logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 07.06-13.06

Автор: Надя Брайт

Овен

Ако случайно, противно на натурата и принципите си, сте премълчавали нещо – в четвъртък рязко ще спрете да премълчавате. Официалната версия е, че ще стане така, заради новолунието в Близнаци, разбира се. А не защото „сърце юнашко в гърди не трае“... 

Честно казано – на ваше място бих помислила предварително какво ме тревожи, за да сте подготвени какво и как ще кажете, когато моментът настъпи. Да не забравяме, че Меркурий все още е ретрограден и има риск да останете неразбрани, ако просто избухнете неочаквано. Превенцията е за предпочитане пред лечението.

Около това новолуние е възможно да ви се появи и ново делово партньорство. Не е задължително човекът да е нов. Може да го познавате, но никога досега да не сте обмисляли, че може да работите заедно. Отваряйте си очите добре, защото е възможно този заек да изскочи дори от храста на конкуренцията.

В петък Марс влиза във вашия дом на блясък, показност и творчество. Това означава, че трябва да оставите зад гърба си критиците и чувството за неувереност и смело да се показвате пред света и „големите клечки“. Имам предвид да показвате таланта и потенциала си, с цел някой да инвестира във вас и да ви издигне професионално, а не просто да се перчите, разбира се.

Уикендът ще е от една страна приятен, защото ще сте пълни с желание за романтични (еротични) приключения. Но от друга ще се чувствате странно, защото няма да усещате стабилност в комуникацията си с другите и ще сте малко объркани от това. Мен ако питате – най-добре се съсредоточете над това с кое секси бельо да изненадата половинката си, пък другото го мислете от следващия понеделник!

Телец

Тази седмица ви фокусира много конкретно върху професионалното ви развитие и най-вече върху това как да изкарвате повече пари. В четвъртък новолунието в Близнаци отваря съзнанието ви към качествени идеи във финансов план. Може би е добре преди да се възползвате от благоприятната планетарна подредба в четвъртък, да помислите какво искате за себе си в професионален план. Все пак – ако имате посока, вероятността идеите ви да са целесъобразни е много по-голяма. Но подчертавам – нужна ви е само посока, а не стриктна рамка. Имате много добри аспекти за измисляне на неочаквани неща и тръгване по нови пътища. Не ги пресичайте със собствени ограничения, а се възползвайте от тях. Добрата новина е, че ако започнете нещо сега, планетите са склонни да го правят успешно поне шест месеца напред.

В петък ще ви се прииска да си подобрите или пренаредите мястото, на което живеете. Това е така, защото Марс отива в Лъв и в домашния аспект от картата ви. Марс е доста активна и радикална планета. Отбелязвам го, защото пренареждането може да не е само козметично или пък съвсем безобидно. Предупредете половинката си, че е възможно да бутнете някоя стена или пък съвсем да се преместите в ново жилище. Ако се опита да протестира, кажете му „Марс така каза!“.

Този непокорник Марс ще направи и още едно нещо с вас – ще ви повлияе да ви стане по-къс фитилът в края на седмицата. Все пак внимавайте как говорите на хората, за да не си усложните допълнително живота (не ни стига ретроградният Меркурий, ами и това...). 

През уикенда ако гледате внимателно, ще видите много маски да падат. Това е животът, нали знаете... Просто си водете бележки.

Близнаци

Така! Близнаци, искате ли някаква радикална промяна или пък нещо ново? Този четвъртък, новолунието във вашия знак, съчетано с енергизиращото слънчево затъмнение, направо ви изстрелва към избран от вас връх.

Възможно е промените да се случат толкова рязко и непредвидимо, че да изненадате дори себе си с новите си решения. Разбира се, целта не е изненадата. Целта е вашето порастване и минаване на друго ниво, след цяла година на трудности.

Моментът е подходящ и да излезете от ситуация, партньорство или връзка, в които не се чувствате удовлетворени. До върха не се стига с излишни тежести, а подобна възможност каквато сега ви се отваря, ще имате чак през 2029 г.

Каквото и да предприемате, ще имате подкрепата на близки и роднини (особено братя и сестри). Вие по принцип сте чаровници и душата на компанията, вниманието не ви е чуждо. Но така истинската подкрепа, на каквато сега можете да разчитате, не сте усещали от години. Възползвайте се от тези аспекти и се свържете с приятелите си, споделете какво ви се случва с братята/сестрите си и се разходете из квартала. Планетите ви дават възможност да завържете истински приятелства на малък радиус около вас. Кой знае... може да откриете сродна душа в съседния вход :)

В края на седмицата си отваряйте очите, дали някой не се опитва да ви манипулира и да ви накара да носите неговата отговорност. Или пък да си измива ръцете с вас. Не позволявайте чувството ви за дълг да ви подведе и да се нагърбвате с товар, който не е ваш.

(сега си прочетете пак началото на хороскопа, че е много важно!)

Рак

Дали да задържите или да пуснете? Да останете или да си тръгнете, Раци? Тази седмица влизате в шестмесечен период, в който ще осмисляте миналото си и емоциите си, свързани с него. Това ще ви помогне да осъзнаете къде се намирате в момента в живота си и какво искате от бъдещете. Преведено на по-практически език – предстои ви осъзнаване кое е това, с което трябва да се разделите и кое е това, което трябва да „отглеждате“ в живота си. Истински качествените промени се случват само когато са осъзнати, а процесите по осъзнаване не са лесни или бързи.

В следващите месеци ще бъдете наистина емоционални и може би е добре да потърсите страничен и обективен помощник, за да преминете през това. Терапевт или коуч е по-добрият вариант от приятел, имайте го предвид.

За вас не е ново да обмисляте в дълбочина чувствата си. Едва ли има друг знак, който е по-способен от Рака да влезе най-навътре в себе си, да се хармонизира и да излезе по-силен. И не само това, а да строи живота си от невидимите сили на чувствата си.

Новината е, че имате силен порив за финансови успехи и планетите изглежда са доста благосклонни за това от сега до към 18 декември. Смело напред към желаните цели и мечтаните суми в банката, Раци! Не се страхувайте да правите крачка напред и да демонстрирате качествата си пред света.

Неделя е странен ден на мечтания, илюзии и по-скоро на пожелателни неща, отколкото на реални планове. Така че имайте предвид, че каквото си мислите, че ще направите или ви се иска, е по-добре да си остане в собствената ви глава. Защото може и да се сбъдне, а може и не и е по-добре да не давате фалшиви обещания. Също е добре да не давате ухо на чуждите обещания по това време.

Лъв

В последно време откъдето и да минете, мили Лъвове, печелехте съюзници и поддръжници. Тази седмица ще има малко смяна на състава и може би ще се почувствате изненадани. Не се предвиждат големи сътресения, просто трябва да обърнете по-задълбочено внимание на хората около вас. Кой къде е, колко е важен, дали е напът да изостави проектите ви и с кого да го замените. Огледайте се също така за нови попълнения в екипа си, за да сте подготвени за промените или пък за да подпомогнете работата си.

Новолунието в Близнаци в четвъртък идва и със слънчево затъмнение, което ще разбърка малко технологиите при вас (в добавка към ретроградния Меркурий). Проверете сигурността на паролите, архивите на важните си файлове и къде сте оставили информация за кредитните си карти. Понякога „Страх лозе пази“ е доста вярна поговорка.

Нещата влизат в естествен за Лъва порядък, когато в петък Марс влиза в знака ви и пред вас като че ли се разстила червен бляскав килим. Вървите уверено по пътеката на мечтите си и всички глави се завъртат след вас. Това ще продължи до към края на юли. Ще си позволя един деликатен съвет – използвайте това време, за да работите за успеха си, а не просто да събирате възхищението на околните. Бъдете истински Цар, а не просто кух инфлуенсър.

В неделя е възможно да ви се изпречи ситуация, в която ще трябва да избирате на чия страна да застанете. Независимо дали става дума за това вие да взимате решение или просто да подкрепите някого в нещо – не действайте прибързано и внимателно изследвайте за слепи петна.

Дева

Независимо дали натискате яко педала на работата, Деви, или сте по-кротки – тази седмица идва с нови професионални възможности. Може да се окаже, че ще ви поканят на интервю за работа (особено ако сте кандидатствали) или пък отварят нова позиция на мястото, където вие работите. 

Също така – възможно е предложения за професионално развитие да дойдат от изненадващи места. Не отхвърляйте идеи само защото са дошли от там, откъдето не сте си мислели, че може да дойдат. Все пак – не може да знаете кой какво си „готви в кухнята“ и да сте винаги подготвени. Изненадите не са непременно нещо лошо.

Планетите казват, че петък е подходящ ако не за пълна почивка, то поне за разтоварване на графика. Просто се погрижете за себе си и то не само в петък, а и за следващите две седмици. Никой не иска от вас да се преуморявате или пък да влизате в бърнаут ситуация. И бездруго тихият ви знак трудно моли за помощ, когато е засипан от собствените си задачи. Проявете разум, организирайте работата си с грижа за себе си и няма да се поставите в ситуация да имате нужда от помощ. Дано този хороскоп го четат и половинки на Деви, за да обърнат внимание на това с почивката.

В неделя особено ще се усеща желанието на Девата да се претовари. Това е ден, в който повечето хора ще избягват да поемат задължения, а вие ще се опитате да свършите всичко дори с цената на уикенда си. Имам само два въпроса: Защо? и Наистина ли?

Везни

Май ще стягате куфари, Везни. В пряк и преносен смисъл. Новолунието в Близнаци в четвъртък запалва приключенска страст у вас. А тя винаги идва с желание за покоряване на нови дестинации. Разбира се, за вашия изтънчен знак „приключения“ и „покоряване на нови дестинации“ не означава да се метнете като Индиана Джоунс от лиана в пирамида. Означава да си набележите приятно място, на което да опитате хубава храна и да се отдадете на красиви гледки. Това по въпроса с прекия смисъл на стягане на куфари. 

По въпроса с преносния смисъл на стягане на куфари се има предвид, че може да осъзнаете в каква ситуация не искате да бъдете повече. И да я напуснете. Да, толкова е просто, въпреки че може да има последствия и че може да изглежда сложно. Просто това новолуние ви раздвижва и вие не искате да възпирате този порив.

В петък ще бъдете спойка между различни хора и ще оформите нещо като социален кръг около себе си. Това освен че ви е приятно, ще ви бъде и много полезно като източник на енергия и идеи. Да не забравяме, че от края на април зоната на професионализъм при вас е силно заредена с енергия от Марс. Това не ви е напуснало и всяко събиране с хора може да катализира успехи в делови план.

В неделя ще бъдете провокирани да помислите над собственото си поведение и защо сте избрали такъв модел на държание. Помислете дали това е най-доброто, на което сте способни и най-вече – дали е най-полезното за вас.

Скорпион

Скорпита, не знам какво става, че всяка седмица някоя планета или явление сипват гориво в огъня на страстта ви... Новолунието в Близнаци в четвъртък е пореден такъв случай. Ще бъдете еротично заредени и ще имате много добри аспекти да реализирате този заряд, ако ме разбирате (намигам ви).

Може би ще сте изправени пред възможността за дистанционна връзка. Бъдете честни със себе си и мислете какво наистина искате и можете, а не какво ви се е приискало (дано да схващате нюансите).

Тази седмица във вас се събужда и мощен предприемачески дух. Някои решения или стъпки може да изглеждат изненадващи за другите, но всъщност вие работите за тях от много време. Просто сега усещате зелена светлина за идеите си, както и за привличане на нови парични постъпления. Не е лоша идея да се включите в различни неформални професионални кръгове, за да натрупате контакти и да разпространите идеите си. А хубавото е, че не се вижда претоварване от работа в летния сезон (въпреки вътрешния подем). Ще можете и да работите, и да купонясвате значи.

В неделя пипалцата ви ще се раздвижат страстно към нов обект. Няма лошо, просто имайте предвид, че денят идва с илюзии и е мъгляв като цяло (благодарение на влиянието на Нептун). Ако не ви се играе на лотария – по-добре изчакайте, докато сте 100% сигурни в сигналите от отсрещната страна. 

Това последното го казах, защото излиза така от планетите, а не защото вярвам, че ще се спрете наистина (пак ви намигам).

Стрелец

Продължава да ви се иска романтика, свързване и обвързване. И да – знам, че в момента, в който сте прочели първото изречение, сте завъртяли очи и сте си казали, че нищо не разбирам... Обаче аз знам, вие знаете и на никого не е нужно да издаваме тайната – романтично ви е и искате да имате сериозен партньор до себе си. Преди да правите крачки към задълбочаване на отношения, не забравяйте да се уверите, че човекът до вас наистина е сериозен. Никой не иска наранен от любов Стрелец (който пък за нищо на света няма да признае, че е наранен от любов и ще направи ситуацията по-сложна за оправяне).

Така че – макар и да ви се иска, не давайте лесно сърцето си, защото е прекалено ценно.

В петък ставате типичният си Аз. Оптимистичен, авантюристичен и самостоятелен. Това винаги идва с нови планове не само за забавление, но и за работа. По отношение на второто – имате страхотни аспекти за учене. Помислете си какво умение искате да придобиете или развиете и потърсете подходящ курс. Подобна инициатива ще ви се отблагодари добре в бъдеще.

В неделя много ще ви се иска да кажете нещо на някого, но ще се спирате сами, за да не нараните човека. Или пък ще сте в друга ситуация, в която си налагате цензура да не говорите, за да не объркате нещо. Знам, че често имате проблем с това, че обиждате хората без да сте го целили. Но едва ли сдържането на чувствата и мислите ви ще помогне на вас или на околните. Особено на околните, които държат на вас.

Козирог

Много здравословна вълна залива начина ви на живот, Козирози. Ставате експерти по смутита, физически упражнения и медитация. И това е много хубаво! Вашият работлив знак има нужда малко да си почине и да се погрижи за себе си. Просто се опитайте да се отдадете с удоволствие на тези влияния и да почерпите максимума от здравословния режим. И не подценявайте съня!

В петък Марс влиза в страстния Лъв във вашата карта и вие се превръщате в секси машини. Флиртовете и игрите по съблазняване ще са особено на дневен ред в ежедневието ви. Разбира се, тъй като изобщо не сте повърхностни, едва ли ще става дума само за сексуални игри. Иска ви се да осъществите истинска връзка с някого и това е вашият истински стремеж. Обвързаните ще се обърнат сериозно към отношенията с половинките си, а необвързаните ще дадат ясен знак на света, че са в режим на търсене.

И за заетите, и за свободните ще помогне, ако покажете малко уязвимост на тези, които харесвате. Много често околните мислят, че нямате чувства, просто защото не ги споделяте. Бъдете смели и направете първата крачка в споделяне на партньора или евентуалния партньор. Може да започнете с показване на белези, а не на незараснали рани, например. Това би ви дало някаква сигурност, че по-трудно ще ви наранят. Но имайте предвид, че и не всеки дебне да ви нарани все пак...

Неделя ще е малко объркан ден и изглежда, че нищо няма да върви по план. Това доста би изнервило едно Козирог и затова съм тук, да ви предупредя – няма смисъл от нерви, това е просто Нептун, който си играе с нас.

Водолей

Така, така... Седмицата пристига с уверението, че каквото ви е на сърцето, това ще ви е в ръцете. Звучи чудесно, но всички знаем, че нищо не пада от небето. По-скоро се оглеждайте за плодовете на това, което сте отгледали до тук. А когато ги оберете – имате позволение свише да се хвалите, перчите и показвате навсякъде. Явно аудиторията е жадна за водолейски чар (а и как няма?).

В четвъртък има новолуние в Близнаци, а за вас това означава благословия за нови проекти или пък за големи промени в настоящите. Също – ако си мислите за деца – сега е хубав момент да поставите въпроса на масата. А после и в леглото.

От петък до края на юни започва да спира (чудесен израз, нали?) да ви се занимава с работа, с чужди претенции и с дребни житейски проблеми. Искате да бъдете с любимия си човек и да се отдадете на спокойствието на любовта. А ако сте уцелили правилния човек, който ви разбира и сте успели да изразите себе си – ще имате възможност и за безценното си време сами и за себе си. Изглежда като чудесна ситуация и не виждам пречки да ѝ се отдадете. 

Ако пък сте свободни, това е подходящо време да привлечете партньор. Просто излъчването ви е на човек, който иска връзка и е готов за нея.

В неделя внимавайте колко харчите, защото е възможно Нептун да ви подтиква към ненужно разточителство. И като цяло – прегледайте си финансите, за да не изтича повече, отколкото се влива. 

Риби

До сега подреждахте и аранжирахте дома си, сега почвате да изхвърляте ненужното... Не знам защо планетите така са се съсредоточили във вашите подреждане и разреждане, но – това е – треска за дом и ни по-малко във вашия хороскоп. Да не би да търсите себе си или пък да ви липсва нещо? Все пак – домът е изражение на индивидуалността ни, може би подреждате нещо вътре във вас? Помислете как е връзката с родния ви дом и дали нещо от там не ви бута подсъзнателно в посока да размествате сегашното си жилище.

Работата ви много се засилва от петък до края на юни. Сякаш някой натиска копчето на дистанционното за забързване на кадрите и вие почвате да работите с няколко ръце едновременно. Другото интересно, което се случва в петък е, че изведнъж получавате порив много да спортувате. Опитвам се да си спомня кога последно съм видяла Рибка с порив да спортува и не мога. Планетите казват, че преди около две години е имало нещо подобно, но ми се струва твърде скоро... Каквото и да е – не подминавайте това желание за спорт и най-добре го подсилете със здравословна храна.

В неделя, щете – не щете, се налага да се сблъскате с някаква семейна ситуация. Някой ще има нужда от вас, но по-скоро като присъствие и подкрепа, а не да му решите проблема. Сигурно ще ви е трудно просто да изчакате човекът сам да си намери решението, вместо да му го дадете вече сдъвкано. Но си припомнете, че това е истинската помощ, а другото просто създава зависимост.

Освен тази ситуация обаче, е хубаво да дадете знак на близките си да не ви търсят за щяло и нещяло. Имате къща и душа за преподреждане все пак! 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. А скоро очаквайте и първата ѝ книга! За премиерата може да прочетете тук.

 

Миша корицата

 

Последно променена в Понеделник, 21 Юни 2021 08:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам