logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 14.06-20.06

Автор: Надя Брайт

Овен

Още в началото на седмицата имате възможност да теглите чертатата пред някои хора. Може би напоследък сте подавали пръст, а са ви отхапвали ръката... Случват се такива неща дори и на Овен. Е, ето затова в понеделник ще има малко „разпоредил съм“ от ваша страна. Така тези, които несъзнателно са взимали повече, ще получат знак. А пък за хитрягите, които са надушили добротата ви и са се възплозвали от нея, кранчето съвсем ще спре.

Доста ще ви се иска да спорите с хората, с които работите. За вас това ще са спорове за идеи, но те може да се почувстват, като в конфликтна ситуация. За да избегнете излишно напрежение, обуздайте малко страстта си и организирайте спокойни дискусии. И вие самите знаете, че така се раждат по-добрите идеи (отколкото, ако понесете някой на рогата си).

В неделя сутринта ще започнете да усещате ретроградността на Юпитер, който ще се върти наобратно в дома на работата ви. Спокойно, нищо страшно няма. Просто ще е добре да се заемете с довършване на стари задачи, преработване на миналите планове и детайлизиране на бъдещите. За вас това не е толкова лошо, защото обичате да сте изпълнили задачите си перфектно.

Също – използвайте времето в следващите 5 седмици за активна почивка. Докато Юпитер е ретрограден, за вас е благоприятно да се заредите с нови сили за следващите си проекти. Освен това – в неделя влизаме в периода на Рака и почивки около басейни, морета и други водни пространства ще ви подействат живително. Кажете го това на шефа си – по хороскоп сте за море!

Телец

Изглежда, че едновременно искате да контролирате, но и да сте независими, скъпи Телци. Планетите обаче (и по-специално планетата Уран) започват още в понеделник да ви дават знаци, че това няма как да стане. Знаците са под формата на вътрешни конфликти. От вас зависи, дали ще прераснат във външни. Просто не си го изкарвайте на другите, ако самите вие имате чувството, че не живеете по начина, по който ви се иска.

Като цяло още от средата на Февруари Телците започнахте да преподреждате приоритетите си и да разчупвате собствените си стереотипи. Не го правите експлозивно, а по вашия начин – решително и стабилно. Тази седмица обаче ще бъдете леко раздразнени от това, че другите не се съобразяват с новия ви ред. Поставете се на тяхно място – може би не искат да ви трошат хатъра, а просто не са разбрали границите. Поемете си въздух и спокойно обяснете какво става. И чак  после, ако някой не е разбрал – бийте му едно копито.

В неделя Юпитер става ретрограден във вашия дом на технологиите и обществените комуникации. Няма да ви навреди да си направите бекъп на файловете и да внимавате една идея повече какво пускате в социалните мрежи.

В този период много добре ще ви се изясни в какъв вид партньорства и колаборации искате да участвате. Защото именно, когато има трудности, а не когато небето е безоблачно, разбираме кой от какво е направен и за какво става.

От неделя, влизайки в периода на Рака, ще ви върви добре в локалните събития. Разучете какво се случва около вас – със сигурност ще изпадне нещо интересно. А може и вие да организирате събитие! Аз лично бих присъствала на нещо организирано от Телец – със сигурност ще е добре изпипано, а кетърингът ще е страхотен!

Близнаци

Имате ли чувството, че носите някакъв стар багаж? Даже не носите, а влачите? Някакви тегави спомени или пък заучени негативни поведения от миналото? Спокойно, не сте виновни вие (естествено, че Близнаците са винаги невинни). Виновни са Уран и Сатурн, които не могат да се разберат помежду си и сега разбъркват всички хороскопи. 

Точно те може би ви карат да правите неща, които не са адекватни за сегашната ви ситуация, а за някоя от миналото. Обаче очевидно е, че тези действия не ви помагат. Но за съжаление, ако не се сетите сами да ги промените, Уран и Сатурн ще ви карат да ги повтаряте до безкрай. И да съжалявате. Така че нека го кажа с едно изречение – осмислете добре действията си, причините за тях и резултатите, които носят. 

И тази седмица (в неделя) ще разсъждавате генерално над посоката на кариерата си. То това не е някакъв прост въпрос, че да си остане само в миналата седмица... Обаче в неделя идва още един важен въпрос. Иска ви се почивка. И то качествена. Не е заради сезона, заради ретроградния Юпитер е. Той набива спирачки на иначе бързото ви темпо и ви кара да обърнете поглед към себе си. Опитайте се наистина да се уредите с почивка. Имате нужда от спокойно време за размисъл. Последната година пораснахте много, но всички получени уроци трябва да бъдат добре интегрирани в съзнанието.

Една добра новина – с края на вашия сезон и началото на сезона на Рака, идва благоприятен период за финансите ви. Каквото сте измислили до тук – ще се монетизира много приятно!

Рак

Мили Раци, знам че искате на всеки да помогнете и всичко да свършите. Една новина – това не е нужно. А и е вредно. Тази седмица задачата от планетите за вас е да помислите за себе си и за вътрешния си баланс. А вътрешния си баланс ще намерите, ако поне за малко оставите външния свят да се оправя сам, без вас. Още една новина – не сте длъжни на всички и не е егоистично да очаквате от тях и те да свършат нещо. 

Просто си дайте малко време и помислете кое наистина е ваше задължение и кой се нуждае от вас. Защото, ако жертвате себе си само заради нечие удобство... ами не е хубаво. И спокойно – не ви се пишат конфликти. Пише ви се да отсеете отношенията си и да започнете да дишате по-спокойно.

Като че ли имате доста големи планове и мечти и сякаш те започват да се осъществяват. Обаче тук се появява една лека спирачка на планетарно ниво. Ще се наложи да помислите колко точно реалистични са мечтите ви и какво всъщност можете да очакате. Разберете ме правилно – не ви казвам, че нещата няма да ви се получат. Казвам ви да съчетаете представите си с реалността, защото рискувате да се разочаровате. Предлагам ви да използвате стария и изпитан метод на Стрелеца – пускате стрелата да лети и след това чертаете мишената, около мястото, на което се е приземила. Ще видите, че стрелата ще се е забила на добор място :) 

В неделя влизаме в Рачешкия сезон и това е чудесно! В този рожденически месец обърнете внимание на нещата, които ви карат да се чувствате истински добре в живота и си поставете за цел да ги имате през цялата година!

Лъв

В понеделник, под влияние на сблъсъка между Сатурн и Уран, ще покажете една от силните си (но невинаги приятни) черти. Ще бъдете авторитарни, ще искате власт и ще минавате през конкуренцията като валяк. Тук съм, за да ви предупредя, че това може да го проявите и към приятелите и близките си. А те едва ли ще се зарадват много...

Властването крие някои парадокси и вие, като астрологични царе го знаете. Но нека все пак ги преговорим. Можеш да царуваш само над придворни. Но близките не трябва да са ти придворни, а равни. Да властваш означава и да поемаш отговорност и във вашето обкръжение ви ценят заради това (и понякога дори се възползват от него). Обаче как се справяте, когато хем вие трябва да носите отговорност, хем пък другите не искат да им казвате какво да правят? 

Ето такива проблеми ще имате тази седмица, а решението се крие в добрата страна на Лъва – благородството. Просто изберете добре битките си и кого от коя страна на фронтовата линия да сложите.

Заради ретроградния Юпитер ще бъдете малко самовглъбени. Това не е обичайно за вас, но няма да доведе до големи сътресения. Просто ще ви бъде интересно да се самоизучавате. 

Във връзките си може да поискате непредвидени неща (нямам предвид секс игрички, но не изключвам и това). Искам да кажа, че просто ще сте непредвидими. Освен това ще имате и много опции за връзки, мили Лъвчета. Правете си добре сметката, за да не се окаже, че после трябва да се обяснявате... А всички знаем как мразите това.

Дева

Деви, в понеделник не се подавайте на критикари! И най-вече – на вътрешния ви критичен глас, който постоянно ви кара да премисляте още веднъж и още веднъж, дали наистина сте се справили достатъчно добре. Това е просто отзвук от сблъсъка на Уран и Сатурн – не слушайте!

В неделя Юпитер става ретрограден в дома на връзките ви до 28 юли. Не се притеснявайте, това няма да ги разбута много. Просто някак си ще ви помогне да се отделите, за да може да видите цялата картина. Знаете колко е полезно това – когато не си вторачен в ежедневието и можеш да прецениш истински важните неща в една ситуация. Надявам се, разбира се, партньорът ви да е благоприятно настроен към лекото ви отделяне. 

Между другото – написаното по-горе важи и за необвързаните. Ще имате възможност ясно да начертаете приоритетите си, както и да разберете какво да направите, за да привлеччете любов. Макар, че – Ехо, кой не би обичал Дева? (аз бих).

Началото на сезона на Рака в неделя добавя още баланс към всичко, което се случва. Още по-хубава новина: Ще работите със сродни души, които споделят вашата визия и идеали и могат да помогнат за разкриването на вашите таланти. Дори да не обедините сили на професионално ниво, бихте могли да се ангажирате по-активно с групи или организации, чиято мисия уважавате. 

И моля ви – тази седмица не забравяйте и малко да се позабавлявате!

Везни

В понеделник, под влиянието на сблъсък между Сатурн и Уран е възможно да усетите някаква агресия от околните към себе си. Определено не сте знак, който търпи или приема агресия. Със сигурност ще трябва да защитите границите си. Все пак и вие имате влияния от планетарния сблъсъск и едва ли ще останете безразлични към чуждата конфликтност. Само помислете, дали ще е най-правилно завинаги да отписвате тези хора (защото може и да ви се иска).

От друга страна пък, през седмицата ще се намерят хора, които с лекота и мекота ще са ви се качили на главата. Тук вече наистина ще трябва да се изправите и да покажете кои сте. Изобщо – изглежда, че ви предстоят няколко дни, в които наистина да правите това, което най-добре умеете – да балансирате. Само не забравяйте, да не се разсейвате в любимия си измислен и романтичен свят, за да не пропуснете моментите, когато трябва да реагирате. 

Юпитер с голям ентусиазъм се завърта наобратно в дома на работата ви и грижата за себе си. Това ви носи фокус към тези две теми и желание много бързо да свършите някакви велики дела. Обаче имайте предвид, че Юпитер може да е весел и приятен тип, но все пак ще бъде ретрограден. Което означава, че преки пътища няма да имате за нищо. Всичко, което искате да направите трябва да бъде внимателно обмислено и изпълнено.

Добрата новина е, че в неделя започва сезонът на Рака, а това ще влее ракетно гориво в дома на кариерата ви. Ще имате енергия, визия и най-вече – ще ви върви!

Скорпион

Хм... Трябва да ви кажа нещо. Може би прекалявате с желанието да бъдете оставени сами и на мира. Да, знам. Знам че това е просто вашата природа и че имате нужда от време за себе си. Но планетите казват, че има риск да сте се изолирали повече отколкото е здравословно. И това не засяга само вас, а и близките ви. Разбира се, това не означава да се насилвате и да заздравявате връзки с хора, които не са ви приятни. По-скоро е знак да постъпите разумно, да помислите над въпроса и да го обсъдите с най-близките си, преди да се е превърнало в проблем.

В неделя Юпитер става ретрограден и ще се върти наобратно във вашия любовен дом до 28-ми юли. На Скорпионите с нови връзки може да се поднесат изненади и не всичките да са приятни. От друга страна пък може да се окаже, че се сработвате с човек, с когото никога не сте предполагали, че ще бъдете екип. А може и да започнете нова и вълнуваща връзка. Тоест – нищо не се знае, така че внимателно скачайте в заешките дупки.

В неделя Слънцето се установява върху Рака и вашия дом на светски преживявания. Ще чувствате силно желание за пътешествия, което няма да ви напусне поне до 22 юли. Не слагайте ограничения на мечтите си – може би те ще сложат началото на невероятно приключение. Ако сега обаче моментът не е подходящ за пътуване, помислете за други начини, по които можете да се развивате духовно или в работата си. 

Стрелец

Заради пословичния ви чар и омайното ви говорене, като че ли всички ви харесват, Стрелци. Неслучайно сте добри търговци – умеете да продавате мечти с думите си, при това - с приятна лекота. За съжаление обаче ще бъде по-добре, в понеделник да сте нащрек. Може да се окаже, че сте завъдили и някои лицемери в обкръжението си. Дава ви се шанс да разпознаете хората, които имат полза от вас и затова ви се усмихват и се съгласяват, когато говорите. Вашият знак е много честен и искрен в сърцето си и не търпи лицемерие. Едва ли ще си губите времето с възмездие, но със сигурност не завиждам на хората, които ще бъдат отлъчени от вашия кръг.

В неделя, след дългото ви препускане из живота в последните месеци, у вас ще се зароди желание да си стоите вкъщи (да, сериозно!) и с най-близките си. Това е защото влизаме в сезона на Рака и той ви влияе домашно и успокоително (и не само, ще кажа след малко). Сега е добро време да подредите дома си не само в пряк, но и в метафоричен смисъл. Да направите за себе си място, където се чувствате сигурни и защитени. Разбира се, няма да станете коренно различен Стрелец и да се превърнете в домошар. Но ще е хубаво да си вземете това време, в което да презаредите душата и тялото си далеч от светската суета и работните задачи.

Другото влияние, което ще усетите от Рак в неделя е в сексуален план. Определено във вас ще се събуди игривият хищник, който се появява понякога и прави фоерверки в спалнята. Честно казано това не е само период на игри и забавления за вас, но и на познание. Използвайте го за да опознаете по-добре себе си, желанията си (може да се появят някои нови) и всъщност каква роля играе сексът в живота ви. Използвате ли го за контрол, манипулират ли ви през него? Здравословни ли са връзките ви? Разкривате ли се докрай? Въпроси, въпроси, въпроси... Най-хубавото е, че отговорите им се търсят по много приятен начин :)

Козирог

Малко сте се увлякли в отделянето от другите и тази седмица може да се окажете в неловко положение. Разбираемо е защо сте се отделили и сте дръпнали толкова напред. Както винаги – били сте увлечени в работа, разчитали сте на себе си и просто сте си действали. Не че има нещо лошо в това, но наистина никой не е остров сам за себе си. Тази седмица ще ви се иска да споделите работата си с някого, а може би дори да потърсите помощ и може да се окаже, че сте почти сами. Спокойно – нищо не е загубено. Просто отделете време и внимание на хората, които са ви ценни и на заздравяването на връзките с тях. Нещо ми говори, че и те ще се радват да са част от отбор „Козирог“ отново.

За месец и половина, считано от неделя, ще се наложи да си мерите думите повече от обикновено. Тогава Юпитер се завърта наобратно и става ретрограден във вашия дом на изразяването. Възможни е неволно да засягате хората, както и да срещате трудности в създаването на нови връзки. Но! Всяка ретроградност носи и положителен ефект. От неделя до 28-ми юли ще имате възможност да премислите начина си на общуване, както и как го възприемат околните. Ще пресеете важните си връзки и ще затвърдите позитивните модели.

В неделя се случва и още нещо – влизаме в сезона на Рака. За Козирозите това означава, че в следващия месец всички „дуетни изпълнения“ са с предимство, според планетите. Помислете кои са най-подходящите хора, за да ви партнират в различните ви планове и действайте заедно!

Водолей

В понеделник вашите планетарни повелители – мъдрият Сатурн и дивият Уран са в сблъсък и това разклаща и вас. Единият ви седи в дома на себеизразяването, а другият – в дома на корените и сигурността. И когато в тези два дома има несигурност, че и някакви конфликти – настроенията ви може да се сменят през целия ден и при това - да срещате трудности да ги изразявате. Не знам какво да ви кажа, освен „Случва се“ и „Ще мине“.

Полезно ще е тази седмица да помислите, дали не сте се натоварили с твърде много чужди отговорности. Ако е така – свалете пое част от тези тежести от раменете си. Потърсете някой, на когото можете да се доверите и се опитайте да споделите как се чувствате. Приятел, партньор или терапевт. Имате нужда да вентилирате малко емоции и да се почувствате обгрижени. Дори за Водолеите животът не е само смях, веселие и закачки. Разбира се, вие сте в кратка пауза на веселостта ви, не рискувате да станете трагичен образ. Просто потърсете едно рамо, за да ви олекне.

В неделя си ревизирайте финансите. Юпитер се върти наобратно в дома на парите ви и не смята да прави големи поразии, но е по-добре да не се разсейвате. Спрете да харчите като цар, например...

В неделя влизаме и във времето на Рака, а за вас това означава да обърнете внимание на здравето си. Като цяло тази година темата със здравето винаги присъства по един или друг начин в хороскопа ви, Водолеи. Но по-скоро говорим за грижа и за приятни здравословни дейности, отколкото за някакви кардинални действия. 

Накратко – погрижете се с любов за себе си и с мисъл за парите си!

Риби

В понеделник планетите ви дават знак, че е време да подредите радиостанциите в главата си. Знаете как напоследък на заден план се чува радиостанцията, която пуска отзвука от стари травми, нерешени проблеми и скрити страхове. Правите се, че не я забелязвате, но тя не спира. Както знаете – нищо не е случайно, Риби. И кой по-добре от вас може да умиротворява и хармонизира дух, ум и тяло? Просто е дошло време да спрете да неглижирате радио фона, да се заслушате в него и да си подредите съзнанието. Каквото си казвате наум – определя реалността и живота ви. Затова наистина е по-добре нещата, които звучат в прекрасните ви главици, да са осъзнати.

Юпитер става ретрограден от неделя и това ще ви се отрази като че ли освобождаващо. Може да се възползвате, че ще се върти наобратно във вашия дом на почивката и наистина да си отдъхнете малко. Напоследък се бяхте натоварили повечко, просто не ви личеше отстрани, защото много се усмихвахте и бяхте пълни с енергия. Обаче енергията не е неизчерпаем ресурс и е време да презаредите.

Сезонът на Рака, който започва от неделя, ще бъде много интереен за вас. От една страна, ще подхранва желанието ви за гламур и да се движите през света като филмова звезда. Няма лошо – това винаги прави живота по-интересен. От друга – ще разпали романтичен огън в личния ви живот и доста хора може да се сгреят (или опарят) от него. И не на последно място – месецът на Рака е добър повод за вас да се отървете от всичко излишно в материален и духовен план. 

С две думи – пренареждане и забавление! 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! Заповядайте и на премиерата!

 

На снимката - Надя: Още ли не сте си купили книгата ми? ЩО ЗА ХОРА СТЕ ВИЕ!

Untitled design

 

 

Последно променена в Понеделник, 21 Юни 2021 08:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам