logomamaninjashop

Кои са детските играчки за тази Коледа?

Всяка година, преди официалният празничен сезон за пазаруване да е започнал, майки и бащи, баби и дядовци обсъждаме помежду си кои са най-интересните и актуални детски играчки за тази Коледа. През 2022 г. подаръците под елхата за нашите деца могат да бъдат както супер иновативни, така и успокояващо класически. Така че да не губим повече време, а да прегледаме писмото с желания до Дядо Коледа и да видим дали някои мечти не могат да се сбъднат лесно в близкия Lidl.

Образователните играчки

Ако искаме да вкараме лек образователен елемент в коледния подарък на детето, можем да изберем играчки, които да стимулират ученолюбието му. С тях децата учат нови неща от ежедневието на възрастните. Например могат да играят на магазин, където да продават и купуват продукти, да смятат и общуват "като големи", или пък да се превърнат в мини готвачи със своя малка дървена кухня – възможностите са толкова много.

315989295 681764166811740 3312659419595536190 n

 

 

Забавно занимателните играчки

Цветни, пъстри и предлагащи истинска забава. Това са може би едни от най-предпочитаните играчки, които родителите одобряват, а децата обикват от сърце. За потенциален коледен подарък тук може да споделим популярните в последно време магнитни конструктори, които предлагат както занимателен характер, така и пълна свобода на действие при нареждането им. Този занимателен магнитен конструктор можем да открием във всички 113 магазина на Lidl в цялата страна. Всъщност още от началото на ноември веригата вече започна с предлагането на близо 700 тематични коледни предложения. От любимите на всички марки Favorina и Deluxe, през празнични идеи за декорация на дома, детски играчки и коледен текстил с характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена. Различни пъзели, занимателни игри, кукли и замъци могат да бъдат точно онова мечтано коледно желание на нашето дете, така че просто трябва да се отбием и да разгледаме. А и освен за детето, в Lidl може да открием подходящ подарък за нашия любим човек или родителите ни и то толкова удобно – докато пазаруваме необходимото за вечеря.

315923093 462502715791619 5029375588259178326 n

Мекички, сладички и изцяло за показ

Може би сте забелязали, че децата често се привързват особено много към някоя играчка, която им става постоянна компания през целия ден. Различни експерти посочват, че последните поколения откриват по този начин възможността да заявят себе си, да кажат нещо за своя характер пред връстниците си, така че всички онези закачени по ранички и дрешки играчки, изобщо не трябва да ни смущават. Ако пожеланието от Дядо Коледа на нашето съкровище включва малка и мекичка версия на любимия му анимационен герой например, то трябва трябва да бъдем готови тя да стане постоянен спътник в неговото ежедневие - по време на игрите навън, през времето прекарано в училище и т.н.

Това бяха няколко идеи за предстоящите детски коледни желания, които всеки миг ще бъдат споделени с нас. А ако търсите богато разнообразие в детските играчки и хубави цени, винаги може да се отбиете в близкия Lidl и да откриете перфектния за вашето дете подарък.

Статията е с продуктово позициониране.

Последно променена в Вторник, 22 Ноември 2022 17:21
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам