатурн. С други думи – любовта и структурата на живота се обединяват в обща тема и то именно във вашата зона на сериозните връзки. За вас на преден план ще излязат въпроси като „Достатъчно стабилна ли е връзката ми?“, „Отиваме ли в посоката, която искам?“, „Имаме ли бъдеще заедно и какво е то?“. Времето е подходящо да погледнете извън романтичните представи и надеждите си. Стабилните връзки се градят върху това, което се случва в реалността и, колкото и да сте склонни да идеализирате партньора си, вие много добре знаете как да гледате трезво. Под влияние на Венера и Сатурн, в следващите дни е възможно да вземете решения, които да определят бъдещето на любовния ви живот. В крайна сметка – вие знаете какво искате и не е лошо да не се отклонявате от него.

В петък ще имаме новолуние в Овен и то ще изгрее във вашия сектор на професионално развитие. В седмицата след петък ще почувствате желание за развитие и енергия за постижения. Периодът е подходящ да помислите за кариерния си растеж и да набележите стъпки за развитие. Организирайте срещи с тези хора, които са ключови за вашия кариерен път и обсъдете конкретно целите си. Луната ще помага, а какво по-силно от Рак, на който му помага именно Луната? Успех!

Лъв

Мисля, че най-доброто определение за седмицата, която ви предстои е „готина“, Лъвове! Защото наистина ще е такава. Нещата ще се подреждат както вие си обичате и това е просто супер.

Още в понеделник, когато Венера ще се срещне със Сатурн, за вас ще се отвори възможност да срещнете някой, когото да почувствате като липсващата част от пъзела. Макар и Венера да е планета повелителка на любовта, не е задължително да говорим за романтично запознанство. Може да е някой, когото ще почувствате като сродна душа. За вашия знак подобни събития са винаги приятни и ви зареждат с творческа енергия. Пролет в душата, така да се каже… Но не бързайте да се ангажирате (или обвързвате) сериозно. Под влияние на Сатурн може да ви се иска да правите дългосрочни планове, но е по-разумно да изчакате да се разсее розовият прах, който Венера ви хвърля в очите.

В петък ще има новолуние в Овен и това ще ви повлияе по два начина. Първият е, че свободолюбивият ви дух ще се обади и рязко ще ви се прииска да разбиете всички окови. Ако някой е обзел повече от времето и вниманието ви, отколкото на вас ви е комфортно – ще получи ясен знак да спре да го прави. Новолунието ще ви подейства като серум на истината и силно се надявам околните да не го приемат тежко. Но пък за вас ще е освобождаващо…

Ще почувствате и нужда от промяна, от пътувания и нови преживявания. Не се хвърляйте светкавично в смели планове. Новолунието ще ви влияе в следващите шест месеца – имате време да планирате разумно.

Дева

Седмицата предлага различни забавления за вас, Деви. Важните дни ще са само два, но за сметка на това ще са много силни.

В понеделник Венера ще се срещне със Сатурн във вашия дом на подредбите и систематичността. Интересна комбинация е това точно за този дом на вашия знак, защото докато Сатурн е сериозен и структуроопределящ, Венера си е игрива, изобилна и шарена. Така, че се очаква да си подредите пространствата по нов, по-разчупен и цветен начин. Ще се стремите не само към практичност, но и към нещо, което радва окото ви. Аплодирам това и съжалявам, че си нямам Дева вкъщи, за да направи интериора по-красив.

Гледайте да си свършите важните неща по-бързо, защото другото влияние на Венера и Сатурн ще е в уелнес зоната ви. Ще имате нужда не само от релакс, но и от движение. И то (заради Венера) ще ви се иска нещо интересно и различно, например танци. Още едно нещо, което аплодирам – бързо обличайте цветните дрехи и се записвайте на курс по танци, ще се почувствате преродени!

Освен това танците ще са добра загрявка за новолунието в Овен в петък, което ще огрее вашият дом на интимността. Не знам как да го кажа по-деликатно, но ви се пишат секси забавления и това е. Това, което ще ви действа като най-голям афродизиак са интересните и вълнуващи разговори. Бързо пратете хороскопа на любимия си, за да си подготви темите за края на седмицата!

Новолунието носи и финансов успех за обвързаните, ако правят общи планове за инвестиции.

Везни

Седмица, в която ще блестите, Везни! Знаем се - нито е за първи, нито ще е за последен път… Но нека да видим какво са ви подготвили планетите за следващите дни.

В понеделник Венера и Сатурн се срещат във вашия дом на славата. Ще разгърнете талантите си и ще покорите околните с тях. Моментът е много подходящ да покажете на всички това, над което работите и какви са резултатите от труда ви. Ако имате някакви цели или проекти, за които трябва да привлечете някой на ваша страна – Сатурн и Венера са във вашия отбор – действайте! Също е подходящо да обърнете внимание на имиджа и гардероба си. Едно обновяване ще ви се отрази много добре, а и точно сега, под влиянието на Венера, естетското ви око ще е още по-точно.

В петък ще има новолуние в Овен и то ще изгрее във вашия дом на партньорствата. Ще почувствате силно желание да се обвържете или ако вече сте обвързани – да правите неща заедно с партньора си. Възможно е този романтичен порив да замъгли малко преценката ви и да започнете да откривате по-сериозни отношения там, където всъщност ги няма. Но какво пък… вие сте си романтични души, един розов воал прикриващ несъвършенствата не може да ви уплаши. В крайна сметка любовта трябва да се търси и вика, а не да се страхуваме от нея.

Добрата новина е, че в следващите шест месеца, имате всички шансове да преживеете чудесни романтични моменти!

Скорпион

Предстои ви конструктивна седмица, Скорпиони. Даже, ако си изиграете добре картите, съвсем без конфликти може да се разминете.

В понеделник Венера ще се срещне със Сатурн във вашата зона на дома. Накратко казано – предстои да въведете малко по-различен ред в дома си, който да съчетава практично и полезно с високи естетически стандарти. Направете го, това ще се отрази и на вътрешния ви мир.

Другият аспект на дома, който ще засегне срещата между Венера и Сатурн са скритите (и явни) напрежения между близките ви. Понеделник е добър ден да разрешите проблемите с най-малко жертви. Венера ще ви помага с дипломатичността си, а Сатурн ще работи за изграждане на трайно добри отношения. Така че, ако има нещо, което ви притеснява – сега е моментът да го отработите.

В петък ще има новолуние в Овен, което ще огрее уелнес зоната ви. Следващите шест месеца след петък ще са чудесен период за подобряване на физическата форма и работа над емоционалния баланс. Само че не се успокоявайте, че имате цели шест месеца, а се хванете още сега. Ще видите, че всичко здравословно, което въведете в дневния си план, ще ви се отплати с увеличаване на енергията и подобряване на настроението.

Периодът е подходящ и за повишаване на професионалната квалификация и преминаване на по-високо ниво в работните задължения.

Стрелец

Слава и любов… Какво повече може да искате от една предстояща седмица, Стрелци? Може би малко пари? Е… възможно е да дойдат със славата.

Започвам по ред. Първо в понеделник Сатурн и Венера ще се срещнат във вашата зона на комуникация, колаборации и общности. Тази среща мощно ще отприщи талантите ви и най-вероятно ще произлязат интересни творби. Подкасти, блогове, влогове и всякакви форми на изява ще бъдат подкрепени от двете планети. Венера ще ви влияе в посока на творческо вдъхновение, а Сатурн ще работи за успеха ви. Възможно е дори да помислите да монетизирате хобито си и да продадете таланта си. Най-вероятно ще има клиентела.

В петък ще имате още един прилив на креативна енергия, както и на внимание от околните, но освен това ще усетите и романтични пориви. Всичко това се дължи на новолунието в Овен, което ще активира точно изброените зони. Обвързаните да излеят цялата си положителна енергия върху партньора. Ще видите как това ще се трансформира в прекрасни споделени преживявания, от които връзката ви ще разцъфти като пролет.

Необвързаните да не се колебаят да се покажат в платформите за запознанства и да излизат повече сред хора. Любовта само чака да я разпознаете зад ъгъла…

И най-хубавото е, че това влияние ще продължи чак до 9 октомври, когато е пълнолунието в Овен.

Козирог

Козирози, тази седмица ще съчетавате полезното с приятното, което си е любима ваша практика.

Започвате още в понеделник, когато Венера се среща със Сатурн и тази среща ще повлия на желанието ви за придобивки и на любовния ви живот. Красотата, любовта и луксът срещат прагматичното и това оформя вкуса ви в следващите дни. Възможно е да придобиете вещи, които имат инвестиционна стойност и в същото време – радват окото. Или пък да подредите дома си по нов, по-артистичен и в същото време удобен начин.

В любовта на преден план ще излезе темата за съвместимостта с партньора на практично ниво. Възможно е да се откроят различията в начина ви на живот и това да ви застави да обмислите цялата си връзка. По принцип вие не сте знак, който ще пренебрегне реалността, заради романтиката. Но това, че умеете да виждате ясно нещата, не прави преживяването по-лесно. При всички положения – важно е да приоритизирате и да си дадете ясна сметка с какво може да направите компромис и с какво – не. И не забравяйте, че връзките са невъзможни без компромиси.

В петък ще имаме новолуние в Овен и мислите и желанията ви ще се завъртят около дома. Конкретно през уикенда ще ви се иска да промените всички планове и да си останете вкъщи. Най-добре го направете, ще се почувствате много по-добре. Може да поканите най-близките си на вечеря и така ще съчетаете социален живот с уюта на дома си. В малко по-дългосрочен план – до пълнолунието в Овен в началото на октомври, може да излязат планове за смяна на жилището.

Водолей

Академията раздаде Оскарите, но вие ще получите вашата статуетка директно от Сатурн и Венера. Двете планети се срещат в понеделник и озаряват дарбата ви да покорявате с харизма. Ползвайте този момент, за да направите всички презентации и да осъществите всички изяви пред публика, от които се нуждаят проектите ви, защото успехът ще е (почти) гарантиран. Разбира се, ако все още не сте готови с това, над което работите, недейте да избързвате. Тази седмица е добра да организирате нещо като фокус група, за да тествате идеята си. Или пък просто я обсъдете с хора, на чиято преценка се доверявате.

В петък имаме новолуние в Овен и това ще ви направи нещо като местна звезда. Социалният ви живот, както и хобитата и другите странични занимания ще ви донесат най-голямо удовлетворение, ако се развиват на местна почва. Имам предвид много местна – квартала ви, например. Огледайте се какво интересно се случва в малък радиус около вас и се включете. Не само ще се забавлявате, а и ще осъществите полезни контакти.

В следващите шест месеца след новолунието ще имате най-голям успех, ако работите в партньорства. Дръжте сродните си души близо до себе си, защото заедно с тях ще постигате важните за вас неща. В този случай „сродна душа“ е широко понятие. Имам предвид от колегата, с когото се сработвате най-добре, през най-близкия ви приятел, та чак до любимия човек. Слагайте тези хора на първа линия в плановете си и действайте смело!

Риби

„Ледът се пропуква, господа съдебни заседатели!“. Тази седмица може да преустановите някои практики, които не ви носят удовлетворение и това ще е добре за всички.

В понеделник Сатурн се среща с Венера. От тази важна среща между планетата на любовта и удоволствието и тази на структурата и житейския път за вас на преден план ще излезе темата кое си струва. Възможно е да осъзнаете, че давате повече усилия за нещо, което не ви носи достатъчно удовлетворение. Или пък, че сте се нагърбили с прекалено много задачи. Тази седмица е подходяща да приоритизирате според собствените си желания, а не според някакви теоретични принципи или пък какво „трябва“ да правите.

Подобно нещо ще важи и за близките ви връзки. Може да обмислите дали не се инвестирате за някой, който по-скоро се ползва от енергията и ресурсите ви. Няма нищо лошо или егоистично в това да търсите баланс в отношенията си. Даже е здравословно.

В петък имаме новолуние в Овен и на ваше място бих си отбелязала тази дата в календара още от сега. Дните след новолунието са добри за искане на повишение или разширяване на бизнеса. Поставете си такива цели за следващите шест месеца, като си набележите конкретни стъпки. Ако мислите, че вече сте се доказали като достатъчно добър служител – направо говорете с шефа си в първите дни след новолунието. Успех!

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Ако искате да видите Надя на живо, заповядайте на благотворителното шоу "Смях с кауза" на втори април - повече информация ето тук. 

277161835 7793701257321865 748427216142495144 n

Последно променена в Понеделник, 04 Април 2022 10:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам