logomamaninjashop

Нова площадка за деца с увреждания в София

Комбинираната площадка за игра на деца с увреждания на възраст от 0 до 12 г. ще бъде официално открита на празника За Нашите Деца, който едноименната фондация организира на 1 юни. Тя е в двора на Центъра за обществена подкрепа „Св. София“, на ул. „Гюешево“ 21, и е финансирана изцяло от партньорите на организацията от АбВи България. Проектът е изготвен безвъзмездно от „Иво Петров Архитекти“. Площадката и уредите, монтирани на нея, са изцяло съобразени с с необходимостта да се стимулира развитието на децата със специфични нужди.
Тържественият момент е част от големият детски празник, с който фондацията ще отбележи Международния ден на детето 1 юни. Това епразник за всички, с които „За нашите деца“ работи – децата и семействата от нашия център за обществена подкрепа, приемните семейства и децата от центъра за приемна грижа, и бебетата от Детска къща.

След официалната част празненството ще продължи със забавления и изненади за малчуганите.
С какви проблеми се сблъскват семействата на тези деца можете да прочетете в Майки, за които няма празнициЗа Алекс, която заслужава щастливо детство и Слънчевото семейство на Силвена.

Последно променена в Вторник, 30 Май 2017 15:05

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам