logomamaninjashop
Мария Пеева

Мария Пеева

Главен редактор

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, във вторник на вселенската сцена ще се изяви вашият повелител Марс. Огнената планета ще се срещне с Юпитер и от тази среща е възможно да усетите ефект върху работата си. И по специално - върху отношенията ви с хората, с които работите. Може да почувствате желание за бързи и радикални промени, което пък от своя страна да доведе до противопоставяне с колегите ви. Обмисляйте си ходовете, не се подвеждайте само по влиянието на Марс.

В сряда Сатурн ще се конфронтира със Слънцето и това може да ви донесе известни вътрешни колебания. И двете небесни тела са във вашия дом на слагането на край, философията и лекуването. А Сатурн обича да ни дава най-сериозните уроци. За много Овни е възможно постигането на прозрения на дълбоко ниво и дори катарзиси. Изживейте, каквото ви е нужно, но се въздържайте от реакции под афект или крайни решения в сряда и два-три дни около нея.

В неделя овенската ви натура може да се прояви като един фойерверк, който да разбуни духовете около вас. Това се дължи на противоречивата среща между Венера и Уран. Събитието може да ви направи по-импулсивни и по-бъбриви. Възможно е някой да се опари от огъня ви, без вие дори да си давате сметка, че хвърляте такъв. Тоест през уикенда правете сметка колко силно се ентусиазирате, от какво и най-вече - от кого.

Телец

Може би във вторник ще почувствате много силно желание за успех, скъпи Телци. Марс ще се срещне с Юпитер и ще ви провокира да активирате най-амбициозната си страна. Това може и да е за добро - все пак амбицията е част от съставките на успеха. Но е важно да следите градусите ѝ, защото ако прекипите в желанието си да постигнете още и повече, може да си докарате нежелан ефект. Действайте смело, но разумно.

В сряда ще има неблагоприятна среща между Слънце и Сатурн. И двете небесни тела са във вашия дом на технологиите и общуването  с големи групи от хора. В този ден и два-три дни около него, може да се появи някакъв нерешен въпрос, относно публичната ви комуникация. Това касае вашия имидж, както и начина, по който разпространявате посланията си. Не е подходящо за огласяване на новини, но е подходящо да рефлектирате върху изразните средства и каналите, по които се представяте в пространството.

Този уикенд, и по-специално - в неделя, вашата управителка Венера ще бъде конфронтирана от повелителя на революциите Уран. Като ефект от това може да почувствате желание да разрушите някакви правила в живота си. Някои Телци може да осъзнаят, че съществуват в ограничения, с които не искат повече да се съобразяват. Възможно е под влияние на Уран да действате по-бурно, отколкото е необходимо. По-добре е да си дадете време, в което да обмислите желанията си и после да пристъпите към уверени действия.

Близнаци

Започваме седмицата с влияние, което ще ви постави пред избор дали да слушате себе си или другите, скъпи Близнаци. Във вторник Марс и Юпитер ще се срещнат и ще противопоставят у вас доверието към своята преценка срещу това на чуждата. Еднозначен отговор къде е по-добре да заложите няма. Всичко зависи от ситуацията. И, честно казано, като че ли е по-добре да не влизате в ситуации на вземане на решение в този ден.

В сряда Сатурн и Слънцето ще се конфронтират във вашия дом на кариерата. Влиянието ще е два-три дни около срещата им и ще се изразява в уроци, които Вселената ще изведе на дневен ред. Възможно е, ако не сте научили нещо навреме в професионален план или пък сте се опитали да го неглижирате, да получите ясен сигнал, че е нужно да вземете този изпит. Не е подходящо за промяна в кариерен план, но е силно подходящо за осъзнаване дали има нужда от такава.

Вселената ще ви прати интересно предизвикателство този уикенд, Близнаци. Венера и Уран ще имат противоречива среща в неделя и това може да провокира някои странични ефекти у вас. Например - да станете по-бъбриви, отколкото е разумно. Казвам ви го направо - уикенда си дръжте тайните (а и повечето мнения) за вас самите. Най-лесно това става, като си подберете компанията така, че да нямате тайни от нея, разбира се… Релаксирайте някъде с най-близките си и оставете по-големите събирания за друг уикенд.

Рак

Започвам хороскопа със съвет - да внимавате във вторник какво на кого споделяте. Марс ще се срещне в Юпитер и тази среща ще направи обстановката около вас малко рискова по отношение на изтичането на информация. Просто пазете за себе си информация, която може да е чувствителна и която не искате да излиза от  безопасните полета на собственото ви знание.

В сряда Сатурн и Слънцето ще имат неособено благоприятна среща във вашия дом на учене, пътешествия и приключения. Сатурн сам по себе си е учител и обича да ни затруднява, с цел да станем по-добри и да намерим верния път. По-добре е в сряда и два-три дни около този ден да не преминавате към фактическа организация на пътувания - покупка на билети, резервации и пр. Хубаво е да помислите дали сте удовлетворени от пътя си на учене дотук и дали имате желание за промяна или надграждане.

Този уикенд Уран и Венера са ви приготвили малко изненадващи дилеми, уважаеми Раци. Двете планети се срещат под противоречив ъгъл в неделя. Едната от тях ще ви кара да си стоите вкъщи с най-близките си и любими хора, а другата - да се превърнете в звездата на купона. Не знам коя от двете ще надделее, а и са възможни бързи смени в настроенията. Затова, като че ли е най-добре да си направите плаващи уговорки и ако сте в настроение - да се появите някъде, а ако не сте - да смените плана.

Лъв

Започваме седмицата с влияние, което има потенциал да замъгли преценката ви за хора и събития. Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер и е възможно едновременно да имате желание да се виждате и да взаимодействате с хора, но и да не можете добре да се ориентирате качествата на тези хора. Не прибързвайте да се сприятелявате или да влизате в конфликти. Като цяло - избягвайте много срещи.

В сряда Сатурн и Слънцето ще решат да ви се набъркат малко в дома на интимността, съкровените преживявания и тайните. Срещата на двете небесни тела няма да е особено благоприятна, така че се гответе за житейски уроци. Или поне за преосмисляне на някои от личните ви убеждения (като тук имам предвид емоционалния ви свят, а не обществените позиции). В сряда и два-три дни около нея, може да се почувствате неразбрани от партньора си - опитайте се да не реагирате крайно на база това усещане, а изчакайте да отшуми.

Не съм много сигурна дали през уикенда ще успеете да си починете или ще кроите нещо по работа, скъпи Лъвове. В неделя Венера и Уран ще имат противоречива среща и това ще доведе до задействане на вашата креативност. Много често в конфликтите се ражда истината и именно това е, което Уран се опитва да доказва постоянно. Тази планета ще ви провокира да излезете извън рамките на обичайното си мислене, Венера ще ви въвлече в творчество и всичко това ще бъде в дома ви на кариерата.

Дева

Започваме хороскопа с едно леко предупреждение, уважаеми Деви. Във вторник не бързайте да се доверявате. Марс ще има противоречива среща с Юпитер и това ще ви направи по-податливи към опити да се възползват от честността ви. Понякога честните хора постъпват наивно. И това не е от глупост, а защото виждат в другите собствената си почтена нагласа. Е, поне от астрологична гледна точка сте предупредени.

В сряда Слънцето и Сатурн ще бъдат в конфронтация. И двете небесни тела са във вашия дом на партньорствата, а Сатурн работи с кармичните уроци. С други думи - възможно е в сряда и в два-три дни около този ден много Деви да получат прозрения по отношение на партньорствата си. На дневен ред може да излязат уроци, които не сте научили. А ако сте си взели житейските изпити - възможно е да получите вдъхновение за нова посока.

Направо отсега ви казвам да организирате някакво пътуване за уикенда, Деви. В неделя Уран ще има противоречива среща с Венера и двете планети ще ви повлияят силно в посока желание да пътувате. И не просто да пътувате, а да стигнете до съвършено нови хоризонти. Не съм сигурна, дали уикенд бягството, което ви препоръчах ще утоли достатъчно желанието ви за нещо различно или ще трябва да купувате самолетни билети… Каквото и да е - бъдете смели, но и разумни в мечтите си.

Везни

Скъпи Везни, ще започнем седмицата малко турбулентно. Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер и е възможно тази среща да повлияе на възможността ви да се балансирате (изконното ваше умение). Ако някой или нещо ви дразни - имайте едно наум, че може просто Марс да засилва усещанията. Ако нещо ви натъжава - излейте си го, но не го приемайте наистина навътре.

В сряда Сатурн ще се срещне със Слънцето и срещата им няма да бъде особено благоприятна. Два-три дни около това събитие Сатурн ще раздава уроци и вашите ще бъдат в дома на службата, навиците и грижата за себе си. Възможно е, ако сте отлагали въвеждането на определени навици, на преден план да излязат вече ясни индикации, че са необходими действия. Влиянието не е подходящо за стартиране на промени, както и да се напрягате физически. Подходящо обаче е за планиране.

Ох, скъпи ми, романтични Везни… Какъв уикенд ви е подготвила Вселената само! В неделя Венера и Уран ще имат противоречива среща, която има потенциал да ескалира страстите ви до висини, които дори за вас ще са шеметни. Просто планетата на любовта ще избухне като фойерверк под влияние на революционния Уран и… вие си знаете. И наистина - гледайте да си знаете, а не да се поддавате само на импулсите си, за да може и в понеделник да сте щастливи. Забавлявайте се!

Скорпион

Започваме седмицата с един кратък тийзър за това, което ще се развива през уикенда във вашия хороскоп, уважаеми Скорпиони. Във вторник Марс ще се срещне с Юпитер и двете планети ще противопоставят желанието на близките ви да бъдат с вас и вашето желание да съществувате като автономна личност. Честно казано - аспектите за изясняване, чрез разговори не са много силни. Стойте под радара, ще отмине.

В сряда Слънцето ще се конфронтира със Сатурн във вашия дом на славата и романсите. Тъй като Сатурн обича да преподава важни и дълбоки уроци, възможно е в деня на срещата и два дни около нея, да се почувствате в известна степен отчуждени. Някои от вас може да преосмислят начина, по който градят образа си пред околните. Като цяло не е най-подходящият момент за публични изяви, по-скоро е подходящо за себерефлексия.

Така, така… Уикендът има потенциал да бъде като минно поле за вас, но и едновременно с това - може да се окаже прекрасен и хармоничен. Сега ще ви обясня какъв е този парадокс… В неделя Уран и Венера ще имат противоречива среща и едната планета ще ви влияе да сте спокойни и добри у дома с любимия човек, а другата - да влезете в противоречия и да променяте правилата на общуването. Преценете сами на кое влияние да се поддадете и какъв резултат искате да имате в понеделник. Успех!

Стрелец

Започваме седмицата с управителя ви Юпитер. Тази пределно откровена планета във вторник ще влезе в конфликт с Марс, който пък от своя страна обича да е нападателен. Сещате ли се накъде бия? По-добре внимавайте как и къде се изказвате, за да не се налага после да оказваме първа помощ на околните. Ще мине и това, но все пак…

В сряда Сатурн и Слънцето ще имат среща, която няма да се отрази по най-благоприятният начин. Най-големият ни учител Сатурн е във вашата зона на дома и е възможно, при конфликта със Слънцето, да ви насочи към нерешени проблеми в този аспект от живота ви. Влиянието е кратко - сряда и два-три дни около този ден. Възможният ефект от него е насочване на вниманието ви към нужна поправка у дома ви или пък в отношенията със семейството.

През уикенда е възможно да почувствате вътрешна несигурност и това да ви даде повод за размисъл, Стрелци. Причината е, че в неделя Уран ще има противоречива среща с Венера и това може да доведе до малък сблъсък между усещането ви за дълг и усещането ви за вътрешно удовлетворение. По принцип това е вечен въпрос в човешкото съществуване - как да балансираме мисията и задълженията си с вътрешното си удовлетворение. Темата заслужава своя размисъл, добре е обаче да изчакате още няколко дни, преди да вземате окончателни решения, за да е отминало влиянието на Уран.

Козирог

Козирози, седмицата започва с влияние, което има потенциал да отприщи декадентското във вас. Във вторник Марс и Юпитер се срещат под такъв ъгъл, че като нищо парите ви сами ще започнат да изскачат от джобовете. Или не точно сами, а под ваше давление, с цел купуване на лъскави неща… Вие си знаете как да постъпите, аз само предупреждавам, че може би не желанието ви за нови вещи е много силно, а Марс и Юпитер си вършат своето.

В сряда Сатурн и Слънцето ще се срещнат в неособено благоприятен ъгъл. Сатурн е нашият тежък учител в астрологията, обича да дава трудни уроци. При вас влиянието ще е в сферата на приятелствата, платонични връзки, братя и сестри. В сряда и дните около сряда може на преден план да излезе урок за преповтаряне в аспектите, които ви посочих. Не се ядосвайте или натъжавайте, а се опитайте да извлечете полезността на ситуацията.

Този уикенд е много подходящ за промяна в романтичния ви живот, Козирози. За някакво разнообразяване и свежест. В неделя Венера ще има противоречива среща с Уран и това ще ви подтикне към една мини революция в любовния живот. От какъв характер да бъде тя, зависи от вашия личен контекст. Но моята препоръка е да се отдадете на желанието за нови и различни романтични преживявания и да привнесете нов ритъм в любовния си живот.

Водолей

Скъпи Водолеи, започваме седмицата силно, като още във вторник Марс и Юпитер се срещат. А използвах определението „силно”, защото Марс е във вашия знак и вероятно ще усетите въздействието. То ще бъде в посока на силни чувства тип „любя и мразя” към хора, които се появят в малък периметър около вас. Възможно е да усетите интензивно привличане към някого или пък да се надигне гняв… Но вероятно преценката ви около вторник няма да е напълно точна, така че избягвайте да скачате с двата крака в което и да е ваше чувство.

В сряда най-големият астрологичен учител - Сатурн ще се срещне със Слънцето в неособено благоприятен ъгъл. Двете небесни тела са във вашия дом на парите и е добре в сряда и два-три дни около този ден да сте по-внимателни с харчовете и решенията за харчене. За сметка на това е благоприятно да помислите за план за спестяване, както и дали сте си взели всички уроци, необходими за увеличаване на доходите в бъдеще.

Много интересна неделя предстои, Водолеи. В този ден Венера, която е във вашия знак ще се конфронтира с Уран. Уран е в Телец и в зоната ви на дома, но е преди всичко е повелител на вашия знак, както и на революциите. Възможно е да усетите мини революция в кръга от най-близките си хора, в която ябълката на раздора да бъдете самите вие. Ако има някакво напрежение то ще бъде по отношение на това кой да получи повече от вашето внимание. Не знам кои трябва да са печелившите, но със сигурност знам, че опитите всички да са доволни, завършват с фиаско. Канализирайте енергията си, според собствените си желания.

Риби

Цялата седмица ще ви върви по-добре, ако се съсредоточите над вътрешния си баланс повече, отколкото върху комуникацията си навън. Започваме с вторник, когато Марс ще се срещне с Юпитер. Тази среща на планетите може да предизвика у вас неконтролируема искреност и току виж сте си изпяли някоя тайна, където не трябва. Стойте си под радара във вторник и си гледайте живота, така да се каже.

Продължаваме със сряда, когато съдбовният Сатурн ще има неособено благоприятна среща със Слънцето. И двете небесни тела са във вашия знак, затова в този ден и два-три дни след него са възможни „удари” по достойнството ви. Трудно ще получавате разбиране от околните и това може да доведе до ситуации, в които да се почувствате засегнати. Затова правете по-малко или никакви опити да се изяснявате, обяснявате и пр. и ще ви е мирна главата. Вие знаете кои сте и какви сте - това е достатъчно.

Влияние в посока да не обяснявате на другите те какви са ще имаме тази неделя. Тогава Венера и Уран ще са в противоречива среща и планетата на революциите може да ви предизвика да сте малко по-директни с близките си. „Малко по-директни” означава „повече, отколкото те могат да понесат”. Осланяйте се на вашата дипломатичност и на способността ви да изказвате дълбоки неща по лек начин. Също - мислете дали наистина е нужно да се изказват чак толкова дълбоки неща този уикенд или е по-добре просто да се забавлявате :)

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Онлайн обучение за справяне с токсични събеседници, с водеща Надя Брайт —>

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 8 март. За повече информация —> 

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник влизаме в знака на Риби и в периода за равносметки и затваряне на цикъла на личната ви година, скъпи Овни. В следващите четири седмици може с чиста съвест да помислите кое е това, което искате да вземете с вас напред в живота си и с кое бихте искали да се разделите. Докато празнуваме рождените дни на Рибите, Слънцето ще бъде във вашия дом на слагане на край и лекуване. Възползвайте се от това, за да изчистите буквално и преносно пространствата около вас. Дайте на душата си лекотата, от която се нуждае. Нека, когато настъпи сезонът на Овните и започнем да празнуваме началото на вашата лична година, да тръгнете напред смело и без излишни тежести.

Горното влияние ще бъде подсилено от Меркурий от този петък. Тогава планетата на комуникацията и технологиите също ще влезе в Риби и във вашия дом на философски поглед над живота и слагане на край, като ще остане там до 9 март. През този период имате добри аспекти да се развиете духовно през общуване. Подходящо е за работа с терапевт, коуч или ментор. Но дори и да не се обърнете към професионалист - слушайте добре, когато говорите с хората, възможно е да получите важно прозрение.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетата на изобилието и тази на завладяването правят много силен съюз, който да облагодетелства вашият дом на широката популярност. Подходящ ден за стартиране на проекти, свързани с публичност.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще огрее точно домът, който Девата покровителства - този на грижата за себе си, службата и навиците. Ако в последните шест месеца сте положили старания по отношение на организацията на ежедневието си - въвели сте определени навици или сте се отървали от други - сега ще имате възможност да оберете плодовете на труда си. Ще можете да се насладите на успеха си и да надградите труда си. А тези от вас, които са пропуснали да се погрижат за себе си, сега ще осъзнаят как точно да въведат тази грижа в живота си.

Телец

Публичните изяви не са ви най-любимото нещо, но настава време именно за такива, скъпи ми Телци. В понеделник Слънцето ще влезе в Риби и във вашия дом на общуване с големи групи от хора, популярност и технологии. Определено Слънцето е небесното тяло с най-силна енергия и това, което покровителства аз-ът и себеизразяването. Това означава, че в следващите четири седмици имате много добри аспекти за осъществяване на всичко, което е свързано с комуникация, себеизразяване и технологии. Изключително подходящ период за популяризиране на себе си, талантите и работата си. С предимство ще са тези от вас, в чиято работа присъства духовността, защото те ще получат и от благоприятното влияние на знака Риби.

Още по-силно ще стане влиянието за широка популярност от петък, когато Меркурий ще влезе в Риби и в същия ваш дом, като Слънцето. До 9 март ще бъдете сред най-изкусните комуникатори и презентатори в зодиака. Не се колебайте, а използвайте този период, за да разширите границите си на влияние и да привлечете нови съмишленици и поддръжници. Обръщайте внимание на хората, с които се запознавате в този период (макар, че ще бъдат повече от обикновено) - някой от тях може да се окаже особено ценен за бъдещите ви планове.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Изключително силна комбинация от привличане и завладяване на изобилие във вашия дом на кариерното развитие. Много подходящ ден за реализиране на желания и амбиции в професионалната сфера.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще огрее вашия дом на… На славата, Телци! Предстои да получите признание за това, което сте свършили през последната половин година. Не бягайте от това и недейте да скромничите. Оберете си спокойно плодовете на труда. Имате нужда не само от похвалите, но и от усещането за добре свършена работа. Ориентирайте се към финализиране на започнатото от август насам и надграждане.

Близнаци

Идва много подходящ период да напреднете в професионален план, уважаеми Близнаци. В понеделник Слънцето ще се премести в знака на Риби и във вашия дом на кариерно развитие. Слънцето е небесното тяло, което дава най-много енергия. То търси щастието, себеизразяването и развитието. Или иначе казано - в следващите четири седмици ще имате чудесни предиспозиции да „дръпнете напред” в професионален план. Побързайте да си поставите амбициозни цели и да преминете към тяхното осъществяване. С предимство ще бъдат тези от вас, които се занимават с някакъв вид духовно развитие, защото те ще получат и от силата на знака Риби.

Към това влияние силно положително ще се присъедини и вашият покровител Меркурий. Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в същия ваш дом и отново в знака на Риби този петък. До 9 март Меркурий ще ви помага да осъществявате полезни професионални контакти. Ще помага също и да се представяте успешно на работни презентации и публични изяви. Добър период за тези от вас, които се занимават с ПР, маркетинг, инфлуенсърство, журналистика и подобни професии.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Много силна комбинация от планети - едната привлича изобилието и любовта, другата осъществява завладяване на нови територии. И всичко това - във вашия дом на експанзията. Изключително подходящ ден за стартиране на нови проекти или купуване на самолетни билети (или и двете).

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще окаже влияние на вашата зона на дома и семейството. Ако от август насам сте имали някакви проекти, свързани с този аспект от живота си - с това пълнолуние ще може да видите резултатите от тях. Добре е да се ориентирате към качествено затваряне на този етап от работата, каквато и да е тя - ремонт, съвместен проект с член от семейството или друго подобно, и след това да надградите с ново начало.

Рак

Уважаеми Раци, чувствате ли се авантюристично настроени? Ако случайно в момента отговорът ви е „Не”, имайте предвид, че всеки момент ще се превърне в „Да”. Още в понеделник Слънцето се мести в Риби и във вашия дом на приключенията, пътуването и ученето. Предвид силната енергия на Слънцето, както и философската натура на Рибите, в следващите четири седмици буквално и преносно ви предстоят пътувания. Много от вас ще искат да разширят хоризонтите си. Дали това ще означава самолетни билети до непозната дестинация или поемане по нов духовен път на учене и развитие (или и двете заедно), зависи от вас. Но не пренебрегвайте порива за минаване отвъд комфортните си граници.

В полза на влиянието за учене ще се присъедини и Меркурий. Този петък планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в същия ваш дом, отново в знака на Риби. До 9 март имате много добри влияния за учене, чрез ментори и развитие на познанията си, чрез комуникация. Някои от вас може да се ориентират и към образование, което е извън границите на държавата, в която живеете. Имате много добри аспекти за международни запознанства и осъществяване на смислени инициативи, извън пределите, в които сте свикнали да действате. Използвайте активно технологиите за запознанство и контакти с нови хора.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете допълващи се планети на любовта са във вашия дом на интимността. Това за Раците определено е ден, в който могат да се гмурнат много надълбоко във връзката си… Какво ще извадят от дълбините ѝ, зависи от много обстоятелства. Но при всички положения ще е ценно.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще освети вашия дом на комуникацията и общуването с близки, роднини, както и събития в малък радиус около вас. Препоръчвам ви този уикенд да разгледате локалните събития и да се забавлявате с близките си. А след това може да рефлектирате над това как сте общували с най-тесния кръг хора около вас от август насам и да прецените дали има нужда от някаква промяна в това отношение.

Лъв

Скъпи Лъвове, вашето небесно тяло - Слънцето, се мести от Водолей в Риби още този понеделник. И то - мести се в дома ви на еротика и мистика. Слънцето има свойството да ескалира всичко, до което се докосне и да увеличава нашите сила и щастие. А Рибите са философи и романтици. Това означава, че в следващите четири седмици може да се фокусирате върху интимността и щастието, което изпитвате в нея. За обвързаните периодът е подходящ да изразяват себе си в интимните си отношения и да споделят радостта от това с партньора. Необвързаните може да намерят човек, който да импонира на желанията им и с когото да имат страстно привличане.

За горното влияние ще ви помага и Меркурий, който този петък ще влезе в знака на Риби и в същия ваш дом - на еротиката и мистиката. До 9 март от една страна е добре да сте внимателни на кого споделяте тайните си - защото ще имате голямо желание за общуване и обмен на информация. От друга - ако споделяте съкровените си преживявания и емоции с правилния човек, ще почувствате истински удовлетворяващо и дълбоко свързване.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете планети - на привличането и на завладяването са във Водолей и във вашия дом на връзките и партньорствата. Този ден има потенциала да е решаващ по отношение на романтичната ви връзка. Какво може да се реши, зависи от вашия личен контекст. Но при всички положения съдбовният заряд е силен.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева, което ще освети вашия дом на парите. Пълнолунията са събития, които ни позволяват да пожънем резултатите от усилията си в дадена сфера. Това звучи особено добре, когато става дума за пари, нали така? Сега може да реализирате печалба от нещата, над които сте работили от август месец насам. Даже може да затворите някои от проектите си, за да минете на следващо ниво и да ги надградите.

Дева

Деви, готови ли сте да мислите за партньорства и колаборации? Подгответе се бързо, защото още в понеделник Слънцето влиза в Риби и във вашия дом на партньорствата. Слънцето има много силна енергия, то е небесното тяло на аз-а, а пък Рибите са много мъдри и романтични. Чудесна комбинация, която е по-скоро съсредоточена върху романтичните ви партньорства. В следващите четири седмици се фокусирайте върху подобряването на романтичната си връзка, изразяването и създаването на щастие в нея. За необвързаните периодът е подходящ да се отворят за приемане на щастие и да заявят своето търсене на любов и благоденствие.

Влиянието на Слънцето ще бъде подпомогнато от това на Меркурий. Планетата на комуникацията и технологиите влиза в знака на Риби и в дома на партньорствата ви този петък, като ще стои там до 9 март. През това време ще можете да осъществите качествена комуникация с партньора си, от която да разберете много неща, както един за друг, така и за самите себе си. Отделете време за такъв вид взаимодействие помежду си, ще се отрази благотворно на връзката ви. Необвързаните имат добри шансове да намерят своя човек с приложения за запознанства, както и на весели събирания на живо.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете планети на любовта и допълването на човешката същност са във Водолей и във вашия дом на навици и служба. В този ден може да получите дълбоко и значимо прозрение за организацията на живота си.

Събота е приготвила особено щастливо събитие за вас, Деви. Тогава ще имаме пълнолуние във вашия знак! Пълнолунията, както може би знаете, са време на жътва - да съберете реколтата от усилията си в последните шест месеца. Щом Луната грее във вашия знак, значи става дума за личните ви постижения и за нещата, които съкровено сте искали. Сега може да стартирате процеса по финализиране на започнатото, осмисляне на това, което се е случило в последната половин година и достигането до желани от вас резултати. Действайте смело и уверено - Луната е на ваша страна!

Везни

Започваме седмицата силно, защото още в понеделник Слънцето се мести в знака на Риби. За вас това означава, че в следващите четири седмици ще се фокусирате върху организацията на ежедневието си, скъпи Везни. И преди да сте ми казали, че това е скучно, нека ви напомня, че от ежедневните ни действия произлизат големите резултати. Затова използвайте Слънчевата енергия, за да обърнете внимание на първо място на себе си. Грижите ли се достатъчно добре за най-важния човек в живота ви? Има ли нужда да внесете промени в навиците си, за да се чувствате по-добре? Ключовото тук е да се чувствате по-добре - Слънцето иска да сте здрави, силни и щастливи и в тази посока мислете и вие, докато празнуваме рождените дни на Рибите.

Меркурий също ще се присъедини към това влияние и ще го подсили. Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в дома ви на грижа за себе си и в знака на Риби този петък и ще излезе от там на 9 март. През това време имате добри аспекти да общувате с хора, които ще допринесат за личностното ви развитие и за благоденствието ви. Също - имате и предиспозиции вие самите да станете нечии учители. Периодът е подходящ за всякакъв вид духовен обмен, който ще помогне за развитието ви.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетите Ин и Ян на човешката природа са във Водолей и във вашия дом на флиртове и слава. Много силно влияние за привличане на това, което най-силно желаете. Съветвам ви да послушате сърцето си и да не се страхувате да заявите желанията си.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на слагане на край и лекуване. Пълнолунието увенчава с резултат това, което се е случвало в последната половин година. Ако в този период някой или нещо се е развивало така, че да покаже, че няма място в живота ви - време е да хванете голямата метла. Девата е знакът на чистотата и честността и влиянието ѝ в този ваш дом ще ви помогне да затворите страниците, които вече нямат място в живота ви и да отворите нови - чисти и очакващи това, което ще напишете в тях.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, с удоволствие ви съобщавам, че в понеделник Слънцето влиза в Риби и във вашия дом на слава, флиртове и гламур. Предстоят ви четири седмици, в които да съчетаете романтичния нрав на Рибите, със силната енергия на Слънцето, която ще ви кара да се себеизразявате и да се забавлявате. Иначе казано - доста флиртаджийски период, в който ще упражнявате закона на привличането. И под „привличане” далеч не трябва да се разбира само на хора и в романтичен и сексуален план. Ще можете да привличате всичко, към което се стремите. Съветвам ви да не подхождате повърхностно към желанията си, сега ще имате сила за по-сериозни завоевания.

Още едно силно влияние се присъединява в дома ви на флиртове и слава. И то е на Меркурий, който в петък ще влезе също в Риби и този ваш дом. До 9 март ще бъдете най-омайните разказвачи и комуникатори на зодиака. Внимавайте колко увличате хората по себе си, за да не се налага после да ги разгонваме от пред вратата ви. Последното хем е шега, хем не е… Наистина ще имате силата да омайвате с думи и наистина е добре да канализирате тази енергия по съзидателен начин. Макар, че кой може да ви съди и ако просто се радвате на харизмата си…

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетите на привличането и на завладяването са във вашия дом на семейството и дома. Това е ден, в който можете да привлечете благоденствие и просперитет за дома си.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на публична комуникация. Пълнолунието слага начало на период, в който можете да пожънете резултатите от положените усилия в определена сфера. В този случай - ако в последните шест месеца сте искали да популяризирате нещо или да изпратите свое послание на по-широк кръг хора, вече трябва да започнете да виждате ефектът от това. Бъдете готови да довършите започнатото и да добавите още към него - Луната е с вас!

Стрелец

Скъпи Стрелци, в понеделник Слънцето ще влезе в по-скоро меланхоличните Риби и във вашата зона на дома за четири седмици напред. Разбира се, това не означава, че ще се затворите вкъщи и ще подсмърчате пред романтични филми (макар, че не са изключени и такива моменти)… Означава обаче, че периодът е добър да фокусирате вниманието си над теми, касаещи дома ви. Дали това ще са някакъв вид ремонти или пък близките ви имат нужда да им обърнете повече внимание, вие сами ще прецените. Хубаво е да знаете, че в сезона на Рибите ще черпите най-много енергия от дома си. Затова няма да сбъркате, ако отделите повече време да сте си вкъщи, вместо някъде навън. 

Още една добра новина е, че Меркурий ще се присъедини към това влияние. В петък планетата на комуникацията и технологиите ще влезе също в Риби и във вашата зона на дома и семейството. Значи, Стрелци, до 9 март може да подобрите отношенията си с този вид близки хора. За тези от вас, които имат някакви конфликти - сега е моментът да ги изгладите. За останалите - говорете си с близките си, ще научите много и ще се почувствате удовлетворени.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете допълващи се планети на любовта са във вашия дом на себеизразяване. Използвайте този ден, за да заявите любовта си и да отправите необходимите послания към хората, които са най-скъпи на сърцето ви.

Имаме и новини за професионалния ви живот, Стрелци. В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на кариерно развитие. Пълнолунието дава началото на време, в което да пожънете резултатите от усилията, които сте положили в последните шест месеца. Добре е да се ориентирате към финализиране на проекти, които сте работили от август насам и да се ориентирате към обиране на плодовете от труда си и надграждане. Желая успех, имате много добри аспекти за реализация!

Козирог

Започваме с важните събития още от понеделник, скъпи Козирози. Тогава Слънцето влиза в Риби и във вашия дом на себеизразяване и лични платонични връзки. Предстоят ви четири седмици, в които ще имате възможност да бъдете изцяло себе си и това да ви донесе позитиви. Може да използвате Слънчевото влияние за няколко неща. Първото е да обърнете внимание на комуникацията си и да поработите за нейното подобрение/усъвършенстване. Второто е да инвестирате време и внимание във връзките си с приятели и роднини. А трето, бонус - да стартирате или да се включите в инициатива за подобряване качеството на живот в квартала ви или в общността, в която живеете.

За това влияние ще ви помогне и Меркурий. Каква по-добра комбинация от Слънце и Меркурий, всъщност? Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в Риби и в същия ваш дом този петък, като ще стои там до 9 март. Тези от вас, които имат какъвто и да е вид публични изяви и презентации - да наблегнат на тях в този период, имате всички предпоставки да сте успешни. За Козирозите, които се страхуват от подобна изява - действайте сега, за да се освободите от този страх и да добиете нужните умения. Вярвайте ми, това е чудесна инвестиция в бъдещите ви успехи!

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Венера привлича изобилието, а Марс печели пари… И това влияние се развива във вашия дом на финансовата сигурност. Какво повече да кажа - подходящо е за инвестиции и реализиране на печалби.

Пътувахте ли в последната половин година Козирози? А учихте ли? Ако да - в събота Луната ще ви възнагради с пълнолуние в Дева. Наградата се състои в това, че пълнолунието ви дава възможност да оберете плодовете от труда си в последните шест месеца. Каквото сте правили по отношение на развитие, пътуване и разширяване на границите си (буквално и преносно), сега можете да го финализирате, да пожънете засятото и да се ориентирате към нови проекти и/или надграждане. Успех!

Водолей

Този понеделник влизаме в четириседмичен период, в който на фокус ще са парите ви, скъпи Водолеи. Слънцето се мести в Риби и във вашия дом на финансова сигурност. Докато те празнуват рождените си дни, вие обърнете внимание на няколко неща. Първото е да си направите равносметка на бюджета си и да се уверите, че има баланс между приходи и разходи. Ако се налага, може да направите корекции. Второто е да помислите за инвестиции, увеличаване на дохода или допълнителен доход. А третото - да обърнете внимание на спестяванията си и да ги увеличите. Водолеите се справяте добре с финансовата тема, сега с мощното влияние на Слънцето, очаквам много от вас да подобрят материалното си положение.

Към това влияние се присъединява и Меркурий, който в петък също ще влезе в знака на Риби и във вашия дом на парите и технологиите. До 9 март имате много добро влияние за преговори във връзка с финансови развития, както и за изкарване на пари, посредством някакъв вид технологии. Сега е моментът да договаряте нови сделки, повишение или да използвате някакъв вид онлайн маркетинг. Успех!

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Планетата на изобилието и тази на завладяването, Ин-а и Ян-а на човешката същност - и двете - във вашия знак. Много силен ден за реализиране на стремежи, както и за изразяване и получаване на любов.

В събота ще имаме пълнолуние в Дева и във вашия дом на интимност, скъпи Водолеи. Ще имате възможност да осъзнаете, дали искате да преминете на по-високо ниво в отношенията си с интимния партньор. Това пълнолуние ще има много силно влияние за сливане и тези от вас, които са с правилния човек, ще се сближат още повече с него. А за Водолеите в неясни връзки доста неща ще се изяснят… Необвързаните ще отворят очи за потенциалните партньори около себе си и, с малко късмет - за правилния избор.

Риби

Риби, готови ли сте? Как за какво? За рождените си дни, разбира се! Още в понеделник Слънцето влиза във вашия знак и дава старт на четириседмичен период, в който ще сте в своята върхова форма. Слънцето ще освети вашия дом на личното ви аз, за да ви даде възможност да разцъфтите в пълния си блясък, В сезона на Рибите вие сами решавате какви ще са приоритетите ви за предстоящата ви лична година, към какво ще се стремите и как ще се насочите към постигането му. Защото излизате от периода на равносметките и е време да натиснете газта напред към това, което желаете. Слънцето ще налее необходимото гориво, от вас се иска само да запалите машината на мечтите.

Допълнителна помощ ще получите от Меркурий, който в петък ще влезе във вашия знак и ще бъде при вас до 9 март. Планетата, която покровителства комуникацията и технологиите ще ви помага да се срещате с правилните хора и да осъществявате полезни контакти с тях. Също - в този период имате всички предиспозиции да бъдете чути и разбрани. Затова говорете, ще има полза. Изобщо - планетите са ви подготвили период на интензивни контакти и себеизразяване, но най-хубавото е, че всичко е с позитивен знак и със съзидателна енергия.

Връщам ви един ден назад - в четвъртък, когато Марс и Венера ще се срещнат за първи път от две години. Двете планети, които изразяват женското и мъжкото начало са в знака на Водолей и в дома, който вие управлявате - на философията и мъдростта. Силен ден за получаване на прозрения и за балансиране на собствената енергия.

В събота ще имаме пълнолуние, което ще изгрее в Дева и във вашия дом на партньорствата. Пълнолунието е повод за кулминация на положените усилия в последните шест месеца. Във вашия случай сега това означава, че за каквото сте работили (или ви се е случило) по отношение на партньорствата, сега може да има финален завършек, след който да надграждате. Възможно е много от вас да преминат на следващо ниво във връзката с партньора си. Или с други думи - годежи, бракове, съвместни инициативи (и в някои случаи малко раздели), които ще отворят нова страница пред вас.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 22 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/695222192762588

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Вашият повелител Марс се заема да ви направи популярни, скъпи Овни! Във вторник амбициозната планета ще влезе във вашия дом на общуването с големи групи от хора и на технологиите и ще остане там до 23 март. В този период се насочете повече към работа в екип, отколкото към конкуренция с другите. Ще имате много добри възможности за успех, ако увличате околните в своите идеи. Смело проявявайте лидерските си качества и не се стеснявайте да демонстрирате мащаба на амбициите си. В общи линии - Марс ще ви подкрепя по пътя към целите ви, от вас се иска да приобщавате и други хора към тях. Имате добри аспекти за харизматично присъствие и увеличаване на популярността си, както по-горе казах. Показвайте се пред хората (реално или виртуално), говорете им - ще намерите съмишленици.

В петък пък Венера ще влезе в същия знак и дом, като Марс, и ще остане там до 11 март. В този период обвързаните да си измислят забавления с половинката, които включват дейност сред хора - партита, екскурзии, социални събития, дори спортни занимания на открито. А необвързаните Овни може да намерят своя човек, именно сред някаква весела тълпа някъде. Както и чрез технологиите, разбира се - излъскайте профилите в приложенията за запознанства и действайте. Като цяло периодът по-скоро трябва да е щастлив в любовен план, стига да се отворите към света.

Телец

Готови ли сте за кариерно изстрелване, Телци? Готови или не - Марс влиза във вашия професионален дом и в знака на Водолей. До 23 май амбициозната планета, ще подкрепя кариерните ви цели, както и ще ви мотивира да стигате колкото се може по-напред. Няколко неща по въпроса да ви кажа. Първо - действайте - Марс си е Марс и влиянието е точно за действия. Второ - внимавайте да не станете твърде конкурентни и да стигнете до по-ожесточени битки за върха, отколкото е нужно. Колкото и да се усещате в силата си - все пак не забравяйте, че работата в екип винаги е по-резултатна, а сближаването с колегите е инвестиция в професионалното бъдеще.

В петък любовната Венера ще влезе в същия знак и дом като Марс и ще остане там до 11 март. В този период е подходящо да се замислите дали с партньора ви сте калибрирали отношението си към целите в живота, включително и към професионалните такива. Дали сте на една вълна по отношение на това кой какво иска да постигне и по-важно - каква ще е цената, която двойката трябва да плати, за да си постигнете целите поотделно. Това важи и за необвързаните - в търсенето на партньор и критериите какъв човек искате до себе си, темата за какво развитие работите в професионален план, е не по-малко важна. С което не ви казвам само да мислите и преценявате по време на тази Венера, разбира се… Забавлявайте се, естествено!

Близнаци

Скъпи Близнаци, независимо дали ще пътувате, ще учите или ще се заемете с предприемачество, мога да ви обещая нещо - няма да има скука.

Първата причина за това е, че Марс ще влезе във Водолей и във вашия дом на приключения, нови територии и учене във вторник. До 23 март планетата на завоеванията ще ви мотивира да вървите напред и да разширявате хоризонтите си. Като това може да означава различни неща за различните представители на знака ви. Някои може да организират пътувания до непосетени дестинации, други - да запишат някакво образование, а трети - да се заемат с предприемаческа инициатива. Марс ще подкрепя амбициозните и целенасочените сред вас.

В петък Венера ще добави към тези динамични влияния и възможности за романси. Планетата на любовта също ще влезе в знака на Водолей и в дома ви на приключенията. Нейният престой там ще бъде от петък до 11 март. В този период вероятно ще усетите приключенския дух в любовта, като всеки от вас може да го оползотвори както намери за добре. Може да пътувате с любимия човек или да си осигурите други новости в преживяванията. Необвързаните може да се отдадат на флиртове и партита, без угризения на съвестта. Важното е да не оставяте тази приключенска Венера да се извърти, без да си разнообразите любовния живот :)

Рак

Навлизаме в период, в който интимността ще е приоритет в хороскопа ви, а това са си много ваши води, уважаеми Раци. Две планети, които са противоположни, но и се допълват, ще се обединят във вашия дом на интимност, еротика и тайни в следващите седмици.

Първо във вторник Марс ще влезе във Водолей и дома, за който ви казах по-горе, като ще стои там до 23 март. Планетата на страстта управлява точно този дом, така че нещата ще бъдат горещи… Това влияние може да направи усещанията ви по-интензивни, страстта ви по-гореща и последствията от нея - по-непредвидими. Или по-точно казано - много ясно ще усетите какво и кого искате и ако има някакви пречки да имате точно това - страстта ви може да избие в неочаквани действия. Силно се надявам да няма истински драми, а само страстни обрати, колкото да ви е интересно и да ви остави приятни спомени.

В петък пък Венера ще влезе във Водолей и в дома ви на интимност и тайна. Планетата на любовта, привличането и изобилието ще оказва своето влияние там до 11 март. Периодът е много благоприятен за привличане на такъв вид интимно общуване в живота ви, какъвто най-съкровено желаете. Важи и за обвързани, и за необвързани. Тук най-важна е реализацията на желаното, така че много ясно ще трябва да си отговорите на въпроса от какъв човек се нуждаете в живота си, за да ви се случи точно това, което искате. Или иначе казано - период, в който да си отворите очите и да бъдете честни най-вече със себе си, но и с потенциал за много приятни изживявания.

Лъв

Тази седмица, скъпи ми Лъвове, ще си говорим за партньорства и връзки. Защото и Марс, и Венера ще влияят в този ваш дом и положението е благоприятно отвсякъде…

Първо във вторник Марс ще влезе във Водолей и във вашия дом на връзки и партньорства, като ще стои там до 23 март. Това ще е период, в който е добре да обмислите целите си по отношение на партньорствата, в които сте. Марс е амбициозен и обича да гледа напред. Също - Марс е и много страстен, така че… Да кажем, че обвързаните сред вас ще зарадват партньорите си. За необвързаните има добри перспективи да намерят партньор, стига да търсят някого със сходни желания за бъдещето. Или просто партньор за удовлетворяване на страстните пориви… Вие си знаете.

В петък в същия знак и дом като Марс, ще влезе Венера. Тя ще стои там до 11 март и ще ви влияе благотворно по отношение на привличане на партньорства, както и на печелене на пари в партньорство. Периодът е много, много подходящ за намиране на вашия човек, стига да сте необвързани. Не си стойте вкъщи, излезте, издокарайте се, покажете се на света и той ще ви изпрати възможности под всякаква форма. Забавлявайте се, Лъвове!

Дева

Тази седмица ще имате две много добри влияния по отношение на грижата за себе си, скъпи ми Деви. Интересното е, че те ще се допълват и ще създадат за вас пълноценна и допълваща се синергия от влияния. Като цяло - доста позитивен хороскоп…

Започвам с Марс, който във вторник ще влезе във Водолей и във вашия дом на навици и грижа за себе си. Планетата на завоеванията и страстта ще прекара времето си там до 23 март. През това време много от вас ще усетят силна амбиция да променят начина си на живот и външния си вид към по-добро. Вземете  позитивното от влиянието - решителността и амбицията, но не се подвеждайте по свръхамбициозни планове от днес да се промените коренно и не започвайте с непривично големи натоварвания. Защото рано или късно Марс ще напусне това влияние и това може да ви демотивира. Затова - използвайте периода, за да въведете по-бавни, но за сметка на това устойчиви промени в режима си.

Венера ще се намеси в петък, за да внесе доста приятен елемент във влиянието за грижата към вас самите. До 11 март планетата на изобилието ще ви влияе в посока да се грижите за себе си с хубави неща. Да поглезите сетивата и душата и да си позволите приятен релакс. Не пренебрегвайте това влияние - то много добре се съчетава с горното. А и в крайна сметка - не е в ли в това смисъла на грижата - да се почувстваме добре?

Везни

Посокота е отвътре навън, Везни! Тази седмица двете противоположни, но допълващи се планети, които правят Ин и Ян на човешката същност, влизат във Водолей и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. Двете планети, разбира се, са Марс и Венера.

Започвам с Марс, който във вторник ще влезе в знака и дома, който ви казах и ще стои там до 23 март. Много от вас ще имат желание за изява, а и доста добре ще им се получава. Под „изява” разбирайте всичко, свързано с думата. Някои Везни ще искат да се промотират в професионалните си среди. Други ще искат просто да поразпуснат на партита или по-значими събития. Трети много ще флиртуват… Изобщо - енергията на Марс е доста силна и никак не е за подценяване. Затова съветът ми е, ако чувствате желание да се изявите, да се покажете, да взаимодействате с хора - да го канализирате така, че да има някаква полза за вас.

В петък вашата повелителка - планетата на любовта и изобилието Венера, ще влезе също във Водолей и в зоната ви на слава и флиртове. До 11 март имате много добри аспекти да се занимавате със стила си на обличане и външния си вид. Промени в стила, изпробване на смели комбинации, експериментиране - имате зелена светлина за това, а и шансовете ви за успех са много силни. Отдайте се и на малко хедонизъм, какво му е… Веднъж се живее. Именно това ще иска Венера, докато е в гламурния ви дом. Забавлявайте се!

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, вашият покровител Марс тази седмица ще влезе в знака на Водолей и ще ви мотивира да… правите ремонти! Първо да уточним параметрите на влиянието - от 13 февруари до 23 март (бая ремонти могат да се започнат за това време). Второто, което трябва да знаете е, че влиянието е в зоната на дома, а Марс е много амбициозен. Тоест от една страна имате много добри аспекти да започнете важни подобрения на имотите си. Но от друга - може да се пренатегнете и да стартирате повече проекти, отколкото е разумно. Затова - първо мислете, после действайте. А и… извинете, че ви го казвам, но внимавайте и да не се карате с роднините с това Марсово влияние… Не всеки може и иска да действа точно, както вие смятате за добре и това е нормално, не ги замервайте с предмети.

В петък пък Венера - повелителката на естетиката, любовта и изобилието ще се настани във Водолей и в зоната ви на дома. Нейното влияние ще продължи до 11 март. Много подходящо за романтика под собствения покрив и на уютния ви диван. Отделете време, което да прекарате с партньора си в тиха и комфортна обстановка. Ако не на собствения ви дом, то някъде, където се чувствате у дома си. Ако сте необвързани, уреждайте си срещи на спокойни места, това е от което ще имате нужда и което ще ви предразполага.

Стрелец

Тази седмица ще имате много силни влияние, свързани с вашето себеизразяване и комуникацията ви с най-близките, скъпи Стрелци. Може да се каже, че двете противоположни, но привличащи се половини на човешката същност, олицетворявани от Марс и Венера, ще обединят влиянията си.

Във вторник Марс ще влезе във Водолей и във вашия дом на себеизразяване, комуникация и платонични връзки. До 23 март може да усетите много силен порив да създавате общности, да работите в екип и да се събирате в общи начинания с братя, сестри и приятели. Не само няма нищо лошо, а е и много добре. Вие умеете да се разбирате с хора и да бъдете техен лидер и водач. А влиянието на Марс ще е в посока постигане на цели, така че всичко се съчетава по много благоприятен начин. Все пак - не си позволявайте да сте твърде големи оптимисти и преценявайте добре кой наистина притежава необходимите качества за общо начинание.

В петък още една планета влиза във Водолей и във вашия дом на комуникация и платонични връзки. Това ще е Венера и тя ще стои там до 11 март. Венера е планета на любовта, естетиката, привличането и изобилието. В общи линии - предстои ви приятен период на забавления и разпускане с близките ви. Ако, разбира се, вие отделите време за това. Но моят съвет е да го направите и да почувствате радостта и лекотата от забавленията с близки хора.

Козирог

Тази седмица ще си говорим за пари и печалби, Козирози. Защото и Венера, и Марс ще влязат не само в знака на Водолей, но и във вашия дом на финансова сигурност.

Започвам с Марс, който ще се премести там във вторник. До 23 март планетата на завоеванията ще оказва много положително влияние на амбициите ви за увеличаване на печалбите. Марс покровителства завладяването на нови територии. Разбирайте това в широк смисъл - някои от вас може да започнат нов бизнес, да инвестират в нещо ново или пък да вземат страничен проект, който да им донесе допълнителен доход.

Венера, която освен планета на любовта е и покровителка на изобилието, ще влезе във Водолей и в дома ви на парите в петък, като ще остане там до 11 март. През това време може да привлечете партньор за служебно начинание, от което да изкарате пари. Или да заздравите връзката си с настоящ бизнес партньор, ако имате такъв. Подходящо е да започнете съвместно бизнес начинание и с интимния си партньор. Но това последното винаги трябва да се премисля по няколко пъти, не се осланяйте само на една Венера във Водолей. Успех!

Водолей

Скъпи Водолеи, не стига, че и Плутон, и Слънцето, и Меркурий са във вашия знак, но и Марс и Венера ще се присъединят към вас тази седмица. Рядко състояние на изключителна вселенска сила, така да се каже…

Първи ще бъде Марс, който ще направи своето преместване и ще се задържи при вас до 23 март. Това е период, в който да си поставяте цели и да се впускате амбициозно към постигането им. Пазете се от прекомерно агресивни състояния, но не потушавайте амбицията си. Също - приоритизирайте, не се разпилявайте по всяко нещо, което ви се струва привлекателно като цел, колкото и Марс да ви нашепва, че имате достатъчно сила за всичко. В този период сексът ще покачи нивата си на качество, а и на важност за вас.

В петък и Венера ще влезе във вашия знак, за да е щастието пълно. Планетата на любовта и изобилието ще бъде при вас до 11 март. Този период има всички възможности да се превърне в трансформационен за вас по отношение на любовта. За необвързаните ще е много възможно да променят перспективата, от която гледат на връзките си, както и представата си какъв партньор търсят. Тази промяна може да ви изненада, необвързани Водолеи и да осъществите неочакван, но много ценен съюз. Обвързаните да използват периода за разнообразие и изненади във времето с половинката. На първо - място - намерете време, което да прекарате с половинката си, това е добро начало.

Риби

Тази седмица двете планети, които изобразяват целостта на мъжкото и женското начало, както и на любовта и войната, ще влязат във Водолей и във вашия дом на себерефлексия, слагане на край и лекуване,

Първи ще бъде Марс, който ще премести позицията си във вторник, като влиянието му ще бъде такова до 23 март. В този период е възможно да осъзнаете, че някои от хората, които сте допуснали в обкръжението си, може би не допринасят за вътрешния ви мир. И понеже Марс си е Марс и не се церемони - твърде вероятно е обкръжението ви да бъде променено, спрямо последните ви открития. Не е лошо да се поставите като център на собствения си живот. Даже би било доста полезно.

В петък пък Венера ще се присъедини към Марс в знака на Водолей и във вашия дом на слагане на край и философия. До 11 март планетата на любовта и изобилието ще ви влияе да размишлявате над любовния си живот, да го претегляте и преценявате. В това няма нищо лошо, важното е да не се подведете по прекомерно дълго мислене, без резултат. Или пък да се разсърдите на половинката си, че не иска да влезе в безконечни обсъждания на връзката ви. Просто използвайте влиянието, за да рефлектирате над това как се чувствате по отношение на любовния си живот, без да създавате дълги и пространни сценарии в главата си.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Във Варна може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 14 февруари. Повече информация за шоуто —> https://www.facebook.com/events/1807627856328556

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 22 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/695222192762588

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Готови ли сте да станете инфлуенсъри, Овни? По-добре да сте готови, защото точно с такава възможност ще дойде при вас Меркурий този понеделник. Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в знака на Водолей и вашия дом на общуване с широки групи от хора и ще остане там до 23 февруари. Това е период, в който ще имате зелена светлина за реализиране на проекти, които касаят по-широк кръг от хора, по-голяма част от обществото. Това може да е разпространяване на ваше послание, събиране на подкрепа за кауза, стартиране на маркетингова кампания или увеличаване на влиянието ви в екипа, в който работите. Особена благословия ще имат проекти с хуманитарна насоченост, а най-добре ще ви върви, ако използвате технологии.

Отново в знака на Водолей и в същия ваш дом ще ви огрее новолунието в петък срещу събота. Много подходящо е да планирате нови проекти, свързани с широка комуникация. Ако сте се чудили дали да стартирате блог, влог или нещо подобно - това новолуние е много подходящо, за да го направите. Усъвършенствайте уменията си за използване на технологични инструменти - в съчетание с влиянието на Меркурий ще ви е от голяма полза. За да имате резултат за шест месеца напред, действайте с първите стъпки още в първите 14 дни след новолунието.

Телец

Още в понеделник се започва с астрологичните събития, скъпи Телци! Тогава Меркурий ще се премести във Водолей и във вашия дом на кариерата, като ще стои там до 23 февруари. Много подходящ период за осъществяване на важна комуникация, свързана с професионалното ви развитие. Особено благотворно ще бъде влиянието над представителите на знака ви, които упражняват хуманитарни професии. Помислете дали може да използвате технологиите в своя полза по отношение на работата си, защото Меркурий покровителства и тях. Избягвайте да се опитвате да вършите всичко сами, търсете екипност.

Отново във Водолей и в същия ваш дом ще се случи новолуние в нощта петък срещу събота. Новолунието е време, в което да поставите начало на нещо. В случая - на нещо, свързано с кариерата ви. Не се ограничавайте нито в мечтите, нито в амбициите си. Водолеят мисли нашироко, а ако направите първите стъпки още в 14-те дни, след новолунието, имате огромен шанс до шест месеца да изпълните плановете си. Отново искам да напомня да използвате технологии, защото Водолей ги покровителства и е възможно много да си помогнете, чрез тях. Дерзайте, Телци!

Близнаци

Съзнанието ви ще се разгръща и ще прекосява граници, скъпи Близнаци! В понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и във вашия дом на пътешествия, учене и приключения. Планетата на комуникацията и технологиите планира да е в тази позиция до 23 февруари. Това е особено благоприятен период за организиране на далечни пътувания, но и за свързване с хора през големи разстояния, посредством технологии. Меркурий е ваш повелител, а във Водолей се чувства уютно, така че имате добри аспекти и за създаване на нови приятелства в този период.

В петък срещу събота пък ще имаме новолуние отново във Водолей и отново във вашия дом на пътешествията и приключенията. В двете седмици, след петък, е много подходящо да планирате пътувания. Разбира се, слагам леко предупреждение, че Водолеят не обича да се занимава с подробности, но за успешните пътешествия е важно да си проверявате детайлите. Възможно е да се почувствате особено авантюристични под влияние на Луната… Какво пък, току виж сте се впуснали в нещо ново, което не сте предполагали, че може да ви се случи, но пък е много хубаво за вас. И нека не забравяме, че и ученето е в този дом. Може да помислите за придобиване на някакви знания и умения в следващите шест месеца. Особено благоприятно е за изучаване на хуманитарни науки, както и за използване на технологии (може да впрегнете ChatGPT да ви пише домашните…).

Рак

В понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и вашия дом на интимност, еротика и тайна. Планетата на комуникацията ще стои там до 23 февруари и през това време на вас много ще ви се иска да осъществите силно значима връзка. Имате и благоприятни аспекти за това. Само внимавайте да не се подведете от собственото си желание и да си въобразите, че се случва нещо по-сериозно, отколкото е в действителност. По принцип Раците умеят да пазят тайни, по-скоро се осланяйте на това умение в периода си, за да не се окаже, че Водолеят много ви е развързал езика. Необвързаните имат добри аспекти да срещнат интимен партньор през сайтове или приложения за запознанства.

В петък срещу събота ще имаме новолуние - отново във Водолей и отново във вашия дом на интимност. Това може да разгори искрата на страстта у много Раци. Но не просто на страстта, а на желанието за сериозно свързване. Какви Раци ще сте изобщо, ако не желаете сериозно свързване, нали? За необвързаните може да се окаже, че някой, с когото се чувстват особено комфортно като приятел, може да донесе не по-малък комфорт в интимния живот. Остава разбира се и възможността с приложенията, която споменах по-горе. Обвързаните може да направят стъпки за още по-силно свързване с партньора си и да планират общи цели за следващите шест месеца. За да ги изпълните - трябва да направите предприемете първите действия до две седмици, след новолунието.

Лъв

В понеделник Меркурий влиза във Водолей и във вашия дом на партньорствата, уважаеми Лъвове. До 23 февруари вашият правилен подход към успеха (личен и професионален) ще е да действате дипломатично. Отдайте се на спокойствието, което вашия знак познава - че сте над ежедневните проблеми и крамоли. Един уверен поглед по-отгоре на нещата, ще ви помогне да уравновесите ситуациите както у дома, така и на работа. А именно от уравновесяването и възцарения мир могат да се родят хубави неща. Какви хубави неща ли? Прочетете по-долу :)

В петък срещу събота ще имаме новолуние във Водолей, което отново ще бъде във вашия дом на партньорствата - лични и служебни. Новолунието е подходящо за поставяне на нови цели и тръгване по неотъпкан до момента път. Какъв да бъде този път зависи от конкретната ситуация на живота ви. Някои от вас може да искат развитие в професионален план, а други - да преминат по-напред във връзката си. Имате добри аспекти и за започване на съвместен бизнес с партньора си или съвместна инвестиция в нещо. Новолунието влияе най-силно в първите две седмици, след като се случи, така че действайте тогава и ще имате шанс да удължите положителния ефект до шест месеца.

Дева

Скъпи Деви, Вселената иска да ви насочи към навиците, които ви правят по-резултатни. В понеделник Меркурий ще се премести във Водолей и във вашия дом на грижа за себе си, рутина и служба. Което всъщност е и домът, който вие управлявате. В общи линии най-доброто, което може да направите до 23 февруари е да обърнете внимание на знанията, които имате по отношение на това кое е най-здравословно за вас и евентуално да ги обогатите. Имате много добри аспекти за записване на образователни курсове или работа с коуч или треньор, които да ви помогнат да изградите своята възможно най-добра здравословна рутина. Това се съчетава много добре с влиянието на следващото събитие.

В петък срещу събота ще имаме новолуние, което отново ще бъде във Водолей и отново в дома ви на грижа за себе си и служба. За това събитие, както може би знаете, е добре да си поставите цели. И то - цели, които могат да се развият до половин година напред. Най-добре е да са свързани с организацията на ежедневието ви и балансирането между задължения, почивка и навици, които допринасят за добрия ви тонус и физическа подготовка. Някои от вас може да въведат позитивни промени в храненето си, други - да добавят редовни тренировки в седмицата си, трети - да спрат да носят работата вкъщи и т.н. Каквото и да е- важно е да го мислите от гледна точка на това да е добро за вас (подчертавам последното) и да направите първите стъпки към осъществяване до две седмици, след петък.

Везни

Тази седмица ще усетим влияния, които ще се отразят на аспекти от живота ви, които вие доста си обичате. А и владеете, скъпи Везни. Започвам с това, че в понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 23 февруари ще сте особено харизматични за общуване, а и на вас ще ви доставя голямо удоволствие. Най-вече общуването, в което ще ви върви е да привличате - обожатели, внимание, дори успеха си. В периода на влияние не се затваряйте вкъщи, а излизайте повече и се виждайте с повече хора. Необвързаните имат много добри шансове да впечатлят някой перспективен обожател.

Още повече се подсилва това влияние от новолунието, което ще се случи в петък срещу събота. То отново ще бъде във Водолей и отново във вашия дом на флиртове, слава, романтика и пр. За много от вас това ще е като своеобразно прераждане в романтичния ви живот. Обвързаните може много да подобрят климата във връзката си, като използват умението си да бъдат романтични и да засвидетелстват любовта си. Ако сте с правилния партньор, би следвало да се почувствате високо оценени. За необвързаните това може да е преломен момент, който ще ги отведе към намирането на партньор. И като казвам „момент”, имам предвид да действате в първите 14 дни, след петък, за да удължите благоприятното влияние до половин година напред.

Скорпион

Предстои седмица, която ще постави фокус над дома ви, скъпи Скорпиони. В понеделник Меркурий ще влезе във Водолей и във вашата зона на дома. До 23 февруари ще сте в период, в който ще се чувствате най-комфортно, ако организирате контактите си около дома - роднини, семейство, приятели, които са достатъчно близки, за да поканите у вас и др. под. Отдайте се на повече тихи домашни занимания и се наслаждавайте на уюта, който може да си осигурите вкъщи. Това ще ви зареди и ще ви подготви за следващото преместване на Меркурий, което ще ви тласне към много по-динамични занимания и преживявания.

Има и още едно влияние в посока преоткриване на дома като ваша крепост. В петък срещу събота ще имаме новолуние във Водолей, което ще изгрее именно в домашната ви зона. Подходящо е да планирате ремонти и всякакви организации, които са свързани с облагородяване на пространствата, които обитавате. Важно е, ако искате да се ползвате с благотворното влияние на Луната в следващата половин година, да пристъпите към действие в първите две седмици след петък. Първи стъпки към осъществяване на плановете ви са достатъчна заявка към Вселената на този етап.

Стрелец

Скъпи ми Стрелци, уменията ви за общуване ще бъдат турбо заредени с енергия от влиянията през предстоящата седмица. Първо в понеделник Меркурий, който управлява комуникацията се мести във Водолей и именно във вашия дом на комуникация. До 23 февруари ще успявате грубо казано да промотирате и продавате всичко, което пожелаете. От идеите ви, през собствената ви личност и таланти до резултатите от работата си. Идеален период за осъществяване на полезни контакти и най-вече - от ефективно използване на тези контакти. Периодът е много добър и за затвърждаване и заздравяване на връзките с близки приятели и братя и сестри.

Още едно силно влияние за комуникацията ви ще е новолунието, което ще се случи в петък срещу събота. То отново ще бъде във Водолей и в същия ваш дом. Този път можете да планирате по-дългосрочно как да използвате събитието, защото влиянието може да с удължи до половин година напред, ако направите стъпки още в първите 14 дни след петък. А какво е влиянието ли? Свързано е с установяване на разбирателство и здрави връзки с хората, които са в, образно казано, малък радиус около вас - приятели, съседи, колеги и близко семейство. Имате добри аспекти дори за бизнес, който да е свързан с тях по някакъв начин. Също - влиянието е подходящо за развиване на талант, свързан с публикуване.

Козирог

Уважаеми Козирози, чувате ли шума на парите? Още в понеделник се очаква да започнете да чувате този метафоричен, но все пак приятен звук… В този ден Меркурий влиза във Водолей и във вашия дом на финансова сигурност. До 23 Февруари имате много благоприятни аспекти да изкарате пари, чрез осъществяване на контакти. Дали това значи да обедините различни хора в екип, да убедите някого да ви се довери и да вложи във вас, да продадете таланта и труда си по някакъв начин или нещо друго, аз не знам. Знам обаче, че Водолей покровителства работата с хора, хуманитарната насоченост, а Меркурий - комуникацията и технологиите. Значи е добре да се огледате за възможностите около себе си и уверено да скочите в тях. Още повече предвид следващото влияние.

В петък срещу събота ще имаме новолуние във Водолей, което много силно ще освети именно вашия дом на финансите. Използвайте това новолуние, за да планирате финансовите си цели за следващата половин година. Едва ли ще уча Козирог как да си планира финансите… Единственото, което мога да ви кажа е да мислите в посока как да увеличавате благосъстоянието и да направите първите стъпки по целите си в следващите 14 дни. Така ще може да увеличите влиянието за следващата половин година напред.

Водолей

Тази седмица сте в центъра на събитията, уважаеми Водолеи! В понеделник планетата на комуникациите и технологиите влиза във вашия знак до 23 февруари. Това е за вас е много силен период за всякакъв вид общуване и себеизразяване. Ще сте особено харизматични и ще ви „върви приказката” на всички полета за изява в живота. Имате много добри аспекти за създаване на нови контакти и за изграждане на добро впечатление за себе си у другите. Необвързаните сред вас може да пробват любовния си късмет през сайтове и приложения за запознанства.

В петък срещу събота ще имаме новолуние. Това събитие също ще бъде във вашия знак. Ако четете редовно хороскопа ми знаете, че новолунието е нещо като лична нова година, когато попадна в знака ни. В двете седмици след новолунието планирайте какво искате да постигнете в следващата половин година. Мислете без да си налагате ограничения… Даже мечтайте. В крайна сметка - кога, ако не сега? Направете реални стъпки за осъществяване на плановете си. Също - вложете в себе си и развитието на своите таланти, знания и умения. Периодът е подходящ за това и такъв вид инвестиция може да ви се отплати много качествено.

Риби

Стартираме още в понеделник с важни новини, скъпи Риби! Меркурий ще влезе във Водолей и вашия дом на философия, лекуване, духовност и слагане на край. Както знаете, Меркурий покровителства комуникацията и технологиите. Значи за вас до 23 февруари ще е много благоприятно да се обърнете към някакъв вид учения или философии, които ще ви помогнат да разширите и обогатите духа си. Разбира се - избягвайте шамани и подобни практики. Просто заложете на присъщата за знака си мъдра страна и я „нахранете” с това, което желае - книги, разговори с хора, които си заслужава да слушате, изкуство и други подобни. Може да запишете и някакъв онлайн курс с такава тематика.

В петък срещу събота ще има новолуние във Водолей, което отново ще действа в същия ваш дом. За това влияние по-скоро ще ви е от полза, ако се свържете с близките си хора. Дайте си време да общувате спокойно с тези, с които душата ви се чувства най-добре, обменете мисли и преживявания. Позволете си да покажете уязвимост и да потърсите подкрепа по въпрос, който ви тревожи. Също така - не позволявайте времето, прекарано с близките ви, да се превърне във време, в което само вие се ангажирате с техните проблеми и не сте достатъчно изслушани. „Давай на сърцето си каквото иска”, Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Във Варна може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 14 февруари. Повече информация за шоуто —> https://www.facebook.com/events/1807627856328556

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 22 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/695222192762588

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник вашият повелител Марс ще се обедини с революционера Уран. Това ще е благоприятно влияние. Ще го усетите във вашия дом на кариерното развитие и ефектът му ще продължи до средата на седмицата. Влиянието ще е кратко, но за сметка на това - доста интензивно. Това са три дни, в които можете да направите „квантов скок” в своите професионални планове. Възможно е да имате дори революционни идеи и те да изглеждат изпълними. И, честно казано - със силата на Марс е твърде вероятно не само да изглеждат изпълними, а и да са такива. Може би в главата ви ще се избистрят важни планове за бъдеща реализация или ще получите вдъхновение за действие с нестандартен подход. Мислете смело и да видим какво ще измислите, скъпи Овни!

В петък Луната в своята четвърт под знака на Скорпион може да увеличи силата на емоциите ви, както лупа - слънчев лъч. Затова бъдете по-скоро внимателни да не изгорите някого или себе си с тях.

Телец

Седмицата започва много интересно, скъпи Телци. В понеделник Уран и Марс ще се обединят, влиянието от тази среща ще е благоприятно и ще се усеща до сряда. В тези три дни вие може да получите силен прилив на мотивация и енергия по отношение на предприемането на пътешествия извън вашите граници. И това го разбирайте в широк смисъл - от пътуване в чужбина до предприемане на непривични за вас действия. Планетата на трансформациите Уран е точно във вашия знак и ако действеният Марс не беше в разумния Козирог, можеше да се притесня колко бихте били готови да поемате рискове. Сега обаче вероятностите са към това да останете разумни, което е добра комбинация - обмислена качествена промяна.

Луната е във вашата зона на партньорствата и в знака на Скорпион. В петък ще бъде в своята четвърт, което е балансиращата ѝ фаза. Имате добри аспекти в този ден да работите над синергията в партньорствата си.

Близнаци

В понеделник ще имаме събитие с кратко, но за сметка на това силно влияние. В този ден трансформиращият Уран ще се срещне с действения Марс, влиянието ще е благоприятно и ще се усеща до сряда. Конкретно за представителите на вашия знак може да доведе до много интензивно желание за някакъв вид промяна. Какъв вид зависи от контекста на собствения ви живот в момента. Съвсем не е изключено това интензивно желание да не остане само в сферата на мисленето, а да се реализира с активното участие на Марс. Все пак, имайте предвид, че и двете планети са малко рискови играчи и обмисляйте добре стъпките си, преди да ги осъществите. В тези три дни може би шумните компании и събития ще ви дразнят.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион. Четвъртината е фаза на Луната, която помага за установяване на баланс. Влиянието, което вашият знак ще усеща е в зоната на навици, служба и грижа за себе си. Иначе казано - краят на седмицата е идеален момент за разтоварваща диета и разходка сред природата.

Рак

От известно време хороскопите ви са все за връзки и партньорства, Раци. И сега ще започна с тази тема. В понеделник Уран ще се срещне с Марс и това ще бъде кратко, но за сметка на това силно влияние. По-скоро го оценявам като благоприятно. Ефектът от него ще бъде до сряда и ще го усетят най-вече върху необвързаните сред вас, както и тези, които не са в стабилен съюз. Уран е трансформатор, а Марс е планета на действието - възможно е да пожелаете да направите рязка промяна или пък нещо да се промени около вас по отношение на партньорствата ви. Ако това се случи - опитайте се едновременно да се пазите с черупката си, но и да не се криете в нея. А сериозно обвързаните - направете някаква изненада на партньора си, да не пропилявате Урановото влияние.

В петък Луната ще бъде в своята четвърт в знака на Скорпион и във вашия дом на флиртове, слава и забавления. Това е още и домът на творчеството и креативността. Четвъртинките на Луната са балансиращи, така че най-доброто използване на влиянието е да дадете на душата си това, което ще я „нахрани” най-засищащо.

Лъв

Уважаеми Лъвове, започвате силно седмицата от гледна точка на професионалното ви развитие. В понеделник Марс и Уран ще се срещнат и ще влияят до сряда - кратко, но силно. При вас може да има концентрация на желание за промяна в професионалното ви поприще, както и ясна визия как тази промяна да бъде осъществена. Ако сте премислили достатъчно или имате основание да сте напълно уверени в себе си - действайте. Ако не… помислете още малко и тогава. Защото и Уран, и Марс ни тласкат към рискови действия и е добре да го имате предвид. Също - имайте предвид, че огнените ви събратя Овните ще са под влияние като вашето и ако се съветвате с някой от тях, все пак се посъветвайте и с друг знак за баланс на ентусиазма.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион. Четвъртинката на Луната има балансиращо влияние и за вас то ще бъде в зоната на дома. Подходящ ден да се отдадете на почивка в домашния уют. Или за основно почистване, но все едно не съм го казала…

Дева

Скъпи Деви, казвам ви го направо - възможно е до средата на седмицата да сте се сдобили със самолетни билети. Просто в понеделник Марс и Уран ще се срещнат. Влиянието им ще е кратко - до сряда, но за сметка на това - доста интензивно. При представителите на вашия знак ще се изразява в желание за пътуване и, при много от вас - в реализиране на тези желания. Като цяло това ми звучи много добре и няма да ви спирам да го правите. Само ще отбележа, че и Уран, и Марс са склонни да ни потикват към рискове, така че… Може би си дайте възможност да обмислите още веднъж, преди да направите резервации в Лапландия, примерно…

В петък Луната ще е в Скорпион и в своята четвърт, като от тази позиция ще влияе на вашия дом на комуникацията, братята и сестрите и приятелите. Четвъртините на Луната са балансиращи, така че денят е подходящ за сваляне на напрежение и умерени и приятни разговори.

Везни

В самото си начало седмицата може да ви изправи пред неочаквани предложения и изненадващи срещи, скъпи ми Везни. Това се дължи на кратко, но за сметка на това силно влияние от срещата между Уран и Марс. Двете планети ще се срещнат в понеделник и ефектът от срещата им ще се усеща до сряда. През това време е възможно да получите неочаквани предложения за партньорство, работа или нещо друго, което ще ви бъде много интересно. Нека не забравяме, че Уран носи трансформацията със себе си, така че може би точно от това имате нужда. Разбира се, ако имате такава възможност - добре е да обмислите, преди да се впуснете в нещо ново. Все пак и двете планети обичат да ни потикват към рискове, не е нужно да се втурваме безогледно напред.

В петък е добър ден да помислите спокойно за парите си и да балансирате бюджета си. Луната ще бъде в своята четвърт в Скорпион и вашата зона на парите. В тази своя фаза Луната действа балансиращо, затова може да се възползвате от влиянието и да направите любимото си нещо - да прецените плюсовете и минусите. В случая - на личната си финансовата политика.

Скорпион

Стартираме седмицата с много провокативно влияние за вас, Скорпиони. Уран и Марс ще се срещнат и ефектът от тази среща ще бъде кратък (до сряда), но за сметка на това интензивен. При представителите на вашия знак влиянието ще се усеща в зоната на интимните партньорства. Много от вас може да са провокирани от революционера Уран да направят промени в статуквото си. Необвързани Скорпиони може да направят „заход” към неочакван обект на своя интерес. Някои от обвързаните пък е възможно да изненадат себе си и партньора си с неочаквани решения. Каквото и да ви хрумне - имайте едно наум, че планетите ви подтикват към необичайни стъпки и премисляйте добре, преди да пристъпите към действие.

В петък Луната ще бъде в своята четвърт и то - точно във вашия знак. Чудесен край на седмицата, преди по-скоро бурното начало, защото тази фаза на Луната е балансираща, Денят е подходящ за намиране на вътрешен мир, каквото и да означава това конкретно за вас, в настоящия контекст на живота ви.

Стрелец

Седмица посветена на вас и на личните ви нужди предвиждам, Стрелци. В понеделник ще стартира едно кратко, но за сметка на това интензивно влияние. Марс ще се срещне с Уран и до сряда ще усещате силата на тази среща в своя дом на грижа за себе си и уелнес. Тъй като Уран е трансформативен, а Марс - действен, периодът е добър за получаване на прозрение какво точно е добро за вас и какъв е най-добрият начин да се грижите за тялото и духа си. Не подценявайте тази тема, напротив - обърнете ѝ внимание - вие сте най-големият актив, с който разполагате. И по тази причина периодът на влиянието от транзита на Марс и Уран може да бъде изключително ценен, да се погрижите именно за този актив.

В петък ще имаме четвърт Луна в Скорпион, която ще повлияе на вашата зона на размишления и интроспекция. Тъй като в тази своя фаза Луната има балансиращо влияние, възможно е да успокоите някаква своя тревога. Само си дайте време за вглъбение.

Козирог

Интересното е, че началото на седмицата за вас няма да бъде фокусирано върху служебните задачи, а върху нещо много по-вълнуващо уважаеми Козирози. В понеделник Марс ще се срещне с Уран и това ще бъде кратко (до сряда) но интензивно влияние в зоната на вашия романтичен живот. Уран иска да прави революции, а Марс - да действа и завладява. Значи доста представители на знака ви може да изненадат себе си и другите със спонтанни решения. Възможно е да осъзнаете, че във вас гори повече страст, отколкото сте предполагали и да канализирате и изразите тази енергия. Обвързаните да не пропускат влиянието и да го ползват, за да разнообразят с приятна изненада партньора и себе си. Доста необвързани Козирози може би ще признаят чувствата си, а други - ще усетят силно привличане към неочакван обект.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион и ще влияе на общуването ви с групи от хора. В тази фаза Луната има балансиращо влияние, така че денят е подходящ за приобщаване към групи от хора или заздравяване на връзките с вече създадена общност.

Водолей

Седмицата ви може да започне с по-голяма чувствителност и дори усещане за лека меланхолия, скъпи Водолеи. Но няма страшно, това може да заработи във ваша полза. Първо - причината, да ви осенят подобни вълнения ще е срещата на Марс и Уран в понеделник. Влиянието от транзита на планетите ще се разпростре само до сряда. В тези три дни може да се обадят неизлекувани чувства, свързани с преживявания със семейството и рода ви. Позитивното е, че трансформиращата сила на Уран може да ви помогне да преработите неизлекуваното, да израснете и да го оставите зад гърба си. Осигурете си спокойствие, не се насилвайте да сте сто процента на линия за другите, дайте си време за самовглъбяване. Този кратък, но интензивен период има заряда да ви изкара сухи от морето на вътрешната несигурност.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион и във вашия дом на професионално развитие. Тъй като тази фаза на Луната е балансираща, денят е подходящ за равносметки, свързани със служебното ви поприще.

Риби

Седмицата стартира с кратко, но за сметка на това интензивно влияние, скъпи Риби. В понеделник Марс ще се срещне с Уран, като ефектът от тази среща ще се усеща до сряда. При вас влиянието ще бъде по отношение на комуникацията - както публична, така и лична. Уран и Марс са готови да ви дадат силен тласък в предаването на послания, да заредят думите ви с енергия на трансформация и силно въздействие. Така, че от една страна може да ползвате влиянието на срещата на планетите, за да подсили ефекта от нещо, което искате да кажете. Определено ще се чуете по-ясно и на по-далеч. А от друга - ако нямате такива амбиции, все пак имайте едно наум, че в тези три дни думите ви ще отекват по-силно и на по-широк радиус.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион и ще въздейства върху вашия дом на пътешествия и приключения. Тъй като четвъртинките на Лунната имат балансиращо влияние, този ден е подходящ за планиране на пътувания.

***********

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 1 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/1807627856328556?locale=bg_BG

Във Варна може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 14 февруари. Повече информация за шоуто —> https://www.facebook.com/events/1807627856328556

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица хороскопът ви е доста силен, Овни. Започвам първо с добрите новини за професионалното ви развитие. Във вторник Венера влиза в Козирог и вашия дом на кариерното развитие и ще бъде там до 16 февруари. Венера, освен планета на любовта, покровителства привличането и изобилието. Тоест в този период вие имате много благоприятни аспекти да привлечете своя професионален успех. За целта обаче използвайте качествата на Козирога - поставете си дългосрочна цел и работете последователно по нея. Ще имате добри влияния и за съвместна работа с партньора си. Като тук имам предвид партньора ви в любовта, но е добре да се отбележи, че устойчивите професионални партньорства ще се затвърдят и ще донесат успех. Покажете се на повече места, на които може да срещнете хора, които биха ви били полезни, недейте да скромничите и да се стеснявате, когато имате възможност да се самопромотирате. Даже активно създавайте подобни възможности и ги обръщайте в своя полза.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще изгрее във вашия дом на слава, флиртове и забавления. Ще имате възможност да получите оценка и признание за вашата креативност. За тези от вас, които се занимават с творчество или пък имат някаква публичност - това пълнолуние е чудесен шанс да разкрият талантите си пред всички и да оберат плодовете на популярността си.

И не по-малко добра новина е, че пет месеца по-късно Уран - планетата на революциите, ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на парите. Което означава, че сега ще може по-лесно да влагате и спестявате пари, както и да оглеждате нови начинания с по-голямо спокойствие.

Телец

Повелителката ви Венера тази седмица влиза силно в играта, скъпи Телци. Планетата на любовта и изобилието във вторник ще се премести в знака на Козирог и във вашия дом на пътуване и приключения. До 16 февруари ще имате много благоприятно влияние за връзки от разстояние или пътешествия с партньора ви. Необвързаните може да се запознаят с някой перспективен  човек, който да завладее мислите и чувствата им. Не забравяйте, че Козирогът покровителства сериозните планове и по-скоро действайте разумно, отколкото да се впускате в авантюри, омаяни от оптимизма на Венера.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашата зона на дома. Периодът след пълнолунието е подходящ за ремонти, предекориране, както и за ново жилище. Не знам какво повече да ви кажа по въпроса, то всичко е ясно - вашият дом е вашата крепост и сега моментът е подходящ да го сложите в приоритетите си. Вашият знак умее да върти дом, така че можем само да завиждаме на хората, които съжителстват с вас.

В събота Уран, който покровителства революциите и е във вашия знак, ще спре да се върти ретроградно. Това е чудесно, защото ще ви донесе спокойствие. Ще почувствате стабилност, каквато ви е липсвала през последните пет месеца и от която се нуждаете, за да вървите уверено напред.

Близнаци

Скъпи ми Близнаци, става наистина горещо около вас… Не стига, че Марс е в зоната ви на интимно общуване и мистика, а и Венера ще се настани там този вторник. Планетата на любовта и изобилието ще влезе в Козирог и дома на страстите ви във вторник и ще остане там до 16 февруари. Периодът е подходящ за привличане на сериозен партньор, в случай, че сте необвързани. Козирогът покровителства стабилните и дългосрочни планове, както и семейството в някаква степен, а Венера ще работи за привличането. Така, че ако сте от тези Близнаци, които търсят обвързване в момента - вдигнете глава от задачите и нека видим с кого ще срещнете погледи, изпълнени с копнеж. А за тези от вас, които вече са обвързани - не пренебрегвайте възможността да се забавлявате с партньора си и да обърнете внимание на хубавото във връзката си.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на приятелства, братя и сестри и като цяло - платонични връзки от близкото обкръжение. Това е и домът на комуникацията, който се управлява не от кой да е, а от вашия собствен знак. Първите две седмици след пълнолунието са много подходящи за себеизразяване. Може да използвате това във всеки аспект на живота си. От постигане на разбирателство с приятели, през разпространяване на послания и създаване на контакти. Правете това, което най-добре можете да правите - бъдете себе си и оставете другите да се омаят от харизмата ви.

В събота Уран - планетата на революциите ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на философия, слагане на край и лекуване. Възможно е последните пет месеца да сте имали някои по-остри моменти на желание да прекратите нещо или на размисли дали трябва да го правите. След събота се очаква да разсъждавате по-спокойно над тези въпроси и да вземате обмислени решения.

Рак

Скъпи Раци, вашето изконно желание за сериозна връзка и стабилно семейство ще бъде пробудено или направо удовлетворено. Във вторник планетата на любовта и изобилието Венера ще влезе в сериозния Козирог и във вашия дом на партньорствата. До 16 февруари имате много добри аспекти да развиете любовния си живот по линията на сериозните перспективи. За необвързаните сред вас влиянието ще е изключително благоприятно за намиране на постоянен партньор. За Раците, които са във връзка, периодът е добър за затвърждаване или развитие на отношенията. Предложения за съвместно съжителство или брак, както и закупуване на общ дом са сред възможностите под влияние на Венера в Козирог.

В четвъртък ще имане пълнолуние в Лъв и във вашия сектор на финансова сигурност. Това е много добро събитие за обиране на финансовите плодове от труда ви в последната половин година. Възможно е парите да ви намерят по някакъв начин, без да ги търсите или искате. Но, както знаем, по-добре е да не разчитате на благоволението на съдбата. Направете равносметка какво сте изработили през последните шест месеца и помислете как може да увеличите доходите си на тази база.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно, след като пет месеца беше поел именно в тази посока във вашия дом на комуникацията с големи групи от хора и технологиите. Вероятно сте усещали смущения в разпространението на посланията си, но сега вече честотите ще предават ясно.

Лъв

Хороскопът ви за тази седмица е чудесен, скъпи ми Лъвове. Във вторник Венера ще влезе в знака на Козирог и във вашия дом на навици и грижа за себе си. Малко еклектична комбинация от влияния, трябва да признаем. Но все пак - много благоприятна. До 16 февруари имате добри аспекти за промяна във външния вид и стила, както и за работа върху навиците, които биха били добри за вас. Подходящо е за консултации с професионалист по отношение на стайлинг, режим на хранене и други подобни, които могат да са ви интересни. Поглезете се с процедури за красота и СПА. Отделете си време и внимание да се порадвате на себе си и да се обгрижите.

Не по-малко важно е и пълнолунието в Лъв, което предстои да се случи този четвъртък. За вас това ще е нещо като Коледа - ще получите подаръците от съдбата, които сте заслужили през последната половин година. Очаква се нарастване на благата, за които сте работили, както и да се отворят шансовете, които сте желали.

В събота планетата на революциите Уран ще се завърти в правилна посока, след пет дълги месеца на ретроградно въртене, във вашия дом на кариерно развитие. Сега се очаква да се отървете от усещането, че вървите на „газ-спирачка” в професионален план и да потеглите на пълна скорост.

Дева

Готови ли сте да бъдете център на внимание, Деви? Много от вас са родени готови, това е истината… А останалите - по-добре се пригответе, защото този вторник Венера ще влезе в Козирог и във вашия дом на слава, гламур, флиртове и забавления. До 16 февруари планетата на красотата и изобилието ще ви обсипе с харизма. Как ще ползвате тази харизма зависи само от вас. Може да се изявите с някакъв свой талант или да промотирате работата си, може да създадете нови контакти. А може и да се съсредоточите над любовта и да привлечете партньор/и в случай, че сте необвързани. Обвързаните може да внесат свежест във връзката си, като си поиграят на съблазняване с партньора си.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на философски разсъждения, интроспекция и лекуване. Дните след пътуването са подходящи за преживяване на трансформации - за затваряне на някаква страница и продължаване напред. Пълнолунието е жътва - прибиране на реколтата от положения труд дотук. Много от вас ще приключат нещо, за да се качат на следващо ниво на развитие.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на приключения, пътуване и учене. Планетата на революциите даваше смущения в плановете ви за развитие извън границите на познатото. Сега обаче ще се завърти в нормалната посока и ще може да си отдъхнете.

Везни

Тази седмица хороскопът е чудесен, Везни! Във вторник планетата на любовта и изобилието ще се премести в Козирог и във вашата зона на дома и рода. Имате много добри аспекти за инвестиции, свързани с дома и за уреждане на имотни въпроси, касаещи роднински връзки. Някои от вас може да се преместят в общ дом с избраника на сърцето си, а други да пристъпят към закупуване на такъв. Важното е да мислите в посока за привличане на просперитет и блага за семейството си. Козирогът, под чието влияние ще сме, покровителства сериозните планове и работата за бъдещето. Имайте го предвид в периода на това влияние, който ще е до 16 февруари.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на комуникацията с широки групи от хора и технологиите. Тези от вас, които са работили в екип, ще имат възможност да видят резултати от работата си. Използвайте дните след пълнолунието, за да взаимодействате с хората, с които работите - да обменяте идеи, да градите планове и да благодарите един на друг за добрата съвместна работа. Оберете плодовете на труда си дотук и планирайте напред.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на интимно общуване и тайни. В продължение на пет месеца планетата на революциите даваше на някои от вас усещането за рязка промяна на скоростите в интимното общуване. Сега тези смущения ще отминат и ще ви бъде по-спокойно.

Скорпион

Скорпиони, идвам с позитивен хороскоп тази седмица! Започвам с вторник, когато Венера ще се премести в знака на Козирог и във вашия дом на приятели, братя и сестри и платонични връзки. Планетата на любовта и изобилието ще остане там до 16 февруари. През това време вие ще имате много добри аспекти за затвърждаване на отношенията с тази група от хора, както и за съвместни инвестиции с тях. Може да се опрете на близките си от този кръг при вземане на решения, както и ако имате някакъв вид любовни терзания. Впрочем, що се отнася до любовните терзания - в този период трябва да се гледа перспективата и устойчивостта за развитие на отношенията.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на професионалното развитие. В първите дни след пълнолунието ще може да се порадвате на плодовете на труда си. Това, за което сте работили от края на юли миналата годна насам, предстои да кулминира и да ви се отплати. Използвайте момента да се потупате по рамото, както и да погледнете напред и планирайте бъдещите си успехи.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом във вашия дом на връзките. Планетата на революциите ви „даряваше” с известни съмнения цели пет месеца, но сега планира да спре да го прави и да ви даде малко спокойствие по въпроса.

Стрелец

Чудесен хороскоп тази седмица, Стрелци! Първото влияние е, че във вторник Венера ще влезе в Козирог и във вашия дом на парите. Чудесна новина, имайки предвид, че Венера е планета на изобилието, а Козирогът покровителства дългосрочните развития. В периода до 16 февруари ще имате финансов успех, ако гледате в перспектива и работите за устойчив план. Някои от вас ще могат да изкарват пари съвместно с партньора си. Финансовите инициативи в делово партньорство също ще имат успех, ако правилно сте избрали с кого да работите. Имайте едно наум да не се поддавате на оптимизма на Венера, ако не сте проверили много добре с кого си имате работа. Това влияние има и аспект на прекомерно харчене на пари, така че бъдете внимателни с импулсите си. Подходящо е за инвестиция в дом или други инвестиции касаещи семейството.

В четвъртък ще имаме новолуние в Лъв, което ще освети дома, който именно вие управлявате - на приключения, пътешествия и учене. Това пълнолуние ще е кулминация на това, което сте постигнали в последните шест месеца по отношение на работа извън границите ви и учене. Ще можете да оберете плодовете на труда си в дните след пълнолунието. По отношение на пътешествията - имате благоприятни аспекти за осъществяване на това, за което мечтаете от юли миналата година насам.

В събота, след пет дълги месеца, Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на навици и грижа за себе си. Планетата на революциите даваше смущения в опитите ви да се придържате към подходяща за вас рутина, но сега вече ще ви остави на спокойствие.

Козирог

Скъпи Козирози, вие наистина ставате владетели на зодиака в последно време… Освен че Марс е във вашия знак до 12.02, във вторник и Венера влиза в него до 16.02. Венера е планета на привличането, изобилието и любовта. Във вашия знак тя ще покровителства сериозните развития във връзките, както и привличането на блага в дългосрочен план. Венера ще ви даде харизма и лекота, с която да „повикате” това, което желаете. Необвързаните Козирози може да срещнат бъдещия си партньор, обвързаните - да преминат на ново ниво във връзката си. А тези от вас, които търсят по-скоро професионална и финансова реализация ще могат да осъществят правилните контакти и да продадат идеите си, където искат. Важното е да останете верни на себе си, да не разчитате на късмета, а на качествата си и да действате по плановете си. Предупреждавам за възможно пилеене на пари в периода - имайте го предвид и си правете сметка.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще освети вашия дом на интимното общуване, еротика и тайни. Напомням, че и Марс и Венера са във вашия знак. Сега с пълнолунието ще имате много силен момент на консолидиране на сексуалната си енергия и харизмата си. За Козирозите, които са във връзка, тези влияния могат да се канализират в утвърждаването на синергията с партньора. Необвързаните имат потенциала да привлекат партньор, от който имат нужда и с когото да развиват потенциала си.

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на флиртове, забавления и слава. След пет дълги месеца, в които планетата на революциите ви създаваше проблеми по отношение на имиджа ви пред другите и общуването на социални събития, сега ще ви остави на спокойствие в това отношение.

Водолей

Плутон вече влезе във вашия знак, уважаеми Водолеи и сега ще сме под ваше влияние цели две декади напред. Но и в по-краткосрочен план се случват благоприятни развития за вас. Във вторник Венера ще влезе в Козирог и във вашия дом на слагане на край и лекуване. Това обаче далеч не означава, че ви предстои да слагате край. Означава, че до 16 февруари ще сте в период на трансформация на връзките. Какви ще са трансформациите се определя от вашия личен контекст. За някои от вас може да доведе до събаряне на стени, които градите в интимния си свят и приемане на собствените чувства. Други може да простят нещо. При всички положения влиянието е силно в посока на осъзнаване на собствените чувства и желания в любовта в дългосрочен план и по отношение на сериозното обвързване.

В четвъртък ще изгрее пълна Луна в Лъв и във вашия дом на връзки и партньорства. Ще преживеете кулминация на това, което сте искали в последните шест месеца в този аспект от живота си. За много от вас дните след пълнолунието може да донесат просветление за истинските им желания, както и за баланса между даване и получаване, който трябва да постигнат във връзките си, за да усетят взаимодействието, което желаят.

В събота Уран, след пет дълги месеца, ще спре да се върти ретроградно във вашата зона на дома. Уран е планета на революциите и сега може да си отдъхнете, че ще има по-малко революции у вас и сред роднинския ви кръг.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица хороскопът ви е много благоприятен.  Ще започна с влияние, което е във вашия дом на големите групи от хора, обществената комуникация и технологиите. Във вторник Венера ще влезе в Козирог и този ваш дом и ще стои там до 16 февруари. Имате много положително влияние да привлечете това, към което се стремите, през общуването си в широк кръг. За някои Риби това може да е любов, за други - благополучие, за трети - популярност. Важното е да знаете какво искате и ще е много добре ако имате по-дългосрочни планове за бъдещето, защото това е, което Козирогът покровителства. В периода има зелена светлина за съвместни начинания с партньора за тези от вас, които са обвързани. Добре би било да поработите над имиджа си в социалните мрежи. За тези от вас, които имат желание за публична изява или вече работят нещо, свързано с по-широка публичност, влиянието на Венера ще е много благоприятно, така че активно потърсете възможности да се покажете пред повече хора.

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Лъв, което ще ви помогне да установите желания от вас ред в ежедневието ви. Луната ще освети вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Ако в последната половин година сте работили над промяна в ежедневните си навици - ще усетите резултатите. А ако сте обмисляли такава - сега имате зелена светлина и вятър в платната да я осъществите. Успех!

В събота Уран ще спре да се върти ретроградно в Телец и във вашия дом на приятелства и платонични връзки. Уран е революционер, променя статуквото. Със завъртането му в нормална посока се очаква да се изгладят противоречия, които може би сте имали с хора от близкото си платонично обкръжение.

 

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 1 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/1807627856328556?locale=bg_BG

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Овен

Скъпи Овни, тази седмица има интересен набор от събития за всички и вие не правите изключение. На първо място ще ви разкажа за Плутон и Слънцето. Тези две небесни тела ще се срещнат на 20-21 януари, като влиянието от срещата им ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Срещата им ще има силно трансформиращ ефект върху всички ни. Като за вашия знак влиянието е върху кариерното развитие. Възможно е да вземете решение (или да осъществите вече взето такова) за промяна в професионален план. Възможно е промяната да бъде продиктувана отвън. Както и да го усещате - позитивно или негативно - съсредоточете се върху урока и върху пътя си напред. Не е подходящо за финализиране на преговори. Подходящо е обаче за заемане на нисък старт към ново (дори неподозирано) постижение.

В неделя вашия дом на технологии и общуване с големи групи от хора ще бъде озарен от Слънцето, при това - в най-подходящия за този дом знак. Слънцето ще бъде във Водолей до 19 февруари и през това време ще ви помага във всички начинания свързани с комуникация и технологии. Ще може да разпространявате посланията си, да рекламирате добре, да се свързвате с нови аудитории и всички активности, подобни на изброените. Определено е добре да обърнете поглед към иновациите и да бъдете отворени към технологиите и прогреса.

В неделя ще се случи нещо епохално. След 16 години в Козирог, Плутон ще се премести в знака на Водолей. От 2008г. насам планетата на трансформациите ви даваше уроци по отношение на кариерното ви развитие. Преминахте през много и се надявам да сте научили каквото е важно за вас, защото сега влиянието се прехвърля в зоната ви на взаимодействие с другите. Или иначе казано - досега работихте над себе си и собствените си възможности, сега е време да ги споделите с най-добрия възможен екип. Също - много е важно да се отворите към технологиите и да ги използвате максимално в работата си. И нямам предвид повече да се свързвате, чрез мобилни технологии, например, а да задълбаете в истинските иновации и да се „сприятелите” с изкуствения интелект. Влиянието на Плутон във Водолей ще бъде първо сега до началото на септември, след това планетата ще се върне за два месеца в Козирог, но след тези два месеца Плутон ще се премести отново във Водолей за цели две декади напред.

Телец

Може би тази седмица ще осъществите трансформация, която касае реализирането на планове извън границите, в които се намирате. А може и такава трансформация да бъде продиктувана от външни обстоятелства. Така ще ви се отрази влиянието на Плутон и Слънцето. Те ще се срещнат на 20-21 януари, като ефектът от срещата им ще се усеща приблизително от 18 до 23 януари. През това време всичко, което е свързано с пътуване, работа с чужбина или връзки от разстояние, може да претърпи промени. Важно е, каквато и да е промяната - инициирано то вас преподреждане или някакъв вид раздяла или загуба, да гледате напред. Уроците на Плутон невинаги са лесни, но пък са свързани с израстване и качествена промяна.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на кариерно развитие. До 19 февруари ще имате много добри аспекти за създаване на полезни (а и приятни) контакти в професионален план. Използвайте енергията на Водолея - обединяваща и ведра, за да създадете общност или да станете част от общност. Също - използвайте технологии в работата си и обръщайте внимание на иновациите. Това са много важни аспекти на успеха, когато сте под знака на Водолея. Подхождайте към задачите си с оптимизъм и с увереност в собствените сили.

Време е да намерите и утвърдите своето истинско място в професионалния живот, Телци. В неделя ще се случи нещо епохално - Плутон ще се премести във Водолей и вашия дом на кариерата, след 16 години пребиваване в Козирог. Движението на Плутон ще бъде първо до началото на септември във Водолей, после за два месеца обратно в Козирог и след това - за цели две декади отново във Водолей. Така, че предстоящите месеци са нещо като подготовка за дългите и съществени трансформации, които ви предстоят. Ще трябва да намерите своето истинско професионално поприще - това, което ви удовлетворява и по отношение на това какво вземате, но и какво давате. Както и такова, в което сте наистина можещи и се развивате в него. За тези, които вече считат, че са намерили кариерното си място, предстои да се трансформират до степен, в която излизат от сегашните си рамки и намират нова форма на реализация.

Близнаци

Много от вас ще имат седмица, наситена със страсти, скъпи Близнаци. Това се обуславя от силна среща между Слънце и Плутон във вашия дом на еротиката и тайни. Срещата между небесните тела ще бъде на 20-21 януари, но влиянието ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Възможно е да преживеете трансформация, свързана с интимния си свят. Може би ще бъдат разкрити тайни със или без вие да сте поели инициативата за това. Много е важно да имате предвид, че уроците на Плутон не са лесни (дори и сами да сме ги пожелали), но за сметка на това ни служат много добре. Чрез трансформиращите преживявания на тази планета, ние разчистваме ненужното старо, пожелаваме новото и прилагаме трудно придобитите си житейски знания, за да си осигурим желано бъдеще.

В неделя Слънцето ще се премести във Водолей и във вашия дом на пътуванията и контактите извън граници. Чудесна комбинация от влияния за този аспект от живота. До 19 февруари ще имате благословията на Слънцето за далечни пътувания, както и за дистанционни връзки или служебни партньорства и колаборации, извън границите на мястото, на което се намирате. Авантюризмът ви ще бъде подхранен от оптимистичния дух на Водолея, затова все пак напомням да не забравяте да правите и връзка с реалността, когато се втурвате след мечтите си. Едно по-скоро реалистично, но все така жизнеутвърждаващо втурване би следвало да е най-доброто за периода на Водолея :)

В неделя ще се случи и още нещо и то е епохално - Плутон ще се премести във Водолей, след 16 години пребиваване в Козирог. Планетата на трансформациите ще влезе сега във Водолей до началото на септември, след което ще има два месеца отново в Козирог и след тях ще се завърне във Водолей за цели две декади напред. При вас влиянието ще е в дома на приключенията, пътуванията и ученето. Предстои ви еманципиране и освобождаване от всичко, което е пречка да развивате истинската си идентичност. Ще може да се осланяте на оптимистичен поглед над света и живота и да се развивате извън поставените ви граници. Буквално и преносно. Използвайте влиянието максимално, не се подвеждайте по това, че е дълго. То се случва веднъж на 250 години и е единствено по рода си.

Рак

Скъпи Раци, тази седмица си позволете да поглеждате малко по-надалеч от черупката си, защото Слънце и Плутон ви готвят изненади. Двете небесни тела ще се срещнат на 20-21 януари, като влиянието от тяхната трансформираща среща ще се усеща между 18 и 23 януари. При вас може да се появи някаква неочаквана промяна в любовен или служебен план по отношение на партньорствата. Промените на Плутон са от всякакъв характер (желан и нежелан) и целят да ни дадат урок, както и да ни изведат на следващо ниво. Може да срещнете партньор на неочаквано място или да го откриете в някой, за когото не сте очаквали, че може да е вашият човек. Само имайте предвид, че не е подходящо да подпечатвате решенията си.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на интимността. Или с други думи - доста приятни четири седмици ви предстоят, уважаеми Раци. Необвързаните сред вас да си държат очите широко отворени за това кой се появява в живота им. Периодът е крайно подходящ както за бурни страсти, така и за намиране на партньор. Обвързаните може да помислят за пътуване с партньора, забавления и изобщо - обърнете си внимание, усетете хубавото на съвместния живот.

От 2008г. насам Плутон е във вашия дом на партньорствата и не спира да ви дава уроци там. Всички лични и служебни партньорства, които сте имали в този 16 годишен период, са били с цел да ви научат на нещо. В неделя планетата на трансформациите влиза в знака на Водолей и вашия дом на интимно общуване. В този случай домът на влияние означава много повече. Означава сливане - увенчаване на всички уроци със следваща стъпка към развитието. За много Раци това ще е нов път или утвърждаване на поетата посока и по-уверено тръгване по нея. Или по-директно казано - много от вас ще намерят точния партньор за себе си, каквото и да им коства това. Влиянието сега е до началото на септември, когато Плутон ще се върне за два месеца и половина отново в Козирог, но след това кратко прекъсване, ще се премести отново във Водолей за цели две декади напред.

Лъв

Тази седмица сложете себе си като приоритет, уважаеми Лъвове. Слънцето и Плутон ще се срещнат на 20-21 януари и ще повлияят на вашия дом на грижа за себе си и рутина. Влиянието от срещата на двете небесни тела ще се усеща приблизително от 18 до 23 януари. През това време може да се случат предизвикани и непредизвикани трансформации в сферата на ежедневната ви рутина, организацията на деня ви и здравословните ви навици. Обръщайте си внимание, слушайте си тялото и си удовлетворявайте нуждите. Това ще има ефект за вас и след като отмине влиянието Слънце-Плутон.

Лъвове, вие също като Раците, ще имате много благоприятни влияния по отношение на връзките. Като при вас обаче може да става дума и за бизнес колаборации В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на партньорствата и ще остане там до 19 февруари. Това са четири седмици, в които може да намерите партньор за начинание, за което се нуждаете от такъв. Дали това е лично или професионално, зависи от контекста на живота ви. Връзки от разстояние са силно възможни под влияние на Водолея. За обвързаните Лъвове е препоръчително да пътуват с любимия човек и да се забавляват заедно. Ползвайте технологиите за флирт с партньора си, дори и вече да сте уж надживели тази фаза. Пишете си съобщения, пращайте си снимки и други подобни.

В неделя ще се случи нещо, което може да се определи като епохално. 16 години по-късно Плутон ще се премести в знака на Водолей и отново - във вашия дом на партньорствата. Влиянието ще е първо няколко месеца - до началото на септември, след това планетата отново ще се върне в Козирог за кратко, но след средата на ноември ще се премести пак във Водолей и ще преседи две декади в този знак. Вашите връзки ще бъдат вашето огледало, уроците ви и пътят към израстването ви. Каквото има да учите за себе си и взаимодействието с другите, ще го учите през партньорствата си. Какви ученици ще бъдете - прилежни или небрежни и как ще приложите наученото, разбира се, зависи от вас.

Дева

Тази седмица може да получите много съществен тласък на развитие по отношение на своята популярност, скъпи Деви. На 20-21 януари Слънцето ще се срещне с трансформиращия Плутон. Влиянието от тази среща ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Както казах - при вас промените ще са в сферата на популярността. Може да организирате своята лична кампания по изграждане на имидж там, където смятате, че ще е ценно за вас. Тъй като Плутон обича да ни дава уроци, възможно е да получите такъв по отношение на това как се представяте пред хората. Мислете в перспектива и претворете наученото в практиката, за да реализирате развитие.

В неделя Слънцето ще се премести във Водолей и във вашия дом на навици и грижа за себе си. Това е домът, който вие повелявате. Сега до 19 февруари, с ведрата енергия на Водолея, може да си позволите да разчупите малко ежедневието си. С което нямам предвид да го ударите през просото и да зарежете здравословните навици, разбира се. Просто може (даже е препоръчително) да въведете повече забавления в деня си и да подходите към задълженията си като към част от някаква игра. Това ще внесе различно настроение и свеж поглед в ежедневието и знае ли човек - може да доведе и до по-трайни промени.

Тази неделя се случва и още нещо и то ще е от епохален характер. Плутон ще се премести, след 16 години в Козирог, в знака на Водолей. Влиянието ще е първо сега до началото на септември, после планетата отново ще влезе в Козирог, но след средата на ноември ще се завърне във Водолей и ще прекара там цели две декади. Влиянието върху вас ще е в дома, в който вие управлявате - здраве, навици, организация, чистота. Плутон е трансформиращ и е силно възможно вярванията ви да бъдат атакувани, за да може да изградите най-правилната философия лично за вас. Много Деви ще обърнат внимание не само на своето здраве, но и на философията за здравословния начин на живот и свързването на ум, дух и тяло. Предстои ви да научите много, а как ще приложите наученото зависи само от вас, Деви.

Везни

Промени вкъщи, как ви се струва, Везни? Както и да ви се струва - гледайте да вземете най-доброто от това влияние. Става дума за среща между Слънце и Плутон, която ще се състои на 20-21 януари, като ефектът от нея ще се усеща между 18 и 23 януари. Трансформации, уроци… Това се случва под егидата на Плутон. Във вашия случай е в зоната на дома и рода. Може да се разделите с нещо, за да освободите място за нещо ново и по-желано. А може и да се съгласите на промяна, пожелана отвън. Важното е да го правите в името на по-доброто си бъдеще. Периодът не е подходящ за подписване на имотна сделка.

Готови ли сте в следващите седмици да сте най-големите чаровници на зодиака, Везни? Готови или не - в неделя Слънцето се мести във Водолей и ще ви посипе с харизма. До 19 февруари може да ползвате вродения си чар, засилен от привличащата и обединяваща енергия на Водолея, за да блестите под светлините на прожектора. Разбира се под кой прожектор ще застанете и с каква цел, зависи само от вас. Можете да ползвате магнетизма си, за да се свържете с правилните хора за работа или пък, за да обогатите личния си живот… Между другото - влиянието ще бъде и в дома на фертилността, така че, който има желание, може да поработи за увеличаване на домочадието си.

В неделя ще се случи нещо, което наричам епохално и което ще изведе много от представителите на вашия знак на челни позиции в уредбата на обществото. Плутон ще се премести във Водолей, след 16 години пребиваване в Козирог. И нещо повече - сега планетата ще бъде във Водолей до началото на септември, после ще се върне в Козирог за два месеца и половина и след това - ще влезе отново във Водолей за две декади напред. Докато Плутон е във Водолей, Везните ще имат по-голяма гласност, творческата им енергия ще бъде силна и ще има нужда от изразяване. Много от вас ще създават и творят във всеки един аспект на думата. Периодът е силно плодоносен и вашата задача ще е да не подхождате лекомислено към творческите си възможности, да не ги пилеете, а да ги развивате и да се учите през тях. Помнете, че никога не достигаме върха на възможностите си - винаги има какво още да дадем, да разберем и да направим.

Скорпион

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде, Скорпиони. Във вашия случай - най-вероятно е в близкото ви обкръжение. Сега ще ви обясня защо ви говоря тези неща… На 20-21 януари ще се случи среща между Слънце и Плутон. Срещата им ще е силно трансформираща, ще бъде във вашия дом на приятелства, братя и сестри и подобни платонични връзки и влиянието ѝ ще се усеща приблизително между 18 и 23 януари. Ключова дума тук е „трансформация”. Нещо може да се промени с помощта на някой от близкия ви платоничен кръг. А може и да получите някой урок, който (приятен или неприятен) да ви оттласне от сегашното ви положение и да ви прати напред към ново развитие.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и ще остане там до 19 февруари. За вас това е период, в който да съчетаете влиянието в зоната на дома с желанието и умението на Водолей да се социализира. Събирания със семейството, уютни вечери, съвместни активности… Изобщо - обърнете внимание на всички, което може да бъде качествено прекарано време с близките ви роднини. За много Скорпиони това е добър период за уреждане на финансови въпроси, свързани със семейството.

Тази неделя ще се случи нещо, което няма да се уморя да повтарям, че е епохално. След 16 години пребиваване в Козирог, вашият повелител Плутон ще се премести в знака на Водолей. Пребиваването на планетата в този знак ще продължи първо до началото на септември, след това ще има кратко връщане в Козирог за два месеца и половина и после отново влизане във Водолей за цели две декади напред. За вас това е период, в който ще откривате себе си, през уроците на корените си и най-близкото си семейство. Духът ви едновременно ще се захранва и трансформира, ако се отворите към ранните си преживявания и изградените връзки с най-близките от семейството и ги преработите в контекста на живота, който живеете в момента и който искате да живеете. Плутон е трансформатор и учител. Най-важните уроци не идват лесно, но за сметка на това си заслужават израстването.

Стрелец

За пари и тяхното подреждане малко ще стане дума тази седмица, уважаеми Стрелци. Даже може и да не е малко. Слънцето и Плутон ще се срещнат, а и двете планети са в Козирог и вашия дом на парите. Дотук добре. Въпросът е, че Плутон обича да променя и да дава уроци. Възможно е да получите предизвикани и непредизвикани такива. На първо време ви съветвам в периода на влияние да не подписвате документи за инвестиции и да не харчите излишно. Добра идея е да погледнете в перспектива и да прецените, дали всичките ви разходи са наистина оправдани. Не с цел да се лишавате, разбира се, а да се подсигурите.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и във вашия дом на приятели, братя и сестри и др.под. платонични връзки. До 19 февруари може да се осланяте на подкрепата на този кръг хора. Независимо с какво решите да се захванете - професионален проект, социална инициатива или просто някакво забавление за свободното време - потърсете съмишленици сред хората около вас. И не само това - организирайте си някакви приятни срещи с колеги и приятели. Също - отделете време за братята и сестрите си. Това ще ви се отрази чудесно както на настроението, така и като инвестиция в тези връзки.

Тази неделя ще се случи нещо, за което съобщавам на всеки знак, че е епохално. Епохално ще е и за вас, Стрелци. Плутон ще се премести във Водолей, след 16 години пребиваване в знака на Козирог. Нещо повече - сега ще преседи във Водолей до началото на септември, после ще направи кратка пауза от около два месеца и половина, в които ще бъде отново в Козирог, и след това ще се завърне пак във Водолей за две декади напред. Уроците, които ще ви дава Плутон в този немалък период, са свързани със семейството и корените. Ще трябва да разгадаете семейните си тайни, да ги преработите в себе си и да продължите напред със силата на истината. Може би ще имате работа и върху тайните, които вие самите сте създали и пазите. Смисълът на преминаването на трансформатора Плутон през този ваш дом, е да научите кои сте и да използвате това знание за утвърждаване на ценностите, в които вярвате.

Козирог

Тази седмица все още ще ни черпите за рождени дни, скъпи Козирози, така че се надявам да гребете с пълни шепи от радостта на празника си. Много важен транзит, който ще е под егидата на вашия знак, ще се случи на 20-21 януари. Слънцето и Плутон ще се срещнат - и двете небесни тела са в Козирог и влиянието от тази среща ще продължи около два дни преди и след събитието. Това е много мощен съвпад, който има потенциал да ви доведе до личностна трансформация. Тази трансформация може да е продиктувана от творческо вдъхновение и да е с позитивен знак. А може и да е раздяла или загуба. Но имайте предвид, че Вселената никога няма за цел просто да ощетява. Тя разчиства пространство за растеж и дава уроци за развитие.

В неделя Слънцето ще се премести във Водолей и във вашия дом на финансова сигурност. Периодът до 19 февруари е подходящ да прегледате бюджета си и да го коригирате, ако има някаква нужда. Също - възползвайте се от енергията на Водолея, за да увеличите постъпленията си - иновативност и работа с хора ще са двете основни силни карти за вас. Прегледайте професионалните си социални мрежи - може би там има полезен контакт, който може да ви помогне да постигнете финансовите си цели.

И сега - нещо епохално - след 16 години във вашия знак, Плутон ще се премести за малко във Водолей тази неделя. 16 години на личностни трансформации, търсене на истината за себе си и изграждане на идентичност. Толкова дълъг период, че може изобщо да не се усеща като търсене на промяна, а като начин на живот. Сега, до началото на септември, на дневен ред при вас няма да стои въпросът кой съм аз, а ще се питате за какво се боря. Плутон ще бъде във вашия дом на парите и финансовата сигурност и за вас ще излезе на дневен ред темата, дали това, с което си изкарвате парите, отговаря на вашата идентичност. Приемете това като няколкомесечна подготовка. Защото планетата ще се завърне във вашия знак между септември и ноември, но след това ще влезе отново във Водолей за цели 20 години. Тоест - 16 години работихте над това кои сте вие и в следващите две декади ще работите над това какво давате на света и какъв е смисълът за вас. Желая успех и не забравяйте, че всяка трансформация е стъпка напред.

Водолей

Тази седмица всички събития, които предстоят, ще бъдат силни за вашия знак. Започвам с много важна среща между Плутон и Слънце, която ще се случи на 20-21 януари и чието влияние ще се усеща приблизително от 18 до 23 януари. И двете небесни тела са във вашия дом на прекратяване на стари неща, философия, интроспекция и лекуване. Тъй като срещата им ще е трансформираща, вероятно много от вас ще получат прозрение, че наистина е добре да се разделят с нещо. А за други Водолеи може промяната да се случи, без те да са я инициирали. Важно е да се фокусирате над урока и перспективата за бъдещето, а не да се борите да задържите миналото.

А сега - най-хубава новина - в неделя ще влезем във вашия личен сезон на рождени дни, Водолеи! Предстоят четири седмици, в които не само ще ни черпите, а и ще може да се фокусирате над себе си. Каква искате да бъде следващата ви лична година? Да пътувате, да растете в кариерата, да влияете на общественото мнение, нещо в личен план? Следващите четири седмици са времето да планирате целите си и да правите стъпки към осъществяване на мечтите си. Не слагайте сами на себе си ограничения. Кой, ако не вие? Кога, ако не сега?

И сега - затаете дъх, защото ви предстои нещо епохално, Водолеи. След 16 години престой във вашия дом на интроспекция и вътрешно лекуване, Плутон ще се премести във вашия знак тази неделя. До началото на септември ще усещате влиянието на планетата в знака си. Нещо, което се случва веднъж на 250 години и е просто феноменално, че ще имате възможност да го изпитате. И много важно - между септември и ноември планетата пак ще се върне в Козирог, но след това ще се премести отново във вашия знак и то - за 20 години напред. Така, че приемете тези няколко месеца, като подготовка. Въпросът, който Плутон ще ви постави е кои сте вие и най-вече - как го заявявате пред света. Предстои ви период на утвърждаване на дълго градена идентичност. 16 години по-късно би следвало да знаете кои сте, какво искате и къде отивате. Време е това да стане ясно за всички.

Риби

Скъпи Риби, предстои ви една силно трансформираща седмица на всички нива. На 20-21 януари ще имаме среща между Плутон и Слънце, чието влияние ще усещаме приблизително от 18 до 23 януари. Събитието ще е особено трансформиращо за всички представители на зодиака. Конкретно при вас и двете небесни тела са във вашия дом на общуването с големи групи от хора и технологиите. Това означава, че в периода на влияние може да получите вдъхновение на направите промяна по отношение на контактите си с външния свят, публичния имидж и посланията си. А може и такава промяна да ви бъде показана (или наложена) от обстоятелствата. Важно е да се осланяте на енергията на Плутон и да знаете, че каквото и да предизвиква промяната у вас, тя има по-висша цел от моментното ви състояние. Целта е бъдещето и излизането на ново, по-високо ниво.

В неделя Слънцето ще влезе във Водолей и това ще са вашите четири седмици за затваряне на личната ви година. Време за равносметки, потупване по рамото и, не по-малко важно - за почивка. Или по-скоро - за отпускане на съзнанието от грижи и от „трябва”, както и от „не трябваше” и за фокусиране върху нуждите и желанията ви. Използвайте времето до 19 февруари за рефлексия върху вътрешния си свят. Така ще можете в следващия месец, когато дойде рождения ви ден, да погледнете навън и напред - към създаване на собствената реалност и изпълнение на целите за следващата лична година.

Готови ли сте за нещо, което не се е случвало от 250 години насам, Риби? Вероятно сте готови, аз не познавам неподготвени представители на знака ви. В неделя Плутон ще се премести във Водолей и във вашия дом на мъдростта, интроспекцията и духовното лекуване. Това се случва след 16 години престой на планетата в Козирог и ще продължи до началото на септември. Това е период, в който и без това силната ви интуиция и необяснима връзка с колективното несъзнавано ще се изостри. Ще можете да научите много, но и трябва да се пазите да не се завихрите в чуждите преживявания. Ще влезете в ролята на духовния учител на зодиака и е много важно, докато сте в тази роля, да балансирате и да не забравяте и своите нужди. От септември до ноември Плутон ще направи кратко връщане към Козирог, но след това ще се закотви пак във Водолей за 20 години. Което означава, че е важно в предстоящите няколко месеца да се подготвите добре за предстоящата дълга духовна трансформация.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Този месец Надя ще участва в шоу във Варна на 18.01 и във Велико Търново на 19.01. За шоуто във Варна вижте тук: https://fb.me/e/8AvGn4onm, за Велико Търново - тук: https://fb.me/e/g1ctkVwdd

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 1 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/1807627856328556?locale=bg_BG

Ако искате да усвоите важни умения за справяне с токсични събеседници, проверете това онлайн обучение: https://fb.me/e/49Qdsy1h0

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от различна перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марси и Юпитер се срещат в благоприятен ъгъл. Планетата на експанзията е във вашия дом на кариерно развитие, а оптимистът и късметлия Юпитер - в зоната ви на парите. Чудесна комбинация, вероятно ще се вдъхновите как да изкарате повече пари. Само ви съветвам да изчакате ден-два с вземането на решения, за да не се окаже, че интензитета на влияние на двете планети ви е подвел да не прецените достатъчно детайлите.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, което ще изгрее във вашия дом на кариерно развитие. В събота пък Меркурий ще се премести в същия знак и в същия ваш дом до 5 февруари. Използвайте новолунието, за да си поставите за професионално развитие за шест месеца напред. Истински, амбициозни, но и реалистични цели. Също така - направете някакви стъпки за изпълнението им, в дните след новолунието, за да може Луната да ви подкрепя в следващите шест месеца. Ако сега сте заложили правилните за вас цели и ако работите последователно за тях - до края на юни, когато е пълнолунието в Козирог, ще трябва да видите резултат. Наблягам на последователната работа, защото това е, което този знак покровителства.

Меркурий също ще помага. Комуникацията ви ще върви по-леко в работен план. Имате добри аспекти за постигане на своето при преговори. За Козирог е много важно да сте на справедливата страна, както и да се съобразявате с базовите ценности. Това ще трябва да ви е отправна точка, когато комуникирате служебните си теми. Също - периодът е благоприятен да адресирате несправедливости, ако има такива, които се случват на работното ви място.

Телец

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Вашия знак е един от тези, при които ще подредя събитията хронологично.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е във вашия знак. Имате много добри аспекти да бъдете осенени от важни идеи или да търсят мнението ви за нещо. Дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за разглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Можете да търсите новите решения през последователния и земен поглед, който е характерен за вашия знак.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог и то ще освети вашия дом на пътуване, учене и приключения. Любопитното е, че в събота Меркурий ще се премести в същия знак и същия ваш дом, като ще стои там до 5 февруари. Двете влияния се допълват чудесно. Добре е след новолунието да отделите време и да си помислите къде бихте искали да пътувате в следващите шест месеца. Или пък дали не искате да развиете кариерата си извън границите, в които се намирате. Когато си отговорите на тези въпроси - набележете си план и направете първите стъпки по него. Ако целите ви са били добри за вас и ако следвате Козирожкия модел на работа - старателно и последователно, в края на юни вече трябва да видите резултатите.

В петък оптимистът Юпитер, който е във вашия знак, ще се срещне с буйния Марс, който е в зоната ви на покоряване на нови хоризонти. Това влияние се съчетава много добре с новолунието. Съветвам ви обаче по-скоро да го използвате за вдъхновение по въпроса къде бихте искали да отидете и колко далеч искате да стигнете, отколкото да предприемате реални действия. Просто комбинацията от планетите е много силна и може да се подведете и да не прецените достатъчно детайлите.

Меркурий ще ви помага в ученето, резервациите на пътувания, както и в контактите с хора в чужбина. От вас се иска само да сте целенасочени, открити и честни, което са качествата на Козирога. До 5 февруари имате много благоприятно влияние за започване на ново образование. За тези от вас, които имат стари висящи изпити или недовършена работа, свързана с образованието им - сега е моментът да оправите тези бакии. Успех!

Близнаци

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Вашият знак е един от тези, при които ще подредя събитията хронологично.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

Много интересна комбинация ви се очертава, Близнаци… В четвъртък ще има новолуние в Козирог, а в петък - Меркурий ще влезе в същия знак до 5 февруари. И двете влияния ще са във вашия дом на еротика, себерефлексия и тайни. Козирогът не е много на „ти” с този дом и затова начините да ползвате влиянията не са много. Подходящо е, след новолунието, да си зададете въпроси по отношение на желанията в интимната ви връзка. Достатъчно ли сте удовлетворени, какво би ви удовлетворило повече, какво можете да допринесете и други подобни ориентирани към бъдещето теми. Новолунието е събитие, което предполага, че може да си поставите цели в определена посока и да работите върху тях. Ако направите това сега по отношение на интимната сфера на живота си, до края на юни би следвало да видите резултатите.

В петък Марс и Юпитер ще се срещнат и ще образуват много силно влияние, касаещо интимния ви живот и подсъзнанието ви. Денят е подходящ за осъществяване на фантазии. Не е подходящо обаче да смятате, че осъществените преживявания в този ден са толкова силни, колкото са усещанията ви в тях. Или с други думи - отдайте се на страстите си, но изчакайте ден-два, докато им придадете съществено значение за живота си.

Меркурий пък ще ви помага да общувате по-качествено с интимния си партньор. Козирогът може да изчисти комуникацията от недомлъвки и други неясноти, които правят реалността несигурна. Също - ще можете по-лесно да обсъждате горните теми с партньора си. В периода на влияние е възможно много тайни да бъдат разбулени.

Рак

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи  за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс и Юпитер се срещат под благоприятен ъгъл. Денят за вас е подходящ да излезе с партньора си сред компания. Или ако сте необвързани, да си потърсите партньор на някакво мероприятие или събиране. Какъвто и да е семейният ви статус - не си стойте вкъщи. Юпитер покровителства добрите развития, а Марс е силно страстен, така че все някакъв късмет ще ви излезе.

Дошло е време за партньорства и колаборации, скъпи Раци. В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а а петък - Меркурий ще влезе в същия знак. И не само ще се случат в един и същи знак, но и в един и същи ваш дом - този на партньорствата. След новолунието е добре да обмислите какви са целите и желанията ви, свързани с най-важните ви партньорства. За необвързаните ще е важно да си отговорят на въпроса търсят ли половинка или не. И ако търсят - какво всъщност искат и какво са готови да дадат. Ако се постараете да изясните приоритетите си и поведението ви им импонира, до края на юни би следвало да се случи промяна в личния ви живот. Нещо подобно важи и за обвързаните - осъзнаване на приоритетите, следване на желаната посока и ще видите качествена промяна след шест месеца. Изброеното дотук важи и в служебен план.

До 5 февруари Меркурий ще работи във ваша полза по отношение на  комуникацията с партньора ви. Използвайте този период, за да изчистите скрити и явни неразбирателства. И най-вече - използвайте го за качествена комуникация с партньора ви и по-дълбоко свързване. Необвързаните Раци ще имат късмет в общуването с потенциални партньори, както и в използването на технологии с цел намиране на партньор. И тук мога да кажа, че важи както за лични, така и за служебни партньорства.

Лъв

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс и Юпитер ще осъществят благоприятна среща, която може да повлияе много добре на професионалния ви живот. Може да получите вдъхновение, с какво или как трябва да се заемете, за да постигнете успех. Само внимавайте да не се хвърлите в нещата необмислено и страстно, защото под влияние на тези две планети е напълно възможно. Помислете над идеята си и след това се захванете с изпълнението ѝ.

Имате цели две влияния, които да се отразят благотворно на тонуса и формата ви, уважаеми Лъвове. В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота - Меркруий ще влезе в същия знак до 5 февруари. И двете влияния ще бъдат във вашия дом на навици, грижа за себе си и уелнес. Първо - на 11 януари, новолунието, е точното време да напишете истинските си резолюция за новата година по отношение на фитнеса и диетите. Ако планирате добре, ако използвате качествата на Козирога - последователен, старателен, амбициозен реалист и ако работите за целите си - в края на юни ще видите ефекта от старанието си.

До 5 февруари Меркурий ще влияе добре на всички дейности, които включват подреждане и систематизиране на ежедневната ви рутина. Особено онези, които са свързани с технологиите. Може да поработите в полза на менталното си здраве, като си подредите физическите и дигитални папки и разчистите пространствата около вас. Най-доброто обаче е, ако ръка за ръка с разчистените и подредени пространства, приемете и задачата да организирате по-добре ежедневните си навици.

Дева

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс ще се срещне с Юпитер и тази среща ще е благоприятна. При вас влиянието ще е много интензивно и вероятно ще усетите изблик на желание за бонвиванство. Ще искате да пътувате, да флиртувате, да се забавлявате и изобщо - да усетите хубавото от живота. Няма лошо, особено, ако можете да си наредите така нещата. В този ден обаче ви съветвам по-скоро да се отдадете на усещанията си, отколкото да купувате самолетни билети. Може и идеята ви да е много добра, но е по-добре да я премислите два пъти, защото Юпитер малко ще замъглява преценката ви за детайлите.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота - Меркурий ще се премести в същия знак до 5 февруари. И не само, че ще са в един и същи знак, а и ще бъдат в един и същи ваш дом - този на гламур, флиртове и слава. Малко странна е тази позиция за Козирогът, който предпочита по-стабилни преживявания от „гламур, флиртове и слава”, но все пак влиянията може да са благотворни. Просто трябва да се работи правилно с тях. Ако решите да изкарате под светлините на прожекторите своята сериозна страна и резултатите, които постигате - няма да сгрешите. Още по-ясно обяснено - тези две влияния ще ви помогнат да се издигнете по-напред и по-нагоре в своите амбиции. От една страна - трябва да си поставите за цел да запознаете всички с достойнствата и уменията си (за което Меркурий ще помага), а от друга - да капитализирате контактите, които ще осъществите, докато го правите. Мислете разумно, не се ограничавайте в поставянето на целите си, не се самосаботирайте, действайте уверено и до края на юни ще видите резултати.

Везни

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Във вашия случай ще подредя събитията в хронологичен ред..

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота Меркурий ще влезе в този знак и ще стои там до 5 февруари. И двете събития ще се случат във вашата зона на дома и рода. Как да ползвате влиянието? След новолунието си помислете какво бихте искали да обновите и/или промените в дома си. Ако сега започнете някаква промяна, в следващите шест месеца имате много добри аспекти да я завършите успешно. Също така много Везни ще имат желание да си стоят вкъщи, загърнати с меко одеяло и с топла напитка в ръка. Отдайте се на това желание, времето, прекарано по този начин, ще ви донесе душевен мир.

В петък може би доста силно ще искате да си останете вкъщи. Но не, за да се завиете с топло одеяло, а за да се отдадете на интимни забавления. Това се дължи на срещата между Марс и Юпитер в този ден. Двете планети ще запалят страстите ви, но и ще накарат да търсите преживяванията си по-скоро в уютна и затворена среда. Надявам се, че ще ви е възможно да го организирате, Везни.

Меркурий ще ви помага в комуникацията със семейство и роднини, така че периодът на влиянието му е подходящ за решаване на въпроси от семеен характер. Козирогът ще покровителства всяка ваша комуникация с близките, която е основана на честност, откритост и поставя основа за бъдещето. Дори да нямате въпроси за решаване с роднините, търсете начин да общувате повече, ще научите ценни уроци.

Скорпион

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък ще имате много подходящо влияние за общуване с половинката си. Марс и Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл и влиянието ще е толкова интензивно, че със сигурност ще се почувствате по-добре, ако го изконсумирате. По-скоро говорим за качествено прекарано време заедно, отколкото само за разгорени страсти в случая. Макар, че и без това не може да мине, защото… Марс :)

В четвъртък ще има новолуние в Козирог и във вашия дом на приятели и братя и сестри (близки платонични връзки) и по-важното - домът на комуникацията. В събота пък Меркурий ще влезе в същия знак и в същия ваш дом и ще стои там до 5 февруари. Това новолуние е много подходящ момент да се насочите към себеизразяване и към обновяване на кръга от хора, с които общувате. Влиянието е подходящо за нови неща - нови приятели, нови кръгове по интереси, клубове и пр.

Благодарение на Меркурий и на това, че вече не е ретрограден, сега ще можете да се изразявате, както и да се разбирате много по-лесно с околните. Използвайте времето до 5 февруари, за да презентирате идеите и уменията си, където бихте желали. Благоприятно е и за заздравяване на връзките с близките ви, както и за създаване на нови контакти от всякакъв характер. Ще ви дам съвет, който напоследък се разбира малко неправилно, но в този случай е много подходящ - бъдете себе си, Скорпиони!

Стрелец

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. В хороскопа за вашия знак, за разлика от този на доста други знаци, ще ги подредя хронологично.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за разглеждане на някакъв ваш проблем от друга, различна перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

Започвате годината с доста благоприятни влияния за вашите финанси, Стрелци. Мисля, че новините са добри. В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог и във вашия дом на финансова стабилност, а в събота Меркурий ще се премести в същия знак и същия дом и ще стои там до 5 февруари. Много е важно след новолунието да направите равносметка, както и план за финансов просперитет. Подчертавам просперитет, защото влиянието е подходящо за нови приходи и увеличаване на благосъстоянието. За да се възползвате максимално трябва да се опрете на качествата на Козирога - последователност, стабилност, старание, реализъм и амбиция. Тоест - по-малко оптимистично мислене и повече пунктуалност няма да са излишни във финансовия ви план. За сметка на това - ако той е добър и започнете работа по него, скоро след новолунието - до края на юни тази година ще видите резултати от работата си.

Петък ще е ден, в който може особено силно да усетите желание за инициативност по отношение на печеленето на пари. Експанзивният Марс ще се срещне с вашия повелител Юпитер и влиянието им върху вас и желанието ви за печелене ще бъде доста интензивно. Препоръчвам ви в този ден по-скоро да събирате вдъхновение и идеи, отколкото да вземате решения. Просто ще сте много завихрени в оптимизъм и желание за успех и може да се пропуснат детайли.

Меркурий ще ви помага в комуникацията, свързана с постигане на финансовите ви цели. Помислете дали имате достатъчно контакти, които могат да помогнат за идеите ви за увеличаване на доходите. Ако имате - обърнете се към тях с конкретни идеи. А ако нямате - създайте познанства. Междувпрочем създаването на контакти никога не е излишно, независимо дали става дума за пари или друга сфера на живота… Също - когато се запознавате с нови хора до 5 февруари, обръщайте внимание и ги запомняйте, може да се окаже, че биха били полезни за делата ви. Успех, Стрелци!

Козирог

Скъпи Козирози, тази седмица имаме две краткотрайни и две по-силно въздействащи събития. И вторите две са все във вашия знак. Което е чудесно, откъдето и да го погледнеш, затова започвам с тях.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е във вашия знак, а Уран е в Телец. Може да получите неочаквани прозрения или да потърсят мненията ви по някакъв казус. Дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Може да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат вашия знак и Телеца.

В петък Марс, който също е във вашия знак в момента, ще се срещне с късметлията Юпитер, който е в дома ви на флиртове и романси. Този ден може да е много наситен с неочаквани романтични и страстни преживявания за представителите на вашия знак. Най-доброто, което можете да направите, е да им се отдадете, но и да внимавате да не си загубите ума във водовъртежа на емоциите. Изчакайте с преценката за човека, който ви е завъртял главата, нека страстния Марс се успокои и тогава ще мислите.

Годината ви започва много добре, Козирози. Даже с летящ старт на новолуние във вашия знак. То ще се случи на 11 януари и е повече от чудесен момент да си набележите целите за следващите шест месеца. Както и да направите първите стъпки към тях, разбира се. За да може да пожънете резултатите в края на юни, когато ни очаква пълнолунието в Козирог, не оставяйте това, което желаете само в сферата на хипотетичното. Казано накратко - това е истинският момент за новогодишните ви резолюции - действайте!

В събота Меркурий ще се настани във вашия знак, където ще остане до 5 февруари. Както знаете, планетата на комуникацията и технологиите вече не е ретроградна, така че да е във вашият знак е прекрасно. В следващите 3-4 седмици се отдайте на свободно себеизразяване. Било то по отношение на личния ви стил или на някакво послание, което искате да отправите. Не се цензурирайте, не се опитвайте да се впишете в предполагаеми рамки. Бъдете себе си, защото това е, което ще привлече истински смислени хора в живота ви - такива, с които споделяте общи ценности и такива, които могат да оценят вас.

Водолей

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от друга перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс, който е във вашия дом на подсъзнанието ще се повлияе от Юпитер, който е повелител на оптимизма и късмета и е в зоната на дома ви. Силно експанзивно влияние в немного експанзивни зони… Възможно е да получите някакви прозрения по отношение на дома и рода си. Но може и просто креативността ви да се събуди и да отведе съзнанието ви в неочаквани посоки.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог и за вас това събитие може да бъде особено освобождаващо, Водолеи. Новолунието ще изгрее във вашия дом на слагане на край, лекуване и философски поглед над живота. Много подходящо е да прецените от какво/кого искате да се освободите в живота си и да набележите стъпки как да стане това. Има ситуации, в които нещо/някой ни тежи, но ние приемаме, постепенно свикваме да живеем така и не осъзнаваме, че можем да променим ситуацията си към по-добро. Всяка промяна плаши и не е нужно да се впуснете веднага към нейното осъществяване. Но е добре първо откровено да признаете на себе си какво бихте искали да промените и след това да предприемете някаква стъпка, за да може Луната да ви помогне в начинанието.

И като казах да признаете пред себе си… В събота Меркурий също влиза в Козирог и във вашия дом на философския поглед над живота. До 5 февруари имате много добри аспекти да поговорите малко със себе си и, което е много важно - да се изслушате. Даже, за някои от вас, няма да е зле да се обърнат към професионалист, който да ги изслуша - коуч, терапевт, ментор. Нека не забравяме, че всичко, което правите в живота ви, започва именно с това, което е вътре във вас и затова си заслужава да обърнете внимание на психичния и емоционалния си свят.

Риби

Тази седмица има две по-малки и две по-важни събития. При това - важните ще са в особен синхрон на позитивно влияние. Ще започна с тези, които ще ви се отразят в седмицата, а след това може да видите кои са и събитията с по-дълготраен ефект.

Първо - във вторник и сряда Слънцето и Уран ще се срещнат по благоприятен начин. Това е събитие, което провокира креативността и намирането на нестандартни решения. Слънцето е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че дните са подходящи за брейнсторминг срещи, както и да отделите време за поглеждане на някакъв ваш проблем от различна перспектива. Означава още и че можете да търсите новите решения през последователен и земен поглед, какъвто имат и двата знака.

В петък Марс, който е в зоната ви на общуване с големи групи от хора, ще се срещне с късметлийският Юпитер, който пък е в зоната ви на комуникация. Това е ден, в който може да получите много сериозно вдъхновение за комуникационен проект или пък да се запалите по кауза. Възможно е и да усетите силно желание да казвате, каквото ви е на сърце. Съветвам ви да премисляте по два пъти, преди да го правите.

В четвъртък ще имаме новолуние в Козирог, а в събота - Меркурий също ще се премести в този знак. И двете влияния ще са във вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. Чудесни влияния и чудесна комбинация между тях. Първото, което можете да направите е след новолунието да си набележите цели, свързани с по-широка комуникация, които искате да постигнете. Някои от вас може да целят популярност, други - да установят контакт с хора от различни сфери на дейност и краища на света, четвърти може да искат творчеството им да достигне до по-голям кръг хора… Каквото и да е в тази посока - след новолунието си го набележете и направете първите стъпки към реализация. В края на юни, на пълнолунието в Козирог, ще можете да преброите пилците.

Меркурий ще ви помага в тези дела чак до 5 февруари. Ще имате много добри аспекти за публични изяви, както и за разпращане на посланията ви сред големи групи от хора. Ползвайте смело технологиите (и отговорно, разбира се), за да се изразявате, да ви опознават и да се свързвате с хора. Периодът е подходящ за сбирки с приятели, излизания с компания и всякакъв род обществени мероприятия - коктейли, изложби и пр.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Този месец Надя ще участва в шоу във Варна на 18.01 и във Велико Търново на 19.01. За шоуто във Варна вижте тук: https://fb.me/e/8AvGn4onm, за Велико Търново - тук: https://fb.me/e/g1ctkVwdd

Ако искате да усвоите важни умения за справяне с токсични събеседници, проверете това онлайн обучение: https://fb.me/e/49Qdsy1h0

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам