logomamaninjashop

Зодиак 2021 - забавният хороскоп на маг Надя Брайт

Aвтор: Надя Брайт

Настъпи годината на големите надежди и скромните очаквания. Искам да ви предупредя, че стабилният Сатурн и лековатият Юпитер, ще се въртят в някакви танци помежду си тази година и това ще се отрази на всички. Ще искаме едновременно да сме на топло вкъщи, но и да танцуваме под дъжда. Нямам търпение да видя какво значи това за всяка зодия!

Овен

Мили ми Овнета, знам че обичате да живеете в стил „комета“ (даже заради вас прописвам в рими)... Обичате да летите стремглаво като огнени топки. Околните понякога не разбират защо и накъде, но силно си стискат палци да не се шибнете в тях. Миналата година доста полетяхте и доста поработихте. През 2021-ва идва ред на много важен житейски урок. Да, аз знам, че няма нужда да ви карам да четете, защото вие каквото ви е нужно, ще си го научите в движение, от опит и с болки в главата (но стената ще я боли повече). И все пак, нека ви кажа. 

През тази година ще трябва да се научите на работа в екип. Ще трябва да се огледате кои са хората около вас, какво могат и да си поставите общи цели. Просто така ще постигнете повече. Пише ви се работа в сектора на иновациите и пари от технологии. Което означава, че отново ще има динамика, просто този път е добре да я споделите. Искам да направя едно уточнение специално за Овена, който чете в момента – казах „работа в екип“, а не да си „шеф на екип“. 

И като говорим за споделяне... Любовта ще я има през 2021-ва. Ако сте вече обвързани с някой късметлия, предупредете го, че тази година ви е експериментаторска. Почвайте да мислите какво не сте опитвали и ви се иска. Скоро ще е в графа „осъществено“. 

Ако преживявате раздяла – спокойно – Юпитер и Сатурн са дошли във вашия знак, за да ви помогнат, да се излекувате по-бързо.

На необвързаните мога да кажа, че любовта ги дебне из разни групи по интереси, събирания и изобщо – масови мероприятия (дано скоро ги има с пълна сила). 2021-ва за вас ще бъде време на свързване, приятелства и нови интересни контакти. Естествено, че няма как някой да не се влюби лудо във вас, докато огрявате насам-натам.

През тази година ще бъде подходящо да обърнете внимание на духовни практики, които свързват ума и тялото. Те не че не са ви свързани... Просто е хубаво да разберете кое е водещо, за да канализирате енергията си.

Сред толкова много новости и нови хора, през 2021-ва не забравяйте за семейството си. Както винаги – те ще бъдат вашата опора и пристан.

Изобщо – годината ще бъде добра и даже много хора ще се радват, ако ги шибне овенска комета!

No description available.

Телец:

Здравейте, скъпи Телци! Неслучайно ви наричам „скъпи“, вие сте точно такива. Понеже не хвърчите в облаците и не се посипвате с пера и пайети, много хора ви смятат за скромни. Нищо скромно не виждам в някой, който иска най-голямата къща, най-скъпия часовник и най-стабилното семейство. 

Важно е да се отбележи, че вие не само искате тези неща, вие ги постигате. Тази година подобни постижения може да отбележите, ако инвестирате. Не ме питайте в какво – вие по-добре от мен ще се ориентирате. Обаче ще трябва да почакате, докато инвестициите ви се осребрят. Казвам ви това, защото знам, че от една страна сте търпеливи, но от друга сте малко... сръдливи. И ако нещо не ви хареса, сте готови да го стъпчете с мощното си копито и да продължите напред. С този подход рискувате да си хвърлите късмета точно преди да завалят парите. Така че – едно наум моля и почвайте да се оглеждате за устойчиви проекти, в които да вложите. 

В любовта ще искате едновременно стабилност и новости. Изяснете се първо със себе си и после с партньора какво значи това. Може да отворите малко границите на връзката си, например. Знам, че един истински Телец сега би повдигнал вежда и би казал „Хм“... Но помислете - по-добре е така, отколкото да се забъркате в разни изневери и да се чудите от къде ви е дошло. Гледайте обаче да се налудувате преди декември, защото тогава планетите са настроени да ви изкарат беладжийството през носа. 

Необвързаните Телци ще са необичайно палави тази година. Може и да не си намерите дългосрочен партньор, но с краткосрочните добре ще ви върви.

Цялата картина за 2021-ва е, че искате всичко. Романтика, приключения, стабилност, пари, влиятелни приятели. Обикновено това е капан и повечето зодиакални знаци биха забъркали големи каши. Не и вие – добри и праволинейни души, такива. Просто внимавайте, да не задълбайте в една тема и да пропуснете другите и всичко ще е наред. 

И не на последно място – обърнете внимание на редовния спорт. Не е тайна, че обичате да хапвате, не е тайна, че не обичате да подскачате насам-натам. По-скоро бихте подскочили веднъж, за да видим, че можете и бихте прекарали останалото време в това да ни гледате победоносно. Обаче планетите говорят, че тази година ще трябва да се занимаете с редовни тренировки. Почнете с нещо по-леко и просто не спирайте. 

Ако всичко върви по план, накрая на годината ще сте едни по-богати, по-красиви и по-доволни от живота Телци, обградени от покорени сърца!

Близнаци:

Почвам направо, защото знам, че ако не ви задържа вниманието, няма да четете дълго! Тази година ви е нещо кармична. То ест – нещата, които ви се случват, ще имат съдбовна роля в различни степени и аспекти. 

Любовта ви през 2021-ва е весел вертеп! Краткосрочни, дългосрочни и всякакви връзки ще бъдат на една ръка разстояние, стига да ги поискате. Това само по себе си не е новина – никой не е устоял на чара ви. Наистина се заглеждайте и заслушвайте в тези хора. Просто никак не е препоръчително, да изпускате кармичните уроци, които те носят. 

Обвързаните Близнаци може да предприемат някаква авантюра с партньора си – общ бизнес, интересно пътуване. (Иска ми се да кажа „тройка“, но няма. За тройки – търсете Телците).

Моля ви, опитайте се, да стоите в настоящето и да преценявате кой стои срещу вас и защо. Знам, че фантазменият ви свят е много по-интересен и привлекателен, но е важно този път да вникнете в събитията, такива каквито са. Не за друго, а за да може да си вземете някои поуки. И да – знам, че не искате никакви поуки. Но трябва.

Парите си ще изкарвате по забавен начин. Тази година ще трябва да съвместявате риск и стратегия. Не е ли това най-близнашкото нещо? Има и един елемент на улягане в цялата работа. Няма да се изненадам, ако накрая на годината станете нечий ментор или направо започнете да преподавате нещо. Вие целогодишно ни преподавате уроци по чар, но сега говоря за нещо по-сериозно.

Много ви влече да се движите сред природата тази година. Закачете си една апликация, да ви следи прогреса и ето – нещата със здравословните дейности са решени.

През 2021-ва бързо ще се сближавате. За кратко време ще превръщате познатите в най-добри приятели. Нека това не ви подвежда, да пренебрегвате приятелствата, проверени през годините. Както и семейството си. Просто не забравяйте, че близките връзки не се състоят само от това другите да търсят вас. Добре е и вие да им обръщате внимание. 

Интересното тази година е, че ще имате нужда от повече време за себе си и твърде вероятно е да поставите това като приоритет. Отново е част от парадоксите на годината. Имайте го предвид, когато си планирате времето, за да си оставите свободни дни.

В заключение – годината е щура като вас, но гледайте внимателно какво ви е донесла. Знам, че очаквате всички предизвикателства с нетърпение, защото... Ами това сте вие – знакът, който покорява върхове с лекота!

Рак:

Познайте, мили Раци, какво е водещото за тази година в хороскопа ви? Както всяка година – любовта. Пак ще се учите на баланс, пак ще изследвате дълбините на чувствата, пак ще има духовно израстване. 

Също – ще има и голям миш-маш от любовни преживявания. Като изключим периода от средата на май до края на юли – през цялото останало време ще сте завладени от еротични помисли и търсения. Това не е лошо, просто е рисковано за зодиакален знак, който се стреми към вярност и стабилност. Подгответе се тази година да ви се върти главата и да се оказвате между различни чаршафи. 

Не смея да си помисля това до колко влюбвания може да доведе във всички посоки. Защото знаем, Раци... Знаем как преживявате влюбванията... От „Искам те завинаги в живота си“, през „Аз те обичам, а ти не ме цениш!“ до „Не искам повече да те виждам и дано гориш в Ада“. Или пък просто сватбени камбани. А много често - последните две в комбинация. Защото, ако искате някой да гори в Ада, ще искате и лично да сте запалили огъня. 

За сметка на гореописаната вакханалия, финансите ще са стабилни. Може дори да помислите за реализиране на бизнес идея, извън постоянната ви работа. Или пък някакво разширяване на досегашната ви дейност. Понеже сте Раци, със сигурност имате някакви спестявания. Помислете как да ги вложите разумно, за да започнат да работят за вас. В средата на годината имате възможност за ново начинание, което да ви плаща режийните разходи. Също – ако имате някакви заеми – годината е подходяща за преструктуриране или погасяване. Слава Богу, че се уравновеси малко хороскопа, че бях почнала да се притеснявам с тия приключения в любовта...

Обърнете се тази година към някакви медитативни практики, упражнения за дишане и други подобни. Не за друго, а ще има малко нервност и тревожност във вас. И по-добре да се научите да я лекувате, отколкото да отнесете нечия глава с тиган. Да, добри сте, но сте малко агресивни, да не се лъжем. Затова – повечко дзен практики и по-малко конфликти през 2021-ва. Следете и здравето на репродуктивната си система. За всеки случай.

Хубаво е тази година да се абстрахирате малко от вярването, че партньорът ви е всичко на света. Създайте поне 1-2 нови приятелства, огледайте се за старите си приятели. Обърнете персонално внимание на роднините си. Общуването с различни хора, така, както вие го обичате – дълбоко и изпълнено със смисъл, ще ви послужи да задоволите потребността си от духовно израстване.

С две думи за тази Рачешка година – секс и пари. От вас зависи как ще го преживеете!

No description available.

Лъв:

Така, така... Тази година от звездата на всички сцени, ще се превърнете в звездата на партньорствата. Във всеки аспект на живота си.

В любовен план ще бъдете много съсредоточени във връзката си. Неслучайно казвам връзка, а не връзки. За вас се говори, че за да сте във връзка, партньорът трябва да ви ласкае и боготвори. Говорят го тези, които не ви познават. Щедростта ви е право пропорционална на величието на гривата ви, а умението ви да създавате цели светове от любов е забележително. Ще бъдете отдадени на изграждането на силна връзка или на нейното укрепване, ако сте обвързани отдавна. Звучи парадоксално, но е по-скоро логично – може и да се разделите с партньора си. Ако се окаже, че това не е човекът, с когото да живеете в истинско разбирателство, ще потърсите това, от което имате нужда другаде. Стискам палци на партньорите на Лъвове, да се окажат правилните, защото тогава Лъвовете ще свалят Рая на земята за тях.

В кариерен план също ще се съсредоточите над изграждането на силни връзки и устойчиви партньорства. Каквото и да работите, винаги има елемент на лидерство у вас. През 2021-ва няма да се церемоните с хора, които не знаят какво искат или имат твърде чупливо его. И все пак – не бързайте много, преди да режете от корен. Не всеки, който не тича бързо като вас, е безполезен. Ключовата дума е „доверие“ – това ще давате и това ще търсите. 

Парите ви ще идват по различен начин тази година, нищо няма да е по познатия и утъпкан път. Сега е моментът, да бъдете истински хищник – оглеждайте се за възможности и ги гонете, докато не паднат в лапите ви. Ценете тези хора, които ви подкрепят в начинанията, защото това няма да е лесна задача. Всички новости и целият ви ентусиазъм за осъществяване на идеи, може да идва малко повече на околните. Знам, че искате вашият рев да се чува най-далеко в джунглата, но не пречи от време на време да се заслушвате и в чужди гласове.

За здравето си вие винаги сте се грижили. Сега има една лека опасност, да го загърбите покрай фокусирането във връзката и в новостите в кариерата. Не го допускайте, не ви отива. Не е нужно да правите нещо кой знае какво. Просто продължете установената рутина от 2020-та. В края на тази година, отново ще почувствате прилив на ентусиазъм, да се поддържате в перфектна форма (но не чакайте до тогава).

2021-ва е годината, в която може да разберете кои хора са истински вашите хора. Не пропилявайте шанса с лъвско ръмжене, а го използвайте мъдро като цар!

Дева:

През 2021-ва в главата ви ще има смели визионерски планове. Възможно е да ги изпълните, но трябва да имате и структуриран план за това. Всъщност това е квинтесенцията на Девата – да сбъдне чудеса, но работливо и стъпка по стъпка.

В любовта предстоят големи развития. В зависимост от това на какъв етап от живота си сте, може да преминете на следващо ниво с партньора си или да намерите вашия човек. Съзнанието ви ще е отворено за всякакви възможности. Ще приемате партньора си такъв, какъвто е. Виждат се и някакви авантюри, но отново ще са в стил Дева – много хубаво, но безопасно.

Говори се, че сте скучни... Аз не съм видяла скучна Дева. Видяла съм много такива, които не постъпват безмозъчно и не се правят на клоуни, но всичките са интересни. Страх ме е да си помисля обаче какво Девите мислят за останалите знаци... Дали просто не подбелват очи снизходително, докато Близнаците правят шоу, Раците се опитват да подредят света, а Стрелците тичат и се смеят? Не знам дали и тази година ще разберем, защото Девите ще са много заети и едва ли ще седнат да ни споделят.

Чака ви много работа, уважаеми Деви. Обаче от работата ще излязат чудни резултати. Само имайте търпение, докато мине частта с подготовката. Освен резултати, ще излязат и пари. Най-добре си подарете някоя хубава лятна почивка. Само че в края на лятото. Защото в началото ще излезе много хубава възможност за кариерно развитие и трябва да сте на линия, за да я уловите. Трудът ви ще направи име за вас и ще се изкачите на по-високо стъпало. Обаче действайте бързо, прозорецът ще е кратък.

Тази година ще имате прилив на енергия и ще можете да се отдадете на повече спорт. Изненадващо за Дева обаче, ще имате и прилив на апетит. След края на юли, до края на декември, може и да качите някое чаровно килце. Не го мислете и не се ядосвайте – включете се в някоя група за интересни спортни дейности – колоездене, планинарство и други такива.

Урок за усвояване ще бъде да поставяте граници. По принцип сте склонни да служите на другите, забравяйки за себе си. Това е, защото ви е грижа. Сега ще трябва да разберете как може да балансирате грижата към другите с тази към себе си. Наистина запомнете това – ако не отделяте достатъчно внимание на себе си през годината, поставяте на риск както кариерното си развитие, така и благоденствието си в любовта.

Накратко за 2021-ва – можете да имате всичко, само разпределето времето си мъдро и не забравяйте да се обичате

Везни:

Как сте, Везни? Има ли красота и романтика? Да, знам, че при вас винаги има... През 2021-ва не просто ще има, а ще е изобилна.

Тази година стрелата на Купидон така усилено ще ви преследва, че може и да закачат някое бебешко кошче на нея. Вие сте доста мечтателни, не може да си кривим душата. Възможно е сега да приземите самолета на мечите... в спалнята. Умението ви да фантазирате, ще ви свърши доста работа в едни по-пикантни полета на живота. 

Говоря малко завъртяно, но то е за да държа изискания ви интерес. Ако трябва да го кажа направо – много любов и секс ще има през 2021-ва. Понякога ще ви се струва, че давате повече, отколкото получавате. Не задълбавайте в това, просто сега имате много за даване. Накрая на годината нещата ще си дойдат напълно на мястото и ще се чувствате възнаградени.

По отношение на кариерата и парите си, ще трябва малко да се дисциплинирате. Имате солиден апетит за лукс, опитайте се да го овладеете. Това е година, в която печелившата ви стратегия е да не харчите много, а да трупате на сигурно. И не, не ми минавайте с тия, че хубавите вещи са инвестиция. Аз знам и вие знаете, че ги купувате, за да си радвате окото, а не заради инвестицията. Ако работите и харчите разумно, в средата на годината ще ви се отвори възможност, да натрупате още авоари или да се издигнете на по-висока позиция. Съжалявам да го съобщя, но тази година не е подходяща аристократичната ви същност да се вихри. Просто си вършете работата и заделяйте парици.

Годината ви тласка към хедонизъм, но бъдете по-умни от това. Използвайте супер силата на Везните и обърнете желанието за разгул в здравословна посока. Насочете се към опознаване на здравословна кухня и тенденциите в поддържането на фигура и външен вид. Така ще издигнете фигурата си до нивото на интелекта – а това е доста високо.

Ще ви се иска да си вземете малко почивка от контактите с роднини и приятели. Това не важи за децата ви – на тях ще искате да обръщате внимание. Но да се върнем към другите – вие ще искате почивка, а те няма да разбират от какво е породена тази потребност. Опитайте се да им обясните на разбираем език. Или пък ги издразнете жестоко и нека те си пожелаят почивка! Ако предпочетете втория вариант, не забравяйте към ноември месец да се сближите отново с тях, защото през декември ще изпитвате огромно желание да сте в семеен кръг.

2021-ва е годината на удоволствията, които не се купуват с пари. Прегърнете я, защото тя вече ви прегръща!

No description available.

Скорпион:

Миналата година си дадохте страшно много зор в работата, Скорпита! Сега е време малко да си починете. Спокойно, пак ще имате успехи, просто няма да е такава лудница.

2021-ва ви предлага възможност да намерите своето сигурно място в интимните си връзки. Разбира се, знаем че искате както сигурност, така и лично пространство. Ще стане. Само че ще стане по вашия начин – нищо няма да е такова, каквото изглежда.

Първо ще се отдадете на любовта си и на интимния партньор. Ще обследвате това поле и ще му се наслаждавате. И после – в последното тримесечие на годината, чисто по скорпионски, ще прецените дали този човек е наистина за вас. Ако не е – ще се разделите с него. Желая късмет на всички партньори на Скорпиони тази година - дано имате сили да издържите и любовта, и равносметките!

Нещо такова ще направите и със семейството си. Вие ги обичате и цените връзката си с тях. Това, което няма да търпите обаче е, да ви вкарват в зависимости или да ви държат прекалено близо. Ако усетите това – няма да се поколебаете да прекъснете някои връзки. 

Както и да постъпите в личен план, аз вярвам, че ще е за добро. И не го казвам, защото ме е страх да не ме намерите, ако кажа нещо лошо! (плюя си в пазвата)

В много голяма степен, успехът в работата ви ще зависи от умението ви да се свързвате с хора от по-широкия си кръг, дори непознати. Да започнем от по-познатия кръг обаче. Може да ви предложат, да се включите в семеен бизнес. Не е лошо, просто изяснете всички детайли от начало. Ако вече имате собствен бизнес, ще имате успех в събирането на средстства от непознати, като ги печелите с идеите си. В случай, че сте модерен Скорпион екстроверт и ви блазни инфлуенсърската дейност – годината е подходяща да наберете последователи. Само не забравяйте, че последователите не са поданици. (моля ви, наистина – не ме намирайте)

Ще ви е полезно да запишете часове при терапевт или да се включите в група за взаимпомощ (или терапевтична). Годината ви поставя пред различни емоционални предизвикателства и колкото и да се смятате за свръх устойчиви – защо да се претоварвате, вместо да си помагате?

Храненето е много важно за Скорпионите през 2021-ва. Избирайте разумно и с грижа и тялото ви ще ви се отблагодари. Знаем, че тялото ви е важно... С него получавате толкова удоволствия.

В общи линии – годината за вас е мъдра, година на порастване. Ще бъдете успешни по един негръмогласен начин. Като истински Скорпиони.

Стрелец:

Готови ли сте за забавления през 2021-ва? Защо ли питам изобщо... Вие сте родени готови за това!

Тази година много ясно ще си проличи един вътрешен конфликт, който живее във Вас, Стрелци. Дали това, което искате наистина е приемливо за тези, които обичате и трябва ли да го преследвате или трябва да живеете „нормално“? Звездите не дават отговор. За сметка на това ви дават предизвикателни ситуации, за да го намерите сами.

Искате да обикаляте света и да се забавлявате и понякога другите смятат това за безотговорно или страдат от липса на внимание. А Стрелците не че не обичат близките си, просто не могат да живеят натясно. Но стига общи приказки, знам че това ви изморява. Годината ви носи една сериозна връзка. Ще трябва да решите, дали я искате или не. А вие я искате, но не искате да си дадете свободата. Или да разрушавате статуквото си. Не стойте твърде дълго в неясно положение, защото това може да нарани не само другия човек, но и вас самите. Вие имате съвест и тя ви играе много лоша шега, ако някой пострада, заради вас – склонни сте да се самонакажете, понякога дори без да има смисъл или полза от това. Така, че – за да няма плачка, съкратете малко играчката и се определете какво искате. 

Независимо, дали сте обвързан и трябва да вземете някакви решения за връзката си или сте необвързан и се очаква да премислите, дали няма да се обвържете – може да намерите решение, което не е толкова болезнено. Изяснете какво наистина искате и се опитайте да го постигнете съвместно с настоящия/бъдещия партньор. Може пък и те да искат точно такава връзка, каквато и вие.

В работата може да осъществите промяна, за която мислите от миналата година. Ще се научите да поставяте по-ясни граници между работното и личното време. Възможно е да работите в колаборация с някого и това да ви донесе още по-добре резултати. Човекът ще е от близкия ви кръг. Годината е подходяща да разпръснете пословичния чар и комуникативност на Стрелеца. Винаги сте пълни с интересни истории – защо не им дадете нов живот в подкаст или дори книга?

Здравето ви ще се влияе от това до каква степен сте си подредили живота, Стрелци. Което е доста кофти новина за знака, който хич не обича да подрежда... Обаче погледнете го от друг ъгъл – имате рядък шанс да подредите нещата точно както вие искате и (което е всъщност епохалното) – да убедите другите, че и те точно това искат.

Ще повторя още веднъж това с границите – поставете ги. Сложно е, защото всички искат парче от харизмата на Стрелеца. А вие нито искате да се раздавате толкова много, нито пък искате да отблъсквате грубо. През 2021-ва се опитайте да решите този въпрос с дипломация.

Козирог:

Уважаеми Козирози, миналата година даде старт на нов 12 годишен цикъл в живота ви. Минахте малко през центрофуга, но беше за добро. Тази година сагата продължава, обаче предстои нещо, което обичате – ще изграждате.

2021-ва е година, в която трябва да обърнете особено внимание на партньора си. Дребните жестове на грижа правят голямата картина. Не съм казала да се обвързвате супер сериозно или да предприемате стъпки, за които не сте готови. Това никой не може да го каже на Козирог. Всъщност може, но какъв е шансът Козирогът да слуша? Към края на годината ще стане ясно, дали ще преминете на следващо ниво във връзката си. Това ще се случи след типичното за Козирога вглъбяване и осмисляне. И след това – или сватба, или брадва (образно казано).

Тази година едва ли ще има някакви бомбастични кариерни развития, но със сигурност усилията ви до тук, ще се възнаградят. В стабилни парични потоци. Няма да е дъжд от злато, но ще е добре и ще е редовно. Ще имате желание за луксозни покупки, обаче едва ли ще е най-разумното решение. За някои от вас годината може да е свързана с работа на нетолкова престижно работно място или пък нетолкова важна, колкото ви се иска. По-добре го изтърпете, временно е. А и вие ще си вършите работата толкова добре, че няма как да не излезе някаква друга възможност.

Ако човек ви наблюдава отблизо, ще забележи голяма физическа сила и често – че се натоварвате със спортни дейности. Издържливи сте и не сте мързеливи. Тази година не се пренатоварвайте, измислете някакви дейности, които ви щадят. Давайте си повече свежа храна – плодове и зеленчуци, пийте много вода – пречиствайте се.

Почти до самия край на годината ще бъдете много социални – душата на компанията. Това е интересна роля за Козирога и ви предлагам да я изпълните с преживявания. Не подминавайте покани (стига да е безопасно), дръжте контакт със семейството и приятелите и правете нови приятелства.

Обобщено – 2021-ва за Козирозите е година, в която тялото и съзнанието им да отпочинат малко, важните връзки да се изяснят, а в работата – да са стабилни. 

Искам да направя едно лично признание – Козирози, аз много ви обичам, но сте толкова сериозни, че дори не знам как да се пошегувам с вас... Пратете ми някаква подсказка какви шеги обичате!

Водолей

Водолеи мили, космически чеда такива... Казват, че 2021-ва е вашата година. По мои наблюдения – всяка година е вашата. Не съм видяла година, в която Водолеите да не хвърчат нависоко, да не са обичани и да не измислят нови неща. Но нека видим конкретно сега какво ви се пише.

2021-ва слага начало на 10 годишен цикъл на преоткриване, иновации и приключения – това, за което вие живеете, Водолеи!

Тази година любовта отива малко на заден план. За вас. За тези, които ви обичат няма да е точно така, но вие ще си вървите по вашите пътища. Възможно е от гонене на високи цели, да се разсеете малко и в един момент да се окаже, че имате няколко връзки. И дори в това положение, вашият приоритет ще е да намерите време за себе си и целите си.

В кариерен план това е година, в която сякаш започвате на чисто. Помислете си какво искате – самостоятелна кариера, да сте част от нещо? Каквото и да искате – имате шансове, да го осъществите. Знам, че ви влече да сте начело на нещо и да откривате нови хоризонти. Сега е моментът да изберете най-добрата посока за себе си. И, рядко се случва в живота, но – желания и реалност могат да се обединят във ваша полза.

Ще се чувствате физически заредени със страшно много енергия. Употребете я, но се пазете от контузии. Просто се грижете за себе си и тялото си. „Да“ на здравословния хранителен режим и „Не“ на захарта, алкохола и кофеина. Следете качеството и количеството сън, което си осигурявате. Накратко казано – не допускайте умът ви да хвърчи прекалено далече от тялото.

Роднините и приятелите ви няма да могат да се доберат лесно до вас през тази година. Вие ще сте отдадени много на себе си, на това което искате, на развитието си. Възможни са конфликти по темата. Нито една от страните няма да е доволна. Вие ще чувствате, че изискват нещо от вас, а другите ще се чувстват пренебрегнати.

От тази ситуация има чисто водолейски изход (аз ли да ви уча?) – вкарайте в употреба чара си, на който всички са подвластни. Само водолейската усмивка може да убеди някого, че иска точно това, което всъщност не иска (но за вас е по-добрият вариант).

Не бях много конкретна в хороскопа, Водолеи, защото всичко зависи от вас тази година. Имате възможности – но за какво и как – вие ще прецените. Желая ви успех и очаквам да се отчетете с чудеса!

Риби:

Рибки, мили, тази година нещата пак ще бъдат философски, духовно издигнати и любовни. Какво да ви правим, вие просто сте си такива... Философите на зодиака, които умеят да плуват из нефилософските човешки удоволствия.

Тази година ще бъдете по-романтични от всякога. Даже направо може да се ориентирате към издаване на стихосбирка или любовен роман. Колкото и да ви е любовно обаче, хич и не искате да чувате за обвързване. Мен това не ме изненадва, дано и партньорите ви не са особено изненадани (естествено, че нарочно използвах множествено число). Ще бъдете весели, игриви, мечтателни и изобщо – в любовта ще се получават нещата. Аз лично не се сещам за година, в която да не са ви се получавали...

В кариерен план, може и да искате промяна. Ще можете да я осъществите след май месец, но ще е разумно да си потърсите ментор. Или поне някой по-опитен, който да ви насочи в началото. Ако не търсите промяна – спокойно, ще можете да си запазите статуквото. При всички положения – опитайте се да разберете какво наистина искате в професионален план, годината е подходяща за такъв вид прозрения. 

Тази година всички ще искат компанията ви и ще ви търсят. А вие ще сте замечтани малко повече от обикновено (не вярвах, че е възможно) и рискувате да оплетете леко приятелските и семейните връзки. Ако не внимавате, ще отделяте повече внимание на по-маловажни хора и ще пренебрегнете тези, които наистина са до вас. 

Обърнете внимание на чувствата, които се обаждат във вас през годината. Имате добри възможности, да изчистите стари травми или тревоги. Само трябва да слушате вътрешния си глас и да си намерите подходяща терапевтична среда. Бъдете подозрителни към гурута, шамани и всякакви духовни учители. Тази година ще се уязвими на подобни влияния и може да си направите лоша услуга, ако залитнете в някакво учение.

2021-ва ще е година, в която духовният ви свят отново ще претърпи развитие. Също – за пореден път ще огреете с романтичния си ореол навсякъде, откъдето минете. Както знаем – в зодиака не се лови Риба – Рибата лови нас. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Още от Надя:

Тик-ток Бепчета

Image may contain: 2 people, including Nadia Bright, people standing

Последно променена в Понеделник, 07 Юни 2021 11:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам