logomamaninjashop

Четвърто издание на форум „Академия за родители“

Какво ще се случи на най-голямото безплатно събитие за настоящи и бъдещи родители в София на 24 февруари?

За бъдещите майки и бащи са предвидени безплатни консултации на място със специалисти по кърмене, спорт, бебеносене, безопасност и здраве. Ще могат да се срещнат с представители на продуктите, които ще им помагат в ежедневието с бебето.

Родителите ще имат възможно да получат информация по важните теми за възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години. Предвидени са кътове за споделяне и практически консултации от психолози, детски педагози, финансови специалисти.

Децата ще могат да се забавляват в тематични кътове и творчески семейни работилнички: здравословен кът на Harmonica, СТРОЕЖКО предизвикателство с Музейко, детска гимнастика с The Little Gym, развиващи игри с BrainOBrain и още - детско караоке, вълнуващи логически и приказни игри, и много други.

Как се справя работещата майка? Виктория Величкова (проект Маргаритка) и Мама Нинджа ще гостуват с откровен разговор за предизвикателството да си перфектна на всички фронтове.

Подаръци и много изненади очакват посетителите през целия ден: ваучери за прегледи при детски специалист, съхранение на стволови клетки, комплекти специализирана козметика, безплатни посещения на учебни центрове, креативни работилници и спортни занимания за деца, образователни и творчески материали.
Последна възможност за предварителна регистрация! Можете да го направите тук.

Време и място на събитието: 24 февруари, от 10 часа; София Евент Център,бул. Черни връх 100, ет.3 (Парадайз център)

 

 

Последно променена в Сряда, 21 Февруари 2018 11:16

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам