logomamaninjashop

Режисьорът Николай Волев гостува в Пловдив

Създателят на едни от най-култовите филми ще гостува в Пловдив на 12 април в 18:30 часа в Lucky Дом на киното. Ще имате възможност да се срещнете лично с него, да закупите автобиографичната му книга "Девствената проститутка" и да вземете своя автограф!

Творческата биография на Николай Волев обхваща документални и игрални филми, привлекли милиони зрители у нас и в чужбина. Сред тях са култови ленти като „Двойникът“, „Господин за един ден“, „Дом № 8”, „Да обичаш на инат“, „Маргарит и Маргарита“.

29060378 570058080021246 2301818589085120072 oВ новия си филм „Извън пътя” Николай Волев разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака. Често броди с джипа си сред красотата на българските планини и по време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.


„Извън пътя“ е филм на Николай Волев (сценарист и режисьор). В главните роли ще видите Деян Донков, Аня Пенчева и Сали Ибрахим.


Снимки: "Извън пътя"

 

Препоръчваме ви още:

Посоката, братче, посоката...

Възвишението на българското кино

Живот като на кино

Последно променена в Вторник, 03 Април 2018 12:15

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам