logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 02.08-08.08

Автор: Надя Брайт

Овен

Влизаме силно в седмицата със страхотно дразнение от страна на шефове и колеги. Съжалявам, Овни, просто в понеделник Сатурн застава под малко лош ъгъл на иначе приятното Слънце в Лъв. Това ви кара да се чувствате все едно всички са срещу вас. Възможни обаче са две хипотези. Първата е, че никой не е срещу вас, а просто си правят каквото те мислят, че е най-добре. А втората е, че просто егото ви в този ден е силно възбудимо. По-мъдро би било да дишате дълбоко и да не влизате в сериозни конфликти. 

Всичко ще отмине във вторник, когато щастливата Венера в Дева се хваща под ръка с Уран. Тази комбинация ви прави особени креативни и успешни в начинанията. Твърдостта в отстояването на позициите ви отново може да се прояви, но няма да е в лошия си вид и да ви превърне в инатливо рогато.

В неделя новолунието в Лъв стартира за вас интересен и хубав шестмесечен период. Домът на страстта и флиртовете се активира за Овен и това ви носи нов прилив на енергия в много поприща. Естествено, първото е личният ви живот. Ако сте необвързани – оглеждайте се добре - със сигурност ще има подходящи обекти за интереса ви. Ако сте във връзка – отпуснете се, преживейте с партньора си това, което чувствате – желание за жарки емоции и веселба. 

Може да ползвате този период и за да засилите творческата си енергия и да се изявите под светлината на прожекторите. Сцената избирате вие!

Телец

В понеделник Сатурн влиза леко остро на Слънцето в Лъв и това се случва във вашия дом на кариерата, Телци. Ефектът е, че се налага малко повече да се постараете за благоразположението на колегите си. Ще помогне, ако проявите повече интерес към това, което имат да кажат. Знам, че ви се струва, че вече сте взели най-правилните решения и естествената реакция на останалите би била да се съгласят с вас. Напомням, че между увереност и самонадеяност има разлика и апелирам към вас да бъдете по-меки с хората, с които работите.

Във вторник Венера се гушва с Уран във вашия знак и освен, че ви посипва с чар, засилва жаждата ви за живот. Така че - погрижете се за себе си. Даже се поглезете. Купете си нещо хубаво, отидете на масаж или пък си организирайте приятно изкарване на вечерта. Със сигурност заслужавате – все пак знаем колко работа и грижа за другите отдават Телците.

В неделя има новолуние в Лъв и влиянието му ще продължи в следващите шест месеца. За Телците това се отразява в сферата на дома, домашния уют и местоживеенето. Ако чувствате желание за промяна – не го пренебрегвайте. Планетите са добре настроени към ремонти, премествания и покупка на ново жилище. Не е нужно да се хвърляте веднага, има време. Използвайте разумно сега тези първи две седмици след новолунието. Планирайте и ако има документи за уреждане – подгответе ги в този период. 

Успех, Телци!

Близнаци

В понеделник стабилизиращият Сатурн влиза остро на Слънцето в Лъв. И, въпреки че е остро, за вас е благоприятно влияние. Тази среща ще работи във вашия дом на инициативите извън граница. Може да организирате пътуване или да ви излезе такава възможност. А може и да се захванете с интернационален проект. Не е задължително фактически да излезете извън пределите на местоживеенето си, това може да се случи и дистанционно. Другото за което имате добри аспекти в понеделник е инициатива за учение. Помислете по въпроса, знаете че повишаването на знанията и уменията винаги ще ви е от полза.

Вторник е ден за среща на Венера и Уран. Двете планети ще влязат във вашия дом на корените, дома, установяването. Желанието да „прекроите“ някое място, което обитавате, по ваш вкус ще бъде осезаемо и на ваше място бих му се отдала. Венера и Уран се срещат само два пъти годишно, защо да пропиляваме хубавите влияния?

В неделя има новолуние в Лъв и то попада в дома ви на общуване и социализиране. В каквато и ситуация да попаднете, ще намерите перфектните думи или начин да изразите чувствата си. Благодарение на включване от Уран, някакво недоразумение може да ви принуди да говорите с някой, когото държите на дистанция. Изненада! Ще разкриете много повече допирни точки, отколкото сте очаквали. Това новолуние подхранва новите приятелства и можете да се свържете с хора, които имат потенциал за сътрудничество. Все пак тествайте водите с краткосрочен проект и вижте дали се свързвате. Моментът е подходящ да извадите пред публика каквото имате за казване – подкаст, блог, каквото и да е – просто се заявете пред света, Близнаци!

Рак

Структурираният Сатурн се среща със Слънцето в Лъв в понеделник и това се отразява на Раците в зоната на споделените разходи. По принцип вие делите всичко честно и по равно, може да сте пестеливи, но не минавате метър. В понеделник ще имате творческо влияние от планетите в посока как да намалите паричните си разходи, предлагайки друг вид „валута“. Може да измислите някакъв вид бартер, например. 

Друг аспект, в който срещата на Сатурн и Слънцето ще ви повлияят добре в личния живот и по-конкретно, ще можете да измените темпото на връзката си, ако в момента не ви допада. Независимо дали искате да ускорите или да забавите процеси, понеделник е добър ден за комуникация с партньора по темата. Или поне установяване на лични граници.

Във вторник обичливата Венера ще ви напомни, че е добре и даже нужно да се свързвате с хората. Социализирайте се по-смело. Както и не забравяйте да поговорите с близките си. Раците много добре знаят колко благотворно се отразява и на двете страни, когато някой просто искрено попита „Как си?“. Вторник е хубав ден за задаване на този въпрос.

В неделя новолунието в Лъв изгрява в дома на финансите и сигурността ви. Новолунието се отразява на живота ни в рамките на шест месеца. Каквото и да сте искали, за каквото и да сте работили в сферата на благосъстоянието си – сега трябва много сериозно да се фокусирате над него, защото твърде вероятно е вече да дойде. В следващите две седмици работете над плана си къде искате да бъдете и с колко пари в джоба искате да се окажете на 16 февруари. После изпънете здраво платната, вярвайте в късмета си и ще пожънете успех!

Лъв

Да си магнит за хора е приятно, но понякога е малко подвеждащо. Изглежда, че имате много приятели, но всъщност може да се разчита на малко от тях. Е, Лъвове, за вас ще дойде време да ги преброите. В понеделник Сатурн застава в опозция на вашето Слънце и то точно в дома ви на партньорства и приятелства. Това е ден, в който определено ще имате възможност да отсеете кой наистина е насреща и кой е наоколо просто за да се наслаждава на лъвския ви чар. Надявам се да няма разочарования, а само събиране на полезна информация...

Във вторник се случва рядко благоприятна среща на благодатната Венера в дома на парите ви и трансформиращия Уран в дома на кариерата. Предполагам вече сами се досещате, че е възможно във вторник да изкопаете златна мина! Обаче нямам предвид някакъв късмет като печалба от Тото-то например. Става дума по-скоро за много добри шансове за развитие, ако имате някакъв проект в главата си или ако от известно време работите по нещо. Просто този ден е добър за монетизация на идеи и силно се надявам, че няма да пропуснете шанса!

В неделя има новолуние в Лъв (нали сме си в разгара на сезона ви) и това за вас е нещо като Нова година. Даже може да си го отпразнувате с гръмване на шампанско... Време е за равносметки и за нови начала. Казвам го съвсем сериозно. Чудесно ще е ако оцените какво ви се е случвало от миналото лято насам, как вие сте допринесли за това и кои решения са изиграли добра роля в живота ви. В следващите две седмици планирайте какво искате да постигнете за година напред и после смело се впускайте в осъществяване!

Дева

В понеделник Слънцето, което е в зоната на връзката ви между душа и ум застава в опозиция на Сатурн, който пък е във вашата зона на уелнес. Това ви кара да обърнете внимание на влиянието между настроенията си и емоционалното ви състояние и физическата ви кондиция. Разбира се, че тези неща са безкрайно свързани, въпросът е как се управлява тази връзка. Понеделник е добър ден да потърсите начини да свържете душа-ум-тяло с методи, които за вас изглеждат работещи. Медитация, спорт, отдаване на хоби или нещо друго. Вие много се влияете от пространството около вас, може в понеделник да ви дойдат идеи как да направите дома или офиса по-спокойно и красиво място за Девешката ви душа.

Във вторник ще излезе наяве експериментаторската ви натура, която често остава скрита за лаиците, които смятат Девите за скучни и монотонни. Не само, че не сте такива, но и Венера и Уран ще се постараят да извадят това пред всички. Просто тя е романтичка идеалист, а той обича да разбива правилата и двамата се срещат в не къде да е, а в дома на приключенията ви. Не знам къде точно ще ви удари музата, но със сигурност можем да видим доста Деви да правят нетипични за тях неща във вторник. Стискам палци на партньорите ви да го преживеят...

В неделя има новолуние в Лъв и това ви се отразява в зоната на излекуването, приключването и себерефлексията. В следващите шест месеца ще оценявате хора, събития и връзки в живота си (както и себе си) и ще поставяте край. Но гледайте на това в по-широк смисъл. Не ви казвам, че непременно ще имате раздели. Може просто да приключвате определени процеси или поведения, за да ги трансоформирате в още по-добри. При всички положения търсената промяна трябва да е за ваше добро, Деви!

Везни

В понеделник ще работи добре за вас, ако дадете малко публичност на това, което правите. И по-специално, ако публично изразите признателността си към хората, които ви подкрепят. В този ден Слънцето, което е в дома ви на колаборациите застава срещу структурираният Сатурн, който пък е в дома на славата. Тоест – колкото повече гласност дадете на труда си и на тези, които работят с вас, толкова по-голям шанс имате да умножите успехите си. Не се колебайте да използвате всяка частица „ефирно време“, която можете!

Във вторник ще бъде магичен ден... Вие често си създавате такива дни, но този път ще е особено силно. Вашата повелителка красивата Венера се среща с алхимика Уран в дома ви на мистика и метафизика. Възможно е да преживеете или да почувствате трудно обясними неща. Свързване с някой близък на духовно ниво, прозрение за нещо в бъдещето или друга „магия“. Просто сетивата на и без това чувствителната ви натура се изострят и това води до силни преживявания.

В неделя има новолуние в Лъв и за Везните това означава засилване на вашата способност да свързвате хората. Така или иначе вашия знак е пословичен точно с това – спойка на екипи и семейства. Сега с мощното влияние на новолунието в дома ви на колаборациите, нещата стават още по-изявени. Това ще продължи в следващите шест месеца и за вас ще е добре да се фокусирате над темата с какъв екип работите, как може да стане по-добър и пр. Същото важи и за приятелския ви кръг. Ще направите промени и по всичко изглежда, че ще са за добро.

Скорпион

Трудна, но важна тема идва на дневен ред в понеделник, Скорпиони. Слънцето в Лъв седи във вашия дом на производителността и работата и здраво подхранва там. Неслучайно имате толкова заето лято. Но в понеделник Сатурн застава в дома на семейството и то - в опозиция на Слънцето. Балансът между работа и дом излиза на преден план и от вас се иска бързо да се ориентирате. Преценете къде можете и не можете да направите компромис и не се ядосвайте. Помнете, че такъв баланс се търси не просто за да затруднява и да ви „дърпа назад“. Този баланс е нужен, за да не оставяте никоя важна зона от живота си пренебрегната.

Във вторник любовната Венера и бунтовният Уран се срещат и това ви се отразява на усещането за граници в любовта. А именно – границите започват да ви изглеждат по-разтегливи. Може да видите възможност за флирт (или нещо повече) някъде, където по принцип не е подходящо. Няма да ви казвам да се въздържате, просто мислете добре. В по-безопасния случай, това ще е ден, в който ще излезе наяве експериментаторът във вас и ще зарадвате партньора си с нещо ново и разнообразно. Поне ми се иска да вярвам, че това е по-безопасният случай...

Новолунието в Лъв в неделя е важно събитие за всички знаци. За вас (отново) означава вливане на ракетно гориво в дома на кариерата и професионалните цели. Влиянието на новолунието е шест месеца. Съвсем възможно е в първите две седмици след неделя рязко да ви изкристализират професионалните ви цели и да изградите стратегията си за успех. Новолунието ви окуражава да покажете и гордостта си от себе си и да я носите като медал. Това ще ви даде увереност за големи и нови стъпки. Успех, Скорпиони!

Стрелец

В понеделник фен групата ви ще има нужда от това да ѝ покажете отношение, Стрелци. Много сте целеустремени, тичате напред, правите неща... Но нека бъдем честни „No man is an island”* и вие не правите изключение от това. Къде щяхте да сте, ако не бяха хората, които ви подкрепят? Този въпрос настоява да излезе наяве в понеделник, когато Слънце и Сатурн застават в опозиция. Обърнете внимание на близките си и им благодарете по някакъв ваш си начин – те ще разберат. Това няма да ви отклони много от пътя ви, но е инвестиция в съвместното ви бъдеще. Между другото – в този ден е възможно и да решите да прекратите някои връзки. Сигурно е за добро.

Във вторник ще сте особено креативни и резултатни. Това се дължи на продуктивната среща на Венера в дома ви на кариерата и иновативния Уран в дома на труда, дълга и организацията. Някаква стара идея или пък такава, която не се е развила точно както искате досега може да получи нужния тласък за развитие. Опитайте се да се фокусирате и да се разсейвате възможно най-малко от външния свят. Имате нужда от концентрация за да употребите напълно добрите кариерни влияния. Вторник е и ден, в който може да преоткриете нови начини да се подкрепяте с партньора си по пътя към постигане на собствените цели.

В неделя новолунието в Лъв захранва вашият дом на експанзия и завладяване на нови територии. Може да провидите нови хоризонти пред вас. Това важи за всеки един аспект от живота, но като че ли най-много за образованието и професионалното развитие. Влиянието на новолунието е шест месеца. Имате време за целеполагане, изграждане на стратегия и даже за първите стъпки. Не пропускайте да се възползвате от този период, защото наистина може да ви изведе на ново стъпало.

Козирог

Започваме седмицата с темата за парите. И най-вече – за тяхното управление. В понеделник стабилният Сатурн, който седи в зоната на приходите ви, застава в опозиция на Слънцето, което пък е в зоната на инвестициите. Това е малко турбулентна комбинация и изисква от вас да проявите разум при определянето на баланса между приходи и разходи. Също – ще е добре да оптимизирате разходите. Понякога изглежда, че вечно вие сте тези, които трябва да се съобразяват и да са разумни, вместо да си харчат на воля и да се глезят. Но истината е, че вие се чувствате по-добре, ако имате нещо на страна, а не когато имате лъскави нещица. Та... в понеделник не пропускайте да си направите сметка.

Във вторник обаче идваме на по-приятна тема. Съблазнителната Венера се прихваща с бунтаря Уран и то не къде да е, а във вашия дом на флиртовете. Просто перфектно време да се отдадете на любов. През деня отпуснете чара си и вижте кой ще се оплете в него. Може да се окаже добър улов. А вечерта се издокарайте, организирайте си нещо приятно (може да захапете и роза, но не съм сигурна, че бихте стигнали чак до там) и си сбъднете някоя фантазия. За да не мислите, че вторник е отреден само на повърхностни забавления, ще ви кажа, че имате добри аспекти и за истинско свързване с партньора. Само че за тази цел трябва да се разкриете малко... Надявам се да се случи, защото и за вас ще е добре да почувствате духовна връзка и подкрепа.

В неделя има новолуние в Лъв и това се отразява на играта ви с риска, поемането в нови начинания и влечението ви към непознати (и може би опасни неща). Мисля, че в следващите шест месеца ще си говорим по темата, защото явлението „Козирог рисков играч“ няма как да мине незабелязано.

Водолей

В понеделник Сатурн застава в опозиция на Слънцето и това се отразява в дома ви на партньорствата и най-вече на партньорствата тип „двойка“. Дошло е време за преоценка, поставяне на граници и ако трябва – разчистване. Сатурн по принцип е застанал в дома ви на лидерство и лично развитие (и ще стои там до март 2023г.) и в момента влиянията от него са свързани именно с темата кое как ви се отразява на израстването. По-просто казано – ще преоцените връзките си през призмата коя работи за вашето развитие и коя само взима от вас, без да ви дава. Не че всичко може и трябва да се реши радикално. Може би някъде просто трябва да предоговорите условията на отношенията си.

Във вторник любовната Венера ще се завърти с палавия Уран във вашия дом на интимността и вие изведнъж ще станете толкова горещи, че всички около вас ще изглеждат студени... Включително и партньора ви (поне във вашите очи). Възможно е да почнете да мислите за съвместно бъдеще или за още по-обвързващи планове заедно и да не усещате същия ентусиазъм. Спокойно, не на всеки Уран и Венера са се отразили като на вас. И не всички са романтични като Водолеи... Не си вадете крайни заключения за партньора точно в този ден, а се отдайте на приятното усещане, което пеперудите в стомаха ви дават.

В неделя се случва истинското събитие за връзките ви. Тогава новолунието в Лъв налива много желания в дома ви на партньорствата. Чувствате привличанията си по-силни, съвместните планове ви се струват по-възможни и изобщо – заживявате в „този свят е за двама“ ритъм. Внимателно помислете какво наистина искате. По-възможност – трезво. Защото това, което поискате сега, ще се стреми към вас и вие към него в следващите шест месеца. Само любов за вас, Водолеи! 

Риби

Вашият мечтателен знак понякога слива фантазии с реалност. В добрия случай получаваме интересен разказвач и събеседник, а в лошия – лицемер и лъжец. (Простете, че го казвам, всяка зодия си има добър и лош вариант). В понеделник опозицията между носителят на кармата Сатурн и Слънцето в Лъв носят за вас ярко осветяване и разграничаване между истина и фантазия. Това е ден за себерефлексия, за осъзнаване на това, което наистина се случва в собствените ви глави. Определено истината е крайъгълен камък по пътя към израстването, така че определено този ден може да ви бъде много полезен.

Във вторник ще ви дойдат интересни идеи за любовните ви връзки, били те дългосрочни или не. Любовната Венера се хваща за ръка с експериментаторът Уран и то точно в дома ви на партньорствата. Тази комбинация ще доведе до разчупване на правилата и въвеждане на нови подходи към партньора. Иска ви се едновременно обвързване и свобода и Уран ще ви помогне да поставите тази тема. Може да излязат интересни резултати, ако сте с правилния човек и ако подходите достатъчно дипломатично към него/нея.

В неделя новолунието в Лъв ви влива желание и енергия за промяна на живота в уелнес аспект. Почвате да установявате по-здравословни начини и то го правите по правилния път – доставяйки си удоволствие от това и с любов към себе си. Всички знаем, че не сте по динамичните спортове или атлетичните постижения. Но има страшно много възможности да се погрижите за духа и тялото си в ритъма, който на вас ви приляга. Потърсете подходящо мобилно приложение и записвайте там цели, постижения и резултати. Това ще ви вдъхнови и мотивира. Кой знае – след шестмесечното влияние на новолунието може да сте като нова Рибка :)

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците.

Последно променена в Понеделник, 09 Август 2021 09:40

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам