logomamaninjashop

Ден на таланта - Lidl Неделя в Музейко

Малки и големи таланти ще излязат на сцената тази неделя, 12 ноември

Истински ден на таланта ще отпразнува Lidl Неделя в Музейко тази неделя (12 ноември). Ноемврийското издание на инициативата ще посрещне всички малки и големи таланти, които ще пеят, танцуват, рисуват и ще покажат артистичните си заложби.

Малчуганите ще могат да открият своите неподозирани таланти, като вземат участие в разнообразни работилници. Родените за сцена ще се представят с песен или стих, а тези, които обичат да са от страната на публиката, ще се потопят в магията на куклите с една различна интерпретация на постановката „Червената шапчица“.

Предизвикателства ще има и за малките художници, които ще нарисуват вкусен натюрморт по аранжирани от самите тях любими плодове. В специално ателие „Златна есен“ децата ще преоткрият красотата на природата, като създават съкровища от естествени материали. За по-сериозните бъдещи творци са подготвени истински конструктивни задачи и архитектурни предизвикателства, а BG Бъди Активен ще предизвикат най-неуморните с българско право хоро.

Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 12 ноември билетите за детския научен център ще са на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.

 

За Lidl Неделя в Музейко

„Lidl Неделя в Музейко“ е част от най-голямата инициатива на Лидл България, насочена към децата – „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде полезна на самите родители в грижата им за тях. „Lidl за твоето дете“ включва серия от активности в областите пълноценно и балансирано хранене, спорт и активен начин на живот и образование и развитие на талантите. 


Препоръчваме ви още:

Нова строителна зона отваря врати в Музейко
La La Land - концертът
15 бързи трика за радост на малките и големи деца

 


Последно променена в Петък, 10 Ноември 2017 15:22

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам