Нови попълнения в "Гласът на България"

В предпоследния епизод от кастингите на тъмно менторите разказват за детските си мечти

Едва шест места ще останат свободни в отборите на Поли, Камелия, Графа и Иван Лечев, след предпоследния епизод от кастингите на тъмно тази неделя. В епизодът на „Гласът на България“, който ще се излъчи на
2-ри април.  Поли Генова ще спечели два нови таланта за отбора си и ще остави само едно, последно свободно място преди да запълни своя тим. Графа също ще добави два нови  гласа в отбора си и ще му е нужен само един певец, за да продължи към музикалните двубои. По две свободни места ще остана в отборите на Камелия и Иван Лечев, които след тази неделя ще имат по десет таланта на своя страна.

Седмица преди финала на първи етап от „Гласът на България“ – кастингите на тъмно, за одобрението на менторите ще се борят интересни участници от България и чужбина. Красива тийнейджърка, участвала в детското издание на “The Voice Of” в Русия ще се опита да сбъдне мечтата си и да влезе в отбора на Камелия.

Единственият български актьор, който може да се похвали с главна роля в боливудска мега продукция, ще изпита певческия си талант в шоуто, за да избере на коя от двете сцени да продължи кариерата си.  18-годишен участник ще си спечели определението „българския Джо Кокър“, дадено от Иван Лечев, а негов връстник ще получи комплимент от Графа - „твоят глас може да разказва много истории и да пренася жените в други светове“.

Тормоз в училище, трудно детство в дом за сираци, юношество, прекарано без родителска подкрепа и борбата на едно семейство, чийто дом е изгорял - това са част от житейските истории по пътя на няколко участника до сцената на „Гласът на България“.

Независимо от съдбата си до момента, всички участници мечтаят да застанат лице в лице с менторите и да получат шанс да продължат в шоуто, като влязат в отборите на Поли, Камелия, Графа или Иван Лечев. Музикалните звезди, които влизат в ролите на треньори в най-гледаното риалити този сезон, също са започнали своя път към върха с мечти за голямата сцена. Защо Графа е живял в Норвегия и откога композира музика; каква кариера е преследвала Поли Генова преди музиката и какво е попречило на Камелия да стане доктор? Отговори на всички тези въпроси, както и още лични истории ще разкажат менторите на „Гласът на България“ тази неделя, 2 април, точно в 20.00 часа.

Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Губя го, мамо!

Губя го, мамо!

28 Юни, 2019 Хранене

Татко Калоян отново на плаж

Татко Калоян отново на плаж

27 Юни, 2019 Татко Калоян

Смелостта да си нормална

Смелостта да си нормална

03 Юли, 2019 Добра форма

Децата с трудна съдба

Децата с трудна съдба

02 Юли, 2019 Истории

Мъж в магазин

Мъж в магазин

28 Юни, 2019 Забавно

Летни тела

Летни тела

10 Юли, 2019 Общество

Пътеки, пещери и огромни лъжици

Пътеки, пещери и огромни лъжици

23 Юли, 2019 Развлечения

Нека да е лято

Нека да е лято

23 Юли, 2019 Добра форма

Вдигнете ги тия глави, бе!

Вдигнете ги тия глави, бе!

22 Юли, 2019 Забавно

Една Неда

Една Неда

21 Юли, 2019 Истории

Как уча децата да взимат решения

Как уча децата да взимат решения

19 Юли, 2019 Образование

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам