logomamaninjashop

За покупките, отстъпките и още нещо

Новата година вече е тук и още с нейното ново и свежо начало е хубаво да отделим малко време и да начертаем бъдещите си планове, с които искаме да я направим още по-незабравима и щастлива. Това означава да планираме всички наши активни дейности, които периодично си извършваме, или пък такива, за които си мечтаем от много време - екскурзии, концерти, семейни събирания, допълнително образование за нашите деца, грижа за самите нас… и още куп други идейки и мечти, които сме си набелязали за 2022 г., стоят някъде там активно в нашия мисловен календар и само чакат от нас да заделим нужното време и средства, за да ги изпълним.

А, за да успеем да се наслаждаваме на една страхотна и пълноценна година, е хубаво да направим и една кратка и точна ревизия на нашия семеен бюджет, като се опитаме да открием подходящи оферти за нас, които не само няма да натежат на джоба ни, но и ще ни изкарат на плюс.

Именно това предлагат от Lidl и тяхното мобилно приложение Lidl Plus, с което можем да си набавим както хранителни стоки на изгодни цени за нашите уютни семейни събирания, така и още куп други продукти или услуги, които могат да намерят приложение в ежедневието ни. Така например късната зимна ски почивка, за която толкова много сме мечтали, сега може да ни излезе още по-икономично, ако използваме партньорската програма в Lidl Plus и техните специални отстъпки за горива - същото важи и за образованието на нашето дете, за което можем да осигурим намаление за чуждоезичен курс в първокласни езикови училища.  В приложението ни очакват и още предимства като дигитална касова бележка с така важната ни гаранция при закупуване на електрически уреди от веригата, рецепти за страхотни кулинарни вдъхновения и онлайн брошури за всички седмични предложения, които се предлагат в магазините на веригата.

No description available.

Тези предимства и още много други специални предложения и отстъпки могат да бъдат достъпни в приложението Lidl Plus, но понастоящем неговата най-открояваща се сила спокойно можем да определим в промоционалната оферта Купон+. Всички ползватели на мобилното приложение могат да се възползват от януарските четири нива на офертата Купон+, при която се трупат суми с всяка покупка във веригата, независимо от закупените продукти. Всяко ниво дава възможност за още атрактивни оферти като например шоколадов мъфин от фурната на Lidl само за 1 стотинка, който може да използваме за заслужен подарък за нашето дете след поредното ни пазаруване в магазина.

И ако вече сте набелязали или планирали всички дейности, които искате да извършите през 2022 г., не се притеснявайте за състоянието на семейния бюджет, защото с мобилното приложение Lidl Plus, освен да пазарувате продукти със специални отстъпки и да спестявате от всичко, което сте закупили, сега можете да изпълните и част от целите си за 2022-ра, които старателно написахте в тефтерчето си. Повече за дигиталното приложение Lidl Plus и отстъпките в допълнението Купон+ може да откриете тук.

No description available.

Последно променена в Вторник, 18 Януари 2022 10:48
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам