logomamaninjashop

Безплатен курс „Първи грижи за новороденото“

Курс „Първи грижи за новороденото” (за бъдещи и настоящи родители) организират на 8 юли т. г. в Пловдив Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ и Университетска многопрофилна болница за активно лечение, Пловдив. Практическата лекция, която е четвъртата за тази година, по традиция ще води неонатолога д-р Диана Аргирова. 

Лекцията има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства при отглеждане на новороденото. От нея те ще научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни аспекти от грижите. На всички бъдещи родители фондация „За Нашите Деца”
ще подари книжка с полезна информация за майката и бебето, за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот – появата на дете.

Курсът „Първи грижи за новороденото“ е напълно безплатен, начало - 10:30 часа, в заседателната зала на болницата на етаж 1.Необходимо е само да заявите присъствието си на тел. 032/943 444 или 0878/445 628.
Лице за контакт – Йоана Йорданова, психолог в Център за обществена подкрепа „За деца и родители”- Пловдив.

Последно променена в Понеделник, 19 Юни 2017 13:56

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам