logomamaninjashop

Подаръци за децата от приемни семейства

С много специални изненади и забавления фондация За Нашите Деца посрещна дългоочаквания Дядо Коледа с малчуганите, за които се грижат любвеобилните приемни семейства.

Празненството бе изпълнено с много емоции, игри и щастливи детски усмивки. Децата се срещнаха с Дядо Коледа и се забавляваха на катерушките в детски център в столицата, а по-големите играха боулинг, заедно с приемните си родители и екипа на фондацията. За всички имаше подаръци, безвъзмездно дарени от Ситибанк, които за трета поредна година сбъдват коледните мечти на деца, подкрепяни от фондацията. deca3

Запалени от разказите на приемните родители и общуването с децата, представители на персонала на детския център разпитваха как да станат доброволци към организацията.

Екипът на фондация „За Нашите Деца“ е щастлив, че тези деца няма да посрещнат най-светлия празник зад стените на институциите, а ще се радват на топлота и семеен уют.
deca4
Фондация „За Нашите Деца” е създател на първия в България Център по приемна грижа. В него екип от специалисти набира, обучава и подкрепя кандидат-приемни и приемни семейства, приютили в дома си деца, които не могат да живеят в родното си семейство. Освен експертна подкрепа, семействата получават регулярно и други различни видове помощ: еднократна финансова помощ при настаняване на дете, ежемесечна финансова помощ, материална подкрепа, организиране на празници по различни поводи (рожден ден, Коледа, 1-ви юни), обезпечаване включването на приемните деца в социализиращи дейности и рехабилитация при необходимост. Към края на ноември т.г. 37 деца живеят в подготвени и подкрепяни от нас приемни семейства.


Препоръчваме ви още:

Тази Коледа чудесата правите вие

Учим децата на благотворителност

В подкрепа на „Българската Коледа“

Последно променена в Сряда, 20 Декември 2017 09:00

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам