logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 21.03 - 27.03.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица има само два важни момента, Овни. За сметка на това – никак не са за подценяване. Първият е във вторник, когато вашият повелител Марс ще влезе в конфликт с Уран. Тоест в огъня, който вие така добре си познавате, ще се налее маслото на импулсивността. Сферата, в която трябва да сте най-внимателни, са личните ви финанси. Може изведнъж да ви се стори много добра идея, да си харчите все едно сте син на Илон Мъск. Не ви го препоръчвам, освен ако фактически не сте сина му. Обмисляйте добре покупките в дните около вторник. Също, ще имате голямо желание да се черпите с приятели и да правите жестове за тях. Няма нищо лошо в това, даже е много хубаво. Просто гледайте повече да отпускате душата и по-малко – кесията.

В дните около вторник може да ви осени идея за коренна промяна в живота ви или за някакво ново начинание. Не забравяйте за влиянието на Марс и Уран и претеглете добре какви са рисковете.

В неделя Меркурий влиза във вашия знак и ще бъде там до 10 април. Това е всъщност щастливо събитие за вас. В този период имате зелена светлина да реализирате потенциала си. Бъдете уверени в себе си и тръгнете смело напред. С добър план, с вашата енергия и с помощта на Меркурий, не виждам какво може да ви спре. Успех!

Телец

Нови професионални пътища и креативност – не е зле за седмичен хороскоп, нали?

Във вторник Марс ще влезе в конфликт с Уран. За вашия знак това ще има положително влияние в професионален план, тъй като активният и завладяващ Марс ви влияе именно там. Сега Уран ще внесе доза импулсивност и жажда за успехи в картината. В дните около вторник ще осъзнаете, че пред вас вече не стои въпросът дали да се впуснете в новото начинание, което обмисляте, а кога и как точно да нагазите в непознатите води. Марс и Уран ще ви дадат увереност, която си струва да ползвате. Ако искате да се качите на друго ниво или просто да разнообразите портфолиото си, моментът е добър да направите стъпки напред.

За да се случи така, както на вас би ви било комфортно, най-добре е да не изневерявате на подхода си. Заемете със задачите спокойно и последователно и ще постигнете успех.

В неделя Меркурий ще влезе в Овен и във вашия дом на вдъхновение и креативност. Това влияние ще продължи до 10 април и ще спечелите, ако му се отдадете. Оставете въображението си да ви води и дайте израз на идеите си. Нямам търпение да видя резултатите от това, Телци!

Близнаци

Тази седмица планетите ще ви поставят задача да се определите по някои въпроси, Близнаци. Не че това е най-лесното за вашия знак… но пък ще има полза.

Започваме от вторник, когато Марс ще се конфронтира с Уран и това ще предизвика известни съмнения у вас. Възможно е в дните около вторник да изпаднете в колебание относно целите и желанията си. Не позволявайте това състояние да ви обезсърчи. По-разумно ще е да го използвате, за да претеглите отново доколко това към което сте тръгнали, е вашето нещо. Съветвам ви все пак да не взимате кардинални решения преди петък.

Също така – под влиянието на Марс и Уран ще бъдете провокирани да премислите дали хората, които са около вас, са наистина чисти в помислите и действията си. Вие сте склонни да не задълбавате в чуждите грешки, но ще ви бъде полезно да погледнете по-трезво на чуждото поведение. Да си добронамерен е едно, но да си наивен е съвсем друго. И доколкото знам – вие сте само първото.

В неделя вашият повелител Меркурий влиза в знака на Овен и на преден план за вас ще излезе темата за споделеното време с приятели. Вие сте душата на компанията и не ви тежи да се виждате с много хора. Въпросът, над който да помислите е, дали раздавате енергията си на правилните места. До 10 април е подходящо да направите преоценка на приятелския си кръг – кой с какво допринася за съществуването ви и на кого колко внимание е добре да отделяте.

Рак

Здравейте, Раци! Седмицата ви може да стане много интересна…

На първо място във вторник сексуалният Марс ще се конфронтира с рисковия играч Уран и то не къде да е, а във вашия дом на платоничните връзки. По-просто казано – възможно е да се увлечете по някой от приятелите си и току виж… да ви стане повече от приятел. Не мога да ви кажа, дали това ще е добър ход или не. Зависи от прекалено много неща. Просто имайте едно наум, че планетите ще ви влияят по този начин и не взимайте прибързани решения. От друга страна – ако го мислите отдавна, в дните около вторник имате шанс ако не да задълбочите отношенията, то поне да се изясните с човека.

Обвързаните трябва да внимават за своето поведение към партньора в този период на влияние. Възможно е вашата пословична ревност да бъде провокирана и вие да не успеете да го отиграете много добре. Не бъдете пасивно-агресивни и се опитайте да разрешавате проблемите, вместо да ги задълбочавате.

В неделя Меркурий влиза в Овен и ще бъде там до 10 април. Този период е особено подходящ за вас да блеснете в професионален план. Прекрасни аспекти има за хора, които се занимават с публични изяви, както и за тези, на които им се иска, но ще не са се впуснали в това. Бъдете проактивни, не чакайте възможностите да се появяват сами. Помислете добре, къде можете да се изявите и направете стъпки в тази посока. Успех!

Лъв

Няма как да е скучно при Лъвовете! Тази седмица го доказва, дори само с две планетарни събития.

На първо място, във вторник, Марс ще се конфронтира с Уран и ще ви създаде необичайни вълнения в професионалното поле. Вие обичате да си взаимодействате с другите и със сигурност около вас има някой, с който сте създали добър екип и дори може би сте в партньорски отношения. Е, точно в отношенията си с този човек ще бъдете поставени на изпитание. И това изпитание предимно ще идва от вашата раздразнителност и може би спад на доверието към него/нея. На ваше място бих изчакала с изводите и обвиненията поне до петък. Помислете два-три пъти, преди да тръгнете остро към някой, с когото по принцип сте в добри колегиални отношения.

В неделя Меркурий влиза в Овен и ще стои там до 10 април. За вас това ще е период на свръх енергия и желание за обикаляне и покоряване на света. Пътувания от всякакъв тип са не само препоръчителни, но и желани. Също – стартиране на някакви публични дейности или даване гласност (реклама) на това, което правите. Лъвовете, които са си мислили „Защо пък да не си направя блог/влог/подкаст?“ да спрат да го мислят и да започнат да реализират идеята. Тези от вас, които вече се занимават с нещо такова, да му обърнат специално внимание в този момент. Ако се постараете повече, може видимо да вдигнете гледанията/слушанията на съдържанието си.

Докато Меркурий е в Овен е подходящо да се насочите към образование на нова за вас тема или за надграждане – курс, квалификация или нещо подобно.

Дева

Започваме седмицата с леко напомняне, че трябва да се грижите за себе си, Деви. И това „леко“ го казвам само за благозвучие. Във вторник Марс и Уран ще са в конфликт и това ще натисне всичките ви копчета за сигнал, че искате прекалено много от себе си. И, знам че понякога изобщо не им обръщате внимание на тези копчета, но нека поне сега да го направите. Просто Марс и Уран са много мощни всеки в своето поле – единият - на действията, другият – на рисковете и имат потенциал сериозно да ви разклатят нервите. Затова вие реагирайте изненадващо и приспете негативните влияния с почивка, някаква глезотия и един здрав сън. В крайна сметка – работата не е заек да избяга, а вие трябва да сте приоритет сами за себе си.

Освен това, сънят и почивката са важни, за да посрещнете периода на Меркурий в Овен от тази неделя до 10 април. Ще имате нужда от сили, защото страстта ще ви завладее и ще имате голямо желание (а и възможности) да я реализирате. Както се пееше в една песен „отдето мине любовта пламва, трева не никне“… Това е сякаш изпято за вас в този период. Само внимавайте за страничните ефекти на страстта. Със силното желание понякога идва и силната ревност. Мен ако питате – не се занимавайте с глупости, а гледайте да се забавлявате. Меркурий в Овен, който ти го дава…

Везни

Ами, какво да ви кажа, Везни… Любов! Просто това казват планетите и коя съм аз, че да им противореча…

Започвам от вторник, когато Марс и Уран ще се сблъскат и то не къде да е, а във вашата зона на романтиката (която е доста голяма за вашия знак, така или иначе). Представете си мощната комбинация от планетата повелител на секса и завоеванията и планетата, която олицетворява импулсивността. Сега го добавете към вашия пословичен чар в любовта и… буум! Обаче искам да ви предупредя нещо. Не бъдете безотговорни към чувствата на другите. Това, че вие сте завладени от страстта на Марс не означава, че човекът срещу вас не е наистина влюбен. Подбирайте си „жертвите“, за да не се чудите после от къде ви е дошло.

Макар, че… В неделя Меркурий ще влезе в Овен и ще задейства много силно желанието ви за партньорство. До 10 април необвързаните сред вас имат много силни шансове да намерят своя партньор. А обвързаните ще се отдадат на приятни, свързващи дейности с любимия си човек. Какво повече да кажа? Направо си настъпва вашето време, Везни!

Скорпион

Скорпиони, седмицата няма да е лесна, но имате всички шансове да преминете добре през нея. Стига внимателно да прочетете прогнозата ми ?

Най-важното е да знаете, че във вторник страстният и конфликтен Марс ще се сблъска с импулсивния Уран и тази среща ще влияе в зоната на дома ви. Два-три дни ще се дразните по-лесно и дори ще ви се струва, че предизвикват гнева ви. Възможно е на повърхността да излязат и стари потискани конфликти. Няма да ви казвам какво да правите, но ми се струва разумно, преди да започнете скандал, да се запитате дали е наистина нужен. Обичайно проблемите не се решават с конфликти, а само се задълбочават с тях. А вие сте прекалено умни, за да тръгнете в тази посока. Така, че – изглежда ще е най-добре да броите до 10-20-30 (колкото е нужно), преди да избухнете. Повтаряйте си, че проблемът е в Марс и ще мине…

И то наистина ще мине – в неделя, когато Меркурий ще влезе в Овен. Меркурий ще бъде там до 10 април и просто ще настоява да си подредите всяко кътче от живота. Най-вече местата, които обитавате физически и виртуално. Време е за пролетно почистване на дома, за подреждане на папките в офиса и (най-трудното) подреждане на папките в компютъра. Тези неща са толкова досадни, че направо имате късмет, че Меркурий ще ви помага. Успех!

Стрелец

След леко затъмнение в средата на седмицата, ще заблестите в пълния си блясък, Стрелци!

Започвам със затъмнението. По принцип не сте конфликтен знак. Понякога другите имат конфликт с поведението ви, но вие това нещо не го взимате насериозно. За съжаление обаче, във вторник Марс ще се конфронтира с Уран, и това ще ви направи малко кисели. Възможно е да се чувствате предизвикани от различни хора и да им отговаряте остро. Или пък по-лесно да се подавате на провокации. Може да изкарате лошата страна на конкурентната си натура и не просто да искате да победите врага (ако изобщо ви е враг, а не само така да го виждате), а да го сразите окончателно и безвъзвратно. Хуморът ви може да се преобрази в сарказъм и това да не се окаже толкова забавно за близките ви. Изобщо – дебне ви (а и нас) опасност да станете малко зли. Бъдете мъдри и не се поддавайте на тези страсти. Повтаряйте си, че Марс е виновен, че всичко ще мине за два-три дни и пак ще си бъдете себе си.

И знаете ли какво? Наистина ще мине. И то много скоро – тази неделя, когато Меркурий ще влезе в Овен. От неделя до 10 април ще бъдете в настроение да празнувате живота и да консумирате любовта по всички възможни начини. Доста приятна прогноза, наистина. Само консумирайте разумно, за да няма (много) наранени от вашата абсолютна чаровна неангажираност. Иначе за тези във връзки – всичко ще е наред.

Козирог

Ще излезете от обичайните си роли, скъпи Козирози… Не е зле, разнообразието изгражда.

На първо време обаче ще ви дам знак да внимавате за финансите си. Във вторник Марс и Уран ще са в конфликт. Едната планета иска да завладява, другата е много импулсивна и на вас това ще ви се отрази в желание да харчите с размах. Сигурна съм, че заслужавате някоя лъскава нова придобивка, но… има риск да забравите да си погледнете баланса и леко да си надвишите бюджета. А, знам че когато след два-три дни отмине влиянието, няма да се радвате много на допуснатата неточност. Най-добре ще е да се поглезите с нещо, но да не изпускате от око цифрите.

В неделя Меркурий влиза в Овен и до 10 април вие ще бъдете много привлечени от всякакви социални контакти. Не потискайте това желание, ще ви се отрази добре. Набележете си интересни събития и поканете хора, които харесвате, да ги посетят с вас. Нови контакти също ще са добре дошли. Меркурий в Овен ще ви повлияе по още един начин – домът ви ще бъде нещо повече от вашата крепост – ще бъде център за купони и весели събития. Не ми остава друго, освен да се надявам, че приятелите ми Козирози ще се сещат за мен в този период. А вие се забавлявайте!

Водолей

Малко хаотична и много творческа седмица ви предстои, Водолеи!

Първо да поговорим за хаоса и за възможностите да го управлявате. Във вторник Марс и Уран се противопоставят и това изглежда може да бъде малко взривоопасно за вас. Ще бъдете по-докачливи от обикновено и може би – по-избухливи. Двете планети ще ви влияят особено на контактите с близки хора. Разбирате какъв е изводът – бройте до 10. Опитайте се да не приемате нещата навътре или поне да изчакате петък, за да коментирате ситуацията. Също ще е добре да си заградите лично пространство и да избягвате конфликтни ситуации. Водолей да се разсърди е рядко, но за сметка на това – доста неприятно явление. Дано си го спестим и този път!

В неделя обаче става нещо много хубаво за вас. Меркурий влиза в Овен и ще стои там до 10 април. Това е вашето време за изява. То по принцип през повечето време ви е подходящо за изява, но сега ще имате забележителен успех. Пуснете на воля таланта си за публично говорене, чувството си за хумор и изобщо – всичките си таланти. Ще бъде интересно и забавно не само за вас, но и за околните. Излишно е да казвам, че така може да съберете доста фенове на идеите си – вие вече сте се сетили. Направо почвайте да мислите за подкаст или влог, няма какво да чакате!

Риби

Не знам дали може да сте си пожелавали по-хубава седмица, Риби! Добре, де… Твърде ентусиазирано започвам.. Но наистина - за толкова малко планетарни събития в следващите дни, ще получите много благотворни влияния.

Започвам с вторник, когато Марс ще се противопостави на Уран. От тази среща между планетата на действието и планетата на риска, за вас ще произлезе взрив във въображението и креативността. Като цяло този взрив може да ви докара или до някоя налудничава идея, или до нещо гениално. За да постигнете втория вариант (рано ви е още да полудявате), най-добре ще е да обмените идеи с хора от вашето обкръжение, които са интересни и на които вярвате. Просто подредбата на планетите е такава, че ви се очертава по-голям успех, ако споделяте с близките.

Още нещо за този ден и двата дни след него, в които ще се усеща влиянието – бягайте от хора, които не се държат наистина приятелски с вас. Излишно забавяне по пътя са. А и изнервят…

В неделя Меркурий влиза в Овен и това може да ви се отрази толкова добре на финансите, че направо не е за изпускане. Ако проявите хъс за инвестиции и се насочите към правилните канали – благосъстоянието ви ще се увеличи. Добри аспекти имате за инвестиции в технологии и иновации. Освен това, ще изкарвате пари с по-голяма лекота от обикновено. От вас се иска само да действате активно и да се ориентирате накъде са печалбите, че да заплувате към тях. Успех! 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Последно променена в Понеделник, 28 Март 2022 09:31

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам