logomamaninjashop
Мария Пеева

Мария Пеева

Главен редактор

Автор: Надя Брайт

Овен

Най-добрите аспекти за семейството и дома идват точно при вас, Овни! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак (най-семейният знак) и именно във вашата зона на дома и семейството. Планетата на любовта ще действа оттам до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. В този период имате изключително силни аспекти за решаване на проблеми с партньор, семейство и роднини. Или пък, ако нямате проблеми за решаване - ще се радвате на чудесни предиспозиции за надграждане и подобряване на положението във всеки един смисъл на израза. Възможно е доста Овни, които живеят отделно от партньора си, да преминат към съвместно съжителство. Изобщо - любовта и разбирателството ще са с вас!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и вашата зона на дома. В четирите седмици, които ще минат под знака на това влияние, ще имате чудесни възможности за реконструкция на дома си. Разбирайте „реконструкция” в пряк и преносен смисъл. Периодът е подходящ за положителни промени по семейното ви гнездо и отношенията в него - ремонт, преместване на по-хубаво място и др.

В събота ще имаме пълнолуние, то ще бъде в знака на Козирог и във вашия дом на кариерно развитие. Пълнолунията са време за жътва, така че може да разчитате на кулминационна точка по отношение на работата си в последните шест месеца. Разбира се - резултатите няма да дойдат сами, ако желаете - вие ще трябва да приключите проектите си и да пожънете успехите им. Хубавото е, че пълнолунието отваря възможности за ново по-силно начало, след приключване на вече започнатото.

Телец

Предстоят ви много добри дни за смислено и удовлетворяващо общуване, Телци. В понеделник и вашата повелителка Венера, и управителят на комуникацията и технологиите Меркурий ще влязат в знака на Рак и вашия дом на общуване с близки, семейство, приятели и подобни платонични връзки. Венера ще бъде в тази позиция до 11 юли, а Меркурий - до 2ри. Периодът е много добър за свързване през общуване с близките ви, за провеждане на разговорите, от които имате нужда, и от които ще се обогатите се и пораснете. Също - имате силата да убеждавате и да постигате успех през това умение. Няма да ви е до дребнотемия, ще търсите истината.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на общуване приятели, колеги и съседи. В четирите седмици на влиянието ще имате много добри предиспозиции за забавления, събирания и купони с близки хора в малък радиус около локацията, на която се намирате. Недейте да избягвате покани и да си стоите вкъщи, защото късметът, който чакате да ви споходи вероятно чака вас под формата на запознанство на някое от тези събития.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог и във вашия дом на пътешествия и учене. Може би ще получите неочаквано предложение за пътуване, а може би и самите вие ще се наградите с пътешествие. Каквото и да е положението, имайте предвид, че ако в главата си прожектирате определена дестинация - най-добре е да ползвате пълнолунието за осъществяване на планове, свързани с нея. Веднъж се живее.

Близнаци

Сигурност в любовта, Близнаци? Как звучи това на представителите на вашия свободен и игрив знак? Вероятно ще започне да ви звучи много добре още от понеделник, когато и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом пари и сигурност. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли, а вашият повелител Меркурий - до 2ри. Определено ще имате силата да привличате материални блага, но фокусът на планетите ще е основно върху любовния ви живот. За тези от вас, които са необвързани, периодът е много силен за сериозни решения по отношение на партньорствата и за встъпване в по-задълбочена фаза на връзката ви. За обвързаните е добре да помислят за още по-силно скрепяване на съюзите си.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на финансова сигурност. През четирите седмици, в които ще е там, ще имате силни аспекти за инвестиции в дома - нов дом, продажба на имот, спестяване за жилище. И като казах спестяване - Ракът доста работи в тази част, така че ще ви помогне, ако решите да предприемете нещо в тази посока. Имате добри шансове и за печелене на пари от семейни инициативи. Но имайте предвид и, че печеленото на пари извън семейството е напълно възможно и има благословията на Слънцето.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на интимност и споделяне. Възможно е да изведете връзка, която се е развивала досега на следващо ниво. Това е, което пълнолунието прави - слага кулминационна точка на случващото се в последната половин година. Във вашия случай е силно възможно, ако сте развили близки отношения с някого, те да добият по-съществена и удовлетворяваща форма.

Рак

Много добри новини, Раци! Още в понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат във вашия знак! Планетата на любовта ще се вихри в Рак до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Това планетарно комбо ще ви осигури централно място под всеки прожектор. И дори да сте от по-затворените представители на зодията, не бързайте да бърчите нос. Ще имате много добри аспекти птичето на късмета да ви кацне на рамото. От вас се иска само да заведете рамото си на правилните места и да покажете бързи рефлекси при улавянето на въпросното птиче. Чудесен период за всеки Рак, който се занимава с публична дейност или иска да направи впечатление на някого. Обличайте новите дрехи и се развъртете!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Продължавам с добрите новини за вас! В четвъртък официално започваме да празнуваме рождените ви дни! Това идва с четири седмици благословия от Слънцето и възможност да направите своята смела заявка какво искате да ви се случи в следващата една година. В любовен план (който, нека не се лъжем, е най-важният за Раците) всичко се очертава по мед и масло. Остава вие само да дадете своето - проявете смелост да се откажете от това, което не ви носи щастие и протегнете ръка към хубавото на живота.

В събота ще имаме и пълнолуние, то ще изгрее в Козирог и във вашия дом на партньорствата. В първите две седмици след събитието ще имате много добри шансове лична или служебна връзка да премине на следващо ниво и да се превърне в партньорска. Ако сте се надявали или сте работили за нещо такова в последните шест месеца - сега е моментът да „понатиснете” и да реализирате резултат. Случилото се в първите две седмици на пълнолунието има добри шансове за развитие до половин година напред.

Лъв

Предстои ви период на развихрено въображение, както и на задълбочени любовни чувства, скъпи Лъвове. В понеделник Венера и Меркурий ще влязат в знака на Рак. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли. В този период ще привличате неща, които са родени от дебрите на несъзнаваното или пък по някаква причина потискате в себе си. И спокойно - имам предвид добри неща. В любовен план ще търсите неповърхностни радости. А до 2 юли планетата на комуникацията ще способства изразяването на съкровените ви мисли, както и ще насърчава фантазията и творчеството ви. Бъдете себе си и хубаво ще дойде при вас.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал в деня за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак, което за вас ще постави начало на четириседмичен период на равносметка и подготовка за скок. Това е времето от годината, в което да премислите какво сте постигнали и получили дотук, какво искате да задържите в живота си, от какво да се отървете и към какво ново ще се стремите, след като духнете свещите на вашата торта след месец, месец и нещо.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще може особено много да ви помогне, ако сте решили да въведете качествена промяна в навиците си. Особено за тези от вас, които са работили за това и преди пълнолунието. Луната ще ви съдейства да установите трайно добри промени и дори да усетите положителния резултат от направеното дотук. Също така - имате много добри аспекти за надграждане.

Дева

Готови ли сте да станете душата на компанията, Деви? И то - в един доста по-широк от банкетния смисъл на израза… Готови или не, Венера и Меркурий мислят да ви направят сърцето на всички общности, от които сте част. И двете планети влизат в знака на Рак в понеделник, като тази на любовта ще пребивава там до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. За вас това е много силен период за да станете част от общност, която ви привлича, както и да показвате най-доброто от себе си в различните кръгове от хора, в които се движите. Много добри аспекти за лидерство, но и за забавление в избрани компании. Общуването ви през технологии ще е във възход.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал в деня за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много.

В четвъртък Слънцето ще влезе в Рак и това ще ви отвори много добри възможности за екипна работа през следващите четири седмици. Ако така или иначе работите в екип - постарайте се включвате останалите повече във вашите инициативи, това ще ви донесе успех. А ако сте самостоятелни, помислете колко ползи може да ви донесе работата със съмишленици и потърсете такива за проектите си.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което може да ескалира положения от вас труд през последните шест месеца до силно забележим успех. Пълнолунието е във вашия дом на славата, така че е възможно да привлечете внимание и да заблестите заслужено някъде. Въпросът тук е да не пропускате шанса да заблестите и да изтъкнете успехите си, за да могат те да се умножат. Действайте още в първите две седмици, след събота, за да удължите благоприятния ефект до шест месеца.

Везни

Работа, ама по хубав начин ви се пише, скъпи Везни. Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на кариерното развитие. Вашата покровителка и планета на изобилието Венера ще бъде там до 11 юли, а управителят на комуникацията - до 2ри. За вас периодът е много силен за привличане на професионални контакти и привличане на успехи, на база имиджа ви. Подходящо е да привлечете инвеститори, да искате повишение или да направите впечатление на евентуални работодатели. Вярвайте в себе си и в бъдещето, не се свенете да изтъквате качествата си и силата ще бъде с вас!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак. Периодът на влияние е четири седмици и в него ще имате възможност да изведете кариерата си на по-високо ниво. Може би сте настроени повече за почивка, отколкото за работа, все пак обърнете внимание на професионалните си планове, защото Слънцето само чака да даде едно рамо. Задействайте се по целите си - късметът ще е с вас!

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще се фокусира върху вашата зона на дома и семейството. Добър момент да обърнете внимание на най-близките си. Също и на дома си - на подредбата, на хората, които влизат в него, усещането, с което ви оставя, енергията, с която ви зарежда и т.н.

Скорпион

Става много приключенско, Скорпиони! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на пътуване и преминаване на метафорични и реални граници. До 11 юли планетата на любовта ще ви вдъхновява да търсите нови незабравими преживявания на далечни дестинации. За необвързаните има големи шансове да срещнат интересен обект на желанията си, който да е от далечно място. Повелителят на комуникацията и технологиите ще засилва и улеснява тези тенденции до 2 юли. Периодът е подходящ за дистанционно учене. Както и, разбира се под знака на Рак - за семейни пътувания. Насладете се!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Зелена светлина за пътуване ще имате и от Слънцето, което също ще влезе в Рак и във вашия дом на пътуване и приключения. Слънцето ще ви влияе оттам в продължение на четири седмици, считано от този четвъртък. Май наистина е време да си организирате онова пътуване, за което тайно (или явно) мечтаете.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог, а за вашия знак то ще изгрее във вашия дом на комуникацията сред колеги, приятели и роднини. Предвид знака на Козирог - работлив и целеустремен, на ваше място бих се фокусирала над комуникацията с колегите. Пълнолунието има свойството да слага кулминация на положените усилия през последните месеци. За вас това може да означава успех при съвместната работа дотук, както и възможност за надграждане с нов проект.

Стрелец

Като че ли ще ви се отвори тъмната страна, Стрелци… Но спокойно - има и положителни аспекти. Нека обаче започнем отначало. В понеделник и планетата на любовта Венера, и повелителят на комуникациите ще влязат в знака на Рак и във вашия дом на интимност, мистика и тайни. Венера ще влияе оттам до 11 юли, а Меркурий - до 2ри. Това е период, в който необвързаните сред вас може да се отдадат на едно по-несериозно търсене на партньор и да се фокусират предимно върху по-низките си страсти. Няма да ви съдя - ако за вас това е добро и го искате - планетите ще помагат да ви се случва. За обвързаните може да е период на по-голяма мнителност в партньорството ви. Не залитайте в крайности, опирайте се на пословично оптимистичната страна на същността си.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на интимност, тайни и мистика. В четирите седмици на това влияние ще бъдете по-магнетични от всякога и ще имате възможност с лекота да привличате хората, които харесвате. И тук имам предвид интимно „харесване”. Бъдете внимателни, защото вие така или иначе имате навика да привличате някакви хора, да разберете впоследствие колко те са увлечени и чак после да берете гайле… Просто насочвайте сексапила си съзнателно, защото ще е поразяващ.

В събота ще имаме пълнолуние в Козирог. Това ще е доста прагматично събитие, което ще повлияе на вашия дом на финансова сигурност. Предоставят ви се всички шансове е да осребрите това, за което сте работили в последните шест месеца. Също - имайте предвид, че приключването на един проект, ще ви даде възможност да започнете нов и по-добър. Действайте в първите две седмици след събитието и ще удължите положителния ефект за шест месеца напред.

Козирог

Вселената се фокусира във връзките ви, скъпи Козирози. В понеделник Венера и Меркурий влизат в знака на Рак и във вашия дом на сериозни партньорства. Планетата на любовта и изобилието ще се помещава там до 11 юли, а повелителят на комуникацията - до 2ри. Тъй като Рак е знакът на семейството, нещата ще бъдат едновременно много сериозни, но и много позитивни за вас. Периодът е силен за създаване на истински значимо обвързване, за тези от вас, които още търсят. За Козирозите, които вече имат партньори ще е много добре ако отделите време на любимия човек, което да прекарате заедно в качествени и щастливи занимания.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак, с което ще сложи начало на четириседмичен период, в който ще имате много силни аспекти да осъществите най-добрите за вас колаборации и партньорства. Обърнете внимание кой около вас заслужава доверие и го приобщете в дейностите си. Знаете - повече хора вършат повече работа. Особено, ако са правилните. Разбира се, не ви съветвам да се хвърляте необмислено в съдружия, но със сигурност в този период не подминавайте с лека ръка предложения за такива.

В събота ще имаме още едно събитие и то ще е много важно и позитивно за вас, Козирози - пълнолуние във вашия знак. То ще засили възможностите ви да довършите това, за което сте работили в последните шест месеца, както и да направите решителна крачка към започване на нещо ново. Ключовото за последното е да предприемете надграждащи инициативи, те ще са с по-голям късмет от чисто новите начинания. Натиснете педала на газта и извлечете максимум успех от това, в което сте инвестирали усилията си досега.

Водолей

В понеделник планетите ще ви дадат знак да обърнете внимание на грижата за себе си, скъпи Водолеи. В този ден и Венера, и Меркурий ще влязат в знака на Рак и във вашия дом на здравословни навици и организация. Планетата на любовта и изобилието ще действа от там до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Идеален период да помислите как да живеете по-здравословно. Но така че да се чувствате по-добре и да сте по-щастливи, а не просто да си забраните някакви удоволствия или да се наказвате за „прегрешения”. Дайте си това, което ще ви зареди и релаксира - спорт за раздвижване, храна за енергия, разходки сред природата за душевен баланс.

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

Темата за грижата за себе си продължава във вашия хороскоп, благодарение на Слънцето, което също ще влезе в Рак и в дома на навиците ви. Това ще се случи този четвъртък влиянието ще продължи четири седмици. Добре е да използвате това време, за да поставите основите на по-устойчиви модели на поведение, които да направят положителна разлика в качеството ви на живот и да са инвестиция за бъдещето.

В събота ще имаме и пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на себерефлексия, слагане на край и философски поглед над живота. Ще имате възможност да осмислите случилото се през последната година и да прецените в каква посока искате да се движите. Важно е да имате предвид, че събитието обръща внимание на вътрешния ви свят, на вашите автентични чувства и желания. Мислете за тях, а не „какво трябва” да се случи.

Риби

Чудесно влизате в лятото, Риби! Този понеделник и Венера, и Меркурий ще влязат в Рак и във вашия дом на романси, флиртове и слава. Планетата на любовта ще ви влияе оттам до 11 юли, а тази на комуникацията - до 2ри. Необвързаните ще могат бурно да се развихрят, под съпровода на песента „Отдето мина - любовта пламва, трева не никне”. Изобщо не мислете кротко да си стоите вкъщи… За семейните Риби влиянието е също изключително добро, защото имате силни аспекти да вдигнете максимално градусите на романтиката с партньора си. Накратко казано, Риби - забравете рутината и се наслаждавайте на живота!

Самият понеделник ще бъде белязан от едно кратко влияние, което може да има негативни последици, ако му разрешим. Отнася се за всеки знак от зодиака. Меркурий ще се срещне под неприятен ъгъл с Нептун, което отваря портал за измами или заблуди. Избягвайте да се доверявате твърде много в този ден.

В четвъртък и Слънцето ще влезе в Рак и във вашия дом на слава. Предстоят четири седмици, в които вие ще имате всички шансове да направите най-доброто възможно представяне и да спечелите когото за каквото трябва. По-конкретно - ако ви е важно да сте популярни или искате някой да ви забележи и оцени, както и да направите впечатление в определена среда - тези четири седмици ще отворят широко вратите пред вас. Успех!

В събота ще имаме пълнолуние и, за разнообразие - то ще бъде в в различен знак от Рак. Пълнолунието ще бъде в Козирог и във вашия дом за работа в екип и общуване с големи групи от хора. Това събитие може да сложи черешката на тортата на случилото се в този аспект на живота ви в последните шест месеца и в този смисъл - да ви даде възможност да се изкачите на друго ниво. Какво би могло да бъде то зависи от контекста на живота ви и дейностите ви, свързани с комуникация и екипна работа.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

На 18 юни Надя ще модерира дискусията, която ще последва моноспектакъла „Prima Facie” с Елена Телбис. Подробности за събитието -> https://www.facebook.com/events/752033743450674/

На 4 юли може да гледате стендъп шоу с Надя в летен театър Бургас -> https://www.facebook.com/events/440117162137192

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник вашият повелител Марс и Плутон ще се срещнат и това може да постави въпроса за социалния ви кръг, уважаеми Овни. Имате добри аспекти да помислите кои са хората, най-близо около вас, с какво ви обогатяват, балансирани ли са отношенията ви и пр. Влиянието ще отмине за ден-два, но през това кратко време ще имате възможност да рефлектирате както на духовния обмен с близките си, така и на материалните ценности, които споделяте. Или накратко казано - инвентаризация в пряк и преносен смисъл.

В неделя Венера и Нептун ще се срещнат и за вас, Овни, това може да отвори една своеобразна заешка дупка в емоционален план. Ще бъдете едновременно особено любвеобилни, но и лесни за манипулация. Доброто решение е да се обградите в този ден и ден-два около него с хора, на които имате доверие. Или пък, ако се забъркате в нова емоционална история, да имате едно наум да не се хвърляте едновременно с двата крака и четирите копита. Времето всичко ще ви покаже…

Телец

Във вторник Марс ще се срещне с Плутон и това може да възпламени непримиримостта ви срещу авторитетите. Няма да имате почти никаква склонност да се съобразявате с нещо, ако чувствате, че ви го налагат. Моментът в картинката, заради който да внимавате обаче е, че може всъщност никой нищо да не се опитва да ви налага, а вие да сте го почувствали така. Дайте си време, да обмислите ситуацията, не се втурвайте веднага в личния си бунт. За ден-два влиянието ще премине и тогава ще прецените по-добре как да действате.

В неделя вашата повелителка Венера ще се срещне с Нептун и вие може изведнъж да се усетите жадни за разкош. Това, заради което ще ви сложа знак за повишено внимание, е че вероятно ще сте склонни и на разточителство. Ако имате някакви по-дългосрочни планове, за които да е важно да не развързвате кесията, може би в неделя е най-добре да си останете вкъщи (без сайтове за пазаруване). Или пък ако сте решили да харчите безразборно - гледайте поне да е за вещи, които после може да препродадете.

Близнаци

Във вторник Марс ще се срещне с Плутон и тази среща може да ви вдъхнови за някои хитрички идеи. Имам предвид такива идеи, с които да минете метър или пък да заобиколите дадени правила. Не знам какво ще решите и как ще подходите, но имайте предвид, че комбинацията от планети ще ви вдъхне повече смелост, отколкото е реалистично. Мерете внимателно няколко пъти, преди да отрежете и да тръгнете в избраната посока. Влиянието ще мине за ден-два и след това ще виждате по-ясно.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това е подходящо време да помислите, дали целите, които сте си поставили са реалистични. Има ли шанс да искате твърде много от себе си и по този начин да си залагате капан? Обикновено Нептун е планетата, която ни слага розовите очила или ни подвежда да виждаме реалността по друг начин. Тази комбинация обаче за вас може да послужи като отрезвяване.

Рак

Във вторник Марс и Плутон ще се срещнат и ще поставят на изпитание едновременно дипломатичността и усещането ви за принадлежност към екип или общност. Може би интуицията ви ще покаже, че някой не заслужава добро отношение или пък просто ще бъдете по-раздразнителни от обикновено. Това е препъни камъчето - че трудно можете да бъдете сигурни кое от двете е. По-добре е около вторник да се въздържате от резки движения, за да може да сте наистина убедени в решенията си, когато ги решите да ги заявявате.

Нещо подобно, но с обратния знак може да усетите в неделя, когато Венера и Нептун ще се срещнат. Това влияние пък може да ви накара да сте твърде склонни да постъпвате в угода на другите. Отново ще ви посъветвам да изчакате ден-два и тогава да казвате „Да” на молбите, които ви отправят.

Изобщо - за чувствителните Раци седмицата може да е предизвикателно, но търпение му е майката и всичко ще се нагласи. Успех!

Лъв

Този вторник може да усетите трудности с баланса между работа и личен живот. Марс и Плутон се срещат и е възможно да ви поставят пред дилеми кое е на първо място. За вас като цяло това е труден въпрос, защото и двете сфери на живота са ви приоритет. Предлагам, ако се появи драма по въпроса, да се опитате дипломатично да отложите решаването ѝ за след ден-два, когато влиянието ще е отминало. Тогава ще можете да вземете по-соломоновско решение.

В неделя пък е възможно да ви се появят дилеми, свързани с приятелството. Това ще се дължи на среща между Венера и Нептун. Двете планети имат предпоставки да ви зададат въпроса кой ви е истински приятел и доколко трябва да инвестирате себе си в едни или други отношения. Отново бих ви посъветвала да не действате прибързано. Мислете си, правете си изводи, мерете с аршина, но режете след вторник.

С други думи - ако тази седмица ви се прииска да поръмжите като лъвове, наместете царската корона и си припомнете, че благородството ви задължава да действате обмислено.

Дева

Във вторник е възможно да преживеете вътрешен конфликт между желанието си да бъдете ефективни и да отметнете всичките си задачи и желанието си да бъдете свободни и да не сте роби на ежедневието. Това е най-вероятният ефект от срещата между Марс и Плутон, която ще се състои в този ден. Идеалният баланс ще постигнете, ако не се нагърбвате с всяка възможна задача от една страна и от друга - ако се сдържите да не изхвърлите всичко от бюрото си и да обявите, че напускате. Имайте търпение и се насочете към предприемане на действия след сряда.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това по някакъв начин може да преплете служебни и лични връзки. Дали ще трябва да избирате между двата вида или пък лична връзка ще прерасна в служебна или обратното - не знам. Знам само, че Нептун има навика да ни замайва главата, затова е по-добре да не се взимат крайни решения под негово влияние. Изчакайте ден два и действайте след това, ако има повод.

Везни

Във вторник имате аспекти да се завихрят големи страсти, скъпи Везни. Марс ще се срещне с Плутон и това може поне временно да разбърка романтичните карти. Както е възможно да избухне неочакван огнен флирт, така може и да бъдете завладени от ревност и дори агресия. Каквото и да става - опитайте се да подходите към ситуацията с присъщата си въздушна елегантност.

В неделя планетите ще ви дърпат към изкушения и ще ви карат да мислите, че „през просото” си е всъщност един много добър път, който да изберете. Честно казано - хич не е сигурно, че ще е точно така. Венера и Нептун ще се срещнат в този ден, а Нептун е известен с това, че ни замъглява съзнанието. Като сложите и вашата покровителка сладострастната Венера в картинката, нещата стават малко тип „заешка дупка”. Мислете добре, дали ако вземете решение, заради моментното си удоволствие, ще си се отрази благоприятно в бъдеще.

Скорпион

На кръстопът или направо на кръст от емоции… Не знам, не знам… Знам само, че във вторник Марс ще се срещне с повелителят ви Плутон и това може да направи емоционалната ви амплитуда много широка. Възможно е да усещате силни чувства във всеки край от спектъра. За щастие, влиянието е временно - след ден-два ще можете отново да си върнете баланса. А дотогава - просто се опитвайте да канализирате по здравословен начин енергията си.

В неделя пък ще „падат дрехи и задръжки” под влияние на среща между Венера и Нептун. Това е ден, в който много от Скорпионите, които имат тайно увлечение, може да се престрашат и да го направят явно. Или пък да получите неочаквано страстно предложение. Възможно е и някои от вас да зарежат всички задължения и да отдадат на страстен уикенд с любим човек. В общи линии - препоръчвам всичко, което ще ви донесе радост и няма да ви запрати в някоя крайност.

Стрелец

Възможно е във вторник да бъдете особено раздразнителни, скъпи Стрелци. И имайки предвид естествено премахнатия ви при раждането филтър пред устата… Имайте едно наум. Марс ще се срещне с Плутон и това ще ви подгрее нервичките дори без повод. Затова ако имате поводи, бройте до десет, преди да реагирате. Възможно е да се окаже, че нещо, което ви се струва изключително дразнещо в момента, не е наистина съществено важно и не си струва да избухвате.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и това може да ви направя уязвими към фалшиви ласкателства. Преценката ви може да е замъглена от Нептун, а Венера да ви кара да се чувствате особено харизматични и дружелюбни. И не, че никой няма да ви харесва искрено тази неделя… Напротив. Просто имайте едно наум и не се сближавайте много бързо.

Изобщо - от раздразнителни до лековерни - така върви седмицата. Но вярвам, че ще успеете да балансирате и да се измъкнете без щети от емоционалната рулетка. Успех!

Козирог

Този вторник може да се усещате малко в режим „тръгни-спри”, скъпи Козирози. Марс и Плутон ще се срещнат. Марс ще ви кара да натискате газта и да се опитвате да постигнете всичко тук и сега. А другата планета - Плутон ще слага прът в колелата на прогреса. Какво да ви кажа… Важното е, че влиянието ще е временно. Затова, ако нещо не ви върви както го искате във вторник - изчакайте ден-два и си действайте спокойно след това.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и сред представителите на вашата зодия това може да се отрази като усещане за подозрителност и раздразнителност у вас. Наблюдавайте се и ако усетите, че много ви е иска да теглите една на някого… изчакайте. Може след ден-два да се окаже, че не си е заслужавало. Или пък, че си е заслужавало, но вече може да сте сигурни и да я теглите по-качествено и структурирано.

В общи линии заръката ми за тази седмица към вас е - гледайте си кефа и не се напрягайте излишно.

Водолей

Във вторник Марс и Плутон ще се срещнат и това може да извади на светло конкурентната ви страна. Дотук добре. Въпросът е, че Марс има този страничен ефект да засилва малко повече агресията и обидчивостта. Егото става по-чупливо, а скоростта на запалване - по-кратка. Имайте го предвид и ако в този ден усетите, че искате да минете като валяк през някого, само и само да се докажете - помислете пак. Позитивното е, че за ден-два влиянието ще отмине.

В неделя Венера ще се срещне с Нептун и на вас може много да ви се прииска да си играете с огъня, Водолеи… Венера е игрива, Нептун ни замайва съзнанието. Ясна е комбинацията. Не искам да ви спирам да правите каквото и да е (не знам дали подобно нещо е изобщо по силите ми). Само ще ви помоля да мислите добре, преди да предприемете нещо рисковано. Стискам палци за забавления, без последствия!

Риби

Този вторник е възможно дипломатичността ви да се изпари, скъпи Риби. Да, дори и на вас може да се случи. Особено под влияние на среща между Марс и Плутон. Двете планети ще се заиграят с търпението ви и някои от представителите на вашия знак може и да се оставят на ефекта на късия фитил. Няма да ви съветвам как да постъпвате - може и някой наистина да си е заслужил избухването. Само препоръчвам да се брои до десет и да имате предвид, че това влияние ще отмине за ден-два.

В неделя вашият повелител Нептун ще се срещне с Венера и отново на дневен ред ще излезе въпросът за границите ви. Този път не тези, които си поставяте към другите, а тези, които поставяте на другите към вас. Дали се налага да се отзовавате всеки път? Дали трябва да се инвестирате докрай, когато се отзовавате? Все въпроси, на които само вие знаете отговора. Все пак - имайте предвид, че и това влияние ще отмине за ден-два и може би е по-добре да отложите крайните решения за тогава.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, време е за пълноценно общуване с вашите приятели, братя и сестри, съседи и хора от друг подобен тип платонични връзки. В понеделник Меркурий ще влезе в знака на Близнаци (откъдето и работи най-добре), като ще пребивава там до 17 юни. През това време ще имате много добри аспекти за решаване на проблеми или някакъв вид преговори с изброените по-горе хора. А ако нямате какво да решавате и всичко ви е наред - още по-хубаво, защото Меркурий ще ви съдейства да имате максимално приятно и ползотворно общуване с хората от близкия ви кръг.

В четвъртък ще се случи още едно събитие, което ще има благоприятно влияние над този аспект от живота ви - новолуние в Близнаци. С това новолуние може да сложите началото на нещо ново, което е в колаборация с приятел, колега, брат или сестра. Помислете дали пък някоя ваша мечта няма по-голям шанс да се изпълни, ако приобщите някой близък към осъществяването ѝ? Ако смятате, че е така, не губете време, а планирайте и направете първи стъпки още в двете седмици, които следват 6 юни. По този начин ще удължите благотворното влияние до шест месеца напред, когато ще можете да пожънете, каквото сте посяли сега. Успех!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще влезе в знака на Телец, където смята да остане до 20 юли. Вашата планета повелител е силна, действена и нетърпелива (каквито често сте и самите вие), но пък Телецът ще я балансира със своята последователност и заземеност. Периодът е подходящ за печелене на пари, инвестиции и придобиване на имоти. Само не бъдете импулсивни, а обмисляйте добре всяка сделка. Телецът покровителства инвестиции в имоти, например.

Телец

Тази седмица идва с много добри влияния за вашия знак, скъпи Телци! Първо, в понеделник Меркурий ще влезе в Близнаци и във вашия дом на парите. Това е чудесно, защото Меркурий покровителства комуникацията и технологиите, а в Близнаци работи най-добре. Значи какво ви остава до 17 юни, освен да се задействате за печелене на пари, през контактите си? Според мен - немного друго… Наистина - включете съзнанието си на режим „Как да изкарам повече”, както и „С кого да изкарам повече”. Ако имате някаква идея за печелене на пари - сега е подходящо да я продадете на правилните хора или да привлечете подходящите съмишленици. Действайте!

И като казах да действате, не се шегувах, защото Луната също ще ви даде много добри шансове по отношение на печеленето. В четвъртък ще имаме новолуние в Близнаци, което също ще огрее домът ви на финансова сигурност. Новолунието е събитие, което дава сила и късмет в поемането по нови пътища и стартирането на начинания. Тоест - подходящо влияние е да осъществите първите стъпки по проект, от който ще спечелите пари. Планирайте и действайте още в двете седмици, които следват 6 юни. Така ще удължите ефекта на новолунието до шест месеца напред, след които ще може да пожънете реколтата на труда си.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

Хубавото е, че в неделя Марс ще влезе във вашия знак, Телци. Планетата на експанзията, секса и мъжката енергия ще бъде при вас до 20 юли. Чудесен период за прогрес, заявяване на позиции и разширяване полето ви на действие и влияние. Не допускайте да се отдавате на нервност и раздразнителност, действайте спокойно и последователно, както се полага на вашия знак.

Близнаци

Скъпи Близнаци, още в понеделник ще се случи нещо, което е хубаво за всички, а за вас ще е от най-хубавите събития! Повелителят ви Меркурий влиза точно във вашия знак и ще бъде там до 17 юни. Използвайте максимално това време, за да си свършите всичко, което е свързано с общуване, с изразяване на позиция и с водене на преговори. Ще имате шанса да бъдете разбрани от всеки и с лекота да постигате желаното, така че и другите да са доволни. Успех!

И като казах „Успех!” - ето още една предиспозиция да постигнете такъв - новолуние във вашия знак на 6 юни. Както знаете, новолунието е нещо като Нова година, когато е в собствения знак. Много силно време за поставяне на начала, за планиране на дейности и за първи стъпки по тяхното осъществяване. Буквално небето ви е граница, така че действайте за сбъдване на мечтите си! Ако осъществите действия по постигане на целта още в първите две седмици, след четвъртък, ще си постелете добре за половин година напред. Вие сте!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс - планетата на действието и завладяването, ще влезе в знака на Телец и ще пребивава там до 20 юли. В този период вие може би понякога ще усещате някакви по-остри или тревожни мисли, но ако се постараете да ги смирите, влиянието ще ви помогне да израснете интелектуално. Мислете без нетърпение за перспективите си.

Рак

Скъпи Раци, тази седмица ви дава чудесни възможности за постигане на мир със себе си, прегрупиране на силите и поемане по нов и пълноценен път по отношение на личното ви развитие.

Първото събитие, което ще ви се отрази благотворно в това отношение ще се случи в понеделник. Меркурий ще влезе в Близнаци и във вашия дом на осъзнаване, философия за живота и слагане на здравословен край. До 17 юни ще имате много добри шансове да осъзнаете какво точно искате, как искате да го изразите, както и с кого искате да общувате в живота си и с кого - не. Освободете съзнанието си и си позволете да отпуснете творческата си страна. Дайте воля на мечтите си и се възползвайте от новолунието в четвъртък. То отново ще бъде в Близнаци и в същия ваш дом, като Меркурий. Това ще ви даде възможност да сложите ново, по-добро начало в комуникацията си с близки, роднини, колеги и приятели. Също - ще имате благоприятни аспекти за осъществяване на свой проект, свързан с творчество. Действайте още през първите две седмици, след 6 юни, за да удължите благоприятното влияние до половин година напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя експанзивната планета Марс ще влезе в спокойния знак на Телеца до 20 юли. Вероятно в този период ще усетите силен прилив на енергия за комуникация с много хора, за изразяване на позиции и за добиване на популярност. Всичко това е страхотно и може да ви доведе до успех, стига да не се поддавате на тревожност и нетърпение.

Лъв

Готови ли сте да ви чуват надалече, Лъвове? Да, знам че винаги сте готови :) Важното обаче е, че Меркурий много ще ви помогне за това. Планетата на комуникациите този понеделник ще влезе в знака, в който се чувства най-добре - Близнаци, както и във вашия дом на общуване с големи групи от хора и на технологиите. Влиянието ще продължи до 17 юни. Най-добра е новината за тези от вас, които се занимават с онлайн комуникация, имат творчески професии или работят по кауза. За останалите обаче също ще е полезно. Подходящо е за изяви, излизане сред компании, трупане на популярност и контакти.

В същия знак и в същата сфера на влияние ще бъде и новолунието, което ще се случи в четвъртък. Луната в Близнаци ще ви помогне, ако искате да стартирате нова инициатива, която да е свързана с участие на други хора, с публика и/или технологии. Включете вродените си лидерски качества на максимум и направете първите стъпки за нов и вълнуващ проект. Ако действате в първите две седмици, след 6 юни, ще имате шансове да се радвате на благотворен ефект чак до шест месеца напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще премине в Телец и във вашия дом на кариерното развитие. Планетата на експанзията и завладяването ще бъде в тази позиция до 20 юли. През това време е възможно трескаво да се хвърлите към постигане на професионални успехи. Няма лошо, само гледайте да не загубите последователност на действията. Възможно е да усетите и сексуално привличане на работното място, внимавайте в какво се забърквате.

Дева

Започвам с добрите новини още от понеделник, скъпи Деви. Тогава Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в знака, от който работи най-добре - Близнаци. До 17 юни представителите на вашия знак ще имат пълна подкрепа от Вселената при всякакъв вид комуникация, свързана с работата им. Всички преговори, презентации, осъществяване на контакти и пр. дейности, които могат да ви изведат напред в кариерен план, ще имат много силна подкрепа от Меркурий. Използвайте периода, за да прегледате профилите си в социалните мрежи и да ги направите по-впечатляващи за настоящи или бъдещи професионални контакти.

И като казах „бъдещи професионални контакти”… В четвъртък ще имаме още едно много позитивно събитие в знака на Близнаци, в същия ваш дом - новолуние. То ще  ви даде допълнителни сили и късмет за поставяне на начало на нови работни проекти. Каквото и да искате - нов бизнес, допълнителна квалификация, повишение, разширяване на дейността и др. - започнете да работите по това още в първите две седмици, след четвъртък. Така шансовете да видите добра реализация и да оберете плодовете до шест месеца, ще са много високи. Успех!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на действието, завладяването и секса - Марс, ще влезе в спокойния и земен знак на Телеца. До 20 юли ще усещате много силно желание да пътувате или да разширявате дейността си зад граница. Хубавото е, че ще имате не само желание, но и късмет в тези дела. Планирайте добре, не се поддавайте на нетърпението на Марс. Бъдете последователни и ще стигнете дори по-далеч от очакваното.

Везни

Добрите новини тази седмица идват още в понеделник, уважаеми Везни! В този ден  планетата покровител на комуникацията и технологиите влиза в знака, в който се чувства у дома си - Близнаци. Това за вас означава, че до 17 юни ще имате много добри аспекти за трансгранични запознанства, установяване на полезни контакти, за учене на нещо различно от обичайното ви поприще, както и за международни сделки. Какво да ви кажа? Отваряйте съзнанието и впрягайте амбициите и бързо се превръщайте в граждани на света!

И като казах да впрягате амбициите… В четвъртък ще имаме новолуние в Близнаци, което ще огрее същия ваш дом, като Меркурий. Това е много благоприятно влияние за стартиране на нещо ново, различно и свързано с далечни земи. За някои от вас може да е онлайн обучение, за други - планове за пътувания, за трети - любовна връзка от разстояние. Важното при новолунията е вие сами да си наречете желанието и да направите първите стъпки по сбъдването му още в двете седмици, след като настъпи то. Ако действате в четиринайсетте дни, след 6 юни, има големи шансове половин година по-късно вече да жънете реколтата от започнатото сега.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс - планетата на експанзията и секса, ще влезе в Телец и във вашия дом на интимно общуване. Какво да ви кажа, Везни? До 20 юли ще бъдете във вихъра си като съблазнители и като копнеещи за интимност. На необвързаните препоръчвам да внимават в колко истории се забъркват, защото горе-долу - когото пожелаят, ще бъде техен. А обвързаните да си освободят повече време за усамотение с партньора…

Скорпион

Скорпиони, започвам директно - още в понеделник ще имаме много позитивно събитие! Меркурий, повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в своя най-уютен дом - знакът на Близнаци. При вас това ще повлияе в общуването с интимния партньор, както и в процесите, включващи себерефлексия. С други думи - до 17 юни имате много добри аспекти едновременно да балансирате своите собствени мисли и желания, както и да установите удовлетворяващо общуване с интимния си партньор. За тези от вас, които нямат такъв в момента - пробвайте през сайтове и приложения за запознанства - Меркурий ще ви носи късмет.

Другото хубаво събитие за седмицата е новолунието в четвъртък. То ще бъде отново в Близнаци и в дома ви на интимност. Много подходящо влияние за вземане на решения за бъдещето с интимния ви партньор. Особено благоприятно е за нова връзка или за надграждане на съществуващата. Подходящо е и за развиване на собствените възгледи по отношение на интимното общуване. Помислете какво искате и се устремете към него в първите две седмици, след 6 юни, така ще може да удължите благотворното влияние с половин година напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще влезе в Телец и във вашия дом на партньорските отношения. До 20 юли ще имате много добри аспекти за лични и професионални дейности в партньорство. И не само това, а и за разширяване на обхвата, в който действате, както и за изкачване на нови нива. Важно е да имате предвид, че Марс вкарва нервност в нагласите ни и са възможни импулсивни решения. Затова по-добре се осланяйте на последователността и заземеността на Телеца и действайте по този начин.

Стрелец

Скъпи Стрелци, новините тази седмица са добри! Започваме още в понеделник, когато Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в знака, в който работи най-добре - Близнаци. До 17 юни вие ще имате много благотворно влияние за комуникация във вашите лични и служебни партньорства. Ако пожелаете - ще намерите начин за ефективно общуване с партньорите си. А може и да достигнете до разбирателство за създаване на ново партньорство. Ако сте необвързани - дайте шанс на запознанствата по интернет, Меркурий е благосклонен към това.

Събитието, което следва хронологично, би могло да ви помогне особено много както за създаването на нови партньорства, така и за започване на нови начинания в колаборация. В четвъртък ще имаме новолуние в Близнаци, чието влияние ще бъде в същия ваш дом, като на Меркурий. Ако имате желание за нещо ново - обмислете го сега и много важно - направете първите стъпки към реализация в двете седмици, след 6 юни. Това може да удължи благотворното влияние и след шест месеца да оберете плодовете на започнатото сега.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя Марс ще влезе в Телец. Планетата на експанзията, завладяването и секса ще остане в този иначе спокоен знак до 20 юли. В този период за вас ще е много подходящо да внесете реорганизации в ежедневието си, които биха ви помогнали по тъпя към успеха, който желаете. По-скоро избягвайте енергията на червената планета, която ни кара да искаме всичко тук и сега, а се осланяйте на последователното и стабилно поведение на Телеца.

Козирог

Скъпи Козирози, и през тази седмица небесните тела ще бъдат добре настроени към нас. Започваме с понеделник, когато Меркурий ще влезе в знака на Близнаци до 17 юни. Това е много позитивно влияние, защото планетата на технологиите и комуникацията се чувства най-добре в този знак (който и управлява). За вас периодът ще е благоприятен за пренареждане на ежедневните ви дейности, така че да имате повече свобода за полезни активности. Като добавим и новолунието, за което ще ви разкажа по-долу, мисля че няма какво да се офлянквате, а направо си правете едно зелено смути и се запътвайте към фитнеса :)

Новолунието ще се случи този четвъртък и отново ще бъде в Близнаци и вашия дом на ежедневни дейности и грижа за себе си. Това събитие е много подходящо (ама много!), да направите по-сериозна промяна в организацията на дните си, в името на това да сте по-здрави и по-щастливи. Обмислете поставянето на добрата си ментална и физическа форма като приоритет и действайте по изграждането на ефективни навици. Имате и благоприятни аспекти за включване на други хора в избраните от вас занимания. Постарайте се да направите първите стъпки още в четиринайсетте дни, следващи новолунието. Така ще поставите основата на едни ползотворни (поне) шест месеца напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на експанзията и секса - Марс ще влезе в знака на Телец и във вашия дом на славата, романсите и блясъка. До 20 юли вероятно енергията ви ще бъде по-висока от обикновено и ще търсите изява. Честно казано - приветствам такъв период при вас. Важното е да не забравяте разумната си натура и да не се оставяте винаги на момента и импулса. Всичко ще бъде във ваша полза, ако съумявате да покажете най-доброто от себе си. Подходящо време за зачеване.

Водолей

Скъпи Водолеи, май лятото за вас започва… сега! Още в понеделник Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, влиза в своя дом - знакът на Близнаци. Това е много силно позитивно влияние за всички, а за вас ще бъде в дома ви на гламур, флиртове, романси и слава. До 17 юни ще бъдете звездата събитието, където и да се появите. Много подходящо време за привличане на последователи или съмишленици, за луди салса вечери и печелене на сърца. Нямам какво повече да кажа - вадете шарените дрешки от гардероба и да започваме!

Силно позитивно ще бъде и новолунието, което ще изгрее този четвъртък. То също ще бъде в знака на Близнаци и домът ви на слава и романси. Това събитие ви дава възможност да поставите ново начало в романтичния си живот, в публичните си изяви или пък в дейностите ви, свързани със забавления. Както виждате - широк спектър от възможности. Затова - освободете съзнанието си от границите, които ежедневието ви налага и си помислете как искате да изглеждате след шест месеца - какво би ви направило щастливи, как ще се чувствате най-добре и пр. А след това действайте още в първите 14 дни, след 6 юни, за да удължите благотворното влияние до шест месеца напред.

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на експанзията и действието Марс ще влезе в знака на Телец и във вашата зона на дома. Това положение ще се задържи до 20 юли и ще бъде много благоприятно за развитие на домашните въпроси, които са ви на дневен ред. Придобиване на нов имот, разширяване на сегашния или уреждане на подобни въпроси. Не се поддавайте на нетърпеливата енергия на Марс, действайте стабилно, както Телецът би постъпил.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица стартира с много добри новини! Още в понеделник повелителят на комуникацията и технологиите ще влезе в Близнаци, което е знакът, в който тази планета работи най-добре. До 17 юни ще имате много благоприятни аспекти за разбирателство със семейството и роднините си. Ако имате нещо за решаване и изясняване помежду си - давайте. Вие и без това сте си добри дипломати - с това влияние ще бъдете още по-успешни в поставените комуникационни цели.

А ако комуникационните ви цели включват някакво ново начинание, свързано със семейството или дома - още по-добре. В четвъртък ще имаме новолуние, което отново ще бъде в Близнаци и отново в зоната на дома и семейството. Подходящо е да ремонтирате, да сменяте локацията на дома, да купите нов дом или друго действие, което ще внесе обновление и ще промени статуквото. Мислете и правете първите стъпки още в четиринайсетте дни, които следват новолунието. Така ще може да удължите положителното влияние с до шест месеца напред. Успех!

Преди следващата добра новина за седмицата, ще сложа едно предупреждение за уикенда, което важи за всички зодии. Слънце и Сатурн ще бъдат в противоречие, което ще се усеща от събота до понеделник. Възможно е да се фрустрирате на тема граници, които ви се поставят, авторитети, които ви се налагат или някакви други ограничения. По-скоро не си разваляйте уикенда и началото на новата седмица, изчакайте влиянието да премине и тогава премислете как ще действате.

В неделя планетата на действията и експанзията ще влезе в Телец и във вашия дом на общуване с близки кръгове от хора. До 20 юли ще имате много добър период, в който да успеете в начинания, в които да са замесени ваши приятели, братя и сестри. Имате добри аспекти и за работа в екип изобщо. Така че ако не сте нетърпеливи, както Марс може би ще ви кара, а сте стабилни, каквато е енергията на Телеца - ще може да постигнете желаното.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Мария Пеева
 
Знаете, че много време прекарвам в Гърция, особено лятото. И ща, не ща, правя разни сравнения. Има нещо, което ми прави много голямо впечатление там и ще го споделя.
 
Гръцките момичета и жени имат по-добро самочувствие от нас. Говоря за всякакъв тип момичета и жени - и пълнички, и слабички, и атлетични, и отпуснати, и красавици, и некрасавици. Те просто си ходят със самочувствието, че са ЖЕНИ. Повечето се носят много елегантно - хем е секси, хем не прекалено, косите им са хубави, повечето носят грим, но козметичните корекции, които съм виждала са само вежди, други неща не си пипат или поне не е толкова често да видиш гъркиня с коригирани гърди, устни, а скули пък нито една не съм видяла да има.
 
Но това, което имат в пъти повече от българската жена е самочувствие. Те вървят като ХАРЕСВАНИ ЖЕНИ. Мислела съм си, като наблюдавам някоя обилно заоблена, преливаща направо девойка по бански, че това ако е българско момиче, то ще се увие в шалове и парео, пък може и изобщо да не му дойде храброст да се разхвърля на плажа.
 
Гъркинята обаче е наперила гърдите и гордо крачи по пясъка, а след нея върви някой същински Аполон, какъвто в България никога няма да го видите с момиче без гърди, устни и крака два метра дълги.
 
Даже моите любими възрастни съседки от селото ни ходят с вдигната глава и както са облечени в черно, така златните колиета се подават под дантелата на скромно загатнато деколте, а на ушетата трептят златни обички под сребристата грива. Умеят да са красиви гръцките жени, да се гледат и да се глезят, и си знаят цената.
 
Сексапилът е въпрос на излъчване, това е истината. Не е до пластики, гладуване, фитнес и постоянни усилия да изглеждаш като модел.
 
Разберете, че това не е пост, който омаловажава грижата за тялото, но нека тази грижа е защото искаме да сме здрави и силни, а не за да ни харесват мъжете/момчетата/другите жени и тн.
 
Те ще ни харесват, ако преди това ние се научим да се харесваме. Това е то.

Автор: Мария Пеева

Внучето ми беше на гости по празниците. Той е на 6 годинки, в първа предучилищна група и забелязах, че им дават за упражнение разни интересни задачки, примерно да свързват точки, отбелязани с поредни числа или букви в картинка.

И реших като една добра баба да му нарисувам и аз картинка, която той да свърже, обаче не сложих поредни номера, нито букви, само точки.

Погледна ми Боби точките и възкликна:

- Бабо, знам какво е това, кола е.

Синът ми Алекс, 11-годишен, също се заинтригува, загледа ги и с вид на превъзходство, отбеляза:

- Никаква кола не е, Боби, това е съзвездие, само че му забравих името, трябва да погледна в книгата ми.

А аз всъщност бях нарисувала къща. Обаче като погледнах листа от различни страни – да действително тези точки могат да се свържат и като кола, ако обичаш коли като Боби, и като съзвездие, ако обичаш астрономията като Алекс. (Учудвам се как не ги видя като футболна врата, в която всеки момент ще влезе топката).

А аз ги виждам като къща, вероятно защото домът е центърът на света ми.

И се замислих оттам за тези точки, които са едни и същи, но всеки от нас вижда нещо различно в тях и това се отнася не само за листа с калпавата ми картинка, а и за всичко в нашия живот. Точките са фактите, това, което съществува извън нашата собствена реалност, тях не можем да променим – те стоят там на белия лист, някой вече ги е нарисувал, вложил е някакъв смисъл в тях, който ние може и изобщо никога да не открием. По-важното обаче е, че тези точки всеки от нас ги свързва в различен модел, и този модел вече можем да определим сами – в зависимост от собствената си нагласа, воля и желание.

И това е много хубаво всъщност, защото означава, че дори да виждаме нещо, което не ни харесва в точките от живота ни, ние можем, способни сме само със силата на мисълта си просто да преначертаем линиите, с които сме ги свързали и да си направим от тях съвсем нова картинка. А после можем и да я оцветим, точно както направи Боби, и цветовете отново ще са по наш избор.

Пак научих нещо ново от децата.

Хубаво е да се науча и по-добре да рисувам, но то е друга тема.

Автор: Надя Брайт

Овен

В петък ще имате особен късмет с парите, уважаеми Овни! Меркурий ще направи съвпад с Уран този ден и за вас това ще е доста благоприятно по отношение на финансовата сигурност. Уран носи промяна, така че бъдете готови да обмислите нещо различно във връзка с печеленето на пари. Или пък вие да предизвикате различни събития. Слушайте, когато ви говорят, защото може шансът ви да се крие  в разговорите с някого.

В събота Плутон ще се срещне с Юпитер, като влиянието от тази среща ще се усеща до 6 юни. Много подходящ период, да убедите всичко и всеки в собствените си вярвания. Също, извинявайте, че го казвам втори път, но… периодът е подходящ и за слушане на другите. Благоприятно е за всички, които се занимават с творческа работа и особено за тези Овни, чието творчество е словесно.

Очаква ни още едно събитие в събота с влияние до 6 юни и то е съвпад на Венера със Слънцето. Отново комуникацията ще е най-голяма ви сила. Бъдете отворени към другите, изразявайте се, дори пробвайте нови неща в общуването. За необвързаните ще е много подходящо, ако излизат с приятели, съседи или колеги, защото може би точно в такъв формат ще срещнете новата си любов. Имате и добри аспекти за решаване на проблеми с хора от близкото ви обкръжение.

Телец

В петък Меркурий и Уран ще направят съвпад, което е много благоприятно събитие, а за вас, Телци - особено благоприятно! В края на седмицата може да се появи неочаквано добра възможност за нещо, което дори може да не сте си помисляли, но да е в много позитивна посока за живота ви. А може пък и самите вие да си създадете възможност за нещо желано. Бъдете активни в търсенето на промяна и не се страхувайте, ако тя сама дойде при вас. Заслужавате добри развития!

В събота ще имаме едно събитие, което може да ви донесе много късмет по отношение на работата и парите ви. Плутон и Юпитер ще се срещнат и влиянието от тяхната среща ще се усеща до 6 юни. През това време може да получите шанс за промяна в работата, който да се отрази нарастващо на банковото ви салдо. А може и да вложите пари в ново начинание.

За последното ще ви помогнат и Слънце и Венера, които в събота ще влязат в съвпад. Това влияние също ще продължи до 6 юни. Подходящ период за инвестиции и привличане на материални блага. Подходящо е и за изкарване на пари от творчески и/или естетически проекти. Ако правите покупки, мислете каква добавена стойност биха ви донесли.

Близнаци

В петък ще се случи една доста благоприятна среща между вашият повелител Меркурий и носителят на промяната Уран. За вас това може да се отрази във важна промяна на нагласата към нещо. Очаква се тази промяна да е за добро и благодарение на нея да видите пред вас нов или по-различен път, който да ви поведе към желани развития. Успех!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон, като влиянието от тази среща ще продължи до 6 юни. За Близнаците това е много благоприятен период за пътувания и инициативи разширяващи досегашните ви дейности. Важно е едновременно да улавяте добрите възможности, но и да не действате прибързано.

В събота ще се случи още нещо - Венера ще направи съвпад със Слънцето, като и това влияние ще продължи до 6 юни. И двете планети са във вашия знак, така че периодът е много (ама много!) подходящ за благоприятни развития в любовта. Ще може да хармонизирате собствените си нагласи с това, което получавате и с вижданията си за понятието „достатъчно”. Също така - ще имате почти феноменално силна възможност да привлечете каквото считате за ценно, към вас.

Рак

В петък ще имате много силен шанс за положителна промяна по отношение на имиджа си, комуникацията си с другите и затвърждаване на значимостта в общността, в която сте. Шансът ще дойде от благоприятна среща между Меркурий и Уран. Носителите на промяната и добрите вести ще обединят сили, за да ви направят по-убедителни в това, което желаете. Вие само го заявете.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и до 6 юни планетите ще ви дадат забележително добра възможност да обмислите как вътрешният ви свят (да) се балансира с интимните ви отношения. Ще имате силни аспекти за хармонизация между това, което е във вас и това, което изразявате към най-близките си.

Горното влияние на хармония ще бъде подсилено във Венера, която в събота ще влезе в съвпад със Слънцето. Това влияние също ще продължи до 6 юни. За Раците ще бъде период за творчество, раздаване на любов и привличане на духовно ценни за вас преживявания и притежания.

Лъв

В края на седмицата ви се очертават много добри кариерни шансове, Лъвове! В петък Меркурий и Уран ще направят съвпад във вашия дом на професионално развитие. Отваряйте си добре ушите и очите, защото добрите новини са напът към вас. Много е важно да сте отворени към промяна, защото това е което Уран носи със себе си. Бъдете готови да хванете или създадете своя шанс!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон. За вас това ще е благоприятно влияние по отношение на баланса между публичното ви изразяване и това с партньора ви. Знаете - понякога навън се държим по един начин, а вкъщи - по друг. Ако при вас има дисонанс в поведението, ще можете да го уравновесите в полза на връзката си.

Надявам се, че влиянието, за което сега ще ви уведомя няма да попречи на горното, а по-скоро - ще го засили. Венера ще влезе в съвпад със Слънцето в събота и също така ще се усеща до 6 юни. През това време ще имате особено силна харизма и възможност да изразявате творческата си страна сред по-широк кръг от хора. Време за привличане на внимание в най-добрия смисъл.

Дева

Този петък Меркурий и Уран ще са в съвпад, а това означава, че краят на седмицата ще дойде с позитивни развития за вас, Деви! Ще имате много добри аспекти за получаване на неочаквани възможности, свързани с пътуване, учене или контакти извън границите, в които се намирате. Важно е да бъдете отворени към предлаганите възможности и да уловите шанса, когато дойде.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и влиянието от това събитие ще се усеща до 6 юни. Много подходящ период за промени на организацията по отношение на служебните ви задължения. Може би това е, от което се нуждаете, за да се почувствате свободни или да си отпочинете. А може би пък да се захванете с нещо, което ще предизвика отприщването на потенциала ви.

В събота ще имаме още едно събитие с действие до към края на другата седмица и е много вероятно то да подсили горното влияние. Венера ще се хармонизира със Слънцето. Изключително ползотворно време за творческо мислене, за любов и за привличане на ценни за вас неща. В работата си бъдете открити, ведри и мислете като победители. Излизайте от собствените си граници и показвайте възможностите и талантите си.

Везни

Този петък Меркурий ще направи съвпад с Уран и това ще ви донесе възможности за положителни промени в интимното общуване с партньора. Или пък добри развития, ако сте необвързани и желаете да спечелите някого. Това събитие е на късмет и на промяна в статуквото, така че ще трябва и самите вие да сте отворени към възможността да хванете пиленцето на щастието, ако ви кацне на рамото.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и ние ще усещаме влиянието от тази среща до 6 юни. През това време за вас ще има много положителни аспекти по отношение на организиране на пътувания за удоволствие. Или пък друг вид разчупване на рутината, което да ви накара да се почувствате свободни и да ви донесе забавление и удовлетворение.

Даже, честно казано, направо го бройте горното влияние за подпечатано от други две небесни тела. В събота Венера ще направи съвпад със Слънцето, като това влияние също ще се усеща до 6 юни. Определено Венера ще иска да чувствате любов извън определеното от ежедневието статукво. За необвързаните са възможни любовни истории с човек от друга държава или град, а обвързаните може да се отдадат на съвместни приключения.

Скорпион

Краят на седмицата идва с позитивни новини, Скорпиони! В петък Меркурий ще бъде в съвпад с Уран във вашия дом на партньорствата. Това събитие може да ви донесе възможност за промяна към по-добро в партньорските ви отношения. В зависимост от вашия личен контекст може да става дума за предложения за брак, съвместно съжителство, намиране на партньор или пък щастливо отърваване. Успех!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон, като влиянието от тази среща ще се усеща до 6 юни. Периодът е подходящ за промени, свързани с интимния ви партньор и дома. Какви да бъдат промените зависи от вашата лична ситуация, но определено са възможни събирания на двойки под общ покрив или други подобни положителни развития.

Виждам положителни развития, защото още едно събитие ще влия по благоприятен начин на интимните ви връзки, Скорпиони. Венера ще направи съвпад със Слънцето. Отново в събота и отново ще го усещаме до 6 юни. Това е идеален период за хармонизиране на отношенията с интимния партньор, привличане на щастие и внасяне на свежест и лекота в отношенията.

Стрелец

Този петък ще имаме щастлив съвпад между Меркурий и Уран. За вас, скъпи Стрелци, това може да е шанс да промените организацията на ежедневието си по благоприятен начин. Възможно е да получите неочаквано предложение, което да ви накара да се замислите за такава реорганизация или пък самите вие да се вдъхновите да пренаредите личната си матрица. Вие най-добре знаете, че промяната е свобода, така че действайте!

Предстои ви много добър период за заздравяване на партньорските отношения и преживяване на радостта в тях. В събота ще се случат две събития, като и двете ще се усещат до 6 юни. Слънцето ще направи съвпад с Венера и Плутон ще се срещне с Юпитер. От първото влияние може да очаквате възможности за хармонизиране на партньорските отношения, усещане на радостта от тях и привличане на ценни за връзката ви неща. Мислете освободено и творчески и щастието ще се възцари.

Второто влияние ще ви помогне, ако имате нужда да интегрирате партньора си към други близки и семейни кръгове или да решите някаква неяснота между тези хора. Плутон ще ви представи възможността, а вашият управител Юпитер ще ви помогне да я решите с лекота.

Козирог

Ако сте необвързани обезателно си освободете уикенда за разгул, Козирози! Или хайде да не е чак разгул, но поне забавления. В петък Меркурий ще направи съвпад с Уран и това ще донесе на вашия знак възможности за позитивна промяна, свързани с флиртовете и романсите. Затова не пазете чара си скрит от чужди очи… За обвързаните ще е много подходящо да захвърлят грижите и да си прекарат времето с партньора във вихъра на романтичните забавления.

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и това ще ви донесе възможност да промените нещо в ежедневната си организация, така че промяната да е от полза за финансовото ви състояние. Влиянието ще продължи до 6 юни и през това време ви съветвам да премислите има ли нещо, което ако се прави по различен начин, ще ви донесе повече пари.

И като казах „различен начин”… В събота Венера ще направи съвпад със Слънцето и това влияние също ще се усеща до 6 юни. Много благоприятен период за въвеждане на творчески подход към справянето с ежедневните задачи. И да, знам че вие сте по реда и системите, но пък може да ви се отрази позитивно, ако се опитите да поразчупите статуквото.

Водолей

Този петък за Водолеите се отваря чудесна възможност да променят в положителна посока нещо, свързано с дома или семейството им. Меркурий ще направи съвпад с Уран в този ден и краят на седмицата ще мине под егидата на неочакваните позитивни промени. Не се страхувайте да поразклатите статуквото, ако чувствате, че имате нужда от това. Планетите са на ваша страна!

Много чар, много харизма, много нещо, Водолеи! В събота ще имаме две събития, които ще ви направят направо неустоими. А какво ще правите вие с тази суперсила зависи от вас. На първо място ще отбележа, че Юпитер и Плутон ще се срещнат. Влиянието ще се усеща до 6 юни. През това време ще имате възможност да получите прозрение по отношение на това доколко прожектираното от вас навън, към хората, съвпада с вашия личен свят и доколко бихте искали да балансирате двете стихии.

Второто влияние е съвпад на Венера и Слънцето, отново ще продължи до 6 юни. Това събитие ще ви помогне да привлечете към себе си всичко, което желаете да имате или да преживеете. Слагам едно напомняне, че трябва да внимаваме какво си пожелаваме и ви оставям да се забавлявате под влиянието на Венера :)

Риби

В петък Уран и Меркурий ще направят съвпад, който ще се окаже доста благоприятно събитие за всички представители на зодиака. В края на седмицата вие може да разчитате на късмет при провеждането на всякакъв вид разговори. И не само само това - от някой от тези разговори, може да изскочи неочаквано щастлива възможност. Слушайте внимателно, за да уловите късмета си, когато се появи!

В събота Юпитер ще се срещне с Плутон и влиянието от тази среща ще се усеща до 6 юни. В този период ще имате възможност да балансирате своята лична философия с тази на семейството си. Всички се развиваме и се променяме и няма нищо страшно в това понякога да се усещаме различни дори с най-близките си. Е, Плутон ще ви даде възможност да видите различията, а Юпитер - да постигнете хармония в тях.

Другото събитие, което ще се случи в събота, също ще се усеща до 6 юни. Венера ще влезе в съвпад със Слънцето и отново ще акцентират над дома ви. Много подходящ период за привличане на ценности към дома, за инвестиция в произведения на изкуството и за естетически промени. Подходящо е и за домашни купони и кани с коктейл Маргарита…

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 29 май в бар Петък. За повече информация -> https://www.facebook.com/events/794724092299231

В гр. Варна стендъп може да гледате на 30 май в клуб Senso. За повече информация -> https://fb.me/e/3LekH6pi1

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф & Hate“ и всеки петък от 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Няма по-подходящ знак от Близнаци в дома на комуникацията и точно това ще се случи при вас, скъпи Овни! В понеделник слънцето ще влезе именно в този знак и в този ваш дом и в следващите четири седмици определено много ще ви върви в общуването. Използвайте тази суперсила както намерите за добре - някои от вас може да имат нужда да отделят време за близките си, други - да заздравят екипните връзки, а трети - просто да излязат в компания и да се повеселят. Каквото и да е - говорете си с хората, те ще се радват.

В четвъртък Венера също ще влезе в Близнаци, където планира да стои до 17 юни и откъдето доста ще засили вашия магнетизъм и умението ви да влияете над другите. Ако ви трябват съмишленици или съюзници за нещо - това е най-подходящият период да ги намерите.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което ще огрее вашия дом на пътуване, приключения и образование. Което е и точно домът, който Стрелец управлява. Значи имате много силно влияние да осъществите пътуване или някакъв проект зад граница, за които сте мечтали през последните шест месеца. Само не се поддавайте дотолкова на овенския си ентусиазъм, в съчетание с бурното влияние на пълнолунието, че да забравите да планирате и да се подсигурявате.

В събота и Юпитер ще се присъедини към Слънцето и Венера в знака на Близнаци и вашия дом на комуникацията. Отсега ви предупреждавам, че до 6 юни може да станете твърде откровени и това да не работи добре за вас. Но ако внимавате с това, ще усетите повече позитиви от влиянието. Много подходящо е за установяване на нови контакти, за осъществяване на големи планове и за печелене на съюзници на всички поприща в живота ви. Чарът на Овена е пословичен, а подплатен с вашата упоритост, страст и работливост, може да спечели всяка игра!

Телец

Духнете последните свещи на рождения си ден, Телци и обърнете взор към финансовото си бъдеще. В понеделник Слънцето ще излезе от вашия знак и ще влезе в Близнаци. Пред вас ще има четири седмици, които са благоприятни за планиране на финансов успех, подреждане на екселските файлове с бюджетите, инвестиции и съставяне на спестовни планове. Вие обичате да мислите за пари и стабилност, така че впрегнете таланта си в тази насока. От Слънцето ще имате щипка (или повече) късмет.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци и нещата ще станат още по-добре финансово подплатени за вас. До 17 юни сте в подходящ период за привличане на материални ценности, както и за инвестиция в предмети или дейности, свързани с естетика.

В четвъртък ще имаме също и пълнолуние в Стрелец, което ще разпали страстите ви. Луната ще огрее вашия дом на интимност и мистика и за вас ще бъде особено трудно да не мислите страст, интимни връзки и любов. Но пък няма и причина да не мислите за това… Интимните отношения, които сте градили през последните шест месеца може да преживеят своеобразна кулминация под тази пълна Луна.

В събота и Юпитер ще се присъедини към Слънцето и Венера в знака на Близнаци и вашия дом на финансова сигурност. Юпитер е както планета на късмета, така и на житейските уроци. Затова най-добрият начин да използвате влиянието до 6 юни е едновременно да не предприемете рискови действия, разчитайки единствено на късмет, но и силно да вярвате в собствения си размах и да работите с манталитета на победител. Възможно е да оставите някои начинания в миналото за добро.

Близнаци

Близнаци, щастлива съм да ви информирам, че считано от понеделник, в следващите четири седмици вие ще властвате над хороскопа. На 20 май Слънцето ще влезе във вашия знак и за вас ще настъпи началото на новата ви лична година. В периода на Телеца, в който бяхме досега, беше време да разберете за себе си с какво искате да се разделите и да оставите зад себе си. Беше нужно, за да ви освободи от тежестта си и да излетите с лекота от пистата на новата година. Дайте си момент (или повече моменти), да помислите какво желаете да ви се случи в следващите 12 месеца и какво е нужно, за да се осъществят тези желания. А после - начертайте план и действайте! Междувременно - не забравяйте да почерпите и да се повеселите на рождения си ден, разбира се!

Благотворното влияние за вас ще бъде подсилено и от Венера, която в четвъртък ще влезе във вашия знак и ще стои там до 17 юни. Периодът е много подходящ за бизнес успехи, за популяризиране на работата ви и за прекарване на време с близки и роднини.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което ще огрее вашия дом на връзки и партньорства. Това ще е много силно събитие за умножаване на потенциала във вашата любовна връзка. А ако сте необвързани - може да ви донесе късмет в намирането на сродна душа. Тъй като ще е в знака на Стрелец - благодатни ще са пътуванията, свободата, откровеността.

Както ви казах - цялата седмица е под егидата на вашия знак, Близнаци. А и доста седмици напред всъщност… В събота планетата на късмета Юпитер ще влезе във вашия знак, присъединявайки се към слънцето и планетата на любовта. До 6 юни ще може да разчитате на късмета си. Разбира се - под „късмет” имам предвид, че за каквото сте работили в личен и професионален план, ще може да получи своите най-добри резултати. Възможно е и да получите важни прозрения през този период - не ги пренебрегвайте. Юпитер дава уроци, които са важни и ни водят напред.

Рак

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци, а с това ще настъпи и четириседмичният ви период на осмисляне на изминалата ви година и подготовка за тази, която ви предстои. Използвайте този месец, за да разчистите в буквален и преносен смисъл пространствата, които обитавате. Нека старото и ненужното се махне, за да отвори път на новото. Вашата задача сега е да осмислите уроците си и да се опитате да постигнете мир в съзнанието си с преживяното дотук. Всичко това ще ви приготви за летящия ви старт, след четири седмици, когато ще празнуваме рождените ви дни.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци, където ще стои до 17 юни. Използвайте това влияние за подсилване на вашата увереност, че в живота ви трябва да останат само хората и обстоятелствата, които вие желаете и че можете да привлечете това, за което мечтаете.

Имам добра новина за всички Раци, които си казват „Е… май трябва да започна спорт” или „Хм, много вредни неща си позволявам”. В четвъртък ще имаме пълнолуние в знака на Стрелец и то ще ви окаже много силна подкрепа за промяна на навиците в по-здравословна и полезна за вас посока. При положение, че лятото е почти тук, мисля че това пълнолуние идва много навреме за подкрепа.

В събота Юпитер ще влезе в Близнаци и до 6 юни ще ви предложи възможност за големи личностни трансформации. Юпитер покровителства късмета, но и житейските уроци, а домът, в който ще ви влияе е свързан с житейски решения. Тоест - имате много позитивно влияние да прецените дали искате да продължите с нещо, с което сте се захванали (връзка, работа и пр.) или искате да благодарите за научените уроци и да продължите напред. Каквото и да е - мислете за вашето добруване.

Лъв

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и за четири седмици ще ви постави там, където ви е много комфортно, скъпи Лъвове - в центъра на събитията. В сезона на Близнаците ще имате много добри аспекти за работа в екип, за участие в общности и създаване на контакти. Сега може да задвижите смело всички свои проекти, които зависят от участието на хора. Ще можете широко да развихрите таланта си да увличате останалите и ако питате мен - ползвайте тази възможност максимално.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци, където ще стои до 17 юни. Това още повече ще подсили вашата способност да привличате в живота си хората, които вие искате да бъдат в него. Вярвайте в себе си в харизмата си и тя ще работи за вас.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние, което ще грее в знака на Стрелец и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. Много добро влияние е за необвързаните Лъвове, защото ще ви помогне да извадите на показ най-доброто от себе си и да привличате орди от обожатели. За обвързаните също може да донесе забавни моменти, стига да не се оставяте на рутината на ежедневието. И в двата случая, ако пожелаете - може да разцъфнете като едно колоритно лъвско цвете на романтиката.

В събота планетата на късмета Юпитер ще се премести в знака на Близнаци и ще стои там до 6 юни. Това ще подсили влиянието на Слънцето и Венера и ще ви даде силата да бъдете свързващо звено между различни хора или групи от хора. В този период ще можете да влезете силно и ефективно в ролята на обединител, а това е едно от нещата, от които обществото и хората поотделно най-силно се нуждаем. Желая ви успех!

Дева

Искаше ми се да започна с „Време е за работа, Деви!”, но не ми се иска да завъртите очи и да кажете „Само работа ли за нас?”. Всъщност не става дума толкова за работене, колкото за развитие. В понеделник Слънцето влиза в Близнаци и във вашия дом на кариерата и в следващите четири седмици ще ви даде много възможности за осъществяване на професионални успехи. Моментът е много подходящ да натиснете педала на газта по пътя на плановете си и да повярвате, че всяка цел, която си поставяте, е постижима.

В четвъртък и Венера влиза в Близнаци, като ще стои там до 17 юни. Много подходящ период за привличане на всичко, което ви е необходимо за постигане на успех - контакти, благоприятни стечения на обстоятелствата и не на последно място - пари.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което във вашия случай ще изгрее в зоната ви на дома. Ще имате благоприятни аспекти да уредите домашните и семейни въпроси, които са възникнали в последните шест месеца. Особено ако имате такива, които са свързани с пътувания - действайте сега. Поради знака, в който е влиянието - Стрелец, добър подход е да се комуникира открито и искрено. Разбира се, с всички „едно наум”, които такова общуване изисква.

Влиянието на Слънцето и Венера ще получат важно подсилване в събота, когато и Юпитер ще влезе в знака на Близнаци и вашия дом на професионално развитие. До 6 юни планетата на късмета ще ви дава тази допълнителна невидима сила, от която всички се нуждаем, когато се трудим за нещо. Дали ще го наречем късмет или провидение - ще бъде с вас. Затова - оглеждайте се за шансовете си и си ги хващайте!

Везни

В понеделник Слънцето ще отвори пътищата пред вас, скъпи Везни. Влизаме в сезона на Близнаците и в следващите четири седмици вашият дом на приключения и преминаване на граници ще бъде ярко осветен. Имате много добри аспекти да пътувате, да установявате контакти с хора от други държави, както и да учите. Също - възможно е да искате да преминете някои свои лични граници - да бъдете по-директни с някого или да направите нещо, което досега не сте посмели… От вас - предварителното обмисляне, от Слънцето - късмета. Успех!

В четвъртък Венера ще влезе в Близнаци, като ще стои там до 17 юни. Това влияние ще ви помогне страшно много за установяване на всякакви контакти, които могат да ви бъдат полезни. Ще имате силата да привличате с лекота всички хора, които вие желаете да привлечете.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец и във вашия дом на комуникация и близки платонични връзки. Събитието е много подходящо, да водите откровени разговори с хора от близкото ви обкръжение, които да доведат до решаване на ситуация от последните шест месеца. Бъдете не само откровени, но и отворени към обратна връзка. Вие умеете да общувате, а сега ще имате и подкрепата на Луната. Инициативата за разговорите няма да е само ваша, ще бъдете търсени за такива.

Позитивните влияния на Слънцето и Венера ще бъдат умножени от Юпитер. Планетата на късмета също ще влезе в Близнаци и във вашия дом на разширяване на хоризонтите. Това ще се случи тази събота и до 6 юни ще имате подкрепа в дейностите ви, които са свързани с експанзия от всякакъв характер. Дерзайте, Везни!

Скорпион

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и ще отвори пред вас четири седмици, в които да се съсредоточите над интимните си връзки. И не само, че ще ви бъдат фокус, а и ще имате късмет в тях. Подходящо е за осмисляне на отношенията, в които сте или в които искате да бъдете. За тези от вас, които са сигурни в чувствата си, периодът е добър за превръщане на интимна връзка в нещо по-сериозно или пък за започване на интимна връзка с обекта на желанията ви.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци, с което до 17 юни още повече ще засили още повече благотворното влияние за вас по отношение на интимните ви връзки. В този период ще бъдете майстори на съблазняването във всеки един смисъл на думата. Само внимавайте за броя на страдащите обожатели след вас…

В четвъртък ще имаме пълнолуние в Стрелец и на вас ви е на пари, Скорпиони! Време е да осребрите това, за което сте работили през последните шест месеца. Ако имате някакви проекти, които имат потенциал да ви донесат (повече) пари - действайте по този въпрос. Влиянието на Стрелеца ще помага при осъществяването на контакти, включително и зад граница.

В събота и Юпитер ще се премести в знака на Близнаци, където ще пребивава до 6 юни. Това за вас е период, в който може да преживеете творческа трансформация. Пуснете на свобода това, което е вътре във вас и е съзидателно - талантите си, посланията… Ключова дума тук е „развитие” и ако го пожелаете, Юпитер ще ви съдейства то да се случи по най-добрия начин.

Стрелец

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и вашият свободолюбив дух, скъпи Стрелци, ще обърне внимание на партньорствата, в които сте. Четирите седмици напред са подходящи за заздравяване на партньорските отношения, както в личен, така и в професионален план. Фокусирайте се върху общуването си с партньора и баланса между вас. За влюбените Стрелци - пуснете романтичната си натура на свобода и се отдайте на щастието от преживяването на споделените моменти. За необвързаните периодът е добър да намерят своя човек.

В четвъртък Венера също ще влезе в Близнаци, където ще стои до 17 юни. Това особено ще улесни за вас влиянието на Слънцето и ще ви дари с късмет по отношение на романтиката и партньорските отношения. Защото едно е вие да искате нещо, но друго е и вас да ви искат. А благодарение на Венера - много ще ви искат.

Четвъртък идва с особено добри новини за вас, защото тогава ще имаме пълнолуние във вашия знак! Всичко, за което сте работили от средата на декември насам може сега да преживее своята кулминация. Време е да покажете пълния потенциал на своите способности и да пожънете реколтата от труда си дотук. Но, разбира се, това не е влияние, в което просто да си седите и резултатите сами да дойдат. Напротив - сега е моментът, в който да положите максимални усилия, за да се случи това, към което се стремите по най-добрия начин.

В събота вашият повелител Юпитер също ще се премести в знака на Близнаци. Периодът на това влияние ще е до 6 юни и през това време ще вие имате възможност да получите важни прозрения по отношение на връзките си. И на най-важната от тях. Юпитер едновременно ни дарява с късмет, но и се грижи да видим истината и след това да не можем да я сметем повече под килима. Или с други думи - по един или друг начин „истината ще ви направи свободни” по отношение на любовта.

Козирог

Точно преди лятото идеално ви се пада да се погрижите за себе си, скъпи Козирози. В понеделник Слънцето ще влезе в знака на Близнаци и в следващите четири седмици ще огрява вашия дом на организация и навици. Сега е моментът да преминете в по-здравословен режим, който да ви накара да се почувствате добре в тялото и съзнанието си. Нека не пропускаме и знакът на влияние - Близнаците покровителстват споделените дейности. Затова помислете за някого, с когото може да споделяте интересни спортни занимания и да се мотивирате взаимно за здравословен хранителен режим.

В четвъртък и Венера ще влезе в Близнаци и това ще внесе нотка на забавление при изпълнение на горното влияние. Ако гледате на грижата за себе си като на нещо позитивно и нещо, което правите за удоволствие - Венера ще се погрижи нещата да ви вървят с лекота и да усетите положителния ефект.

В четвъртък ще имаме и пълнолуние в Стрелец, което може да даде тласък на Козирозите да се освободят от излишни тревоги и други тежести, които носите. Ако в последните шест месеца сте се захванали с нещо, което не е за вас или ви тормозят мисли, които ви дърпат назад - това новолуние ще ви даде възможност да се отървете от излишното. Трябва само да използвате възможността. Успех!

В събота и Юпитер ще се премести в знака на Близнаци. До 6 юни планетата на късмета и уроците ще ви помогне да прозрете кое е най-добро за вас по отношение на ангажиментите, които сте поели. Възможно е много Козирози да пожелаят промяна в организацията на живота си - смяна на работа или начин на работа, например. А други - да се заемат още по-сериозно със сегашното си статукво, защото им харесва.

Водолей

В понеделник Слънцето ще влезе в Близнаци и ще остане там в следващите четири седмици. Това означава, че ще излезете от влиянието върху вашата зона на дома и ще влезете в една игрива и флиртаджийска фаза, за която имате добри аспекти да се забавлявате. Ще имате възможност да привлечете в живота си хората, които искате да бъдат в него, както и да се отдадете на една дейност, която добре владеете - пръскане на чар. Периодът е подходящ за зачеване.

По отношение на пръскането на чар работата направо може да излети в космоса, след четвъртък, когато и Венера ще влезе в Близнаци. Планетата на любовта и привличането ще е в този знак до 17 юни и ще ви направи неустоими за околните, в каквато и светлина да им се покажете. Внимавайте да не се окаже, че сте дали повече сигнали за взаимност, отколкото сте имали намерение.

В четвъртък ще имаме също пълнолуние в Стрелец, което ще освети един любим ваш дом - този на общуването с хора и шумните компании във всеки един смисъл на думата. Това събитие ще ви даде възможност да блеснете пред широката аудитория с това, което сте правили през последните шест месеца. И не само ще може да чуете аплодисментите, а и ще е благоприятно за надграждане на важните ви връзки.

В събота и Юпитер ще се присъедини към Слънце и Венера в знака на Близнаци. Планетата на късмета ще бъде там до 6 юни. Освен, че ще бъдете под светлината на прожекторите в най-добрия смисъл на израза, в този период ще имате възможност да получите важно прозрение под кои прожектори всъщност искате да бъдете. Въпроси като „Къде съм?”, „Искам ли да съм тук?” и „Къде искам да бъда?” ще заемат важно място в съзнанието ви. Още по-важно е да им отговорите и Юпитер ще ви помогне за това.  

Риби

Домът и семейството ви зоват, Риби! В понеделник ще влезем в знака на Близнаци и в следващите четири седмици Слънцето ще огрява вашата зона на дома и рода. Тъй като Близнаци е общителен знак, много подходящо е да прекарате повече споделено време с близките си. Хубаво ще е да се насладите на радостта от общуването с тях в семейна обстановка, както и да работите над тези отношения там, където е нужно. Периодът е подходящ и за тихи семейни партита със скъпи приятели.

В четвъртък Венера също ще влезе в Близнаци и ще стои там до 17 юни. Много подходящ период за привличане на блага към дома ви. Може да се ориентирате и към закупуване на красиви вещи, като по-скоро гледайте на това като на инвестиция, отколкото просто като обзавеждане.

В четвъртък ще имаме пълнолуние, то ще бъде в знака на Стрелец и във вашия дом на професионално развитие. Пълнолунието е събитие, което покровителства обирането на плодовете от свършеното в последните шест месеца. Значи, за каквото сте работили от средата на декември насам, сега се постарайте да завършите и да „продадете” добре. Бъдете уверени във възможностите си и в себе си и сами търсете шанса си. Резултатите няма да разочароват.

В събота и Юпитер ще се премести в знака на Близнаци по примера на Слънцето и Венера. До 6 юни Юпитер, който е не само планета на късмета, но и на житейските уроци, ще ви насочва към решения, свързани с дома. Може да става дума за всичко - дали да работите дистанционно или от офис, дали да смените локацията на дома си, дали да направите ремонт и още, и още въпроси. Юпитер покровителства подпомага искрените решения, които се вземат с поглед в бъдещето и с добри намерения.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 29 май в бар Петък. За повече информация -> https://www.facebook.com/events/794724092299231

В гр. Варна стендъп може да гледате на 30 май в клуб Senso. За повече информация -> https://fb.me/e/3LekH6pi1

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф & Hate“ и всеки петък от 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Автор: Надя Брайт

Овен

Чувате ли, Овни? Как какво дали чувате? Шума на парите… Тази сряда Меркурий ще излезе от вашия знак и ще се премести (отново много благоприятно за вас) в знака на Телец и вашия дом на финансовата сигурност. До 3 юни имате чудесни аспекти да печелите пари през комуникационни проекти или пък да увеличите печалбите си чрез реклама и популяризация на работата си. Не забравяйте и интензивно да използвате технологиите, защото Меркурий покровителства и тях. Особено добре ще са повлияни бизнеси, които се развиват технологично. Също - постарайте се да осъществите контакти с хора, които биха имали позитивно влияние над вашето благосъстояние и да заздравите вече съществуващите такива. Сега ви е паднало да омайвате и привличате парите - действайте!

Особено благоприятен ден в тази насока ще имате в събота, когато Юпитер и Слънцето ще се срещнат под добър ъгъл. Тъй като Юпитер понякога може да бъде твърде голям оптимист (повелител на късмета все пак), може би е по-добре да не се увличате по хазарт. Но що се отнася до останалите начини за печелене на пари - да, Фортуна ще бъде на ваша страна. Така, че - уикенда си е уикенд, но вие не забравяйте да мислите за увеличаване на доходите тази събота. Успех!

Телец

Тази седмица вие сте с най-позитивният хороскоп, скъпи ми Телци! Започваме с това, че в сряда планетата на технологиите и комуникацията Меркурий, ще влезе във вашия знак. Меркурий ще властва в Телец до 3 юни и през този период ви съветвам да не се пестите в нищо! Вие ще бъдете най-убедителните хора на планетата, затова действайте си по всички задачи - работни или лични, които зависят от общуване с хора. Много е важно да оставите колебанията си, скромността и страховете някъде настрани и да не им позволявате да насаждат съмнения у вас дали трябва да извисите глас. Да - трябва и ще е добре да ви чуят. Успех!

В събота ще имате супер късметлийски ден, защото Слънцето и планетата на късмета Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл, и двете - в Телец. Бих ви препоръчала да избягвате хазартните действия, защото Юпитер ще ви потиква да се чувствате твърде оптимистични… Но при всички положения имате зелена светлина да разчитате на късмета си там, където сте заложили труд. Уикенда си организирайте срещи с хората, от които могат да зависят добрите ви шансове или пък пристъпете към тези действия, които са заявка за успех.

Близнаци

В сряда вашият повелител, планетата на комуникацията и технологиите, чието движение всички внимателно следим - Меркурий, ще влезе в Телец и в дома ви на несъзнаваното. До 3 юни слушайте своя вътрешен глас и интуицията си и дайте поле за изява на фантазията си. Не пренебрегвайте сънищата си, вероятно в този период те ще ви дават важни послания за темите, които са ангажирали съзнанието ви. Периодът е подходящ за изява на талантите, независимо дали сте професионален артист или ви е просто хоби. И не на последно място - това е период, в който да си говорите най-много с любимия си интелигентен, забавен и приятен човек, а именно - вие самите :)

В събота ще бъдем дарени със супер късметлийски ден, защото Слънцето и планетата на късмета Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл. За представителите на вашия знак е най-добре да повярвате, че можете да освободите съзнанието си от границите, които сами сте си наложили. Или иначе казано - през уикенда може да си позволите да повярвате в себе си, в смелите си мечти и да поемете уверено по път, за който засега само тайно си мислите.

Рак

Тази сряда Меркурий, планетата, която всички осторожно следим, ще се премести в знака на Телец и вашия дом на общуване с големи групи от хора. До 3 юни имате всички най-добри аспекти да намерите съмишленици, сродни души, поддръжници, бизнес партньори, последователи… Всички видове разгласяване на идеите и работата ви би следвало да се увенчаят с успех и да получите подкрепа. Разбира се, знаете - Меркурий помага само в комуникацията, за изработването на работата, която искаме да огласим, отговаряме ние. Периодът е добър за стартиране на онлайн проекти. Както и за необвързаните Раци да намерят своя потенциален партньор през сайт или приложения за запознанства. Така да се каже - дерзайте, Раци!

В събота ще имаме изключително късметлийско събитие - Слънцето и Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл. Юпитер е планета на късмета, а Слънцето ще ѝ даде много голяма мощ да се вихри. Във вашия случай вихренето ще се изрази отново в дома ви на комуникацията с широки кръгове от хора. Чудесен ден за нови контакти, както и за оповестяване на новини или пък първи стъпки към нови начинания, свързани с комуникация.

Лъв

Скъпи Лъвове, една от най-забележителните за всички ни планети - Меркурий, тази сряда се мести в знака на Телец и във вашия дом на кариерно развитие. Бих ви посъветвала до 3 юни да натиснете особено много педала на газта по отношение на комуникацията, която би спомогнала развитието ви в кариерен план. Срещи с шефове за повишение или пък с екипа за мотивация, както и с клиенти - настоящи и в перспектива ще са особено благоприятствани от Меркурий. Или с други думи - задействайте пословичния си чар за повече професионални успехи. Ползвайте и технологии, те също са покровителствани от Меркурий.

В събота ще имате особено късметлийски ден по отношение на работа и професионално развитие. Юпитер, който е планетата на късмета, ще бъде силно задействан от Слънцето. През уикенда ще е много подходящо за вас да задвижите проект, който ви е важен или да установите полезни контакти. И да знам, че ви карам да мислите за работа през уикенда, но го приемете като една добра инвестиция в светлото бъдеще.

Дева

Скъпи Деви, вълнуващата планета Меркурий ви е подготвила не по-малко вълнуващи развития! Тази сряда повелителят на технологиите и комуникацията ще се премести в знака на Телец и вашия дом на пътувания и приключения. До 3 юни може да отворите съзнанието си за пътувания, извън границите на държавата, в която сте. Може дори да ги организирате по необичаен за вас начин. А също така - периодът е много подходящ за установяване на контакти с хора, които са извън пределите на мястото, на което живеете.

Предложение за пътуване или пък идея от ваша страна може да се появят тази събота. Тогава ще имаме един особено късметлийски ден, благодарение на Юпитер и Слънцето, които ще се срещнат под благоприятен ъгъл. Юпитер покровителства късмета, а Слънцето ще увеличи силата му. Влиянието отново ще е в дома ви на пътувания и приключения. Оглеждайте се и се ослушвайте, за да може да уловите хвърчащите във въздуха добри идеи.

Везни

В сряда ви предстоят добри новини на едно от любимите ви полета в живота, скъпи Везни - интимното общуване. В този ден планетата, от която всички се вълнуваме - Меркурий, ще влезе в Телец и във вашия дом на интимност, като ще остане в тази позиция до 3 юни. Периодът ще е много подходящ за необвързаните да срещнат нова и вълнуваща тръпка. И знае ли човек - тръпката може да прерасне в нещо много по-значимо. За обвързаните бих казала да не губаят време и да се фокусират в разнообразяване на интимния си живот с любимия човек. И още нещо - нека не забравяме, че интимността не е само секс, а Меркурий управлява общуването - периодът е добър да се свържете по-силно и по-дълбоко с партньора си.

Особено силен ден за горното влияние ще имаме в събота, когато Юпитер и Слънцето ще се срещнат в същия ваш дом. Срещата ще бъде благоприятна и ще ви превърне в царете на съблазняването. Не, че това превръщане ще е много трудно.. Особено подходящо е ако искате да спечелите някого, да си уредите среща с него този уикенд и да се разлистите като овошка напролет…

Скорпион

Тази сряда любимата на всички ни планета Меркурий ще се премести в знака на Телец и във вашия дом на партньорствата. Планетата на комуникацията и технологиите ще влияе на отношенията ви в най-важните връзки до 3 юни. Добрата новина е, че влиянието ще е силно положително. Периодът е подходящ за подобряване на комуникацията в личните и служебни партньорства. Ще имате възможност да изкажете съкровените си нужди и желания и да бъдат разбрани. Както и ще можете да чуете по-добре какво иска да ви сподели вашият партньор. Подходящо е и за намиране на нов партньор, в случай, че сте в такова търсене в някой аспект на живота си.

Особено добро влияние по отношение на връзките ще усетите този уикенд. В събота късметлията Юпитер ще бъде подсилен от Слънцето и уикенда може да бъде дори съдбовен, ако го пожелаете. Можете да си позволите да поемете риск, защото ако нещо е добро за вас късметът ви ще работи във ваша полза. А ако не се получи каквото искате, ще имате много ценната информация, че е добре да зарежете празните надежди и да продължите към нещо истински. Казано накратко - ще имате късмет и затова бъдете смели - което е за вас - ще дойде.

Стрелец

Тази сряда много важната за всички ни планета Меркурий ще премести своята позиция и ще влезе в Телец и вашия дом на ежедневни навици, организация и грижа за себе си. Влиянието е много благоприятно и до 3 юни ще имате възможност да направите позитивни промени в ежедневието си. А както знаем  - ежедневната рутина е това, което определя големите резултати в живота ни. Затова хванете вълната и въведете вече тези дребни здравословни добавки в организацията на деня си, за които си казвате „би било добре”. Може да въведете и използването на повече технологии за по-добра организация или да ограничите прекомерното им ползване, където е нужно.

Този уикенд ще имате особено благотворно влияние по темата с организацията. Вашият повелител оптимистът и късметлия Юпитер ще се срещне под благоприятен ъгъл със Слънцето в събота. Абсолютно подходящо е за вземане на решения за отърваване от лош навик или въвеждане на трайно подобрение в грижата за вас самите. Или иначе казано - спокойно и уверено може да тръгнете към максимата „Здрав дух в здраво тяло” именно в събота.

Козирог

Охоо, кой ще се запролети и ще посрещне лятото в най-доброто възможно състояние на духа? Вие, Козирози. Това ще се случи защото добрият познайник на всички - Меркурий, повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в Телец и във вашия дом на слава, флиртове и гламур тази сряда. До 3 юни ще бъдете особено харизматични, ще можете да завъртите много глави и да ги оставите загледани във вашата посока. Периодът е добър за забавления, за привличане на блага и добри развития, както и за зачеване. Отпуснете си душата и дайте на околните възможност да надникнат в нейните красиви и весели кътчета.

Особено подходящ ден за това ще имате в събота, когато Слънцето и Юпитер ще се срещнат в същия ваш дом. Юпитер е късметлията на небесните тела, а Слънцето ще го направи особено силен. Така, че необвързаните сред вас да се впуснат в срещи, защото ще имат шанса да спечелят много сърца. А за обвързаните е подходящ ден да помислите с партньора си дали не искате да изведете връзката си на следващо ниво.

Водолей

Скъпи Водолеи, ако имате нещо за уреждане със семейство и близки или пък свързано с дома - пригответе се да си го уредите в скоро време. Повелителят на комуникацията Меркурий ще се премести в Телец и вашата зона на дома тази сряда. До 3 юни за вас ще е много подходящо да уредите всякакви въпроси, които са свързани с общуването ви със семейство и роднини. Може би е дошло време да решите дали искате да простите нещо, дали ще поискате прошка, дали пък не трябва да прекарвате повече качествено време с някого и други подобни. Използвайте технологиите, за да се чуете с роднини, с които сте позагубили контакт. Също - периодът е подходящ да се заявите пред близък, за който нямате усещането, че ви слуша много внимателно…

Особено подходящ ден за вземане на благоприятни решения за семейството и дома ще бъде тази събота. Тогава Слънцето и Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл в този ваш дом. Юпитер повелява късмета, подходящо е за решение за покупка на жилище, увеличаване на семейството, общи инициативи или каквото е на дневен ред във вашия житейски контекст.

Риби

Скъпи Риби, отваря ви се клапата за общуване тази седмица! В сряда любимият на всички Меркурий - повелител на комуникацията и технологиите, ще се премести в Телец и във вашия дом на приятели, братя и сестри, съседи и като цяло - комуникация в платоничните връзки. До 3 юни ще имате много добри аспекти за приятно изкарване на времето с изброените групи от хора. И не само това - имате възможности за заздравяване на отношенията, както и да спечелите някого на своя страна за нещо, което ви вълнува. Също така - ще бъдете харизматични и хората ще търсят компанията ви (не, че имаме новина тук). С други думи - изобщо не ви съветвам да си стоите вкъщи :)

В събота ще е особено благоприятен ден за срещи с хора, които чувствате, че може да ви обогатят по някакъв начин. Слънцето ще се срещне с Юпитер и това ще ви повлияе в желание да научите и разберете нови и интересни неща за живота. А това се случва най-лесно и приятно през общуване с другите. През уикенда ще имате благоприятни аспекти да се запознаете с някой, който може да се окаже важен за живота ви по някакъв начин.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 14 май в Park Center Mall. За повече информация —>  https://fb.me/e/hPO7WCFYN

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф & Hate“, както и всеки петък от 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам