logomamaninjashop

Рок концерт събра средства за Детска къща на фондация „За Нашите Деца“

Над 2000 лева в подкрепа на Детска къща на фондация „За Нашите Деца“ успя да събере RockSchool с концерт под открито небе!

В „Борисовата градина“ в София се събраха любители на рок музиката и приятели на фондация „За Нашите деца“ и RockSchool. Имаше разнообразни изпълнения от малки и по-големи музиканти любители. Чуха се кавър версии на любими песни на the Clash, Michael Jackson, Steve Vai, Сигнал, Red Hot Chili Peppers, Sublime, Nightwish и the Police. Най-малките музиканти показаха таланта си с изпълнения на класическа китара, цигулка и електрическа китара. Част от по-големите ученици на RockSchool разтресоха дърветата в парка с по-тежко звучене от репертоара на Pantera, Slipknot, Led Zeppelin и Godsmack! Над 40 изпълнители минаха през сцената по време на рок маратона, който продължи над 4 часа!

Фондация „За Нашите Деца“ благодари на всички участници в концерта - на екипа на училището, на талантливите изпълнители и на всеотдайната публика! С дарените средства ще бъдат закупени храна и консумативи за децата. Детска къща е място, където бебета лишени от родителски грижи, могат да получат необходимите грижи и внимание в сигурна, близка до семейната среда. Целта е престоят им да не надвишава 6 месеца, до намирането на трайно решение за бъдещето – връщане отново у дома, настаняване при близки и роднини, осигуряване на приемно семейство или осиновяване.

Последно променена в Вторник, 27 Юни 2017 16:42

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам