logomamaninjashop

Зодиите в любовта

Автор: Надя Брайт

Овен

Ако сте Овен

За вас любовта е животоподдържаща сила. Вдишвате любов, издишвате страст. Имате първично, даже малко наивно разбиране, че любовта трябва да удовлетвори всичките ви емоционални нужди, да е винаги жизнена и горяща и да бъде докрай и изцяло. За много Овни навлизането от фазата на влюбването и младата любов в тази на усядането с партньора може да доведе до различни вътрешни противоречия… Добре е да имате предвид, че дори реотана на страстта да не гори постоянно на най-висока степен, това не е обезателно знак, че любовта е намаляла. Търсите лоялен, но спонтанен и енергичен партньор. Не е лошо да се събирате с хора, които внасят стабилност във връзката, за да уравновесяват страстните амплитуди, които понякога настроенията ви правят. Обичате силно и искрено и трудно преживявате мисълта, че любовта може да има край. Веднъж обаче, когато се научите да пускате контрола от неконтролируемите събития, сте способни да достигнете нирвана в любовта.

Ако сте влюбени в Овен

Обичайте живота, бъдете любопитни към всичко, радвайте се на… ами на самия Овен се радвайте, той ще го оцени. Овенът се стреми към вярност във връзката, но мрази да го ограничават. И знаете ли още какво много цени? Секса. Развързан, енергичен, спонтанен… Вашият Марсов избраник обича и дава по много от това, възползвайте се. Ако искате да изградите дългосрочно партньорство с Овен, добър подход е да задавате общите цели. Вашият човек ще се втурне да ги изпълнява, а от вас се иска да оцените усилията му по достойнство, да го наградите и да му разкриете следващата цел.

Любовен език на Овена

Секс; Изненади; Широки усмивки; Високи скорости; Бурни танци.

Телец

Ако сте Телец

За вас любовта има реално измерими показатели. Да, не са ви чужди пеперудите в корема, но това не ви е достатъчно, за да повярвате, че сте срещнали истинското. За да повярвате и да се влюбите, трябва да срещнете човек, който стъпва уверено по земята, умее да съгражда, прави впечатление на околните и не се опитва да ви мотае с врели-некипели. Вашият човек е добре облечен, чист и спретнат. Вие ще му дадете всичко, на което сте способни, за да може заедно да уредите земен живот, на който останалите направо биха завидели. Но все пак хубаво за тях би било да не завиждат много-много… Защото вие обичате да ви гледат, но не и да пожелават това, което имате, нали? В този смисъл – готови сте да браните любовта си от всичко, което я застрашава. И след като смело я спасите – да си седнете на дивана до любимия и да го галите по главата.

Ако сте влюбени в Телец

Стягайте се в кръста, защото сте се устремили към някой, който знае какво иска от живота. Ако прецени, че вие сте подходящ партньор и на вас може да се разчита да съграждате, да бъдете верни и лоялни, да оценявате хубавото в живота, но да не летите в облаците, да бъдете нежни, но и устойчиви… и още само около 134 качества, Телецът ще бъде ваш. Казвам ви да знаете – избраникът на сърцето ви много държи на външния вид – елегантен и подреден. И такива души обича. Ако сте достоен за тази прагматична любов, ще имате щастието да надникнете вътре в нея, където е скрито другото ѝ лице – на нежността, отдадеността, сексуалните наслади и отдаването един на друг.

Любовен език на Телеца

Подаръци; Секс в общата ви спалня; Платени сметки и хубаво жилище; Да получава възхищение.

Близнаци

Ако сте Близнаци

Имате само едно искане от любовта – тя да съдържа в себе всичко. Искате спонтанност, страст, купони, фойерверки, както и стабилност, лоялност и постигане на общи цели. В секса сте като в увеселителен парк – радостно се прехвърляте от забавление на забавление и обикновено си тръгвате чак, когато обектът вече се ориентира към приключване на работа. Харесвате силни и ярки личности, защото нямате комплекс, че ще ви засенчат и обичате да ви е интересно, да се предизвиквате и забавлявате. Това с двете ви лица не е мит… Както можете да сте хвърковати и веселички, така може рязко да обърнете плочата и да станете супер сериозни. Имайте предвид, че това понякога стряска неопитните в общуването с Близнаци и е добре, поне в началото на връзката, да поднасяте тези метаморфози по-плавно.

Ако сте влюбени в Близнаци

За да привлечете представител на тази зодия трябва едновременно да умеете да гледате отвисоко на живота, но и да се справяте с прагматичните му аспекти. Ако обичате секса и не се свените да го казвате дори само с очи на вашия Близнак, това ще ви даде бонус точки. Повече са бонус точките, ако не го показвате само с очи, разбира се… Близнаците ценят, когато някой ги обича искрено и силно и се привързват към това. Така че могат да бъдат много по-лоялни, отколкото изглеждат на пръв поглед. Ограниченията са враг на щастието на представителите на тази зодия. За да сте щастливи с тях трябва да умеете да се доверявате и да ги „пускате“, без обаче да се поставяте на второ място.

Любовен език на Близнаците

Широка усмивка; Танци-манци; Спонтанен секс; Хумор; Екскурзии.

Рак

Ако сте Рак

Любовта е най-висша ценност за вас, а романтиката – топ приоритет. За Ракът обаче романтиката не е просто начин да прекарате приятно времето си с партньора, а обещание и вричане за дълбоки чувства. Затова понякога се случва да приемете малко по-сериозно жестовете на вашия любим и да си въобразите, че сте получили някакво обещание. Когато обичате, вашата любов е силна и дълбока, сякаш е последната и е завинаги. Това е прекрасно отношение към любовта. Стига да си давате все пак някакъв разумен срок за опознаване и свързване с партньора, защото в противен случай, ако приключи по-рано от „завинаги“, сте способни на голямо и искрено страдание за нещо, което не е чак толкова значимо за живота ви. Вие сте много чувствителни и интуитивни – на почти паранормално ниво. В добрите си проявления това носи чувство за свързаност у партньора, както и се усеща грижата ви. В лошите – ако искате да повярвате в нещо, можете така да се самоубедите, че никаква логика да не е в състояние да ви повлияе. Това често води до неразбирателства от най-различен характер. Ако обикнете някого – ще бъдете докрай и напълно с него и за него.

Ако сте влюбени в Рак

Честито, това е може би най-лоялният и отдаден партньор, който може да намерите. Ракът ще ви направи център на живот си и ще ви обсипе с любов и внимание. Вашата задача в тази връзка ще бъде да балансирате синергията на даване и получаване между вас. Ако успеете едновременно да отворите сърцето си, за да получите любов и да поставите граници на вашата автономност – с Рак до себе си само може да растете и да се развивате. Не лъжете представител на зодия Рак – те винаги разбират и го приемат много тежко. Споделяйте сексуалните си фантазии с Рачето и ще видите как, докато в живота гледа невинно, когато се съблече може да влезе в толкова страстни секси роли и да направи толкова неща, че да ви отвее главата…

Любовен език на Рака

Гушкане; Готвене; Взиране с широки влюбени очички; настояване за доказателство на чувствата ви; Страстен секс.

Лъв

Ако сте Лъв

Обичате хубавото на живота и търсите партньор, с когото да откривате именно това. Не сте почитатели на дълбоките драми, имате нужда само колкото от време на време да ви се пали интереса. Обичате да правите впечатление и да взимате най-доброто. Отстрани това може да изглежда малко снобарско или пък да звучи клиширано, но всъщност никак не е лесно постижимо. И именно това ви харесва на вас. Да имате възможно най-доброто. И нещо повече – да сте го заслужили. В любовта търсите лоялност, но и вълнение, спокойствие, но пълно отсъствие на скука. Искате партньор, за когото е важно материалното благополучие, но и не потъва в битовизми. Един от ключовете на вашето щастие е да не се вглеждате в подробности. Хубаво е да внимавате за моментите, в които партньорът ви преживява нещо и иска да го сподели, а за вас не изглежда толкова сериозно. Иначе сте добрички :)

Ако сте влюбени в Лъв

Просто бъдете себе си. Ако сте човекът, с когото Лъвът иска да бъде – той ще направи останалото. Не бъдете дребнави с Лъва, но искайте много от него. В секса – колкото повече ви харесва да сте заедно, толкова повече ще получавате. Всъщност – във връзката с Лъв може да получите всичко, ако умеете да изразявате радост от полученото.

Любовен език на Лъва

Ще ви дава неща (пари, грижа, шоколадче) и ще очаква да се радвате и да цените тези жестове; Ще се старае да е най-добрият любовник за вас; Неговият стимул е вашата висока оценка.

Дева

Ако сте Дева

Да, прагматични сте, да, имате супер високи стандарти и не, не е лесно който и да е да завладее сърцето ви. Вашата тайна (не го криете, но просто на много хора им се изплъзва) е, че за вас любовта винаги ще си остане онзи чист и неопетнен идеал на първата любов. Може би и затова не бързате да признавате чувствата си, защото знаете, че сложите ли веднъж картите на масата, сте изцяло разкрити и това ви кара да се чувствате уязвими. Девите не пестят старанието си, затова и в любовта сте всеотдайни и обгрижващи. Вашата грижа обаче не наподобява родителската, а по-скоро партньорска и се изразява в улесняване на живота на любимия човек и засвидетелстване на любовта с действия. Добре е да не забравяте да се заявявате и с думи от време на време. За да не объркат добрия слушател с човек, който няма какво да каже, не за друго :)  Що се отнася до секса… съвсем не сте консервативни, просто не обичате да се хвалите.

Ако сте влюбени в Дева

На първо място - бъдете честни с Девата (или не ми се мяркайте пред очите). Осигурете някаква предвидимост на действията си, за да покажете сериозни намерения, както и че си заслужава да е с вас. Слушайте я като говори – обикновено казва ценни неща. Не пренебрегвайте секса, но не я притискайте за нищо – една Дева ще ви даде всичко, което ви прави щастливи, просто уважете нейния тайминг. Не се поддавайте на заблудата, че е твърде прагматична и не забравяйте да я изненадвате с романтични жестове.

Любовен език на Дева

Да прочете любимата ви книга, за да коментира с вас; Да ви поднася кафе в леглото; Да ви отнесе като нежна хала в леглото, а след това да ви гледа сякаш преди малко тия чудеса ги е направил друг човек…

Везни

Ако сте Везни

По природа вие сте настроени за търсене на сродната си душа и нищо по-малко от това. Някои от представителите на вашата зодия може да търсят много дълго време… Поне търсенето ви със сигурност е приятно. С вашия чар и усет към романтиката нещата винаги имат един леко филмов характер. Обичате дълги разговори, бавен и чувствен секс и търсите партньор, който ще ви даде усещане за любов свише. Искате да се усещате така, сякаш небето ви е събрало, сякаш сила по-голяма от вас е определила душите ви една за друга. Естествено, това няма да ви попречи след време да питате сродната си душа „Какво ще вечеряме?“, все пак и вие ходите по тази земя. Но каквото и да вечеряте, докато у вас гори пламъка на любовта, избраника на сърцето ви ще го вижда в замечтания поглед, с който го гледате.

Ако сте влюбени във Везни

Покажете на вашия избраник зодия Везни, че сте възхитени от него/нея. Не се скъпете на комплименти и похвали. Задавайте въпроси, интересувайте се от мнението и разсъжденията на вашата Везна. За срещите си избирайте красиви места с приглушена светлина и, по възможност – хубава гледка. Ако вече сте във връзка с представител на този въздушен знак, едно от най-важните неща е да уловите темпото му на живеене. Понякога Везните наистина хвърчат в облаците, друг път са меланхолични, а пък в други случаи – сякаш спират и чакат нещо (а какво чакат никой не знае). Казвам ви да си знаете – това няма да го промените във вашата любима Везна. По-скоро изработете начин да го мотивирате да вземе решение, в моментите, в които се чуди в каква посока да поеме. Имайте предвид, че Везните не са нерешителни, те просто се бавят с решението, защото искат да изберат нещо перфектно. И тъй като перфектни неща няма – понякога се бавят твърде много. Бъдете нежни, но и твърди с тях в такива ситуации. В секса се оставете на неговата креативност и може да се окаже, че твърде много ви харесва да сте Алиса в неговата страна на чудесата..

Любовен език на Везни

Да ви подари парфюм; Да ви гледа влюбено и замечтано; Да се изумява колко си допадате; Да търси обяснения в езотериката за вашата съдбовна среща; Да очаква да се възхищавате на разсъжденията му; Да ви люби сякаш сте дар, паднал от небето.

Скорпион

Ако сте Скорпион

Сексът, дето ви го лепят като етикет на челото си е секс, но вие сте в търсене на голяма любов, Скорпиони. Да, търсенето си го правите доста приятно, не мога да отрека. Но житейската ви цел е да намерите и задържите партньора, който е точно за вас. И като го намерите – цял живот да го браните от жестокия свят и да взаимодействате с неговата енергия в пряк и преносен смисъл. Любовта ви е много силна на физическо ниво, защото самите вие сте много сензитивни извън обяснимото и рационалното. Способни сте да усещате неща, които дори вие не можете да обясните, но в същото време сте сигурни в това, което разчитате като послание. Търсите партньор, който може да ви даде усещане за задълбочена връзка, за нещо отвъд видимото на интелектуално и физическо ниво.

Ако сте влюбени в Скорпион

Трябва да покажете много качества, ако искате да спечелите Скорпион (и добре помислете, като го спечелите какво ще го правите, разбира се). Скорпионът цени хора, които имат някакво умение да разбират живота. Дали ще сте много интуитивни, или ще сте добри стратези или пък ще сте много опитни и натрупали знания – какъвто и да е вашият начин, Скорпионът ще оцени, ако сте поне стъпка напред пред другите. Физическата издръжливост и желанието за секс също трябва да са налице, ако искате да имате хармонична връзка с представител на тази зодия. И едно нещо, което малко се говори, но е много важно – ако създадете силна връзка със Скорпион и той повярва във вашата любов и лоялност – ще бъде най-верният ви съюзник през целия ви живот. От вас се иска само да му спечелите доверието… Не че това е чак толкова трудно, просто е едно от най-трудните неща на света. За сметка на това веднъж стане ли – отплаща се завинаги.

Любовен език на Скорпион

Иска да прави много секс с вас (ако просто иска да прави секс, но не и много секс, още не сте достигнали до любовния период); Прави всичко, каквото му е по силите, за да сте добре, но не го изтъква; Гледа ви втренчено.

Стрелец

Ако сте Стрелец

Много се говори, че не искате да се обвързвате Стрелци. И странно как, ако се замислим, няма да се сетим за нито един Стрелец, който не е във връзка… Истината е, че вие цените любовта и партньорствата. Това, което не искате и което не бихте изтърпели на никаква цена, е някой да ви казва какво да правите. В ниските проявления на тази ваша черта може да се окаже така, че вие искате да контролирате всичко, което се случва, включително и партньора си. Но не сме се събрали тук, да говорим за ниски проявления… Разбрахме се вече, че вие искате любов и партньорство. Искате някого, с когото да покорите света и да не ви потапя в битови проблеми. И с когото да правите секс. Много секс, но без да го правим толкова на въпрос… Просто да има и да е разнообразно. Способни сте да харесате най-разнороден типаж хора, според това от какво имате нужда в момента. Няма да ви навреди повече да се свързвате с чувствата си (знам, че имате такива), за да сте по-наясно с истинските си потребности и за да общувате на по-дълбоко ниво с любимия си човек.

Ако сте влюбени в Стрелец

Бъдете себе си, радвайте се на живота, кажете му, че сте възхитени от него, покажете му сексапила си… А когато ви падне в ръчичките, не забравяйте чувството за хумор, историите къде сте пътували и приключенския си дух (в леглото и извън него). Няма да го спечелите с драма и големи обяснения в любов. Ще бъде с вас, ако види, че можете да се радвате на хубавото в живота. И ако веднъж реши, че може да е с вас – ще имате силен партньор за посрещане и на лошото. От вас се иска само да сте стабилни, когато той лети много нависоко, за да не се изгуби в облаците.

Любовен език на Стрелец

Да ви покаже толкова от света, колкото му е по силите; Да ви прави живота лесен (основно изкарва пари и не ви го прави труден); Са прави секс с вас сякаш вие сте най-сексапилният човек на света; Да ви разсмива.

Козирог

Ако сте Козирог

Знаете какво искате. Дори в тези изключителни моменти, когато не знаете, поради неопитност или временно объркване, пак сте убедени, че знаете и действате по този начин. Искате връзка, която ви носи смисъл и която ви дава спокойствие, че не си губите времето, а градите за бъдещето. Разбира се, в тези неща гаранция няма, любовта е динамична, хората се развиват и променят… Затова ключовото е да се спечели доверието ви и тази задача никак не е лесна. За сметка на това – веднъж избрали своя партньор, вие сте лоялни и всеотдайни във връзката си. Единственият малко по-труден момент за любимия ви човек би бил да отгатва чувствата ви, защото нямате навик много да ги изразявате. Заради последното ви е излязло име, че сте студени. Но аз и вие знаем, че вие не сте студени хора, а сте хора, които се пазят от засмукващата спирала на драмата. Искате да вървите напред, оставяйки стабилна пътека зад себе си и търсите такава любов, която ще стимулира това.

Ако сте влюбени в Козирог

Дайте си ясна и честна сметка какво ви привлича в представителя на този зодиакален знак, за да не подходите лековато към сериозен човек. Ако ви привлича сигурността, която дава – постарайте се да покажете, че можете да бъдете стабилен партньор. Ако сте привлечени от неговия стоицизъм, имайте предвид, че този знак също търси топлината на интимността и забавленията на секса. Тоест покажете му, че може да му дадете това по здравословен и зрял начин. Козирозите имат и чувство за хумор, просто често го сдържат, защото не са сигурни как то ще бъде прието от околните – покажете им, че с вас може да се забавляват свободно. Покажете им, че цените системно отработвания успех и че не се замайвате от бързи печалби и инстаграм блясък. А какво ще спечелите вие, ако Козирог се влюби във вас? Доживотен силен съотборник. Не е малко.

Любовен език на Козирога

Да ви покаже с действия, вместо с думи, че мисли за вас, дори когато не сте заедно; Да ви гледа меко, мълчаливо и без да мига, докато говорите; Да сбъдва с желание сексуалните ви фетиши; Да ви купи къща.

Водолей

Ако сте Водолей

Правите каквото си искате. Хубавото е, че това, което искате, е вашето щастие, но не с цената на чуждия дискомфорт. Хората много се влюбват във вас, а пък вие в тях – не чак толкова много и това понякога носи дисбаланс. Иначе всичко е точно. Водолеите носят неразрушимо вярване, че животът може и трябва да е добър, интересен, весел и да се върви напред. Вие сте знака на прогреса и обединението. И често някой може да се обърка, че сте знак и на обгрижването, но това не е така. Предпочитате всеки сам да се оправя с житейските си проблеми, а вие да ни водите към големите цели. Сега това описание може да го насложите към любовния си живот и партньорът, който би ви правил щастливи. Искате да сте в недраматична връзка с истинска любов, да не ви задължават в нея и да има нови хоризонти, лекота на битието и секс. Да, обичате секса. Но не му придавате значение на някакво тайнство. Просто обичате да го правите, да ви е интересно и да е честичко.

Ако сте влюбени във Водолей

На повърхността вашият избраник може да изглежда като един веселяк, с когото всичко върви лесно и животът минава без много замисляне. Ако искате Водолей – бързо преминете под повърхността и го опознайте (само без да му се натрапвате, докато го правите). Водолеят има нужда от партньор, който да се справи със земните тревоги, докато той покорява небесата. Има нужда да разбирате неговата чувствителност, когато иска да сподели нещо, но да не го вкарвате още по-дълбоко в драмата. Накратко казано – Водолеят има нужда от силен партньор, който да не се опитва да упражнява силата си върху него (защото в такъв случай много бързо ще му видите гърба). А какво ще ви даде в замяна? О… много! Вълнуващ секс, интелектуална стимулация от най-висок клас, усещането, че сте с най-чаровния човек на света и той е избрал именно вас, разширяване на кръгозора и осъзнаване, колко хубав може да е човешкия свят.

Любовен език на Водолея

Ще се усмихне точно на вас през зала пълна с хора; Ще ви сподели какво го тормози, когато никой друг не може и да предположи, че нещо подобно се случва с него; Ще чуе какво ви прави щастливи и ще се опита да го приложи на практика; Ще ви отнесе главата от секс.

Риби

Ако сте Риби

Вие не искате просто някаква си любов – двама души да се влюбят и да заживеят заедно. Да не дава Господ да ви сложи някой в такъв прозаичен сценарий. Вие, мили Риби, искате да се чувствате като герой от любовен роман. Най-непривлекателното за вас е да имате обикновено ежедневие. Много често реално имате обикновено ежедневие, но някак успявате да го направите интересно и вълнуващо за вас и партньора ви. Това е вашата супер сила – да променяте реалността. Не чакате някой да ви разнообрази или просто нещо да се случи – вие сами преобразявате средата около вас, често по неусетен и невидим за другите начин. В любовта търсите някой, който да ви приема такива, каквито сте. Номерът е, че никога не е напълно ясно какви сте. Защото както люспите на рибата просветват в различни нюанси, в зависимост от светлината, която достига до тях, така и личността на Рибата умее да се променя, според обстоятелствата и своето настроение. Идеалният партньор за вас е достатъчно стабилен, за да се разчита на него, достатъчно широкоскроен, за да приема всеки нов свят, който вие създавате и достатъчно лека душа, за да се радва на всичко хубаво в любовта – секс, романтика и взаимност.

Ако сте влюбени в Риби

Отворете съзнанието си за всичко, което представителите на този знак може да ви кажат. Слушайте ги, разбирайте ги (колкото можете), обичайте ги, покажете им, че сте зрели и сериозни, направете им подарък и после се скъсайте от секс. След последното, не забравяйте да им кажете, че по-добър любовник не сте имали в живота си (това като нищо ще се окаже и вярно). Какво ще получите от връзката с някой от тази зодия? Първо – ще имате до себе си доста забележителен представител на обществото. Обикновено Рибите успяват да заблестят в една или друга сфера на живота. Ще имате възможност да общувате с някой, който не само ще ви издига на високо интелектуално ниво, но и ще ви предоставя една по-широка гледна точка за света. Общуването с такъв партньор ще развие вашия мироглед. Сексът ще е всичко друго, но не и скучен. Меко казано. И да – ще има романтика и ще се чувствате необикновено.

Любовен език на Рибите

Ще ви омае с изискани маниери; Винаги ще бъде интересен събеседник; Ще ви изненадва с романтични жестове; Ще разбере, когато страдате, но няма да позволи да потънете в страданието; Ще прави доста секс с вас. 

Надя Брайт се занимава с коучинг, обучения по комуникация и стендъп комедия сериозно, а с астрология - за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. Ако искате да ви помогнете да говорите пред публика и да презентирате по-добре – заповядайте на курса ѝ през февруари: https://www.facebook.com/events/904923747362496

А ако пък искате да ви разсмее заповядайте на 14.02 на стендъп комедийно шоу: https://www.facebook.com/events/1006467960766174

 

Последно променена в Вторник, 14 Февруари 2023 09:31

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам