logomamaninjashop
Мария Пеева

Мария Пеева

Главен редактор

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Марс, планетата на победата и завоеванията, ще се срещне с Уран - повелителят на революционните промени. Ще имате два много благоприятни дни за прозрения и отворени възможности, свързани с изкарването на пари. Бъдете отворени към това да уловите прелитащият около вас шанс. Слушайте фокусирано какво ви се говори, обръщайте внимание на хората, с които общувате и мислете как това може да ви е полезно за финансов възход. Не вземайте прибързани решения, разбира се. Ако нещо е за вас - няма да избяга. Просто идентифицирайте кое може да е подходяща възможност, обмислете я добре и ако смятате за правилно - действайте.

В събота отново Марс ще има роля. Този път вашият управител и планета на завоеванията ще влезе в знака на Близнаци и вашия дом на комуникацията до 4 септември. Много е важно в този период добре да мислите какво и на кого казвате. В добрия случай, комуникацията ви може да ви донесе успех - да разширите дейността си, да проявите лидерски качества, да си решите определени проблеми… В нетолкова добрия случай е възможно да разкриете твърде много от себе си или да направите неподходящи изказвания. Опитайте се да балансирате огнената си натура и вместо да вървите след думите си - управлявайте това, което казвате, за да работи то за вас.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще освети вашия дом на кариерата. Чудесно влияние за равносметка какво се е случило при вас в последната половин година в работен план, за жътва на засятото и за потупване по рамото. А, след като направите това - в рамките на две седмици след неделя, си поставете нови амбициозни цели.

Телец

Този понеделник и вторник идват с голям заряд за промени при вас, Телци! Уран, който повелява революциите и промените и е във вашия знак, ще се срещне с планетата, която отговаря за победата - Марс. Под това влияние може да се случат неочаквани събития и от вас ще се иска да не отричате промяната и да не ѝ се противите, а да я навигирате в своя полза. Не забравяйте, че Уран е на ваша страна, така че има всички шансове, каквото и да се случва - да ви донесе благоприятни резултати. Само направете така, че стабилният ви гръб да бъде малко по-гъвкав през тези дни.

В събота Марс ще се премести в Близнаци и във вашия дом на финансова сигурност. Планетата на завоеванието ще ви влияе оттам до 4 септември. Силен период за печелене на пари, чрез инвестиции, нови клиенти или проекти, както и през инициативи, свързани с публичност и екипна работа. В общи линии - вместо на отпуски, се отдайте на умножаване на приходите. Като натрупате активи, ще може да отидете на по-хубава ваканция :)

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние в Козирог. Това събитие ще действа във вашия дом на пътуване, учене и разширяване на хоризонтите. Помислете как сте се развивали в тези направления в последните шест месеца и дали искате още. Позволете си да сте доволни от себе си. А след това - дайте воля на мечтите си, защото те могат да се превърнат в планове, а плановете - в изпълнена реалност!

Близнаци

В понеделник Марс - повелителят на атаката, ще се срещне с революционера Уран. За вас това ще бъдат около два дни, в които най-тъмните ви мисли ще се разбълбукат и ще се опитат да излязат на повърхността. Имам предвид тези мисли, които може да ви накарат да поискате да победите в нещо докрай, дори с цената на напълно сриване на съперника си. Звучи доста крайно, затова горещо ви препоръчвам да разсъждавате добре, преди да действате.

Отново Марс и този път с още по-силно влияние, но пък по-добро за управление. В събота планетата на победата ще влезе точно във вашия знак. До 4 септември ще бъдете в силата си да постигате, да се движите напред и да посявате семената на бъдещи успехи. Възползвайте се максимално, без да се самозабравяте. Не поемайте непремерени рискове и не се хвърляйте импулсивно в инициативите си. Успявайте по своя начин - с лекота и ведрост и Вселената ще е на ваша страна.

Доста хора си мислят, че интимният живот е нещо, което просто се случва (или не се случва). Истината е, че и в тази сфера на живота можем да си „отгледаме” развитие и да надграждаме. Именно по тази тема е добре да помислите в неделя, когато ще изгрее пълнолунието в Козирог. То ще ви даде възможност да надградите и развиете преживяванията си в интимната сфера, така че да станат още по-удовлетворяващи.

Рак

Още в понеделник планетата на победата Марс, който към този момент ще бъде във вашия дом на екипната работа и увличането на съмишленици, ще се срещне с революционера Уран. Този ден и един-два дни около него са много силни за вас, да намерите правилните хора, с които да се устремите към висините на най-силните си амбиции. Бъдете отворени за комуникация и в готовност да уловите шанса си.  Успех!

В събота Марс ще влезе в Близнаци и във вашия дом на философски поглед на живота, слагане на край и лекуване. Иначе агресивната планета ще бъде в този ваш дом на мъдростта и баланса за първи път от две години. До 4 септември може да се възползвате от влиянието, за да се прегупирате и да премислите стратегията си за успех. Може би е време за нова посока или пък за различен подход към поставените цели. Починете си, заредете се и действайте след това с нови сили и увереност.

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние в Козирог, което ще освети вашия дом на партньорствата. Възможно е много от вас да вземат сериозно решение по отношение на връзката си в следващите две седмици. Козирогът е също силно семеен знак, както сте и вие, така че решенията ви, каквито и да са те, наистина ще бъдат фундаментално важни.

Лъв

Макар и на средата на жежко лято, Вселената отваря шансове за професионални успехи пред вас, Лъвове. Марс и Уран ще направят своята рядка среща в понеделник и влиянието ѝ ще е около два дни. Тъй като едната планета покровителства победата, другата - революционните промени, а влиянието, както казах и по-горе, за вас ще е в кариерен план - включете ловния си инстинкт, за да уловите ключова възможност за успех, когато тя се появи. Дните са подходящи и за поставяне на бъдещи цели.

В събота отново Марс ще изиграе роля в хороскопа ви. Този път влиянието ще е по-дълго - до 4 септември планетата на завоеванията ще е във вашия дом на комуникация с широки групи от хора. Периодът е много благоприятен да рекламирате себе си и нещата, с които се занимавате, да създавате екипи и да сложите лидерската шапка. Може би е дошло време да се изкачите на следващо стъпало в позицията си в обществото или да подобрите статуса на работното си място? Може би да, затова - действайте!

В неделя рано сутрин Луната ще изгрее пълна в знака на Козирог и във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Помислете си, дали през последната половин година сте направили най-доброто, за да се погрижите за тялото и духа си. Ако отговорът е положителен - не забравяйте да се потупате по рамото и продължете в същия дух. Ако е отрицателен - в първите две седмици, след неделя, е  идеалното време да въведете нови и полезни навици в режима си.

Дева

В началото на седмицата Вселената ще отвори врати за нови и неочаквани шансове пред вас, скъпи Деви! В понеделник планетата на победата Марс ще се срещне с повелителя на революционните промени Сатурн и влиянието ще продължи около два дни. Ако сте внимателни към случващото се, може да уловите шанс за пътуване или за някаква възможност, която да ви изведе на следващо - по-високо ниво на развитие. Ослушвайте се и успех!

В събота отново Марс ще изиграе роля в хороскопа ви. Този път планетата на завоеванията ще се премести в знака на Близнаци и във вашия дом на кариерното ви развитие, където смята да пребивава до 4 септември. Периодът е изключително благоприятен за професионално развитие, поставяне на цели и последователно извървяване на пътя към постигането им. Ще бъдете по-силни от конкуренцията си. Ползвайте Марсовата енергия разумно - не залагайте импулсивно на шансове, а създавайте такива за себе си.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог и във вашия дом на слава, забавления и творчество. Особено благодатно влияние за тези от вас, които се занимават с изкуство или публични дейности - ще се насладите на пик на славата, благодарение на свършеното дотук в последната половин година. За останалите - ползвайте влиянието, за да излезете извън черупката си - нека повече хора ви видят и оценят, току виж ви харесало…

Везни

Стартирате седмицата страстно и любовно, Везни (любимото ви всъщност)! В понеделник сексуалният Марс ще се срещне с революционният Уран и около два дни ще усещате прилив на енергия в интимния си живот. За обвързаните препоръчвам да загърбят работата за сметка на време с партньора. А какво ще правите в това време - вие ще си прецените :) За необвързаните е благоприятно да подходят към обекта на желанията си или пък да се огледат кой желае тях…

В събота отново планетата на победата Марс ще има роля. Този път ще се премести в знака на Близнаци и вашия дом на приключенията, откъдето ще ви влияе до 4 септември. Много подходящ период за разширяване на границите във всеки един смисъл на думата. От пътуване до желани и далечни дестинации, през духовно обогатяване и израстване до бизнес и служебни постижения. Действайте с размах и самочувствие, но разбира се - разумно и с пресметнато поемане на риск. Желая успех!

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог. Много добро влияние за Везните, които са домошари или които искат да направят дома си приоритет в настоящия етап от живота си. Под това пълнолуние ще може да помислите какво сте изградили дотук по отношение на дома и семейството и какво още искате да имате. По-скоро говорим за духовен план, но и материалният не е изключен. Ако направите първи стъпки към желаното в първите две седмици, след неделя, ще поставите основите на успех за следващите шест месеца.

Скорпион

В началото на седмицата, вместо с работа, Вселената ще ви занимава с емоциите ви, скъпи Скорпиони. Планетата на победата Марс и тази на революциите Уран ще се срещнат във вашия дом на партньорствата и може да изкарат от вас нещо, което уж сте покрили много добре. В понеделник и вторник има шансове да се оголи нерв, за чието съществуване сте стискали зъби в отношенията си с близък човек. Разумният подход е да използвате случая и да решите проблема. По-неразумният е да установите военно положение. Но вие си знаете…

В събота ще се появи отново Марс и отново - ще бъде замесен в близките ви отношения. Планетата на завоеванията и секса ще бъде в знака на Близнаци и във вашия дом на интимни отношения и тайни (който всъщност е управляван от вашия знак) от събота до 4 септември. Това е период, в който връзката ви с интимния партньор може бурно да се размества и пренарежда, докато стигне точка на желана кулминация. Страстите ще са горещи, желанията - силни и е много важно да не забравяте да включвате и разума си, когато навигирате в определени ситуации.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще освети вашия дом на комуникацията с близкия ви кръг от хора - приятели, братя и сестри, съседи и колеги. Много подходящо влияние да рефлектирате над тези връзки и как са се развивали те през последните шест месеца. На базата на тази равносметка може да си поставите цели за промяна, развитие или надграждане на отношенията.

Стрелец

Седмицата ви започва със засилено желание да отметнете цялата работа на света, Стрелци. За това ще са отговорни планетата на завоеванията Марс и планетата на революциите Уран, които ще се срещнат в понеделник и ще влияят около два дни в тази конфигурация. Какво да ви кажа - действайте си, има шансове работата ви да е много успешна. Но и напомням да се щадите и да не се оставяте без почивка, защото вашето лично добруване е по-важно от успеха като самоцел. Енергията ви по принцип е впечатляваща, влагайте я така, че да е благоприятно за вас.

В събота Марс отново ще се прояви, този път с по-силно влияние. В този ден планетата на победата ще влезе в знака на Близнаци и във вашия дом на партньорствата. В служебен план периодът е много подходящ за печеливши инициативи в партньорство. В личен - може да се очаква възход по отношение на връзките в зависимост от контекста, в който се намирате. Възможни са нови връзки, възраждане на стари и преминаване към по-сериозен етап на обвързване. Периодът е страстен, добре е да не заглушавате разума си.

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние в Козирог и във вашия дом на парите и финансовата сигурност. Чудесно влияние, да си прегледате финансовото състояние, паричните потоци към вас и навън в последната половин година и да прецените как сте се справили дотук. Ако на база това си поставите цели за следващите шест месеца и започнете да ги изпълнявате в първите 14 дни, след неделя, имате много голям шанс в началото на 2025г. да сте по-богати отколкото сте сега.

Козирог

Седмицата ще започне с два особено страстни дни за вас, скъпи Козирози. В понеделник Марс, който повелява завоеванията и секса ще се срещне с Уран - управителят на революциите. Това наистина ще нагорещи страстите ви и не по-малко важно - околните ще го усетят. Възможно е да станете толкова магнетични, че всеки да иска да се докосне до вас. И, изненадващо - възможно е и вие самите да искате да огреете всеки. Преценете сами дали да се пестите или да грабите с пълни шепи от вниманието.

В събота отново Марс ще ни занимае със себе си, този път за по-дълго. Планетата на победата ще влезе в знака на Близнаци и вашия дом на навици, служба и грижа за себе си, където ще пребивава до 4 септември. Идеален период за вас да постигнете своите уелнес цели - физическа форма и ментално състояние. А ако нямате такива цели - може би е по-добре да си поставите? Марс ще ви съдейства, ако искате да установите нова ежедневна рутина, в която да има повече време за спорт или за качествена почивка.

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние във вашия знак и това е чудесна новина, Козирози! Време е да оберете плодовете на това, което сте правили през последната половин година. Вдигнете глава от работата си и се огледайте - светът е готов да приветства постиженията ви! Потупайте се по рамото и помислете какво още искате. Но този път за себе си, а не като поставени задачи.

Водолей

Най-добре е да стартирате седмицата с лека почивка, Водолеи! В понеделник планетата на победата Марс, ще се срещне с вашия управител Уран и това може да предизвика известни противоречия в баланса ви между работа и личен живот. Влиянието ще е около два дни и, честно казано, не си струва да приемате нещата особено съдбовно, освен ако съзнателно не получите прозрение, че наистина искате определена промяна. Но и да летите малко под радара и да запазите спокойствие също ще е добра стратегия.

В събота отново Марс ще влезе в картината. Този път планетата на завоеванията ще се премести в знака на Близнаци и във вашия дом на творческо вдъхновение, флиртове, слава и гламур. Това прави периода до 4 септември подходящ за зачеване в пряк и преносен смисъл за вас. Благоприятствани са нови инициативи, покоряване на сърца, забавления и правене на бебета. Разбира се - старайте се да бъдете разумни, защото Марс често ни дава усещането, че всички шансове са на наша страна, а е добре това усещане да бъде подплатено от реалността.

В неделя рано сутрин Луната ще изгрее пълна в знака на Козирог. Това събитие ще ви даде възможност да рефлектирате върху себе си и преживяванията си в последната половин година. Много ще помогне на тези от вас, които имат нужда да калибрират вътрешния си свят, спрямо това, което им се случва и искат да им се случва в реалността.

Риби

В понеделник планетата на завоеванията Марс ще се срещне с повелителя на революциите Уран. Това влияние ще ви даде два дни, в които или да направите нещо много успешно, чрез комуникацията си, или да хвърлите камък в езеро, което е рисковано да вълнувате. От вас зависи на коя своя наклонност ще дадете свобода. Естествено, аз ще ви посъветвам да се опрете на своята мъдрост и дипломатичност и да ползвате силата на Марс и Уран в своя полза, а не да теглите една на някого (примерно). Но в крайна сметка - вие сте пилот на собствения си живот и определяте по кое течение да плувате!

В събота отново Марс излиза на астрологичната сцена. Този път планетата на победата се мести в знака на Близнаци и вашата зона на дома, като планира да остане там до 4 септември. Благоприятствани ще бъдат всички дейности, свързани с осъществяване на амбициите за дома и семейството. Говоря не само за ремонти, които много често ви се падат, но и за инвестиции в семейното благосъстояние или проекти, които касаят семейството и рода. Периодът е подходящ и за зачеване.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на комуникация, работа в екип и публични изяви. Добре е, в първите две седмици да рефлектирате над постигнатото през последната половин година в изброените сфери и да оберете лаврите, които заслужавате. След това може да начертаете своя план за постигане на бъдещите успехи, които желаете.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 17 август може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти на Summer Fest в София -> https://www.facebook.com/events/1380940255941022

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Трудно е някой да сложи прът в колелата на мотивацията ви, скъпи Овни, но все пак е възможно тази седмица за кратко да усетите именно това. В сряда и четвъртък Сатурн ще срещне Слънцето и това може да ви даде усещане, че хем искате да се движите напред, хем някаква невидима сила ви спира да го правите. Не се ядосвайте и не бързайте да насочвате рогата си към стената пред вас. Използвайте влиянието на Сатурн, за да останете за малко в покой и да обмислите какво наистина искате и как може да стигнете до реализация. Може да се окаже, че сте си поставили твърде много цели или че сте се насочили към нещо, защото „трябва”, а не защото наистина го желаете. А може и това време за размисъл да ви даде идея за различен подход, който да използвате.

Първо ще ви разкажа за две кратки влияния на Венера и след това ще премина към по-същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателния Нептун и това по-скоро ще забави темпото ви на работа. Дайте си малко почивка и възможност да освободите съзнанието си. Така ще отворите поле за креативност и ще се заредите положително.

В петък обаче Венера ще направи труден аспект с Плутон, който е във вашия дом на комуникацията с големи групи от хора и с колеги. По-добре е в този ден да не правите важни съобщения и да не водите преговори. Ако все пак ви се наложи - бъдете особено внимателни с детайлите. Радващото е, че влиянието ще продължи само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 5 август ще бъдете под влияние на планетата, която покровителства не само любовта и изобилието, но и естетиката. А като прибавим към това и царската енергия на Лъва, нещата стават много горещи. Значи, без да чакате, се заемете с няколко неща. Първото е да обърнете внимание на външния си вид и да направите така, че да подчертаете красотата и доброто си настроение. И без това ще правите впечатление навсякъде, където отидете - нека като е гарга, да е рошава! Второто е да си помислите чии сърца и умове искате да завладеете и да създадете възможности да се появите точно сред тези хора. Бъдете внимателни да не си отгледате свръх его за периода, разбира се. Просто бъдете най-добрата своя версия и не се свенете да я показвате!

Телец

В сряда и четвъртък планетите ще насочат вниманието ви към хората, с които работите и съмишлениците ви, скъпи Телци. Сатурн и Слънцето ще се срещнат в тези дни и тяхната среща определено не е момент за втурване в действия. По-скоро е възможност за рефлексия над житейската ви ситуация, хората, с които сте се обградили и вашето лично положение, спрямо това. Отделете време за общуване с близкия си кръг, извън семейството и за обследване на собственото си усещане, спрямо тях. Възможно е да получите прозрения дали и от каква промяна се нуждаете. Възможно е и очертаване на нов съвместен път, първите стъпки по който да предприемете, след като влиянието отмине.

Ще ви запозная с две кратки влияния на Венера, преди да преминем към по-същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун и за вашия знак това ще отпуши креативната ви енергия, свързана с работата в екип. Не пропускайте да споделите вдъхновението си с колегите, както и да потърсите техните идеи.

В петък обаче планетата на любовта прави труден аспект с Плутон, който е в дома на кариерата ви. Бъдете внимателни в този ден, опитайте се да не вземате професионални решения и да не подписвате документи. Ако все пак се налага - преглеждайте внимателно детайлите. За щастие - влиянието е кратко - само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и във вашата зона на дома и семейството, като ще остане там до 5 август. Този период е много подходящ да се възползвате от енергията на Венера за привличане на изобилие и създаване на материална и естетическа стойност и да се захванете с проект, който ще освежи и разкраси дома ви. За обвързаните любовта и романтиката ще се случват най-вече у дома. Ще копнеете за уютни споделени вечери с любимия човек и ще вложите старание и умения, за да ги организирате. Необвързаните обаче да не се затварят ексклузивно вкъщи, а да се оглеждат за някой, който споделя техните ценности и с когото могат да изградят стабилен съюз. В общи линии сега, повече от всякога, на челото ви ще пише „подходящ/а за брак”, така че се възползвайте от това.

Близнаци

Сряда и четвъртък може да се окажат особено важни дни за вас по отношение за професионалната ви мотивация и материалните ви амбиции, Близнаци. В тези дни ще се срещнат Слънце и Сатурн и срещата им ще повлияе именно на вашия дом на кариерата и този на парите. Усещането ще е по-скоро „газ-спирачка” и правилният подход е да не се гледа на това, като на дразнещо обстоятелство, а като на възможност. Възможността, която ви се дава, е да спрете за малко и спокойно да погледнете по-подробно целите, които сте си поставили. Може да обследвате причините, поради които сте се захванали с дейностите си, докъде наистина стигат амбициите ви и как да използвате вродената си креативност, за да направите пътя си по-лесен, интересен и ползотворен.

Първо ще ви запозная с две по-кратки влияния на Венера, а след това ще ви разкажа и за същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун и това ще се отрази много добре на креативността ви в професионален план. Позволете си да помечтаете, дори да пофантазирате. Така може да получите много интересно прозрение, което да се отрази добре на бъдещите ви планове.

В петък планетата на любовта ще направи неблагоприятен ъгъл с Плутон, който е във вашия дом на пътуване и преминаване на граници във всякакъв смисъл. Не е подходящо да организирате и плащате пътувания в този ден. Ако нямате избор и се налага да го направите, проверете много внимателно детайлите по сделката. За радост, влиянието е кратко - само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и в дома, който вие управлявате - този на комуникацията с близкия кръг от хора - семейство, приятели, колеги, съседи и др. под. До 5 август планетата на любовта ще ви даде възможност да решите изказани или скрити конфликти във ваша полза. Важно е да имате предвид, че под знака на Лъва може да се почувствате от страната на силата и това да ви попречи да видите някои нюанси в отношенията си. Така може да се случи да спечелите ситуация, но да поставите основите на бъдещ проблем. Затова не забравяйте, че вие умеете добре да слушате и разбирате и използвайте активно това умение. Този период е благоприятен за привличане на нови приятели и за прекрасни вечери в компания. Необвързаните може да осъзнаят, че в някое платонично приятелство се крие потенциал за любовни отношения.

Рак

Започвам с едно леко предупреждение към вас, Раци… В сряда и четвъртък Слънцето, което е във вашия знак, ще се срещне със Сатурн, който е във вашия дом на откровеността. Възможно е в тези два дни да получите непреодолим импулс за директно изразяване на мислите си. Добре е да се опитате все пак да преодолеете спонтанността си и да прецените възможните последствия от своята искреност. Разбира се - не ви казвам да си мълчите и да преглъщате. Просто се постарайте да погледнете малко по-напред в бъдещето, преди да си отворите устата или да напишете съобщението, това е всичко. Истината е най-добрата политика, но има значение и как я поднасяте.

Първо бих искала да отметна две по-кратки влияния на Венера, а след това да ви запозная със същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателя Нептун и това ще ви се отрази на възможността да виждате отвъд видимото и да разбирате в по-голяма дълбочина, отколкото ви се представя. В комбинация с вродената ви интуиция, възможно е да откриете нещо важно за вас.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на интимното общуване. Бъдете предпазливи и внимавайте да не ви въвличат в манипулации. За щастие - влиянието е кратко - само ден-два.

В четвъртък планетата на любовта и изобилието ще влезе в знака на Лъв и във вашия сектор на финансова сигурност. Чудесна планета за влияние точно в този ваш дом! Защото Венера ни помага да привличаме и управлява материалните блага (по-скоро луксозните, отколкото тези от първа необходимост). Това се засилва и от качествата на Лъва, който много добре се спогажда с идеята за увеличаването на благосъстоянието. До 5 август си отваряйте очите на четири за всяка възможност за печелене на пари и се старайте винаги да сте на точното място в точното време, за да насочите паричните потоци към вас. Не си позволявайте да бъдете безразсъдни и да разчитате на късмета, но и активно търсете шансовете за финансови постъпления.

Лъв

Тези сряда и четвъртък ще имат силата да отприщят дълбоките ви страсти и да стане тя, каквато ще стане… Слънцето ще се срещне със Сатурн, който е във вашия дом на интимност и тайни и тази среща може да вдигне температурата ви на вътрешно кипене. За много Лъвове това може да са дни на разкриване на интимни копнежи пред някого, а за тези, които вече са ги разкрили - директно да се случат чудеса от страст. Добре е да отбележа, че ще е страхотно да си изживеете чудесата, но все пак не им вярвайте, докато не се докажат във времето. В тези два дни е възможно и да откриете, че увлечение по определен човек не е най-добрата посока за вас. Приемете го като спестяване на време и потърсете по-подходящ обект на чувствата си.

Първо ще ви разкажа за две кратки влияния на Венера, а след това ще ви запозная и с по-същественото. Този четвъртък планетата на любовта се среща с Нептун, което ще ви направи особено чувствителни и емпатични към околните. Това може и да е добре, и да не е толкова добре, в зависимост от това кой иска да споделя с вас. Дръжте сърцето си отворено, но не забравяйте и за здравословните граници.

В петък пък Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на връзките и партньорствата. Не се замесвайте в ситуация, в която може да ви манипулират, както и не позволявайте на вътрешните си демони да ви управляват. За щастие, влиянието е само ден-два.

Най-добрата новина в хороскопа за вас е, че в четвъртък Венера ще влезе в Лъв. Планетата на любовта и изобилието ще бъде в огнения ви знак до 5 август. В този период Вселената ще бъде на ваша страна, каквото и да искате да привлечете - обожатели, любов, слава, пари, възхищение… Направо дъжд от блага. Разбира се, за да може да усетите благовалежа, ще трябва и вие да се постараете. Първо - използвайте всяка възможност, която ви се отвори. И второ - бъдете наясно какво искате… Ако търсите сериозна връзка - нужно ли е да завъртите главата на много хора? Ако искате да ви се възхищават - все пак е добре да покажете какво можете. А ако желанието ви е да изживеете красивата си любовна история с партньора - ще трябва целенасочено да му обърнете внимание. Успех и умната, Лъвове!

Дева

Тази седмица Слънцето и Сатурн ще ви предоставят много добра възможност да рефлектирате върху партньорските си връзки, Деви. Независимо дали става дума за служебни или за лични такива, Сатурн може да удари малко спирачка, за да ви помогне да се огледате и да оцените къде се намирате. Най-добре е, ако усетите въпросната спирачка, да не се плашите и да не го приемате като последна спирка. Това е по-скоро възможност за откровен поглед върху отношенията ви, калибриране на разбиранията и на плановете са съвместно бъдеще. За тези от вас, които са в търсене на партньор, дните са подходящи за осмисляне на действията, които предприемате в тази посока, както и за избистряне на концепцията какво търсите.

Първо ще ви разкажа за две кратки влияния на Венера, а след това ще ви запозная и с по-важното. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун и това ще ви направи особено проницателни за ситуации и хора. Разбира се - не препоръчвам сляпо доверие в интуицията, но все пак е добре да имате предвид какво ви нашепва вътрешният глас.

В петък пък Венера прави неблагоприятен аспект в Плутон, който е във вашия дом на навиците и грижата за себе си. Бъдете по-внимателни с физическите действия, не се излагайте на излишни рискове. Хубавото е, че за ден-два това влияние ще отмине.

В четвъртък Венера ще се премести в знака на Лъв и във вашия дом на философски размисли, слагане на край и лекуване, където ще действа до 5 август. Венера покровителства любовта, изобилието, естетиката и привличането. В периода на влияние е възможно да станете по-мечтателни и да се случва да се разконцентрирате. Позволявайте си тези състояния, защото те ще ви дадат възможност да получите важни за вас прозрения. Може би ще осъзнаете, че е време да пуснете нещо от живота си или пък че искате да подредите приоритетите си по друг начин. А може и просто креативността и фантазията ви да се развихрят и да отприщите свободно творческата си енергия в любовта и не само.

Везни

В сряда и четвъртък тази седмица може да усетите известно забавяне на ритъма в ежедневието си. Това ще се дължи на среща между Слънцето и Сатурн. Тази среща има потенциал да ви подразни, но подготвени от хороскопа си, ще знаете как да я обърнете в своя полза. Ако усетите, че нещо не върви точно както вие искате и организацията ви е изправена пред препятствия, значи Сатурн иска да научите урок, с който да подобрите живота си оттук нататък. Вместо да се опитвате да си избутате дейностите, въпреки затрудненията, отделете време да погледнете ситуацията от друг ъгъл и да намерите различно решение, с което да заобиколите пречките, така че повече да не ви се налага да се разправяте с тях.

Първо ще ви осведомя за две по-кратки влияния на Венера и след това ще премина към същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателя Нептун и двете планети ще ви нашепнат, че е време за малко почивка от препускането по задачи. Какво да ви кажа… Послушайте ги.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на забавленията и флиртовете. Просто бъдете внимателни в този ден да не му отпускате края повече, отколкото реално искате, както и да не бъдете въвличани в интриги. За щастие, влиянието отминава в събота.

В четвъртък вашата управителка Венера ще влезе в знака на Лъв и в дома ви на общуване с големи групи от хора. Доста добро влияние, предвид на това, че Венера е планетата, която умее да привлича, а Лъвът е знак, който знае как да покорява сърца и територии. До 5 август вие ще огрявате силно и надалеч с харизмата си и определено ще бъдете търсена компания от много хора. Може да използвате тази засилена дарба така, както ще е полезно за живота ви в момента. Някои от вас може да имат нужда да създадат нови делови контакти, други - да спечелят последователи, трети - да се смесят с определена социална среда, а четвърти - просто да си релаксират в приятна компания. Каквато и да е вашата цел - Венера ще ви помогне да я постигнете. От вас се иска само да не си стоите вкъщи и да си избирате добре хората, с които ще излизате.

Скорпион

Започвам директно, Скорпиони - в сряда и четвъртък ще бъдете едновременно магнит за всички околни и ще имате желание да покорите всички сърца на света, но от друга страна… няма чак толкова да ви се занимава с хората. Първо да обясня от къде ще ви дойде тази противоречива ситуация - Сатурн ще се срещне със Слънцето и подобна комбинация няма как да остане незабелязана. А как да навигирате в нея? Не се пилейте по случайни хора и събития, от които няма да излезе нищо съществено. Най-добре ще е, ако канализирате страстната си енергия в посока, в която наистина ще ви удовлетвори и ще ви направи щастливи, когато се върне обратно към вас. Седмицата е особено подходяща да се сдобрите с приятелката си, окей?

Първо ще ви информирам за две по-кратки влияния на Венера, а след това ще ви запозная със същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателния Нептун и това може да събуди у вас любовен интерес към човек от друга националност. А може и да осъзнаете, че имате непреодолимо желание да посетите далечна дестинация.

В петък пък Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашата зона на дома. Избягвайте да се въвличате в конфликти или да подписвате някакви документи, свързани със семейни и домашни въпроси. Ако все пак се налага - проверете си внимателно детайлите, преди това. За щастие - влиянието е само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и във вашия дом на кариерно развитие. Това е абсолютно чудесна новина за вас, Скорпиони! До 5 август планетата, която отговаря за привличането на блага, ще бъде в знак, който умее да върви напред и да постига целите си с лекота. Спокойно може да се възползвате от това и да оползотворите периода, като натиснете газта по отношение на амбициите си в професионален план. Помислете каква възможност трябва да ви се отвори, за да може да постигнете желаните успехи и ако се налага - направете така, че сами да създадете условията за шанса, който ви е нужен. Периодът е много подходящ за работа върху професионалния ви имидж - и като външен вид (онлайн присъствие) и като създадени контакти. За какво не е подходящо ли? Да скромничите и да летите под радара. Успех!

Стрелец

Ще бъда като вас и ще карам направо, Стрелци. Тази сряда и четвъртък е възможно да станете малко раздразнителни и повечко да се оглеждате в поведението на хората около вас. И по-конкретно - в това на най-близките ви. Слънце и Сатурн се срещат в тези два дни и това ще даде известни смущения в комуникацията ви със семейството. Би било добре, ако не приемате много крайно нещата и ако си дадете възможност да обмислите дали имате временно раздразнение или по-скоро получавате знак да отработите съществуващ конфликт.  И, разбира се, под „отработите” нямам предвид да го задълбочите или просто да си замълчите и да се направите, че няма нищо. По-скоро да го решите разумно с общи усилия.

Първо ще ви разкажа за по-кратките влияния на Венера тази седмица и после ще премина към същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателя Нептун и това може да отвори клапата ви на алтруизъм дотолкова, че да жертвате себе си. Опитайте се да намерите баланс между това да давате и това да не се раздадете и всичко ще бъде наред.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на комуникацията с околните. Стойте далече от възможни манипулации и интриги и ще ви е мирна главата. За щастие - влиянието е само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и в дома, който вие управлявате - на приключения, пътувания и учене на нови неща. Това е много добра новина за вас, а още по-доброто е, че периодът на влияние ще е чак до 5 август. Това ще е прекрасно време за различни и интригуващи преживявания, които да напълнят сърцето ви с радост. Ако има нещо, което копнеете да ви се случи или място, за което мечтаете - сега е моментът да се насочите към реализация на мечтите си. Венера ще направи така, че да привлече нови хора с нови емоции към живота ви. Бъдете съзнателни накъде насочвате енергията си, защото ще имате много от нея и може да ви се стори лесно да я пилеете. А, за да усетите истинско удовлетворение, е по-добре да се занимавате с ценните за вас неща.

Козирог

Скъпи Козирози, в сряда и четвъртък Слънцето ще срещне вашия управител Сатурн. Тази трудна, но добра планета вероятно ще си постави за цел да ви изпита и вие ще трябва да се представите максимално подготвени за изпита. Ако в тези два дни ви предстоят важни разговори или пък друг вид някакво представяне, отделете достатъчно време на подготовката, така че да сте сигурни в себе си. Никак не е лоша идея да привлечете и някого, да ви помогне в задачата. Не се безпокойте - целта на Сатурн не е да ви прецака, а да ви постави в такава ситуация, в която да извадите най-доброто от себе си. А да давате най-доброто вие можете, така че наистина е въпрос само на подготовка и самообладание. Успех!

Първо ще ви разкажа за по-кратките влияния на Венера тази седмица и след това ще ви запозная със същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун - мечтателят на Слънчевата система. Този ден за вас ще е много подходящ за романтични преживявания, така че си отделете време и възможност за такива.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на парите и финансовата сигурност. Избягвайте големи разплащания и подписване на сделки в този ден. Ако все пак е неизбежно - внимателно проверете всички детайли по трансакциите. За щастие, влиянието ще е само за ден-два.

В четвъртък Венера, повелителката на любовта и изобилието, ще влезе в знака на Лъв и във вашия дом на интимно общуване. В периода до 5 август ще се усещате особено страстни, Козирози… Хубавото е, че не само ще се усещате, но и ще ви върви в тази сфера на живота. За необвързаните сред вас времето е чудесно за намиране на партньор/и. Само внимавайте, в случай, че търсите нещо сериозно, да не се разпилеете измежду различни връзки. Не, че е лошо да се забавлявате, разбира се. Просто напомням, ако крайната ви цел не е изцяло в забавлението. Горещо съветвам обвързаните сред вас да подсигурят в календара си време, което да прекарат насаме с партньора. Доста ще ви осмисли лятото, така да се каже…

Водолей

Скъпи Водолеи, възможно е тази седмица да ви постави на изпитание по отношение на вашите ценности - духовни или материални. Лошата новина е, че става дума за среща между Слънце и Сатурн, а Сатурн няма как да бъде неглижиран като влияние. Добрата новина е, че срещата ще е само в сряда и четвъртък и още по-добрата е, че Сатурн всъщност иска да успеете. Просто неговият начин да ви помогне, е като ви дисциплинира (калява стоманата, така да се каже). В тези два дни не бъдете лекомислени в решенията си, които касаят пари и принципи, говорете и подписвайте само след внимателна оценка и с поглед в перспектива. Стабилност е ключовата дума тук - това е, към което трябва да се стремите.

Първо ще ви разкажа за двете по-кратки влияния на Венера тази седмица и после ще премина към същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун - планетата мечтател. Хубав ден, в който да се отпуснете за малко от грижите и да си повярвате, че заслужавате да ви се случат хубави неща и най-вече - че заслужавате работата ви да ви се отплати пребогато.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия знак. Възможни са фрустрации на тема любов и/или притежание. Опитайте се да не задълбочавате негативното и да не вземате крайни решения, в случай, че ви споходят неприятни мисли. Влиянието ще отмине за ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и до 5 август Вселената ще се опита да ви направи най-големите щастливци по отношение на любовта. Венера покровителства любовта, привличането, естетиката и изобилието, а Лъвът е огнен знак, който в добрите си проявления се стреми към щедрост и споделеност. И всичко това - във вашия дом на партньорства и сериозни връзки. Ако вече сте обвързани, действайте, за да решите стари неразбории и да разчистите пътя към безоблачно и градивно бъдеще. А ако не сте и търсите партньор… Търсете активно, защото късметът ще е на ваша страна! Разбира се - не се хвърляйте на сляпо, дайте си време за опознаване. Но и все пак - вярвайте в късмета си, лятото вещае любов!

Риби

Както знаете, строгият, но справедлив Сатурн е във вашия знак, скъпи ми Риби. Планетата житейски учител ще се срещне в сряда и четвъртък със Слънцето и в тези два дни може би ще бъдете изправени пред задачата да преосмислите плановете си. Вероятно ще усетите как Сатурн ви натиска спирачката за определени амбиции. Спокойно - това ѝ е работата на тази планета. А вашата работа е да се възползвате от паузата (вместо да ѝ се дразните) и да разгледате плановете си от различни ъгли. Така може да видите нещо, което ви е убягвало или за което не сте се сетили и качествено да подобрите процесите си. Или пък да смените посоката с нова и по-добра, да съкратите пътя и изобщо - да подходите креативно в полза на собствените си цели.

Първо ще ви разкажа за две по-кратки влияния на Венера, а след това ще ви информирам за същественото. В четвъртък Венера ще се срещне с вашия повелител мечтателния Нептун. В този ден дайте воля на романтичната си страна и я изразете точно така, както сърцето ви се чувства. Нека прозаичните задачи отидат на заден план.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на философски поглед на живота. Има риск от изпадане в меланхолия и усещане за депресия. За щастие, влиянието е кратко - само ден-два. Дори може и да не го усетите, ако решите да не задълбавате в него.

В четвъртък Венера ще влезе в знака на Лъв и вашия дом на навици и грижа за себе си и ще действа там до 5 август. Венера, освен че е планета на любовта и изобилието, управлява и естетиката. Чудесно влияние, съчетано с по-скоро суетния Лъв, за вашия сектор на грижа за себе си, бих казала. Използвайте периода за дейности, които ще ви накарат да се чувствате добре. Позволете си да се поглезите със спа и козметика, облечете си хубавите дрехи, може да си промените косата или да внесете промени в стила си… Без угризения се отдайте на разкоша да се чувствате добре и да се оглеждате във възхитените очи на околните!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 13 юли може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти с вход свободен в Swimming pool София -> https://www.facebook.com/events/466176722778006

А на 15 юли Надя няма да празнува рожден, защото навършва 40 години. Вместо това ще направи „бутиков” стендъп -> https://www.facebook.com/events/1183962142751490

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Готови ли сте да спечелите всички сърца, Овни? Дано да се подготвите до вторник, защото точно тогава Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 25 юли планетата на комуникацията ще ви помага да сте омайни събеседници и разказвачи. Може да ползвате това влияние в ограничен кръг - ако ви се флиртува и искате да завъртите главата на един или повече хора или в по-широки мащаби - ако в плановете ви влиза да сте лектор, инфлуенсър или пък да презентирате своя идея. Все пак - балансирайте самочувствието, за да не се поддадете твърде много на влиянието на понякога егоцентричния Лъв…

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашата зона на дома. Знакът на Рак управлява точно тази зона в зодиака, така че влиянието по отношение на дома и семейството ще е особено силно. Ще имате подкрепа за започване на нещо ново, свързано с този аспект от живота ви. За някои може да е предложение за брак, за други - нов дом, за трети - пренареждане на матрицата на семейните отношения. Важно е каквото и да започнете - да го направите в първите две седмици, след новолунието, за да може да удължите ефекта до шест месеца напред.

Телец

Този вторник Меркурий ще влезе в Лъв и във вашата зона на дома, уважаеми Телци. До 25 юли повелителят на комуникацията и технологиите ще ви помага във всякакво общуване, свързано със семейството и роднините ви. Имате добри аспекти за изглаждане на стари конфликти, както и да убедите близките си в нещо или да ги привлечете на своя страна за някаква идея. Очертават ви се и добри възможности за преговори за сделки със семейни имоти - продаване, придобиване, наследяване.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашата зона на връзки с приятели, братя и сестри, съседи и колеги. Това е събитие, което може да ви обърне внимание на ценността на тези връзки в живота ви и да станете дори малко емоционални (в което няма нищо лошо, разбира се). Може да се ориентирате към нов проект или ново начало, свързано с един или повече хора от изброените групи. А може и да създадете нови ценни връзки от платоничен характер. Особено важно е какво се случва в това отношение в първите две седмици, след новолунието, защото то може да има значение в следващите шест месеца.

Близнаци

Този вторник вашият управител Меркурий ще влезе в знака на Лъв и във вашия дом на комуникацията с приятели, братя и сестри, съседи и колеги. Чудесно влияние, което ще продължи до 25 юли. В този период имате благоприятни аспекти за решаване на стари спорове с някои от тези хора или пък за приобщаването им към някаква ваша кауза. Определено силно време за заздравяване на колегиалните връзки и успешна работа в екип. Не е за подценяване и предразположението към прекарване на чудесно време с приятелите ви.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашият дом на финансова сигурност. Това събитие е изключително подходящо за нови проекти, свързани с повишаване благосъстоянието на семейството ви или изкарване на пари, заедно със семейството. Подходящо е и за материални инвестиции в семейното щастие - нов дом, спестовен влог, покупка на ценни вещи и пр. Важно е да обмислите новото начинание и да направите първите стъпки по него, още в двете седмици, които следват самото новолуние. Така ще може да се надявате на устойчиво развитие за половин година напред.

Рак

Във вторник Меркурий ще влезе в знака на Лъв и във вашия дом на финансова сигурност. Меркурий повелява комуникацията и технологиите, а енергията на Лъва е щедрост, размах, его и управление. Ако съчетаете тези неща и сложите щипка предпазливост, може да се каже, че до 25 юли ще имате много добри аспекти за инвестиции. Разбира се - и астрологията в кошара не вкарва. Това, което е добре да направите е да проучите внимателно възможностите и ако нещо е наистина перспективно - да вложите в него. Тогава ще получите и подкрепата на Меркурий за благоприятно изпълнение на плановете и умножаване на възвращаемостта.

В събота може да очаквате своята лична нова година, която съвпада и с периода на рождените дни на представителите на вашия знак. В първите часове на 6 юли, ще имаме новолуние във вашия знак. Новолунията са най-подходящото време за стартиране на нови проекти. Така, че ако чакате знак дали да започнете нещо ново или пък вече сте на нисък старт - Луната ви дава своята зелена светлина. Тъй като събитието е във вашия знак, то е благоприятно за всичко, с което искате да се захванете. Може би качествената промяна е точно зад ъгъла? Действайте в първите две седмици след събота, за да удължите влиянието до 6 месеца напред. Успех!

Лъв

Скъпи Лъвове, във вторник ви чака чудно събитие, защото Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще се премести във вашия знак. Не губете никакво време, защото това изключително благотворно влияние ще бъде с вас само до 25 юли. Всъщност, ако го оползотворите добре, може да се окаже, че времето е напълно достатъчно. Какво да правите? Използвате периода, за да се изразите навсякъде, където искате да бъдете чути. В работата или в личния живот - сега е времето да насочите прожекторите към себе си и да кажете, каквото имате, за да постигнете каквото искате. Подходящо е за публични изяви, както и да се популяризирате в интернет. Имате добри аспекти за договаряне на сделки.

В първите часове на събота ще имаме новолуние в Рак, което ще изгрее във вашия дом на философия, слагане на край и лекуване. Събитието е много подходящо за тези от вас, които искат да оставят определени неща в миналото и да продължат напред. Подходящо е и за осъзнаване кое е добре да остане в миналото ви. Обърнете внимание на случилото през последните шест месеца - има ли нещо, което бихте променили? Луната ще ви даде подкрепата си да заживеете по нов начин, с лекотата на лишения от излишен багаж човек.

Дева

Уважаеми Деви, този вторник планетата на комуникацията и технологиите Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на философия, слагане на край и себерефлексия. До 25 юли ще сте в много добър период за обсъждане на нерешени конфликти, за изясняване на ситуации и за преценка с кого искате да общувате и с кого вече ви е в повече. Интуицията ви ще работи при комуникация и макар и да не е добре да се предоверяваме на това неясно чувство, все пак - регистрирайте какво ви нашепва.

През нощта в петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. За вас това ще е много хубав повод, да помислите дали пък не искате да разширите влиянието си сред колеги и/или последователи. Новолунието е събитието, при което си поставяме нови цели за следващите шест месеца. Затова ако имате амбиции, свързани с влияние над по-широк кръг хора - действайте. Първите две седмици, след новолунието са най-важни, защото така ще удължите ефекта до шест месеца напред. А какво да правите, ако нямате цели да влияете на никого ли? Ами… Поставете си такива и действайте.

Везни

Този вторник Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на общуване с големи групи от хора. Доста силно влияние за вас, Везни. До 25 юли ще имате много благоприятни аспекти за широко влияние. Посланията ви ще бъдат чувани и ще можете да печелите последователи и/или съмишленици. Бъдете все пак внимателни с желанието си да се чувате най-далече, най-силно и най-много хора да ви харесват. Лъвът може да ви повлияе по този начин, но за вас ще е по-добре да се осланяте на въздушната дипломатичност на вашия собствен знак. Така ще се изрази едно от най-важните ви качества - да се свързвате с хората и да създавате общности около себе си.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. То ще изгрее във вашия дом на кариерното развитие. Добре е да помислите за кариерата си в две направления. Първото е дали искате да започнете нещо. Може да е проект, специализация, бизнес начинание или каквото и да е, стига да е ново. Защото ако искате - тази Луна ще ви помогне за това. Добре е да направите първи стъпки към действие още в двете седмици, които следват събота. Второто, за което да помислите е, как да приобщите семейството си към кариерните си планове, така че да разберат максимално какво е удовлетворяващо за вас и да ви подкрепят по пътя ви.

Скорпион

Във вторник повелителят на комуникацията и технологиите Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на професионалното развитие. Две неща, които да имате предвид до 25 юли. Първо - сега е моментът да лъснете професионалния си имидж в социалните мрежи, както и да се оглеждате за възможности, които могат да дойдат именно от там. Второ - периодът е много добър за презентации, преговори по сделки, работа върху комуникацията с колегите. Докато трае това влияние ще можете по-лесно да печелите на своя страна всеки, който ви е важен в кариерен план, стига да активирате чара и убедителността си.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак и във вашия дом на пътешествия и учене. Това събитие е едновременно много подходящо както за нови инициативи по отношение на обикалянето на близки и далечни дестинации и приключенстването, така и за семейни събирания с близки и роднини от чужбина, семейни пътувания, но и дори - преместване на локацията на пребиваване. Новолунието в Рак ще покровителства новото начало и новите проекти, но и семейната енергия. Можете да стартирате нова инициатива още в първите две седмици след събота, за да удължите влиянието на Луната до половин година напред.

Стрелец

Във вторник Меркурий ще влезе в Лъв и в дома, който вие управлявате - този на пътешествия, разширяване на хоризонти и учене. Влиянието е много силно за вас и ще продължи до 25 юли. В този период ще имате много добри аспекти за създаване на контакти зад граница или за тяхното оползотворяване. Само леко ще ви предупредя да се въздържате от прекалено големи обещания или от твърде оптимистични планове с размах, защото енергията на Лъва може да ви подейства точно така. Но като оставим това настрана - действайте по осъществяване на международните си планове сега, имате благоприятни фактори на ваша страна.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. При вас Луната ще освети дома на интимно общуване и тайни. Ще имате подкрепа от Вселената, ако решите да превърнете интимната си връзка в по-сериозен ангажимент. Събитието е подходящо и за вземане на нови решения по отношение на освобождаването от определени ограничения, които сте си наложили или някой друг ви е поставил. В общи линии - любимото ви - да не ви ограничава никой. Новолунията покровителстват поставянето на ново начало, така че ако действате за такова в първите две седмици, след събота, ще може да удължите влиянието до шест месеца напред.

Козирог

Във вторник Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите ще влезе в Лъв и във вашия дом на интимност и тайни. До 25 юли имате много добри аспекти да се сближите в интимен план с партньора си. Или пък, ако сте необвързани, да влезете в подходяща комуникация с обекта на желанията си. Интимните ви връзки ще процъфтяват през общуване, изговаряне на чувствата и изслушване. Колкото до частта с тайните - правете си сметка и за това, защото под влияние на Лъва може да решите, че няма никакъв проблем да разкриете нещо, а всъщност да не е точно така.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак. То ще освети вашия дом на връзки и партньорства. Особено силно ще е за вече семейните Козирози или тези от вас, които желаят да се обвържат семейно. Тази Луна ще покровителства ново начало по отношение на встъпването в сериозен ангажимент - предлагане на брак, заживяване заедно или подобни. Както и решения, че вече е време да спрете да ергенувате и да се обвържете, например. Ако искате да преминете на следващо ниво в личния си живота - планирайте и направете първите стъпки в двете седмици, след събитието, за да удължите влиянието до шест месеца напред.

Водолей

Във вторник планетата, която управлява комуникацията и технологиите - Меркурий, ще влезе в Лъв и във вашия дом на връзки и партньорства. До 25 юли ще имате много добри аспекти за общуване с личен или бизнес партньор. Ще можете да се разберете по въпроси, за които до момента сте имали разногласия. Или пък просто ще се отвори „канал” за споделяне помежду ви. Това винаги заздравява връзките и създава чувство за общ път. За необвързаните Водолеи това ще е добър период да опознаят някой евентуално подходящ партньор или не по-малко важното - да се разкрият в благоприятна светлина пред него.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашия дом на грижа за себе си и навици. Новолунието е събитие, което подкрепя новото начало. За вас тази Луна ще донесе възможност да подредите по нов начин семейната си и домашна рутина. Това може да означава да въведете семейството си повече в ежедневните си цели или пък обратното - да преговорите някакъв вид свобода само за себе си. Важното е да подходите съзнателно към този процес и с грижа към всички, които ще участват в него.

Риби

Този вторник Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на навици, грижа за себе си и служба. Това, скъпи Риби, означава, че до 25 юли планетата на комуникацията и технологиите ще ви помогне да преосмислите структурата на ежедневието си. И което е по-хубаво - креативността на Меркурий ще бъде на ваша страна, за да погледнете от различен ъгъл това, което правите и ако имате нужда - да измислите различна и по-свежа рутина. Меркурий ще ви помогне и да се свържете с хора, с които споделяте сходни интереси и които да ви вдъхновяват.

В петък срещу събота ще имаме новолуние в Рак, което ще освети вашия дом на флиртове и слава. Това новолуние е много подходящо за необвързаните Риби да се огледат по-добре и да забележат потенциален партньор. Също така е подходящо за взимане на решения за преминаване на следващ и по-добър етап във връзката, в зависимост от това къде се намирате в момента в този аспект от живота си. Ще имате подкрепа и ако захванете нов проект, свързан с публичност. За максимален ефект обаче, трябва да действате в първите две седмици на новолунието, така може да удължите действието му до шест месеца напред.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук

 

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, изглежда в сряда ще е по-добре за вас, ако се омекотите малко. В този ден Меркурий, който е във вашата зона на дома и семейството, ще се срещне със Сатурн, който пък е в дома ви на философски разсъждения и поставяне на край. Възможно е да имате дилеми, свързани с вашето лично вътрешно състояние в контраст със състоянието, в което се намират семейните ви отношения и тези с близките ви роднини. Във ваша полза ще е да приберете малко рогата и да подходите по-дипломатично към ситуациите, ако възникнат такива. Влиянието е кратко - два-три дни около сряда, така че не би следвало да е непосилно трудно да сте по-деликатни.

В неделя Сатурн ще се завърти ретроградно, което ще бъде едно по-дълготрайно и качествено по-значимо влияние. До 15 ноември планетата на житейските уроци и структурата ще действа във вашия дом на философия, слагане на край, лекуване и мъдрост. Периодът е подходящ за преработване на неизлекувани рани, както и за осмисляне на изминатия път дотук, житейската философия и ценностната система. Всичко това може да се превърне във ваш морален компас оттук нататък. Възможно е в живота ви да се завърнат и хора-уроци от миналото. Подходете съзнателно към тези срещи и се опитайте да извлечете максималната доза познание за себе си. Сатурн в момента е в знака на Риби, което означава, че печелившият подход към задачите и предизвикателствата, пред които ще се изправите, е разбиране, осъзнаване и спокойствие.

Телец

Тази сряда Меркурий и Сатурн ще се срещнат и това ще ви даде много добра възможност да създадете важен контакт или да укрепите вече съществуващ такъв. Има и вероятност тази среща да ви изправи пред известна дилема по отношение на качеството на връзката ви с някого (лична или от друг характер). И в двата случая това, което би работило добре за вас, е да сте отворени към общуване, да покажете умения за изслушване и разбиране. В крайна сметка в сряда и два-три дни около този ден, шансовете ви са по-скоро да печелите хора, отколкото да ги отблъсквате. Просто трябва да бъдете проактивни и то - с позитивни постъпки.

В неделя ще започне едно по-дълготрайно и по-силно влияние. Сатурн ще се завърти в ретроградна посока и ще остане така във вашия дом на технологиите и комуникацията с големи групи от хора до 15 ноември. Първото, което трябва да имате предвид, е да бъдете особено внимателни с онлайн присъствието си. Прегледайте профилите си в социалните мрежи и ги приведете във вид, който показва най-доброто от вас и работи добре за имиджа ви - професионален и личен. Възможно е да излязат проблеми с работата ви в екип или с шефовете, но това ще са проблеми, които ретроградният Сатурн ще ви даде възможност да решите. Много важно е да имате предвид същността на тази планета - тя ни дава най-трудните уроци, за да можем да се изкачим по-високо в развитието си. Когато мислите над някой проблем, мислете как да го решите фундаментално и да изградите структура за бъдещето.

Близнаци

Тази сряда вашия повелител Меркурий ще се срещне със строгия, но справедлив Сатурн. Тъй като Меркурий е във вашия дом на финансовата сигурност, а Сатурн - в този на професионалното ви развитие, тази планетарна среща ще ви помогне да изострите ума и вниманието си и да уловите важни детайли по отношение на работата си. Може да използвате този ден и два-три дни около него, за да прегледате още веднъж важните за вас документи или подробности по изпълнение на проект, по който работите. Подходящо е и за изграждане на стратегии за развитие. Също - за консултации със счетоводители, адвокати или друг вид експерти, които могат да ви помогнат, за да подсигурите дейността и плановете си.

В неделя ще се случи нещо, което ще има по-дълготраен и сериозен ефект. Сатурн ще се завърти ретроградно във вашия дом на професионално развитие, като ще продължи да го прави до 15 ноември. Спокойно, ретроградното въртене на тази така или иначе тежка планета не означава непременно беди. Означава обаче, че е възможно да влезете в период, в който ще имате по-малко пикове на кариерата. Всъщност това също не е толкова лошо, защото тези „равни” периоди дават възможност да се достигне до истинско съвършенство в изпълнението на работата. До 15 ноември ще може да решите стари проблеми, които досега сте смитали под килима и вече да се отървете от тях. Периодът е подходящ за цялостно осмисляне на избрания кариерен път, оценка на личната удовлетвореност и фундаментални решения за бъдещето.

Рак

Скъпи Раци, в момента очаквам да сте в романтична фаза и да сте фокусирани върху отношенията си и как те да са посипани с цветя и рози… Обаче в сряда ще трябва да помислите малко и за филтър на устата. Да, по принцип откровеността е най-добрата политика. Но може би не точно в сряда и два-три дни около този ден, когато Меркурий, който е във вашия знак, ще се срещне със Сатурн. Сатурн е суров учител, който в момента е именно в дома ви на откровеност и дори директно общуване. Възможно е да станете чувствително по-директни отколкото е полезно за вас и отношенията ви, така че преди да говорите - премисляйте, моля.

И всъщност… С малко притеснение бих искала да ви уведомя, че тази политика на „внимавай какво говориш” ще трябва да се удължи още няколко месеца. В събота Сатурн ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави чак до 15 ноември. Това е период, в който не просто да внимавате как говорите, а и ще получите възможност да осъзнаете кой от обкръжението ви всъщност може да понесе да бъдете искрени с него. Все пак невинаги, когато на хората не им харесва какво казваме, проблемът е само в нас… Както отбелязах и по-рано - Сатурн ни дава уроци. Понякога трудни, но винаги ценни. Затова използвайте периода, за да направите равносметка как общувате, какви резултати носи комуникацията ви, както и дали всеки от заобикалящия ви кръг си е на мястото.

Лъв

Тази сряда ще ви се отвори чудесна възможност да получите важни прозрения, скъпи Лъвове. Меркурий, който се намира във вашия дом на философски разсъждения и слагане на край, ще се срещне със Сатурн, който пък е във вашия дом на интроспекция и интимност. Или с други думи казано - може да паднат големи разсъждения и, както вече споменах - прозрения. Сряда и два-три дни около този ден дайте възможност да съзнанието си да се изчисти от битовизми и от проблемите, които няма да са важни след две години. Позволете си да се отворите към мисъл и вдъхновение за по-съществените неща в живота. Също - дайте си свобода да мислите по-нестандартно от обикновено и да погледнете живота си от различен ъгъл.

В събота, Сатурн, който е във вашия дом на интимността ще се завърти ретроградно. Ретроградният период ще продължи до 15 ноември и бързам да ви информирам, че далеч не вещае лоши преживявания. Сатурн е житейски учител, той обича да ни поставя препятствия, за да можем да намерим най-правилното решение (което често не е очевидно или пък най-лесното) и така да получим ценен урок за бъдещето си. Това, което можете да направите до 15 ноември е да обърнете по-специално внимание на общуването си в интимните връзки. Давате ли това, което смятате, че ще послужи за изграждането на такава връзка, която желаете? А получавате ли каквото ще ви накара да се чувствате удовлетворени? За да намерите добрия за вас баланс ще трябва да обърнете внимание на хармонизиране на комуникацията с партньора и осигуряване на двупосочност в нея.

Дева

Тази сряда може да сте поставени пред дилема, свързана с по-широкия ви кръг контакти и партньора ви. Това ще се дължи на среща между Меркурий и Сатурн, които са съответно в дома ви на общуване с големи групи от хора и партньорските ви отношения. Опитайте се да не вземате прибързани решения, както и да избегнете ситуация, в която да се чувствате притиснати. Може би някой ще има нужда от напомняне, че вие също имате потребности и чуждите такива не следва винаги да на първо място. А може би този някой, на когото да напомните, сте самите вие… Не се притеснявайте, така или иначе това влияние ще отмине за два-три дни.

В събота обаче ще имаме събитие, което ще е с по-дълго влияние. Тогава Сатурн ще се завърти ретроградно във вашия дом на сериозни връзки, партньорства и колаборации до 15 ноември. Това е период, в който ще имате възможност да промените положително моделите в партньорските ви отношения, които не ви служат много добре към момента. Ако нещо не е наред, то ще излезе на дневен план. Във ваши ръце е да се възползвате от силата на Сатурн - да ни дава уроци (макар и трудни понякога), с които да въвеждаме фундаментални промени. Възможни са завръщания от и към миналото. Помнете, че тяхната едничка цел е да продължите пътя си напред по-добре, отколкото е било досега. Още нещо - докато Сатурн е в тази фаза, изпипвайте сделките си, не се доверявайте на късмета що се касае съвместни дейности с някого.

Везни

Тази сряда Меркурий ще се срещне със Сатурн. Двете планети са съответно във вашия дом на професионалното развитие и на ежедневните ви навици, както и грижата за себе си. Възможно е да бъдете изправени пред дилема кое е по-важно - прогресът в кариерата или собственото ви добруване. Или пък да размислите, дали това, което правите в ежедневието си е оптималното за целите, които сте си поставили. Ползвайте сряда и два-три дни около този ден, за да преосмислите организацията на живота си и как тя работи за развитието ви. Вероятно ще излязат интересни изводи.

В събота Сатурн, нашият най-суров, но пък и най-достолепен учител, ще се завърти ретроградно в дома ви на организация, служба, навици и грижа за себе си. До 15 ноември тази планета ще ви даде възможност да поправите и подобрите всички свои модели на поведение, които касаят отношението към ежедневието, целите ви, а и към вас самите. Дори и да бягате от подобна равносметка, ретроградните периоди са за това - за да изкарат на преден план, което има нужда от промяна или преработка. Понякога (даже най-често) уроците изскачат пред нас като проблем. Не се съсредоточавайте върху това колко е неприятна ситуацията, а върху мисълта, че благодарение на трудността може качествено да промените нещо и да подобрите бъдещето си. Избягвайте да се пренатоварвате физически в този период. Напротив - търсете начини да намерите баланс между здрав дух в здраво (и отпочинало) тяло.

Скорпион

Тази сряда е възможно авантюристичният дух да ви превземе малко повече от здравословното, скъпи Скорпиони. Това ще бъде провокирано от среща между Меркурий и Сатурн, които са съответно във вашия дом на приключенията и преминаването на граници и този на слава, романси и гламур. Може би всичко ще ви изглежда безкрайно лесно, рисковете - пренебрежими, а късметът - кацнал устойчиво на рамото ви. Шансът обаче да сте жертва на нереално оптимистична преценка е висок. По-скоро бих ви препоръчала да изчакате с хвърлянето в авантюри от всякакъв характер до петък, когато влиянието ще е преминало.

В събота Сатурн, който е в дома ви на романси, слава и блясък, ще се завърти ретроградно. Този период на ретроградно въртене ще продължи до 15 ноември и ще ви даде възможност да поукротите малко желанието за бурен живот, безразсъдни афери, страстни флиртове и пр. Просто бащинската фигура на Сатурн ще ви даде знак, че е по-добре да използвате периода за рефлексия на действията си и как те съответстват на целите и желанията ви, отколкото да натискате педала на газта. Имам насоки и за тези от вас, които така или иначе нямат желание да се впускат в щури приключения. Възможно е някои от нещата, които искате да произведете (разбирайте това в широк смисъл) да се изправят пред забавяне, поради различни поводи и причини. Дишайте спокойно - забавянето е, защото ви се дава поле за прецизиране на действията и за постигане на по-добър резултат.

Стрелец

В сряда Меркурий и Сатурн, които са съответно във вашия дом на интимно общуване и в зоната ви на дома и семейството, ще се срещнат. От тази среща е възможно да произтекат някои противоречия във връзка с приоритетите ви, касаещи тези два аспекта на живота. Добре е да помислите дали това, което ви се иска в момента, е най-доброто в дългосрочен план. Макар, че невинаги е задължително да се съобразяваме с дългосрочния план, все пак е хубаво да имаме едно наум за него и да вземаме осъзнати решения. Така или иначе влиянието ще отшуми за два-три дни, така че бъдете спокойни.

Едно по-продължително влияние ще започне тази неделя, когато Сатурн ще се завърти ретроградно във вашата зона на дом и семейство. Този период ще продължи до 15 ноември и по време на него ще имате възможност да обърнете повече внимание на своя най-близък кръг хора и на крепостта си. Може би дори ще има малко противоречие между това, което представлява вашата натура - волни ездачи и пътешественици и това, което Сатурн ще постави на дневен ред - домашния уют във всеки смисъл на думата. Но ако има такова противоречие - то ще е за добро, за да можете да премислите какво ви е важно, по какъв начин искате да го съхраните и къде всъщност са вашите лични граници. Подходящо е да оправите отношения с членове на семейството си или роднини, ако имате конфликт или неразбирателство с някого. Ретроградният период не е благоприятен за съществени ремонти или смяна на дома.

Козирог

В сряда вашият управител Сатурн, който в момента е в дома ви на комуникация, както и на братя, сестри, приятели и колеги ще се срещне с Меркурий, който пък управлява дома на партньорствата ви в момента. От тази среща на планетите може да излязат противоречия между домовете ви, които те управляват. Възможно е да се наложи да балансирате между отношенията с партньора си и тези с близкия ви кръг от хора. Не се ядосвайте, а го приемете като шанс да калибрирате баланса, който сте постигнали (или е добре да постигнете) по отношение на ангажираността си към един или друг човек (или група хора). Винаги, когато някой зодиакален знак може да бъде „дърпан” в различни посоки, напомням да не забравя за себе си и своите интереси. Напомням го и на вас сега.

И като се заговорихме за вашия управител Сатурн… В неделя планетата на структурата и уроците ще се завърти наобратно и до 15 ноември ще поддържа този курс във вашия дом на комуникацията с приятели, братя сестри, колеги, съседи и пр. платонични връзки. В този период ще имате възможност да получите и осмислите ценни уроци по отношение на това как общувате с хората си от най-близкия кръг, както и кого допускате в него. Ще можете сами да откриете (с известно старание, разбира се),  дали вашият собствен модел на поведение не търпи промяна към по-добре. Дали ви чуват правилно или трябва да използвате различни изразни средства? А вие чувствате ли се достатъчно изслушани? Ретроградността е и възможност да оправите отношенията си с някого, с когото имате неразбирателство или конфликт.

Водолей

Водолеи, ще отворя една тема, която живо ви вълнува, но малко сме посветените, че се интересувате от нея. Става дума за пари. В сряда Меркурий, който е във вашия дом на навиците и службата, ще се срещне със Сатурн, който в момент управлява зоната на парите ви и финансовата ви сигурност. Възможно е да усетите противоречие между действията си на ежедневна база по отношение на парите си и това, което бихте искали да постигнете като дългосрочен резултат. Най-елементарното такова противоречие е да си купите нещо неразумно скъпо или пък да заложите пари лекомислено някъде, но може да става дума и за нещо друго. За щастие това влияние е кратко - за два-три дни ще отшуми напълно.

Друго, по-дълготрайно влияние ни очаква от тази неделя. Отново Сатурн - този път ще влезе в ретроградна фаза, която ще продължи до 15 ноември. Както ви казах по-горе - Сатурн е във вашия дом на парите. Не се плашете, че ще е ретрограден, това не означава непременно финансови загуби. Означава обаче фокусиране върху финансовата ви дисциплина. Ще имате задача да осмислите моделите си на печелене, харчене и спестяване и да ги оптимизирате. За някои от вас това може да с състои в повече спестяване, за други - различна схема на харчене или инвестиции. Важно е да направите всичко възможно да си поставите реалистични цели, а след това да хармонизирате ежедневните си действия с въпросните цели. Периодът е подходящ за оправяне на някакви стари финансови бакии, ако имате такива. Сатурн дава уроци, с които ни помага да изградим структура за действие в бъдещето си. Възползвайте се от това.

Риби

Тази сряда ще имате шанс да стъпите на по-сериозна позиция или да заемете по-важна роля в някакъв проект, Риби. Това се дължи на среща между Меркурий и Сатурн. Планетата на комуникацията е във вашия дом на славата, а сериозния Сатурн, който покровителства важните, фундаментални промени, е именно във вашия знак. Влиянието ще е кратко - два-три дни, затова се оглеждайте внимателно за възможностите, които се отварят пред вас и действайте, за да ги оползотворите по най-добрия възможен начин. Имате добри аспекти харизмата ви да заработи за вас и да бъдете предпочетени пред конкуренцията.

В неделя Сатурн, който, както ви казах, е във вашия знак, ще се завърти ретроградно. Това движение на планетата ще продължи до 15 ноември и през това време вие ще имате задача да балансирате времето и задълженията си така, че да постигнете оптимума между изпълнението на ангажиментите и грижата за себе си. Сатурн е планетата, която ни дава фундаментални житейски уроци и ни учи да работим върху структурата на живота си. Или с други думи - сериозна е работата, не подценявайте влиянието. Една от задачите, които тази планета поставя е да обърнем внимание на това как ежедневните ни действия съответстват на дългосрочните ни цели. Така, че мислете си дали това, което вършите, ще ви заведе там, където искате да бъдете. Както и на каква цена. Накратко - карайте го по-спокойно и осъзнато до 15 ноември (поне).

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар

На 4 юли може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти в летен театър Бургас -> https://www.facebook.com/events/440117162137192

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Най-добрите аспекти за семейството и дома идват точно при вас, Овни! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак (най-семейният знак) и именно във вашата зона на дома и семейството. Планетата на любовта ще действа оттам до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. В този период имате изключително силни аспекти за решаване на проблеми с партньор, семейство и роднини. Или пък, ако нямате проблеми за решаване - ще се радвате на чудесни предиспозиции за надграждане и подобряване на положението във всеки един смисъл на израза. Възможно е доста Овни, които живеят отделно от партньора си, да преминат към съвместно съжителство. Изобщо - любовта и разбирателството ще са с вас!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и вашата зона на дома. В четирите седмици, които ще минат под знака на това влияние, ще имате чудесни възможности за реконструкция на дома си. Разбирайте „реконструкция” в пряк и преносен смисъл. Периодът е подходящ за положителни промени по семейното ви гнездо и отношенията в него - ремонт, преместване на по-хубаво място и др.

В събота ще имаме пълнолуние, то ще бъде в знака на Козирог и във вашия дом на кариерно развитие. Пълнолунията са време за жътва, така че може да разчитате на кулминационна точка по отношение на работата си в последните шест месеца. Разбира се - резултатите няма да дойдат сами, ако желаете - вие ще трябва да приключите проектите си и да пожънете успехите им. Хубавото е, че пълнолунието отваря възможности за ново по-силно начало, след приключване на вече започнатото.

Телец

Предстоят ви много добри дни за смислено и удовлетворяващо общуване, Телци. В понеделник и вашата повелителка Венера, и управителят на комуникацията и технологиите Меркурий ще влязат в знака на Рак и вашия дом на общуване с близки, семейство, приятели и подобни платонични връзки. Венера ще бъде в тази позиция до 11 юли, а Меркурий - до 2ри. Периодът е много добър за свързване през общуване с близките ви, за провеждане на разговорите, от които имате нужда, и от които ще се обогатите се и пораснете. Също - имате силата да убеждавате и да постигате успех през това умение. Няма да ви е до дребнотемия, ще търсите истината.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на общуване приятели, колеги и съседи. В четирите седмици на влиянието ще имате много добри предиспозиции за забавления, събирания и купони с близки хора в малък радиус около локацията, на която се намирате. Недейте да избягвате покани и да си стоите вкъщи, защото късметът, който чакате да ви споходи вероятно чака вас под формата на запознанство на някое от тези събития.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог и във вашия дом на пътешествия и учене. Може би ще получите неочаквано предложение за пътуване, а може би и самите вие ще се наградите с пътешествие. Каквото и да е положението, имайте предвид, че ако в главата си прожектирате определена дестинация - най-добре е да ползвате пълнолунието за осъществяване на планове, свързани с нея. Веднъж се живее.

Близнаци

Сигурност в любовта, Близнаци? Как звучи това на представителите на вашия свободен и игрив знак? Вероятно ще започне да ви звучи много добре още от понеделник, когато и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом пари и сигурност. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли, а вашият повелител Меркурий - до 2ри. Определено ще имате силата да привличате материални блага, но фокусът на планетите ще е основно върху любовния ви живот. За тези от вас, които са необвързани, периодът е много силен за сериозни решения по отношение на партньорствата и за встъпване в по-задълбочена фаза на връзката ви. За обвързаните е добре да помислят за още по-силно скрепяване на съюзите си.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на финансова сигурност. През четирите седмици, в които ще е там, ще имате силни аспекти за инвестиции в дома - нов дом, продажба на имот, спестяване за жилище. И като казах спестяване - Ракът доста работи в тази част, така че ще ви помогне, ако решите да предприемете нещо в тази посока. Имате добри шансове и за печелене на пари от семейни инициативи. Но имайте предвид и, че печеленото на пари извън семейството е напълно възможно и има благословията на Слънцето.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на интимност и споделяне. Възможно е да изведете връзка, която се е развивала досега на следващо ниво. Това е, което пълнолунието прави - слага кулминационна точка на случващото се в последната половин година. Във вашия случай е силно възможно, ако сте развили близки отношения с някого, те да добият по-съществена и удовлетворяваща форма.

Рак

Много добри новини, Раци! Още в понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат във вашия знак! Планетата на любовта ще се вихри в Рак до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Това планетарно комбо ще ви осигури централно място под всеки прожектор. И дори да сте от по-затворените представители на зодията, не бързайте да бърчите нос. Ще имате много добри аспекти птичето на късмета да ви кацне на рамото. От вас се иска само да заведете рамото си на правилните места и да покажете бързи рефлекси при улавянето на въпросното птиче. Чудесен период за всеки Рак, който се занимава с публична дейност или иска да направи впечатление на някого. Обличайте новите дрехи и се развъртете!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Продължавам с добрите новини за вас! В четвъртък официално започваме да празнуваме рождените ви дни! Това идва с четири седмици благословия от Слънцето и възможност да направите своята смела заявка какво искате да ви се случи в следващата една година. В любовен план (който, нека не се лъжем, е най-важният за Раците) всичко се очертава по мед и масло. Остава вие само да дадете своето - проявете смелост да се откажете от това, което не ви носи щастие и протегнете ръка към хубавото на живота.

В събота ще имаме и пълнолуние, то ще изгрее в Козирог и във вашия дом на партньорствата. В първите две седмици след събитието ще имате много добри шансове лична или служебна връзка да премине на следващо ниво и да се превърне в партньорска. Ако сте се надявали или сте работили за нещо такова в последните шест месеца - сега е моментът да „понатиснете” и да реализирате резултат. Случилото се в първите две седмици на пълнолунието има добри шансове за развитие до половин година напред.

Лъв

Предстои ви период на развихрено въображение, както и на задълбочени любовни чувства, скъпи Лъвове. В понеделник Венера и Меркурий ще влязат в знака на Рак. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли. В този период ще привличате неща, които са родени от дебрите на несъзнаваното или пък по някаква причина потискате в себе си. И спокойно - имам предвид добри неща. В любовен план ще търсите неповърхностни радости. А до 2 юли планетата на комуникацията ще способства изразяването на съкровените ви мисли, както и ще насърчава фантазията и творчеството ви. Бъдете себе си и хубаво ще дойде при вас.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал в деня за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак, което за вас ще постави начало на четириседмичен период на равносметка и подготовка за скок. Това е времето от годината, в което да премислите какво сте постигнали и получили дотук, какво искате да задържите в живота си, от какво да се отървете и към какво ново ще се стремите, след като духнете свещите на вашата торта след месец, месец и нещо.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще може особено много да ви помогне, ако сте решили да въведете качествена промяна в навиците си. Особено за тези от вас, които са работили за това и преди пълнолунието. Луната ще ви съдейства да установите трайно добри промени и дори да усетите положителния резултат от направеното дотук. Също така - имате много добри аспекти за надграждане.

Дева

Готови ли сте да станете душата на компанията, Деви? И то - в един доста по-широк от банкетния смисъл на израза… Готови или не, Венера и Меркурий мислят да ви направят сърцето на всички общности, от които сте част. И двете планети влизат в знака на Рак в понеделник, като тази на любовта ще пребивава там до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. За вас това е много силен период за да станете част от общност, която ви привлича, както и да показвате най-доброто от себе си в различните кръгове от хора, в които се движите. Много добри аспекти за лидерство, но и за забавление в избрани компании. Общуването ви през технологии ще е във възход.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал в деня за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Рак и това ще ви отвори много добри възможности за екипна работа през следващите четири седмици. Ако така или иначе работите в екип - постарайте се включвате останалите повече във вашите инициативи, това ще ви донесе успех. А ако сте самостоятелни, помислете колко ползи може да ви донесе работата със съмишленици и потърсете такива за проектите си.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което може да ескалира положения от вас труд през последните шест месеца до силно забележим успех. Пълнолунието е във вашия дом на славата, така че е възможно да привлечете внимание и да заблестите заслужено някъде. Въпросът тук е да не пропускате шанса да заблестите и да изтъкнете успехите си, за да могат те да се умножат. Действайте още в първите две седмици, след събота, за да удължите благоприятния ефект до шест месеца.

Везни

Работа, ама по хубав начин ви се пише, скъпи Везни. Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на кариерното развитие. Вашата покровителка и планета на изобилието Венера ще бъде там до 11 юли, а управителят на комуникацията - до 2ри. За вас периодът е много силен за привличане на професионални контакти и привличане на успехи, на база имиджа ви. Подходящо е да привлечете инвеститори, да искате повишение или да направите впечатление на евентуални работодатели. Вярвайте в себе си и в бъдещето, не се свенете да изтъквате качествата си и силата ще бъде с вас!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак. Периодът на влияние е четири седмици и в него ще имате възможност да изведете кариерата си на по-високо ниво. Може би сте настроени повече за почивка, отколкото за работа, все пак обърнете внимание на професионалните си планове, защото Слънцето само чака да даде едно рамо. Задействайте се по целите си - късметът ще е с вас!

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще се фокусира върху вашата зона на дома и семейството. Добър момент да обърнете внимание на най-близките си. Също и на дома си - на подредбата, на хората, които влизат в него, усещането, с което ви оставя, енергията, с която ви зарежда и т.н.

Скорпион

Става много приключенско, Скорпиони! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на пътуване и преминаване на метафорични и реални граници. До 11 юли планетата на любовта ще ви вдъхновява да търсите нови незабравими преживявания на далечни дестинации. За необвързаните има големи шансове да срещнат интересен обект на желанията си, който да е от далечно място. Повелителят на комуникацията и технологиите ще засилва и улеснява тези тенденции до 2 юли. Периодът е подходящ за дистанционно учене. Както и, разбира се под знака на Рак - за семейни пътувания. Насладете се!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Зелена светлина за пътуване ще имате и от Слънцето, което също ще влезе в Рак и във вашия дом на пътуване и приключения. Слънцето ще ви влияе оттам в продължение на четири седмици, считано от този четвъртък. Май наистина е време да си организирате онова пътуване, за което тайно (или явно) мечтаете.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, а за вашия знак то ще изгрее във вашия дом на комуникацията сред колеги, приятели и роднини. Предвид знака на Козирог - работлив и целеустремен, на ваше място бих се фокусирала над комуникацията с колегите. Пълнолунието има свойството да слага кулминация на положените усилия през последните месеци. За вас това може да означава успех при съвместната работа дотук, както и възможност за надграждане с нов проект.

Стрелец

Като че ли ще ви се отвори тъмната страна, Стрелци… Но спокойно - има и положителни аспекти. Нека обаче започнем отначало. В понеделник и планетата на любовта Венера, и повелителят на комуникациите ще влязат в знака на Рак и във вашия дом на интимност, мистика и тайни. Венера ще влияе оттам до 11 юли, а Меркурий - до 2ри. Това е период, в който необвързаните сред вас може да се отдадат на едно по-несериозно търсене на партньор и да се фокусират предимно върху по-низките си страсти. Няма да ви съдя - ако за вас това е добро и го искате - планетите ще помагат да ви се случва. За обвързаните може да е период на по-голяма мнителност в партньорството ви. Не залитайте в крайности, опирайте се на пословично оптимистичната страна на същността си.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на интимност, тайни и мистика. В четирите седмици на това влияние ще бъдете по-магнетични от всякога и ще имате възможност с лекота да привличате хората, които харесвате. И тук имам предвид интимно „харесване”. Бъдете внимателни, защото вие така или иначе имате навика да привличате някакви хора, да разберете впоследствие колко те са увлечени и чак после да берете гайле… Просто насочвайте сексапила си съзнателно, защото ще е поразяващ.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог. Това ще е доста прагматично събитие, което ще повлияе на вашия дом на финансова сигурност. Предоставят ви се всички шансове е да осребрите това, за което сте работили в последните шест месеца. Също - имайте предвид, че приключването на един проект, ще ви даде възможност да започнете нов и по-добър. Действайте в първите две седмици след събитието и ще удължите положителния ефект за шест месеца напред.

Козирог

Вселената се фокусира във връзките ви, скъпи Козирози. В понеделник Венера и Меркурий влизат в знака на Рак и във вашия дом на сериозни партньорства. Планетата на любовта и изобилието ще се помещава там до 11 юли, а повелителят на комуникацията - до 2ри. Тъй като Рак е знакът на семейството, нещата ще бъдат едновременно много сериозни, но и много позитивни за вас. Периодът е силен за създаване на истински значимо обвързване, за тези от вас, които още търсят. За Козирозите, които вече имат партньори ще е много добре ако отделите време на любимия човек, което да прекарате заедно в качествени и щастливи занимания.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак, с което ще сложи начало на четириседмичен период, в който ще имате много силни аспекти да осъществите най-добрите за вас колаборации и партньорства. Обърнете внимание кой около вас заслужава доверие и го приобщете в дейностите си. Знаете - повече хора вършат повече работа. Особено, ако са правилните. Разбира се, не ви съветвам да се хвърляте необмислено в съдружия, но със сигурност в този период не подминавайте с лека ръка предложения за такива.

В събота ще имаме още едно събитие и то ще е много важно и позитивно за вас, Козирози - пълнолуние във вашия знак. То ще засили възможностите ви да довършите това, за което сте работили в последните шест месеца, както и да направите решителна крачка към започване на нещо ново. Ключовото за последното е да предприемете надграждащи инициативи, те ще са с по-голям късмет от чисто новите начинания. Натиснете педала на газта и извлечете максимум успех от това, в което сте инвестирали усилията си досега.

Водолей

В понеделник планетите ще ви дадат знак да обърнете внимание на грижата за себе си, скъпи Водолеи. В този ден и Венера, и Меркурий ще влязат в знака на Рак и във вашия дом на здравословни навици и организация. Планетата на любовта и изобилието ще действа от там до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Идеален период да помислите как да живеете по-здравословно. Но така че да се чувствате по-добре и да сте по-щастливи, а не просто да си забраните някакви удоволствия или да се наказвате за „прегрешения”. Дайте си това, което ще ви зареди и релаксира - спорт за раздвижване, храна за енергия, разходки сред природата за душевен баланс.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Темата за грижата за себе си продължава във вашия хороскоп, благодарение на Слънцето, което също ще влезе в Рак и в дома на навиците ви. Това ще се случи този четвъртък влиянието ще продължи четири седмици. Добре е да използвате това време, за да поставите основите на по-устойчиви модели на поведение, които да направят положителна разлика в качеството ви на живот и да са инвестиция за бъдещето.

В събота ще имаме и пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на себерефлексия, слагане на край и философски поглед над живота. Ще имате възможност да осмислите случилото се през последната година и да прецените в каква посока искате да се движите. Важно е да имате предвид, че събитието обръща внимание на вътрешния ви свят, на вашите автентични чувства и желания. Мислете за тях, а не „какво трябва” да се случи.

Риби

Чудесно влизате в лятото, Риби! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на романси, флиртове и слава. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Необвързаните ще могат бурно да се развихрят, под съпровода на песента „Отдето мина - любовта пламва, трева не никне”. Изобщо не мислете кротко да си стоите вкъщи… За семейните Риби влиянието е също изключително добро, защото имате силни аспекти да вдигнете максимално градусите на романтиката с партньора си. Накратко казано, Риби - забравете рутината и се наслаждавайте на живота!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на слава. Предстоят четири седмици, в които вие ще имате всички шансове да направите най-доброто възможно представяне и да спечелите когото за каквото трябва. По-конкретно - ако ви е важно да сте популярни или искате някой да ви забележи и оцени, както и да направите впечатление в определена среда - тези четири седмици ще отворят широко вратите пред вас. Успех!

В събота ще имаме пълнолуние и, за разнообразие - то ще бъде в в различен знак от Рак. Пълнолунието ще бъде в Козирог и във вашия дом за работа в екип и общуване с големи групи от хора. Това събитие може да сложи черешката на тортата на случилото се в този аспект на живота ви в последните шест месеца и в този смисъл - да ви даде възможност да се изкачите на друго ниво. Какво би могло да бъде то зависи от контекста на живота ви и дейностите ви, свързани с комуникация и екипна работа.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

На 18 юни Надя ще модерира дискусията, която ще последва моноспектакъла „Prima Facie” с Елена Телбис. Подробности за събитието -> https://www.facebook.com/events/752033743450674/

На 4 юли може да гледате стендъп шоу с Надя в летен театър Бургас -> https://www.facebook.com/events/440117162137192

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник вашият повелител Марс и Плутон ще се срещнат и това може да постави въпроса за социалния ви кръг, уважаеми Овни. Имате добри аспекти да помислите кои са хората, най-близо около вас, с какво ви обогатяват, балансирани ли са отношенията ви и пр. Влиянието ще отмине за ден-два, но през това кратко време ще имате възможност да рефлектирате както на духовния обмен с близките си, така и на материалните ценности, които споделяте. Или накратко казано - инвентаризация в пряк и преносен смисъл.

В неделя Венера и Нептун ще се срещнат и за вас, Овни, това може да отвори една своеобразна заешка дупка в емоционален план. Ще бъдете едновременно особено любвеобилни, но и лесни за манипулация. Доброто решение е да се обградите в този ден и ден-два около него с хора, на които имате доверие. Или пък, ако се забъркате в нова емоционална история, да имате едно наум да не се хвърляте едновременно с двата крака и четирите копита. Времето всичко ще ви покаже…

Телец

Във вторник Марс ще се срещне с Плутон и това може да възпламени непримиримостта ви срещу авторитетите. Няма да имате почти никаква склонност да се съобразявате с нещо, ако чувствате, че ви го налагат. Моментът в картинката, заради който да внимавате обаче е, че може всъщност никой нищо да не се опитва да ви налага, а вие да сте го почувствали така. Дайте си време, да обмислите ситуацията, не се втурвайте веднага в личния си бунт. За ден-два влиянието ще премине и тогава ще прецените по-добре как да действате.

В неделя вашата повелителка Венера ще се срещне с Нептун и вие може изведнъж да се усетите жадни за разкош. Това, заради което ще ви сложа знак за повишено внимание, е че вероятно ще сте склонни и на разточителство. Ако имате някакви по-дългосрочни планове, за които да е важно да не развързвате кесията, може би в неделя е най-добре да си останете вкъщи (без сайтове за пазаруване). Или пък ако сте решили да харчите безразборно - гледайте поне да е за вещи, които после може да препродадете.

Близнаци

Във вторник Марс ще се срещне с Плутон и тази среща може да ви вдъхнови за някои хитрички идеи. Имам предвид такива идеи, с които да минете метър или пък да заобиколите дадени правила. Не знам какво ще решите и как ще подходите, но имайте предвид, че комбинацията от планети ще ви вдъхне повече смелост, отколкото е реалистично. Мерете внимателно няколко пъти, преди да отрежете и да тръгнете в избраната посока. Влиянието ще мине за ден-два и след това ще виждате по-ясно.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това е подходящо време да помислите, дали целите, които сте си поставили са реалистични. Има ли шанс да искате твърде много от себе си и по този начин да си залагате капан? Обикновено Нептун е планетата, която ни слага розовите очила или ни подвежда да виждаме реалността по друг начин. Тази комбинация обаче за вас може да послужи като отрезвяване.

Рак

Във вторник Марс и Плутон ще се срещнат и ще поставят на изпитание едновременно дипломатичността и усещането ви за принадлежност към екип или общност. Може би интуицията ви ще покаже, че някой не заслужава добро отношение или пък просто ще бъдете по-раздразнителни от обикновено. Това е препъни камъчето - че трудно можете да бъдете сигурни кое от двете е. По-добре е около вторник да се въздържате от резки движения, за да може да сте наистина убедени в решенията си, когато ги решите да ги заявявате.

Нещо подобно, но с обратния знак може да усетите в неделя, когато Венера и Нептун ще се срещнат. Това влияние пък може да ви накара да сте твърде склонни да постъпвате в угода на другите. Отново ще ви посъветвам да изчакате ден-два и тогава да казвате „Да” на молбите, които ви отправят.

Изобщо - за чувствителните Раци седмицата може да е предизвикателно, но търпение му е майката и всичко ще се нагласи. Успех!

Лъв

Този вторник може да усетите трудности с баланса между работа и личен живот. Марс и Плутон се срещат и е възможно да ви поставят пред дилеми кое е на първо място. За вас като цяло това е труден въпрос, защото и двете сфери на живота са ви приоритет. Предлагам, ако се появи драма по въпроса, да се опитате дипломатично да отложите решаването ѝ за след ден-два, когато влиянието ще е отминало. Тогава ще можете да вземете по-соломоновско решение.

В неделя пък е възможно да ви се появят дилеми, свързани с приятелството. Това ще се дължи на среща между Венера и Нептун. Двете планети имат предпоставки да ви зададат въпроса кой ви е истински приятел и доколко трябва да инвестирате себе си в едни или други отношения. Отново бих ви посъветвала да не действате прибързано. Мислете си, правете си изводи, мерете с аршина, но режете след вторник.

С други думи - ако тази седмица ви се прииска да поръмжите като лъвове, наместете царската корона и си припомнете, че благородството ви задължава да действате обмислено.

Дева

Във вторник е възможно да преживеете вътрешен конфликт между желанието си да бъдете ефективни и да отметнете всичките си задачи и желанието си да бъдете свободни и да не сте роби на ежедневието. Това е най-вероятният ефект от срещата между Марс и Плутон, която ще се състои в този ден. Идеалният баланс ще постигнете, ако не се нагърбвате с всяка възможна задача от една страна и от друга - ако се сдържите да не изхвърлите всичко от бюрото си и да обявите, че напускате. Имайте търпение и се насочете към предприемане на действия след сряда.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това по някакъв начин може да преплете служебни и лични връзки. Дали ще трябва да избирате между двата вида или пък лична връзка ще прерасна в служебна или обратното - не знам. Знам само, че Нептун има навика да ни замайва главата, затова е по-добре да не се взимат крайни решения под негово влияние. Изчакайте ден два и действайте след това, ако има повод.

Везни

Във вторник имате аспекти да се завихрят големи страсти, скъпи Везни. Марс ще се срещне с Плутон и това може поне временно да разбърка романтичните карти. Както е възможно да избухне неочакван огнен флирт, така може и да бъдете завладени от ревност и дори агресия. Каквото и да става - опитайте се да подходите към ситуацията с присъщата си въздушна елегантност.

В неделя планетите ще ви дърпат към изкушения и ще ви карат да мислите, че „през просото” си е всъщност един много добър път, който да изберете. Честно казано - хич не е сигурно, че ще е точно така. Венера и Нептун ще се срещнат в този ден, а Нептун е известен с това, че ни замъглява съзнанието. Като сложите и вашата покровителка сладострастната Венера в картинката, нещата стават малко тип „заешка дупка”. Мислете добре, дали ако вземете решение, заради моментното си удоволствие, ще си се отрази благоприятно в бъдеще.

Скорпион

На кръстопът или направо на кръст от емоции… Не знам, не знам… Знам само, че във вторник Марс ще се срещне с повелителят ви Плутон и това може да направи емоционалната ви амплитуда много широка. Възможно е да усещате силни чувства във всеки край от спектъра. За щастие, влиянието е временно - след ден-два ще можете отново да си върнете баланса. А дотогава - просто се опитвайте да канализирате по здравословен начин енергията си.

В неделя пък ще „падат дрехи и задръжки” под влияние на среща между Венера и Нептун. Това е ден, в който много от Скорпионите, които имат тайно увлечение, може да се престрашат и да го направят явно. Или пък да получите неочаквано страстно предложение. Възможно е и някои от вас да зарежат всички задължения и да отдадат на страстен уикенд с любим човек. В общи линии - препоръчвам всичко, което ще ви донесе радост и няма да ви запрати в някоя крайност.

Стрелец

Възможно е във вторник да бъдете особено раздразнителни, скъпи Стрелци. И имайки предвид естествено премахнатия ви при раждането филтър пред устата… Имайте едно наум. Марс ще се срещне с Плутон и това ще ви подгрее нервичките дори без повод. Затова ако имате поводи, бройте до десет, преди да реагирате. Възможно е да се окаже, че нещо, което ви се струва изключително дразнещо в момента, не е наистина съществено важно и не си струва да избухвате.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това може да ви направя уязвими към фалшиви ласкателства. Преценката ви може да е замъглена от Нептун, а Венера да ви кара да се чувствате особено харизматични и дружелюбни. И не, че никой няма да ви харесва искрено тази неделя… Напротив. Просто имайте едно наум и не се сближавайте много бързо.

Изобщо - от раздразнителни до лековерни - така върви седмицата. Но вярвам, че ще успеете да балансирате и да се измъкнете без щети от емоционалната рулетка. Успех!

Козирог

Този вторник може да се усещате малко в режим „тръгни-спри”, скъпи Козирози. Марс и Плутон ще се срещнат. Марс ще ви кара да натискате газта и да се опитвате да постигнете всичко тук и сега. А другата планета - Плутон ще слага прът в колелата на прогреса. Какво да ви кажа… Важното е, че влиянието ще е временно. Затова, ако нещо не ви върви както го искате във вторник - изчакайте ден-два и си действайте спокойно след това.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и сред представителите на вашата зодия това може да се отрази като усещане за подозрителност и раздразнителност у вас. Наблюдавайте се и ако усетите, че много ви е иска да теглите една на някого… изчакайте. Може след ден-два да се окаже, че не си е заслужавало. Или пък, че си е заслужавало, но вече може да сте сигурни и да я теглите по-качествено и структурирано.

В общи линии заръката ми за тази седмица към вас е - гледайте си кефа и не се напрягайте излишно.

Водолей

Във вторник Марс и Плутон ще се срещнат и това може да извади на светло конкурентната ви страна. Дотук добре. Въпросът е, че Марс има този страничен ефект да засилва малко повече агресията и обидчивостта. Егото става по-чупливо, а скоростта на запалване - по-кратка. Имайте го предвид и ако в този ден усетите, че искате да минете като валяк през някого, само и само да се докажете - помислете пак. Позитивното е, че за ден-два влиянието ще отмине.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и на вас може много да ви се прииска да си играете с огъня, Водолеи… Венера е игрива, Нептун ни замайва съзнанието. Ясна е комбинацията. Не искам да ви спирам да правите каквото и да е (не знам дали подобно нещо е изобщо по силите ми). Само ще ви помоля да мислите добре, преди да предприемете нещо рисковано. Стискам палци за забавления, без последствия!

Риби

Този вторник е възможно дипломатичността ви да се изпари, скъпи Риби. Да, дори и на вас може да се случи. Особено под влияние на среща между Марс и Плутон. Двете планети ще се заиграят с търпението ви и някои от представителите на вашия знак може и да се оставят на ефекта на късия фитил. Няма да ви съветвам как да постъпвате - може и някой наистина да си е заслужил избухването. Само препоръчвам да се брои до десет и да имате предвид, че това влияние ще отмине за ден-два.

В неделя вашият повелител Нептун ще се срещне с Венера и отново на дневен ред ще излезе въпросът за границите ви. Този път не тези, които си поставяте към другите, а тези, които поставяте на другите към вас. Дали се налага да се отзовавате всеки път? Дали трябва да се инвестирате докрай, когато се отзовавате? Все въпроси, на които само вие знаете отговора. Все пак - имайте предвид, че и това влияние ще отмине за ден-два и може би е по-добре да отложите крайните решения за тогава.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, време е за пълноценно общуване с вашите приятели, братя и сестри, съседи и хора от друг подобен тип платонични връзки. В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Близнаци (откъдето и работи най-добре), като ще пребивава там до 17 юни. През това време ще имате много добри аспекти за решаване на проблеми или някакъв вид преговори с изброените по-горе хора. А ако нямате какво да решавате и всичко ви е наред - още по-хубаво, защото Меркурий ще ви съдейства да имате максимално приятно и ползотворно общуване с хората от близкия ви кръг.

В четвъртък ще се случи още едно събитие, което ще има благоприятно влияние над този аспект от живота ви - новолуние в Близнаци. С това новолуние може да сложите началото на нещо ново, което е в колаборация с приятел, колега, брат или сестра. Помислете дали пък някоя ваша мечта няма по-голям шанс да се изпълни, ако приобщите някой близък към осъществяването ѝ? Ако смятате, че е така, не губете време, а планирайте и направете първи стъпки още в двете седмици, които следват 6 юни. По този начин ще удължите благотворното влияние до шест месеца напред, когато ще можете да пожънете, каквото сте посяли сега. Успех!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще влезе в знака на Телец, където смята да остане до 20 юли. Вашата планета повелител е силна, действена и нетърпелива (каквито често сте и самите вие), но пък Телецът ще я балансира със своята последователност и заземеност. Периодът е подходящ за печелене на пари, инвестиции и придобиване на имоти. Само не бъдете импулсивни, а обмисляйте добре всяка сделка. Телецът покровителства инвестиции в имоти, например.

Телец

Тази седмица идва с много добри влияния за вашия знак, скъпи Телци! Първо, в понеделник Меркурий ще влезе в Близнаци и във вашия дом на парите. Това е чудесно, защото Меркурий покровителства комуникацията и технологиите, а в Близнаци работи най-добре. Значи какво ви остава до 17 юни, освен да се задействате за печелене на пари, през контактите си? Според мен - немного друго… Наистина - включете съзнанието си на режим „Как да изкарам повече”, както и „С кого да изкарам повече”. Ако имате някаква идея за печелене на пари - сега е подходящо да я продадете на правилните хора или да привлечете подходящите съмишленици. Действайте!

И като казах да действате, не се шегувах, защото Луната също ще ви даде много добри шансове по отношение на печеленето. В четвъртък ще имаме новолуние в Близнаци, което също ще огрее домът ви на финансова сигурност. Новолунието е събитие, което дава сила и късмет в поемането по нови пътища и стартирането на начинания. Тоест - подходящо влияние е да осъществите първите стъпки по проект, от който ще спечелите пари. Планирайте и действайте още в двете седмици, които следват 6 юни. Така ще удължите ефекта на новолунието до шест месеца напред, след които ще може да пожънете реколтата на труда си.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

Хубавото е, че в неделя Марс ще влезе във вашия знак, Телци. Планетата на експанзията, секса и мъжката енергия ще бъде при вас до 20 юли. Чудесен период за прогрес, заявяване на позиции и разширяване полето ви на действие и влияние. Не допускайте да се отдавате на нервност и раздразнителност, действайте спокойно и последователно, както се полага на вашия знак.

Близнаци

Скъпи Близнаци, още в понеделник ще се случи нещо, което е хубаво за всички, а за вас ще е от най-хубавите събития! Повелителят ви Меркурий влиза точно във вашия знак и ще бъде там до 17 юни. Използвайте максимално това време, за да си свършите всичко, което е свързано с общуване, с изразяване на позиция и с водене на преговори. Ще имате шанса да бъдете разбрани от всеки и с лекота да постигате желаното, така че и другите да са доволни. Успех!

И като казах „Успех!” - ето още една предиспозиция да постигнете такъв - новолуние във вашия знак на 6 юни. Както знаете, новолунието е нещо като Нова година, когато е в собствения знак. Много силно време за поставяне на начала, за планиране на дейности и за първи стъпки по тяхното осъществяване. Буквално небето ви е граница, така че действайте за сбъдване на мечтите си! Ако осъществите действия по постигане на целта още в първите две седмици, след четвъртък, ще си постелете добре за половин година напред. Вие сте!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс - планетата на действието и завладяването, ще влезе в знака на Телец и ще пребивава там до 20 юли. В този период вие може би понякога ще усещате някакви по-остри или тревожни мисли, но ако се постараете да ги смирите, влиянието ще ви помогне да израснете интелектуално. Мислете без нетърпение за перспективите си.

Рак

Скъпи Раци, тази седмица ви дава чудесни възможности за постигане на мир със себе си, прегрупиране на силите и поемане по нов и пълноценен път по отношение на личното ви развитие.

Първото събитие, което ще ви се отрази благотворно в това отношение ще се случи в понеделник. Меркурий ще влезе в Близнаци и във вашия дом на осъзнаване, философия за живота и слагане на здравословен край. До 17 юни ще имате много добри шансове да осъзнаете какво точно искате, как искате да го изразите, както и с кого искате да общувате в живота си и с кого - не. Освободете съзнанието си и си позволете да отпуснете творческата си страна. Дайте воля на мечтите си и се възползвайте от новолунието в четвъртък. То отново ще бъде в Близнаци и в същия ваш дом, като Меркурий. Това ще ви даде възможност да сложите ново, по-добро начало в комуникацията си с близки, роднини, колеги и приятели. Също - ще имате благоприятни аспекти за осъществяване на свой проект, свързан с творчество. Действайте още през първите две седмици, след 6 юни, за да удължите благоприятното влияние до половин година напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя експанзивната планета Марс ще влезе в спокойния знак на Телеца до 20 юли. Вероятно в този период ще усетите силен прилив на енергия за комуникация с много хора, за изразяване на позиции и за добиване на популярност. Всичко това е страхотно и може да ви доведе до успех, стига да не се поддавате на тревожност и нетърпение.

Лъв

Готови ли сте да ви чуват надалече, Лъвове? Да, знам че винаги сте готови :) Важното обаче е, че Меркурий много ще ви помогне за това. Планетата на комуникациите този понеделник ще влезе в знака, в който се чувства най-добре - Близнаци, както и във вашия дом на общуване с големи групи от хора и на технологиите. Влиянието ще продължи до 17 юни. Най-добра е новината за тези от вас, които се занимават с онлайн комуникация, имат творчески професии или работят по кауза. За останалите обаче също ще е полезно. Подходящо е за изяви, излизане сред компании, трупане на популярност и контакти.

В същия знак и в същата сфера на влияние ще бъде и новолунието, което ще се случи в четвъртък. Луната в Близнаци ще ви помогне, ако искате да стартирате нова инициатива, която да е свързана с участие на други хора, с публика и/или технологии. Включете вродените си лидерски качества на максимум и направете първите стъпки за нов и вълнуващ проект. Ако действате в първите две седмици, след 6 юни, ще имате шансове да се радвате на благотворен ефект чак до шест месеца напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще премине в Телец и във вашия дом на кариерното развитие. Планетата на експанзията и завладяването ще бъде в тази позиция до 20 юли. През това време е възможно трескаво да се хвърлите към постигане на професионални успехи. Няма лошо, само гледайте да не загубите последователност на действията. Възможно е да усетите и сексуално привличане на работното място, внимавайте в какво се забърквате.

Дева

Започвам с добрите новини още от понеделник, скъпи Деви. Тогава Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в знака, от който работи най-добре - Близнаци. До 17 юни представителите на вашия знак ще имат пълна подкрепа от Вселената при всякакъв вид комуникация, свързана с работата им. Всички преговори, презентации, осъществяване на контакти и пр. дейности, които могат да ви изведат напред в кариерен план, ще имат много силна подкрепа от Меркурий. Използвайте периода, за да прегледате профилите си в социалните мрежи и да ги направите по-впечатляващи за настоящи или бъдещи професионални контакти.

И като казах „бъдещи професионални контакти”… В четвъртък ще имаме още едно много позитивно събитие в знака на Близнаци, в същия ваш дом - новолуние. То ще  ви даде допълнителни сили и късмет за поставяне на начало на нови работни проекти. Каквото и да искате - нов бизнес, допълнителна квалификация, повишение, разширяване на дейността и др. - започнете да работите по това още в първите две седмици, след четвъртък. Така шансовете да видите добра реализация и да оберете плодовете до шест месеца, ще са много високи. Успех!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на действието, завладяването и секса - Марс, ще влезе в спокойния и земен знак на Телеца. До 20 юли ще усещате много силно желание да пътувате или да разширявате дейността си зад граница. Хубавото е, че ще имате не само желание, но и късмет в тези дела. Планирайте добре, не се поддавайте на нетърпението на Марс. Бъдете последователни и ще стигнете дори по-далеч от очакваното.

Везни

Добрите новини тази седмица идват още в понеделник, уважаеми Везни! В този ден  планетата покровител на комуникацията и технологиите влиза в знака, в който се чувства у дома си - Близнаци. Това за вас означава, че до 17 юни ще имате много добри аспекти за трансгранични запознанства, установяване на полезни контакти, за учене на нещо различно от обичайното ви поприще, както и за международни сделки. Какво да ви кажа? Отваряйте съзнанието и впрягайте амбициите и бързо се превръщайте в граждани на света!

И като казах да впрягате амбициите… В четвъртък ще имаме новолуние в Близнаци, което ще огрее същия ваш дом, като Меркурий. Това е много благоприятно влияние за стартиране на нещо ново, различно и свързано с далечни земи. За някои от вас може да е онлайн обучение, за други - планове за пътувания, за трети - любовна връзка от разстояние. Важното при новолунията е вие сами да си наречете желанието и да направите първите стъпки по сбъдването му още в двете седмици, след като настъпи то. Ако действате в четиринайсетте дни, след 6 юни, има големи шансове половин година по-късно вече да жънете реколтата от започнатото сега.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс - планетата на експанзията и секса, ще влезе в Телец и във вашия дом на интимно общуване. Какво да ви кажа, Везни? До 20 юли ще бъдете във вихъра си като съблазнители и като копнеещи за интимност. На необвързаните препоръчвам да внимават в колко истории се забъркват, защото горе-долу - когото пожелаят, ще бъде техен. А обвързаните да си освободят повече време за усамотение с партньора…

Скорпион

Скорпиони, започвам директно - още в понеделник ще имаме много позитивно събитие! Меркурий, повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в своя най-уютен дом - знакът на Близнаци. При вас това ще повлияе в общуването с интимния партньор, както и в процесите, включващи себерефлексия. С други думи - до 17 юни имате много добри аспекти едновременно да балансирате своите собствени мисли и желания, както и да установите удовлетворяващо общуване с интимния си партньор. За тези от вас, които нямат такъв в момента - пробвайте през сайтове и приложения за запознанства - Меркурий ще ви носи късмет.

Другото хубаво събитие за седмицата е новолунието в четвъртък. То ще бъде отново в Близнаци и в дома ви на интимност. Много подходящо влияние за вземане на решения за бъдещето с интимния ви партньор. Особено благоприятно е за нова връзка или за надграждане на съществуващата. Подходящо е и за развиване на собствените възгледи по отношение на интимното общуване. Помислете какво искате и се устремете към него в първите две седмици, след 6 юни, така ще може да удължите благотворното влияние с половин година напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще влезе в Телец и във вашия дом на партньорските отношения. До 20 юли ще имате много добри аспекти за лични и професионални дейности в партньорство. И не само това, а и за разширяване на обхвата, в който действате, както и за изкачване на нови нива. Важно е да имате предвид, че Марс вкарва нервност в нагласите ни и са възможни импулсивни решения. Затова по-добре се осланяйте на последователността и заземеността на Телеца и действайте по този начин.

Стрелец

Скъпи Стрелци, новините тази седмица са добри! Започваме още в понеделник, когато Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в знака, в който работи най-добре - Близнаци. До 17 юни вие ще имате много благотворно влияние за комуникация във вашите лични и служебни партньорства. Ако пожелаете - ще намерите начин за ефективно общуване с партньорите си. А може и да достигнете до разбирателство за създаване на ново партньорство. Ако сте необвързани - дайте шанс на запознанствата по интернет, Меркурий е благосклонен към това.

Събитието, което следва хронологично, би могло да ви помогне особено много както за създаването на нови партньорства, така и за започване на нови начинания в колаборация. В четвъртък ще имаме новолуние в Близнаци, чието влияние ще бъде в същия ваш дом, като на Меркурий. Ако имате желание за нещо ново - обмислете го сега и много важно - направете първите стъпки към реализация в двете седмици, след 6 юни. Това може да удължи благотворното влияние и след шест месеца да оберете плодовете на започнатото сега.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще влезе в Телец. Планетата на експанзията, завладяването и секса ще остане в този иначе спокоен знак до 20 юли. В този период за вас ще е много подходящо да внесете реорганизации в ежедневието си, които биха ви помогнали по тъпя към успеха, който желаете. По-скоро избягвайте енергията на червената планета, която ни кара да искаме всичко тук и сега, а се осланяйте на последователното и стабилно поведение на Телеца.

Козирог

Скъпи Козирози, и през тази седмица небесните тела ще бъдат добре настроени към нас. Започваме с понеделник, когато Меркурий ще влезе в знака на Близнаци до 17 юни. Това е много позитивно влияние, защото планетата на технологиите и комуникацията се чувства най-добре в този знак (който и управлява). За вас периодът ще е благоприятен за пренареждане на ежедневните ви дейности, така че да имате повече свобода за полезни активности. Като добавим и новолунието, за което ще ви разкажа по-долу, мисля че няма какво да се офлянквате, а направо си правете едно зелено смути и се запътвайте към фитнеса :)

Новолунието ще се случи този четвъртък и отново ще бъде в Близнаци и вашия дом на ежедневни дейности и грижа за себе си. Това събитие е много подходящо (ама много!), да направите по-сериозна промяна в организацията на дните си, в името на това да сте по-здрави и по-щастливи. Обмислете поставянето на добрата си ментална и физическа форма като приоритет и действайте по изграждането на ефективни навици. Имате и благоприятни аспекти за включване на други хора в избраните от вас занимания. Постарайте се да направите първите стъпки още в четиринайсетте дни, следващи новолунието. Така ще поставите основата на едни ползотворни (поне) шест месеца напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на експанзията и секса - Марс ще влезе в знака на Телец и във вашия дом на славата, романсите и блясъка. До 20 юли вероятно енергията ви ще бъде по-висока от обикновено и ще търсите изява. Честно казано - приветствам такъв период при вас. Важното е да не забравяте разумната си натура и да не се оставяте винаги на момента и импулса. Всичко ще бъде във ваша полза, ако съумявате да покажете най-доброто от себе си. Подходящо време за зачеване.

Водолей

Скъпи Водолеи, май лятото за вас започва… сега! Още в понеделник Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, влиза в своя дом - знакът на Близнаци. Това е много силно позитивно влияние за всички, а за вас ще бъде в дома ви на гламур, флиртове, романси и слава. До 17 юни ще бъдете звездата събитието, където и да се появите. Много подходящо време за привличане на последователи или съмишленици, за луди салса вечери и печелене на сърца. Нямам какво повече да кажа - вадете шарените дрешки от гардероба и да започваме!

Силно позитивно ще бъде и новолунието, което ще изгрее този четвъртък. То също ще бъде в знака на Близнаци и домът ви на слава и романси. Това събитие ви дава възможност да поставите ново начало в романтичния си живот, в публичните си изяви или пък в дейностите ви, свързани със забавления. Както виждате - широк спектър от възможности. Затова - освободете съзнанието си от границите, които ежедневието ви налага и си помислете как искате да изглеждате след шест месеца - какво би ви направило щастливи, как ще се чувствате най-добре и пр. А след това действайте още в първите 14 дни, след 6 юни, за да удължите благотворното влияние до шест месеца напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на експанзията и действието Марс ще влезе в знака на Телец и във вашата зона на дома. Това положение ще се задържи до 20 юли и ще бъде много благоприятно за развитие на домашните въпроси, които са ви на дневен ред. Придобиване на нов имот, разширяване на сегашния или уреждане на подобни въпроси. Не се поддавайте на нетърпеливата енергия на Марс, действайте стабилно, както Телецът би постъпил.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица стартира с много добри новини! Още в понеделник повелителят на комуникацията и технологиите ще влезе в Близнаци, което е знакът, в който тази планета работи най-добре. До 17 юни ще имате много благоприятни аспекти за разбирателство със семейството и роднините си. Ако имате нещо за решаване и изясняване помежду си - давайте. Вие и без това сте си добри дипломати - с това влияние ще бъдете още по-успешни в поставените комуникационни цели.

А ако комуникационните ви цели включват някакво ново начинание, свързано със семейството или дома - още по-добре. В четвъртък ще имаме новолуние, което отново ще бъде в Близнаци и отново в зоната на дома и семейството. Подходящо е да ремонтирате, да сменяте локацията на дома, да купите нов дом или друго действие, което ще внесе обновление и ще промени статуквото. Мислете и правете първите стъпки още в четиринайсетте дни, които следват новолунието. Така ще може да удължите положителното влияние с до шест месеца напред. Успех!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на действията и експанзията ще влезе в Телец и във вашия дом на общуване с близки кръгове от хора. До 20 юли ще имате много добър период, в който да успеете в начинания, в които да са замесени ваши приятели, братя и сестри. Имате добри аспекти и за работа в екип изобщо. Така че ако не сте нетърпеливи, както Марс може би ще ви кара, а сте стабилни, каквато е енергията на Телеца - ще може да постигнете желаното.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Мария Пеева
 
Знаете, че много време прекарвам в Гърция, особено лятото. И ща, не ща, правя разни сравнения. Има нещо, което ми прави много голямо впечатление там и ще го споделя.
 
Гръцките момичета и жени имат по-добро самочувствие от нас. Говоря за всякакъв тип момичета и жени - и пълнички, и слабички, и атлетични, и отпуснати, и красавици, и некрасавици. Те просто си ходят със самочувствието, че са ЖЕНИ. Повечето се носят много елегантно - хем е секси, хем не прекалено, косите им са хубави, повечето носят грим, но козметичните корекции, които съм виждала са само вежди, други неща не си пипат или поне не е толкова често да видиш гъркиня с коригирани гърди, устни, а скули пък нито една не съм видяла да има.
 
Но това, което имат в пъти повече от българската жена е самочувствие. Те вървят като ХАРЕСВАНИ ЖЕНИ. Мислела съм си, като наблюдавам някоя обилно заоблена, преливаща направо девойка по бански, че това ако е българско момиче, то ще се увие в шалове и парео, пък може и изобщо да не му дойде храброст да се разхвърля на плажа.
 
Гъркинята обаче е наперила гърдите и гордо крачи по пясъка, а след нея върви някой същински Аполон, какъвто в България никога няма да го видите с момиче без гърди, устни и крака два метра дълги.
 
Даже моите любими възрастни съседки от селото ни ходят с вдигната глава и както са облечени в черно, така златните колиета се подават под дантелата на скромно загатнато деколте, а на ушетата трептят златни обички под сребристата грива. Умеят да са красиви гръцките жени, да се гледат и да се глезят, и си знаят цената.
 
Сексапилът е въпрос на излъчване, това е истината. Не е до пластики, гладуване, фитнес и постоянни усилия да изглеждаш като модел.
 
Разберете, че това не е пост, който омаловажава грижата за тялото, но нека тази грижа е защото искаме да сме здрави и силни, а не за да ни харесват мъжете/момчетата/другите жени и тн.
 
Те ще ни харесват, ако преди това ние се научим да се харесваме. Това е то.
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам