logomamaninjashop

Lidl Неделя на въображението в Музейко

 „Lidl Неделя в Музейко развихря детското въображение тази неделя, 11 февруари, когато ще се проведе февруарското издание на инициативата. Тема на събитието е именно въображението и далечните и приказни светове, до които то може да ни отведе. С негова помощ малки и големи ще влязат в ролята на изследователи и откриватели, като ще имат пълната свобода да измислят нови открития и да създават най-различни реални и въображаеми творения.

Децата ще могат да нарисуват своя въображаем свят, както и да станат членове на клуба на младия изобретател, където с голяма доза вдъхновение ще създадат най-различни изобретения. Ще развихрят въображението си и в кухнята, където този път няма да спазват рецепти, а ще имат пълната свобода да направят ястие по свой вкус. Най-смелите мечтатели ще насочат поглед към звездите, като се включат в работилница за млади астронавти и създадат макети на космически совалки. За най-активните, приятелите от БГ Бъди активен, са подготвили редица предизвикателства, сред които „магическа“ щафета и други вълнуващи спортни занимания.

Както и досега, билетите за Lidl Неделя в Музейко на 11 февруари ще бъдат на символичната цена от 2 лв. за всички посетители.

Lidl Nedelya v Muzeiko razvihrya vaobrazhenieto

За Lidl Неделя в Музейко

Lidl Неделя в Музейко“ е част от най-голямата инициатива на Лидл България, насочена към децата – „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде полезна на самите родители в грижата им за тях. Lidl за твоето дете“ включва серия от дейности в областите пълноценно и балансирано хранене, спорт и активен начин на живот и образование и развитие на талантите.


Препоръчваме ви още:

Ден на таланта - Lidl Неделя в Музейко

Митко Павлов гостува в Музейко

Ана Пападопулу поема към Северния полюс в Музейко

 

Последно променена в Петък, 09 Февруари 2018 17:23

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам